Barcelona bevestigt verlenging en megaclausule voor Pedri

Donderdag, 14 oktober 2021 om 14:17Dominic Mostert • Laatste update: 14:28

Barcelona en Pedri hebben een akkoord bereikt over een nieuw contract, zo bevestigen de Catalanen donderdag via de officiële wegen. De vorige verbintenis van de achttienjarige middenvelder liep volgend jaar af, maar Pedri heeft bijgetekend tot medio 2026. Vorige week bevestigde algemeen directeur Ferran Reverter al 'goed op weg' te zijn in de gesprekken met de achttienjarige spelmaker.

Pedri krijgt een nieuwe contractuele afkoopsom krijgt van liefst een miljard euro, zo bevestigt Barcelona in navolging van de berichtgeving van Fabrizio Romano. In de Spaanse pers wordt de afkoopsom inmiddels een 'anti-sjeik-clausule' genoemd, die is bedoeld om zelfs de puissant rijke eigenaars van clubs als Manchester City en Paris Saint-Germain af te schrikken.

Sport beweerde woensdag dat Pedri met het tekenen van zijn nieuwe contract een 'significante salarisverhoging' tegemoetzien, ondanks de grote financiële problemen bij de club. "Die verhoging is mogelijk omdat Pedri een van de laagste salarissen had, omdat hij na zijn komst van Las Palmas nog geen nieuw contract heeft ondertekend", klonk het. Pedri kwam in de zomer van 2020 voor vijf miljoen euro over van Las Palmas.

Het was volgens Spaanse media 'hoog tijd' voor het nieuwe contract en de bijbehorende salarisverhoging, omdat Pedri is uitgegroeid tot een vaste waarde in de ploeg van Ronald Koeman. Hij speelde vorig seizoen 37 van de 38 competitiewedstrijden van Barcelona en kwam ook in actie in de Copa del Rey (zes keer), Supercopa (twee keer) en de Champions League (zeven keer). In totaal speelde hij in het afgelopen seizoen dus 52 wedstrijden in clubverband, meer dan iedere andere speler van Barcelona. In het huidige seizoen kwam hij vanwege een spierblessure pas viermaal in actie.

Als het aan Barcelona ligt, is de contractverlenging van Pedri voorlopig niet de laatste. Algemeen directeur Reverter liet ook weten dat de gesprekken met de achttienjarige Ansu Fati de goede kant opgaan. De aanvaller beschikt over een aflopend contract, met de optie om twee jaar langer met elkaar door te gaan. Barcelona wil ook langer door met Ronald Araújo, die momenteel tot de zomer van 2023 vastligt in het Camp Nou, en met de dit seizoen doorgebroken Gavi. Zijn contract loopt eveneens over twee jaar af. Donderdag meldden Sport en Goal dat Barcelona de onderhandelingen met Sergi Roberto heeft gestaakt. Laatstgenoemde lijkt de club transfervrij te gaan verlaten.Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Misschien zou een pro-sjeik clausule momenteel wel beter zijn voor Barca. Lekker 200 miljoen vangen voor een speler die alles nog te bewijzen heeft.

13 oktober 2021 om 13:55

Pedri zijn plafond is enorm hoog hoor. Ik beschouw hem als een soort reïncarnatie van Xavi/iniesta qua voetballende kwaliteiten. Werd ooit op aangewezen dat hij meer Iniesta is dan Xavi maar ik vind Pedri erg goed voor zijn leeftijd.

13 oktober 2021 om 17:46

Juist daarom is zo'n clausule misschien goed om Barca meteen uit de huidige financiële crisis te trekken.

14 oktober 2021 om 14:39

Llaix Moriba kon geen verhogen krijgen salaris nu perdri een megacontract met forse stijging salaris, zo wisselvallig is het beleid daar

14 oktober 2021 om 15:08

Ja, want Moriba heeft ook rond de 50 wedstrijden voor Barca gespeeld en op het EK.

En daarbij ook nog eens 1 van de betere bij beide ploegen.

14 oktober 2021 om 15:46

Nee Moriba zat op 17 wedstrijden. Een Ek voor Moriba zal natuurlijk gaan afhangen van zijn keuze voor welk land hij wil spelen. Kiest hij voor Guinee dan zal hij nooit een EK spelen maar wel de Africa cup.

13 oktober 2021 om 14:10

Hij speelt sinds zijn debuut vorig jaar (op 17 jarige leeftijd) als een gearriveerde vedette. Zowel bij Barca als bij Spanje. Alles te bewijzen? Hij bewijst het al vanaf minuut 1. Gewoon nu al één van de beste spelers ter wereld op zijn positie. Het zou een goede ontwikkeling zijn als we Araujo, Fati en Gavi ook met zulke clausules weten te strikken. Baldé en Nico moeten zich ook nog bewijzen en mits ze dat doen dan zie ik een nieuwe mooie kern ontstaan waarop Barca de komende jaren kan voortborduren.

13 oktober 2021 om 14:20

Nou nou, gearriveerde vedette, een vd beste op zijn positie, als hij het langer volhoudt dan de 50 potjes die hij nu op het hoogste niveau heeft gespeeld, dan zeker. Ik denk ook dat hij daar naartoe gaat hoor, maar op dit moment heeft hij nog een hele hoop te bewijzen ja. Hoeveel spelers zijn er wel niet zwaar terug gevallen na 1 of 2 top seizoenen? Nogmaals, ik zie ook echt wel het talent van Pedri, maar dat is (helaas) geen garantie voor succes.

13 oktober 2021 om 14:26

Nu al een van de beste van de wereld op zijn positie? Die jongen heeft nog niks gewonnen, of het rendement om Barcelona en Spanje op sleeptouw te nemen. Ja, hij past zich makkelijk aan op het niveau en laat de eftallen beter voetballen maar dat maakt hem nog geen top 5 speler van zijn positie in de hele wereld.

13 oktober 2021 om 14:41

Ik denk dat je bewust erbij zet "hoogste niveau" zodat je de wedstrijden van las Palmas niet mee hoeft te rekenen wat weer positief is voor jouw mening, maar je snapt ook wel dat dat niet helemaal eerlijk is toch? In totaal heeft die jongen nu meer dan 100 wedstrijden namelijk op het hoogste niveau gespeeld waarvan ruim 60 bij Barcelona en Spanje.

13 oktober 2021 om 15:01

Ja natuurlijk is dat bewust ja. Of vind je dat 37 wedstrijden in Laliga 2 meetellen voor het predikaat 'gearriveerde vedette' of 'een vd beste op zijn positie'? Je sluit zelf af met 'meer dan 100 wedstrijden op het hoogste niveau', maar Laliga 2 is nog altijd de tweede competitie van het land, dus die kan je hier niet meerekenen. Al was dat natuurlijk wel lekker geweest om jouw mening te kunnen staven.

13 oktober 2021 om 15:06

Ook al maak je er 100 wedstrijden op profniveau van, het blijft indrukwekkend.

13 oktober 2021 om 15:10

Het klopt dat de potentie van Pedri enorm hoog is, maar het kan altijd nog stagneren. Vergelijk het met Saul. Die leek ook op weg om een wereldtopper te horen. ManU wilde zelfs meer dan 100 miljoen voor hem neerleggen. Maar zie nu. Hij is enorm gestagneerd. Dus hoewel het er met Pedri heel goed uitziet, vind ik wel dat we voorzichtig met hem moeten zijn. Overigens was hij op het EK wel 1 van de beste spelers van Spanje.

13 oktober 2021 om 15:17

Of het 1 van de beste is op zijn positie momenteel, vind ik nog een te voorbarige conclusie, maar jij doet het net overkomen dat deze jongen net komt kijken en dat is weer het andere uiterste. Tweede competitie van Spanje is nog altijd hoger dan menig eerste divisie in elk ander land onder Oostenrijk bijv. Dat het een tweede competitie is, betekent niet dat het niveau laag is, maar misschien komt daar de onwetendheid bij je vandaan. Dat kan.

13 oktober 2021 om 15:27

Gewoon negeren. Coutinho en Griezmann kwamen van topploegen en wisten niet eens een deukje in een pak boter te schieten. Pedri komt van de tweede divisie, en is meteen onmisbaar voor zowel Barca als la Roja.

13 oktober 2021 om 16:03

Mag ik vragen waarom we bij De Jong, van nature een "6", klagen om zijn rendement en vermogen een noodlijdende ploeg op sleeptouw te nemen, en bij Pedri spreken van een gearriveerde vedette die, ondanks dat hij verder naar voren speelt, zes keer heeft bijgedragen aan een doelpunt in bijna 40 competitiewedstrijden?

Is dat puur gebaseerd op leeftijd (ondanks dat hij hier getypeerd wordt als vedette en onmisbaar voor club en land), of zijn er andere argumenten die het kunnen ondersteunen?

13 oktober 2021 om 16:27

Ajaxxxlove,

Pedri is in de kleine ruimte sterker dan Frenkie. Daarnaast is Pedri zijn spel penetrerend en altijd vooruit denkend. Hij weet precies wanneer hij een dribbel kan inzetten, wanneer hij moet temporiseren, maar ook wanneer hij juist zakelijk/simpel moet spelen en de bal in de ploeg moet houden. Frenkie? Die wil het liefst bij elke balcontact een dribbel a la Cruijff inzetten, om vervolgens wat leuk te kappen of overstapjes te maken en vervolgens de bal 5M links, rechts of terug te spelen. Pedri zou dat allemaal overslaan en die bal dan gelijk spelen.

Kort samengevat: Pedri versnelt het spel en denkt veelal vooruit, Frenkie vertraagd het spel en geeft dan nutteloze breedtepassjes waar we niks aan hebben.

Maar goed, dit is slechts hoe ik het zie. Als andere Barca fans/kijkers het anders zien hoor ik het graag.

13 oktober 2021 om 16:38

Dus eigenlijk, als ik het een beetje uit jouw stukje kan halen; kan Frenkie er niks van, vertraagt louter het spel en draagt niets bij aan het spel van Barcelona?

13 oktober 2021 om 16:54Je hebt in ieder geval goed opgelet op school tijdens Nederlands en specifiek op het onderdeel begrijpend lezen. Chapeau! Net zoals hij de afgelopen 2 interlands bij Nederland speelde, zo speelt hij al tijden bij Barcelona. Pedri heeft beter opgelet hoe Iniesta en Xavi speelde, want die scoorden nou ook niet zoveel he? Maar dat waren niet bepaald koekenbakkers. Maar goed, denk dat jij het niet zal begrijpen. Al leg ik het nog 100x uit...

13 oktober 2021 om 17:03

Het gaat niet om het scoren op zich. Frenkie krijgt de kritiek dat hij niet genoeg bijdraagt aan goals/assists terwijl Pedri meer naar voren speelt en die kritiek niet krijgt. Dat is het punt.. Ik lees hierboven, nu al een van de beste op zijn positie. Hou toch op alsjeblieft zeg. Kan makkelijk 10/15 betere spelers opnoemen op die positie (cm/am).

13 oktober 2021 om 17:12Spieringhs, Llonch, Meerveld, Saddiki, Saglam, Roemeratoe en wie nog meer? Netjes van 20 snel aangepast naar 10/15, je komt er wel

13 oktober 2021 om 17:23

Wat een intens achterlijk arrogant gedoe. “Denk dat jij het niet zal begrijpen.” Moet je jezelf nog meer schouderklopjes geven met je onmetelijke verstand van voetbal, of vindt je dat je jezelf wel op een hoog genoeg podium hebt geplaatst inmiddels?

Zelden zo’n sneue, niveauloze en ronduit denigrerende reactie op dit forum gelezen. Wat een hautain persoon moet je dan wel niet zijn. Tevreden met jezelf nu? Iemand op een voetbalforum zo als achterlijke wegzetten nadat diegene een legitieme en logische vraag stelt?

13 oktober 2021 om 18:38

@isco24 Haha en dan zeggen ze dat Ajacieden snel op hun pik getrapt zijn.. Onwetendheid. Dus jij wil met droge ogen beweren dat als je het over 'het hoogste niveau' hebt dat je daar altijd Laliga 2 in meeneemt? Kan je een hoop zeggen over mijn 'onwetendheid', maar dan twijfel ik eerder aan jouw geloofwaardigheid.

Nogmaals, Pedri is een mega talent die voor zijn leeftijd al behoorlijk volwassen lijkt, maar het biedt helaas nog geen garanties voor de toekomst. Ik loop de polonaise dus nog niet met je mee, maar ja, gezien de status van Barca snap ik je defensieve houding wel. Een kat in het nauw...

13 oktober 2021 om 18:58

@Garrincha, jij vindt jezelf wel het mannetje he. De Bruyne, Kroos, Gündogan, Veratti, Fernandes, Modric, Pogba, Barella, Goretzka, Müller, Bernardo Silva, Mount om er maar een paar te noemen..

13 oktober 2021 om 19:57

1afca1. ‘Sterk’ verweer. “Zeggen dat Ajacieden snel..” en “gezien de status van Barca..” Ik ben de laatste hier op VZ die de waarheid mbt Barcelona ontkent, je mag al m’n reacties terugzoeken over Barcelona, prijs zelfs meerdere malen de aartsrivaal, maar nu ligt mijn geloofwaardigheid natuurlijk aan m’n clubvoorkeur. Wat een niveau..
Ik weerleg met cijfers jouw mening dat deze jongen net komt kijken, maar inhoudelijk kan je niks inbrengen dus gaan we het over clubs hebben.

13 oktober 2021 om 20:03

Verratti werd laatst nog helemaal de bosjes in gespeeld 90 minuten lang door Gavi die zijn debuut maakte lol.

Ajaxlove,

Je begon zelf met een hele domme opmerking, nou niet gaan janken als ik je op net zo een domme manier terecht zet. Huilebalk.

13 oktober 2021 om 20:11

Welke opmerking was dom dan? Dat ik vraagtekens zet bij Pedri's rendement? Vrij terecht lijkt me. Of dat jij vindt dat De Jong vrijwel niets toevoegt, wat iedereen kan opmaken uit je dialoog. Immers, hij vertraagt het spel en doet niets anders dan passjes breed geven.

Maar goed, je bent natuurlijk een klasse apart als het gaat om voetbalkennis. Vindt je zelf in ieder geval overduidelijk. Sneu.

Trouwens. De Jong speelde Modric in Bernabeu ook helemaal simpel en Griezmann vond hem de beste speler tegen wie hij ooit moest. Volgens jouw redenatie (gavi speelt Verratti 'de bosjes in' dus wie is Verratti), is De Jong dan ook automatisch beter dan Modric. Of gaat die consistentie niet op?

13 oktober 2021 om 20:13

Ja en Heerkens speelde Ziyech helemaal weg toen Ajax met 0-2 verloor in de arena.. kom op, zo kun je honderden voorbeelden bedenken.. Verrati was trouwens fantastisch tegen City!

13 oktober 2021 om 20:48

Ik zeg nergens dat je geloofwaardigheid aan je clubvoorkehr ligt. Wel dat je de 2e divisie van Spanje schaart onder het hoogste niveau. Goed dat je kritisch bent, de enige reden waarom ik de huidige crisis erbij haal is vanwege jouw ongefundeerde ‘steek’ over mijn onwetendheid. Een mening kan je niet weerleggen, het is immers een mening. Overigens ligt die mening niet eens zo ver uit elkaar, daar we allebei vinden dat Pedro nog geen absolute wereldtop is, maar daar zeker wel kan komen. En ja, ik vind niet dat die 40 wedstrijden in de 2e competitie erg bijdragen aan de “bewijslast”. 60 wedstrijden voor Barca en Spanje is dan wel weer indrukwekkend op zijn leeftijd.

13 oktober 2021 om 20:50

Ik zeg nergens dat je geloofwaardigheid aan je clubvoorkehr ligt. Wel dat je de 2e divisie van Spanje schaart onder het hoogste niveau. Goed dat je kritisch bent, de enige reden waarom ik de huidige crisis erbij haal is vanwege jouw ongefundeerde ‘steek’ over mijn onwetendheid. Een mening kan je niet weerleggen, het is immers een mening. Overigens ligt die mening niet eens zo ver uit elkaar, daar we allebei vinden dat Pedro nog geen absolute wereldtop is, maar daar zeker wel kan komen. En ja, ik vind niet dat die 40 wedstrijden in de 2e competitie erg bijdragen aan de “bewijslast”. 60 wedstrijden voor Barca en Spanje is dan wel weer indrukwekkend op zijn leeftijd.

13 oktober 2021 om 14:41

Als je ziet wat voor kostten Barcelona ieder jaar weer heeft, dan is eenmalig 200 miljoen verdienen geen oplossing als je daardoor meer lijkt af te glijden op sportief vlak. Ieder jaar 100 miljoen aan salaris besparen door een paar nutteloze spelers te verkopen lijkt me een betere oplossing. Dan kom je over een paar jaar heen ook over die 200 miljoen en houd je de sportieve ambitie die je uitstraalt met dit soort kwaliteitsspelers.

13 oktober 2021 om 14:43

Die 200 miljoen kan Barca alsnog vragen als ze willen. Alleen gaat vrijwel niemand (buiten Man City, PSG en evt Newcastle) dit (kunnen) betalen.

Volgens mij is degene op de foto Yusuf Demir. Pedri is een speciale speler maar ik vind hem nog iets te afwezig in de topwedstrijden. Misschien is het wat vermoeidheid, we will see. Camavinga en hem gaan Spaanse middenveld (qua La Liga dan want Cama is Frans) domineren

13 oktober 2021 om 14:17

Je kunt ook niet van een 18-jarige verwachten dat hij in de topwedstrijden het team bij de hand neemt. De oudere spelers moeten dat doen en de jongere generatie moet zich daaraan optrekken. Zelfde geldt voor de jongeren bij Real. Casemiro moet een voorbeeld zijn zodat Camavinga over een paar jaar zijn stokje volledig kan overnemen

13 oktober 2021 om 15:33

Wat heeft Camavinga hiermee te maken?🤣

13 oktober 2021 om 16:30

Real Madrid fan, haalt doorgaans zijn eigen club er maar wat graag bij..

Overigens veel mensen roepen om Puig maar als die jongen echt zo goed was had hij wel opgeroepen geweest of vaker gespeeld. Hij is drukker met insta en er popi jopie uit zien, niks mis mee maar hij is meer een vlogger type dan voetballer. Hem en Goretzka is een wereld van verschil...

13 oktober 2021 om 14:00

Gast wat praat jij nou weer voor dikke kak? Popi jopie? Drukker met insta? Vlogger?! Roep je nu gewoon dingen die in je opkomen? Want ik heb Puig geen van deze dingen zien doen. Vraag me af of je me kan verwijzen naar een paar voorbeelden

13 oktober 2021 om 14:12

Riqui heeft net zo een groot potentieel. Pedri en Gavi zijn fysiek beter, maar voetbaltechnisch zijn ze van vergelijkbaar niveau. Maar de tijd zal het uitwijzen. En op je andere post reagerend: Laten we kijken of Camavinga kan gaan domineren als toptalent op het middenveld. Pedri laat het al 1,5 jaar zien in la Liga. Camavinga beoordelen we wel over een jaartje ofzo.

13 oktober 2021 om 14:56

Gaan we weer. Puig de beste middenvelder ooit die nog nooit wat heeft laten zien. We moeten met ze alle stoppen met zulke onzin. En met zo een groot potentieel? Pedri en Gavi 18 en 17 en Puig 22jaar. Als ie echt zo goed is dan zouden de clubs in de rij staan.

13 oktober 2021 om 15:44

Wat laat Pedri precies 1,5 jaar zien? Heel leuk dat hij zoveel wedstrijden speelt maar dat komt grotendeels doordat Barcelona weinig opties heb. Echt speciaal vind ik hem niet, leuke dribbel, leuk loopvermogen maar voor de rest niks speciaals

13 oktober 2021 om 16:29

Sjaak ouwe trekvogel,

Nee precies. Daarom was hij het afgelopen EK wellicht de beste speler van het Spaanse nationale elftal. Niks speciaals aan om vanaf je 17e een bepaald niveau te laten etaleren op topniveau. We kunnen liever naar Frenkie kijken, die is wel speciaal. Maar dan denk ik eerder aan een patatje speciaal (zonder uitjes).

13 oktober 2021 om 18:38

Frenkie de Jong is ook zwaar overrated, wil graag de bal hebben maar speelt de bal vervolgens naar achter, of naar voren maar dan over maximaal 5m totaal geen diepteballen durft hij te geven. Pedri haalt een niveau maar geen speciaal niveau gwn overschat omdat hij bijna elke wedstrijd gespeeld heeft

14 oktober 2021 om 01:03

Ik durf het tegendeel te beweren Sjaak. Het probleem bij Barcelona ligt namelijk niet op het middenveld, maar in de andere linies. Zodra de voor, en achterhoede op orde zijn lijken Pedri en Frenkie wereldspelers.

13 oktober 2021 om 14:55

Wat een grap. Hoezo popi jopie eruit zien? Daarbij plaatst hij gemiddeld genomen 4 fotos per maand op Insta, hoezo is hij er dan zo druk mee? Je hebt volgens mij echt geen idee waar je het over hebt, of je hebt de verkeerde voor je.

Mooi zie een mooie in potentie middenveld bij Barca. Koeman moet even gewoon met Pedri Gavi en Frenkie met die punt naar achter spelen. Ansu Fati Depay en Ousmane is ook een hele goeie aanval.

Daar zullen de sjeiks wel wakker van liggen, voor Pedri 10 andere spelers die niet alleen het talent hebben maar ook de fysiek om te kunnen slagen in de PL. En als Pedri echt weg wil( zoals die andere barcaspeler) dan laat hij z'n contract wel aflopen en kan hij zonder transfersom naar Engeland toe.

13 oktober 2021 om 14:57

Kun je die 10 andere opnoemen? Ik ben wel benieuwd namelijk.

13 oktober 2021 om 18:36Wil je nu echt dat ik 10 namen opnoem die fysiek sterker zijn als Pedri ?

Edit--

Reyna, Bellingham, Moukoko, Haaland, Wirtz, Musiala, Leao, Vlahovic, Fati, Camavinga. Dan heb ik nog geen speler genoemd uit de Franse en Engelse competitie maar daar lopen ook genoeg toekomstige toppers rond.

14 oktober 2021 om 16:54

En het talent hebben om te slagen in de PL, wel volledig blijven he. Ik ben ook wel benieuwd naar de 10 anderen.

" zelfs de puissant rijke eigenaars van clubs als Manchester City en Paris Saint-Germain af te schrikken."

Dat zijn alweer 'armoedzaaiers' vergeleken met situatie van NCU

13 oktober 2021 om 14:05

Ik wilde net zeggen, inmiddels kan je Newcastle er ook wel bij zetten. Wordt een boeiende Januari.

13 oktober 2021 om 17:34

Dat valt mee, zoveel mogen ze nog niet uitgeven (200 miljoen heb ik ergens gelezen), Ze zullen ongetwijfeld wat spelers aantrekken, maar geven nog geen miljard uit

13 oktober 2021 om 16:55

Alsof die landen hun hele wealth fund gaan inzetten voor voetbal...

14 oktober 2021 om 01:05

Het zijn geen landen, maar investeringsmaatschappijen. Niet dat ze hun gehele vermogen zullen investeren, maar toch een nuance verschil.

Dat van Messi stond op 700 miljoen en we weten hoe dat is afgelopen ...

Kunnen ze dat wel betalen zijn salaris verhoging, mag wel een beste zijn want niemand gaat 1 miljard neerleggen

Wat een overdreven gedoe zeg, een anti sjeik clausule. De eerste keer dat Barcelona geraakt werd door een te lage clausule was bij de overgang van Figo naar Real Madrid. Sindsdien worden er behoorlijk hogere clausules in de contracten opgenomen.

13 oktober 2021 om 21:10

En ben je Neymar vergeten 220 miljoen toen dachten ze ook “Wie zou dees betalen?”. En toen kwam er een rijke olie sjeik van PSG en betaalde zijn clausule.

Ik geloof niet dat een sjeik met onbeperkte miljarden zich laat afschrikken door dergelijke bedragen als hij echt iets wil. Tegelijk vind ik dat ook zeer zorgelijk. Je zou kunnen zeggen dat door al dat absurde geld eigenlijke de sportieve prestatie weer centraal komt te staan, tegelijk begint het aardig te lijken op moderne slavernij. 18 jaar pfff ...

14 oktober 2021 om 08:05

Die clausule is BS, degoutant zelf. Barca is ook een gouden kooi. Die clausules zouden nooit zo hoog mogen zijn. Maar dat is wsl weer een financieel hocus pocus trucje. De eigenaar van newcastle die legt het zo op tafel. Heeft een vermogen van 350miljard.

14 oktober 2021 om 14:47

De eigenaar van Newcastle is een investeringsfonds, niet een persoon. De investering moet dus uiteindelijk geld opleveren, of te wel een fonds moet winst maken.

Goed dat ze zulke jongens kunnen behouden ondanks de financiële perikelen. Daarmee ziet de toekomst er weer wat rooskleuriger uit bij Barca.

Als je kijkt naar al die jonge gasten die Barca heeft, ik denk dat LVG hier echt van zou smullen, als er iemand goed om kan gaan met jong talent is het toch wel LVG.
Het zal nooit gebeuren dat hij naar Barca gaat, en ik zie het ook niet gebeuren. Als Koeman gaat denk ik dat Xavi ervoor zal komen te staan, wat ik overigens helemaal apart vind maar goed.

2 heerlijke Barca nieuwtjes kort op elkaar: Roberto die aan het einde van het seizoen gaat vertrekken en onze diamant Pedri die voor 5 jaar bijtekent. Fantastisch! Nu nog Fati en Gavi!

14 oktober 2021 om 14:42

Ik zou Roberto toch proberen te laten bijtekenen. Al is het maar om er bedrag voor te krijgen... Elke euro hebben we nodig

14 oktober 2021 om 14:47

Dus jij wilt iemand tekenbonus geven om vervolgens hetzelfde bedrag weer terug te vragen aan een geïnteresseerde club? (die er niet zal zijn)

14 oktober 2021 om 15:10

@awosela

Daar heb ik niet aan gedacht, maar goed die tekenpremie hoeveel zal dat zijn? Een Sergi Roberto is heus nog wel voor minstens 30 miljoen te slijten. Een Newcastle of Arsenal zou heus nog happen.

Een clausule met een afkoop som van een miljard ? Is Laporta de tweelingbroer van Dirk Scheringa ? Die verkocht ook wurgcontracten.

Ahh ik ben hier super blij mee, op deze talenten kunnen we verder bouwen aan een nieuw FC Barcelona.

Middenveld moet Busqeuts, Pedri, Gavi zijn. Frenkie moet op de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4953 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
F. KessiéMiddenvelder10
GaviMiddenvelder10
P. AubameyangAanvaller10
O. DembéléAanvaller10
RaphinhaAanvaller10
Jordi AlbaVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

7 fans
Middenvelder, 19 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren