‘Tegen Noord-Macedonië kun je met Promes en Gakpo als wingbacks spelen’

Zondag, 20 juni 2021 om 10:50Justus Dingemanse • Laatste update: 10:50

Oranje wist met 2-0 van Oostenrijk te winnen en is verzekerd van de winst in Groep C. De dag na de overwinning laat trainer en cultheld Eric Meijers zijn licht schijnen over de prestaties van het Nederlands elftal. Presentator Kalum van Oudheusden zocht hem op en bracht ook weer de 'kutkrantjes' voor hem mee.

Denzel Dumfries
Trainer Eric Meijers is ondanks de zes punten alles behalve overtuigd door het spel van Oranje: “Het was degelijk, zakelijk... Hoe men het ook wil noemen. Internationaal telt zo’n 2-0 en hebben we ons geplaatst voor de volgende ronde, dus dat is alleen maar mooi.“ Waar de huidige trainer van SV Spakenburg in het vorige gesprek De Volkskrant nog betitelde als ‘grootste kutkrant’ vanwege hun negativiteit, kan hij deze keer meer begrip hebben voor de minder enthousiaste toon van het dagblad, die kopte over een ‘armetierig’ Oranje. Ook over Denzel Dumfries is Meijers een stuk milder dan na de eerste wedstrijd: “We moeten wel kritisch blijven op dit Nederlands Elftal, want echt sprankelend is het niet. Maar wat ik mooi vond was de ontspanning op het gezicht van Dumfries. Hij heeft een haat-liefdeverhouding met mij. Deze speelwijze is op zijn lijf geschreven, daarmee levert hij op dit moment geweldig rendement. Daarmee heeft het Nederlands elftal echt een wapen in huis.”

Het artikel gaat verder onder de video
'Memphis was niet goed, die had gewisseld moeten worden!'
Meer videos

Frenkie de Jong
Hoewel Dumfries werd uitgeroepen tot speler van de wedstrijd, kreeg De Jong van onder andere het Algemeen Dagblad het hoogste cijfer. Waar Meijers tegen Oekraïne Stefan de Vrij het best vond spelen, gaat zijn voorkeur nu ook uit naar de imponerende middenvelder van Barcelona: “Ik denk dat Jules de Corte (blinde pianist, red.) zelfs Frenkie het hoogste cijfer had gegeven. Wat hij met name het eerste half uur liet zien, dat was van een andere planeet. Als je ziet hoe makkelijk hij kan penetreren door de as en tegenstanders opzij zet, dan kan je daar alleen maar van genieten. Zijn manco is dat hij meer betrokken moet raken bij goals.”

Memphis Depay
De vraag is niet of, maar wanneer Memphis Depay bij Barcelona gaat tekenen. Zijn eerste doelpunt heeft hij in ieder geval gemaakt dit EK, maar het goede spel blijft nog uit. Meijers spreekt dan ook klare taal over de oud-speler van PSV, Manchester United en Olympique Lyon, die slechts een 5,5 kreeg van het AD: “Dat vind ik nog een hoog cijfer voor hem. Ik denk dat het een voldoende is geworden, omdat hij die penalty heeft benut. Ik heb voor de rust eens zitten turven, maar ik denk dat hij zo’n acht keer balverlies heeft geleden. Nu slachtoffert hij (Frank de Boer, red.) Weghorst, dat was niet helemaal terecht. Memphis was gisteren gewoon niet goed en dan moet ook hij op tijd gewisseld worden. Hij moet de leider zijn van dit Nederlands elftal."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Noord-Macedonië
Nu Nederland met nog een duel te gaan zeker is van groepswinst, is de discussie over spelers rust geven gestart. Zo uitte Rafael van der Vaart zich bij de NOS stellig tegen het roteren van spelers tegen Noord-Macedonië. Ook Eric Meijers, die al meer dan dertig jaar actief is in het trainersvak, acht het niet noodzakelijk om de basiself te wijzigen: “Mijn ervaring is om zo min mogelijk te wisselen. Ik geloof niet in vermoeidheid, ik geloof meer in automatismen. Je kunt natuurlijk wel met Quincy Promes en Cody Gakpo als wingbacks spelen tegen Noord-Macedonië, dat is geen enkel probleem. Je kunt daar prima vleugelaanvallers neerzetten, als je weet dat je beter bent dan de tegenstander. Maar met het oog op de toekomst zou ik dat toch achterwege laten. Het is gewoon jammer dat Nederland geen enkele moeilijke tegenstander in de poule heeft, want dan kun je een beetje meten waar je staat. Nu hebben ze drie Micky Mouse-tegenstanders gehad, dus met name in verdedigend opzicht zijn we niet echt getest."


Kalum van Oudheusden is fulltime videojournalist, presentator en programmamaker bij Voetbalzone en maakt onder meer exclusieve interviews en verschillende programma’s.

Poll

Vind jij dat Memphis Depay eerder gewisseld had moeten worden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door vernon)

Eens dat Depay niet goed speelde, ondanks dat hij toch weer beslissend was. Maar kunnen we in godsnaam stoppen om deze Meijers zo belangrijk te maken. Die gaat dadelijk nog echt geloven dat hij een toptrainer is.

18 juni 2021 om 21:03

Hear hear! Helemaal mee eens. En sowieso, als je Memphis volgt (ook bij Lyon) weet je dat hij een momentenspeler is met veel balverlies... dus dit lag in de lijn der verwachting.

18 juni 2021 om 21:07

Hoezo beslissend? Dumfries kreeg een penalty mee. Ieder ander in Oranje had even veel kans om die penalty binnen te schieten als ze hem hadden mogen nemen. Beslissend is als je zelf echte goals maakt (maar die mist hij nog zelfs voor open goal) of assists (hij is te egoistisch) of een goal voorkomt (hij is geen verdediger). Dus nee. Depay was zeker niet beslissend.
Hoop dat hij snel ik vorm komt, dan is hij een degelijke speler. Hij is sws geen topspeler, maar zijn niveau van de afgelopen wedstrijden is wel echt heel laag.

18 juni 2021 om 21:22

Je kan er van alles van vinden maar feitelijk scoort hij (een penalty) en geeft hij een cruciale pass bij de 2-0. Hoe matig hij ook speelde, daarmee is hij gwn beslissend geweest.

18 juni 2021 om 21:47

En met een Weghorst die constant verkeerde gaten in loopt word het ook niet makkelijker. Gewoon Malen ernaast en anders de Jong.

19 juni 2021 om 00:22

Dat hij de verkeerde gaten in loopt ligt aan het super slechte spel van Depay die totaal geen ondersteuning geeft aan hem Als er iemand gewisseld had moeten worden was het Depay wel. die is nu al 2 wedstrijden niet goed bezig en mee de slechtste van het veld. Denk dat hij met zijn hoofd te veel bezig is met Barcelona Zijn oude vorm heeft hij nog niet te pakken en wie weet de volgende wedstrijden .

19 juni 2021 om 10:07

Maar ondertussen mist hij ook een giga kans voor open goal. Ik snap dat ophemelen van Depay niet. Hij is een prima voetballer en heeft nauwelijks echter concurrentie op zijn positie. Maar laten we a.u.b. niet overdrijven. En uiteraard juich ik "gewoon" als hij scoort, ik heb niets tegen die jongen, snap alleen het ophemelen niet.

18 juni 2021 om 23:41

Dat bekritiseren van Depay hangt me ook wel een beetje de neus uit. Scoort gisteren gewoon een penalty en geeft de bal op Malen die Dumfries in stelling brengt. Van mij mag Depay iedere wedstrijd 20 keer balverlies lijden als hij dit weet te doen. Hij heeft tegen alle toplanden gescoord, de kritiek op Depay wordt ik toch wel een beetje moe van.

19 juni 2021 om 01:09

Ik word er ook echt moe van je kan eigenlijk dus gewoon beter spelen en niet scoren .. dan zijn de criticasters blijer met je

20 juni 2021 om 13:10

Wow een penalty... Ons elftal is momenteel gewoon tandenloos met dit systeem. Zodra we een lastig land tegenkomen gaat dat ons parten spelen.

19 juni 2021 om 12:05

Is het gek dat ik serieus Gakpo zou willen zien op de plek van Depay? Ik weet ook wel dat De Boer dat nooit gaat doen, maar ik denk echt dat hij een klasse beter is. En dan to be clear samen met Malen. Misschien nog te vroeg, maar zou het graag zien.

19 juni 2021 om 12:41

Dat is gek ja. Wat is er mis met de gemiddelde analist hier op Voetbalzone. Je haalt toch niet je enige goede aanvaller eruit na een minder potje? Wat een negativiteit hier.

19 juni 2021 om 12:56

Ik ken de man niet eens, maar uit de manier waarop hij in het artikel beschreven werd, dacht ik al op te kunnen maken dat hij een beetje naar voren moet worden geschoven. Net als de persoon die het interview af nam zichzelf prominent introduceert.

Verder eens met de discussie over momentenvoetballer. Tegen Oekraine gaf hij een prachtige assist op Dumfries, alleen vergat Dumfries hem erin te koppen. En de actie waar de 2-0 tegen Oostenrijk uit kwam, was ook prachtig. Moeilijker dan wat Malen en Dumfries deden. Het balverlies mag wat minder, met name als hij zelf te veel wil forceren. Maar voor de rest: lekker laten staan en zijn momenten laten maken. Die heeft hij elke wedstrijd.

Hij is toch ook gewisseld?

18 juni 2021 om 21:23

Haha goed punt

Memhis heeft zijn hele carrière al gigantisch veel balverlies. Dat is niks nieuws. Zolang hij scoort is het allemaal prima, maar zoniet dan blijft er weinig over. Zo simpel is. Gewoon laten staan, want we hebben toch niet beter.

Wat heeft Berghuis eigenlijk misdaan om helemaal geen minuten meer te mogen maken? Hij heeft veruit de beste trap van de selectie. Iemand met een goede steekbal of afstandschot is iets dat ik nog teveel mis in dit elftal.

18 juni 2021 om 21:26

Hij heeft niks misdaan, maar dat is geen speler voor dit systeem.

20 juni 2021 om 12:22

Waarom niet op de positie van Dumfries? De backs hebben verdedigend minimaal toegevoegd in tegenstelling tot aanvallend. En aanvallend is er veel verprutst daardoor, je had na een kwartier al 2-0 voor kunnen staan als je daar een aanvaller had lopen. Dat minimale verdedigend werk kan Berghuis ook heel goed.En kom niet met gezeur over rode kaarten, die pakt hij net zo goed als aanvaller in 433 dus dan hoef je em nooit meer op te stellen met die redenering.

18 juni 2021 om 21:39

Dat is toch bizar logisch? Waarom gelijk weer ‘misdaan’? Waar moet die jongen staan in een 5-3-2? Begrijp me niet verkeerd, ben ajacied maar vind het echt een geweldige speler, met name wat je zegt door zijn trap en pass. Maar hij past toch gewoon niet in het systeem? Hoop wel ook dat hij mag invallen.

18 juni 2021 om 21:50

Waarom hoop je dan wel dat ie in mag vallen als ie volgens jou totaal niet geschikt is voor het systeem? Dat is dan op z'n minst ook wel apart te noemen.. Om in jouw type vraagstelling te blijven: op welke positie moet ie dan invallen in een 532? Van systeem veranderen gebeurd echt niet, of je moet dik achterstaan in een wedstrijd en daar hoop je ook niet op lijkt me?

19 juni 2021 om 12:51

Berghuis zou prima als spits/10 en wingback kunnen spelen hoor. Is het niet basis dan als invaller.

19 juni 2021 om 12:59

Je geeft het antwoord zelf al: omdat je het systeem kan veranderen als je achter staat en iemand invalt? Stel het loopt niet, en je brengt Berghuis voor Aanholt. Dan sta je opeens met 4-3-3 en kan Berghuis doen waar hij goed in is. Niet als je dik achterstaat, dat ga je niet ineens goed maken. Wel als je iets moet forceren. Daar is Luuk ook goed in.

20 juni 2021 om 11:58

Hij kan op 10 of als 1 van de 2 voorste met snelle spelers om hem heen. Op 10 omdat je al met 5 verdedigers en 2 controleurs speelt en de 10 echt niet zoveel mee terug hoeft als bij 433. En als 1 van de spitsen met bijvoorbeeld Malen of Depay, dan kan hij de combinatie aangaan en ze wegsturen/de steekpass richting Dumfries. Het liefst zie ik hem in 433, maar het is onzinnig om te zeggen dat hij niks kan betekenen in 532, daar heeft hij te veel kwaliteiten voor

20 juni 2021 om 12:17

Berghuis gaat alleen maar in de weglopen als die 1 van de voorste is. Het is een buitenspeler puur sang dus zal hij telkens naar de buitenkant trekken ipv in de punt blijven staan. Daarmee blokkeer je de weg voor onze Tigertank of Van Aanholt

18 juni 2021 om 21:49

Gewoon niet goed genoeg, ik vind dat zo een overschatte speler.

18 juni 2021 om 21:59

vindt jij dat ja?

18 juni 2021 om 22:13

Is gewoon een uitstekende rechtsbuiten, maar wel voor in een 4-3-3 opstelling. Tuurlijk is het geen Arjen Robben maar ook zeer zeker niet overschat.

18 juni 2021 om 22:34

Ja dat vind ik ja! Heeft nog nooit iets laten zien op top niveau. Je leuk aks je tegen RKC speelt maar verder dan een aardige speler is hij niet. Bovendien zit er ook nog een steekje los in zijn bovenkamer.

19 juni 2021 om 13:02

Zucht, nooit iets laten zien op topniveau. Hij heeft oranje een tijdje gedragen, maar dat hoeft gelukkig nu niet meer. Verder is hij echt vaak top bij Lyon en hij gaat naar Barcelona. Heeft 129 goals in 351 wedstrijden (wiki) en dat voor iemand die meestal geen diepe spits is. Menig speler op dit EK zou er een moord voor doen.

19 juni 2021 om 13:59

@vernon: Het gaat hier over Steven Berghuis van Feyenoord, niet over Memphis.

20 juni 2021 om 12:27

@Sanderk91 Veel slechter dan Depay momenteel kan hij het niet doen hoor. En waarom kan je backs wel de hele wedstrijd laten aanvallen in dit systeem in plaats van een aanvaller een paar keer laten meeverdedigen? Heel makkelijk roepen allemaal.

18 juni 2021 om 21:57

Kun je ook wel zeggen wat heeft Gakpo misdaan dat hij zelfs op de tribune moet gaan zitten.

18 juni 2021 om 23:43

Berghuis is een topspeler voor de Eredivisie en daar is alles mee gezegd. Gewoon geen Oranje materiaal, ondanks dat hij inderdaad wel een goede trap heeft. Anders had hij wel ergens in het buitenland laten zien dat hij zo’n goede voetballer is.

19 juni 2021 om 13:04

Ik ben wel heel benieuwd, Berghuis loopt in de eredivisie tegen zijn plafond aan. De watchers zeggen dat hij op de training bij oranje opleeft omdat er betere spelers om hem heen lopen. En hij heeft zijn laatste paar interlands echt prima gespeeld, was zelfs een of twee keer de beste speler op het veld. Als hij een hele goede keuze maakt qua club zie ik hem best slagen in een topcompetitie. Een beetje zoals Mertens met zijn geweldige keuze voor Napoli. Maar dan net 1 tikje lager.

20 juni 2021 om 11:50

@nec belachelijk onderbouwing. avontuur van jaren geleden gebruik om aan te duiden dat iemand geen Nederlands elftal materiaal is, zonder daarbij te kijken naar de gehele situatie. Het zal je verbazen, maar mensen kunnen zich ontwikkelen en hij zal nu ook een slimmere keuze qua club maken.
En geen oranje materiaal? Was in de laatste interlands voor het EK de beste man en had als Luuk wat scherper was geweest een assist of 10 kunnen hebben.
Alleen al om die reden verdient hij minuten op dit EK.

19 juni 2021 om 12:31

Het is vooral dat hij niet past in een 5-3-2. Waar zou hij in zo'n systeem moeten spelen? Zelfde gaat op voor Promes en Gakpo, dat zijn pure vleugelspelers en op het aanvallend middenveld zijn er zat opties (klaassen en Gravenberch) die je niet snel voor deze jongens passeert. Berghuis speelde voor Watford ook in een 5-3-2 en viel toen ontzettend door de mand.

20 juni 2021 om 11:55

Misschien dat jij zelf al 5 jaar stil staat in je ontwikkeling, maar dat wil niet automatisch zeggen dat anderen dat ook doen
. Waarom blijven mensen dat Watford avontuur toch aanhalen. Berghuis laat al jaren zien bij de beste spelers van de eredivisie te horen en heeft echt wel kwaliteirn om bij verschillende buitenlandse clubs een meerwaarde te zijn
Hij kan overigens in 532 prima 1 van de 2 voorste spelers zijn of zelfs op 10.

20 juni 2021 om 19:11

Men blijft het Watford avontuur aanhalen omdat hij toen op een hoger niveau ging spelen dan tegen Emmen en Heracles en toen totaal niet flexibel bleek en volledig door de mand viel. Gek hoor, dat dat wordt aangehaald?

Oekraïne een Mickey Mouse tegenstander..yeah right..hielden Portugal gewoon achter ze in de kwalificatie poule. Dan zal Portugal waarschijnlijk een Calimero tegenstander zijn.

19 juni 2021 om 13:05

Mooi he, hoe we nu al over deze tegenstanders praten. Oekraine heeft ook nog gelijkgespeeld tegen Frankrijk, en die zijn echt top nu. Was gewoon een prima optreden, goede overwinning, met 5-10 zwakke minuten. Dat kan gebeuren.

19 juni 2021 om 13:16

Man man man, met die instelling komen we er nooit, we incasseren maar liefs 2 goals in slechts 10 minuten, waarvan 1 een grote fout. Maar hey, kan gebeuren toch? En dit was slechts Oekraïne, stel je voor je staat tegen Italië of Frankrijk, maar hey, kan gewoon gebeuren joh! Het hele optreden vond in helemaal niet zo prima, buiten de 2 goals, danste Oekraïne in de eerste helft ook paar leuk door dr verdedigen van Nederland, en kan je wel gedomineerd hebben, des te slechter vind ik het dat Oekraïne alsnog genoeg gevaarlijk werd…

19 juni 2021 om 13:29

Denk dat jij de lat wel erg hoog legt. Nederland was 80 minuten lang dominant, gaf inderdaad af en toe wat ruimte weg, maar alleen Italie en Frankrijk zijn op dit moment in staat om dat niet te doen. Die noem jij ook, maar andere landen kunnen dat niet. Als je nu verwacht dat Oranje aanvallend de hele wedstrijd dominant is, geen kansen weggeeft en nooit eens een zwakke 5 of 10 minuten mag hebben, dan mag dat, maar ben je wel heel erg veeleisend. Andere landen die net achter het niveau Italie Frankrijk zitten, hebben nog helemaal niet laten zien wat Nederland heeft laten zien. Portugal had het 80 minuten moeilijk tegen Hongarije. Engeland heeft het moeilijk. Belgie heeft al zijn toppers nodig om nipt en lelijk te winnen van Denemarken. Spanje was niet best.

Kampioen gaat Nederland niet worden, maar als ze groeien in het toernooi, wat altijd nodig is, is een halve finale haalbaar. Met dit materiaal prima.

20 juni 2021 om 13:07

Beetje gemakkelijk om Portugal tegen Hongarije aan te halen. Hongarije parkeert de bus 80 minuten lang, daar heeft elk land het moeilijk mee.(kijk naar Frankrijk gisteren). Nederland speelde gewoon tegen 2 matige landen, dus er valt geen touw aan vast te knopen waar ze nu staan. België was tegen Rusland wel prima en hoe erg is het dat je 2 toppers nodig hebt om een moeilijke wedstrijd te winnen? Wij hebben geen toppers in aanvallende opzicht zoals België, maar verder is België ook zeker geen topfavoriet. Halve finale met dit materiaal is een wereldprestatie, dat is wel een feit.

20 juni 2021 om 20:36

Tja, Hongarije is ook een matig land, bus of geen bus. Wij hadden het tegen onze matige tegenstander 10 minuten lastig, en geen 80. Maar het maakt allemaal niet uit, het gaat erom dat veel toplanden nog niet het beste spel hebben laten zien. Dat is altijd zo. Dus zowel Nederland, als Portugal, als Spanje etc hoeven echt nog niet afgeschreven te worden.

- Weghorst + Malen, Blind naar LB en Ake bij de Cb's. Via rechts speel je snel met Dumfries die eroverheen gaat. Links ga je rustiger en meer naar binnen trekkend met Memphis en Frenkie.

Wat komt deze poopiejopie wijs doen. Hij werd toch gewisseld ?

Wat een onzin. Het is geen kleuterklas waarbij je iedereen een kansje moet geven.
Zelfde opstelling dus met Depay en Weghorst
Rust aan de Roon ivm gele kaart en proberen van een ander
Verder niets
Na 60 minuten drie man wisselen/speren
Depay, Wijnaldum/frenkie en Blind
Daarna nog 2
Blind en Dumfries
dan spaar je je beste mannen en je laat ze toch een (oefen) wedstrijd spelen
Tribune
Koopmeiners en muntje gooien

Gakpo en Promes als wingbacks, mooi gedacht hoor. Lijkt me evident waarom meneer trainer van Spakenburg is. Tegen Noord-Macedonie zou je al gewoon helemaal geen 5-3-2 moeten spelen, dat is met afstand de zwakste ploeg van dit EK en met zo'n formatie wordt dat nog veel stroperiger dan hoeft. Die spelen het op passie, net als Oekraine, maar kunnen veel harder overklast worden als we de technische middenvelders een keertje hun gang laten gaan in plaats van ze nul afspeelmogelijkheden voorin geven.

Waar past een Gakpo, Promes of Berghuis in het huidige systeem? Het was natuurlijk al een schok dat de Boer met dit systeem aankwam bij de oefenduels, maar dan roep je nog een hele rits spelers op die er voetbaltechnisch gewoon niet in passen.

19 juni 2021 om 13:06

Ik heb kaarten voor die wedstrijd, dus ik hoop vooral dat het spel leuk is. En niet gaan spelen op een gedisciplineerde 1-0 op Macedonie met allemaal wisselspelers. Mijn zoontje wil verdorie Frenkie de Jong zien spelen (en pappa stiekem ook wel).

19 juni 2021 om 15:02

Hahaha, ik wens je alle plezier met je zoon natuurlijk, en laten we hopen dat het ergens op lijkt!

Ik zou dat op de linkerkant niet eens zo n gek idee vinden. Ik vond van aanholt echt in de weg lopen bij blind en dat voornamelijk in de opbouw, stond zo wat naast blind niks te doen. Verder was van aanholt ook nog eens in de omschakeling best vaak heel laat terug.

Knettergek, die analisten. Een eeuwige obsessie met 433. Het móet sprankelend. En nog erger dat gedonder met posities: Aké op 6, Gakpo als wingback, Promes heeft het daar een keer leuk ingevuld, maar dat is zijn positie toch helemaal niet. Daarbij, we hebben niet voor niets tegen de zwakkere landen 532 gespeeld, we zijn aan het oefenen! Als het kan, zou ik alles laten staan. Zelfs Weghorst. Als je dan toch vooraf moet(!) wisselen, of bijvoorbeeld uit tactische overwegingen De Roon ivm geel, zou ik alleen de jongens laten spelen die 1 op 1 de positie kunnen overnemen.

Vooral voor Gakpo vind ik het jammer, want die gaat die is dus echt op snuffelstage mee en had met Jong Oranje ons langs Jong Duitsland kunnen slepen. Maar om nou in allerlei bochten te wringen om hem uit piëteit nog even wat speeltijd te geven... nee. Alles op 532.

Gwn zo laten staan. Ze zitten nu in een bepaalde flow en dan moet je ze echt geen rust geven. Met dezelfde basis 11 starten, maar ik zou 1 ding wijzigen. Weghorst eruit voor Malen. Na de rust zou je wel wat spelers kunnen wisselen. Zou dan Gakpo, Berghuis en Koopmeiners 1 helft laten spelen.

Laten we alsjeblieft ophouden met de term ‘wingback’. Vleugelverdediger dekt de lading prima. We hebben het ook niet in eens over wingers of center backs.

Haha Eric Meijers. Zal hij ook vinden dat het Nederlands Elftal een kutkeeper heeft?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger40
S. de VrijVerdediger40
D. DumfriesVerdediger42
P. van AanholtVerdediger40
F. de JongMiddenvelder40
G. WijnaldumMiddenvelder43
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

810 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Olympique Lyon 37 20 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Manchester United 4 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Spaanse pers vergelijkt Depay met ster uit succesploeg van 2005/06

Memphis Depay heeft indruk gemaakt op de media in Spanje. De aanvaller van Barcelona beleefde zaterdag zijn officieuze debuut met een invalbeurt in minuut 42 tegen Girona (3-1 zege), na blessureleed...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 27 juli
Arsenal heeft bij Internazionale navraag gedaan naar Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren