Ibrahim Afellay: ‘De beste Ajax-trainer is in mijn ogen toch wel Arne Slot’

Zondag, 5 december 2021 om 23:49Dominic Mostert

Als Erik ten Hag besluit Ajax te verlaten, is Arne Slot in de ogen van Ibrahim Afellay de beste kandidaat-opvolger. Slot maakt voorlopig een uitstekend eerste seizoen door als trainer van Feyenoord en zou volgens Afellay en Theo Janssen goed passen in Amsterdam. Deze week liet Ten Hag in een interview doorschemeren een eventuele nieuwe uitdaging 'graag aan te gaan', al is hij er 'niet naar op jacht'.

De analisten van Studio Voetbal vatten de woorden op als een signaal dat de trainer misschien wel aan zijn laatste seizoen bezig is; Pierre van Hooijdonk en Theo Janssen vinden dat Ajax alleen door moet gaan met Ten Hag als de trainer volledig overtuigd is van een langer verblijf. "Hij zit er nu een aantal jaren. Voor de trainer is het denk ik het moment om de volgende stap te zetten", zegt Janssen. "Uiteindelijk gaat het voor Ajax erom of hij graag wil blijven. Dan moet je als club zeggen dat je 'm graag erbij houdt. Maar als hij zegt 'ik ga niet op jacht, maar als er iets moois voorbijkomt, dan stap ik wel op de trein'... Moet je een trainer willen verleiden? Je moet juist hebben dat de groep bij elkaar wíl zijn. Als de trainer twijfelt, dan moet hij gaan."

Van Hooijdonk reageert met 'nee' op de vraag of Ajax werk moet maken van een langdurig verblijf van Ten Hag, à la Sir Alex Ferguson. Vervolgens steekt hij echter wel de loftrompet over de trainer. "Ik vind dat Ten Hag het fantastisch heeft gedaan bij Ajax, zonder te vergeten dat hij daar ook alle middelen toe kreeg, zoals Overmars die het salarishuis in elkaar liet donderen om Tadic en Blind aan hem te geven. Er is een hoop in het werk gesteld om de voorwaarden zo goed mogelijk te laten zijn. Ten Hag heeft het fantastisch ingevuld. Er is een selectief groepje goede trainers, een grote middenmoot en een groep die er niet zoveel van kan. Ten Hag hoort bij de bovenste groep."

Het gesprek gaat vervolgens over de vraag wie Ten Hag eventueel moet opvolgen. "De beste Ajax-trainer is in mijn ogen toch wel Arne Slot", zegt Afellay. "Dan kunnen we wel weer gaan praten van 'ja, maar Feyenoord-Ajax ligt gevoelig'. Maar qua uitstraling en het voetbal dat hij nastreeft, is hij de beste kandidaat." Janssen vindt die suggestie 'terecht'. "Slot zou daar wel passen. Qua voetbal en de manier van spelen." Van Hooijdonk denkt echter ook aan andere opties. "Je hebt eventueel Alfred Schreuder, die met Ten Hag samenwerkte bij Ajax. Misschien zoeken ze het wel intern. Ze hebben Mitchell van der Gaag daar ook zitten. Die zit daar ook al een tijdje en die zijn we misschien wel vergeten, maar is gewoon assistent van Ten Hag. Hij zit alleen niet op de bank."


Poll

Zie je Arne Slot als de beste potentiële opvolger van Erik ten Hag?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door vernon)

Neem Fred Grim maar. Ook kaal en speelt ook Ajax voetbal. Laat Slot maar lekker bij Feyenoord blijven

6 december 2021 om 00:13

Ik ben zelf niet kaal, maar het gezegde kale koppen zijn niet te stoppen, dat geld voor Ten Hag en Grim en Slot wel.

6 december 2021 om 08:44

klopt graag snel Slot verlengen, Arnesen

6 december 2021 om 09:11

Nee geen Grim graag... Deed het bij RKC goed, maar je ziet nu bij Willem 2 dat het niet wil vlotten. Met -12 het derde slechtste doelsaldo van de eredivisie.

Het is geen collectief, en dat is juist iets wat nodig is.

Dan nog eerder Mitchell van der Gaag..

6 december 2021 om 12:24

Het materiaal van Willem II is ook niet je van het. Ik vind Grim wel een goede coach. Nu gaat het even wat minder maar die krijgt het wel weer op de rit verwacht ik

6 december 2021 om 13:08

Het materiaal van Willem ll is wel beter dan de positie waar ze nu spelen vind ik. Daarnaast vind ik de uitspraak: Grim na nederlaag Ajax: ''we gaan deze wedstrijd niet analyseren''
Niet erg professioneel. Ja, het is een wedstrijd op zich en Ajax is klasses beter, maar juist daar leer je ook van.

Ik moet zeggen dat hij het met RKC prima heeft gedaan (2020-2021). Maar in 2019-2020 stond RKC stijf onderaan en had men geluk dat de stand door Corona bleef staan.

Waardoor vind jij hem 'goed'? Daarnaast is een goede trainer niet genoeg voor Ajax lijkt me.

Een logische opvolger van Ten Hag. Doet het voorlopig geweldig bij Feyenoord en op het moment dat Ten Hag afscheid neemt van Ajax zou ik hem graag zien komen. Liefst over 1,5 jaar. Dat hij van Feyenoord komt is geen bezwaar voor mij, en voor de beleidsmakers waarschijnlijk ook niet.

6 december 2021 om 00:22

Waarom zou Arne dat willen? Die kan een legende in Rotterdam worden. En als ze dit jaar kampioen worden komt ie zeker niet.

6 december 2021 om 00:29

@choplife Tsja dat weerhield berghuis ook niet om de overstap te maken

6 december 2021 om 00:35

@choplife - Omdat Ajax toch gewoon een stap omhoog is, een grotere club met meer potentie. En aangezien Arne precies dezelfde afweging een jaar geleden heeft gemaakt zou ik er niet van opkijken.

Nou denk ik dat de kans op een overstap in 2023 groter is dan in 2022. Dus vandaar mijn hoop dat Ten Hag ook na dit seizoen trainer van Ajax is.

6 december 2021 om 04:49

Groter zou ik niet zeggen, wel beter op dit moment. Ik vind Real Madrid ook niet groter dan Barcelona ookal hebben ze meer prijzen.

6 december 2021 om 06:30

Lol, groter zou ik niet zeggen zegt ie. Nou ik kan je één ding zeggen, ik woon in Mexico en ze kennen Feyenoord NIET. PSV (ws door lozano) en Ajax kennen ze wel allemaal. In alle andere landen waar ik ben geweest is de tendens hetzelfde. Sorry, maar de laatste keer dat Feyenoord overwinterde in de CL is? Voor 2002 oid?

6 december 2021 om 09:21

Oh want jij ondervraagd een groot deel vd bevolking in mexico of ze feyenoord kennen? Laat me niet lachen

6 december 2021 om 09:26

Dat Berghuis een verrader is, wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen een verrader is. 99,9 % van de mensen zou, indien ze Feyenoord een warm hart toedragen, deze stap juist niet maken. Dus laten we niet doen alsof Berghuis ineens de standaard is en dat het logisch is dat Slot deze stap zou maken.

6 december 2021 om 09:38

Denk dat er zeker meer mensen Ajax kennen. Onderschat de bekendheid van Feyenoord niet, zeker de oudere garde is er echt bekend mee. Kwam vaak in Scandinavië, maar ook Zuid-Europa, daar kennen ze Feyenoord nagenoeg allemaal. Bovendien hebben we het over clubs met potentie. Ajax heeft die potentie grotendeels ingelost, bij Feyenoord zijn er nog zoveel mogelijkheden tot groei..

6 december 2021 om 09:51

@coolJ: Ik heb 3 maanden in Colombia gezeten, mijn vriendin is Colombiaanse, en ik kan je één ding zeggen; daar kennen ze Feyenoord wel. Ajax is wereldwijd een grotere naam, eens. Maar ga nou niet doen alsof ze in het buitenland nooit hebben gehoord van Feyenoord.

6 december 2021 om 09:57

@fr010frdam,

Zoiets heet geen verrader.
Zo iemand noem je iemand die slimme keuzes maakt, en dat blijkt wel nu hij bij Ajax gewoon belangrijk is en heel goed presteert. Een stap omhoog maken maakt je geen verrader, dat maakt je juist iemand met plannen en een visie.

6 december 2021 om 12:19

@choplife - dat snap ik, aangezien ongeveer iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt dat niet over zijn lippen krijgt. Maar dat heeft met sentiment en rivaliteit te maken, maar maakt niet dat Ajax en Feyenoord even groot zijn,

@fr010frdam - jij denkt zeker dat menen vanuit clubliefde bij Feyenoord komen werken. Arne Slot heeft nog geen jaar geleden laten zien hoe hij in elkaar steekt, en nu verwacht jij dat naar Ajax gaan onmogelijk is? Face it, die vorm van clubliefde hebben wij als fans vooral, maar de spelers en trainers bijna niet.

6 december 2021 om 12:34

" verwacht jij dat naar Ajax onmogelijk is".....uhm nee, dat zeg ik niet. Men doet na Berghuis alsof iedereen de stap zou maken, terwijl uit verleden blijkt dat er maar heel weinig de stap maken. Dat is wat ik zeg. En dus is Slot helemaal geen logische opvolger, zeker niet als hij het echt op de rails krijgt.

6 december 2021 om 15:03

@j3ro3ntj33__

Het één sluit het ander niet uit hé: je kan namelijk een verrader zijn, maar tegelijkertijd een 'slimme' keus maken. Op voetballend vlak snapt vrijwel iedereen dat Berghius de stap naar de hoofdstad heeft gemaakt, maar dat maakt het sentiment er niet minder om. Een verrader zal die daarom in de ogen van veel mensen blijven, ook al snappen ze de keuze vanuit zijn perspectief.

6 december 2021 om 16:25

''groter'' houdt gewoon in hoeveel fans/waarde toch, want dat bepaald grotendeels de waarde van je club? clubs als barcelona, manu etc zijn nog steeds de grootste clubs door het aantal fans etc waardoor ze een enorme waarde hebben/goede contracten kunnen krijgen. In azie zijn dat hele grote teams ook ondanks dat united al een tijdje maar wat aan prutst. Ajax staat in dit lijstje op plek 20 onder leicester dacht ik. dat maakt ajax gewoon een elite club waar feyenoord niet id buurt zit.

6 december 2021 om 19:34

Koeman heeft ook bij de top 3 gezeten en dat is op zich ok, maar ik vind het wel een beetje sneu worden dat elke keer als iemand het goed doet bij Feyenoord nu in de media meteen bij Ajax genoemd moet worden. Eerst Malacia, nu Slot weer en straks is het Linssen (geintje).

6 december 2021 om 21:51

Ik was in Moskou en daar riep iedereen meteen Ajax, Feyenoord!!! Als ze horen dat ik hier vandaan kom. Nu staat het 1-1in anekdotisch bewijs.

6 december 2021 om 01:33

Ik denk eerlijk gezegd dat hij hierna gewoon naar het buitenland gaat. Al sluit ik niet uit dat hij later in zijn trainer carrière nog eens trainer van Ajax wordt.

6 december 2021 om 05:40

Ben ik de enige die hem niet zo vind passen? Jij lijkt me qua voetbal opvatting en kwaliteit wel passen, maar qua persoonlijkheid minder. Daarmee bedoel ik niet dat Arne minder persoonlijkheid heeft maar anders dan Ten Hag, waardoor die minder goed bij Ajax past.

Immers hij kan wél voor de camera aangeven waar het mis gaat, is ook in staat aan te geven dat een tegenstander het goed heeft gedaan (zie ik TennHag nooit doen) zonder zijn spelers af te vallen (dit was dan weer een Advocaat).

Daarnaast wil Arne zich wel eens aan tegenstanders aanpassen, maar lijkt dit een vies woord /verkeerd iets om te zeggen bij Ajax.

6 december 2021 om 09:15

Maar het zou nogal een bezwaar zijn voor de supporters van Feyenoord, denk je niet? Berghuis naar Ajax, en dan een jaar later de trainer die de boel weer op de rit heeft gekregen. Oorlog in voetballand, vrees ik. Nee, ik zie Slot dit niet doen, zeker niet al na een jaar.

Frank de Boer! Je zou zo een constructie kunnen opzetten waarin PSV de helft van zijn salaris zal meebetalen.

Dat kan wel wezen over slot en liever niet. Haal bosz maar terug tegen die tijd lijkt me dan.

Nou hij is kaal dus die staat zeker op een lijstje. Nee zonder dollen, natuurlijk een goede trainer, maar als ik kon kiezen tussen Slot of nog wat jaartjes ten Hag, koos ik voor dat laatste. Hopelijk hierna nog een jaartje, misschien zelfs twee, denk niet dat Slot al na een jaar zou vertrekken. Dus eventjes wachten, kijken of hij wat structureel neer kan zetten. En ten Hag doet het fantastisch, ik zou hem altijd houden itt tot de heren aan tafel....

6 december 2021 om 00:26

Ik denk niet dat de heren aan tafel bedoelden dat hij niet behouden zou moeten worden, maar dat het zinvoller is om verder te kijken. Voor ten Hag is dit het perfecte moment om te oogsten en in de zomer naar een grote club te gaan. Als er krachten van grote clubs loskomen dan kun je beter de weg van de minste weerstand kiezen en voorsorteren op vervanging. Ten Hag heeft het ook verdiend met zijn successen, en het is hoe de voedselketen van het voetbal in elkaar zit.

6 december 2021 om 00:32

Die toevoeging deed Theo met name, Pierre juist niet. Het lijkt inderdaad een goed moment om de opties te bekijken, maar ik denk dat ten Hag heel kieskeurig is. Bayern is zijn droomclub, maar die is voorlopig nog bezet denk ik. Dan kan je wel naar een segment eronder kijken, maar dan kan je net zo goed bij Ajax blijven. Uitstekende voorwaarden hier, geweldige samenwerking met het bestuur. Ik zie hem niet in Engeland of Spanje werken. Dus ik verwacht dat ie hier nog wel even blijft, al is dat afhankelijk van wat er gepresteerd wordt in de CL. Als ie halve finale of finale haalt, dan heeft ie er denk ik wel alles uitgehaald. Want hij heeft dat kunstje al eens geflikt. Kijken of ie het halen herhalen/overtreffen.

6 december 2021 om 00:53

Ik denk dat bijvoorbeeld Arsenal ook een mooie stap zou kunnen zijn. Goed moment om in te stappen nu het sportief minder gaat dan de voorgaande decennia. Zit veel geld en potentie. Maar we gaan het zien.

Overigens deed Pierre de suggestie van Schreuder. Dan kun je iedereen roepen en kom je met Schreuder..

6 december 2021 om 12:45

Waarom zou Schreuder geen optie zijn? Helemaal geen rare optie

Waarom is vd Gaag assistent en zit hij niet op de bank? V. Hooijdonk noemt hem en bv niet Reiziger en/of Bogarde... Is er wat bekend over de trainerskwaliteiten van die 2? Je ziet ze vaak in beeld maar hoort er nooit wat over. Wat precies hun rol is...Oprecht benieuwd.
Voor mij zijn het wel 2 ajax iconen iig en krijg er het warme 'basissschool '95-'96' gevoel van. De tijd waarin elk jongetje die voor ajax was onder een ajax dekbed sliep, in een ajax schrift schreef, ajaxspelersmagneetjes op de koelkast had, jari litmanen ijsco's at, topshots verzamelde etc etc. Daarom hoop ik heel erg dat Reiziger en Bogarde goede trainers zijn...

6 december 2021 om 06:33

Bogarde 'deze neger buigt voor niemand' Bogarde? Dat is hetzelfde als met een paar jaar Wesley Sneijder voor de groep zetten of Van de Vaart. Lijkt me dat dit soort types geen uitstekende trainers zijn.

Reiziger daarentegen lijkt me ook een goede trainer. Komt welbespraakt over in interviews en heeft ook wel genoeg bagage vanuit de top om gewicht te hebben in een groep.

Klopt Ibi ik denk hetzelfde wat is die Arne een verademing en ook echt een leuke man om als trainer te hebben echt een gevoelsmens die met alle soorten mensen kan omgaan en ook echt met zowel basis als wissels goed om kan gaan , Arne kan nog ver komen als trainer en ook verdient!

Dat een trainer openstaat voor een nieuwe uitdaging hoeft toch niet te betekenen dat ie niet meer wilt zijn waar ie is ? Hoe goed hij bij Ajax op z’n plek is betekent volgens mij vooral dat de lat voor een volgende stap hoog ligt. Niet alleen qua club, maar ook qua randvoorwaarden.

6 december 2021 om 10:29

Exact, op een gegeven moment heeft Ten Hag bij Ajax gewoon alles eruit gehaald wat er in zit. Dan is het tijd voor wat nieuws, en dat gaat natuurlijk komende zomer gebeuren.

Is Slot ook, vindt hem tactisch heel erg sterk.
Maar die gaat niet weg bij feyenoord, is pas zijn eerste seizoen en moet je zien wat hij al neerzet.
Ben echt benieuwd 19 december want qua spelers materiaal is Ajax gewoon veel beter maar het is de manier hoe Slot zijn poppetjes neerzet.
2 tactische trainers tegenover elkaar en de vorm vd dag ik ben benieuwd

6 december 2021 om 07:48

Nou veel beter. Ik vind de verdediging incl doelman van Feyenoord eigenlijk niet onderdoen, al krijgt Ajax wel stuk minder goals nog tegen, maar dat is door de manier waarop Ten Hag de poppetjes neerzet. Ook qua middenveld vind ik het verschil nog best wel meevallen, Ajax niet heel veel beter. Aanvallend wel, daar zit een groot verschil.

6 december 2021 om 08:34

Bij Ajax denken ze wel vaker dat alle spelers veel beter zijn dan bij anderen. Berghius was vorig jaar ook een nog stuk minder dan Neres.

6 december 2021 om 08:47

@Moridin heeft niets met denken te maken en kijk zeker niet door een roze bril.
Leg ze maar is 1 voor 1 naast elkaar neer nou sorry dan heeft Ajax echt de betere spelers, niet allemaal wel de meeste.
Mij zou je nooit horen zeggen dat Neres beter was dan Berghuis vorig jaar, dat komt van de media niet van de achterban

6 december 2021 om 08:56

Op veel posities valt dat wel mee. Het is meer dat de aanval van Ajax zo goed is. Daardoor komt er meer ruimte en tijd voor de anderen. Maar als ik bijlow vs pasveer, malacia vs blind neem zijn die duidelijk voor Feyenoord. Aursnes is voetballend een klasse beter dan Alvarez. Trauner zou bij Ajax ook heel goed zijn, sinisterra is niet veel minder meer dan Berghuis en als je kokcu bij Ajax neerzet heeft niemand het meer over Gravenberch.

6 december 2021 om 08:58

Ga je nu de Berghuis van Feyenoord en Ajax vergelijken? Ik zal niet doen alsof hij er bij Feyenoord niks van kon maar zijn rol binnen het elftal bij Ajax is totaal anders als bij Feyenoord. Buiten dat, logisch ook dat onze spelers een stuk beter zijn, we zijn de beste club van het land, zowel historisch gezien als op dit moment. Met een mooie 17e plek op de Europese ranking als gevolg.

6 december 2021 om 09:07

Nee het geheel is beter. Feyenoord heeft zeg twee hele goede spelers en Ajax vijf . Dan kunnen de anderen zich optrekken en ontlast worden door die vijf hele goede. Als je maar twee hele goede heb is het voor de rest alweer lastiger. Individueel ontlopen de meeste spelers van Ajax, Feyenoord en Psv elkaar niet zoveel. Het spel wordt bepaald door die paar hele goede.

6 december 2021 om 10:33

Berserko, dus als Slot de poppetjes anders neer zet, krijgt hij minder tegengoals? Dan zou ik dat maar gauw doen…

Het verschil in tegengoals zit niet in de plek van de poppetjes daar, maar in het functioneren van de hele ploeg. Ajax is als ploeg dominant en komt weinig onder druk te staan. Dat kan Feyenoord (nog) niet en dan krijg je tegengoals.

Studio voetbal bereidt volgens mij iedere week een schokkende/zuigende uitspraak voor. Er zit weinig oprechts bij. Dan worden ze tenminste niet meer saai genoemd. Nu zijn ze gewoon vermoeiend.

We weten allemaal dat die niet schuwt van het onderhandelen met een club tijdens zijn contract. Daarnaast, Competitief gezien zou ik hem graag bij Feyenoord zien blijven zitten zodat die een beetje tegenstand kan bieden aan die club anders wordt het nooit meer wat in deze competitie.

Ophouden met z'n alle Arne blijft in Rotterdam ben je helemaal gek.

Een zwaluw brengt nog geen zomer. Laten we niet vergeten hoe hij AZ achter liet. Feyenoord mag er leuk uitzien, maar die spelen zonder prestatie druk. Daar mag het en moet er niets. Spelers hadden vers bloed nodig en een frisse wind. Eerst maar eens kijken hoe ze met teleurstelling omgaan en Slot met opgelegde druk.

6 december 2021 om 12:49

En als ie dat doorstaat mag hij van jou wel op gesprek komen bij Ajax en op zijn blote knietjes smeken om trainer te worden? Wat een hoop kwats zeg

6 december 2021 om 21:53

Hoe liet ie AZ achter dan? Die pleurde hem eruit en staan in de middenmoot.

Nou denk niet.dat het voor Slot iets is.
Met Fey kan hij nog van alles doen en naar zijn hand zetten.
Wat voor eer valt er te behalen voor Slot als ten Hag weggaat. Denk haast niks dus.
Nee ,moet Slot echt niet aan beginnen en hoop ook niet dat 020 een poging doen om hem weg te kapen
Want ben bang dat dan de pleuris uitbreekt.
Arne hoort bij Feyenoord waar hij nog zoveel meer kan doen en daar liggen de uitdagingen en niet bij 020.
Dus Arnesen gauw Slot veeeeel langer vastleggen als hij daar niet bezig is.

6 december 2021 om 10:35

Vorig jaar hoorde Arne nog bij AZ. En weg was ie.

Ik denk ook niet dat hij na dit jaar al weg gaat. Maar hij is erg ambitieus en gaat ook niet jaren blijven.

6 december 2021 om 12:52

@vernon, stel ze worden nu nog geen kampioen blijft de uitdaging staan om kampioen te worden. En daarna blijft de uitdaging staan om je in de CL te laten zien. Zou niet weten waarom hij geen jaren kan blijven.

6 december 2021 om 14:13

Omdat de ambities van Feyenoord niet per se de ambities van Slot zijn. Als Slot voor zichzelf in gedachten heeft om verder te reiken dan Feyenoord, en hij krijgt de kans bij een grotere club, dan is ie weg. Met alle respect, maar jouw redenering is vanuit een supporter gedacht. Natuurlijk zou het mooi zijn als hij elk jaar een stapje maakt. Nu de ploeg goed laten voetballen, over een of twee jaar kampioen, dan wennen in de CL, dan presteren in de CL. Maar dan ben je 5 jaar verder. Voor een supporter prachtig, voor de trainer wellicht te langzaam.

6 december 2021 om 15:40

Oke, maar mocht hij kampioen worden met Feyenoord is kampioen worden met Ajax geen uitdaging meer. En mocht hij geen kampioen met Feyenoord worden volgt hij iemand op die 4 of 5 jaar op rij kampioen is geworden. Denk dat hij dan eerder naar het buitenland zal vertrekken

8 december 2021 om 12:34

Dat klopt, maar dan is presteren met Ajax in de CL wel een uitdaging, dat zal het altijd blijven. Dan is het in Nederland lekker prijzen rapen, en internationaal de uitdaging zoeken. Het buitenland is dan zeker ook een optie. Ligt er aan hoe hij er in het buitenland dan op staat. Als Feyenoord in de EL een keer opvalt, kan het hard gaan.

Slot zou inderdaad een goede trainer zijn voor Ajax.
Of Ten hag na dit seizoen vertrekt is de vraag. Ik denk zelf dat hij op een aantal clubs aast, clubs waarbij hij zelf vind dat hij past. En dat zijn er denk ik niet veel

8 december 2021 om 12:38

Dat denk ik ook. Hij komt heel verstandig over, hoeft niet weg bij Ajax, pakt niet de eerste de beste zak met geld, maar lijkt te weten wat hij wil. Toch denk ik dat, zeker als Ajax het goed blijft doen in deze CL, de uitdaging wel een beetje weg is voor Ten Hag, en dat hij in de zomer toch wel weg wil. Maar niet zomaar voor een willekeurige club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder201
D. TadićAanvaller207
S. BerghuisAanvaller195
D. KlaassenMiddenvelder173
R. PasveerKeeper170
S. HallerAanvaller1712
AntonyAanvaller167
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

16 fans
Coach, 43 jaar
SeizoenClub
2021- Feyenoord
2019-2020 AZ
2017-2019 AZ
2016-2017 SC Cambuur
2009-2013 PEC Zwolle
Laatste voetbalnieuws

Hoofdrol voor Kökçü bij eerste overwinning Feyenoord in 2022

Feyenoord heeft zich zondag hersteld van de 0-1 nederlaag van Vitesse van een week geleden. Het elftal van Arne Slot kwam tegen NEC In De Goffert nog wel op achterstand, maar...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 25 januari
Ousmane Dembélé is op de radar van Chelsea verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren