Sneijder en Schmidt verschillen volledig van oordeel over ziekte Ihattaren

Woensdag, 28 juli 2021 om 19:47Dominic Mostert • Laatste update: 19:56

Roger Schmidt heeft woensdagavond gereageerd op de afwezigheid van Mohamed Ihattaren in de returnwedstrijd tegen Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League. De trainer van PSV gelooft dat de aanvallende middenvelder ziek is. Ihattaren meldde zich zondag ziek voor de training en reisde een dag later niet mee met de selectie naar Istanbul.

Ihattaren werd dinsdag echter wel gefotografeerd op het trainingscomplex van OGC Nice. "Hij is nu niet hier. Ik denk dat hij ziek is", vertelt Schmidt aan RTL7. "Dat hebben de artsen mij verteld. Maar ik heb nu geen ruimte om over spelers te praten die er niet zijn." Analist Wesley Sneijder gelooft echter niet dat Ihattaren inderdaad ziek is. "Je kunt mij een hoop wijsmaken, maar er is meer aan de hand. Ziek is hij niet, anders kun je ook niet vliegen. Een vreemd verhaal."

Sneijder zegt in de studio van RTL7 lachend dat zaakwaarnemer Mino Raiola 'wat aandelen' heeft in Nice, dat zich al versterkte met zijn cliënten Justin Kluivert, Pablo Rosario en Calvin Stengs. Toch heeft Sneijder zijn bedenkingen. "Ik heb ooit in een elftal gespeeld met allemaal Nederlanders bij Real Madrid, dat ging toen niet goed en dat kan ook niet goed gaan. Ik zou het ook een heel vreemde keuze vinden van Ihattaren om daarheen te gaan."

Op het gebied van inkomende transfers heeft PSV met de komst van Davy Pröpper, Marco van Ginkel, Phillipp Mwene, André Ramalho en Joël Drommel al zaken gedaan. Schmidt hoopt nog wel op extra versterking. "Met Donyell Malen, Pablo Rosario en misschien Denzel Dumfries verliezen we sleutelspelers, maar we hebben ook al goede transfers gedaan. De nieuwe aanwinsten passen goed in onze speelstijl. We willen onze ploeg versterken en we hebben geduld, want de transfermarkt is open tot 31 augustus. We proberen goede vervanging te vinden voor de spelers die zijn vertrokken."Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Schmidt zegt alleen dat hij denkt dat mo ziek is omdat de artsen hem dat vertellen. Ofterwijl hij geloofd wat hem gezegd word. Dan verschillen ze toch niet van mening? Daarnaast wil schmidt daar nu gewoon niet over praten voor de wedstrijd. Geheel begrijpelijk. Hij heeft andere dingen aan zijn hoofd.

28 juli 2021 om 20:08

Wat is er dan wel exact aan de hand? Hebben beide partijen wel s volledig open hun kant van t verhaal verteld? Moet toch vermoeiend zijn dat gedraal wat al meer dan een jaar duurt

Knap van Sneijder dat die dat door heeft. Tuurlijk is die niet ziek, maar goed misschien komt de reden ooit nog een keer uit waarom er (steeds) voor dit verhaal (ziekte) wordt gekozen. Misschien vanwege de AVG privacywet dat er niks mag gezegd worden over de ziekte. Ben je meteen van de journalisten af. Lekker doorverwijzen naar de medische staf. Blij als we van dit gezeur af zijn.

Schmidt en Sneijder verschillen helemaal niet van mening. Schmidt zei tussen de regels door namelijk exact hetzelfde als Sneijder. Namelijk dat Ihattaren helemaal niet ziek is.

Nee meneer sneijder dit is de zoveelste keer dat hij zich ziek meld, ben blij als hij weg is mis je niks aan, is een rotte appel in je selectie die er met de pet naar gooit en PSV andere halve jaar aan het lijntje houd om steeds te weigeren om te verlengen, mentaal zit het niet goed bij hem, gaat het niet ver schoppen.....

28 juli 2021 om 20:00

je bent ook wel heel dom als speler als je gaat verlengen onder een coach bij wie je totaal niet gewenst bent en die je afrekent op de duurloop ipv op je voetballende kwaliteiten. Ihattaren is op een leeftijd dat hij veel moet spelen voor zijn ontwikkeling. of Nice dan echter de oplossing is daar heb ik mijn twijfels bij. voor El Ghazi pakte de Ligue 1 goed uit maar ik zie een Ihattaren liever verkassen naar een Feyenoord of AZ

28 juli 2021 om 20:03

Japie jij denkt altijd dat voetballende kwaliteiten alles is. Je moet ook goed zijn zonder bal en mentaal, dat laat je voor het gemak altijd even buiten beschouwing. Het liefst heb jij 11 type Ihatarrens op het veld staan, alleen omdat ze goed met de bal zijn.

28 juli 2021 om 20:06

Jij overschat echt de voetballende kwaliteiten van Ihattaren. Het is een goede voetballer met potentie maar jij doet alsof hij Messi is. Zijn rendement is bijna hetzelfde als Bruma. Die wordt de grootste flop van psv genoemd. Dan hebben we het nog niet eens over het mentale aspect van Mo dat ook gewoon bagger is.

28 juli 2021 om 20:07

ik snap best dat een aanvaller af en toe wat druk moet zetten en een beetje moet meeverdedigen af en toe maar je moet ook niet willen dat zo een speler 100 km moet lopen in een wedstrijd. ze moeten ook nog de energie over hebben om een kans goed te kunnen verzilveren of een speler te kunnen weg steken

28 juli 2021 om 20:09

@arsenal890 natuurlijk is Ihattaren geen Messi maar ik vind hem wel vele malen beter en uitzonderlijker dan simpele hardwerkende voetballers als een Vertessen, Mauro, Thomas, Sangare, Teze en Boscagli

28 juli 2021 om 20:12

Leuk dat je die namen noemt terwijl 5/6 op een andere positie staan. Maar voor de basis zijn de concurrenten Gotze en madueke die gewoon een paar klassen beter zijn. Logisch dat hij bankzitter is. Als je voorstaat is een speler als Thomas handiger om de voorsprong te behouden. Dus geheel logisch dat hij bankzitter is. Vooral als je 5 keer per jaar ziek bent en overgewicht hebt.

28 juli 2021 om 20:17

Japie wat is dit voor een vergelijking man? Denk je dat Mo beter is op Cvm dan Sangare? Nee hé? Denk je dat hij beter is op Cv dan Teze en Boscagli? Nee hé? Domme vergelijking dus. Je moet hem vergelijken met Gotze en Madueke. Is hij beter dan een van de 2? Nope.

28 juli 2021 om 20:19

En de benoemde spelers gaan niet zeuren en vervelend doen als ze op de bank zitten.

28 juli 2021 om 20:20

ik ben van Gotze ook niet echt zwaar onder de indruk. ik denk dat als Ihattaren hetzelfde krediet en hetzelfde vertrouwen had gekregen wat een Gotze kreeg van Schmidt dat hij het zeker niet minder zou doen. Madueke is idd beter maar dan wel als rechtsbuiten of spits en niet als 10 imo

28 juli 2021 om 20:23

Dat hoeft ook helemaal niet. Maar in mijn ogen heeft hij niet laten zien in de basis te horen ten opzichte van Götze, Madueke of Gakpo of vind jij van wel? Daarvoor moet hij elke dag hard werken, ook als het even tegenzit en het laten zien in de minuten die hij krijgt. Hij laat zijn kop te snel hangen, dat is begrijpelijk, dat hebben veel jongens die het niet redden in het profvoetbal. Daarom denk ik dat hij mits hij deze instelling blijft houden ongeschikt is voor het profvoetbal

28 juli 2021 om 20:26

Als Götze in vorm is brengt hij veel meer dan Ihattaren, liet afgelopen wedstrijd ook weer mooie dingen zien. Heeft ook veel meer ervaring, dus logisch dat Schmidt voor hem kiest. Heeft helaas gesukkeld met blessures, maar zijn top ligt ontzettend hoog voor PSV begrippen. Bij Ihattaren moeten we dit nog allemaal zien, potentie heeft hij wel.

28 juli 2021 om 20:26

ik vind niet dat hij zijn kop te snel laat hangen, hij is waarschijnlijk gewoon klaar met het knokken tegen de bierkaai. als je een goede wedstrijd speelt en je coach zegt na afloop het valt allemaal wel mee en hij is geen Messi niveau dan is dat al een bevestiging natuurlijk dat een coach je niet moet. nu laatst Ihattaren laten warm lopen om vervolgens Thomas in te brengen. dat is gewoon een duidelijk signaal als je hun gevoelige voorhistorie kent. als dat voor de verdedigende zekerheid was die Thomaswissel, hoezo laat je Ihattaren wat een aanvallende speler is dan uberhaupt warm lopen?

28 juli 2021 om 20:27

Nu begin je weer over krediet en zelfvertrouwen, vorig seizoen kreeg Mo heel veel kansen maar zonder rendement. Zoals ik al zei, statistieken vergelijkbaar met Bruma. ‘ ik vind niet dat hij zijn kop te snel laat vallen’. 5 keer ziek melden in een jaar tijd, klinkt erg zwak?

28 juli 2021 om 20:29

kansen uit nood geboren omdat de geweldige Mauro geblesseerd was. na een goede wedstrijd krijgt hij van de coach te horen hij is geen Messi dus wegwezen met die complimenten van de analitici. lekker voor het vertrouwen van zo een jongen. een duidelijker signaal dat een coach je niet moet is er niet

28 juli 2021 om 20:34

Japie, je komt iedere keer met dit voorbeeld. Je blijft 2-3 voorbeelden herhalen. Als een full time prof na 2-3 van deze tegenslagen dit gedrag laat zien, dan ben je niet geschikt voor de top.

Daarnaast tegenover deze 2-3 voorbeelden staan talloze voorbeelden van onprofessioneel gedrag zoals: ziek melden, liegen over waar je bent (personal trainer die m al 3 maanden niet gezien heeft), niet drinken van herstel drankjes (maar vooral het stiekem weggooien en erover liegen), weiger in IJsbad te gaan (door jeugdspeler en Madueke overtuigd moeten worden), kantjes er van af lopen op trainingen, te dik terugkomen van vakantie. En ik durf wel in te schatten dat dit geen incidenten zijn.

En dat zijn vader overleden is een jaar ervoor is verschrikkelijk. Als hij daar veel last van heeft, totaal begrijpelijk. Maar ik geloof zeker dat als hij hier open en eerlijk over is naar PSV, dat ze hem hier perfect in helpen en buiten de spotlights houden.

Je hebt een Ihattaren bril op, is niet erg. Maar probeer wel appels met appels te vergelijken en niet alles eenzijdig te zien.

28 juli 2021 om 20:34

Japie ik vind je hilarisch. Iemand afkeuren op zijn fysiek terwijl hij heel goed kan voetballen. Precies wat jij dus met Puig doet?

28 juli 2021 om 20:35

Als zeg maar letterlijk héél VZ jou tegenspreekt wat betreft Ihattaren Japie. Niet eens onder alleen dit artikel, maar onder werkelijk waar elk artikel op deze site. Zou je dan niet eens denken van hmm, ik zit misschien fout🤔. Gewoon een vraagje?

28 juli 2021 om 20:37

@lierse1997 Ihattaren is nu weer afgetraind dus hij probeert iig wat met de kirtiek te doen. tijd dat Puig nu ook een keer het krachthonk induikt want voetballen dat kan hij uitstekend

28 juli 2021 om 20:38

@pedri16 als heel VZ het water nu inspringt moet ik het ook maar doen? alsof heel VZ dagelijks met PSV meetraint en in de kleedkamer zit daar. heel VZ gaat af op hun eigen gevoel en wat ze in de media zien of horen wat betreft deze situatie dus die doen hetzelfde als ik

28 juli 2021 om 20:38

Oh Lierse nu je het zegt, hier heb je zó gelijk in. Puig constant afkraken en doen alsof Barça fans hem als nieuwe Maradonna zien. Klagen om het rendement van Puig (terwijl dat helemaal geen aanvallende, maar centrale middenvelder is.) en dan hier Ihatarren verdedigen alsof je leven ervan afhangt. Ihattaren heeft zoals hierboven genoemd zowat het zelfde rendement als Bruma, drama dus. Hoezo ben je dan zo inconsequent?

28 juli 2021 om 20:41

Nee. Alleen als 50 man mij tegenspreken zou ik toch mijn mening bijstellen, of althans, mijn mening heroverwegen. Kans dat ik fout zit is dan aanwezig. De pak ‘m beet 50 man die je hier tegenspreken zitten dan volledig fout, en jij hebt de wijsheid in pacht?

28 juli 2021 om 20:42

@shibbymcdude dus Ibra was ook geen prof toen hij door een gebrek aan vertrouwen niet uit de verf kwam onder Guardiola? ik zou zelf ook niet in een ijsbad springen. volgens veel medici is dat niet eens goed voor je lichaam. dat lijstje van "misdragingen" vind ik ook echt niet zo bijzonder. had hij nou aan de drank of drugs gezeten, dagelijks te laat op de training gekomen en met regelmaat medespelers naar de grond gehoekt op de training dan was ik wel in shock maar dit zijn gewoon kleine dingetjes imo

28 juli 2021 om 20:43

Maar je zegt altijd dat hij gewoon niet in het voetbal van Schmidt past omdat Schmidt alleen maar lopers in zijn team wil hebben. Jij wil net zo goed alleen maar krachtpatsers in je team hebben. Ik vind het opvallend.

28 juli 2021 om 20:49

waar heb ik gezegd dat ik krachtpatsers in een team wil? er is wel een verschil tussen een krachtpatser en iemand van 21 jaar die al jaren rond loopt met het lichaam van een 14 jarige

28 juli 2021 om 20:55

Nog steeds goede cijfers voor iemand die geen vertrouwen had van Guardiola, dat is het verschil tussen Ihattaren en Ibra. Als Ihattaten zo weinig vertrouwen voelt had hij vorig jaar in de winter al weg moeten gaan en anders nu. Ibra ging ook direct na een seizoen weg maar had wel 21 goals in 45 wat gewoon prima is.Wat voor gekke dingen heeft Ibra verder in dat jaar dan precies gedaan? Want als het echt zo gek is lijkt het mij niet dat je 45 wedstrijden wordt opgesteld.

28 juli 2021 om 21:28

Maar als Schmidt niet wilt spelen met iemand van een loopvermogen van een 65-jarige (zwaar gechargeerd uiteraard maar dat is die 14-jarige onzin ook) dan is dat een schande?

28 juli 2021 om 21:39

Japie laat het jongen je hebt helemaal gelijk maar mensen willen het niet horen. De meeste voetbal liefhebbers hier houden niet van stylisten. Ze laten zich beïnvloeden door de massa en gunnen het iemand niet boven de rest uit te steken. Rationele benadering zonder aspect van talent, gevoel, vertrouwen enz. Alleen gericht op statistiek net zoals hun FM spel. Ze begrijpen niet dat sport emotie is.

Al die PSV ers reageren hier hetzelfde. Het is precies deze gedachte die in de club cultuur is geslopen en waardoor er nauwelijks jong talent doorkomt. Ook helemaal niks Brabants meer aan

28 juli 2021 om 21:43

Ibra verzaakte niet en liet goede cijfers zien. Daarnaast had hij zich wel al bij een aantal clubs bewezen en kwam iets anders binnen.. beetje kromme vergelijking niet?

28 juli 2021 om 21:46

@MancunianB Wat loop jij nou weer te kakelen dan? Madueke staat toch ook gewoon in de basis, een heerlijke speler met ontzettend veel talent. Laat jij Ihattaren maar spelen boven Götze wat bovendien ook een hele creatieve speler is. Alsof mensen het Ihattaren niet gunnen. Mensen benoemen alleen dat hij de laatste jaren over het algemeen weinig mentaliteit heeft laten zien, wat ook zo is. Götze staat er terecht boven, ook een geniale voetballer. Als mensen nou zeiden Vertessen in de basis dan had je een punt, maar dat is niet de realiteit dus je punt slaat werkelijk waar nergens op.

28 juli 2021 om 21:52

(Japie) jij bent niet onder de indruk van Götze jonge jonge wat een opmerking zeg ga je mond spoelen Ihattaren mag zijn schoenen nog niet poetsen , Een fitte Gõtze is gewoon een van de beste spelers die er in de eredivisie rondlopen , gewoon een wereld kampioen pff

28 juli 2021 om 22:17

@lierse1997 Ihattaren is 1 seizoen niet fit geweest en nu weer topfit. Puig is 2 jaar ouder en heeft al jarenlang het lichaam van een 14 jarige. die doet letterlijk niks om daaraan te werken blijkbaar

28 juli 2021 om 22:18

@sloep01 geweldig idd. ik ben ook nog steeds onder de indruk van het feit dat Europees kampioen Charisteas in de Eredivisie heeft gespeeld. Gotze is een prima voetballer maar hij speelt niet voor niks in de Eredivisie in de bloei van zijn carriere

28 juli 2021 om 22:23

@mancunianb ik ben het met je eens. voetballers horen geen nummertjes te zijn. je kan een Ihattaren niet hetzelfde behandelen als een 13 als een dozijnspeler als Thomas. die jongen heeft misschien een gebruiksaanwijzing maar is een van de grootste talenten van PSV en een rasvoetballer. een goede peoplesmanager steekt tijd en energie in zo een jongen om het maximale eruit te halen en voelt aan wat zo een type persoonlijkheid voor aanpak nodig heeft. Hiddink bv was daar een meester in

28 juli 2021 om 22:42

Ihattaren is niet nodig bij PSV, accepteer dat nou eens. Hij moet zelf laten zien dat hij erin hoort, daar moeten de trainers niet voor zorgen. Die stellen gewoon de beste spelers op en daar hoort hij momenteel niet bij.

28 juli 2021 om 22:46

Neem je jezelf nog serieus met deze vergelijking? Charisteas, wie altijd al een matige speler was, vergelijken met Götze die een van de grootste talenten van de wereld was en ook goede cijfers heeft behaald bij Dortmund en Bayern in zijn eerste twee seizoenen. Götze zit niet in de bloei van zijn carrière, hij probeert zijn carrière weer te herpakken. Als hij in vorm is en blessure vrij is kan hij zeker bij de subtop van Europa mee in de basis, maar blessures hebben het verpest. Dat jij Ihattaren beter dan hem vind is werkelijk waar lachwekkend. Als Götze zijn niveau hervindt is die volgend jaar alweer weg.Ben zo blij als die gozer weg is bij PSV, hoef ik dat gekakel niet meer te zien over Schmidt, Van Bommel, 16 punten en Ihattaren.

28 juli 2021 om 22:58

Krijg het vermoeden dat jij Ihatarren zelf bent joh. Of in iedergeval iemand die heel dicht bij hem staat. Jouw demente geneuzel is toch niet serieus meer te nemen?

29 juli 2021 om 14:02

@Ajax12321 hoe moet hij laten zien dat hij erin hoort? Na de eerste de beste wedstrijd waarin hij tegenvalt mag hij weer banken. Daar krijg je geen vertrouwen van want dat speel je constant onder hoogspanning. spelers als Vertessen en Mauro mogen wel een handv zaadpartijen spelen zonder dat het consequenties heeft. Dat zegt eigenlijk genoeg

29 juli 2021 om 15:00

Mauro was gisteren goed voor assist voor de tegenstander

29 juli 2021 om 15:09

precies en die zal gewoon speelminuten blijven maken en krediet blijven krijgen. was het Ihattaren geweest die deze fout had gemaakt zou hij weer 5 wedstrijden van de bank mogen toekijken

Wat een tenenkrommende slechte voorbeschouwing zeg, vlaar & sneijder hebben werkelijk niets zinnigs te zeggen.

Dat ze volgende keer iemand neerzetten die affiniteit heeft met Psv.

28 juli 2021 om 19:57

Idd vergelijk hen met Afellay bij de NOS bijvoorbeeld wat een verademing dat zeg.

28 juli 2021 om 20:01

Affelay trapt toch ook alleen maar open deuren in? er zijn simpelweg niet echt goede analisten op de Nederlandse TV

28 juli 2021 om 20:50

Het is ook geen raketwetenschap maar een voetbalwedstrijd. Inhoudelijk is affelay of pak hem beet bruggink gewoon een stuk prettiger om naar te luisteren en hebben ook nog eens feeling met de club ipv sneijder die zijn best moet doen om niet te laten merken dat hij hoopt dat psv verliest.

zonde als Ihatarren nu naar de Ligue 1 gaat. ik hoop dat hij gewoon in de Eredivisie gaat spelen om vervolgens straks een echte stap omhoog te doen

28 juli 2021 om 20:00

Moet Mo wel uit een ander vaatje gaan tappen want met dit gedrag is hij nergens hanteerbaar natuurlijk.

28 juli 2021 om 20:03

@nuanceman als hij onder Van Bommel hanteerbaar was zal hij wel onder meer coaches hanteerbaar zijn. het is alleen wel zaak dat hij ervoor zorgt dat hij onder een coach komt te spelen die verder kijkt als alleen het harde arbeid leveren van een creatieve speler. iemand die ook naar zijn voetballende kwaliteiten kijkt

28 juli 2021 om 20:39

Was hij hanteerbaar of werd dit gedrag gedoogd? Vond men het pamperen wel goed?

Kreeg hij vertrouwen of was het vooral bij gebrek aan beter? Welke topspeler/toptalent als Götze of Madueke hield hij op de bank? Ik ben PSV supporter en kan er geen noemen. Ik heb even voor je opgezocht: dit waren afellay (niet fit) enDoan (presteerde niet). Als Gotze toen bij psv gezeten had, had Ihattaren ook niet gespeeld..

28 juli 2021 om 20:44

dat weet ik niet maar onder Van Bommel was hij aantoonbaar beter dan onder Schmidt

28 juli 2021 om 20:47

@japie dat was een andere tijd en werd er iets anders gevraagd, jezelf het elftal inspelen als talent is van een andere orde dan een stabiele basisspeler worden. En daar hoort inderdaad ook bij dat je niet meer afhankelijk bent van de relatie met je trainer.

28 juli 2021 om 20:50

zelfs Ibra was bij Barca afhankelijk van de relatie met Guardiola en die is mentaal toch aardig sterk

28 juli 2021 om 20:58

Maar wat heeft hij onder van bommel laten zien dan ? Wat zijn zijn statistieken? Deze moeten wel geweldig zijn, gezien het feit dat je hem zo ophemelt.

28 juli 2021 om 21:17

En die had wel een succesvolle carrière?

28 juli 2021 om 21:25

@janssen noem mij buiten Haaland en Mbappe op dit moment een talent van 17/18 jaar met geweldige statistieken bij een topclub. en dan een middenvelder want dat zijn nog spitsen ook. ik denk echt niet dat dat er veel zijn

28 juli 2021 om 21:26

@nuanceman ga je echt beweren dat Ibra geen succesvolle carriere heeft gehad?

28 juli 2021 om 21:57

tenminste twee gezichten, eerste tien jaar waren natuurlijk geweldig maar daarna werd het door blessureleed in het buitenland niet de carrière die paste bij zijn talent

28 juli 2021 om 20:00

In de eredivisie is er maar één optie en dat is AZ maar ik denk dat Psv hem niet gaat verkopen aan een club in Nederland.

28 juli 2021 om 20:01

Als hij zo een geweldig talent is als jij beweert moet hij zich ook in een B-competitie kunnen bewijzen.

28 juli 2021 om 20:04

ja maar dat is dus het hele probleem. de Ligue 1 is geen B-competitie maar een topcompetitie. die clubs gooien de laatste jaren hoge ogen in de CL en leveren zowat jaarlijks spelers af aan de Europese top

28 juli 2021 om 20:07

Maar ihattaren is toch zo een geweldig talent volgens jou? Dan moet je je daar ook kunnen redden want niemand in de eredivisie kan hem betalen.

28 juli 2021 om 20:11

natuurlijk is hij een geweldig talent maar hij heeft bij PSV bijna een jaar lang op een zijspoor beland en is daardoor ook een jaar gestagneerd in zijn ontwikkeling. dan zie ik hem liever ritme op doen in de Eredivisie dan meteen aan de bak moeten in een topcompetitie

28 juli 2021 om 21:02

Maar hij kan nu gelijk naar, volgens jou een top competitie. Daar zou hij meer moeten leren dan bij een subtopper zonder al te veel druk in de ere divisie. Je begint jezelf weer behoorlijk tegen te spreken Japie.

Als je het interview gezien heb weet je dat Schmidt er eigenlijk niks over wilt zeggen met deze wedstrijd voor de boeg. Logisch ook, hij weet natuurlijk dat die niet ziek is. Lachte ook een beetje, maar wil er gewoon niet over praten nu.

En het is weer zo ver hoor. PSV speelt in de voorronde UCL en 90% van de tijd gaat het over Mo.

Alles wat Schmidt hierover zegt zal onder een vergrootglas komen te liggen. Ik snap best dat hij de vragen parreert en alleen over de aanstaande wedstrijd wil praten. Dit hoofdstuk spreekt namelijk voor zich.

Psv moet deze klaploper zsm van de hand zien te doen. Kan soms best aardig voetballen maar heeft een mentaliteit van niets. Die zien we over een paar jaar bij agovv of een tweede klasser in Turkije. Je kan nog zo veel talent hebben als je deze mentaliteit heb kom je nergens in het leven.

28 juli 2021 om 20:31

zou wel komisch zijn als hij daar dan herenigd wordt met Schmidt die ik ook wel naar dat niveau zie afglijden als de hype straks is overgewaaid

28 juli 2021 om 20:59

Heb jij tenminste wat te doen japie, ihattaren ophemel en schmidt neersabel comments zijn toch inmiddels wel een part time job voor je gezien de tijd die je daarin stopt.

Zo zoetjesaan kun je zelfs als doorgewinterde PSV supporter niet meer achter Ihattaren blijven staan. Hij laat zijn teammaten en supporters voor de zoveelste keer in de steek met zijn "ziekte". Ik hoop echt dat hij gauw verdwijnt van de Nederlandse velden en ergens helemaal opnieuw begint.

Ik lees hier dat het de schuld is van Schmidt is dat meneer over het paard getild niet bij wilt tekenen. Dat is niet zo, want Psv probeerde voordat Schmidt kwam al te verlengen en dan was het altijd dat het wel goed zou komen maar dat er haast was. Maar door dat in de hemel prijzen door de pers van een speler die naar mijn idee nooit productief is geweest ging hij denken dat hij beter is dan Messi en Cristiano samen. En waarschijnlijk ook doir Raiola gouden bergen belooft. Toen kwam een trainer die hem hetzelfde behandeld als elk ander andere selectie speler. Daar voelt meneer zich te goed voor. Hij mag wat mij betreft heel gauw opzouten. Ik ga zo ver dat ik vind dat als hij niet verkocht kan worden voor 31 augustus dat ik vanaf 1 september welke reden dan ook zou opzoeken om zijn contract te ontbinden voor het laatste jaar. Je gaat er geen geld meer aan verdienen, waarom zou je dan nog zijn veels te hoge salaris betalen. Als het niet lukt voor wst hij ook doet zoveel boetes geven dat hijPsv zou moeten betalen ipv salaris krijgen. Hij zal ongetwijfelt dingen uithalen als aanleiding voor boetes. Sowieso naar onder 19 ofzo verbannen. Bah.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller51
N. MaduekeAanvaller52
BrumaAanvaller52
Y. VertessenAanvaller51
E. ZahaviAanvaller52
J. DrommelKeeper40
Y. MvogoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren