‘Cristiano Ronaldo peilt interesse voor transfer bij drie topclubs’

Dinsdag, 8 juni 2021 om 13:33Jeroen van Poppel • Laatste update: 13:47

Cristiano Ronaldo houdt ernstig rekening met een vertrek bij Juventus, zo meldt ESPN. De 36-jarige sterspeler heeft zijn vertegenwoordigers de opdracht gegeven om te onderzoeken of een transfer komende zomer tot de mogelijkheden behoort. Ronaldo heeft een lijntje uitgegooid naar Paris Saint-Germain, Real Madrid en Manchester United, zo klinkt het.

Ronaldo ligt bij Juventus nog één seizoen vast en heeft ook al gesproken met Massimiliano Allegri, die Andrea Pirlo opvolgt als trainer van de club. De Portugees sluit een vertrek uit Turijn niet langer uit, al kan dat volgens ESPN een moeilijke zaak worden. Ronaldo's salariseisen zijn enorm en bovendien verlangt Juventus een transfersom voor de aanvaller. Europese topclubs zijn herstellende van de financiële impact die de pandemie heeft gemaakt en beschikken mogelijk niet over de middelen om Ronaldo vast te leggen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Manchester United sluit de terugkeer van Ronaldo, die tussen 2003 en 2009 al voor de club spelde, volgens de internationale sportzender niet uit. The Red Devils besloten weliswaar Edinson Cavani een extra jaar vast te leggen, maar zijn nog altijd in de markt voor een extra aanvallende optie. Harry Kane geldt als droomkandidaat, maar de spits van Tottenham Hotspur is financieel waarschijnlijk niet haalbaar.

Het lijkt uitgesloten dat Real Madrid opnieuw met Ronaldo in zee gaat. Florentino Pérez, de voorzitter van de Koninklijke, was daarover eerder luid en duidelijk op de Spaanse televisie. "Ronaldo keert niet terug naar Madrid", aldus Pérez bij El Chiringuito. "Hij heeft ons veel gebracht, maar een terugkeer heeft geen zin. Ik hou van hem, maar het heeft geen zin. Hij is een speler van Juventus."

Ronaldo bereidt zich momenteel met Portugal voor op het EK. De verwachting is dat hij de beslissing over zijn toekomst uitstelt tot na het landentoernooi. Portugal zit op het EK in de zogeheten groep des doods, waarin Hongarije, Duitsland en Frankrijk achtereenvolgens de tegenstanders zullen zijn.Gerelateerd

Meer sportnieuws

106 reacties (laatste reactie door ronaldogoat7)

Die clubs moeten niet aan hem beginnen want hij is zwaar over zijn top heen en ze krijgen het niet voor elkaar dat de rest van het elftal in zijn dienst gaat spelen.

Hij voegt niks toe aan het spel want kan alleen scoren.

Hij zit in het trage Italie op zijn juiste plaats.

8 juni 2021 om 14:05

mwa zou bij PSG echt wel van waarde kunnen zijn als spits. neymar op 10 mbappe links en di maria rechts geven die ballen wel op maat, hij hoeft ze er alleen in te rammen en dat kan hij als geen ander. Wijnaldum doet het loopwerk wel voor neymar op het middenveld.

8 juni 2021 om 14:18

hij is zeker niet meer zo goed als vroeger maar ook niet zwaar over zijn top heen en hij is altijd een afleiding voor de verdedigers wat meer ruimte creëert voor andere spelers, hij kan nog steeds assist geven als hij in een bewegelijk team speelt en in een competitie waar ze vooral aanvallend voetbal spelen. hij is een echte Leider en kan teamgenoten motiveren om meer voor het voetbal te leven en harder te trainen dus hij voegt nog genoeg toe voor PSG of United

8 juni 2021 om 14:28

Alleen al zijn aanwezigheid zorgt ervoor dat je als team bij aanvang vaak 1-0 voor staat. Verdedigers weten dat wanneer ze hem maar even kwijt zijn het hoogstwaarschijnlijk hangen is.

8 juni 2021 om 14:28

Als Ronaldo een ding bewezen heeft is het wel dat hij niet goed speelt als diepe spits, hij is het best vanaf links naar binnen trekkend. Daarom speelt Morata ook bij Juventus en daarom was hij op zijn best bij Real met Benzema.

8 juni 2021 om 14:35

Thegreenwave, ik ben het absoluut niet met je eens. Hij kan niet alleen scoren, hij is daarbij enorm balvast en hij heeft geen Messi techniek, maar is nog gewoon bovengemiddeld technisch. Ook is hij een enorm intelligente speler, maakt goede loopacties om in scoringspositie te komen en kan ook evt. ruimte maken voor andere spelers, al heeft hij liever dat eerste. Alleen omdat hij wat snelheid heeft verloren en geen acties meer maakt is hij meteen over de top? Ik vind jouw reactie eerlijk gezegd een belediging voor de voetballer Ronaldo, hij heeft zijn standaard zo hoog gezet dat hij als hij iets minder is meteen over de top is.

8 juni 2021 om 14:40

je doet net of hij een houten klaas is die geen enkele speler meer passeert geen andere spelers afleidt wat meer ruimte creëert voor zijn medespelers, en dat hij geen enkele assist meer geeft. hij is niet meer zo goed als vroeger maar voegt zeker nog genoeg toe

8 juni 2021 om 14:05

Noem eens een speler die eigenhandig de CL gewonnen heeft aub, graag wel recent en niet uit de jaren '70 ofzo. Ik zou er als topclub wellicht ook niet meer aan beginnen, maar het argument over de CL is vrij far fetched imo.

8 juni 2021 om 14:25

hij kan wel de ontbrekende speler zijn die een goed team als psg de CL bezorgt want als spits is doelpunten maken het belangrijkst. en in een aanvallend team en in een aanvallende competitie zoals Frankrijk zal hij ook weer zijn assist gaan geven, want bij United en Real gaf hij echt prachtige assist

8 juni 2021 om 14:57

@beautifulgame7 wat dat betreft kan hij dus het beste naar Ajax. Kan ie 50x scoren in de competitie, speelt ie ook nog CL Hoeft ie geen 65 wedstrijden te spelen, zodat ie nog wat energie overhoudt voor het Wk.
Kan ie oudste goudenschoen winnaar worden.

Maar toch hoef ik m niet te zien bij Ajax...

8 juni 2021 om 15:12

Gelukkig voor jou ziet hij Ajax ook helemaal niet zitten .

8 juni 2021 om 13:47

Wel "gewoon" topscorer in 1 van de moeilijkste competities.dit is nog steeds een aanwinst voor de genoemde clubs. Of denk jij dat je meer hebt aan Vinicius, Rodrygo, Rashford, Martial of Icardi ? Die allemaal moeite hebben om meer dan 10 doelpunten in een seizoen te maken.

8 juni 2021 om 14:04

Vergeet je wel bij te vermelden dat dit over alle competities is (57 wedstrijden), terwijl Modric enkel en alleen op competitie doelt.

8 juni 2021 om 14:28

Rashford heeft 11 goals gemaakt dit seizoen. Toch aardig wat minder dan Ronaldo. Martial heeft er 4 gemaakt dit seizoen en was bar en bar slecht.

8 juni 2021 om 14:42

Waarom begin je bij Martial plots over assists terwijl NL Modric let-ter-lijk spreekt over topschutter en dus overduidelijk doelde op doelpunten in de nationale competitie? Je goochelt letterlijk weer met cijfers maar ik kan me zeker in vinden in zijn woorden behalve bij Rashford die letterlijk wel veel scorend vermogen heeft en letterlijk een goede speler is. Martial raakt normaal gezien ook wel aan 10 plus maar is lang geen geweldige speler. Icardi is niks.

8 juni 2021 om 14:47

Bon, hij is wel vrij letterlijk he..?

8 juni 2021 om 15:22

Letterlijk EERSTE zin. "Wel "gewoon" topscorer in 1 van de moeilijkste competities". Letterlijk wijst hij ons lezers op doelpunten (geen assists) in nationale competitie (niet over alle competities heen). Irritant hé, die hoofdletters, en dat mateloos en neerbuigend gebruik van letterlijk

8 juni 2021 om 13:48

Waar zou een speler toch worden voor gehaald? Eigenlijk heb je ook niks aan een keeper, want die houdt alleen maar ballen tegen. Verder niks. Afgelopen jaar topscoorder geworden in Italië. Ik zou Ronaldo we graag bij United zien. Het ontbreekt United namelijk aan scorend vermogen, al is Cavani de laatste weken wel op dreef. Maar United heeft veel punten verspeeld door het missen van belangrijke kansen. Ik weet niet wat die moet kosten, maar denk rond de 40/60 miljoen, dus qua marketing haal je het er wel uit en qua goals ook.

8 juni 2021 om 13:51

hij is fysiek nog zeer sterk hij is nog steeds sneller dan de gemiddelde speler maakt goals voegt zeker wel iets toe aan het spel. en hij is echt een leider hij zou makkelijk nog 2 jaar in de spits kunnen spelen bij United of Psg.
waar hij dan 2 geweldige uitdagingen zou hebben bij een team met betere medespelers
1 United weer eens kampioen maken
2 Psg de CL bezorgen samen met Neymar en Mbappe

8 juni 2021 om 14:02

Bij Juve ligt het denk ik meer aan de coach dan aan de spelers, net zoals bij Utd ze nog ver van hun potentieel zitten met Ole.

8 juni 2021 om 14:09

in zijn eerste jaar werd hij Kampioen en Inter is de laatste jaren echt veel sterker geworden, en heeft gewoon een beter Middenveld dan Juventus aanval verdediger en doelman zijn ongeveer gelijk. dus dan is het niet gek dat ze dit jaar geen kampioen werden, zeker als je de trainerswissel meetelt waar Conte 2 jaar heeft gewerkt aan zijn team.

2 hij maakt nog steeds zijn goals is een echte leider en kan andere spelers motiveren harder te trainen of om meer voor de sport te leven en daarom zou hij eventueel United kampioen kunnen maken

8 juni 2021 om 15:20

United heeft echt een beter team dan Juventus
1 betere keeper
2 verdediging gelijkwaardig
3 middenveld United vele malen beter
4 aanval gelijkwaardig misschien United iets beter

dus de kans op succes is daar gewoon groter en met een topverdediger naast Maguire en Ronaldo in de spits heeft United een veel grotere kans op het kampioenschap

8 juni 2021 om 13:54

“Hij kan alleen scoren”. Laat een aanvaller nu daar voor op het veld staan en laat doelpunten nu toch zowat het belangrijkste zijn in voetbal. Als een mbappe zou vertrekken dan is dat ook gewoon een leuke promostunt voor PSG. Zoals indertijd met Beckham.

8 juni 2021 om 14:18

Zo, das toch wel lekker als je zwaar over je top heen bent, niks aan het spel toevoegt en toch nog topscorer Serie A wordt. :'

Een utopie dat Ronaldo terug gaat naar Real. Perez heeft dat al duidelijk gemaakt. Is ook al 36 jaar. Kunnen beter naar de toekomst kijken.

Hij moet hoe dan ook Juventus verlaten. 36 jaar en topscorer geworden van de serie a met zo'n matig middenveld, kan je alleen maar respect voor hebben.

8 juni 2021 om 14:26

Cuadrado is geen middenvelder maar een wingback. (Zo wordt hij toch ruime tijd gebruikt). Morata is goed begonnen bij Juve maar speelt laatste tijd echt als een slappe vod. En Ramsey kan je toch echt niet benoemen, brengt echt niets bij en is meeste tijd nog geblesseerd ook. We hebben creativiteit nodig op het middenveld (bv Dybala) of een Aouar, Locatelli...die de aanval echt kunnen aansturen. Sinds het vertrek van Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal,... is ons middenveld echt niet meer wat het geweest is.

8 juni 2021 om 15:25

Heeft het heel goed gedaan bij Juventus. Maar van mij mag die gaan, Bespaart heel veel kosten en dan krijg je iig niet meer Ronaldo fan boys die constant op berichten van Juventus reageren over hoe matig Juventus is. Win win situatie

8 juni 2021 om 17:18

Hahaha, nadeel van zo’n grote naam hebben in de ploeg, als die ploeg matig presteert,dan kan het nooit aan Ronaldo of de grote naam liggen

8 juni 2021 om 22:17

Vond het vaak wel irritant hoor maar dat komt door mijn liefde voor Juventus. Wat ik vooral jammer vind, Is dat een grote speler als hij die aan het einde van zijn carrière zit in lege stadions moet spelen

Jammer dat Barcelona geen geld heeft en ondertussen Agüero al heeft opgepikt. Hèt zou toch wel magisch zijn om de 2 beste voetballers aller tijden samen in één team te zien spelen.

8 juni 2021 om 15:23

Dat lukt natuurlijk niet meer om de 2 beste aller tijden bij elkaar te zetten. We hebben geen tijdsmachine..

Ik denk persoonlijk dat hij bij geen enkele ploeg hoeft te peilen of ze interesse hebben.
Als je Ronaldo voor een prikkie kan overnemen (weet niet wat Juve nog voor hem vraagt, of er eventueel afspraken zijn gemaakt?) dan zou ik dat doen. Al is het maar voor 1 of 2 jaar nog.

De beste man mag dan wel oud aan het worden zijn, scoren is hij nog steeds niet verleerd.

Overigens van de drie clubs: Real Madrid moet hij niet meer aan beginnen. Daar heeft hij zo'n legacy neergezet, dat heeft die ''mooi'' afgesloten in mijn ogen.

Manchester United zou de cirkel wel rond maken. Puur qua afmaken denk ik dat Man Utd hem goed kan gebruiken. Cavani liet bij vlagen zijn klasse zien dit seizoen, maar Ronaldo is toch nog wel een gradatie beter in mijn optiek.

PSG kan hem als spits ook goed gebruiken, maar dat gaat dan weer ten koste van Di Maria gok ik zo. Dan zou je een voorhoede met Neymar - Ronaldo - Mbappé krijgen. Tenzij Di Maria dan nog op 10 gaat spelen? Of Di Maria nog op de flank en Neymar op 10.
Dan heb je Paredes - Verratti / Verrati - Wijnaldum / Gueye - Verratti achter hem. Heeft PSG dan nog alleen een goede RB (hakimi?) nodig en een goede LB eventueel ipv Bernat?

PSG zou het meest ideaal zijn. CR7 - Mbappe - Di Maria met Neymar op 10 en Wijnaldum/Paredes op 8 en Veratti op 6 daar weer achter. Marquinhos als leider achterin en Donnarumma op goal. Nou, ik zie ze zo wel knallen richting CL winst ... Terug naar United en Real kan alleen maar tegenvallen. Ronaldo bij PSG kan ook stevige promotie zijn zeker met het oog op Qatar 2022. De ego's tussen Neymar en CR7 is wel een bron van zorg.

8 juni 2021 om 13:57

En dan laat je die paredes gewoon op de bank? Die is echt mega goed en denk dat een Wijnaldum echt buiten de boot zal vallen dan een middenveld Paredes, Verrati en Neymar zal het eerder worden. Het zou wel geweldig zijn om die 3 geweldenaren in een elftal te zien. Toch zou ik als Barca zijnde ook eens polsen, als het niet teveel kost haal je wel een geweldenaar in huis en kan je twee iconen samen laten afsluiten bij je club. En wie weet hoe goed dat samen gaat.

8 juni 2021 om 14:46

@Sebasjuh sh*t je hebt gelijk ik was Paredes helemaal vergeten. Ik zou Gini en Paredes dan rouleren afhankelijk van de tegenstander. Ik denk als Ronaldo komt, Kylie wel bijtekenen zal.

8 juni 2021 om 14:04

Neymar op 10 vind ik persoonlijk niet ideaal. Verspeelt daar te veel ballen en zet absoluut niet na.
Op links is hij stuk sterker in mijn ogen.

Verder vind ik Di Maria op het middenveld vaak echt goed spelen. Tevens werkt die zich ook het snot voor de ogen op het middenveld!

8 juni 2021 om 14:34

Ook als hij formeel linksbuiten staat, speelt Neymar in de praktijk gewoon op 10, de afgelopen 2-3 jaar.

8 juni 2021 om 14:53

True, maar toch vind ik hem daar minder dominant.
Op de flank dolt hij echt iedere back en heeft hij daarnaast veel meer ruimte.

Op de 10 heeft hij veel te veel (verdedigende) middenvelders / centrale verdedigers om te verslaan.

Tevens moet je met hem op 10 eigenlijk wel altijd 2 controleurs erachter hebben, wat best zonde is in mijn ogen.

8 juni 2021 om 15:15

Tsja, maar Neymar houdt er nou eenmaal van om de drukte op te zoeken, de ballen rond de middencirkel op te halen en dan de steekballetjes naar voren te geven, het op snelheid de diepte in draven laat hij aan Mbappe over. PSG speelt dan ook regelmatig een soort 442, met Neymar achter de spitsen en Mbappe plus Icardi/di Maria/kean ervoor, en drie andere middenvelders. Wil je dan aanvallender spelen zet je er een aanvaller bij en haal je een middenvelder weg, dan wordt het 433.

8 juni 2021 om 15:43

Eens. Heb hem ook vaak ala Berghuis (die heeft daar ook een handje aan) telkens naar binnen zien komen en chipjes zien geven de 16 in of over de verdediging. Vermoeiend om te zien bij zon goede voetballers.

8 juni 2021 om 16:09

Ik snap het op zich wel - Neymar is de beste speler die ze hebben, dan moet je er ook voor zorgen dat hij zoveel mogelijk bij het spel betrokken is. Zet hem ver vooruit linksbuiten en dan krijgt hij maar weinig ballen, wat heb je er dan aan? Het voetballen op het middenveld verder overlaten aan mindere spelers is dan gewoon zonde. Zo'n dribbelende Neymar trekt ook steevast 3-4 spelers naar zich toe, dat geeft jongens als Mbappe en Icardi ook weer de ruimte.

8 juni 2021 om 16:14

Neymar krijgt echt wel voldoende ballen als linksbuiten hoor. Geloof mij maar dat ze hem gewoon opzoeken, ook als die linksbuiten staat!

Het is niet meer de Ronaldo van 10 jaar geleden, maar kan nog makkelijk 4 jaar mee in de absolute top. Waarom? Heeft het fysiek en de mentaliteit ervoor....als tweede spits vooruitgeschoven spel kan zeer effectief zijn.

Daarnaast een absolute legende/goat net als Messi. Wil beide zo lang mogelijk in de absolute top blijven zien.

Hoop stiekem dat hij naar Old Trefford gaat voor twee jaar en daarna naar SCP om zn loopbaan af te sluiten.

Laten we lekker genieten van deze fenomeen zo lang het kan!

Ik denk niet dat Ronaldo meer goals voor Ajax zou maken dan een Haller. Voetbaltechnisch gezien is hij momenteel dus echt niet meer waard dan 25 miljoen. Commercieel gezien weer wel natuurlijk.

8 juni 2021 om 14:21

Haller zou er dus ook 29 maken in de Serie A?

8 juni 2021 om 14:37

Kijkend naar de goals die CR7 heeft gemaakt zeg ik ja. Het instinct van een spits heeft Haller zeker. Had hij meer snelheid gehad dan was het een absolute topspits geweest.

8 juni 2021 om 14:51

Opvallend. Aangezien haller er in zijn carrière nooit 20 gemaakt heeft in een competitieseizoen (het meeste is 17 en dat in de eredivisie).

8 juni 2021 om 14:58

Lierse1997 eigenlijk is Haller een kruising van Messi, Neymar Ronaldo, Mbappe.....

8 juni 2021 om 17:24

Aqua1 met de rechter van Messi, de vrije trappen van Ronaldo, het kopspel van Neymar en de linker van Mbappe.

8 juni 2021 om 14:28

Jij vergelijkt een zeer beperkte Haller met Ronaldo? Dit kan echt niet..... Belachelijk zulke opmerkingen gebaseerd op gebakken lucht. Haller die niet eens mee kan met een kleine ploeg in Engeland. Zelfs voor Ajax vind ik hem te min, voor eredivisie mwah kan hij nog meer omdat het daar paradijs is voor mening aanvallers om er zo zwak verdedigd wordt, maar voor EL en CL al helemaal komt hij te kort...

8 juni 2021 om 14:39

Bij een kleine ploeg die vaak de onderliggende partij is is het moeilijker voetballen voor Haller. Vandaar dat het niets is geworden bij Westham.

8 juni 2021 om 14:54

Wat een onzin, kwam gewoon te kort in Engeland, omdat het een beperkte spits. Laten we ook maar Demouge noemen die scoorde ook beste veel in eredivisie.

8 juni 2021 om 14:39

Ik denk dat Henk Veerman ook evenveel goals zou maken als Ronaldo, dus wij hoeven hem ook niet!

8 juni 2021 om 14:49

Sommige mensen moeten tegen zichzelf in bescherming genomen worden, en jij bent er een van!

8 juni 2021 om 14:54

Hoeveel schat je dat Ronaldo er meer zou maken voor Ajax dan Halleren op basis waarvan? Kijkend naar het spel van Ajax en de spelers om hem heen.

8 juni 2021 om 14:57

Hij gaat er nog mee door ook, absurd Om Ronaldo nog überhaupt met Haller te benoemen is een prestatie op zich...

8 juni 2021 om 15:10

Willemco23, stop gewoon man. Dit is geen discussie maar gewoon pure onzin wat je verkondigt.

8 juni 2021 om 15:13

Minimaal 10 meer dan Haller. Daarnaast kan ajax ook zomaar nog een paar miljoen extra verdienen aan de commerciële zaken met Ronaldo

8 juni 2021 om 15:23

Wen er maar aan dat Ronaldo voetballend niet meer zoveel toevoegd. In bepaalde systemen is hij niet per se productiever dan andere spitsen. Los van het commerciele aspect is het dus zonde om heel veel geld neer te leggen voor deze 36 jarige man.

8 juni 2021 om 15:48

maar bij Ajax maakt hij er nog genoeg zie je hem al kopduels aangaan met de verdedigers in de eredivisie, of zijn lichaam erin zetten hij zou er nog makkelijk 30/50 maken in de eredivisie.

8 juni 2021 om 15:24

ronaldo zou nog makkelijk 40/ 50 goals maken in de eredivisie en dat is minimaal niet meer goals maken dan haller! dat zei je alleen om een reactie te krijgen proficiat

8 juni 2021 om 16:51

we hebben het over Ajax daar zal hij genoeg aanvoer hebben van Klaassen Gravenberg Tadic Anthony Neres, en hij passeert nog steeds verdedigers en dat zou zeer makkelijk gaan in de eredivisie dan zou je veel meer individuele acties en goals zien. Cambuur Sparta Emmen Heracles RKC Fortuna tegen dit soort clubs zou het helemaal lachen worden dar zijn al 12 hattricks over het seizoen dan zit je op 36 goals dan hoeft hij in al die andere wedstrijden maar 15 goals te maken

8 juni 2021 om 17:54

dan kijk jij niet vaak naar Juventus hij scoort inderdaad minder individuele goals en passeert minder vaak zijn tegenstander, maar dit seizoen heeft hij nog steeds een aantal goals gemaakt waar hij de spelers passeert en afrond. dus het is oneerbiedig om te zeggen dat hij geen speler voorbij komt. geef hem op links een snelle dieptebal en hij zal nog steeds 90% van de verdedigers uitkappen en scoren

8 juni 2021 om 19:01

kijk maar eens naar Ronaldo skills juventus dan zie je hem nog steeds spelers uitkappen passeren en individuele goals maken. en in zijn Real jaren deed hij hetzelfde het enige verschil met united en real is dat hij minder snel is en doet geen scharen meer en geen extra trucjes

Waarom niet terug naar Sporting? Speel je toch Champions League en hij zou zijn moeder heel erg blij maken.

8 juni 2021 om 15:31

omdat de competitie minder aantrekkelijk is want minder mensen kijken naar Portugal dan naar Engeland Duitsland Spanje Italië en waarschijnlijk ook Frankrijk, hij kan over 2 jaar ook nog altijd naar Sporting nu zou United of PSG een mooiere uitdaging zijn

1 PSG CL winnen en wat een team Ronaldo Mbappe Neymar Di Maria Verrati Wijnaldum Marquinhos Donnaruma

2 United Kampioen maken die kans wordt een stuk groter met Ronaldo in het team en een topverdediger naast Maguire

8 juni 2021 om 15:50

Als Ronaldo er gaat spelen zullen meer mensen die competitie volgen.

8 juni 2021 om 15:56

klopt maar nog steeds minder dan als hij voor United of PSG tekent en bij Sporting is er geen uitdaging meer, want ze zijn al kampioen geworden en ze gaan de CL niet winnen. bij PSG heeft hij de uitdaging om de CL te winnen en samen te spelen met de andere toppers die ik hierboven benoemde. en bij United heeft hij de kans om ze eindelijk naar jaren weer eens kampioen te maken of zelfs weer eens de CL te winnen.
daarna kan hij altijd nog naar Sporting

Ronaldo is een levende legende maar dat kan wel in de weg zitten om een nieuwe club te vinden op absoluut topniveau die ook aan zijn salariseisen kan voldoen. Ik verwacht niet dat hij ergens tweede viool wil spelen. Dat maakt denk ik zijn mogelijkheden (op topniveau) beperkt.

8 juni 2021 om 16:28

United en PSG zouden het makkelijk kunnen betalen en daar hoeft hij echt geen 2e viool te spelen andere topclubs zie ik niet komen want Real zou dan Hazard opofferen en dan zijn ze veel geld kwijt Naar Barca/atletico zal hij niet gaan Inter en Milan kunnen hem niet betalen Bayern heeft Lewa al. Liverpool en City zijn grote rivalen van United dus daar zou hij niet tekenen, dan blijft alleen Chelsea over en dat zie ik niet gebeuren. dus hij heeft 3 opties 2 topclubs United PSG of terug naar Sporting

9 juni 2021 om 16:27

Bij PSG is hij niet de onbetwiste held van het team. Ik denk dat hij dat wel wil zijn. Bij United krijgt hij die mogelijk wel maar ik vind op dit moment United niet de absolute top. Ik acht de kans zeer klein dat United komend jaar kampioen zal worden of de CL zal winnen. En even los van Ronaldo: de zakken van PSG moeten toch een keer leeg zijn?

9 juni 2021 om 21:58

Nassel Al-Khalaifi's net worth is an estimated $8 billion dus hij kan nog genoeg investeren die 120 miljoen die Ronaldo ongeveer zou kosten kan hij makkelijk aftikken. dan zie ik 40 miljoen transfersom 20 miljoen tekengeld en 30 miljoen salaris per jaar. Ronaldo zal altijd een grotere naam blijven dan Neymar en Mbappe maar op het veld zal hij wel de goals en de show momenten moeten delen

Real moet hem absoluut niet terughalen, dat is kapitaalvernietiging. Real moet ook niet alles op alles zetten op Mbappe, er lopen genoeg toppers rond voor minder. Ze moeten het proberen, maar geen tunnelvisie. Het geld wat Real aan Ronaldo kwijt zouden zijn kunnen ze beter gebruiken voor een bewezen (jonge) aanvaller die met Benzema een duo kan vormen en een creatieve middenvelder, zoals Aouar.
Aanvallende krachten die Real sterker zouden maken buiten Mbappe: Sancho, Grealish, Haaland.
Ancelotti heeft de CL finale gewonnen met 4 aanvallende spelers en 1 creatieve middenvelder, slecht's 1 slot op de deur (khedira). Ik zie Real een 4-1-2-1-2 spelen met Hazard achter de spitsen of een 4-3-3 met de punt naar voren.

Courtois
Carvajal
Militao
Kounde
Mendy
Odegaard
Alaba
Valverde
Sancho
Hazard
Benz
8 juni 2021 om 19:57

Je hebt zulke kalibers als Ronaldo Mbappe nodig wil je succesvol in de CL zijn en de CL willen pakken, Sancho Hazard zijn het net niet die pakken niet voor jou de CL, ook het middenveld wat jij voorstelt is het niet niet, alleen Valverde dan. Onzin Alonso is ene stofzuiger met spel bepalende kwaliteiten.. In manier van denken blijft Carlo gewoon ene Italiaan, vergeet dat niet. Onder Carlo waren we tegen Barca en Atletico niet best...

9 juni 2021 om 10:07

Ancelotti heeft met een aanvallend middenveld gespeeld. Di Maria was op papier een cm. Ronaldo is kapitaalvernietiging. City en Chelsea hebben ook geen type Mbappe in hun selectie. Allround kwaliteit is belangrijker. Er is een reden dat Psg de cl niet wint, hun middenveld is te ondermaats. Hazard presteert beter als het team om hem heen beter is.
Carlo heeft Barca weggespeeld zonder James. Tegen Atletico de CL gepakt. Elke trainer verliest wel is een pot. Ik heb het over de grote lijnen in het seizoen, mooi aanvallend voetbal.
Ik roep het al langer, Casemiro is voetballend niet goed genoeg voor Real. Alaba kan echt heel veel voetballend oplossen en verdedigend is hij goed.

Ik zie Ronaldo wel naar PSG vertrekken. Die zal daar als koning worden behandeld en de competitie nog altijd aan flarden schieten. Met PSG is de kans op CL winst ook een stuk groter dan met Juventus. Eigenlijk dezelfde challenge als die hij bij Juventus een aantal jaren geleden had maar is deze waarschijnlijk een stuk makkelijker en zal de euforie wanneer het lukt nog groter zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Portugal

FIFA ranking: 5
186 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Ierland0-2
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Nélson SemedoVerdediger10
Rúben DiasVerdediger10
Raphaël GuerreiroVerdediger11
PepeVerdediger10
Bruno FernandesMiddenvelder10
Rafa SilvaMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Portugal.

3874 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
Laatste voetbalnieuws

Coca-Cola ziet waarde met miljarden dalen na grap van Ronaldo

De opmerkelijke actie van Cristiano Ronaldo van maandag heeft flinke gevolgen voor Coca-Cola. De sterspeler van Portugal, tweemaal trefzeker in de ontmoeting met Hongarije (0-3), heeft er namelijk hoogstpersoonlijk voor gezorgd...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren