PSV slaat belangrijke slag met aanstaande contractverlenging

Dinsdag, 22 juni 2021 om 08:50 • Laatste update: 09:01

Olivier Boscagli heeft een nieuw contractvoorstel van PSV ontvangen. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International is het de verwachting dat de Fransman spoedig zijn contract zal opwaarderen en verlengen. De huidige verbintenis van de 23-jarige verdediger loopt af in de zomer van 2023.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

33 reacties (laatste reactie door afcad3nnis)

Goede zet, Boscagli is nog jong en kan op meerdere plekken uit de voeten, daarnaast is het momenteel misschien wel de stabielste verdediger die je heb. Mooi om te zien dat PSV de selectie optijd rond lijkt te krijgen voor de CL kwalificaties die er aankomen.

22 juni 2021 om 09:10

Als ik de aankopen op het middenveld zie, dan ziet Schmidt Boscagli echt als een verdediger.

22 juni 2021 om 09:20

En daar is niks mis mee. Een goede verdediger die geweldige passed kan geven is ook heel erg belangrijk. Ene Beckenbauer is er zelfs een legende mee geworden.

22 juni 2021 om 09:25

Evenals éne Koeman 😉

22 juni 2021 om 10:21

Ik vind hem verdedigend juist matig. Geweldige pass inderdaad. Met hem heb je wel voetbal van achteruit, maar verdedigend blijft hij kwetsbaar. Geeft hij teveel ruimte weg aan zijn tegenstander nog steeds. Heeft dit seizoen toch aantal doelpunten gekost.

Tis toch lekker als je een Budget heb om mee te werken.
Volgens mij levert de Jong prima werk af bij PSV of wat is de mening van de PSV supporter hierin?

Ik vind wel als van Ginkel dit jaar weer minder dan de helft wedstrijden speelt dat ze n iet handig aan hebben gedaan hem weer te halen. Voor de rest ben ik zeer benieuwd voor welke posities PSV nog spelers wil hebben?

22 juni 2021 om 09:04

Nou prima werk, hij heeft toch ook wel een aantal "dure" miskopen gedaan. Hopen voor hen dat ze nog een beetje gunstig van o.a. Bruma en Romero af kunnen komen. Al is laatstgenoemde wellicht nog niet helemaal afgeschreven.

22 juni 2021 om 09:36

@afcad3nnis
Welke TD doet dat niet?
Alleen bij de ene club is het bijna te verwaarlozen omdat de electie zo breed is.

22 juni 2021 om 09:51

@afcad3ennis

Zo heeft iedere TD wel zijn miskopen. Ik maak even de vergelijking met Overmars omdat die nog enigszins vergelijkbare budgetten hebben (ajax wel net wat meer). Maar daar zit ook een Magallan, Marin, Klaiber, Bandé en Pierie bij. Niet alles kan een voltreffer zijn, zolang je maar een aantal hebt die de miskopen compenseren.

22 juni 2021 om 09:57

Zijn het miskopen als je ze voor diezelfde prijs kunt verkopen zoals Marin?

Dit gaat wrs met Pierie ook gebeuren en om Klaiber als miskoop te bestempelen vind ik te vroeg.

22 juni 2021 om 09:57

Verschil is alleen wel dat Overmars zelfs miskopen met winst kan verkopen.

22 juni 2021 om 10:27

@douwe Dabbert

Marin gekocht voor 12,5 miljoen , verkocht voor 10 miljoen
Promes gekocht voor 15,7 miljoen , verkocht voor 8,5 miljoen.

Magallan voor 9 miljoen gekocht. Neem aan dat ze dat niet terugkrijgen idem Bandé voor 8,25 - Labyad voor 6. Maar gaat mij niet eens zozeer om de bedragen, mijn punt is dat je als TD altijd je miskopen zult houden en af en toe eens een pareltje voor het 6 tot 10 voudig kunt verkopen.

22 juni 2021 om 10:43

Klopt, maar het is m.i mínder miskoop als je er het zelfde bedrag voor weer kunt krijgen.
Zoals Marin zit een doorverkoop percentage op.
Promes, stond niet in je lijst maar dat is geen miskoop. Die heeft zichzelf in het eerste jr terugverdiend met doelpunten in de CL. Dat hij met verlies verkocht is, is overmacht. Verdacht van een steekpartij had niemand aan zien komen.

Maar je hebt zeker gelijk, een td zal miskopen doen.

22 juni 2021 om 12:29

@eindjee040

Ik wist al wel dat dit ging komen, het verschil is echter dat er toch wel een aardig budgettair verschil is bij psv en Ajax. Dit zal ook alleen maar groter worden verwacht ik, wellicht niet goed voor de competitie maar goed.. eigen verdiensten o.b.v. beleid zullen we maar zeggen. Ook een andere discussie natuurlijk.

Het grote verschil zit hem tussen beide clubs denk ik in de toch aanzienlijk hogere transferopbrengsten en CL gelden die dit compenseren. Daarnaast worden veel spelers ook met weinig verlies weer verkocht, hebben wel hun waarde gehad etc.

Het was ook niet als bash richting psv bedoelt maar jullie moeten aansluiten (en hopelijk doen jullie dat ook) én daarbij kan psv zich deze "miskopen" niet permitteren daar waar wij de (kleine) verliezen redelijk goed op kunnen vangen. Dus daarbij vond ik "prima werk" nou niet echt de juiste woordkeuze. Maar hej, wie ben ik...

22 juni 2021 om 09:05

Van Ginkel moet gewoon weer een belangrijke rol als 10 krijgen, want dan excelleert hij uitstekend. Ga je hem op de bank zetten en als invaller behandelen dan zal hij door de mand vallen. Ideale middenveld is wat mij betreft Boscagli/sangare of Rosario met Propper en v Ginkel.

22 juni 2021 om 09:11

En gotze? Blijft die niet?

22 juni 2021 om 09:15

Oh ja scheize helemaal vergeten haha. Beter weer op de flank posteren dan. V Ginkel is toch ook wel een publiekslieveling.

22 juni 2021 om 09:55

Ik denk dat men komend seizoen 4-3-3 als basis gaat aanhouden. Dan zal de basis zijn;
Drommel; Teze, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Pröpper, van Ginkel; Götze, Madueke/Zahavi, Gakpo

Waarbij Götze dan een wat vrije rol zal krijgen om "tussen de linies" te komen.

22 juni 2021 om 09:05

Tot nu toe wel; het is allemaal niet super creatief, maar Propper voor 5 miljoen is een prima deal. Verder met Drommel, Ramalho en Mwene 3 spelers gehaald waarvan het niveau afwachten is.

Ben benieuwd naar de uitgaande transfers, daar zal ook nog een uitdaging liggen.

22 juni 2021 om 09:52

Wat mij betreft hoeft het ook allemaal niet super creatief te zijn zolang het maar goed is. Propper en van Ginkel zijn normaal gesproken toevoegingen voor Psv, dus wat dat betreft zeer goed gehandeld. Helemaal gezien de kosten.

De overige transfers die jij benoemt met Ramalho, Mwene en Drommel is zeker afwachten. Gelukkig zijn ze allemaal voor relatief weinig opgepikt en is het wel het proberen waard. Voor alle transfers heeft de Jong wel een valide reden gehad om ze te halen. Hij laat nu ook zien op tijd door te pakken met Boscagli wat weer extra pluspunten zijn. Nee, twee seizoen terug was ik minder blij met de Jong maar hij levert steeds beter werk gelukkig.

22 juni 2021 om 10:41

Met jou eens T.alvez, hoeft idd niet altijd creatief te zijn, als je iets kan halen waarvan je weet dat het goed is dan doe je dat toch sneller dan dat je risico gaat nemen met iets waarvan je het nog moet gaat zien of het werkt, Propper en Van Ginkel zijn idd gewoon topaankopen voor Psv.

Prima heeft zich goed herpakt en is inmiddels een belangrijke kracht.
Vraag me af welke positie hij zal spelen volgend seizoen. Op het middenveld vond ik hem beter dan cv

22 juni 2021 om 09:04

Inderdaad, alleen heeft PSV komend seizoen aardig wat middenvelders rond lopen.
Ik verwacht Boscagli dus gewoon centraal.

22 juni 2021 om 09:13

Als verdediger vind ik hem ook belangrijker bij PSV. Dan strooit hij vaker met die splijtende dieptepasses. Achterin is het met zo’n Boscagli ook handig dat je beetje creativiteit hebt bij het opbouwen. Op het middenveld hebben we dat namelijk waarschijnlijk toch al met Pröpper.

Blij mee, Boscagli is toch wel een echte sterkhouder geworden voor ons team, dat had ik onder Van Bommel echt nooit kunnen bedenken toen dat Boscagli een sterkhouder zou worden. dat hij het zo goed doet onder Schmidt blijkt ook maar weer dat Van Bommel het verkeerd zag in hem, Boscagli is bij mij een speler geworden die ik liever niet zie vertrekken bij PSV die mag nog wel wat seizoenen blijven.

22 juni 2021 om 09:14

Nooit gedacht dat ik 2,5 miljoen voor Boscagli achteraf een ongekende steal zou vinden.

22 juni 2021 om 10:22

Nee ik ook niet, Boscagli gaat denk ik een aardig bedrag opleveren als die ooit verkocht gaat worden, denk wel aan minimaal 15 miljoen.

22 juni 2021 om 10:25

Tegen de tijd dat hij verkocht wordt is hij denk ik 25 of 26 jaar. Dan is 15 miljoen best veel voor een centrale verdediger, maar wie weet lukt 10 miljoen ofzo wel.

22 juni 2021 om 11:19

Ligt er natuurlijk aan wat PSV Europees presteert de komende jaren.

Eerlijk gezegd word ik tot nu toe niet echt warm of koud van die versterkingen van PSV. Ik denk dat Ajax alsnog het sterkere team heeft en daar komt sowieso nog ook wat bij. Daarnaast heeft die Schmidt vooral bewezen eigenwijs te zijn. Ben benieuwd.

22 juni 2021 om 09:49

Propper toch zeker wel.. Wij Ajacieden hadden hem vorig jaar graag zien komen hoor.

22 juni 2021 om 10:40

Het is meer dat je niet weet hoe het uit gaat pakken. Ik heb heel sterk het gevoel dat bij PSV er twee puzzelstukjes ontbreken. Wanneer die gelegd gaan worden hebben ze naar mijn inzien een ijzersterk team staan. De creativiteit op het middenveld was vorig seizoen 1 van die puzzelstukjes. Met de komst van Propper hebben ze dat deels opgelost. Het 2de puzzelstukje is de verdediging en dan met name de linker centrale verdediger. Daar moet een ervaren verdediger komen te staan naast Teze. Wanneer dat klopt heb je wel alle ingrediënten om een ijzersterk elftal te smeden.

22 juni 2021 om 09:57

Mensen moeten is gaan stoppen met vergelijken met Ajax. Daar schiet je helemaal niks mee op! PSV moet er gewoon voor zorgen dat zij een zo goed mogelijk team neer kunnen zetten, zodat er Europees beter gepresteerd kan worden. In de competitie moet je AZ en Feyenoord gewoon van je afschudden en dan zie je vanzelf wel of je wel of niet mee kan doen met Ajax. Ajax heeft helaas gewoon veel meer mogelijkheden.

Toch is PSV natuurlijk zeker niet kansloos want het sterkste team hoeft echt niet altijd kampioen te worden. Tot nu toe lijkt vooral Propper mij een erg goede aankoop, die zeker creativiteit aan het middenveld kan toevoegen. Wat mij wel broodnodig lijkt. Bij een speler als Ramalho heb ik vraagtekens en datzelfde geldt eigenlijk wel voor Drommel. Van Ginkel en Mwene lijken mij aardige spelers voor de breedte, of van Ginkel moet zijn oude vorm terug krijgen.

Ook is het vooral afwachten wat PSV nog meer koopt als eventueel spelers als Ihatarren, Dumfries, Bruma, Malen, Guti, Rosario etc. verkocht worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NEC00
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
Y. MvogoKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

1 fan
Verdediger, 23 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren