FOX-analisten zien één absolute uitblinker bij Feyenoord naast Berghuis

Zaterdag, 12 september 2020 om

Feyenoord won zaterdagavond zonder al te sprankelend te spelen met 0-2 bij PEC Zwolle. Aanvoerder Steven Berghuis maakte indruk door beide doelpunten te maken, maar de analisten van FOX Sports waren na afloop ook erg te spreken over doelman Justin Bijlow. Hugo Borst en Mario Been zien in de keeper van Feyenoord zelfs de nieuwe nummer één in Oranje.

"Degene die constant goed was, was Bijlow", stelt Borst vast in de nabeschouwing. De journalist krijgt meteen bijval van Ronald de Boer, die de sterke eigenschappen van Bijlow opsomt. "Hij is zó rustig, hij laat bijna geen ballen los, geen rebounds. Hij zit er heel agressief op als er iemand doorheen komt. Ik vind het een hele betrouwbare keeper." Bijlow is de vaste keeper van Jong Oranje, maar heeft volgens Borst grote potentie.

"Hij is niet zo ver verwijderd van Jasper Cillessen, die is behoorlijk overschat", neemt Borst het woord weer over. "Ik vind dat Bijlow voor de leeuwen gegooid moet worden. Als je in Jong Oranje kunt spelen en je blinkt nu zo uit, kun je rustig een keer in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Mexico uitgeprobeerd worden in het Nederlands elftal."

Ook Been heeft een hoge pet op van Bijlow. "Ik vind in hem in potentie de beste keeper die we hebben", zegt de ex-trainer van Feyenoord, die begrijpt dat Bijlow de afgelopen wedstrijden niet bij het grote Oranje zat. "Hij moet zorgen dat Jong Oranje het EK haalt, daarom zal hij er de afgelopen wedstrijden met de Nations League niet bij hebben gezeten. Maar hij is beter dan die twee reserves van Oranje", doelt Been op Marco Bizot van AZ en Tim Krul van Brighton & Hove Albion.


Poll

Is Justin Bijlow beter dan Jasper Cillessen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door curtazimo)

Rustig rustig, Nederlandse optimisme is weer bezig. Bijlow is zeker een geweldige keeper, laat hem eerst even een wedstrijd of 20-30 goed keepen. Voordat we aan Oranje en basisplaats daar gaan schrijven. Hij is zeker de toekomstige nummer 1.

12 september 2020 om 22:48

Je bent goed zoals je laatste wedstrijd. Dus hoezo 20-30? Zoveel spelers kwamen in Oranje na 10 wedstrijden. Zie hem liever dan Cillissen

12 september 2020 om 23:58

Ja en als je dat stelt dan vraag ik me dus af waarom Schuurs niet in de basis stond bij Oranje... kom op zeg. Ik denk dat Bijlow een hele goede keeper is, maar omdat hij nu een paar goede wedstrijden heeft gespeeld bij Feyenoord hoeft hij niet gelijk in Oranje. Goede keeper zeker, zeer talentvol maar net zoals Schuurs nog tr vroeg voor een basisplaats. Ik zou dan eerder voor Bizot kiezen ipv Cillissen.

13 september 2020 om 04:16

Heeft toch al meer dan Schuurs laten zien? Daarnaast zit Oranje gewoon heel breed in verdedigers (zonder blessures). Dan kan Bijlow prima mee als 2e of 3e keeper. En 100% over paar jaar als eerste keeper

12 september 2020 om 22:58

Het is niet zijn eerste seizoen he.... Volgens mij al in de tijd van Gio al nummer 1.

12 september 2020 om 23:30

Cillessen is ook een basisplaats aangeschreven terwijl hij in zijn hele carrière nog geen 30 goede potten heeft gespeeld en al bijna 30 is inmiddels

13 september 2020 om 00:04

Bijlow heeft vorig jaar ook uitstekend gekeept, dus op die 20-30 potjes zit hij wel.

13 september 2020 om 00:33

Je bedoelt dat hij verleden jaar prima gekeept heeft in die 7 eredivise wedstrijden die hij speelde ? In die andere 13 eredivisie wedstrijden waarin hij niet geblesseerd was keepte hij namelijk niet maar zat ie als reserve keeper op de bank.

13 september 2020 om 01:32

@SpeedyAFC Bijlow heeft in zijn carrière al 27 Eredivisie wedstrijden gekeept voor Feyenoord. Niet slecht voor een keeper van 22.

13 september 2020 om 02:01

Ik zeg ook niet dat het slecht is maar ter vergelijking, op zijn 22ste zat Cillessen al op 37 eredivisie wedstrijden echter was hij toen nog lang geen international. Dat werd hij pas twee jaar later op zijn 24ste, toen Oranje tegen Indonesie een vriendschappelijke wedstrijd speelde. Toen mocht hij een helft mee doen. Het is nu aan Bijlow om stappen te maken en het hele jaar vaste keeper van Feyenoord te blijven. Dan kan hij groeien en wie weet, over twee jaar aansluiten bij Oranje.

13 september 2020 om 02:38

Cillessen keepte toen nog bij NEC. Justin kan prima eens in de (voor-)selectie van Oranje zitten.

13 september 2020 om 10:28

Hij heeft al 20 tot 30 officiele wedstrijden in het eerste gespeeld en is nooit helemaal door het ijs gezakt. Wat moet hij verder nog doen? Dat zijn er trouwens ook meer dan jasper in zijn laatste 5 jaar

13 september 2020 om 21:20

Nou misschien een seizoen constant keepen. Niet al na 5 wedstrijden in het Nederlands elftal gooien.

Tim krul van Brighton?? Dat is drie seizoenen geleden...

Gelukkig komt er steeds meer erkenning voor dit waanzinnige talent. Ik snap al jaren niet hoe het kan dat mensen bijvoorbeeld Vermeer beter vonden. Hoe dan? Bijlow is zo compleet, met zo veel rust. Dit wordt de komende tien jaar de keeper van het Nederlands elftal.

12 september 2020 om 23:15

Misschien wel, misschien niet. Bijlow zal eerst eens internationale ervaring op moeten gaan doen, zich laten zien tegen goede tegenstanders. Pas dan kunnen we een oordeel vellen. Leuke wedstrijd keepen tegen PEC zegt niet zoveel.

12 september 2020 om 23:19

Net zoals al die Oranje-spelers die al zoveel internationale wedstrijden achter de rug hadden toen ze voor het eerst werden opgeroepen. Oh wacht...

12 september 2020 om 23:23

Vergeleken met Bijlow wel. Die heeft een enkele wedstrijd EL gespeeld en 27 eredivisie wedstrijden en wat Knvb beker wedstrijden. En dat is het dan. Laten we de komende jaren dus maar eens rustig afwachten hoe Bijlow zich ontwikkeld.

12 september 2020 om 23:32

leuk en aardig maar wat heb je aan een keeper die wel in de CL heeft gekeept als hij er weinig van heeft gebakken op dat niveau? dan is de meerwaarde ervan ook meteen weg

12 september 2020 om 23:38

Je hebt ook keepers die goed in de CL gekeept hebben, die een geweldig WK gekeept hebben tot je beschikking voor het Nederlands elftal. Om die dan te gaan passeren voor iemand die nog geeneens een vol seizoen eredivisie ervaring heeft, die bijna geen internationale ervaring heeft komt eerlijk gezegd een beetje raar over.

12 september 2020 om 23:39

Als ik kijk naar de spelers die worden opgeroepen voor Oranje, dan verdient Bijlow ook zeker een oproep. Om alleen maar Perr Schuurs als voorbeeld te noemen. Bizot heeft toch ook weinig internationale ervaring...En Cillessen mag ook wel is vervangen worden.

12 september 2020 om 23:42

Perr Schuurs werd opgeroepen omdat er heel veel gebleseerde verdedigers waren. Als er veel keepers gebleseerd zijn, wellicht wordt Bijlow dan ook wel opgeroepen als derde keeper. Echter momenteel waren de keepers gewoon fit.

12 september 2020 om 23:57

Zoals ik al zei, Cillessen verdient eigenlijk ook helemaal geen oproep. Maar je hebt inderdaad gelijk wat betreft dat er schreiend veel blessures waren natuurlijk.

12 september 2020 om 23:57

Het Ajax syndroom raakt je wel erg hard he? Zoveel reacties nodig om duidelijk te maken dat een talent van Feyenoord niet in oranje moet, lachwekkend. Bijlow kan prima mee als 3e keeper, maar dat vind jij niet leuk. Grow up...

13 september 2020 om 00:04

@speedyafc ik neem aan dat je dan niet op Cillessen doelt want die voldoet niet aan dat profiel van een geweldig WK keepen en een geweldige CL keepen. op welke keeper doel jij dan?

13 september 2020 om 00:14

@dneres Het Ajax syndroom? Wat is dat? Omdat hij van mening is dat Bijlow nog niet klaar voor is, en omdat hij voor Ajax is? Man wat slecht weer. Jij maakt er zelf een club discussie van door dat te stellen. Ik zou Bizot kiezen als eerste keeper, want ik ben van mening dat Bijlow het eerst consistent en tegen betere tegenstanders (lees EU) moet laten zien. Heb ik nu een AZ syndroom? Ik zou hem overigs wel selecteren ipv Krul, ik zie Krul niet meer meegaan naar het EK en dan kan Bijlow ervaring op doen bij de trainingen.

13 september 2020 om 00:20

DNeres. Het is zijn goed recht om die mening te hebben, maar mensen komen hier altijd met drogredenen, waarom zo’n jongen dan niet opgeroepen zou moeten worden.

13 september 2020 om 00:53

Met het Ajax syndroom bedoel ik Ajax supporters die blind de tegenaanval gaan om talenten van andere clubs te vroeg vinden om in aanmerking te komen voor oranje. Alsof zoiets alleen voor de Ajax talenten is weggelegd. En als je zoveel reacties daarvoor nodig moet hebben dan zit het behoorlijk dwars, plus de argumenten... en Bijlow mee als 3e keeper dat zou iedereen wel mee eens moeten zijn, maar het Ajax syndroom houd dat tegen om dat te vinden. Keepte Bijlow een half jaar in Ajax 1 dan waren de zelfde mensen die Bijlow nu te vroeg vinden er als eerst hij om hem oranje in te spelen, dat is het Ajax syndroom.

13 september 2020 om 01:04

Het probleem hier dat je eerst zelf iets verzint en het dan vervolgens het Ajax syndroom noemt. Er is nog nooit een keeper geweest die met niets meer dan een half jaar Ajax ervaring opgeroepen werd voor Oranje.

13 september 2020 om 01:15

Ja want alleen supporters van Ajax zullen hier kritiek op hebben.. Je reactie raakt kant noch wal. Omdat 1 (!) Ajax supporter een andere mening heeft dan jij is het maar het Ajax syndroom gelijk? Ik ken Speedyafc als iemand die over het algemeen heel objectief kan zijn. Ik vind ook dat hij best goede argumenten heeft waarom hij niet voor Bijlow zou kiezen. Je zou dus ook ervoor kunnen kiezen om die argumenten te weerleggen maar dat doe je niet, het enige wat je doet is andere provoceren.

13 september 2020 om 10:40

Wat een onzin over per schuurs. Hoeveel cl wedstrijden speelde die dan zo geweldig? Niet eens basis bij ajax maar al wel klaar voor een voorselectie van oranje, dan kan je ook aan spelers als wijndal en geertruida gaan denken. Bijlow is jong en speelt erg goed, hij speelt veel meer dan de beoogde basisspeler, en hoewel de trainingen van Barcelona van een hoger niveau zijn laat hij nu opnieuw zien gewoon te kort te komen als de concurrentie beter is dan Vermeer (die trouwens door beiden uit de basis is gespeeld).

13 september 2020 om 10:53

Helemaal geen onzin over Perr Schuurs, er waren heel veel verdedigers geblesseerd dus hevelde men tijdelijk een verdediger over van jong Oranje. Zouden er veel keepers gebleseerd zijn, dan zou men hetzelfde met een keeper van jong Oranje doen. Wat Barcelona ermee te maken heeft, is me even onduidelijk maar als je op Cillessen doelt, die speelde bij Valencia afgelopen seizoen meer wedstrijden dan Bijlow bij Feyenoord deed. Overigens speelde Bijlow Vermeer niet uit de basis, Vermeer was vorig seizoen gewoon eerste keeper en speelde meer wedstrijden dan Bijlow. Bijlow zat gewoon op de bank totdat Vermeer vertrok naar de Mls. Vermeer liep uit zijn contract en zo kon Feyenoord toch nog een paar miljoen euro vangen.

12 september 2020 om 23:38

Ach beste Moridin, ook Jeroen Zoet zou de absolute nummer 1 van Nederland worden en zelfs Mulder zou een ongekend talent zijn geweest. We weten allemaal hoende carriere van deze twee heren loopt. Zullen we eerst maar eens kijken hoe hij zich profileerd op Europees niveau?

13 september 2020 om 07:52

Diegene die Mulder ooit een ongekend talent heeft genoemd moet verboden worden naar voetbal te kijken.

Dan nog eerder Bizot maar Cillisen zal nog wel jaren eerste doelman zijn bij oranje...

12 september 2020 om 23:26

Waarom zou je in godsnaam Cilessen jarenlang tot eerste keeper maken? Bijlow is nu al beter.

12 september 2020 om 23:40

Beter op basis van wat? Waar ie geboren is of beter omdat hij al jarenlang geweldig aan het keepen is? Bijlow heeft nog geeneens een vol seizoen eredivisie op zijn naam staan. Kom op zeg.

12 september 2020 om 23:53

En Cillessen komt niet aan spelen toe. Dan beter iemand die nu speelt.

13 september 2020 om 00:03

Hoe bedoel je Cilessen komt niet aan spelen toe? Cillessen speelde afgelopen seizoen 24 La Liga wedstrijden en zes CL wedstrijden. Dit jaar is hij begonnen met twee internationale wedstrijden tegen Polen en Italie.

13 september 2020 om 00:08

Waarom Bijlow beter is dan Cilessen, vraag je dat echt? Jij hebt toch ook ogen? In alles. Uitstraling, reflexen, meevoetballen, stoïcijnse houding, aansturing van de verdediging, hoge ballen, dode spelsituaties, haben sie eine steunde?

13 september 2020 om 00:14

En wanneer heb je die Bijlow dan geweldig zien keepen in internationaal verband? Wanneer heb je hem uberhaupt zien keepen? Die 7 eredivisie wedstrijden afgelopen seizoen? Die 16 wedstrijden in 18/19 of die 3 wedstrijden het jaar ervoor? Echt serieus waar heb je het over, hij heeft nog geeneens een vol eredivisie seizoen gekeept, laat staan in Europees verband. Voordat je een keeper in Oranje zet zal die toch echt eerst jarenlang ervaring op moeten doen.

13 september 2020 om 02:12

alsof Vlaar en De Ligt geweldig veel ervaring hadden toen ze debuteerden voor Oranje

13 september 2020 om 10:30

SpeedyAFC, ik vind dat je deze keer toch echt teveel je clubvoorkeur naar voren laat komen... deze jongen is goed genoeg voor Nederlands elftal.

Ik zeg al heel lang dat Bijlow echt een waanzinnig goede keeper is. Zo compleet, goede lengte, anticiperen goed, heeft lef, communicatie is beter geworden net als het uitkomen. Nee dit is nu al de beste keeper van Nederland, al begrijp ik ook dat we nog even wat potjes moeten afwachten.

13 september 2020 om 00:17

Da’s wel heel opportunistisch; “nu al de beste keeper van Nederland”... Ik moet zeggen, wat ik van m gezien heb ziet er prima uit, Oranje-materiaal als je t mij vraagt. Als je had gezegd dat het de beste Nederlandse keeper is, dan zou ik er wellicht in meegaan, maar de beste keeper van Nederland is in mijn ogen Onana. Al n paar jaar...

13 september 2020 om 12:18

Ik denk niet dat hij bedoelt dat hij de beste is van de competitie. Maar de beste Nederlandse keeper.Het probleem is dat je niet een hele goede keeper hoeft te zijn om de beste van Nederland te zijn. Cillissen staat er ook enkel op basis van prestaties uit het verleden.

14 september 2020 om 10:04

Ahh, makes sense... Dan nog is het discutabel om hem nu al de beste te noemen denk ik, maar dat hij kan keepen is geen discussiepunt denk ik :-)

Feyenoord heeft maar 1 absolute topper in huis die in zijn eentje het verschil maalt voor de ploeg en dat is Dick Advocaat. Sinds zijn aamstelling is het voetbal van een bedroevemd niveau maar, weet hij wel de punten binnen te halen. Vorig seizoen was alleen het veldspel van ADO nog slechter dan van Feyenoord. Maar, op een wonderbaarlijke manier pakt Feyenoord week in week uit de punten. En het voetbal is weer begonnen en wederom met verschrikkelijk voetbal dat door de gemiddelde ploeg uit San Marino nog niet eens op de mat wordt gelegd, weet Feyenoord toch weer 3 punten te halen. Wat Advkcaat voor elkaar krijgt is van zo wonderbaarlijk dat eigenlijk hij de ballon d'or zou moeten winnen dit seizoen

12 september 2020 om 23:43

Hahahahaha, wat Ben jij zielig zeg. Feyenoord heeft vorig seizoen gewoon veel wedstrijden hartstikke goed gespeeld, beter dan de meeste andere Eredivisieclubs. Maar ja, ik weet niet wat jij op hebt: of je anti-Feyenoord bril of een anti-Advocaat bril.

12 september 2020 om 23:50

Een anti Dick Advocaatbril? Ik zeg dat de beste man zelfs de ballon d'or verdient omdat hij werkelijk fantastisch werk levert. En laten we niet doen alsof Feyenoord vorig jaar zo vaak echt goed voetbal liet zien. Sterker nog, zelfs Dick Advocaat heeft aangegeven dat Feyenoord nog weleens aan de gelukkige kant van de score stond ondanks dat het voetbal niet overliet. Maar, het is geen mening die jij wilt horen dus, ik zal wel anti zijn.....

12 september 2020 om 23:56

Nee hoor, je mag best kritiek hebben op het spel van Feyenoord, maar doe normaal man, met je dat Feyenoord na ADO het slechte veldspel heeft laten zien. Maar ja, jij bent blijkbaar zo’n Ajacied die geen goed woord over heeft voor een rivaal, net zoals sommige Feyenoorders dat ook hebben.

13 september 2020 om 00:01

Ik kan hem ook omdraaien acmilan2019. Dat jij zo'n supporter bent die ook door een bril kijkt en zeggen, doe normaal met je Feyenoord speelde vaak beter dan menig eredivisieclub. Jij bent blijkbaar zo'n Feyenoorder die nooit iets verkeerds ziet van zijn eigen club. Net zoals veel supporters dat hebben

13 september 2020 om 00:04

Als je, je mening echt meent dan ben je niet anti, maar is je kijk op voetbal best simpel. Bekijk even hoeveel goals ze hebben gemaakt tov de bovenste ploegen sinds advocaat. Dat kan alleen met geluk en ook geluk en slecht spel geef je weinig goals weg. Maar idd, Advocaat heeft aangegeven dat ze wel eens aan de gelukkige kant stonden dus ze kunnen niks want geen een ploeg staat wel eens aan de gelukkige kant van de score als ze slecht hebben gespeeld, maar blijf in je frustraties daar kom je Leroy Fer mee. Domineert trouwens op het veld van alle middenvelders in de eredivisie.

13 september 2020 om 00:13

Ik heb jouw reactie 3x gelezen dneres maar het is redelijk onnavolgbaar wat je npu echt zegt. Ik ga er maar vanuit dat jij mij simpel noemt en er vervolgens een portie scorebordjournalistiek tegenaan gooit. En dan zeg je dat mijn kijk op voetbal simpel is. Oh ja, en Leroy Fer heeft gemiddeld 2 slaapmomenten per wedstrijd en kost je daardoor minimaal 9 punten per seizoen. Maar, hou maar vol dat Fer een echte topper is.

13 september 2020 om 00:14

Hahahaha nogmaals, je mag kritiek hebben, heb ik ook. Feyenoord speelde vandaag rampzalig. Maar ga niet zo overdreven doen, alleen maar om te provoceren.

13 september 2020 om 00:20

Je kan merken dat er tot vandaag al een tijdje niet meer gevoetbald is acmilan2019. Maar, afgelopen seizoen waren de resultaten onder Advocaat fantastosch maar was het voetbal vaak genoeg dramatisch. Nogmaals, ondanks dat het iets is dat jij niet wilt horen betekend het niet direct dat ik een 'hater' of aan het provoceren ben.

13 september 2020 om 00:26

FrankAPF, denk dat we beetje langs elkaar schrijven het gaat me niet om dat je kritiek hebt op Feyenoord. Ik heb als fan constant kritiek op Feyenoord... maar ik vind de manier waarop je het hier brengt een beetje raar en overdreven. Maar oké, als dat je echte objectieve mening is, dan is dat je goed recht! Ik heb het spel van Feyenoord afgelopen seizoen alleen niet zo ervaren.

13 september 2020 om 00:43

Nee hoor acmilan2019. Jij noemt mij namelijk zielig en zegt dat antifeyenordbril op zou hebben omdat ik niet de mening heb over jouw club die jij als supporter graag zou willen horen. Dus, echt langs elkaar heen schrijven lijkt mij niet het geval. Het blijkt inderdaad dat jij het afgelopen seizoen anders hebt ervaren dan ik

13 september 2020 om 09:53

Met deze reactie bewijs je dan ook nogmaals je zielige karakter en kan ik dan ook echt concluderen dat je anti-Feyenoord bent of inderdaad een simpele kijk op voetbal hebt.

13 september 2020 om 11:56

Haha Frank. Denk aan je bloeddruk. Ik weet hoe vervelend het kan zijn als je vrouw niet kan koken.

12 september 2020 om 23:57

Feyenoord speelt altijd zo stroperig naar mijn idee. Eigenlijk al sinds de aanstelling van Gio. Ze kunnen wel winnen, maar eigenlijk is de enige echt goed gespeelde pot vanaf de aanstelling van Gio tot nu de kampioenwedstrijd in de Kuip tegen Heracles en de wedstrijd van afgelopen seizoen in de Kuip tegen Ajax. Ik denk dat ik je overigens wel gelijk moet geven dat het er nog stroperiger aan toe ging bij Ado. Ik duim voor degradatie, wie weet krijgen we zo toch nog Lex en Tommie terug. De groeten!

13 september 2020 om 02:14

@ikea in het kampioensjaar van Gio was Feyenoord erg goed qua spel. zo versloegen we AZ met 4-1 en hadden we nog meer van dat soort grote uitslagen. dat het na dat seizoen niet altijd even spectaculair is geweest ben ik wel met je eens

13 september 2020 om 08:26

Inhet kampioensjaar AZ uit 0-4, thuis 5-2, Go ahead eagles 8-0, Sparta thuis, Groningen uit 0-5, Roda thuis 5-1, Feyenoord NEC 4-0, Feyenoord ADO 5-1. Is toch best netjes...

13 september 2020 om 00:09

Haha, je weet dat het voetbal pas echt weer begonnen is als er zó zuur gereageerd wordt na een overwinning van Feyenoord. Als je het iedere keer echt wonderbaarlijk vindt dat Feyenoord een overwinning binnen weet te halen zou je het misschien toch bij jezelf moeten zoeken.

13 september 2020 om 00:15

Ik zou mijn reactie even lezen. Dick Advocaat is de reden dat Feyenoord zulke prestaties behaalt. Ik zou mij drukker maken over zijn opvolging dan over een eventueel vertrek van Berghuis of Senesi

13 september 2020 om 09:22

Wat hier gezegd wordt, over het veldspelen organisatie, is gewoon waar. Sterker, muv Fred Rutten heeft geen enkele trainer fatsoenlijk voetbal laten zien, ook Koeman en v Bronkhorst niet. Dat de resultaten soms goed waren, akkoord, maar dat zijn verschillende dingen.

Toen ik dit 2 jaar geleden riep werd ik voor gek verklaard. Bijlow heeft echt alles wat een keeper nodig heeft!

13 september 2020 om 00:05

Lijkt me vrij logisch dat je toen voor gek werd verklaard. Twee jaar geleden stond Bijlow op 3 eredivisie wedstrijden. Verklaar je nog ook voor gek als je het serieus meent dat iemand met 27 eredivisie wedstrijden en een enkele EL kwalificatie wedstrijd geschikt is als keeper van Oranje.

13 september 2020 om 00:15

Is niet zo logisch. Soms zie je iemand met veel talent. Hebben jullie vast ook gehad bij een De Ligt.

13 september 2020 om 00:20

De Ligt werd door Blind veel te vroeg opgeroepen voor Oranje. Ging toen ook behoorlijk de fout in bij Oranje. We kwalififeerde ons niet. Ervaring is zo belangrijk op het hoogste niveau.

13 september 2020 om 00:29

Moet inderdaad opgehouden worden met jongens zo snel te laten te debuteren. Jongens moeten toch eigenlijk minstens een jaar hebben gespeeld om opgeroepen te worden en dan kunnen ze eventueel doorgroeien naar een basis plek.

Prima keeper die Bijlow en denk op dit moment een van de grootste keepertalenten van Nederland. Maar basis van Oranje komt natuurlijk nog veel en veel te vroeg. Als hij een goed seizoen draait, lekker meenemen als derde keeper naar het EK (ervan uitgaande dat Cilissen en Bizot ook hun niveau halen) en daarna zien we wel verder. Jongen is pas 22, heeft nog een hele carrière voor zich.

Cillissen is toch niet overschat. Gewoon een middelmatige keeper, precies wat iedereen hem ook vindt.

Wat een vreemde reacties hier zeg. Bijlow de komende jaren de eerste keeper van Oranje, nu al beter dan Cillessen, en dit allemaal op basis van een pot tegen Zwolle. Laat Bijlow maar eerst weer eens een paar wedstrijden dit niveau behouden.

13 september 2020 om 11:30

Nou zoveel vreemds vind ik dat niet. Men vindt Bijlow een betere keeper dan Cilessen omdat hij dat is. Ik heb echt zelden zo'n contrast gezien tussen een keeper die wel iets uitstraalt en een keeper die dat niet doet. Bijlow heerst in z'n 16 meter, zet z'n verdediging neer, keept met bravoure. Cilessen is een goede lijnkeeper maar mist voor de rest alles wat een goede keeper maakt.

13 september 2020 om 11:59

Ik heb sterk het vermoeden dat je een beetje verblind bent hier door je clubvoorkeur. Bijlow heeft zeker veel potentie, maar hoe hij hier nu wordt afgeschilderd is alsof hij al een gevestigde naam is die zich jaren op hoog niveau heeft weten te manifesteren. We hebben het hier over een talent dat nog niet eens 30 duels in de Eredivisie achter zijn naam heeft staan.

13 september 2020 om 12:18

Frenkie de Jong had nog geen 60 Eredivisie duels op z'n naam staan toen heel Nederland het heel logisch vond dat hij naar Barca ging. De Ligt werd na een paar Eredivisie duels opgeroepen. Bijlow had al een basis plaats onder Gio toen hij door blessureleed werd terug geworpen. Iedereen die wel eens Feyenoord kijkt zag toen al z'n potentie.

13 september 2020 om 12:23

Dejan, Cillissen staat er enkel op basis van prestaties uit het verleden en omdat er nog geen andere keeper op de deur heeft geklopt. Daar lijkt nu verandering in te komen en daar ben ik blij mee. Cillissen speelt sowieso te weinig bij zijn clubs om eerste keeper te blijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.PSV138
4.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. BijlowKeeper50
R. HapsVerdediger52
B. NieuwkoopVerdediger50
M. SenesiVerdediger51
L. FerMiddenvelder50
S. BerghuisAanvaller56
B. LinssenAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

7 fans
Keeper, 22 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Feyenoord 5 0 0 0
2019/2020 Feyenoord 7 0 0 0
2018/2019 Feyenoord 16 0 1 0
2017/2018 Feyenoord 3 0 0 0
2016/2017 Feyenoord 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Advocaat kiest enigszins verrassende vervanger voor afwezige Fer

Orkun Kökcü is bij Feyenoord de vervanger van de afwezige Leroy Fer in het eerste groepsduel van de Europa League met Dinamo Zagreb. De dertigjarige middenvelder viel afgelopen zondag in de...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren