Linssen countert Jansma na aanhoren van kritische kanttekening

Woensdag, 16 september 2020 om

De overstap van Bryan Linssen van Vitesse naar Feyenoord werd niet overal gelijk met gejuich ontvangen. Sportjournalist Kees Jansma is één van de mensen met twijfels. De voormalig perschef van het Nederlands elftal vindt Linssen namelijk meer een speler voor de Nederlandse subtop. De vleugelaanvaller van Feyenoord is van plan om Jansma komend seizoen de mond te snoeren met goede prestaties voor de Rotterdamse club.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Bryan Linssen slagen bij Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

31 reacties (laatste reactie door fiish010)

Linssen moet misschien iets beter aanvoelen wanneer het moment is om een grote mond op te zetten. Tot nu toe valt hij gewoon niet mee en kan hij beter wat bescheidenheid tonen.

16 september 2020 om 18:01

@weef waar heeft Linssen een grote mond? In dit artikel zie ik geen grote mond. De man is gratis aangetrokken. Van veel Feyenoorders hoor ik niet dat ze onwijs veel verwachten, maar zien hem gewoon als nuttig/bruikbaar. Kan dit seizoen boven de 10 g/a komen en geeft paar opties extra. Vooral nu met wegvallen Sinestera.

16 september 2020 om 21:39

Kees Jansma is een van de meest verschrikkelijke aandachtsgeile persoon die er is. Wilt altijd maar in beeld. Inhoudelijk komt die amper mee, ondanks dat ik in dit geval met hem eens ben

Geef Linssen wat tijd. Geen topper, maar wat hij bij Vitesse en Groningen heeft klaargespeeld is meer dan dubbele cijfers behalen. Jammer dat AZ hem niet heeft gehaald. Ik zal veel over mij heen krijgen, maar hij had de missende factor kunnen zijn die AZ gister nodig had. Iemand die 1000% zich inzet en wel doelgericht is.

16 september 2020 om 16:37

Een dertigplusser tijd geven. Je zou denken dat een van de voordelen van zijn ervaring juist zou zijn dat hij geen tijd nodig zou hebben.

16 september 2020 om 16:42

@theroscoe wat dacht je van omgaan met druk, speelstijl Feyenoord en wennen aan je teamgenoten? Die druk had hij niet bij Vitesse en Groningen en daardoor had hij in alle stilte zich kunnen doorontwikkelen tot de speler die Feyenoordwaardig is. Leeftijd zegt niet alles. Zo zal een De Ligt meer ervaren zijn qua topklimaat en toptegenstanders dan een Linssen.

16 september 2020 om 17:11

Ik geloof best dat De Ligt meer ervaring heeft. Maar als je kwalitatief al twijfelachtig bent, je hebt je leeftijd niet mee en je moet ook nog eens leren omgaan met druk, dan denk ik niet dat je tijd nodig hebt, dan denk ik dat het probleem wat permanenter is, i.e. niet goed genoeg.

Voorlopig heeft Jansma gelijk want tegen PEC was het niet veel...

16 september 2020 om 16:13

Niet alleen tegen pec. De voorbereiding was hij ook eigenlijk onzichtbaar op 2/3 balletjes na

16 september 2020 om 19:17

Tegen PEC was er vrijwel niemand heel veel, desondanks 3 punten.

Heeft die Kees Jansma toch gelijk in. Alsof Linssen bij Ajax uberhaupt bij de selectie zou zitten. Voor de subtop is hij goed geschikt, voor Feyenoord nuttig om erbij te hebben.

ik ben ook geen Linssen fan maar ik laat me graag verassen. bij Vitesse draaide alles om hem maar of hij ook het verschil kan maken bij een club als Feyenoord waar hij gewoon een van de selectiespelers is, daar heb ik mijn twijfels bij

16 september 2020 om 16:54

Niet alles bij Vitesse was om Linssen heen gebouwd. Sterker nog, 80% van de tijd had je niet eens door dat hij in het veld stond. Maar ja, hij scoorde wel altijd uit het niets en heel vaak ook nog eens op hele belangrijke momenten. Vitesse-supporters hadden vaak als kritiek dat je eigenlijk met 10 man stond te voetballen. Maar zijn hoge cijfers maakten een hele hoop goed. Laten we hopen dat hij dat ook bij Feyenoord gaat doen, want buiten goals hoef je niet veel van hem te verwachten.

Denk dat hij een prima kracht voor Feyenoord kan zijn. Beetje niveau Toornstra.

16 september 2020 om 16:13

Dan doe je denkt ik toch echt Toornstra tekort

Hij weet zelf ook wel dat het geen vanzelfsprekendheid is dat hij slaagt bij Feyenoord. Hij heeft natuurlijk ook geen tien miljoen gekost. De uitspraken van hem moet je met een korreltje zout nemen, dat is zijn humor. Ik kan dat wel waarderen. Ik hoop dat hij slaagt, aan zijn inzet zal het in ieder geval niet liggen.

Neem aan dat hij dit met een flinke knipoog zei. Linssen valt tot nu toe wat tegen, maar ik verwacht dat hij nog wel van waarde gaat zijn. We moeten eens ophouden met spelers op 1 of 2 wedstrijden te beoordelen als miskoop of goede aankoop. Zelfde verhaal met Diemers. Na de wedstrijd tegen PEC was het ineens een uitstekende aankoop volgens dezelfde mensen die hem eerst wegzetten als gedoemd te mislukken. Paar wedstrijden aankijken en dan pas beoordelen.

16 september 2020 om 16:16

Linssen heeft de voorbereiding ook niet goed gespeeld. Hij heeft zelfs geluk dat summerville weg gaat, azarkan geblesseerd is evenals sinisterra. Deze man had echt gaan banken anders. Diemers daarentegen speelde echt wel een leuke voorbereiding en was tegen pec een van de betere.

16 september 2020 om 16:28

Linssen gaat zeker banken als Sinisterra fit is en wat mij betreft ook als Azarkan fit is. Maar om hem op basis van de voorbereiding en één officiële wedstrijd af te schrijven gaat mij wat ver. Zelfde voor Diemers. Tot dusver positief verrast, maar blaas pas de loftrompet als die het over een langere periode laat zien.

16 september 2020 om 22:22

Tuurlijk moet iedereen de kans en tijd krijgen. Maar ik ga het niet geloven van Linssen. Al had ik verwacht van wel..

De man heeft werkelijk waar nog niks laten zien. Dus doe maar heel rustig Linssen. Bij onze club geldt trouwens het motto “ geen woorden maar daden”

Linssen is gewoon een luie voetballer met een neusje voor de goal en een goede kopper! Als hij meer energie in de wedstrijd gooit kan hij evt wel slagen bij Feyenoord.

Laat hem eerst gewoon presteren bij Feyenoord voor hij van de daken gaat roepen wat hij allemaal wel niet gaat doen richting Kees Jansma als hij slaagt bij Feyenoord. Prima als hij uitspraken in de media gebruikt als motivatiefactor, maar ga pas van je afbijten als je iets van ongelijk van de media bewezen hebt. Nu is dat nog niet zo. Ook geen ramp hoor na 1 officiele wedstrijd.

Denk dat dit kaartje nog eens heel lang op zich kan gaan wachten. Totdat Linssen geen prof meer is en bij de amateurs van Feyenoord dan kan gaan ballen.

In de kleine ruimtes mist die snelheid aan de bal en een passeeractie. Zal een verhaal Larsson worden. Overigens denk ik dat zijn tokkie uitstraling hem in de weg gaan lopen als die straks wekenlang niets laat zien.

Linssen mag blij zijn dat hij bij Feyenoord terecht is gekomen. Hij is niet beter dan Sinisterra. Dus heeft hij nu geluk dat die er lang uit ligt. Maar we moeten niet overdrijven: is Feyenoord dan nog de echte top in NL? Volgens mij is het al 20 jaar een top 2 tussen Ajax en PSV. Sporadisch wordt iemand anders tussendoor kampioen, maar meer ook niet.

16 september 2020 om 17:00

PSV zal toch echt een tandje bij moeten zetten om mee te doen dit jaar.

16 september 2020 om 18:04

Ik vond het er beter uitzien dan Feyenoord en Ajax in ieder geval al zegt dat natuurlijk precies niks nog na 1 speelronde. Maar PSV en Ajax zijn al ruim 20 jaar een top 2 daar waar er vroeger sprake was van een top 3 (gebaseerd op het sportieve aspect).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2737
2.Vitesse2514
3.PSV2315
4.Feyenoord2212
5.FC Twente1810
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger102
S. BerghuisAanvaller109
B. LinssenAanvaller101
N. JørgensenAanvaller61
J. BijlowKeeper60
L. NarsinghAanvaller61
R. BoženíkAanvaller40
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

27 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 4 december
Chelsea is in januari bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Antonio Rüdiger, die in de belangstelling staat van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren