Ryan Babel beledigt Ibrahim Afellay in reactie op Instagram

Zondag, 20 juni 2021 om 19:20 • Laatste update: 19:29

Ryan Babel lijkt geen groot fan van Ibrahim Afellay. De aanvaller van Galatasaray reageert via Instagram op een bericht van LaLiga, waarin alle Nederlandse (oud-)spelers van Barcelona op een rij worden gezet naar aanleiding van de komst van Memphis Depay. In het rijtje staat ook de naam van Afellay. In de reacties gebruikt Babel de clown-emoji om Afellay te beschrijven, waarmee hij suggereert dat de voormalig middenvelder niet serieus valt te nemen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

102 reacties (laatste reactie door johanvansa)

Aparte post, ik kan mij niet herinneren dat hij en Afellay een soort vete hebben ofzo. Misschien dat ie gewoon met Ibi aan het grappen is omdat Ibi amper minuten heeft gemaakt voor Barca? Toch had ik me als Ryan zijnde stilgehouden, aangezien het Nederlandse volk hem nogal als 🤡 van Oranje zag.

20 juni 2021 om 11:08

Misschien zijn ze gewoon vrienden en doet Babel dit als grap? Ze zijn tenslotte van dezelfde leeftijd en zijn mekaar vaak tegen gekomen met Oranje en club.

20 juni 2021 om 11:24

Nou ze volgen elkaar niet op insta en het is niet dat hij Afellay in het bericht tagt. Echt triest dat je dit post over een oud teamgenoot bij het Nederlands elftal en waarvan je weet wat hij allemaal heeft mee moeten maken aan blessures. Drie keer de kruisbanden gescheurd! Zegt heel veel over Babel als persoon dit.

20 juni 2021 om 11:38

Sommige spelers hebben gewoon een echte privéleven.

20 juni 2021 om 11:57

Laat ze dit dan ook privé houden...

20 juni 2021 om 22:09

Volgens mij was Ibi vrij belangrijk in de halve finale van een CL winst. Bij welke CL's heeft Babel eigenlijk iets gedaan wat winst heeft opgeleverd.

20 juni 2021 om 11:39

Daar zal Babel wakker van liggen dat het Nederlandse volk hem als clown ziet...

20 juni 2021 om 11:48

Ik denk dat hij het graag anders had gezien hoor

20 juni 2021 om 12:10

Ik denk het wel eigenlijk.

20 juni 2021 om 18:02

Amper minuten heeft gemaakt voor Barca ??? Ibi was 12e man bij misschien wel de beste barca aller tijden. Viel bijna iedere wedstrijd in en Pep gunde hem ook vaak een basisplaats als bijv als het programma dat toeliet. Halve finale CL de assist op Messi wat Real deed uitschakelen ben je zeker ook vergeten. IBI Heeft juist in zijn eerste seizoen het naar zijn mogelijkheid geweldig gedaan. Pep was ook een grote fan van IBI. Helaas de jaar erop raakte hij zwaar geblesseerd en kwam hij daarna nooit meer in z'n oude vorm. Voortaan beter je onderzoek doen voor je met zulke uitspraken komt 🤡

20 juni 2021 om 19:35

Exact, in zijn eerste jaar maakte hij relatief gezien veel minuten. Helemaal als je ziet met wie hij op het middenveld moest concurreren. Ik bedoel, met regelmaat invallen voor spelers zoals Busquets, Mascherano, Xavi en Iniesta is nou niet echt iets om je voor te schamen. Als je dan vervolgens je kruisbanden scheurt is het ook niet heel verwonderlijk dat je weinig minuten meer maakt.

20 juni 2021 om 20:29

Zo diep is het niet bij Babel. Afellay zou hem niet meenemen naar het EK en dat is simpelweg zijn probleem.

Tja niet elke speler op dat lijstje was een succes in Barcelona. Afellay is daar een van. Neemt niet weg dat Babel kinderachtig is, zelf heeft hij ook niet echt veel succes gekend.

20 juni 2021 om 11:29

Affelay was zeker een succes bij Barca, tot z'n knieblessure. Was daar echt de 12e man, kort achter het beste Barca middenveld ooit met Xavi Iniesta Busquets etc. Die jongen deed het super, totdat hij eigenlijk ongeschikt werd voor profvoetbal met z'n knie

20 juni 2021 om 12:34

Indd helemaal mee eens, deed het gewoon voortreffelijk toen hij inviel maar helaas door zijn knie blessure was het einde oefening.

21 juni 2021 om 11:02

Hij speelde daar niet eens op het middenveld, daar had je fabregas nog lopen. Afellay speelde meer als vleugelspeler bij barca.

20 juni 2021 om 11:42

Excact, echt, er zijn maar weinig dingen waar nog meer mijn haren van overeind gaan staan dan spelers die zelf niets hebben gepresteerd als Babel, en dan andermans carrière gaan lopen downgraden, terwijl Ryan Babel nog nooit voor een club grote heeft gespeeld als Barcelona. Triest ventje. Als je zelf geen grote carrière heb, heb dan beetje respect. Kijk als Ronaldo of Messi het zou doen, zou het ook niet netjes zijn, maar die hebben het voetbal uitgespeeld; je kan moeilijk wat terug zeggen, maar Babel? Ik zou een boek kunnen schrijven over welke spelers beter zijn dan hem, en waarom…

20 juni 2021 om 12:07

Maurootje hoewel ik het met je eens ben dat Babel droevig bezig is heb je het wel fout. Babel heeft voor Liverpool gespeeld wat toch ook wel echt een topclub is, en heeft er nog aardig wat gespeeld ook.

20 juni 2021 om 12:15

Tsja en in al die jaren dat Babel er was hebben ze nooit wat gewonnen. Zo top zal het toen niet allemaal geweest zijn (ben te lui om de selectie op te zoeken). Affelay speelde bij het beste team ter wereld. Blijft een kleinzielige reactie van babel.

20 juni 2021 om 13:02

Liverpool dat al 30 jaar geen kampioen meer was geweest..het is maar wat je een topclub noemt..

20 juni 2021 om 13:16

en maar een paar keer de champions leaque gewonnen.....

20 juni 2021 om 13:29

Oussama assaidi heeft er ook gespeeld, was een ander Liverpool dan het Liverpool van afgelopen jaren. Maar los van dat, het zegt veel over een persoon als je de behoefte hebt om een collega bij het nationaal elftal zo af te vallen. Ben zelf Ajacied maar toch trots toen Afellay beslissend was in de CL tegen Madrid en om te zien dat Ronaldo en Marcelo onder de indruk waren van zijn snelheid.

20 juni 2021 om 13:32

@ptt80 met 6 stuks altijd nog meer dan Barca.

@atlenico en nog altijd 2e staan op de ranglijst van meeste kampioenschappen in Engeland.

Mooie is dat ik zelf aangeef dat Babel dom bezig is en het daarmee eens ben. Maar jullie gelijk zo gepikeerd reageren omdat ik hier iemand verbeter. Nog ongefundeerd ook. De ene is te lui om z'n mening te onderbouwen en de rest lult maar wat mee.

Weinig sympathiek inderdaad. Dat je het denkt oke, maar waarom zou je dit op insta zetten? Lage oncollegiale actie.

20 juni 2021 om 11:52

Heel oncollegiaal inderdaad, ook amateuristisch van Barcelona dat ze Cillessen verkeerd hebben geschreven.

20 juni 2021 om 12:16

La Liga, niet Barccelona. Maar wel amateuristisch, ja.

Ik ben blij dat Babel opgenomen wordt in de hall of Fame van oranje als beste aanvaller ooit🤡🤡🤡🤡🤡

20 juni 2021 om 20:04

Beste afvaller ooit, wat mij betreft.

Dit is echt sensatie zoekerij. Met een beetje speurwerk zie je dat deze twee goed overweg kunnen met elkaar en dat Babel hier aan het dollen is. Niks aan de hand, mensen graag anderhalve meter aanhouden en doorlopen. Hij loopt Ibi gewoon te dollen (voetbalhumor). Men forceert echt uit alles negativiteit, vind je het gek dat deze jongens zich opgejaagd voelen en bepaalde media weigeren. Ik niet!

20 juni 2021 om 11:10

Iemand publiekelijk belachelijk proberen te maken is een aparte manier van dollen.

20 juni 2021 om 11:16

Tja je kunt ook overal een probleem van maken. Je kent de verhouding tussen Afellay en Babel niet. Ik ook niet, maar ik (be)oordeel niet bij voorbaat!

20 juni 2021 om 11:40

Ik mag ook hopen dat het dollen is, want Babel is nou niet bepaald iemand die op basis van status een oud international naar beneden kan halen. Babel is misschien wel de slechtste aanvaller van de afgelopen 5 decennia in Oranje met meer dan 10 interlands.

20 juni 2021 om 11:54

Sirius dat lijkt me ook een beetje overdreven, Babel is echt niet minder dan een Vennegoor of Hesselink bijvoorbeeld en dat is pas de eerste aanvaller waar ik aan moet denken. Van Hooijdonk ook geen topper, wel meer gepresteerd op clubverband maar ook totaal niet voor goede ploegen gespeeld. En dat zijn spelers die tot 10 jaar geleden nog speelden zo'n beetje, jij spreekt over 5 decennia en daarin zijn er zeker nog een paar meer die niet beter zijn dan Babel en ook minimaal 10 interlands hebben. Tot 5 jaar geleden was Babel ook gewoon een prima roleplayer hoor, zijn slechte imago is met name daarna ontstaan toen er geen toppers meer waren(Robben, Afellay zelf etc) die Babel onbetwist op de bank konden houden.

20 juni 2021 om 11:59

Beetje vreemde redenatie Sirius, want dat zou betekenen dat jij Babel ook niet naar beneden mag halen want ik denk dat Babel een iets betere carrière gehad heeft dan jij. Ik gok er op dat het een dolletje is, maar als dat niet zo is zijn wij wel de laatsten die daarover iets mogen zeggen, aangezien wij hier de ene na de andere speler naar beneden halen.

20 juni 2021 om 11:53

Jij zuigt dit hele verhaal gewoon uit je duim en verkondigt het als waarheid. Ben benieuwd wat dan je speurwerk is? Ze volgen elkaar niet eens op instagram en hij heeft hem ook niet getagd of iets. Affelay deelt dit zelf ook op z’n pagina dus is ook actief op insta.. als ze zulke maatjes waren dan hadden ze elkaar op z’n minst wel gevolgd toch? Daarnaast is Babel waarschijnlijk zuur dat Affelay hem niet opnam in zijn voorselectie. Babel heeft ooit in een interview gezegd dat hij het EK 2012 miste door Affelay die wel mee mocht na een jaar geblesseerd te zijn geweest. Die twee zijn helemaal geen vrienden en ook nooit geweest..

20 juni 2021 om 19:40

@TILBURG013 Jij baseert wie vrienden met elkaar zijn op basis van volgers. Ahahaha, boy dan kunnen we deze discussie al helemaal stoppen. 'Hij volgt hem niet dus is daarom niet zijn vriend'. Dat is een aanname van jewelste. 'als ze vrienden waren hadden ze elkaar wel gevolgd, toch'. Nogmaals, men zoekt sensatie ... Let maar op hoe snel 1 van de 2 opheldering gaat geven en jij met alle bravoure voor gek staat. Misschien iets meer 'Wie is de Mol?' kijken gezien niet alles is wat het lijkt.

Die Babel is ook zo kinderachtig zeg. Afellay was geen succes maar om dit te doen. Die man is zelf ook een grote grap bij Oranje geweest.

20 juni 2021 om 11:41

Afellay heeft het bovendien zeer behoorlijk gedaan in Oranje. Babel kon niet eens een basisplaats bemachtigen in de Europese subtop.

20 juni 2021 om 12:02

Maar wel 69 interlands achter zijn naam, dus kan je ook niet echt een koekenbakker noemen toch?

20 juni 2021 om 12:18

Babel heeft het toch niet minder gedaan in Oranje dan affelay? Daarnaast heeft Babel gewoon 3 seizoenen op rij veel gespeeld bij Liverpool, dus hij had zeker wel een basisplek in de Europese subtop. Daarnaast heeft affelay na psv nergens meer een basisplek gehad, dus Babel heeft eerder een basisplek gehad in de Europese subtop dan affelay.

20 juni 2021 om 12:20

Wat heeft Afellay dan bij Babel gedaan waardoor hij random een clowns emoji plaatst. Babel reageert hier gewoon als een debiel. Afellay vind ik nog manieren hebben. En doet het prima als analist.

20 juni 2021 om 15:16

Afellay heeft aandeel gehad in een CL winst, weegt zwaarder voor mij

20 juni 2021 om 16:00

Het is maar hoe je "aandeel" ziet natuurlijk. Hij heeft er wel iets aan bijgedragen maar niet veel. Zonder hem had Barcelona hem ook gewonnen.

20 juni 2021 om 16:12

Hij gaf de assist op Messi voor Messi zijn 1e goal tegen Real Madrid in de Bernabeu (1e wedstrijd van de halve finale), een belangrijke uitgoal en misschien wel het doelpunt dat Barcelona zekerheid gaf om de finale te halen. Dat is toch wel een (groot) aandeel en daardoor kan je echt niet zeker zeggen dat Barcelona zonder hem ook wel de finale had gehaald/de CL had gewonnen.

20 juni 2021 om 18:11

Ah inderdaad ja, maar in totaal maar 6 keer meegedaan waarvan 1 wedstrijd in de basis (return tegen Shaktar die ze 5-1 wonnen), 3 keer ingevallen in blessuretijd en 2 keer na de 70ste minuut. Eigenlijk maar 1 belangrijk moment, maar wel een hele belangrijke. Overigens was dat niet de pot waar Messi 6 Real spelers voorbij liep alsof het pionnen waren? Wat was hij magistraal die avond.

Als dat zo is dan is dat een beetje kinderachtig van Babel.
Affelay zei toch niets verkeerd dat hij Babel niet zou opnemen in de voorselectie? denk dat heel veel Nederlanders opgelucht waren dat hij niet mee ging naar het Ek.

Overigens vind ik Affelay een goede toevoeging als analist.

Ryan Babel een volwassen man van 34 jaar. Dit zal wel weer normaal grappig zijn of iets in die Trend..

Op zijn tenen getrapt omdat Affelay hem niet zou selecteren. Vooral persoonlijk oppakken want alles is namelijk altijd 100% persoonlijk.

20 juni 2021 om 11:14

Bij dit soort gasten is alles altijd persoonlijk. Alles wat je over dit soort gasten schrijft zien ze als een aanval.

Als ik nu naar deze twee dertigers kijk zie je eigenlijk dat Afellay een volwassen man en Babel een clown is. Triest mannetje die Babel.

20 juni 2021 om 12:56

Je kent ze dus allebei persoonlijk Benzema, ok dan.

20 juni 2021 om 13:21

Geen idee hoe je tot die conclusie bent gekomen, maar goed. Het is niet zo moeilijk om iemand zijn gedrag te observeren en te zien wat voor persoon dit is.

20 juni 2021 om 14:55

Iemand een triest mannetje noemen op basis van welk gedrag dan? Zijn gebruik van emoticons? Lekker volwassen dan.

Die snap ik inderdaad niet. Kan mij geen incidenten tussen Babel en Afellay herinneren. Geen idee dus waarom je hem er dan op deze manier zou uitlichten. Ook niet de grootste flop van het lijstje in mijn ogen.

Ben benieuwd wanneer het Liverpool lijstje komt.

En dit doet de grootste clown die de afgelopen jaren voor het nederlandselftal gespeeld heeft? Hahah die gozer is echt niet goed bij zijn bol hè? Denk dat de haarverf zijn hersenen aangetast hebben, jezus wat een debiel. Ook dat verhaal toen met de belasting. Ik neem die gast echt nooit meer serieus.
Affelay heeft er tenminste gespeeld en voor zijn blessure gewoon een bijdrage heeft geleverd. En je moet je ook bedenken dat Affelay daar terecht kwam in het allerbeste Barca ooit. Misschien wel een van de allerbeste teams ooit. Helaas kreeg hij een ernstige blessure waar hij eigenlijk nooit meer echt bovenop is van gekomen.

Ach ja Gelukkig is de carrière van Ryan Babel in ieder geval zeer geslaagd te noemen. Persoonlijk zegt het mij wel iets dat je op je 34ste bij 10! Clubs onder contract hebt gestaan. En nergens echt is geslaagd

Al heeft Ibi niet veel gespeeld, blijft hij redelijk geliefd bij de echte fans. En de mensen die de mening niet delen (kijk hierboven), zoek maar zijn invalbeurt en cruciale assist op uit de halve finale CL 2011 in de hoofdstad. Natuurlijk geen legende status, maar dankbaar zeker. Het meeste wat Babel verkondigt moet je al niet serieus nemen, rare reactie. Nederlanders zat met meer wedstrijden en toch minder impact dan Ibi.

Misschien heeft Affelay altijd wel netjes zijn belasting betaald? Babel is een hele domme jongen en een matig voetballer bovendien. Maatschappelijk is het ten slotte ook een dweil, met zijn pronken met belastingontduiking/ontwijking. Dan ben je wel het prut in je gootsteenputje.

20 juni 2021 om 11:18

Precies dit. Hoop ook oprecht dat ie heel zijn leven wegblijft uit Nederland. Kansloos figuur is het.

20 juni 2021 om 11:50

De reacties op die emoticon van Babel worden met de minuut erger, mag ik vragen hoe jij weet wat er speelt tussen Babel en Ibi? Zullen het wellicht gewoon 'matties' zijn? Wat een overtrokken reacties en meningen, maargoed, ook wel typisch hier op Vz

Tenenkrommend gedragvan dit typisch gastje. Gouden ketting om doen, haartjes verven en je goed voelen. Maar als iemand je vergeet...huilie huilie doen.

Nou ze volgen elkaar niet op insta en het is niet dat hij Afellay in het bericht tagt. Echt triest dat je dit post over een oud teamgenoot bij het Nederlands elftal en waarvan je weet wat hij allemaal heeft mee moeten maken aan blessures. Drie keer de kruisbanden gescheurd! Zegt heel veel over Babel als persoon dit.

Is er nu niemand die de media de schuld geeft van het uitlichten van dit soort comments? Zoals Attenborough zich ooit eens afvroeg, “who’s shaking that bucket”. Het uitlokken van meningen op een post die je op duizenden manieren kan interpeteren. Ga vooral je eigen verhaal verzinnen, met je vingertje wijzen en iemand volledig de grond in boren op een zelf verzonnen complot theorie. Het is toch van de zotte hoe omgekeerd deze maatschappij werkt? Corona feiten afdoen als complot en zelf dit soort verhalen de wereld in slingeren😂😂😂. Lachwekkend hoe mensen voor de gek gehouden worden door propoganda!

20 juni 2021 om 12:02

Ok Randy, thanks voor je bijdrage. We leven inderdaad in een tijd dat kinderachtige Instagram comments als nieuws gezien wordt. Ik vind het ook triest maar dat maakt het nog steeds geen propaganda..

Ik mis Ludovit Reis in dit rijtje...

20 juni 2021 om 19:40

Eerste elftal, niet B-team

Babel ziet hem als Marokkaan en niet als Nederlander

Als we dat bij iedere Surinamer of Antilliaan ook zouden doen houden we weinig over

Vind Afellay samen met Theo Jansen een verademing tussen al die betweters jij de NOS

20 juni 2021 om 12:03

Wat een onzin. De enige reden die ik voor die emoticon kan bedenken, en ja ik ga hier toch even mee in het gewauwel van de menigte die iemand bij wijze van publiekelijk lynchen vanwege een instapost, is dat Ibi er vergeleken met de andere heren er nogal bleekjes op staat op de foto. Gewoon iets gekscherends van Babel, de beste man kan geen hater zijn op de carrière van Ibi.

Zo zie je maar dat de mensen die het hardste roepen dat iets niet kan, altijd zelf fouter zijn dan de mensen waarmee ze de maat nemen.
Afellay was voor Barcelona gewoon een goedkoop gokje, want hij kostte iets van 3 miljoen maar destijds.
Als Afellay blessurevrij had geweest en zich daardoor het door kunnen ontwikkelen dan had het een hele bruikbare speler voor Barcelona kunnen zijn, want hij heeft ook best goede wedstrijden gespeeld.
Dan heb ik liever iemand waar het door blessures er niet uit komt dan dat iemand of niet kan voetballen, de verkeerde keuzes maakt of geld als grote drijfveer heeft.

Volgens mij is Liverpool een gigantische club. Dus dat Babel nooit voor een grote club heeft gespeeld is niet waar. Maar dat terzijde. De reactie van Babel is natuurlijk kansloos.

Vind het toch wel bizar hoe mensen hierop reageren met comments als het slechtste wat in Oranje gespeeld heeft e.d. De beste man heeft 69 interlands gespeeld onder verschillende bondscoaches dus hou op met die onzin dat hij er echt helemaal niks van kan. Als dit geen dolletje van Babel is dan is dat natuurlijk erg sneu om dat op zo'n manier te doen voor een volwassen vent, daar ben ik het helemaal mee eens.

Stomme domme lompe opmerking van Babel, maar om nou te zeggen dat hij een mindere carrière heeft gehad dan Affelay is absoluut niet waar. Babel speelde bij een zeer goed Liverpool waar hij in 91 wedstrijden toch 12 keer heeft gescoord en speelt op zijn leeftijd nog in de ‘top’ van Turkije. 69 interlands met 10 goals is ook niet slecht! Dat je hem als persoon niks vind prima, maar laten we het wel bij de feiten houden.

Sommige mensen vergeten even dat afellay in het beste Barca vannde afgelopen 50 jaar heeft gezeten. Tuurlijk speelde hij minder dan dat hem lief was maar ik kan me nog heel goed herinneren dat hij altijd de 12e man was.

En niet te vergeten die prachtige actie aan de rechtervleugel waar hij marcelo passeert en de assist op messi geeft in Madrid halve finale CL

Heeft het maximale eruit gehaald als je zijn blessures er even bijpakt.

Babel is een volwassen kind

20 juni 2021 om 12:31

Hij speelde bij de beste Barca indd, maar dat was veelte hoog gegrepen. Daarna is het niks meer geworden, mede door blessures.

20 juni 2021 om 12:35

Klopt was idd hoog gegrepen maar hij heeft wel het maximale eruit gehaald met al zijn blessures erbij geteld

Denk dat het meer te maken heeft met het oncollegiaal handelen van affelay hij komt niet echt op voor ze collega’s tijdens interviews ... anders dan van der vaart Sneijder etc .. die toch wat meer rekening houden met hun oude teamgenoten ..

20 juni 2021 om 12:52

Afellay is tegenwoordig het nationaal troetelkind, niets ten nadele van Ibi maar soms praat hij de meute/heersende mening na als het over collega voetballers gaat zoals toentertijd met Ihattaren. Een beetje meer inlevingsvermogen was toen ver te zoeken van Ibi, de beste man is zelf jong geweest en weet inmiddels hoe de voetballerij werkt. Dan hoef je niet nog meer olie op het vuur te gooien wat mij betreft.

Die Babel moet zich daar helemaal niet mee bezig houden. Gedraag je gewoon en doe volwassen

Haha, maar als mensen Babel online negatief bejegenen is de wereld te klein 😂😂 Wat een kleuter. Gewoon dom. Met zo'n negatieve, kinderachtige tweet zet je echt alleen jezelf voor schut.

Ibrahim Affelaay, ik vind het een grote aanwinst voor NPO als analist.
Ik mag graag naar die jongen luisteren,zegt hoofdzakelijk zinnige dingen en is serieus, tevens objectief.
Hij praat vanuit zijn ruime ervaring als oud voetballer die goed gepresteerd heeft.
Dan vind ik dat je als analist best een voorkeur mag uitspreken over keuze's.

Ik vind Affelay overigens een prima analist, is duidelijk, en zegt wat hij denkt, zo zou hij nooit voor Weghorst kiezen en met Malen spelen, denk dat vele hier hetzelfde over denken, Dat Babel zo kinderachtig is om een clown emoji te plaatsen onder het bericht laat wel zien hoe kleinzerig hij is ingesteld, maar ik wil Babel wel eens een goede analyse horen geven.

Affalay heeft vaak kritiek op Babel gehad en heeft meerdere malen gezegd dat Gakpo veel meer recht heeft om geselecteerd te worden. Blijkbaar zit het diep bij meneer Babel en reageert hij dus als 34-jarige volwassen man zo.

Babel is zelf de grootste stumper die ooit een bal heeft aangeraakt, zo reageren is erg ongepast in zijn situatie. Wat een ongekend eng ventje

Laat zien dat Babel, na al zijn jaren in verschillende landen en clubs, als persoon niet is gegroeid. Ik moet wel erbij zeggen dat we dat hadden kunnen concluderen zonder deze post.

Van Ihattaren kan je nog zeggen, het ligt aan zijn leeftijd, maar wat moet je van Babel zeggen? Een volwassen net niet voetballer die eigenlijk nergens is geslaagd. Die moet heel rustig gaan zitten en vooral niet je voormalige ploeggenoot zo te kijken zetten, als je Ibi niet mag dan kan je hem ook bellen. Ben je boos omdat Ibi vond dat jij niet mee moet naar het EK? News flash, dat vonden 17 miljoen Nederlanders ook, dus misschien gat Ibi een punt van waarheid.

Qua talent heeft Babel nooit in de schaduw kunnen staan van Affelay. Ik kan me trouwens niet herinneren dat Affelay zich ooit negatief of denigrerend over Babel heeft geuit.
Maar goed wij weten niet alles.
DDanis het des te onvoorzichtig van Babel dat hij deze tweet de wereld in stuurde. Hij was al niet zo populair door zijn haarkleurkeuze, maar dit maakt zijn aanzien nóg minder.

Grappig al die bijna heilig verklaringen voor Afellay.... Waarom überhaupt aandacht aan deze twee clowns geven..!? Er is toch niemand wat zowel Afellay als Babel serieus neemt?

Nou die clown was Babel bij Ajax in zijn laatste periode. Man ik heb in tijden niet zo'n slechte aanvaller met het shirt van Ajax aan gezien sinds Sanogo. Al viel bij die laatste tenminste nog wel eens wat te lachen.

We weten niet wat daadwerkelijk achter dit bericht zit van Ryan Babel maar zo te zien heeft Voetbalzone weer zijn eigen Albert Verlinde erop afgestuurd...

Apart maar om nou te zeggen dat Affelay daar op z’n plaats was. Jaja veel geblesseerd maar ook totaal niks gepresteerd als hij wel s dit was.
VMarwijk is ander verhaal, beetje omhoog gevallen met leuke generatie. Genoeg fouten gemaakt die mensen niet zien maar kenners wel. Nooit meer een kans gehad ook

Tja Babel die aangeeft dat men Affelay niet serieus moet nemen.Daarentegen is het blijkbaar de bedoeling dat wij Babel wel serieus moeten nemen. Op grond waarvan ,mag Joost weten! Wellicht omdat hij men op Twitter voorziet van onzinnigheid en ook nog eens rap heeft uitgebracht.Of is het vanwege zijn uitstekende voetbalklasse die een menig persoon is ontgaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger40
S. de VrijVerdediger40
D. DumfriesVerdediger42
P. van AanholtVerdediger40
F. de JongMiddenvelder40
G. WijnaldumMiddenvelder43
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

86 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Galatasaray 0 0
2020/2021 Galatasaray 32 7 5 0
2019/2020 Galatasaray 15 5 5 0
2019/2020 Ajax 5 0 1 0
2018/2019 Fulham 16 5 3 0
Laatste voetbalnieuws

Huntelaar probeert Babel op te beuren: ‘4-0 en je bent doorrrrrrrr.. ’

In navolging van Fernando Muslera trekt Ryan Babel het boetekleed aan na de pijnlijke 5-1 nederlaag van Galatasaray tegen PSV in de tweede voorronde van de Champions League. De vleugelaanvaller krijgt...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 27 juli
Arsenal heeft bij Internazionale navraag gedaan naar Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren