Nieuwe virale kleedkamerbeelden tonen ontroostbare Cristiano Ronaldo

Maandag, 29 november 2021 om 18:18Mart van Mourik • Laatste update: 18:18

Opnieuw zijn kleedkamerbeelden van Cristiano Ronaldo viraal gegaan. In de docuserie Tutto o niente: Juventus van Amazon Prime is te zien hoe Ronaldo in tranen uitbarstte na de uitschakeling in afgelopen Champions League-seizoen tegen FC Porto. Het duel met de Portugezen op 9 maart bleek een emotionele achtbaan voor de 36-jarige aanvaller, die in de rust ook al een felle discussie kreeg met ploeggenoot Juan Cuadrado.

Afgelopen seizoen moest Juventus in de achtste finale van de Champions League op eigen veld een 2-1 nederlaag uit het heenduel met FC Porto rechtzetten. In de negentiende speelminuut ging het echter al mis voor la Vecchia Signora, die door toedoen van Sergio Oliveira halverwege tegen een 0-1 achterstand aankeek. In het tweede bedrijf slaagde Juventus erin de wedstrijd te kantelen door een dubbelslag van Federico Chiesa. Daarmee werd een verlenging afgedwongen, maar daarin ging het uiteindelijk toch nog mis voor de ploeg uit Turijn. Hoewel na extra tijd met 3-2 gewonnen werd, bekerde FC Porto verder op basis van uitdoelpunten.

Op de vrijgegeven kleedkamerbeelden is te zien hoe Ronaldo ontroostbaar blijft zitten in de kleedkamer. De goalgetter kon zijn stempel niet drukken op de wedstrijd en speelde, naar later bleek, zijn laatste Champions League-wedstrijd in het shirt van Juventus. Verzorgers proberen Ronaldo nog te troosten, maar dat lijkt geen effect te sorteren. Snikkend gooit de Portugees de kleren van zich af.

Ook in de rust van de wedstrijd op het miljardenbal speelde Ronaldo al een opvallende rol. Bij een 0-1 ruststand sprak hij de kleedkamer veroordelend toe. Bijna de volledige kleedkamer blijft stil tijdens de woedeuitbarsting van de Portugees, behalve Cuadrado. Met laatstgenoemde kreeg Ronaldo een felle discussie. “We moeten meer doen, che merda! We raken geen knikker”, schreeuwde Ronaldo. “Altijd spelen we slecht!” Bijna iedereen blijft stil, behalve Cuadrado. “Rustig, Cris. Jij moet juist een voorbeeld zijn voor ons”, reageerde de Colombiaan. Ronaldo: “Ik doel ook op mezelf, hè! We spelen waardeloos! De waarheid moet gezegd worden. Het is een Champions League-wedstrijd, we moeten karakter tonen!”Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door vernon)

Zie hier een gebroken topsporter die alles geeft voor zijn team..

28 november 2021 om 18:50

Dit is gewoon de grote winnaarsmentaliteit van Cristiano, hij wil gewoon altijd winnen en afentoe komen er ook emoties bij spelen. Het mooie is dat hij nooit opgeeft.

28 november 2021 om 19:01

Ja en als het niet lukt gaat hij huilen. Ben een grote fan van Ronaldo maar hij kan niet tegen zijn verlies en dat is heel iets anders dan een winnaar zijn. Dat gejank heel de tijd kom op man. Neymar ook omdat zijn enkeltje pijn doet. Ik kan er allemaal moeilijk aan wennen.

28 november 2021 om 19:03

Idd. Ongelooflijk veel respect voor een van de grootste spelers ooit

28 november 2021 om 19:05

Tja. Het toont toch alleen maar aan dat zij veel passie hebben voor de sport? Ze spelen al vanaf 4-5 jaar voetbal en hebben veel opgeofferd om zover te moeten komen. Dat ze dan emotioneel worden bij een tegenslag in de sport waar ze keihard hebben gewerkt vind ik mooi om te zien.

28 november 2021 om 19:23

niet tegen je verlies kunnen hoort toch bij topsport? Zolang zich dat niet uit in frustratie op het veld ben ik daar alleen maar blij mee

28 november 2021 om 19:29

Exact ook al vind ik Ronaldo soms doorslaan in zijn drive, dit maakt hem juist.

29 november 2021 om 10:13

Mancunianb, hahah jij bent nog minder serieus te nemen dan een clown.. Ook die comment over neymar. Dieptriest hoe ver iemands haat kan gaan over spelers, zo misplaatst. Ronaldo juist als enorme winnaar die zichzelf zo emotioneel weet te motiveren op zijn oude dag en dat nog in negatief daglicht kunnen zetten is wel het toppuntje van een triest persoon. Ook Neymar die de zoveelste K blessure heeft wat gewoon die hele jongen zn carriere heeft verpest. Ik snap eigenlijk wel waarom hij bij elke tackle zo snel opspringt en naar de grond gaat want het is gewoon zielig voor die jongen hoe vaak hij geblesseerd er door raakt dat je liever een makkelijk omvalt dan weer geblesseerd raken, zeker gezien hij zo ontzettend goed is en daar heel veel voor heeft moeten trainen in zijn leven. Zelfde als robben die gunde je het ook zo niet. Heb je vaker dit soort misplaatste gevoelens in de maatschappij?

29 november 2021 om 10:34

@rayvg met je eerste en je laatste zin ga je zelf nog een stuk verder. Als je je druk maakt om de maatschappij, begin dan zelf met beschaafd een discussie voeren. Hij zegt overigens dat hij een groot fan is van Ronaldo. Dus het is geen haat. Het is een mening.

Ik ben het wat Ronaldo betreft inhoudelijk overigens wel met je eens. Is gewoon een absolute winnaar en er is niks mis mee dat hij na de wedstrijden emotioneel wordt.

Neymar vind ik wat anders. Voorzichtig zijn en niet geschopt willen worden is een ding. Maar om niks liggen rollenbollen en janken, is echt wat anders.

29 november 2021 om 01:10

Alles geeft? In de muur was hij bang voor de bal waardoor porto scoort. Vergelijk dat met terry die met zn hoofd naar de bal duikt om een schot te blokken

29 november 2021 om 07:38

Wist niet dat hij ook functioneert als CV? Misschien kan je dat als tip geven aan Carrick?

29 november 2021 om 09:11

Doet ie ook niet, NL79 refereert naar situatie waar R7 in de muur stond en zijn hoofd opzij deed waardoor er gescoord werd

29 november 2021 om 09:43

Zie hier een camerabewuste over t paard getilde gladjanus die zijn medespelers nog de schuld geeft voor zijn eigen onhandigheid

Ronaldo haters be like: ja maar Messi huilt alleen als hij finales verliest dus hij is sowieso beter dan Ronaldo.

OT: Ronaldo is natuurlijk een geboren winnaar en zelfs op zijn ouwe dag stelt hij eisen aan zichzelf en het team waar menig topsporters een voorbeeld aan kunnen nemen.

28 november 2021 om 18:51

Aardig rentfree deze opmerking..

28 november 2021 om 18:52

Haha nergens wordt er over Messi gesproken en toch krijg je het voor elkaar om over hem te praten. Die zevende gaat zo te zien echt pijn doen. Medelijjden

28 november 2021 om 18:55

Ik heb expliciet over Ronaldo hater: dus als de schoen pas…

Verder kun je moeilijk ontkennen dat die er op dit forum niet zijn. Sterker nog ze zijn er in overvloed.

28 november 2021 om 19:06

“Verder kun je moeilijk ontkennen dat die er op dit forum niet zijn. Sterk nog ze zijn er in overvloede”.

Lees die 2 zinnen van jezelf nog eens heel langzaam en probeer stuk voor stuk te begrijpen wat er staat en welke invloed stukken zin op elkaar hebben. Dan zie je dat je jezelf tegenspreekt

28 november 2021 om 19:09

Is dit een voetbalforum of eentje over de Nederlandse taal? Altijd dat verbeteren van elkaar is zo vermoeiend..

28 november 2021 om 19:39

Aldus de gozer die gister zelf over Ronaldo begon bij een barca topic. Hypocriete likeslet @messi01

28 november 2021 om 20:21

Neem aan dat je niet op mij reageert ?

28 november 2021 om 18:53

Zelfs hierin weet je weer Messi te betrekken... ontopic: mooi om te zien hoeveel een verlies met een winnaar als Ronaldo doet.

28 november 2021 om 18:57

Messi is hier alles behalve het leidend voorwerp. Het gaat expliciet om de Ronaldo haters en dus niet om de Messi fans! Voel jij je aangesproken als ik over Ronaldo haters spreek?

28 november 2021 om 19:17

Heel bijzonder, jij bent zo geobsedeerd om telkens vergelijkingen te maken tussen Ronaldo en Messi. Om terug te komen op je vraag of ik een Ronaldo hater ben? Wat versta ja onder hater?

28 november 2021 om 19:29

Oké, jij hebt of een bagger slecht geheugen of je verwart mij met iemand anders. Dit is namelijk mijn eerste én enige reactie die bij types als jij kennelijk niet zo goed valt. Ik propageer altijd dat je juist de ander niet naar beneden hoeft te halen om van de ander te houden. Dit keer heb ik middels satire expliciet me gericht tot de Ronaldo haters. Dus nogmaals als jij je aangesproken voelt dan is dat kennelijk voor een reden.

28 november 2021 om 19:33

Dat is onzin, ik verwart je met niemand anders dan jezelf. Jij reageert wel vaker vijandig wanneer mensen kritiek hebben op Ronaldo. Daarnaast zie ik de satire niet van je reactie, wellicht ligt dat ook aan mijn oer Bourgondische humor. Daarnaast vroeg ik net ook al wat je onder een Ronaldo hater verstaat?

28 november 2021 om 19:45

De satire zit hem in het feit dat ik de Ronaldo haters een spiegel voorhoudt. Je vergist je overigen wel degelijk want ik reageer niet vijandig, ik onderbouw mijn standpunten. Het is heel zeldzaam dat ik met een onliner counter op een onliner. Dat jij dat vijandig vindt, prima! De inhoudelijke reacties op oneliners laat ik aan jou over want naar mijn mening schiet je er echt bar weinig mee op om op zulke reactie inhoudelijk in te gaan (maar jij bent kennelijk van mening dat je daar wel inhoudelijk op moet reageren… ondanks dat het een reactie is op een one liner…)

Ik kwalificeer iemand als een Ronaldo hater als je structureel en ongeacht de prestaties van Ronaldo negatief commentaar levert. Vandaag was een aardig voorbeeld: mensen die ikzelf als Ronaldo hater zie reageren bij de wedstrijd van vandaag als volgt. Ze prijzen de coach dat hij Ronaldo niet opstelt en maken opmerking als dat het team beter draait zonder Ronaldo terwijl zelfs een blinde vandaag kon zien dat het helemaal nergens op leek. Als Ronaldo dan toch een keer speelt en een winnend doelpunt maakt maken precies diezelfde personen de opmerking dat het “lucky” was, de “verdediger/keeper een fout maakte” of dat het een “intikker” was. Kortom, Ronaldo haters zijn de type personen bij wie Ronaldo het letterlijk maar dan ook écht nooit goed kan doen. Dus nogmaals ik richt me expliciet tot de Ronaldo haters en en niet tot de Messi fans.

28 november 2021 om 19:59

Ik merk een boel frustratie in je reactie, aan je reactie kan ik herleiden dat je zeker geen domme jongen ben. Snap daarom gewoon niet waarom je het nodig vind om telkens je gelijk te moeten halen. Daarnaast is het ook een beetje het spelletje dat gespeeld wordt, sommige groepen denken andere over te kunnen halen om hun idool ook de beste te gaan vinden. Laat het gewoon lekker gaan joh. Nogmaals ik reageerde alleen omdat er weer een vergelijking wordt gemaakt, die discussie start jij dit keer zelf op.

28 november 2021 om 20:04

Ja maar kom op socio, je gaat op zo’n vergelijking toch niet serieus in! Het is echt overduidelijk satire ik bedoel hoe kun je een vergelijking over wie en wanneer meer tranen laat vloeien serieus nemen? Het is echt schrikbarend hoe veel mensen hier serieus op reageren. Hoe kun je in vredesnaam hier een wel gemeende aanval op Messi uit distilleren.Edit: ik ben juist niet gefrustreerd hoor. Ik vind het alleen wel grappig dat ik iets moet uitleggen wat duidelijk niet serieus bedoelt is. Ik bedoel nogmaals: het gaat over een vergelijking met tranen. Ik krijg er nu wel tranen van het lachen van maar kop joh. Dit is toch erg…

28 november 2021 om 18:54

Alleen jij moet weer bij een Ronaldo topic'haters' en Messi liefhebbers erbij halen. Grow up. Alsjeblieft dit gedoe komt echt mijn neus uit. Dat gejank om messi en Ronaldo iedere keer in elkaars topics.

28 november 2021 om 18:59

Begrijpend lezen is moeilijk hè? De enige reden waarom je zo butthurt reageert is omdat jij je kennelijk als een Ronaldo hater identificeert want nergens spreek ik over de oprechte Messi fans.

28 november 2021 om 19:02

Enige die butthurt is ben jij met je zielige reacties...

28 november 2021 om 19:14

Je spreekt over Messi in een Ronaldo topic, wat door mensen als irrelevant wordt gezien, wat ook wel klopt. Je opent zelf de discussie door anderen erbij te halen, dat je dan worden als hater en butthurt gebruikt is, omdat je niet op niveau lijkt te kunnen discussiëren. Niks erg aan, maar je voert een verloren strijd

28 november 2021 om 19:23

@bas Ja en ik richt me expliciet tot de Ronaldo haters. Nergens zie je mij spreken over Messi fans. Over welke inhoudelijke discussie tracht je het hier anders te hebben? Verder vraag ik me af of je ooit hebt gehoord van satire?

Tip: ga eens voor de grap een kijkje nemen in het live-meepraten-topic van de wedstrijd Chelsea t. ManUnited.

28 november 2021 om 19:35

Ben jij nou zo dom of ben ik nou zo slim? Mensen reageren omdat je Messi erbij haalt... dat is de enige vra aag, dan reageer jij dat iedereen die dat doet een Ronaldo hater moet zijn. 😂

28 november 2021 om 19:36

Als je goed leest zie je mij niks zeggen over Messi fans,alleen dat jij Messi aanhaalt en daarmee een discussie uitlokt. Nogmaals, gezien je tip, het gaat over Ronaldo bij Juventus.

28 november 2021 om 19:37

@sociomasia, en het mooie is dat hij dan Messi fans zegt, terwijl bijna niemand fans zegt.

28 november 2021 om 19:55

@socio ik denk geen van beide want zelfs iemand met een iq van 70 kan zien dat je mijn reactie met een korreltje zout moet nemen. Ik maak Messi niet belachelijk maar juist de Ronaldo haters. Je kunt toch moeilijk een reactie als de mijne zien als een gemeende aanval op Messi… kom op moet ik dit serieus nog uitleggen…

29 november 2021 om 09:16

Hou eens op met dat Ronaldo haters. Los van het feit dat het woord hater nergens op slaat, als iemand negatief reageert op het gedrag van Ronaldo is het niet direct een ‘hater’.

29 november 2021 om 10:42

@unbeliebable

Je begint juist met een zin over Ronaldohaters die vinden dat Messi beter is omdat hij alleen huilt na een verloren finale. Dat is de zin waar jij mee opent. En dat gaat dus over Messi-fans.

En nu zeg je dat je nergens over Messi-fans praat. En dat we jouw comment met een grote korrel zout moeten nemen.

Begin dan gewoon die discussie niet. Jij opent hem, en vindt het dan raar dat mensen reageren.

28 november 2021 om 19:31

En kleine kinderen vergelijken ze constant met elkaar.

28 november 2021 om 19:34

Oei wat zijn Ronaldosuporters toch zure mensen zeg.

Overal zoeken ze iets achter.

Ik denk dat hij huilt omdat hij het niveau niet meer aankan.

28 november 2021 om 19:48

En een van de gegadigden meld zich eindelijk! Was op je aan het wachten!

28 november 2021 om 19:55

Ik trapte er net in, maar het is duidelijk dat je zo'n "troll" bent. Jammer dat je toch die aandacht gekregen hebt, maar complimenten

28 november 2021 om 20:00

Ik ben er en nee ben geen Messiliefhebber voor als je het wilt weten.

Vandaag kon je ook
Weer zien dat het klaar met hem is.

28 november 2021 om 20:16

Bedankt dat je mijn punt nogmaals hebt bevestigd! 😂

En nee jij bent zeker niet een Messi liefhebber. Iemand als messi_123, dat is een échte Messiliefhebber. Weet je waarom? Omdat zijn liefde voor Messi en Barcelona groter is dan zijn haat of afkeer jegens Ronaldo. Dat is toch echt iets wat we over jou en figuren als aanpakpolitie niet kunnen zeggen. Jouw haat voor Ronaldo is namelijk evident groter dan je liefde voor Messi.

28 november 2021 om 22:16

Haat is niet het woord maar het is gewoon de waarheid.

Vandaag ook weer 0,0 toegevoegd behalve een schwalbe en een gele kaart voor klagen.

29 november 2021 om 18:24

Wie haat Ronaldo nou?? Dat is iets wat is gefabriceerd is door de Ronaldo fans zelf, Er is geen enkele fan van alle andere voetballers die Ronaldo haat, het zijn de fans zelf die al die haat de wereld in duwen.

29 november 2021 om 21:07

Tja als je aangeeft dat hij niet meer de Ronaldo is van vroeger (ook Messi, Neymar, Enz.) dan ben je meteen een hater terwijl het gewoon de waarheid is.

29 november 2021 om 22:39

Nummer twee meld zich ook hoor! Je houd echt alleen jezelf voor de gek Eric.

@wave je bent echt onzin aan het uitkramen. Het feit dat ik de Ronaldohater heb gedefinieerd en geen van jouw omschrijving daarin terugkomen maar jij toch de noodzaak voelt om te binden met iemand als Eric zegt genoeg. Eric voldoet namelijk aan de definitie van een ronaldohater. Een maand geleden beweerde hij oa dat Ronaldo geholpen wordt door blunders van keepers en verdedigers, zo niet dan is het lucky of intikker. Kortom in zijn ogen zal Ronaldo het nooit goed doen, Eric is het archetype van iemand die Ronaldo meer haat dan dat hij van Messi houdt. Wave jij mag ook je masker afzetten.

28 november 2021 om 19:55

Ik ben geen Ronaldo of Messi fanboy, maar ik ben vanaf nu wel Unbeliebeble hater. Wat ben jij sneu zeg. En waarom is je post nog niet verwijderd? Hoe off topic en provocerend kun je zijn?

28 november 2021 om 21:12

Het is bijna 2022 en jij hebt het nog steeds over "haters". Grow up

29 november 2021 om 06:59

De enige reden dat hij huilt is omdat hij weet dat door die uitschakeling geen kans maakt op de ballon dor.

29 november 2021 om 08:13

Er moet altijd een kleuter zijn die Messi erbij moet halen, al dan niet omdat hij denkt een punt te maken. Wat mega zielig

29 november 2021 om 08:43

Unbeliebeble, je begint er nu zelf over, wat een treurigheid. Wat laat jij jezelf kennen zeg. Messi heeft hier niks mee te maken. Maar het zit je zo hoog dat je er maar alvast zelf over begint.

Ik ben geen Ronaldo-fan, maar dat Ronaldo een winnaar is, en moet huilen als hij verloren heeft, lijkt me allemaal vrij normaal. Was ook allemaal al bekend, dat Ronaldo altijd het maximale eruit wil halen.dat wordt nu met zo'n filmpje bevestigt, mooi dat we het mogen zien, maar meer niet.

En nogmaals, het heeft niks met Messi te maken. Dus begin er dan ook niet zelf over.

29 november 2021 om 12:07

Ik neem het je niet kwalijk dat je kennelijk niet het intellect hebt om de satire in te zien van een opmerking die ik plaats over dat Ronaldohater zelfs zouden wedijveren over wie en op welke momenten meer tranen laat vloeien. Het is nota bene een ad absurdum opmerking.

Als je serieus niet kunt inzien dat het een directe reactie is die gericht was aan de Ronaldohaters, heb ik het te doen met je. Het feit dat men hier massaal Messi komt verdedigen noodzaakt mij namelijk om deze mensen er van te vergewissen dat Messi uitdrukkelijk niet het leidend voorwerp is. Dus het is niet zo vreemd dat ik mensen erop attendeer dat Messi hier niet geridiculiseerd wordt.

- Ik maak een opmerking over Ronaldohaters waarin de naam Messi voorkomt
- Men reageert er op dat ik aan het vergelijken ben… (je hebt oprecht hulp nodig als in mijn opmerking een serieuze vergelijking leest)
- Ik concludeer dat men satire niet begrijpt en het spijt met echt dat ik dit moet zeggen, maar dat men ook nog eens oliedom is. Hoe kun je nou in vredesnaam een vergelijking over tranen tussen twee spelers met droge ogen serieus nemen? Men lijkt alleen een tunnelvisie te hebben voor de naam Messi en vergeten de context die ik eraan geef.

Het is alsof ik een opmerking zou maken over dat (laten we het omdraaien) Messihaters zullen zeggen dat Ronaldo meer huilt en daarom beter is omdat hij toegewijder is dan Messi. Zie je hoe achterlijk dat is? Ieder normaal functionerend mens zou in een oogopslag zien dat de opmerking eerder bedoeld is om in dit geval de Messihaters te ridiculiseren. Als je hier dan serieus op gaat reageren om Ronaldo te verdedigen, kan ik niet anders concluderen dat die mensen waarschijnlijk de basisschool hebben overgeslagen en daardoor een groot cognitieve achterstand hebben opgebouwd.

Echt diep en diep triest dat ik dit nog moet uitleggen.

29 november 2021 om 18:53

Tja, je strooit er nogal mee. Alle mensen zijn dom behalve jij. Ik kan hier wel gaan zeggen dat je verbaasd zou zijn over mijn intellect, maar het zal weinig veranderen denk ik.

Ik verdedig Messi ook helemaal niet, dus volgens mij heb je mijn punt ook nog eens gemist. Succes verder, als je dit soort "satire" blijft plaatsen, zal je veel kritiek blijven oogsten.

29 november 2021 om 22:52

Als iemand niet kan inzien dat een vergelijking over tranen gericht aan Ronaldohaters geen serieuze aanval is op Messi, dan ben je zeker moeders slimste niet…

Het is is een ding dat je het niet snapt, maar het is een totaal nieuw niveau als je het na een uitleg nog steeds op Messi gooit. Jij zegt letterlijk “Messi heeft hier niks mee te maken”. Hoe treurig moet het met je gesteld zijn als je dat al niet door had.

Als ik hier de reacties lees dan verklaart dat zeker de berichtgevingen over voortdurend stijgingen van vroegtijdige schoolverlaters. Triest.

30 november 2021 om 20:19

Prima joh. Fijne dag nog.

29 november 2021 om 09:01

Kruip toch eens niet zo diep in iemands aars man.

29 november 2021 om 09:12

Unbelivable, deze man huilt als hij rood krijgt. Als hij wel scoort/niet scoort/iemand anders scoort. Het slaat nergens meer op. Huilt als doelpunt wordt afgekeurd. Maar goed kruip even nog dieper aub.

29 november 2021 om 12:27

Als je een Ronaldo of Messi hater bent ben je naar mijn mening A: vreselijk kinderachtig en B: Dan hou je niet van voetbal.

Als je zo voor de sport leeft als deze man, ben je een geboren winnaar. Niet mijn favoriete voetballer, maar wel een die respect verdient.

een typische winnaar , ik kon ook janken vroeger als ik verloor.

29 november 2021 om 08:44

Ha, dus jij was ook een typische winnaar? Er zit nog wel verschil in op welke leeftijd dit gebeurde. Bij de kinderen is huilen na verlies nog weleens wat anders dan winnaarsmentaliteit. En Ronaldo doet het op een iets ander niveau (en leeftijd, vermoed ik).

29 november 2021 om 09:19

Vergeet niet dat in zuid Europese landen men wat emotioneler is dan hier en dat huilen daar normaler is.

29 november 2021 om 10:45

Oh ik zit totaal niet met het huilen. Vind het wel mooi als sport zo beleefd wordt. Ik vond alleen de comment van Rowdy wel grappig omdat hij zijn winnaarsmentaliteit lijkt te vergelijken met die van Ronaldo.

Lekker dan, zelf in je vertrouwde omgeving ben je niet veilig. Ik zou de maker van deze film aanklagen. Straks komen er " andere beelden" naar buiten. Bah

28 november 2021 om 20:21

Dit is een docu zoals die er over oa de Spurs ook was en er over Arsenal ook komt, heeft weinig zin om die aan te klagen.

29 november 2021 om 08:45

Cas, dat is allemaal vantevoren bekend, dat er gefilmd wordt. Dat weten die sporters gewoon. En daarna wordt er nog geedit, dus waarschijnlijk is dit fragment 100 keer bekeken en besproken voordat het vrijgegeven is.

29 november 2021 om 18:41

Ik wist dit wel bij Feyenoord en Utrecht dacht ik, maar dit dus ook.
Lekker dan

Wat een rare reacties. Voetballers huilen zo vaak na verloren toernooi wedstrijden. Waarom doen mensen alsof dit bijzonder of nieuw is? Alsof het bewijs is van Ronaldo's top sport mentaliteit lol. Iedere speler jankt na een verloren toernooi wedstrijd. Vaak genoeg gezien.

Ik ben niet voor Ronaldo op zich, maar hij leeft duidelijk voor zijn sport.

Messi huilt beter dan Ronaldo..

Dit is topsportmentaliteit, respect voor deze levende legende

Hij huilt omdat ie weet dat, dat hij weer geen kans maakt op de ballon dor door de uitschakeling.

29 november 2021 om 07:41

Zelfde geldt voor Messi, kwam niet eens verder dan de 8ste finales en dat moet de ballon dor winnaar worden?

29 november 2021 om 09:03

Copa america????????????

29 november 2021 om 09:04

En er zit nogal een verschil tussen psg en porto😳😳😳😳😳

Mijn hemel, wat een sneue reacties over en weer over Ronaldo en Messi. Een Ronaldo-fanboy die alvast Messi erbij haalt, dan is hij hen tenminste voor. Mensen die denken te weten dat Ronaldo alleen maar huilt omdat hij de Ballon d'or niet kan winnen. Mensen die zeggen dat Messi precies hetzelfde deed, en dat die ook niet mag winnen.

Mensen, geniet van voetbal, maar get a life. Dat jouw favoriete voetballer huilt, iets niet wint, dat de ander wel of niet iets doet, het is niet het einde van je wereld.

Ik vind dit prachtige beelden. Als de helft vd spelers in het Nederlands elftal nu eens deze passie en inzet toonden werden we op onze sloffen wereld kampioen.

Ja dit herken ik wel ja. Zo zit ik er ook altijd bij als ik weer eens een potje fifa verlies :P.

On: hier kan je zien wat voor mentaliteit deze man heeft. Hij heeft in clubverband alles gewonnen wat er te winnen valt, maar alsnog zo ontroostbaar na een uitschakeling.

Ik vind het juist alleen maar mooi om te zien dat het hem zoveel doet. Ik heb wel mijn vraagtekens bij het plaatsen van dit soort content in die docu's, de kleedkamer is wat mij betreft off-limit voor de buitenwereld, laat die mensen ook eens wat privacy hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1067 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Napoli4927
3.AC Milan4922
4.Atalanta4318
5.Juventus4213
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
MorataAanvaller225
Kaio JorgeAanvaller90
F. IsraelKeeper00
M. PerinKeeper30
C. PinsoglioKeeper00
M. RainaKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

3899 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 18 8 4 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

Vrije trap tegen Real Madrid krijgt mogelijk gouden randje voor Schöne

De UEFA heeft de vrije trap van Lasse Schöne tegen Real Madrid genomineerd voor de mooiste vrije trap ooit in de geschiedenis van de Champions League. De Europese voetbalbond heeft in...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 25 januari
Ousmane Dembélé is op de radar van Chelsea verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren