‘Dumfries is door relatief laag prijskaartje favoriet voor toptransfer’

Zaterdag, 1 augustus 2020 om 15:45Chris Meijer

De naam van Denzel Dumfries staat nog altijd hoog op het verlanglijstje bij AC Milan, zo weet La Gazzetta dello Sport te melden. In de zoektocht naar een nieuwe rechtsback krijgt de aanvoerder van PSV voorlopig de voorkeur boven Emerson van Barcelona. Dat heeft volgens de Italiaanse krant mede te maken met het prijskaartje van Dumfries, dat met achttien miljoen euro relatief laag zou liggen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Denzel Dumfries naar AC Milan verkassen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door sirius)

Zijn toch leuk bezig in Milan en kan net als Theo op de brommer over de flank

Zou ik een goeie transfer vinden! Emerson zou de droomkanditaat zijn maar Barca gaat hem niet verkopen voor minder dan 30mil, wat erg veel geld is voor Milan. Samen met Theo 2 goeie jonge backs, met Saelemaekers op op rechtsvoor (hopelijk wordt dat nog Chiesa na de mercato) zal die genoeg ruimte hebben om op te stormen omdat Saelemaekers makkelijk zijn positie over kan nemen.

1 augustus 2020 om 17:26

Speelt Milan met een 3 mans verdediging dan? Met een 4 mans verdediging op een dergelijk niveau heb je naar mijn mening niet veel aan Dumfries. De man blijft maar gaan en daardoor ligt er meer druk op de verdediging. Bovendien is hij aanvallend behoorlijk matig voor een back die nauwelijks kan verdedigen. Tegen het rechter rijtje van de Eredivisie kun je de cijfers dan nog wel wat opkrikken, maar in grote competities gaat dat niet zo makkelijk.

2 augustus 2020 om 07:07

Ik ben 31 jaar en in heel mijn leven sinds ik voetbal volg heb ik nooit zo een goeie RB zien voorbij komen bij Oranje. Als mensen hem niet goed vinden dan moeten ze gewoon stoppen met voetbal kijken want ze snappen er toch geen ruk van. Ten eerste die drive van hem is hoger dan welke voetballer in Oranje. Die man is onvermoeibaar en alleen daarom is hij een topper dan hoef ik niet eens over zijn voetbalkwaliteiten te praten want die man scoort met links rechts en z’n hoofd. Wat moet die man nog doen met z’n kont scoren?

2 augustus 2020 om 11:53

Drive en onvermoeibaarheid maakt iemand nog geen uitstekende speler. "die man" scoort bijna alleen tegen degradatiekandidaten en laat verdedigend veel steken vallen. Dat jij 'm een topper vindt, maakt dat 't nog niet waar. Ik beoordeel 'm liever op z'n prestaties in topwedstrijden, Europa en Oranje en daar komt hij er gewoon niet goed vanaf. Dan wordt hij ondergesneeuwd vanwege het niveau. Begrijp me niet verkeerd: Dumfries is een goede back hoor voor een topclub in de Eredivisie, maar ik vind 'm voor Europese begrippen gewoon pure middelmaat of net daar iets boven. Dat hij de hoogste drive van Oranje heeft, zegt me niets. Hij is namelijk ook steevast een zwakke schakel en 1 van de slechtste spelers op het veld daar.

Hoop niet dat ze hem laten gaan, is de enige verdediger van niveau bij psv.

1 augustus 2020 om 15:59

Maar voor 18 miljoen kunnen ze zowel een goeie nieuwe rechtsback halen, en de gewenste linksback halen. Dumfries is goed, maar ik zou liever bijvoorbeeld Zeefuik en Rodriguez als backs hebben, dan Dumfries en Sadilek.

1 augustus 2020 om 16:02

Nouja probleem met Rodriquez is niet het prijskaartje, dat valt zonder die 18 miljoen ook wel te betalen. Dat salaris is alleen 'n ander verhaal..... dat gaat namelijk nooit gebeuren bij PSV ook niet bij 18 miljoen voor Dumfries

1 augustus 2020 om 16:10

Hoezo de vergelijking trekken tussen zeefuik/Rodriguez tegenover Dumfries/sadilek? Rodriguez is niet haalbaar en sadilek is niet de LB van PSV maar een tijdelijke oplossing.

1 augustus 2020 om 16:13

@Argecy, Nee dat bergijp ik, bedoelde aan te geven dat je beter 2 backs van niveau kan hebben dan 1. Rodriguez is inderdaad onhaalbaar.

1 augustus 2020 om 16:15

@Bastardm, Ik probeer aan te geven dat je beter 2 backs kan hebben van een prima niveau dan dat je 1 hebt van een goed niveau. En Sadilek een tijdelijke oplossing? Hij heeft er zowat het hele jaar gestaan. PSV heeft al 1,5 jaar een probleem op die positie.

1 augustus 2020 om 16:16

Rik Elfrink heeft het over een vraagprijs van 25 miljoen. Denk dat hij betrouwbaarder is dan een Italiaanse krant. Lijkt me niet dat PSV hem gaat verkopen omdat hij perfect past in de speelwijze van Schmidt. PSV heeft volgens Gerbrands ook een budget voor 3 a 4 basisaankopen dus de linksbackpositie wordt zeker nog versterkt zonder uitgaande transfers.

1 augustus 2020 om 16:21

@Andres13, Zo, dan heeft PSV meer te besteden dan ik dacht eerlijk gezegd. Ik weet dat Bergwijn voor veel verkocht is. Maar ervan uitgaande dat een basisaankoop rond de 8/9 miljoen zal kosten, kan PSV dus zonder CL en na deze crisis gewoon 35 miljoen uitgeven. Erg veel geld is er dus nog. Versterkingen zijn ook wel erg noodzakelijk.

1 augustus 2020 om 16:25

3 a 4 basisaankopen? Vanwaar dan al dat gemekker over hoe moeilijk PSV het allemaal niet had? Want zoals @MessiBazoer al aangeeft, is dat al snel een miljoen of 35.

1 augustus 2020 om 16:28

Dat komt niet alleen vanuit Bergwijn, maar ook Lozano, de Jong en Angelino van vorig seizoen. Komt samen uit op ongeveer 100 miljoen. Daar gaan natuurlijk ook een aantal kosten vanaf en de ingaande transfers van vorig seizoen (+/- 35 miljoen) maar dan blijft er nog steeds een aardig potje over.

1 augustus 2020 om 16:36

@Andres, Ah oké vandaar. Maar op welke posities willen ze dan die 4 versterkingen halen? De aanval zit volgens de PSV fans op dit forum goed. Ik dacht dat er alleen behoefte was aan een linksback, voetballende 6 en een extra cv. Wat zou jij graag zien komen dan?

1 augustus 2020 om 16:44

Lb, cv, cvm en miss een keeper. Iig de linie waar versterkingen het meest nodig zijn.

1 augustus 2020 om 16:47

Die drie posities inderdaad en het is een publiek geheim dat Schmidt een keeper zoekt die kan meevoetballen. Ruiter is inmiddels weg en Jurjus + Zoet staan op de vertreklijst.

1 augustus 2020 om 17:21

@andres13 - Je moet nog maar kijken hoeveel je daarvan werkelijk kunt besteden. PSV moet zich nog kwalificeren voor de Europa League, zal tekorten aan moeten vullen vanwege corona en noem het maar op. Nu weet ik niet wat PSV precies in begroot, maar ik denk dat het allemaal gecompliceerder en minder optimistisch is als jij schetst.

1 augustus 2020 om 19:00

Jij noemt er nu al drie. Volgens mij is dat ook het gewenste aantal plus eventueel nog een keeper als ook Zoet vertrekt.

Ik denk persoonlijk dat hij daar niets te zoeken heeft, ik vind hem te overschat is aardig bij psv maar technisch verre van, heb de hype ook nooit gesnapt

1 augustus 2020 om 16:11

Longen van een paard, verdedigend erg sterk, kan scoren, heeft leiderschapskwaliteiten, laat nooit zijn koppie hangen en heeft aangetoond snel aan te kunnen passen / groeien. Voorzet en passeerbewegingen kan een stuk beter, maar er zit nog meer dan genoeg rek in.

1 augustus 2020 om 16:45

Zijn positionering moet vooral een stuk beter worden wil hij slagen in een betere competitie. In de eredivisie is het niet vaak afgestraft maar hij loopt echt vaak uit positie. Vind het meer een flankdraver voor in Engeland die strijdlust met zich mee neemt.

1 augustus 2020 om 16:25

puur verdedigend gezien is Dumfries wel veruit de beste back in Oranje gebleken. hij hield zich tegen de toplanden moeiteloos staande in verdedigend opzicht. aanvallend is het in Oranje idd nog niet best maar bij PSV maakt hij wel bizar veel goals voor een back. AC Milan is natuurlijk geen Real Madrid dus het zou me niet eens verbazen als hij daar kan uitgroeien tot een belangrijke kracht

1 augustus 2020 om 16:48

Deze Dumfries had 0,0 toegevoegde waarde bij de Interlands. Bij Psv doet hij het uitstekend, maar ik ben bang dat hij bij een (sub)top club niet wegkomt met die treurige wedstrijdmomenten. (ballen over 5 meter niet goed inspelen, verkeerde aannames en ballen over de zijlijn dribbelen)

1 augustus 2020 om 17:04

verdedigend had hij wel veel meer meerwaarde als Blind die 7 van onze laatste 11 tegengoals heeft ingeleid en daarmee veruit de zwakste schakel in de verdediging van Oranje is. dat Dumfries aanvallend niet veel toevoegt ben ik met je eens maar ik heb toch liever een back die goals voorkomt dan een back die goals inleid straks op het WK

1 augustus 2020 om 17:19

Waarom heb je het nu over een linksback ? Het gaat over het functioneren van Dumfries. Die echt niets heeft toegevoegd in aanvallend opzicht. Ook in verdedigend opzicht was hij een aantal keren discutabel. Overigens strooi jij wel vaker met fouten van Ajax spelers, terwijl analisten de fouten aan andere spelers toeschrijven.

1 augustus 2020 om 17:34

Japie "puur verdedigend gezien is Dumfries wel veruit de beste back in Oranje gebleken." jij: "deze Dumfries had 0,0 toegevoegde waarde bij de Interlands." Japie: "verdedigend had hij wel veel meer meerwaarde als Blind die 7 van onze laatste 11 tegengoals heeft ingeleid en daarmee veruit de zwakste schakel in de verdediging van Oranje is." jij: "waarom heb je het nu over een linksback" en natuurlijk jij ook: "overigens strooi jij wel vaker met fouten van Ajax spelers, terwijl analisten de fouten aan andere spelers toeschrijven." hoe aangevallen kan je je voelen gast?dumfries is op de back positie veruit de beste optie die we hebben en dat geeft Japie terecht aan.

1 augustus 2020 om 20:49

Ik voel me niet aangevallen. Dumfries kan niet voetballen. Ik wil een speler in Oranje zien die wel kan voetballen. Alle basistechnieken ontbreken bij hem.

2 augustus 2020 om 07:22

Wat is dat nou voor onzin? Weetje wel ten eerste de taken van de RB-positie? Hij hoeft m alleen maar naar de juiste kleur te pasen en de flanken bestrijden. Dat kan niemand beter dan hem in Oranje.

Ik denk persoonlijk dat hij daar niets te zoeken heeft, ik vind hem te overschat is aardig bij psv maar technisch verre van, heb de hype ook nooit gesnapt

Ik snap heus wel dat Denzel geen 50 mln waard is, maar 18 is wat mager voor een RB die regelmatig scoort en international is.

1 augustus 2020 om 16:10

Ik denk dat het zeer zwakke seizoen van PSV (zowel in de competitie als in Europa) toch wel een stevige waardevermindering met zich meebrengt.

1 augustus 2020 om 18:01

Maar in dat zwakke seizoen was hij vaak goed en scoorde veel

1 augustus 2020 om 19:20

Dat zeker, dat zul je me niet horen ontkennen. Maar het is en blijft een ploegsport, dus dat heeft wel invloed. Maar 18 à 20 miljoen lijkt me zeker een reëel bedrag.

1 augustus 2020 om 16:14

Ik geloof ook niet dat 18 miljoen de vraagprijs is. Het ED/Rik Elfrink meldt dat PSV 25 miljoen vraagt voor Dumfries en die zijn altijd goed op de hoogte. Dat is hij naar mijn mening ook minimaal waard.

1 augustus 2020 om 16:16

18 miljoen is best flink hoor voor een rechtsback. Zo’n goede voetballer is het nou ook niet, dus als je uitkomt op 20 miljoen met een doorverkooppercentage mag je toch wel blij zijn.

1 augustus 2020 om 16:52

Aanvallend is Dumfries prima, maar verdedigend heeft hij nog veel te leren. En daar wordt zeker ook naar gekeken.

1 augustus 2020 om 17:01

In Oranje zijn de backs structureel de slechtste spelers op het veld. Ik vind 18 miljoen wel redelijk marktconform als ik eerlijk ben. In Oranje zie je toch wel goed hoe matig hij eigenlijk is. Dat hij dan in de Eredivisie wel uitblinkt, het blijft natuurlijk slechts de Eredivisie. Nu is de waarde van spelers overigens wel lastig in te schatten in de huidige markt, maar 18 miljoen euro vind ik toch best veel geld voor een speler van het kaliber Dumfries.

1 augustus 2020 om 17:08

Hij is 24, zit weinig rek meer in, PSV speelt niet in de CL en hij is voetballend een beetje beperkt. Bovendien vertrekken er maar weinig eredivisie backs voor veel geld naar het buitenland. 18 miljoen moeten ze meteen accepteren.

1 augustus 2020 om 18:30

Als Dumfries iets heeft laten zien afgelopen jaren is het wel dat er bij hem altijd nog rek in zit. Is relatief laat van de amateurs naar Sparta gegaan, vervolgens direct Heerenveen en meteen naar PSV. En overal binnen no time aan het niveau aangepast en zelfs een van de betere spelers geworden.

2 augustus 2020 om 12:59

Sinds wanneer zit er geen rek meer in een 24-jarige speler? Nu vind ik 18 miljoen euro voor Dumfries geen gek bedrag hoor (al snap ik ook dat PSV wellicht hoger mikt), maar bij een normaal carriere-verloop van een voetballer wordt een speler na z'n 24ste nog beter. Om even voorbeelden van jouw club op te noemen: Botteghin, Berghuis, Linssen, Diemers, Fer, Toornstra. Allemaal spelers die momenteel beter zijn dan dat ze waren op 24-jarige leeftijd. Dat betreft slechts 1 club...

1 augustus 2020 om 17:19

Mwah 18 miljoen is toch een net bedrag. Aanvallend is het een blind paard, vergeet daardoor ik weet niet hoe vaak dat hij rb is en brengt daardoor het toch al zwakke centrum continu in problemen. Voetbalintelligentie is ook het onderkennen van de zwaktes van je eigen team.

18 miljoen voor iemand die niet mee kan voetballen vind ik wat veel. Als tegenstanders van NL elftal je compleet vrij laten in de opbouw dan zegt mij dat genoeg. Die goals tegen de Nederlandse subtop tellen voor mij niet mee. Pakken dat geld.

1 augustus 2020 om 16:27

Alvarez kan ook niks met een bal en die was ook 15 miljoen euro dus 18 miljoen euro voor een Dumfries die onbetwist basisspeler is en verdedigend gezien de beste back in Oranje vind ik best een acceptabel bedrag

1 augustus 2020 om 16:35

Alvarez is een centrale verdediger, dus dat verandert de zaak toch wel een beetje. Daarnaast is het niet per definitie veelzeggend dat Dumfries de beste rechtsachter is uit Nederland, in het land der blinden is eenoog namelijk koning.

1 augustus 2020 om 16:47

Verdedigend de beste back in Oranje zegt niet zoveel als je weinig tot geen concurrentie hebt op die positie. Overigens kan Alvarez meer met een bal dan Dumfries zijn harde voetjes.

1 augustus 2020 om 16:52

Toch zie ik liever Hateboer op RB dan Dumfries.

1 augustus 2020 om 17:05

Ook Dumfries is verdedigend zeer matig. In Oranje behoort hij ook structureel tot de 2 slechtste basisspelers. Ik vind het dan altijd twijfelachtig om hem te gaan beoordelen op zijn prestaties in de Eredivisie. In de Europa League was het niets, in Oranje krijgt hij telkens een berg aan kritiek en in de top wedstrijden in de Eredivisie is het ook niets. Is het dan echt zo bijzonder dat hij 7 keer scoort tegen (voor een groot gedeelte) degradatiekandidaten gezien z'n speelstijl? Verdedigend laat hij namelijk genoeg steken vallen.

1 augustus 2020 om 17:06

@JK-Ajax Alvarez kan ook helemaal niks met een bal. ik heb die bij Ajax zien spelen op het middenveld en die voegde voetballend 0,0 toe

1 augustus 2020 om 17:07

@sirius ik vind dat we meevallen. Blind heeft 7 van onze laatste 11 tegengoals ingeleid als back. wat zijn de cijfers dan van Dumfries op dat vlak?

1 augustus 2020 om 17:09

@stravven mee eens maar dan moet je wel in een 5-3-2 systeem spelen wat ik zelf het liefste zie omdat je dan met De Vrij, De Ligt en Van Dijk drie wereldtoppers in je elftal hebt staan. dan kunnen Depay en Bergwijn in de spits want Babel en Promes voegen niet heel veel toe aan Oranje en Blind geeft als back veel teveel tegengoals weg achterin in een 4 mans verdediging, dus dan is dat probleem ook meteen opgelost

1 augustus 2020 om 17:14

@japie_krekel - Dat een andere back het nog slechter doet, wil niet zeggen dat Dumfries het ineens oke doet. Dumfries laat ook genoeg steken vallen en valt in Oranje op vanwege een gebrek aan niveau. Althans, dat is mijn mening.

1 augustus 2020 om 17:20

0,0 ? Hij is volgens mij nog belangrijk geweest met een goal in de CL campagne...

1 augustus 2020 om 17:27

Als je dumfries boven blind plaatst dan heb je toch vrij weinig kijk op voetbal. Blind zet de organisatie neer, staat altijd goed gepositioneerd, heeft een goede voorzet en een meer dan goede inspeelpass. Dumfries komt op alle vlakken daarin niet voorbij blind. Enkel focussen op tegengoals is scorebord journalistiek. Dat blind een Ajax speler is speelt jou bij jou weer eens mee.

1 augustus 2020 om 17:41

Ik ben het met je eens dat Dumfries te kort komt voor nl Maar ook blind is niet geschikt als Back. Helaas zijn er geen alternatieven op de back positie

1 augustus 2020 om 18:58

Alvarez en Dumfries zijn niet te vergelijken.. Overigens denk ik datAlvarez nu zijn gezin hier gewoon kan verblijven veel meer gaat laten zien.

1 augustus 2020 om 18:59

Van Aanholt, en Ake kan ook linksback spelen. Jetro?

2 augustus 2020 om 12:01

@rochus - Nou ja, Blind is wel heel erg vaak betrokken bij tegendoelpunten. Om dat dan af te doen als scorebord-journalistiek is dan wel heel erg kort door de bocht. Blind staat er om tegengoals te voorkomen, niet om ze in te luiden. Blind (als back) en Dumfries zijn nou eenmaal met afstand de zwakste spelers in Oranje. Als centrale verdediger is Blind een uitstekende speler hoor, maar als back in Oranje vind ik 'm echt bijzonder matig. Dat heeft verder niets met het feit te maken dat hij Ajacied is. We gaan toch niet serieus stellen dat Blind niet hopeloos is als back bij Oranje?

2 augustus 2020 om 12:20

@rochus leuk dat hij dat allemaal heeft maar als zelfs de rechtsbuiten van Noord Ierland voor hem ongrijpbaar is dan heb je wel gewoon een probleem op die positie. Blind is geen linksbuiten maar een linksback dus hij moet ook verdedigend zijn mannetje staan en dat gaat vaak een stuk minder bij hem als hij op de linksbackpositie staat

Ik denk eerlijk gezegd dat zijn speelstijl en het niveau van de tegenstanders waarin Dumfries rendement haalt de boel een beetje verbloemen. In de Europa League speelt hij nauwelijks een rol van betekenis, in topwedstrijden speelt hij nauwelijks een rol van betekenis en in Oranje laat hij keer op keer zien simpelweg tekort te komen voor een dergelijk niveau. Dat je dan 7 keer scoort tegen ploegen als Vvv, FC Twente enzovoort; dat is leuk voor hem, maar het zegt niet zozeer iets over z'n kwaliteiten op een hoog niveau. Het is namelijk niet zo dat hij gewoon onzichtbaar mee-voetbalt in Oranje. Hij is namelijk een dissonant die opvalt omdat hij tekort komt. Ik kan snappen dat PSV hoger in de boom gaat zitten, maar ik vind 18 miljoen euro meer dan genoeg als ik eerlijk ben.

Ongelooflijk eigenlijk deze gast. 5 jaar terug nog amateur ofzo? Die jongen maakt echt stappen. Steeds denk je dat het net een niveau te hoog is, maar telkens haakt hij aan en wordt hij enorm gewaardeerd ondanks zijn enigzins beperkte techniek. Meer ongepolijst

1 augustus 2020 om 19:36

Nou is het niveau van PSV afgelopen seizoen niet echt hoog geweest en daar vond ik hem al niet echt uitblinken. Behalve inzet komt hij voor de rest op nagenoeg alle vlakken tekort.

1 augustus 2020 om 19:37

Nou is het niveau van PSV afgelopen seizoen niet echt hoog geweest en daar vond ik hem al niet echt uitblinken. Behalve inzet komt hij voor de rest op nagenoeg alle vlakken tekort.

Er gaat toch iets goed fout bij PSV als Dumfries voor 18 miljoen zou vertrekken en Dest voor 26. Verder zou het wel een prachtige club zijn voor Dumfries en een verdiende stap.

1 augustus 2020 om 23:31

Hoezo? Het is toch logisch dat een talent bij Ajax van 19 jaar waar nog veel rek in zit een hogere transferwaarde heeft dan een 24 jarige back bij PSV wat een matig seizoen heeft gedraaid.

2 augustus 2020 om 11:33

Logisch? Dumfries is gewoon een klasse of 5 beter. Dit is gewoon slecht onderhandelen van PSV en goed onderhandelen van Ajax.

2 augustus 2020 om 12:05

Dest is erg jong, Amerikaans international en heeft hele recente CL ervaring. Het bedrag gaat niet altijd gepaard met kwaliteit. Ook andere factoren bepalen hoe een speler in de markt ligt. Bij Dest spelen er meer factoren mee dan bij Dumfries.

2 augustus 2020 om 12:25

Joh dat snap ik ook wel. Maar als je die factoren meerekent is het nog steeds belachelijk slecht als PSV Dumfries voor minder verkoopt. Dest heeft aardig wat gespeeld in een goed draaiend Ajax, maar het is echt geen toptalent.

2 augustus 2020 om 12:54

Ik ben ook geen bijzonder grote fan van Dest. Ik vind het maar een middelmatige aanvaller die daardoor nu als back fungeert, maar waarom zou Dumfries meer dan 18 miljoen waard moeten zijn dan? Omdat hij een paar doelpunten scoort in de Eredivisie tegen het rechter rijtje? Dest vind ik ook geen toptalent, maar dat is Dumfries ook zeker niet. Dat zien we telkens als hij op een hoger niveau moet spelen.

Ik zat zo eens te denken over het bedrag dat Milan wil schenken. Want wat is hij waard, onze captain en onvermoeibaar renpaard? Voor 18 miljoen moet John de Jong dit niet doen. Vraag liever wat meer, voor deze hardwerkende heer. Een bedrag van 25 miljoen, dat is misschien net genoeg om er aan te voldoen. Voor mijn gevoel is het echter veel te weinig, want die gezichtsuitdrukkingen zijn wel heel erg geinig. Conditie, afmaken en het tegenstanders moeilijk maken, veel liever heb ik dat Dumfries ons hier nog een seizoen mee doet vermaken. Dus hopelijk gaan we nog vollgass samen het nieuwe seizoen in, maar mocht dat niet zo zijn is 25 miljoen dus het minimale begin. De helft van het jaar zit er alweer op, dus dan snap je misschien waarom ik dit gedicht drop. Over enkele maanden zijn er weer veel blije gezichten, rond 5 december zal ik dan ook weer veel moeten dichten. En oefening baart kunst is mij gezegd, dus oefenen op Voetbalzone is vast heel terecht. *mic drop*

Ik snap echt die hype rondom Dumfries niet. Dat is de meest overschatte speler op de Nederlandse velden. Bij PSV zijn Malen en Gakpo echt fantastisch. Die kunnen echt de absolute top halen. Dan heb je nog wat prima spelers en waarschijnlijk het grootste talent van de Nederlandse velden: Ihattaren. Maar die Dumfries...ik moet altijd zo lachen als die aan de bal komt. Ja hij scoort af en toe, en ja hij kan veel en hard lopen. Maar aan de bal is ie ZO vreselijk matig. Bij het Nl's elftal laten tegenstanders hem gewoon aan de bal, en dan weten ze dat er niks gebeurt. Voor 18 miljoen zou je er gratis nog een speler bij doen.

2 augustus 2020 om 12:30

De kracht van Dumfries is juist zijn loopvermogen en drang naar voren. Het klopt dat hij weinig met de bal kan, maar je kan het als tegenstander je niet veroorloven om hem zomaar te laten lopen. Wat Dumfries zo goed maakt is dat hij zo veel gevaar sticht puur doordat hij telkens maar blijft gaan en de tegenstander uit positie trekt. Daarnaast is hij verdedigend ook prima. .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Feyenoord4222
5.Vitesse4211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller2214
E. ZahaviAanvaller156
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller81
Y. VertessenAanvaller50
Y. MvogoKeeper220
M. RomeroAanvaller11
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

6 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 21 1 3 0
2019/2020 PSV 25 7 6 0
2018/2019 PSV 34 4 4 0
2017/2018 sc Heerenveen 35 4 8 0
2017 sc Heerenveen 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Schmidt gooit opstelling én formatie volledig om: zes nieuwe namen

Roger Schmidt heeft zijn opstelling andermaal flink omgegooid voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse, die zondagmiddag om 16.45 uur op het programma staat. PSV start tegen de Arnhemmers met zes nieuwe spelers...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 24 februari
West Ham United heeft een gigantisch prijskaartje om de nek van Declan Rice gehangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren