‘Polletje’ beveiligde spelers van Ajax en kreeg hoog bezoek in de gevangenis

Vrijdag, 5 maart 2021 om 13:04 • Laatste update: 18:02

Martin van de Pol is donderdag doodgeschoten aan de Alexander Dumaslaan in Amsterdam-Zuidoost. De veroordeelde crimineel was jarenlang een invloedrijke figuur binnen de fanatieke F-Side van Ajax. Hij werd vanwege zijn onverschrokkenheid in de strijd met hooligans van andere clubs op handen gedragen door sommige supporters, maar andere personen binnen de club waren juist 'doodsbang' voor Van de Pol, schrijft De Telegraaf na de dood van Van de Pol.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

83 reacties (laatste reactie door sirius)
4 maart 2021 om 20:02

Bij alle clubs heeft de harde kern veel invloed. Je kan met hun geen ruzie hebben, ze komen je gewoon thuis opzoeken. Politie inschakelen heeft dan ook geen zin, die rijden dan twee keer per dag eventjes langs en dat is het wel. Dus is het overal pappen en nat houden.

4 maart 2021 om 20:06

Pappen en nat houden is wel wat anders dan hem toelaten bij vergaderingen, of zelfs opzoeken in de gevangenis na een 4-voudige moord zoals hier wordt gesteld. Of dusdanige criminelen ook zoveel invloed hebben bij veel andere clubs waag ik te betwijfelen.

4 maart 2021 om 20:11

Bij Twente, Feyenoord en Utrecht was het niet anders destijds. ook daar zaten ze aan tafel met het bestuur. PSV is wellicht een uitzondering, weet eigenlijk niet of ze wel een harde kern hebben.

4 maart 2021 om 20:34

Dat een harde kern meepraat zal ongetwijfeld. Maar dit soort figuren gaat een stap verder dan alleen 'harde kern'. Of dat nou bij Ajax, PSV of Cambuur gebeurt. Overigens is het hebben van een 'harde kern' geen subjectief begrip. Het zijn gewoon de meest fanatieke supporters van een club. Dus ja, elke club heeft dat. Ook PSV. Maar ook Ijsselmeervogels.

4 maart 2021 om 20:39

Je begrijpt het niet, destijds ging het er anders aan toe bij de clubs. De voorbeelden die ik je geef waren clubs waarbij er zich zware criminelen in de harde kern bevonden. Het is de tijd dat er nog een dode viel bij onderlinge confrontaties. Die gasten waren echt levensgevaarlijk, daar kon een bestuurder niet zomaar eventjes tegenin gaan. Nu is het overal anders.

4 maart 2021 om 20:45

Ik snap echt wel dat je een insider aan je kant wil hebben. Ook snap ik dat het slim is om die kant belicht te hebben bij overleggen omtrent rellen en veiligheid. Ik kan er echter totaal niet bij dat een club een moordenaar gaat opzoeken in de cel om hem een shirt te overhandigen.

4 maart 2021 om 20:47

Maar dat zeg ik. Prima dat je niet zomaar tegen dat soort criminelen in kunt gaan. Maar ze opzoeken in de gevangenis na een 4-voudige moord? Kom op. En volgens mij heb je het als club, welke club dan ook, zelf al te ver laten komen als je dat soort figuren niet meer kunt weigeren bij vergaderingen.

4 maart 2021 om 20:57

@speedy
Je verweer van "hunnie doen het ook" is lachwekkend en snijdt totaal geen hout.
Je diskwalificeer je volledig met dergelijk postings

4 maart 2021 om 23:01

Verweer? Er is geen verweer. Nergens neem ik het op voor zulke gasten. De infiltratie van criminelen binnen de harde kern van Ajax en ook bij andere clubs was gewoon een heel groot probleem. Nu Polletje, poosje terug Westerdorp, gewoon harde criminelen die doodgeschoten zijn. Bestuurders waren gewoon doodsbang voor die gasten. Je denkt toch niet dat van Praag voor zijn lol iemand in de gevangenis op zoekt?

5 maart 2021 om 08:38

@speedyafc Als je niet weet of PSV wel een harde kern heeft dan ben je niet echt thuis in het Hooligan wereldje. Youtube staat er vol mee. Sterker nog PSV had jaren lang het meest aantal geregistreerde Hooligans van Nederland. Weet niet of dat nu nog steeds is maar dat kan je gewoon op internet vinden. Met name de jongere afdeling van PSV is redelijk actief in het Hooligan wereldje. Google maar is termen als: ''50 tot 60 PSV-hooligans voeren aanval uit op Fortuna-fans in Sittard'' of gewoon uberhaupt ''psv hooligans'', staan genoeg recente berichten van gevechten in het bos etc. Het zal qua aantallen niet vergelijkbaar zijn met een Feyenoord of Ajax maar ze zijn er wel dergelijk. Ik denk overigens dat elke club in NL wel een harde kern heeft denk je niet? Ik ben er verder niet trots op o.i.d. maar als je niet weet waar je het over hebt kan je beter niks zeggen.

Volledig absurd dat zo'n randfiguur zoveel invloed bij een grote club kan hebben dat hij spelers kan "beveiligen" en dat hij doodleuk bezoek krijgt in de bajes van een clubprominent na een viervoudige moord.

4 maart 2021 om 19:39

Dat beveiligen word nog ontkend maar dat Idd van Praag daar even op visite komt.. Als dat je normen en waarden zijn had je Promes ipv weg te doen juist een contractverlenging aan moeten bieden..

4 maart 2021 om 19:43

Dat van Praag bij hem op bezoek kwam in de gevangenis is idd van de zotte. Maar hoe had jij deze psychopaat dan aangepakt, en buiten je club gehouden?

4 maart 2021 om 19:48

Geen idee sportweek86. Het lijkt me een hele lastige situatie maar ik had toch gehoopt dat het bestuur van mijn club niet zou zwichten voor deze gasten (want hij zal echt niet de enige zijn). Is dat naïef? Misschien, maar ik zie geen enkele ruimte bij m'n mooie clubje voor dit soort gasten.

4 maart 2021 om 20:02

Als de verhalen die mij verteld zijn door leden die al jaren bij de harde kern zitten waar zijn, kan ik me heel goed voorstellen dat het bestuur daar voor zwicht. Tegen dit soort mensen kan alleen justitie optreden (of een andere crimineel in dit geval), want niemand zet zijn hebben en houden op het spel voor zijn werk.

5 maart 2021 om 14:29

Maar waarom verwachten we een bepaald moraal kompas van Van Praag? De man is nota bene een vooraanstaand persoon bij de Uefa. Zo'n man gaat ook gewoon over lijken, zij het indirect. Overigens kan een club niets doen als je met zware criminelen te maken hebt. Als je te lastig wordt, krijg je een prijs op je hoofd in dat wereldje. Ik denk niet dat bestuursleden van een voetbalclub daarop zitten te wachten. Dat is ook het grote probleem: Je kunt niet zomaar 'nee' zeggen tegen die mensen, want dat accepteren ze niet.

4 maart 2021 om 21:44

Polletje was een doorgesnoven gek, maar wel de enige die de F-side kon bedaren van fysiek geweld. In de omgang was hij overigens ook helemaal niet zo gestoord, gewoon een slimme handelaar met een goede babbel, zie je wel vaker in de hooligan wereld. Helaas zit er achter mooie babbeltjes een top crimineel. Ik denk dat vrijwel elke voetbalsupporter die van awaydays houdt polletje kent. Althans van naam. Het was met afstand de bekendste van Nederland. Het beveiligen van spelers is overigens gewoon een waarheid.

5 maart 2021 om 13:48

Het is gewoon van de zotte dat we dat gedrag accepteren. Ik schaam mij werkelijk dat dit soort gedrag bij het voetbal horen. Het spelletje is nog wel leuk maar al die randebielen erom heen niet. Gestoorde volwassen mannen zijn het, niets meer en niets minder. En wat heeft "polletje" er helemaal mee bereikt? Dat hij in koele bloede geliquideerd is voor de ogen van zijn zeven jarige dochtertje. Lekkere ervaring voor dat dochtertje.

Was vroeger een publiek geheim dat er veel hooligans van de F-Side redelijk wat macht hadden binnen Ajax. Bestuursleden en voorzitters werden ook met regelmaat bedreigd en onder druk gezet.

4 maart 2021 om 20:08

Dat is bij alle grote clubs zo. Kijk maar naar FC Twente vroeger en de warme band tussen motorclub Satudahar en Vak P. Of naar Feyenoord waar de harde kern de training bezoekt om de spelers op te dragen van Twente te verliezen omdat ze niet willen dat Ajax kampioen wordt. Of google eens op Maasgebouw rellen, stond de politie met getrokken pistool. Bij Utrecht heeft men de Bunnikside ook niet onder controle. De harde kernen hebben overal veel macht en overal hebben ze met het bestuur te maken.

4 maart 2021 om 20:22

De Maasgebouw rellen is toch iets heel anders dan waar Reds1965 het over heeft? Het actief praten met harde kernen en leiders daarvan door een voetbalclub is iets volledig anders dan wat er bij die rellen in het Maasgebouw plaatsvond. Laat staan op bezoek gaan bij een moordenaar in de gevangenis. Supportersgeweld is er zeker bij een hoop clubs, maar dat het verweven is met het bestuur van een club zelf is veel minder gebruikelijk.

4 maart 2021 om 20:26

Niet echt met elkaar te vergelijken. Ik doel er vooral op dat de hooligans invloed hadden binnen het bestuur van Ajax. Bij Twente, Feyenoord, Utrecht, Groningen enzo hadden de clubs geen controle over de hooligans. Bij Ajax hadden de hooligans juist de controle over de club.

4 maart 2021 om 20:30

Ik geef alleen maar aan hoe gevaarlijk de harde kern kan zijn. Ook onderzoeksjournalisten concludeerde al dat vak S een criminele organisatie is, zie o.a. het Parool. Toch waren die echt gewoon welkom in de voor Corona tijd. De meeste besturen blijven dan toch in overleg, pappen en nathouden om erger te voorkomen. Feyenoord doet dat dus ook gewoon, bijvoorbeeld om zo voor elkaar te krijgen dat de trappen leeg blijven bij Europese wedstrijden.

4 maart 2021 om 20:31

@reds1965 Het Twente bestuur had niks meer te zeggen over vak P, de motorclub was daar de baas.

4 maart 2021 om 20:39

Dan moet je beter je posts schrijven want dat stond niet in je initiele post. En ik weet niet of iedere harde kern continnu op de koffie mag met de clubs. Weet dat Gudde bijvoorbeeld absoluut niet geliefd bij de harde kern omdat hij iedere vorm van toenadering ermee als not done beschouwde. Meen mij te herinneren dat Van Raaij er bij PSV ook zo instond na de rellen tegen Kaiserslautern in 2001.

4 maart 2021 om 20:47

Tja S.c.f werd de toegang tot de Kuip toch echt niet ontzegt na de dood van Picornie. Ook in Rotterdam durfde men die confrontatie niet aan te gaan. Hetzelfde na de Maasgebouw rellen, alle hooligan clubjes zijn nog altijd welkom in de Kuip.

4 maart 2021 om 21:03

@ Speedy ... "hunnie doen het ook". Hou eens op mafklapper.

4 maart 2021 om 22:27

@njfromvol Ik geloof niet dat je me begrijpt. Ik ben blij dat tegenwoordig de clubs er veel minder last van hebben, maar ik begrijp bestuurders ook die wel degelijk angst hadden voor dit soort gasten destijds. Die gasten waren echt levensgevaarlijk, er vielen gewoon doden. En zolang is het nog niet eens geleden dat Westendorp dood geschoten werd. en nu dus Polletje.

4 maart 2021 om 22:40

@ Speedy Ik begrijp je donders goed. Elk min of meer negatief interpreteerbaar bericht voor jouw heilige Ajax ben je er als de kippen bij om dat bericht te ontkennen, weerleggen, nuanceren of bagatelliseren, al dan hiet met halve feiten of hele leugens. Ik ben ene beetje klaar met dat infantiele gedrag van je, vandaar mijn reactie.

4 maart 2021 om 23:05

Wat valt er hier te ontkennen of te weerleggen? De harde kern van Ajax was geinfiltreerd door zware criminelen. Bestuurders waren doodsbang voor die gasten. En Ajax was niet de enige club die er last van had. Ook bij andere clubs waren er criminelen die infiltreerde en bestuurers intimideren. Ook daar was het extreem moeilijk om er weerstand tegen te bieden. Pas de laatste jaren lukt het de politie en het OM om er meer grip op te krijgen.

5 maart 2021 om 00:22

@speedyafc. Jij hebt het ei van Columbus ook niet uitgevonden he? Bewijs maar eens dat het schering en inslag is dat er directies van Bvo's zo innig in bed liggen met de onderwereld. Waar jij stelt 'dat dit overal gebeurt' is dit gewoon complete onzin. Maar goed, jij praat wel vaker ongelooflijk veel poep dus het verbaast mij ook niet echt meer.

5 maart 2021 om 01:09

Niet alle clubs hebben een grote harde kern maar ik heb al diverse voorbeelden gegeven van andere zaken. Destijds waarschuwden Barend en van Dorp er ook al voor maar ja, die werden vlak voor hun uitzending door Hells Angels afgetuigd waarna ze stopte. Zo ver ging de intimidatie destijds. Een andere bron is Eenvandaag, zes jaar geleden: "zware criminelen infiltreren in harde kerngroepen van voetbalclubs. Ze maken gebruik van de supportersvereniging om te handelen in wapens en drugs, dat zegt oud-politiechef Joop van Riessen. Hij waarschuwt voor de verandering van het hooliganisme. Waren het tien tot twintig jaar geleden nog voornamelijk vechtersbazen, nu ziet hij dat harde kerngroepen worden geleid door keiharde criminelen. Clubs moeten daarom stoppen met het faciliteren van hun harde kerngroepen.". Dus met die complete onzin valt het wel mee. Of praat Joop van Riessen ook poep? Maar goed, direct op de man spelen is kennelijk makkelijker dan zelf even te Googlen.

5 maart 2021 om 09:08

@speedy, je blijft appels met peren vergelijken. Het zal best kloppen dat zware criminelen en harde kernen van voetbalclubs met elkaar verweven zijn, immers als je op zondagmiddag je als een debiel gedraagt zal dat doordeweeks niet anders zijn. Dat is echter iets anders dan een BVO die op de koffie gaat bij een van de leiders van zo'n groepering, in de nor nog wel. Als dat met regelmaat zou gebeuren zou dat wel wat vaker in het nieuws komen. Dat maakt dit artikel nieuwswaardig.het geeft een inkijkje in hoe kennelijk Ajax zich zodanig in het nauw verdreven voelt dat het banden moet aanhalen met onfrisse figuren.

Toch wel wat merkwaardige dingen te weten gekomen over Ajax en Polletje na dit artikel. Op bezoek gaan bij een moordenaar in de gevangenis is not done.

Ooit eens deze man tegen me gehad, toen we een vd titels binnensleepte onder Frank de Boer. Met wat vrienden in het supportershome wezen feesten met nog duizenden, toen het home een uur na de wedstrijd dicht moest. Toen we via het terras van het home door het hek wilde lopen kwam Polletje aangerend om iedereen naar buiten te duwen, want “het home gaat dicht!!!!”. Ik had geen idee wie deze man was en riep na een harde duw in m’n rug “doe normaal gek”. Vond ie niet zo leuk en dat heb ik geweten. Pas toen de media in 2014 over zijn invloeden bij Ajax berichtte, kwam ik erachter wat een gek hij daadwerkelijk was....

4 maart 2021 om 20:08

Ik denk dat we hier te maken hebben met hoofdverdachte nummer 1 dus? 😉

4 maart 2021 om 20:10

Geen commentaar.

4 maart 2021 om 21:06

Ik denk dat er nog wel wat andere mensen hoger op dat lijstje scoren in dit geval... Bepaalde mensen hadden ooit nog best een flinke som geld over om hem te pakken te krijgen. Bizar dat zo'n man dusdanig stevige vinger in de pap kreeg bij Ajax en dat nog zo recent als 10 jaar geleden. Wel is het heel spijtig te lezen dat een jong meisje zo haar vader verliest, dat is nog meest triest hieraan.

5 maart 2021 om 14:24

Tja, een supporter waar iedereen bang voor is, daar luisteren mensen nou eenmaal naar. Ik zou ook wel twee keer nadenken als ik een viervoudig moordenaar voor me had staan met nog veel meer vergrijpen op z'n strafblad.

5 maart 2021 om 15:00

Wat deed hij toen Eagles, heeft hij je een paar tikken gegeven?

Heb net nog wat gelezen over hem, wat een verhalen allemaal.

5 maart 2021 om 18:35

Jup, ik kreeg een klap voor m’n kop.

Bizar verhaal. Dat je als club zijnde niet van zo'n snuiter af kan komen is toch wel treurig.

Aardig van Van Praag om hem op te zoeken. Moordlustige criminelen zijn ook mensen. Hoop dat de samenleving de klap van zijn dood te boven komt.

4 maart 2021 om 21:56

Als ik lees wat deze meneer op zijn kerfstok had, zou ik het liefst zo veel mogelijk bij hem uit de buurt blijven. Je hebt bepaalde figuren die je onder de noemer sociopaat kunt rangschikken. En die leren dat echt niet af. Pamperen helpt niet. Zou men diep in het hart niet een beetje blij zijn zo iemand hoe dan ook kwijt te zijn? Ik in ieder geval wel.

5 maart 2021 om 07:16

Zou van Praag, in de naam van Ajax, ook alle familieleden van de door Polletje vermoorde mensen hebben bezocht en hebben die ook een Ajax shirtje gekregen?

Doet me heel erg danken aan het verhaal van Arkan bij Rode Ster Belgrado. Als iemand een fokt op verhaal wil lezen, ga je gang. Heel spijtig om te lezen van z’n dochtertje. Dit is niet te bevatten.

Hans Van Breukelen had ook een hekel aan polletje. Hij kwam 'm tegen in de Kuip.

5 maart 2021 om 07:17

Haha mooie reactie, voetbal humor

Zo te lezen werden de spelers ongevraagd beveiligd als ze in het vak stonden. Leef bij het zwaard sterf door het zwaard. Ik neem aan dat vele zullen zijn die niet om hem treuren. Wel weer spijtig dat er een kind de dupe er van is

Ik lees hierboven in de reacties vooral selectieve verontwaardiging over de relatie tussen Polletje en Ajax. Nu er een artikel aan gewijd wordt vind iedereen er ineens wat van. De tijd kan niet meer teruggedraaid worden hoor.

5 maart 2021 om 13:34

Het zal voor veel mensen niet bekend zijn geweest wat de relatie was. Hoezo trouwens selectieve verontwaardiging? De tijd kan niet meer worden teruggedraaid, maar als je dit voor het eerst hoort zijn het best wel schokkende verhalen.

5 maart 2021 om 14:36

Wat moeten mensen dan doen @messino? Zelf de onderzoeksjournalist gaan uithangen om hier achter te komen. Het is nu toch nieuws en nu relevant omdat dat uitschot is doodgeschoten?
Ik woon al 18 jaar niet meer in NL en kende dit hele verhaal niet dus ja, nu heb ik daar een mening over. Lijkt me vrij logisch en niks met selectieve verontwaardiging te maken tehebben.

Vind het diep triest voor dat dochterjte dat ze erbij heeft gestaan maar dat die gast is doodgeschoten boeit me (voor hem) geen enne malle moer.

mooi, hier missen we dus eigenlijk helemaal niks aan, want je wordt niet zomaar op klaarlichte dag omgelegd.
Het enige vervelende aan dit hele gebeuren is dat er een kind bij betrokken is.

Tsja, opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen. Triest dat zijn dochtertje dit moet ervaren, net te oud. Had op een andere plek en een paar eerder moeten gebeuren.

5 maart 2021 om 11:00

(kakadu)
Tsja, opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen. Triest dat zijn dochtertje dit moet ervaren, net te oud.
stoere reactie hoor goed onderbouwd ook , maar er is wel gewoon een kind dat haar vader mist wat voor dingen hij ook gedaan heeft dus in vind dit soort reacties eigenlijk een beetje misplaatst als je dat vind hou dat dan voor jezelf en post het dan niet wat is al zeg het is al erg genoeg voor dat kind .

5 maart 2021 om 12:38

Weet je wat triest is. Dat je als vader nog steeds de zware crimineel uit hangt. De hoofdschuldige dat dat meisje haar vader kwijt is, is hij zelf. Dat dit soort tuig zich voortplant is wat mij betreft het drama hier.

5 maart 2021 om 12:51

@sloep01; ga nou niet het moraalriddertje uithangen. Dit soort mensen zijn een tumor in de samenleving, kan me niet snel genoeg weggesneden worden. Ik zeg ook gewoon dat ik het triest voor zijn dochtertje vindt, dat meisje kan er niets aan doen. Daarom was het beter geweest dat zij dit op een jongere leeftijd was overkomen, dan is het trauma er nagenoeg niet en weet ze niet beter dan dat ze geen vader heeft. Zij, maar zeker de samenleving, is beter af zonder dit soort ontzettend droevige mensen.

5 maart 2021 om 12:52

@migi: helemaal gelijk. Sowieso ben je een ontzettend droevig onderkruipsel als je je met dit soort dingen inlaat en je je als een hooligan gedraagt, maar dat ben je zeker wanneer je een kind hebt. Hij was al geen vader, en nu al helemaal niet meer.

5 maart 2021 om 13:47

Wat in het artikel niet wordt verteld is dat hij paar jaar voor de gebeurtenis in 2000 al was veroordeeld voor het verkrachten van zijn ex-vriendin en het 17 maal (!) neersteken van haar nieuwe vriend. Sorry, er zijn wegen die je in je leven kan bewandelen waar je niet meer van terug kunt komen. Deze gast bewandelde zo een weg. Mooi opgeruimd.

5 maart 2021 om 14:21

Dat staat er toch compleet los van? Sorry hoor, maar voor dit soort mensen kun je toch geen greintje respect opbrengen? Verkrachting, excessief geweld tot in het extreme, vier mensen doodgeschoten en nog verdacht van veel meer zaken. Dit was gewoon een uiterst gewelddadige beroepscrimineel. Heel erg voor de nabestaanden, maar deze meneer heeft gewoon geoogst wat hij zelf heeft gezaaid.

Het is werkelijk schandalig dat zo'n man nog zoveel positieve aandacht krijgt. De man is viervoudig moordenaar Dat zo'n man dan een gezin achterlaat, dat is sneu voor de nabestaanden en dan met name voor het dochtertje, maar ik vind het schrijnend dat zo'n gewelddadig persoon ook nog in een positief daglicht komt te staan. De man had nota bene nog heel wat meer op z'n kerfstok dan het vermoorden van vier mensen (alsof dat niet erg genoeg is).

5 maart 2021 om 15:31

Sirius, dat klopt, dit soort kun je liever kwijt zijn dan rijk en ze slachten elkaar af. Maar het blijft natuurlijk triest dat jij als 7 jarig meisje uit school loopt en jouw vader ligt daar doodgeschoten. Trauma.

5 maart 2021 om 15:37

Dat het triest is voor het dochtertje staat buiten kijf. Het is verschrikkelijk wat dat meisje meemaakt. Daar kan ze later haar vader voor bedanken.

Helemaal mee eens met Sirius mbt de aandacht die deze man krijgt. Hij was uitschot, een gezwel van de maatschappij waar je beter vanaf kunt zijn.

5 maart 2021 om 16:37

Absoluut en dat gun je een onschuldig kind natuurlijk absoluut niet! Echter verwoordde ik het op deze manier omdat ik me mateloos stoor over de manier waarop sommigen hier reageren. Het is heel logisch dat mensen de karma ervan inzien en dat mensen geen medelijden met deze man hebben. Dan is er altijd weer zo'n persoon die dan gelijk over het dochtertje begint, alsof we dat mee moeten nemen in de mening over die man. Natuurlijk niet. Het zijn twee verschillende situaties die dezelfde gebeurtenis betreffen, namelijk: De man heeft geoogst wat hij heeft gezaaid en het onschuldige dochtertje heeft iets meegemaakt wat je geen enkel kind gunt. Verder had dit ook voorkomen kunnen worden als onze rechtsstaat mensen eens zou bestraffen naar hun daden. Het blijkt wel weer dat het voor niemand voordelig is als zo'n man vrij rondloopt.

Joh ik weet niet wat ik lees. Ik vond die van Praag al een verschrikkelijke gozer nadat hij de belachelijke EL finale in Azerbeidzjan compleet romantiseerde, zich belachelijk inmengde in de discussie tussen AZ en Ajax afgelopen seizoen (en nee, ook met de handelswijze van AZ was ik het niet eens), maar dat hij als voorzitter op bezoek ging bij deze complete idioot vind ik te bizar voor woorden. Geeft maar weer aan wat voor corrupte vent dit is. Hij zit waarschijnlijk goed op zijn plek bij de UEFA.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7266
2.PSV6134
3.AZ6128
4.Vitesse5618
5.Feyenoord5429
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller2814
L. TraoréAanvaller127
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
D. ReizigerKeeper00
K. ScherpenKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Zondag 18 april
Sergio Agüero kondigde onlangs zijn vertrek bij Manchester City aan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren