PSV stuit bij renovatieplan middenveld op te hoge transfersom

Dinsdag, 1 juni 2021 om 09:55Rian Rosendaal

Er zitten haken en ogen aan een eventuele terugkeer van Davy Pröpper bij PSV. Brighton & Hove Albion verlangt minstens tien miljoen euro voor de middenvelder, een bedrag waar technisch directeur John de Jong volgens Voetbal International voorlopig niet aan wil voldoen. Wat voor PSV wel gunstig kan uitpakken is de wens van Pröpper om terug te keren in de Eredivisie. Hij kwam tussen 2015 en 2017 ook al uit voor de Eindhovense club.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door london calling)

Ik hoop echt dat hij komt. Zou geweldig zijn om hem erbij te hebben maar niet voor 10 miljoen. Hopelijk komt het voor een miljoen of 6/7 rond. Dan Rosario lozen en van ginkel er nog bij.

1 juni 2021 om 10:04

Zou inderdaad voor PSV een ideaal scenario zijn alleen vraag ik me oprecht af waar Rosario heen kan/wil.

1 juni 2021 om 10:06

@Deenb Misschien de subtop van België. Meeste clubs nog dicht bij huis. Anders is de top van Oost-Europa ook wel iets voor hem denk ik. Ik zie hem niet in de top 5 competities spelen, zelfs niet bij een degradatiekandidaat.

1 juni 2021 om 10:12

Nee precies, Oost-Europa is inderdaad nog niet zo gek. Maar zou hij dat zelf ook zien zitten? Lijkt me toch een rustig, relax en sympathieke jongen.

1 juni 2021 om 10:13

Een transfer zoals vilhena bijvoorbeeld. Lekker buffelen in de top van de Russische competitie en miljoenen op je bankrekening bijschrijven. Zou inderdaad een realistische transfer kunnen zijn.

1 juni 2021 om 10:32

Olympiakos korting geven als ze Bruma willen vastleggen!

1 juni 2021 om 10:49

Waarom zou rosario weg gaan? Die is verzekerd van een basisplek .

1 juni 2021 om 12:14

Kan me niet voorstellen dat dat volgend seizoen nog zo is.

1 juni 2021 om 10:04

Die Van Ginkel is als hij fit blijft een prima speler, maar dat is natuurlijk wel een risico. Hij is ook gratis op te halen waar je voor Rosario nog wat miljoen voor kan krijgen.

1 juni 2021 om 10:12

Ik weet het goed gemaakt, 7 miljoen + Rosario en we praten nergens meer over. Zal hem persoonlijk nog met een roeibootje afzetten aan de andere kant van de noordzee

1 juni 2021 om 10:31

Met Van Ginkel en Propper ga je er idd flink op vooruit. Die Rosario en Sangare kunnen er weinig van

1 juni 2021 om 10:45

Denk je niet dat Sangaré beter tot zijn recht komt als hij het voetballen kan overlaten, aan een Pröpper bijvoorbeeld?

1 juni 2021 om 10:54

Zeker weten, Sangare zijn statistieken qua balveroveringen en succesvolle passes zijn beide in de top 10. Maar goed, Japie ziet het verschil niet met Hendrix, dan ben ik al snel klaar. Sangare is echt een versterking voor het team, die hopelijk na zijn eerste jaar wat constanter zal zijn.

1 juni 2021 om 11:32

@MessiBazoer dat denk ik niet. Met de voetballende Boscagli naast hem vond ik het ook niks

1 juni 2021 om 11:33

@PSVlld Ik zie hem alleen maar tikkies breed en terug geven over drie meter. Niet zo vreemd dan dat hoge percentage en een bal veroveren en iemand voor de voeten lopen dat kon Hendrix ook

1 juni 2021 om 12:03

Ben het met Japie eens, hij veroverd zeker genoeg ballen maar verspeelt er minstens net zo veel, hij is een slot op de deur maar Psv heeft een heel partij aan tegendoelpunten waarbij Sangare ook vaak genoeg aan schijn verdedigen deed.. Misschien dat het aankomend seizoen ineens gaat lopen maar dit seizoen was het heel erg matig

Als ik dit allemaal zo lees is de Jong er geen half werk van aan het maken. Het is wel nog akelig stil rondom spelers die kunnen vertrekken maar dit zal op de achtergrond dan wel al flink moeten spelen. Rik elfrink verwacht iets van 12-13 vertrekkende spelers en naast propper en van Ginkel nog een aantal aankopen. Gaat een spannende zomer worden dus.

1 juni 2021 om 10:19

Ik snap de nieuwswaarde van dit artikel niet echt. Een samenvatting van alle geruchten van de afgelopen weken? Hier wordt toch niets verteld wat nog niet bekend was?

1 juni 2021 om 10:23

Dat PSV daadwerkelijk al gesproken heeft met Berghuis en zijn zaakwaarnemer is volgens mij wel nieuwe informatie. Dat verklapt eigenlijk wel dat Berghuis niet onwelwillend tegenover een stap naar PSV zou staan (anders ga je niet eens in gesprek met elkaar). Dat Berghuis even de kat uit de boom kijkt op het EK, lijkt mij logisch. Wie weet krult hij er een paar goals in en dan tikt een middenmoter/subtopclub in een grotere competitie (Bundesliga, premier League, la liga) die 4 miljoen lachend af. Verder inderdaad veel herhaling van dingen die we al wisten; propper wilt naar PSV maar Brighton vraagt teveel geld, PSV wilt van Ginkel vastleggen, etc.

1 juni 2021 om 10:22

Je kunt verwachten dat zowel een Malen als Dumfries wachten aangezien ze in voorbereiding zijn van het EK. Het is in ieder geval goed om te zien dat ze niet wachten met de verkoop van spelers. Eind juli moet de selectie grootendeels staan (wanneer mogelijk). Daarbij hoop ik nog dat Berghuis, Propper, van Ginkel een een goed RB of CV aan de selectie toegevoegd worden.

1 juni 2021 om 11:17

Als die namen die jij noemt daadwerkelijk komen en eventueel ook nog een L de Jong en dat lukt allemaal voor eind juli, dan heeft psv goed materiaal waarmee ze een goede kans maken om zich te plaatsen voor de CL.

Persoonlijk heb ik niets met psv maar dit zijn aankopen waarmee het niveau v/d eredivisie omhooggaat.

En het wordt toch tijd dat we weer met 2 ploegen in de CL hebben.

Ik weet het niet met deze transfer. Dit zou zomaar een gevalletje Van Ginkel van dit seizoen kunnen worden. Maar over het algemeen zou je zeggen dat deze speler gewoon in de basis zou staan bij PSV. Hij lijkt mij een B2B middenvelder die alleen in een 433 goed zou spelen. Als PSV met 2 verdedigende middenvelders blijft spelen raad ik deze transfer af. Maar ik heb deze Pröper maar 1 of 2 keer zien spelen, daarok weet niet precies wat zijn kwaliteiten zijn.

1 juni 2021 om 10:21

Wat bedoel je met een gevalletje v Ginkel, dat hij laatste seizoen minder gespeeld heeft door blessures?

Afgelopen seizoen is de 1e x dat hij te maken heeft gehad met langdurige blessure(s?). Daarvoor heeft hij 3 seizoenen bijna alles gespeeld.
Wel in een meer defensieve rol dan bij psv maar hij was een constante factor. Ik vond hem bij psv een uitmuntende voetballer en persoonlijk zag ik hem graag bij Ajax komen maar dat was voordat Klaassen terug kwam.

Normaal gesproken zou dit imo een topaankoop zijn voor psv en kan het alleen maar toejuichen, zulke spelers hebben we nodig in de eredivisie zodat het niveau omhooggaat.

Maar inderdaad, blessures blijft natuurlijk altijd een ding.

1 juni 2021 om 10:39

Dat moet je nou eenmaal betalen als je in de BPL wilt shoppen. Tadic en Blind kostten ook meer dan 10 miljoen. Propper heeft nog 2 jaar contract en was voor zijn blessures een speler die tegen de basis bij oranje aan zat. Dan is 10 miljoen een normaal bedrag.

1 juni 2021 om 10:48

Dat is ook het eerste waar ik aan dacht, een vergelijkbare transfer als Blind/Tadic.

Ik weet natuurlijk niet hoe psv er financieel voorstaat maar naar mijn mening kun je beter 10 milj utgeven aan Propper dan aan Veerman.
Zoals je zegt, een fitte Propper is oranje materiaal.

1 juni 2021 om 10:54

Ik zou inderdaad altijd Propper boven Veerman kiezen, die ook 10 moet kosten en waarbij ik vraagtekens heb. En ik zou tien miljoen, als ze het hebben, ook gewoon een prima investering vinden. Maar ik snap daarom niet dat er zoveel hier schreeuwen dat het een belachelijk bedrag is. Het is juist compleet marktconform.

Ik ben toch echt benieuwd met wat voor middenveld Schmidt wilt gaan spelen, begint wel heel druk te worden. Stel je aanval blijft uit Zahavi en Malen bestaan heb je straks Gakpo, Rosario, Götze, Van Ginkel, Sangaré en Pröpper voor het middenveld. Lijken mij spelers die te goed zijn om op de bank te zetten.

1 juni 2021 om 10:11

Rosario te goed om op de bank te zetten? Dat lijkt me juist niet. Gezien de interesse in Berghuis lijkt het me haast wel dat Schmidt van zijn 4222 systeem wilt gaan afstappen en naar een soort 433 of 4231 systeem toe wilt. Met sangare (breker), propper (voetballende middenvelder) en Götze (creatieve aanvallende middenvelder) heb je gewoon een prachtig middenveld voor een 433. Zet daarvoor Gakpo-zahavi- Berghuis/Madueke en er gaan echt wel wat goaltjes gemaakt worden. Op de bank heb je dan voor het middenveld van Ginkel als vaste invaller/basisspeler als Götze niet helemaal fit is, Thomas als vervanger van propper en Rosario als invaller voor sangare. Spelers als Sadilek, Ihatarren, Mauro etc. Lijken allemaal niet meer in de picture te zijn voor volgend seizoen.

1 juni 2021 om 10:53

Schmidt is fan van Rosario, die zet hij echt niet zo maar op de bank.
Kan mij ook niet voorstellen dat Van Ginkel gaat inzetten voor een rol als vaste invaller.

Thomas zou ik zeker afscheid van nemen, voegt niks toe en komt niveau tekort. Kun je beter doorselecteren en eventueel jeugd inpassen.

Ondanks dat het een goede aankoop kan zijn heb ik toch mijn twijfels. Als je Ajax wil aanvallen, gaat dat normaal gesproken niet lukken met iemand die bij brighton nog niet zeker is van z’n plek. Voor dat geld (10 miljoen) ga je dan toch voor midsjo of anders veerman.

1 juni 2021 om 10:13

Want Midtsjo en Veerman hebben aangetoond meer kwaliteiten dan Propper te beschikken? Van Propper weet je gewoon uit het verleden dat hij aanvallend en verdedigend echt een uitstekende bijdrage kan leveren. Dit seizoen had Propper een slecht seizoen maar daarvoor bleef hij goed overeind in de premier league.

1 juni 2021 om 10:14

Waarom zouden Midsjo of Veerman betere spelers zijn dan Propper? Waarom zouden die twee wel in de basis staan bij Brighton, alsof dat kennelijk alleszeggend is voor hoe die jongens bij PSV zouden presteren?

1 juni 2021 om 10:42

"Als je Ajax wil aanvallen, gaat dat normaal gesproken niet lukken met iemand die bij brighton nog niet zeker is van z’n plek."

Je weet dat de naam Propper (Davy) meerdere malen is gevallen om bij Ajax het middenveld te versterken. Dit is voordat Klaassen aangetrokken werd.

Het is ook flauw om te zeggen dat hij bij Brighton niet zeker is van zijn plek. In zijn eerste 3 jaar heeft hij 110 wedstrijden gespeeld totdat hij een achilles blessure opliep waarmee hij gesukkeld heeft tot aan de winterstop.

Persoonlijk zou ik liever 10 milj uitgeven aan een Propper dan aan een Veerman, de mij in geen enkele topwedstrijd in de eredivisie heeft kunnen overtuigen.

1 juni 2021 om 10:59

Als ajacied zie ik PSV anders veel liever Veerman halen dan Propper. De propper van voor zijn blessure had nu gewoon basis gestaan op het EK naast Frenkie en achter Wijnaldum. Daarnaast werd exact hetzelfde gezegd over een speler die bij Gladbach en Newscastle was mislukt (luuk de Jong), bij een Duitse degradatiekandidaat speelde (klaassen), leuk meedraaide bij een engelse middenmoter (tadic), al jarenlang geen wedstrijd had gekeept (stekelenburg), wisselspeler onderin de BPL (berghuis) en alleen mij bij united zat omdat hij het lievelingetje van Van Gaal was (blind)

10 miljoen is misschien wel veel, maar een creatieve speler op het middenveld is broodnodig, Propper lijkt mij een hele goede daarvoor. Als PSV daar niemand haalt dan zie ik het somber in. Als ik dan lees dat PSV al weer voor namen als Berghuis en de Jong in de markt is dan denk ik dat ze toch weer de verkeerde prioriteiten stellen en dat zou niet voor het eerst zijn.

Omdat hij trainer van PSV is gun ik ze gewoon degradatie voetbal.

Spits is 30 speelt eredivisie, en hij doet alsof die bij Juventus speelt ofzo, Hij is zo nep,
.maar de Duitser kiest alsnog voor hem in plaats van eigen jeugd: vertessen,malen,gakpo, Ihattaren.

Drommel, Teze, Ramalho, Boscagli, Max, Sangare, Propper, Madueke, Van Ginkel, Gakpo en Zahavi volgend jaar in een 4-2-3-1 volgend jaar? Of een 4-2-2-2 met Drommel, Teze, Ramalho, Boscagli, Max, Sangare, Propper, Van Ginkel, Gakpo, Zahavi en Madueke? Ben benieuwd naar de toekomst van Gotze. Is Zahavi-De Jong bovenal niet dubbelop?

Ik zie Pröpper graag er bij willen hebben absoluut, maar die 10 miljoen lijkt me vèèl. Pröpper had nauwelijks gespeeld voor Brighton afgelopen seizoen.

1 juni 2021 om 10:50

Achilles blessure tot aan de winterstop. Daarvoor in 3 seizoenen 110 wedstrijden. 10 miljoen lijkt mij marktconform.

1 juni 2021 om 10:54

Aan de andere kant ging hij 4 (?) jaar geleden voor 15 miljoen naar Brighton. Heeft daar de eerste jaren alles gespeeld tot zijn blessure dit seizoen. Waarom zou Brighton hem dan weg doen voor 6/7 miljoen en 10 miljoen verlies pakken? Idem met Sevilla voor de jong die ze 2 jaar terug nog kochten voor 15 miljoen. Die gaan hem ook niet zomaar met 10 miljoen verlies terug verkopen aan psv.

1 juni 2021 om 11:15

Dat is natuurlijk wel zo. Wel zijn de prijzen momenteel iets gedaald, ten minste dat lijkt momenteel wel te gaan spelen door corona maar blijft natuurlijk afwachten. Ook is het zo dat die spelers niet meer waard zullen worden als ze nu niet verkocht worden. Met een contract tot 2023 zitten ze in de zomer van 2022 niet in een fantastische onderhandelingspositie. Al met al denk ik dat het bij beide spelers wel goed komt als PSV ze echt wil hebben.

1 juni 2021 om 14:30

Tja, als er nu kopers komen voor Bruma of Baumgartl bij PSV dan gaat John de Jong natuurlijk ook niet respectievelijk 10 en 7 miljoen voor vragen, alleen omdat ze 15 en 10 miljoen gekost hebben. Dat krijg je er namelijk gewoonweg niet voor. Zowel Pröpper als L. de Jong zijn bankzitters met relatief kortlopende contracten die in de laatste jaren van hun carriere zitten. Dan ga je er bij wijze van spreken geen 75% van de aankoopwaarde meer voor krijgen

Een verbindingsspeler als Propper is iemand die PSV echt enorm heeft gemist afgelopen seizoen. Het is voor PSV te hopen dat De Jong niet voor een duppie op de eerste rij wil zitten, of op zijn minst echte verbindingsspelers achter de hand heeft, want zo'n speler hebben ze echt nodig willen ze komend seizoen stappen gaan zetten.

De Jong, Propper, v Ginkel en Berghuis naar Psv.
Daar worden ze niet slechter van. Ik zie 2 a 3 vd 4 transfers alleen niet rond komen voor de voorrondes CL en dan heb je ze juist nodig.
Ben benieuwd. Dan zou niemand kunnen klagen over John de Jong

1 juni 2021 om 12:07

Berghuis hoeft van mij niet perse te komen. De jong zou ik alleen halen als zahavi vertrekt. Mocht malen gaan dan heb je madueke en Romero nog. Al is het afwachten hoe Romero terug komt.

1 juni 2021 om 12:32

@cuco10 maar denk je dan met die jongens met ajax om het kampioenschap te kunnen strijden?
Je had dit jaar ook iets van 14 punten minder en toen had je die spelers ook al (behalve romero dan).
Dan neem je dus genoegen met de 2e plek?

Als je deze 4 spelers haalt, spreekt er toch best wat ambitie uit vind ik.

Tja bij Brighton taxeren ze Scherpen op 5 miljoen, dan verbaast het me niets dat ze een prijskaartje van 10 miljoen om de nek van Davy Propper hangen. Maar hoe graag ik Propper ook zie komen, 10 miljoen is echt te veel en moet PSV nooit doen. Daarvoor heeft hij te weinig restwaarde. Maar misschien is Brighton te porren voor een ruildeal met Baumgartl of Bruma om de prijs een beetje te drukken

1 juni 2021 om 10:41

Ik zou niet gek opkijken als ze inderdaad Baumgartl over willen nemen. Daar hebben we vorig jaar bijna dat bedrag voor gevangen bij Fulham, dus blijkbaar staat hij er prima op in Engeland. Bovendien zijn ze daar ook erg enthousiast over Joel Veltman, dus wie weet.

1 juni 2021 om 10:50

Inderdaad al is Veltman nog wel drie klasses beter dan Baumgartl hoor, echt een hele slechte verdediger in mijn ogen. Maar het zou geweldig zijn als PSV hem op de een of andere manier nog onder redelijke voorwaarden kan lozen

Tien miljoen is inderdaad veel te veel geld, gelet op de zak met het geld waarover Jong kan beschikken. Zeker als je rook ekening houdt met het feit dat Psv al veel middenvelders heeft. Bovendien heeft hij geen restwaarde
Wat Gibkel betreft
Is hij nu al vier keer gehuurd? Als ik bij de bouwmarkt iets vier keer moet huren dan koop ik het product liever.

1 juni 2021 om 10:40

Tenzij je het na vier keer huren transfervrij kunt overnemen

Aah joh, als Dumfries, Malen, Mo, Guti, Baumgartl, Bruma, Doan, Mauro, Thomas worden verkocht hoest je die 10 miljoen ook wel op. En daarna nog Rosario verkopen en Harroui halen.

1 juni 2021 om 12:09

Je vergeet alleen sadilek nog. Voor de rest is je rijtje wel compleet. Als die allemaal vertrekken is de selectie mooi opgeschoond. Meeste komen gewoon te kort.

1 juni 2021 om 12:47

Die was ik inderdaad vergeten ja! Luckassen trouwens ook. En voor Romero is een terugkeer naar Zuid-Amerika misschien ook het beste, zeker als Luukinho wordt gehaald.

Luuk de Jong kan nog wel een leuke stap maken denk ik, heeft wel belangrijke goaltjes gemaakt en is geen schande om je basisplaats te verliezen bij de nr 4 van Spanje..
Propper zou een top aankoop zijn, en als ze hem echt willen dan kunnen ze die 10 miljoen wel neerleggen, hadden ze niet net een financiële injectie van een miljoen of 50 gehad?

1 juni 2021 om 12:34

@boompie85 maar wat is een mooi stapje?
Het eerste buitenlandse avontuur van De Jong was totaal mislukt.
Bij Sevilla gaat het een stuk beter, maar is hij inmiddels ook gewoon wissel.
Dan moet ie dus ergens voor het geld heen gaan, want voor de prijzen gaat hij niet spelen in de 4 grote competities.
Dan zou het dus kunnen dat een mooi aanbod van psv hem ook wel wat lijkt, net als dat Blind, Tadic en Klaassen hadden bij het plan van Ajax.

Het zou wel wat zijn als PSV Pröpper, Luuk de Jong, van Ginkel weten te halen.
Ik denk wel dat Maalen dan verkocht zal worden en Romero dan de stand-in van de Jong word.
Is PSV eigenlijk al bezig met een vervanger voor Dumfries of gaat Teze naar rechtsback.
Want Ramalho zal dan wel in het centrum een basisplaats gaan krijgen.
Ik vind wel als alles lukt PSV een goed elftal heeft, alleen de keeper is even afwachten.

1 juni 2021 om 12:12

Er word inderdaad veelal geopperd om teze rb te zetten. In mijn optiek gaat dat niet werken. In het centrum is hij veel beter. Ik hoop dat ze voor de rb positie arias (of een vergelijkbare speler)huren en dan gedurende het seizoen sambo steeds meer minuten laten maken. In die jongen heb ik wel vertrouwen.

Ze hebben toch net een kwaliteitsinjectie van 50 miljoen gekregen? Met al die transfervrije aankopen moet je toch wel 10 miljoen kunnen aftikken voor Pröpper - wetende dat er waarschijnlijk ook verkocht zal worden? Wel is het zo dat Pröpper bij Brighton geen vaste basisplaats heeft, dus is het niet zo dat hij zo maar even de grote verlosser zal zijn. Wel denk ik dat het middenveld met hem en een blessurevrije van Ginkel best eens een meerwaarde kan zijn voor Psv. Mocht PSV verder de selectie wel bij elkaar kunnen houden, zijn ze direct medekampioenskandidaat nummer 1. Er vanuit gaande dat ook Luuk de Jong nog zal worden toegevoegd. Dan heb je een versterkte en heel brede selectie.

Belangrijkste is altijd dat je het dode hout slijt in de selectie. Spelers die geld kosten maar niets presteren. Bruma, Baumgartl, Doan en Romero. Dan heb je de categorie Ihatarren, Malen, Madueke, Zahavi en Dumfries die om redenen op de nominatie staan.

Kan je ook Joey Veerman halen voor zo'n bedrag. Die kan je nog doorverkopen met winst. Propper is al bijna 30 dus die verkoop je niet meer door met winst.

1 juni 2021 om 13:02

Lekker ruilen met mo. Dat propper geen restwaarde heeft nemen we op de koop toe. Iedereen blij

1 juni 2021 om 13:52

Niet alle aankopen hoeven een restwaarde te hebben. Je hebt ook kwaliteit en ervaring nodig in het veld.
Met Propper haal je een speler binnen die het hoogste niveau aan kan. Die twijfels heb ik eerlijk gezegd bij Veerman, dus die restwaarde is ook geen zekerheid.

1 juni 2021 om 16:30

Dat ben ik wel met je eens alleen moet PSV daar niet in door slaan natuurlijk. 2 of 3 van die spelers in de basis is geen probleem, zeker niet als ze een toegevoegde waarde hebben waar jonge gaste zich aan kunnen optrekken.
maar met Max, Zahavi, Gotze, eventueel viergever en nu Mwene hebben ze al een paar basis spelers in dezelfde categorie. Als je dan ook verder gaat met van Ginkel en zowel Propper als de Jong terug haalt heb je wel een aardig team, maar dan heb je wel een hoop spelers in de selectie die in de toekomst niets of niet veel gaan opleveren.

1 juni 2021 om 16:58

Dat klopt maar dan zou ik er als psv zijnde uiteindelijk voor kiezen om die rol in te laten vullen door jongens die ook binding hebben met de club. Gotze, zhahavi, Max en Mwene zijn meestal passanten en taaien binnen 2 a 3 seizoenen weer af.

Ik vond Max ook "tegenvallen" de 2e seizoenshelft.

1 juni 2021 om 17:42

Ter vergelijking: Tadic heeft ook nauwelijks restwaarde, maar boijft onmetelijk belangrijk voor Ajax met zijn gedrevenheid en instelling. Ik denk juist dat een Pröpper dit ook voor PSV kan zijn. Een juiste combinatie van ervaring en jeugd zorgt voor meer restwaarde op de jonge potentionals.

Prima speler. Aanwinst voor de eredivisie en verhoogt voor PSV de kans enorm om de Champions League te halen. Dus niet te lang twijfelen zou ik zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NEC00
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
Y. MvogoKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

192 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Manchester United en Barcelona werken aan een spectaculaire ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren