Aulas fluit Valentijn Driessen en Mike Verweij genadeloos terug na primeur

Dinsdag, 15 september 2020 om 20:42Demen Bulbul • Laatste update: 00:06

Jean-Michel Aulas heeft vanavond hoogstpersoonlijk korte metten gemaakt met de primeur die Valentijn Driessen en Mike Verweij afgelopen nacht claimden over Memphis Depay. Volgens de twee journalisten van De Telegraaf had Olympique Lyon voor dertig miljoen euro een akkoord bereikt met Barcelona over een transfer van de aanvaller naar het Camp Nou, maar Aulas veegt die berichtgeving via Twitter van tafel.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door erikdebosz)

Grappenmakkers als journalisten vertrouw ze sowieso voor geen meter en zeker die Driessen niet enigste bronnen die hij kent komt water deruit.

15 september 2020 om 20:50

Inderdaad. Als ze er nu weer naast zitten net als bij Frenkie en PSG kunnen ze er beter mee stoppen.

15 september 2020 om 20:53

Of Donny van de Beek naar Real Madrid? Manchester United hoefde niet eens meer te bellen, want Van de Beek ging zeker in Madrid spelen. Dat was een uitgemaakte zaak haha... Niet alleen hilarisch dat ze de overstap naar Madrid verkeerd hadden, maar dat hij dan ook juist naar de club gaat die totaal kansloos zou zijn haha.

15 september 2020 om 21:32

En toch gaf Donny onlangs zelf aan dat de transfer naar Real zo goed als in kannen en kruiken was.

15 september 2020 om 21:45

Ja, zo goed als klopt, maar helemaal definitief niet en om dan zo duidelijk te zeggen dat anderen niet meer hoeven te bellen etc...

15 september 2020 om 22:41

Maar ze wachten niet op de definitieve transfer, want ze willen een scoup!!! Dus melden ze het zo snel mogelijk. En zitten ze vaker fout. Is de tijd van tegenwoordig, niet alleen de Telegraaf.

15 september 2020 om 23:04

@Formus, dat snap ik ook wel, maar als je zo overtuigd doet en er zo vaak naast zit gaat het averechts werken. Die Italianen van Sky hebben ook vaak een scoup, maar zitten vaker goed dan fout. Dan neem je het serieus. Dit niet meer.

15 september 2020 om 20:50

Het is jammer dat journalisten tegenwoordig zoveel onzin schrijven. Ooit toch een beroep om te respecteren, mensen zoals deze Driessen zorgen ervoor dat nieuws heel moeilijk te vertrouwen is.

15 september 2020 om 20:54

Mwah, er zijn zat goede journalisten hoor. Ze zijn alleen niet werkzaam in de sport..

15 september 2020 om 21:32

Die zijn er zeker en juist tegenover hen vind ik het erg. Als je kijkt naar bijvoorbeeld Hans Jaap Melissen die zijn van zo respecteert en snapt wat de rol van journalisten is dan erger ik me heel erg aan gasten als Driessen.

15 september 2020 om 20:53

Het is een engnek met een rijke fantasie die provoceren als verdienmodel gebruikt. Dat er mensen geschaad worden door zijn verzinsels zal hem aan zijn kont oxideren. Wat mij betreft maken ze journalisten strafrechtelijk vervolgbaar indien je kan bewijzen dat ze iets uit hun duim gezogen hebben.

15 september 2020 om 20:57

Strafrechtelijk vervolgen gaat wel heel ver. Het is hier geen China of Turkije waar journalisten zomaar de bak in kunnen belanden. Dat er wel wat meer consequenties aan foutieve publicaties mogen zitten is dan wel oké, maar strafrechtelijk vervolgen...

15 september 2020 om 21:04

Mooi dit, maar zijn directeuren wel te vertrouwen dan? Meestal als zij dit soort berichten de wereld in helpen is het de volgende dag nog geregeld. Reken er maar op dat Memphis zeer binnenkort onder contract staat bij Barcelona.

Tja. Dat is niet voor het eerst toch?

Haha de Telegraaf zit er weer eens grandioos naast.

15 september 2020 om 21:33

Ja maar ik heb net AZ gekeken. De heren analist, Gijp en Kieft gehoord in de rust. Waren totaal niet bang dat AZ uitgeschakeld zou worden, ze speelden prima. Na de wedstrijd kwamen ze smoezen te kort, waardoor AZ verloren had. Achteraf praten is zo makkelijk.

Verassend Telegraaf is de grootste roddelkrant van Nederland!

15 september 2020 om 21:03

In een roddelkrant staan vaak nog dingen die meer gebaseerd zijn op de realiteit/kloppen. De Telegraaf is een soort fictie.

16 september 2020 om 00:39

Is de krant afgebrand?

Driessen zet zich zelf weer voor janlul.

haha heerlijk ,valentijntje en mike , 2 waardeloze die zich geen journalist mogen noemen

Barca moet eerst verkopen maar de interesse is er wel. Maar wat gaan ze met Depay dus als Suarez blijft? Je gaat Suarez met zijn loon van 23 miljoen toch niet in de tribune zetten?

15 september 2020 om 20:56

Als Suarez 60% van de wedstrijden speelt, volgt er een automatische contract verlenging van een jaar. Dat zou pas dramatisch voor Barça zijn als dat zou gebeuren. Daarom als hij blijft graag naar de tribune verwijzen.

15 september 2020 om 21:24

60 procent van de minuten toch? Welke idioot neemt nou ook zo een clausule in een contract voor een speler die tegen die tijd oud is. Maar dit lijkt mij makkelijk om te omzeilen. Lekker minder dan 50 procent laten spelen.

Die 2 zijn regelrechte ramp. Verzinnen nieuws zonder iets te verifiëren. Telegraaf zou ze eruit moeten trappen

Nu moet je Aulas ook niet op zijn blauwe ogen geloven maar ergens geloof ik hem wel. Aangezien de heren van de Telegraaf wel vaker onzin brengt. Komen de Barca fans goed weg mocht Barca niet kunnen betalen. Is niet van het niveau dat je wil halen als je je wil versterken als Barca zijnde.

15 september 2020 om 21:05

Aulas moet de waarheid zeggen, Lyon is gevestigd in de aandelenmarkt en moet dus erg transparant zijn over hun inkomsten.

Zo, nu in Europa ook helder dat Valentijn Driessen fake news brengt. Toch bijzonder dat een krant die zichzelf zo respecteert geen afstand neemt van deze clown

Tis wel heel triest dat een club als Barcelona, een van de grootste en populairste clubs op aarde, te kampen heeft een financiã«le crises..maakt voor mij duidelijk dat Milan haar huishouden goed op orde heeft. Dan kunnen teminste meer transfers doen. Zelfde hoogtes als Depay's transfersom

15 september 2020 om 20:51

Komt door de regel van de Spaanse bond ivm corona, als dat verhaal klopt iig. Clubs moeten eerst verkopen ter waarde van het dubbele tov de aankoop. Dus voor depay zouden ze eerst voor 60 miljoen moeten verkopen

15 september 2020 om 21:21

@garrincha Tonali had het zelfde prijskaartje als Depay. En wat het met deze topic te maken heeft, kan je toch echt lezen. en je doet alsof 5e worden slecht is, met Juve, Inter, Napoli, Atalanta,in de competitie zou ik 5e worden prima vinden. lager mag niet, maar zolang we 5e of hoger, hoor je mij niet klagen, zeker als je ziet waar Milan vandaan komt

15 september 2020 om 21:23

Ik zou niet te vroeg juichen Garrincha. Voorlopig zie ik Barcelona eerder nog achteruit dan vooruit gaan.

15 september 2020 om 22:09

Hoor je wat je zegt? AC Milan 5e of hoger worden. Zo een zin op zich bevestigd alleen maar wat ik zei. @deToekomst Mag je vinden maar zo ver wegzakken als Milan zie ik niet gebeuren. Misschien als Bartomeu aan zou blijven ja. Maar er is genoeg potentieel in deze selectie. Jongeren die echt absolute wereldtop in wording zijn.

15 september 2020 om 21:21

Tsja, de Coronacrisis zal niet helpen, maar dat ze er nu zo belabberd voorstaan, nauwelijks spelers kunnen verkopen die veel waarde vertegenwoordigen en geen geld hebben komt natuurlijk wel door hun eigen jarenlange wanbeleid...

Tja, verbaasd me niets. Vorig jaar claimde ze dat Frenkie de Jong naar PSG een done deal was.

Als ze op dit moment geen bod uit kunnen brengen en het waar is dat barca het dubbele kwa transferprijs moeten verkopen, is de transfer van depay des te vreemder. Wat er versterkt moet worden is de verdediging.

Waarom speelt depay dan niet vanavond?

15 september 2020 om 21:08

speelde slecht afgelopen wedstrijd en heeft sowieso een transfer in zijn hoofd maar dat betekent niet dat die rond is zoals de televaag beweert .

15 september 2020 om 21:10

Omdat die schijnbaar nu met z'n hoofd bij een transfer zit. Rudi Garcia opteerd voor een speler waar die dit seizoen op kan bouwen logischerwijs.

Clown Driessen roept weer eens wat...Het is niet voor het eerst dat hij er pontificaal naast zit. Misschien voortaan meer research doen...

Niet de eerste keer dat de Telegraaf er gigantisch naast zit, Cat Radio meldde gisteren al dat Memphis steeds verder uit zicht raakt voor Barcelona en Wijnaldum eigenlijk totaal is uitgesloten. Maar interesse zal er vast zijn, anders had hij Bartomeu niet aan de lijn.

15 september 2020 om 21:04

Hij kan natuurlijk ook zelf Bartomeu hebben gebeld om te horen wat er waar van is..

15 september 2020 om 21:20

Als het klopt dat Barca geen cent te makken heeft is dat wel een flinke aderlating. Maar misschien wel beter joh. Lekker vol inzetten dan op Fati, Pedri, Trincao, Puig, Araujo en Todibo. Het is weliswaar uit noodzaak, maar je kunt gelijk kijken wat voor vlees ze in de kuip hebben.

15 september 2020 om 21:30

Idd, lekker sparen voor volgend seizoen met de jonkies spelen en volgend seizoen onder een nieuw bestuur goed investeren.

En deze kan zo te zien weer mooi in het rijtje met Frenkie de Jong gaat 100% zeker naar PSG en Donny vd Beek naar Real Madrid is helemaal rond.

Ja dat las ik vanochtend ook al. Barca heeft ook ontkent een bod te hebben gedaan. Wel was er interesse.

Haha wat een onzin weer. iedereen op het forum hier ging toch tekeer tegen elkaar wel goed genoeg niet goed genoeg en dat voor totaal niks

Die voorzitter reageert hierop omdat het juist wel waar zal zijn. Was het onzin had hij niet gereageerd. Depay of Koeman zal gelekt hebben

15 september 2020 om 21:06

Hij mag niet liegen. Lyon is in de aandelenmarkt en moet erg transparant zijn over hun zaken, als hij heen en weer gaat schreeuwen en liegen etc gooit hij zijn eigen ruiten in.

Valentijn Driessen verkoopt alleen maar praatjes en Mike Verweij die De Ligt nog helemaal afbrandde en bijna een mislukte carriere voorspelde na die gemiste penalty tegen Twente..... die man kan je al helemaal niet serieus nemen

Het zou wel wat zijn als de Telegraaf er weer naast zit. Mocht dit zo zijn dan kunnen ze zich zelf toch niet meer serieus nemen? Maar laten we nog niet , net als de Telegraaf, te hoog van de toren blazen . Je weet het maar nooit.

Riooljournalistiek. Mogen deze mensen dan keer op keer fouten maken en maar op hun plek blijven zitten? Overal kan je na fouten eruit gezet worden maar die belachelijke Telegraaf met Driessen voorop mogen gewoon hun gang gaan. Belachelijk en nu blijkt dit van Depay dik onwaar te zien. Ongekend!

Alles van De Televaag moet je nemen met een korreltje zout.

Driessen en Verweij zijn ook zulke arrogante jokers. Heerlijk hoe vooral die eerste er toch telkens weer naast zit en toch dat houdinkje hooghoudt. Zeker in die Telegraaf podcast, onverbeterlijk die man!

Die driessen is de meest ongeloofwaardige journalist van Nederland. Zoals in eerdere reacties aangegeven met frenkie en psg, donny en real en nu dit weer. Als ik zoveel onzin uitkraam op mijn werk zal het snel met me over zijn.

Driessen begint steeds meer een lachertje te worden. Die man zit er werkelijk elke keer naast. Overigens vind ik dit als Barca-fan wel erg goed nieuws. Lekker in Lyon houden, die Memphis. Bij ons heeft hij naar mijn mening echt geen fluit te zoeken.

De bijnaam van de krant is niets voor niets televaag. Wel vet dat die voorzitter de moeite neemt om deze 2 heren op hun plek te zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Olympique Lyon

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Lille OSC8341
3.AS Monaco7834
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
K. Toko EkambiAanvaller3514
I. SlimaniAanvaller183
Anthony LopesKeeper380
Y. SoumaréAanvaller30
M. BardVerdediger140
D. BenlamriVerdediger60
M. BarcolaKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Olympique Lyon.

810 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Olympique Lyon 37 20 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Olympique Lyon 17 5 1 0
Laatste voetbalnieuws

Koeman: ‘We hadden niet de juiste contacten, dat is cruciaal gebleken’

Ronald Koeman kijkt ondanks alle geruchten over zijn positie met een positief gevoel uit naar de start van het nieuwe seizoen. In een uitgebreid interview met Sport komt onder meer de...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 18 juni
Manchester City wil een bod uitbrengen op João Félix. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren