‘Real Madrid mikt na verkoop Hakimi op nog eens 140 miljoen aan inkomsten’

Zaterdag, 25 juli 2020 om 13:05Robin Bruggeman

Real Madrid nam onlangs al afscheid van Achraf Hakimi, die voor veertig miljoen euro naar Internazionale trekt. Marca verzekert zaterdag dat als het aan de Koninklijke ligt, het hier niet bij zal blijven. De beleidsbepalers in het Santiago Bernabéu hopen deze zomer in totaal 180 miljoen binnen te halen uit verkopen en hebben een aantal spelers geïdentificeerd die mogen vertrekken.

Bovenaan deze lijst staan Gareth Bale en James Rodríguez. Of het gaat lukken om grootverdiener Bale te slijten moet echter nog maar blijken, aangezien zijn zaakwaarnemer eerder deze week liet optekenen dat de Welshman niet van plan is om te vertrekken. James komt op zijn beurt eveneens niet meer in de plannen van Zinédine Zidane voor en wordt genoemd bij onder meer Benfica. De Portugese topclub lijkt de spelmaker voorlopig echter alleen te willen huren, waarbij Real niet bereid is om een deel van zijn salaris door te blijven betalen.

De kampioensvideo van Real Madrid 2019/20

Luka Jovic is de volgende naam op de lijst. De spits werd vorig jaar nog voor zestig miljoen losgeweekt van Eintracht Frankfurt, maar heeft zich in zijn eerste seizoen in Spanje niet weten te onderscheiden. Real is bereid om Jovic alweer snel te laten vertrekken en wil zoveel mogelijk van de investering van een jaar geleden terug voor de aanvaller. AC Milan, Hertha BSC en AS Monaco worden momenteel genoemd als gegadigden voor de Serviër.

Voor middenvelder Óscar Rodríguez en vleugelverdediger Sergio Reguilón wordt twintig miljoen per stuk gevraagd. Óscar maakte afgelopen seizoen indruk op huurbasis bij Leganés en staat in de nadrukkelijke belangstelling van Villarreal. Reguilón speelde op huurbasis bij Sevilla en los Rojiblancos willen hem graag aan boord houden. Op de lijst met mogelijke vertrekkers staan verder ook Dani Ceballos, die wellicht voor 30 á 35 miljoen definitief naar Arsenal verkast, Jesús Vallejo, die om en nabij de 15 miljoen op moet leveren, Mariano Díaz en Brahim DíazGerelateerd

Meer sportnieuws

98 reacties (laatste reactie door insidermadrid)

Is er dan al duidelijkheid over Ceballos naar Arsenal? Ik dacht van niet maar als je dit artikel leest is het bijna een uitgemaakte zaak. Weet nog altijd niet wat ik moet vinden van die Ceballos... de laatste weken is het wel goed maar in het begin was het allemaal niet overtuigend.

25 juli 2020 om 13:12

Arteta is wel een fan van hem. Denk als hij gehaald word je Partey wel van het lijsjte kan halen. Vind 30 mil niet duur voor Dani.

25 juli 2020 om 16:49

Zou nogal vreemd zijn Fryske_Gunner, omdat je dan schijnbaar totaal niet weet wat voor type speler je wilt halen... Ceballos is een compleet ander type speler dan Partey.

25 juli 2020 om 13:17

Het beste is denk ik om hem nog een jaar te huren. Dan kun je zien of hij deze vormt vasthoudt en zijn zwakke punten verbeterd. Doet die dat niet dan moet je zoeken naar een alternatief.

25 juli 2020 om 13:22

Ja maar dat gaat Madrid nooit doen. Ze kunnen hem dit seizoen makkelijk voor 25-30 miljoen verkopen. Zelfs als Arsenal niet geïnteresseerd is blijven er genoeg gegadigden. Het zal dus alles of niks worden voor Arsenal denk ik

25 juli 2020 om 13:32

Ik las laatst dat ze het juist weer over een huurdeal hadden. Denk dus best dat er een kans is dat het nogmaals gebeurt, daarnaast is ceballos volgensmij erg gelukkig bij Arsenal. Dus begrijp het wel als die niet naar andere clubs wilt.

25 juli 2020 om 13:48

Ik las ook dat Messi vertrekt elke zomer de voorbije 3 jaar. Betekent nog niet dat er een reeele kans is. Alles kan maar ik denk niet dat die erg groot is. Is gewoon compleet onlogisch. De kans dat Arsenal volgend seizoen plots meer dan 30 mil wil betalen is vrij klein dus waarom zou je hem nu niet meteen voor 30 verkopen als de interesse er is. Zou vrij dom zijn als je het mij vraagt. Er is geen win voor Madrid door hem nog een jaar uitlenen. Tenzij ze hem op de lange termijn willen houden maar dan kan Arsenal hem dus volgend seizoen ook niet kopen

25 juli 2020 om 13:52

Ik denk dat het makkelijk is om te zeggen om hem te verkopen voor 30 miljoen. Als hij perse naar Arsenal wilt lukt dat plan al niet. Ik zie dat best als een logische optie. Ik zie Arsenal eerlijk gezegd ook niet zo makkelijk 30 miljoen neerleggen in deze tijd.

25 juli 2020 om 14:04

Als Ceballos dwarsligt is het inderdaad iets anders. Er is echter niets dat daarop duidt. Er zijn clubs geinteresseerd die gewoon europees spelen volgend seizoen.

25 juli 2020 om 14:15

Misschien huren met verplicht optie tot koop

Hakimi, James, Bale en Jovic leveren Real al 150 miljoen op. Ceballos, Valejo, Mariano Diaz, Brahim Diaz en Regullion leveren je ook nog eens 100 miljoen op. Mocht Real echt al deze spelers kunnen verkopen, zou ik 1 a 2 toppers binnehalen. Mbappe zou ideaal zijn.

25 juli 2020 om 13:19

Dat zou kunnen, als Bale en James niet zoveel verdienden en koppig waren in het geval van Bale. Nu mag je blij zijn als je 25 miljoen voor James vangt en Bale gratis kan slijten om van zijn salaris af te geraken. Jovic zie ik persoonlijk gewoon nog een jaar blijven

26 juli 2020 om 09:31

Bale moet je inderdaad gewoon weg doen, of je er nou iets voor vangt of niet. Het gaat puur om wie je nog in huis hebt en het absurde salaris op dit moment. Tot wanneer loopt Bale zijn contract eigenlijk?

26 juli 2020 om 15:44

Nog twee jaar, tot zomer 2022. Tegen 30 miljoen salaris per jaar...ik denk dat ze het Alexis Sanchez scenario maar moeten volgen, een club vinden die hem voor half salaris huurt voor een seizoen.

25 juli 2020 om 13:20

Ik weet het niet met james en bale want vorig seizoen net voordat de zomerstop aankwam deden ze ook alsof het zeker was dat ze beide zouden gaan en kunnen verkopen maar eindstand kon niemand de juiste bedrag overbruggen ook omdat ze een bizar salaris opstrijken.

25 juli 2020 om 13:23

Nou Bale was akkoord met een club in China. Perez trok de stekker eruit de dag dat asensio geblesseerd raakte

25 juli 2020 om 15:10

Als je het op transferbedragen rekent wellicht, maar in de praktijk natuurlijk niet. Bale bijvoorbeeld kost ze alleen maar geld, want buiten de transfersom betalen ze ook al 7 jaar een astronomisch hoog salaris die alleen maar meer is geworden na z'n contractverlenging. Jovic was een hot-topic vorig seizoen, maar heeft dit seizoen nog geen 9 volledige wedstrijden gespeeld. Als je 'm deze zomer niet verkoopt, daalt z'n waarde drastisch. James is momenteel 29 jaar en heeft om en nabij hetzelfde aantal minuten gemaakt dan Jovic. Bovendien verdient James naar verluidt zo'n 16-17 miljoen euro per jaar. Dat maakt het er allemaal ook niet makkelijker op. Verder kun je wel in het wilde weg spelers gaan verkopen, maar daar moeten ook spelers voor in de plaats komen. Je kunt dus niet bijna de halve selectie gaan verkopen om daar twee spelers voor terug te halen. Bovendien haal je Mbappe niet voor 250 miljoen euro op. Buiten z'n ongetwijfeld vreselijk hoge transfersom ben je minstens zoveel kwijt aan salaris, bonussen, commissies en tekengeld. Jouw scenario is alleen reeel in een computerspel.

25 juli 2020 om 16:39

Het is nou niet alsof deze spelers cruciaal zijn. Ze waren of verhuurd, of speelden nauwelijks. Die kunnen allemaal ophoepelen. Real heeft dan nog genoeg spelers voor de basis en de bank, en als nood aan de man is hebben ze ook nog een jeugdopleiding.

25 juli 2020 om 19:53

Als dat zo makkelijk was, deden wel meer grote clubs het op die manier. Ook Real Madrid heeft steeds ouder wordende dragende spelers die uiteindelijk vervangen moeten worden en alleen nog maar minder impact zullen hebben. Als je daar bovenop ook nog de gehele bank gaat verkopen, kom je toch wel in een slechte situatie. Tegenwoordig betaalt een club als Real Madrid namelijk al 40-60 miljoen euro voor een wisselspeler. Uitzonderingen zijn er altijd, maar je kunt niet 7 spelers verkopen en een kwart Castilla overhevelen. Dan kom je ongetwijfeld in de problemen.

25 juli 2020 om 15:23

Wil je spelen zonder bank?

25 juli 2020 om 15:36

@aubaarsenal, zonder bank? 4 van die spelers waren afgelopen seizoen toch al verhuurd. Beide Diazzen zaten amper op de bank en hebben samen net 300 minuten gespeeld. James, Bale en Jovic komen samen nog niet eens aan 3000 minuten.

25 juli 2020 om 20:03

Maar die zitten wel op de bank. Bovendien moet je niet vergeten dat die 3 bij elkaar enkel aan transfersommen gezamenlijk 236 miljoen euro gekost. Aan het aankoopbeleid blijkt wel dat het allemaal niet zo makkelijk is, want het overgrote deel van de aankopen flopt. Een bankzitter kost voor Real Madrid al snel zo'n 50 miljoen euro. Dan heb je heel af en toe een uitzondering, maar over het algemeen kost de bank ook vreselijk veel geld. Niet voor niets hebben de topclubs moeite om in deze markt door te selecteren. Real Madrid viel zelfs alweer terug op spelers die eigenlijk vervangen moesten worden. Dit is ook het moment voor de Europese subtop om volhardend te zijn, want zij ontvangen de astronomisch hoge bedragen die Europese topclubs betalen, terwijl de laatstgenoemde categorie er kwalitatief in de afgelopen jaren minder is geworden. De huidige markt is voordeliger voor de Europese subtop dan voor de Europese elite naar mijn mening.

25 juli 2020 om 21:36

Als je kijkt naar de aanvallers: Benzema, Hazard, Asensio, Rodrygo, Vini, Vazquez. Dan heeft Real echt nog bankzitters genoeg. Voor middenveld heb je dan nog Kroos, Modric, Isco, Valverde, Reinier, Casemiro. Odegaard kan je terughalen. Die jongens zaten ook alleen maar zo vaak op de bank omdat je tegenwoordig 12 spelers op die bank mag zetten. Zelfs om die 12 op de bank vol te krijgen heb je niemand van Castilla niet nodig, zeker niet als er 1/2 aankopen worden gedaan.

25 juli 2020 om 15:40

Ik denk dat Bale en James, als ze weg gaan, voor een symbolisch bedrag gaan. James heeft nog maar een contract voor een jaar en er is geen club te vinden die het salars van Bale wil overnemen, zelfs niet de helft, dus als ze al iets voor hem krijgen wordt dat waarschijnlijk gebruikt om zijn contact af te kopen - zijn nieuwe veel lagere salaris te compenseren.

25 juli 2020 om 16:37

Bale verdient iets van nabij de 30 miljoen bij Real Madrid dacht ik. Hij is inmiddels ook 30. Die gaat nergens meer zo een mega contract krijgen. Zit daar zijn 2 jaar uit. Dan gaat hij of terug de PL in of naar China waar ze hem ook een mega salaris geven wilden. In het geval van James is het altijd maar een net niet. Dat zag je ook bij Bayern en daar deed hij het wel aardig. Struikelblok is de salaris. Die steekt ook iets van 15/17 miljoen in de pocket. Dat is allemaal de schuld van Real zelf. Bale had kunnen vertrekken. Toen wilde Perez niet vanwege de blessure van Assensio. In het geval van Bale denk ik ook dat Zidane hem gewoon niet mag. Hij is een goede voetballer. James had 1 goede WK en ze kochten hem blind destijds terwijl ze voor dat bedrag bv een de bruyne hadden kunnen halen.

25 juli 2020 om 16:45

Bij Bale en James moet je al blij zijn als iemand ze transfervrij wil ophalen met hun megasalaris. Jovic is na de corona crisis nog maar de helft waard.

Lijkt me sterk dat ze zowel mariano als Jovic laten gaan. Dan moet je weer een nieuwe spits aantrekken en voor minder dan 40 miljoen zullen ze niemand vinden gok ik. Ook Reguilon voor 20 miljoen lijkt me onzin. Dan kan je over 1 of 2 jaar weer het dubbele uittrekken voor een linksback wanneer marcelo met pensioen gaat.

25 juli 2020 om 13:21

Reguilon laten vertrekken zou inderdaad vreemd zijn omdat in de nabije toekomst Marcelo vervangen zal moeten worden. Brahim zou trouwens beter uitgeleend worden denk ik, want die heeft overduidelijk veel talent.

25 juli 2020 om 13:26

Hij heeft inderdaad talent maar imo minder dan Vini, Rodrygo en kubo. Dan is het alsnog beter om hem uit te lenen natuurlijk aangezien Madrid meestal ook een vast bedrag vraagt bij uitleenbeurten (kijk Odegaard en kubo waar Madrid gewoon geld aan verdient dit seizoen). Wie weet imponeert hij wel zo hard dat ie toch terug kan keren en zo niet zal hij alsnog meer gaan opleveren dan nu. Het lijkt er echter op dat Madrid nu geld nodig heeft dus dan is Diaz verkopen een logische optie

25 juli 2020 om 13:31

Liers / Marcelo heeft al een vervanger, hij was 1 van de beste bij Real Madrid dit seizoen en zijn naam is Mendy. Een back-up linksback vinden we over 1 of 2 jaar ook nog wel, laat Marcelo nu gewoon zijn ding doen. Hij is iemand die al vanaf 2007 bij ons is

25 juli 2020 om 13:31

Vooral dat laatste scenario lijkt me aannemelijk. Als hij het een seizoen goed doet bij een Alaves of iets dergelijks is hij meteen een miljoen of 10 meer waard.

25 juli 2020 om 13:34

@Insider Mendy is Marcelo gewoon al voorbij, maar hij is ook wat blessuregevoelig. En hoe goed Marcelo vroeger ook was, momenteel lijkt het me geen goed idee een half seizoen met Marcelo op de linksachter te starten. Reguilon is daarnaast ook doorgebroken bij Real, dus dat is toch altijd leuk om bij de selectie te hebben.

25 juli 2020 om 13:33

8 / Jovic willen ze verkopen, die paar kleine relletjes die hij gehad heeft dit seizoen is helemaal verkeerd bij Florentino gevallen. Je moet toch ook tot de conclusie komen dat hij op de bank niet meer waard gaat worden, we gooien op deze manier juist geld weg. Verkoop hem dan gewoon met een terugkoop optie of iets zodat hij toch nog betrokken is bij ons op een bepaalde manier en dan kan hij er bij Milan 30 inschieten, daarna wordt Benzema ouder en kan je misschien Jovic terughalen, maar voor de korte termijn moet je hem in een ploeg zetten waar hij alles speelt, dan komt hij weer los, maar niet achter Benzema, die gaat nooit op de bank zitten en dat is terecht

25 juli 2020 om 13:41

Goh lijkt soms wel alsof jij perez op speed dial hebt 😅 het kan hoor, ik geloof er echter niets van. Zou domme zaken zijn imo

25 juli 2020 om 14:47

Jovic is toch niet goed genoeg voor een club als Real? Even serieus het is gewoon een type Huntelaar. Heeft een aardig jaartje gehad in Duitsland en dat is het. Gewoon toegeven dat het een rare aankoop was en lekker verkopen. Real hoort met beste spitsen te spelen en dat is Jovic bij lange na niet. Dat jij de illusie hebt dat hij op den duur vervanger is van Benzema is nog de grootste grap.

25 juli 2020 om 16:08

Jayjay / Nee dat is geen grote grap, dat is gewoon eng, dat iemand nog toekomst in Jovic ziet terwijl Benzema zo on fire is en minuten maken wordt lastig, op geen enkele manier kan Jovic volgend seizoen groeien of meer waard worden. Iedereen kan zien dat als Jovic blijft, dat hij weer een onmogelijk seizoen tegemoet gaat. Als je de club een beetje volgt, dan weet je dat zijn situatie echt niet opeens helemaal gaat kantelen en dat Air France op de bank terecht komt. Daarnaast speelt Real helemaal geen voetbal voor zo een type spits als Jovic, veel gaat door het midden en via Benzema, zo een speler is Jovic helemaal niet. Wordt leuk om te zien hoe Flo dit gaat oplossen maar met name AC Milan is heel serieus en ook in Duitsland hoor je geluiden, en die clubs willen misschien wel 45 miljoen neertellen voor hem en dan doet Real er een clausule bij, geen verkeerde deal in deze tijd

25 juli 2020 om 17:09

Dat zeg ik toch ook haha. Die man mist gewoon het niveau voor Real. Met of zonder Benzema is hij mijn inziens niet goed genoeg voor Real. Als tweede spits misschien wel, maar real kan zich beter richten op Kane, Mbappe of Haaland. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

25 juli 2020 om 18:26

@Jayjay20 Haal Kane maar weg. Te duur voor zijn kwaliteiten en grote vraag of hij daar past. Mbappe en Haaland samen mag altijd .

25 juli 2020 om 19:38

Jovic heeft talent genoeg. Hij heeft geen kansen gekregen. Als hij die wel krijgt denk ik dat hij kan overtuigen. Indien niet heb je nog altijd een backup spits nodig achter benz en voor het geld dat je evt voor Jovic zou vangen kan je geen vervanger van hetzelfde niveau aantrekken. Nou kunnen we doen alsof Madrid eventjes een haaland ofzo haalt en alles opgelost is maar als dat financieel mogelijk was dan zou men niet zoveel moeten en willen verkopen in de eerste plaats

25 juli 2020 om 22:46

Real heeft 60 miljoen voor hem betaald man waar heb jij het over. Das kapot veel geld voor iemand die 1 goed jaar heeft gehad. Mijn verwachting is dat Jovic gewoon niet goed genoeg is voor een club als Real. Ik zou zeggen verhuren in de hoop dat hij vorm terug pakt en dan lekker verkopen als zijn prijs weer omhoog gaat. Je zal het zien, hij is gewoon een type Huntelaar.

25 juli 2020 om 22:48

Te duur voor zijn kwaliteiten? Die man zal minimaal 30-40 goals per seizoen maken voor Real Madrid man. Kane is precies wat ze nodig hebben na het vertrek van Ronaldo.

26 juli 2020 om 12:00

dat zou logisch zijn... als je dan weer niet nog eens 40 miljoen moet uittrekken voor iemand anders om op de bank achter Benz te zetten. Pure kapitaalvernietiging om nu Jovic weg te doen. Tenzij ze dus een andere spits aantrekken maar het ziet er niet naar uit dat die financiele ruimte er is op dit moment

26 juli 2020 om 12:45

8 / Ik snap wat je bedoelt, maar Zidane heeft ook gesproken over Asensio op 9, ik denk dat de club er klaar mee is dat andere spitsen negatief in het nieuws komen omdat ze Benzema voor zich moeten dulden, wat logisch is maar het is gewoon een complexe situatie. Laten we kijken hoe het uitpakt, ik acht de kans groot dat Real hem iig een jaar gaat verhuren, en dan kan je in 2021 altijd nog kijken of je hem verkoopt en dan meteen een spits koopt, of dat je misschien in 2021 Jovic zelf terughaalt. Daarnaast vergeet jij dat Jovic naar het EK wil, en als hij bij ons blijt gaat hij niet spelen, en dus komt zijn EK in gevaar. Hij wil zelf ook verder, dus dit komt niet alleen vanuit de club maar ook vanuit Jovic. Ik zou er niet raar van opkijken als AC Milan hem oppikt, die gaan Zlatan ook kwijtraken in de zomer en Theo met Jovic samen wordt leuk om te zien

25 juli 2020 om 16:51

Jovic moet je verhuren. Even laten opbloeien en dan kan je weer vooruit kijken. Of hij komt terug of je kan em voor meer verkopen. Mariano kan wel gaan maar dan moet een Auba wel echt komen.

25 juli 2020 om 17:37

Socio / Is wel interessant wat je zegt, want er zijn geluiden dat Florentino Perez zowel Mariano als Jovic gaat wegdoen en wat gaat hij dan doen als backup van Benz? Maar Auba is volgens mij transfervrij in de zomer, al vraag ik me serieus af of zo iemand zou willen schikken achter Big Benz. Als ik het zo lees, is het gewoon best wel crisis bij Real Madrid en moet deze zomer de bezem er doorheen met verkoop en een jaar overleven, om zo de volgende doelstellingen te behalen (nieuwe Bernabeu en Mbappe).

25 juli 2020 om 18:27

@inside Aubu is niet transfervrij. Volgens mij nog 1 jaar contract. Verder kan Aubu ook op de vleugel dus kan ook samen met Benzema spelen. Ik hoop zo dat hij komt. Geeft meer mogelijkheden.

25 juli 2020 om 22:43

Klopt de renovatie is echt een hele opgave met als lastigste deelnemers Bale en James. Ja als beide gaan dan moet je Auba wel echt halen, dan heb je 2 prima spitsen, beide met hun sterktes en ook geen risico lopen dat we enkel alleen op Benz moeten leunen die ook weer een jaartje ouder wordt. Jovic kan je verhuren aan een Arsenal dan. Doet hij het top, is ie straks veel waard en kan je kijken haal je em terug of verkoop je em definitief bijv. maar Jovic heeft zeker de potentie om een topper te worden. Deze zomer is het cashen en een doelpuntenmaker ala Auba binnen halen (heeft nog 1 jaar dus gemakkelijk te halen) en dan idd toe werken naar 2021 om los te gaan.

Jammer dat er in dit artikel niet genoemd wordt dat Kubo op het punt staat om aan Champions League club Sevilla verhuurd te worden. Dit was ook groot nieuws in Spanje. Dankzij de goede relatie tussen Lopetegui en Florentino is het nu mogelijk gemaakt dat Kubo zijn wedstrijden bij CL club Sevilla gaat spelen en dat is voor zo een jongen zijn ontwikkeling toch wel heel interessant. Ik vond hem in zijn eerste seizoen bij Mallorca leuk om te zien, maar je merkte wel dat hij nog heel jong is. Nu een jaar later kan alles zo anders zijn. En even uit mijn hoofd, deze weet ik niet zeker meer, maar volgens mij werd ook Reinier genoemd om bij Sevilla aan de slag te gaan voor een jaar.

25 juli 2020 om 16:48

Zijn kans om bij Madrid te gaan spelen is heel klein met al die Brazilianen. Hij moet of zijn nationaliteit opgeven of met een Spaanse trouwen om niet mee tellen als niet EU speler.

25 juli 2020 om 18:28

@visca na 3 jaar telt hij ook niet meer als buitenlander. Dus hoeft niet uitgehuwelijkt te worden aan een Spaanse schone .

25 juli 2020 om 16:52

Prima stap, ben benieuwd of hij het daar ook zal laten zien. Hij heeft de potentie. Reinier zag ik iets met Leverkussen wat ook een prima stap is. En Brahim naar Betis. Hen verhuren zou het beste zijn voor nu.

25 juli 2020 om 17:08

Socio / Inderdaad, het zou perfect zijn om die jongens te verhuren. Brahim naar Betis zou geweldig zijn. Nu ik er over nadenk, ik heb het hele seizoen gewoon gevolgd van Arsenal (ceballos), Sociedad (odegaard), Mallorca (kubo), Dortmund (achraf), Leganes (oscar), Sevilla (reguilon) omdat deze clubs dus een speler van Real Madrid hadden, en dan komen dus Brahim met Betis en misschien Reinier bij Leverkussen er ook nog bij. Leuke tijd om Madridista te zijn en al die talenten te zien groeien

25 juli 2020 om 19:39

Ik las net dat Sociedad zo goed als rond is met Madrid over een hiirperiode voor kubo

25 juli 2020 om 19:40

Reinier wordt dan weer genoemd bij Valladolid en leverkusen. Is absoluut nog niet goed genoeg om consistent minuten te maken bij sevilla

Zou waardeloos squad management zijn als Reguilon verkocht wordt terwijl Marcelo met het seizoen minder wordt. Een van de weinige jongens uit de eigen jeugd die is doorgebroken in het eerste, dus hij verdient na z'n goede seizoen bij Sevilla gewoon een nieuwe kans. Jovic verdient daarnaast ook gewoon meer kansen, die jongen verkopen terwijl hij alles bij elkaar niet eens 900 minuten heeft gespeeld dit seizoen zou idioot zijn. Ceballos z'n situatie is jammer maar te verwachten helaas, die heeft geen toekomst bij Real Madrid zolang Zidane de coach is.

25 juli 2020 om 13:48

Het hangt er wat van af met Jovic naar mijn idee. Ik vind ook dat hij meer kansen moet krijgen, maar als er een team gek genoeg is om momenteel 60 miljoen neer te leggen moet ja dat misschien ook gewoon accepteren. Want in Dortmund loopt toch ook een beloftevolle spits rond met een niet al te hoge afkoopclausule.

25 juli 2020 om 13:52

Liers / Ja, we hoeven echt niet bang te zijn dat als we Jovic weg doen dat we straks niemand meer voor die plek kunnen kopen. Er zijn zat talenten, en Haaland is absoluut een goede optie en straks op te pikken voor een gereduceerd bedrag. Nog zo een jaar gaat Jovic echt niet beter maken, hopelijk ziet de club dat ook.

25 juli 2020 om 13:55

Maar dat is het ding juist, niemand gaat het aankoopbedrag van Jovic neertellen wanneer kijkend naar z'n minuten hij niet eens 9x 90 minuten gespeeld heeft. Dan speel je een heel seizoen met Mariano als back-up die, ondanks dat hij een goede werkethiek heeft, totaal niet het niveau voor Real Madrid heeft.

25 juli 2020 om 13:48

Josh / Ik had eerst dezelfde mening als jij over Regi maar je kan niet Marcelo aan de kant schuiven. Die speelde gewoon een paar goede wedstrijden ook, zoals El Clasico, en hij scoorde ook tegen Celta uit. En Regi heeft ook duidelijkheid nodig dus ik snap een verkoop wel, misschien met een terugkoop optie. Iedereen hier op vz zegt altijd dat ze het niet snappen als iemand verkocht wordt, en doen dan alsof Real meteen iedereen volledig afkapt, Flo is slim genoeg om nog een clausule ergens down the road in te voegen.

25 juli 2020 om 14:01

Tja aan het einde van de dag is Perez ook maar een mens die fouten heeft gemaakt, maakt en zal maken. Hakimi is bijvoorbeeld zonder buyback clausule verkocht volgens een van de meest betrouwbare Italiaanse journalisten, wat het een vreselijke deal maakt.

25 juli 2020 om 16:22

Josh / Het is toch duidelijk waarom Florentino onze Achraf aan Inter heeft verkocht. Dat is een club die zo een gunst zal onthouden als we terugkomen om hem weer te kopen. Ik heb vernomen dat Real Madrid ieder bod mag evenaren en Achraf dan terug kan kopen, we shall see. Ik heb niet het gevoel dat we Achraf voor het laatst in een Real shirt hebben gezien, voor nu hebben we al een hele goede en we spelen ook niet echt 352, misschien in de toekomst wel en dan kom hij zeker van pas

25 juli 2020 om 16:44

Zo'n vreselijke deal is het niet, want in een normale viermansverdediging heb je er geen reet aan. Bij een Conte team zit die perfect op z'n plaats.

25 juli 2020 om 16:49

In de huidige markt mag Florentino in zijn handjes knijpen dat hij zo makkelijk geld kon verdienen op deze speler.

25 juli 2020 om 19:44

Dat is zo’n waardeloze clausule die niets waard is. Alsof je dat nodig hebt om een bod op Hakimi te evenaren. Als City 70 miljoen biedt gaat inter niet plots 70 van Madrid weigeren hoor. Een bod evenaren geeft je niets van zekerheid of controle. Als hij het goed doet betaal je dan alsnog 70 miljoen ofzo. Zonder clausule had Madrid destijds ook lekker 80 miljoen kunnen betalen voor morata ipv 35

25 juli 2020 om 19:41

Helemaal met je eens. Jammer van Ceballos ook want we kunnen echt wel wat meer diepte gebruiken centraal. Isco, modric, casemiro, kroos en valverde is te weinig imo

25 juli 2020 om 19:57

Dat is zeker te weinig voor volgend seizoen, al helemaal aangezien er qua inkomende transfers letterlijk niemand bij lijkt te komen. Persoonlijk had ik liever Oscar in de selectie gezien ipv Isco, maar wie weet krijgt Reinier binnen nu en 2 a 3 seizoenen de plek van Isco.

Mooi ruimte maken voor de volgende talentvollespelers , odegaard erbij halen en dan maar geld oppotten totdat er een kans komt om mbappe te halen. De enige speler die echt er toe doet in mijn ogen , daarna misschien kijken of dit of volgend jaar haaland haalbaar is en dan ziet de toekomst er weer mooi koninklijk wit uit.bale lekker ergens anders laten golfen , en jammer genoeg is de plek van Benzema altijd onbetwist geweest en dat heeft hij ook verdient . Alleen staat hij wel in de weg voor de volgende talentvollespeler , en ik denk persoonlijk niet dat Madrid Jovic gaat verkopen .

25 juli 2020 om 13:51

Mr / Mooi ruimte maken voor de volgende groep. Wat oudjes en stoorzenders eruit en verder gaan met allemaal gemotiveerde jongens, dit wordt een mooie opruim zomer. Ik hoop dat Real Madrid wel afscheid gaat nemen van Jovic, want hij komt alleen maar negatief in het nieuws nu, van dat hij nooit speelt. Ik hoop echt niet dat we dat nog een jaar gaan zien, en zolang Big Benz er zit, gaat dat wel gebeuren. Geef Jovic het gevoel weer terug en stuur hem naar Milan. Onze president doet er alles aan om Italie te helpen, hij heeft al een paar spelers die kant op laten gaan

Als ze dan Mbappe halen dan zie ik ze de komende 5 jaar Spanje domineren en ook Europees zullen ze het waanzinnig (blijven) doen.

25 juli 2020 om 16:50

Welke club heeft ooit een speler bij PSG weg kunnen kapen. Die hebben zulke "sponsor" inkomsten, daar kan zelfs Madrid niet tegen op. Wel zonde, want Neymar en Mbappe gooien hun beste jaren weg nu in een B league.

25 juli 2020 om 18:33

@Visca dit seizoen Cavanni, Meunier en Silva die niet wilden bijtekenen. Mbappe heeft na volgend seizoen nog maar 1 jaar contract. Dus wordt - als hij niet gaat bijtekenen - of verkopen of transfervrij laten gaan.

25 juli 2020 om 22:49

You scared? Nee grapje maar Mbappe heeft straks in 2021 nog maar een 1 jarig contract en dan moet Psg wel happen en zo te zien werkt ook Mbappe daar zelf naar toe want hij heeft al een paar biedingen voor een verlenging afgewezen. Dus dat ziet er straks positief uit voor Real. Dan wordt het een zet zoals ze gedaan hebben met Courtois en Hazard.

Erg jammer dat die Bale zo weinig ambitie heeft. Zit gewoon lachend op de tribune z'n laatste goede jaartjes te verspillen. De enige reden is z'n salaris. Zou een Ronaldo gewoon nooit genoegen mee nemen. Zonde, want als Bale het op z'n heupen heeft is het echt genieten.

26 juli 2020 om 15:53

Bale wil spelen voor (een van) de beste club ter wereld, dat is ambitie zat lijkt me, maar als Zidane m op de tribune zet, wat kan je anders doen? Naar China vertrekken, of naar een kleinere club verhuurd worden, dat is minder ambitieus. Maar goed we zullen zien - als Bale er twee in schopt tegen City dan is iedereen weer blij.

Het is duideijk dat je van Real Madrid, niks hoeft te verwachtte qua aankopen dit jaar. Het gaat puur om spelers te verkopen, geld sparen en dan alles op alles om in 2021 Mbappe te halen en misschien nog wel een top middenvelder ( Pogba? ). Ik vind het prima. We hebben een geweldige jaar achter de rug met 2 prijzen. CL wordt helaas een lastig verhaal dit jaar. Ik zou Jovic wel behouden, veel te weinig kansen gehad en die jongen kan echt wel goals maken. Het is alleen dat Zidane teveel van Benzema houdt. Mariano Diaz daarin tegen, die zou ik wel weer verkopen. Ceballos aan Arsenal ook lekker verkopen. Voor Arsenal een leuke speler, voor Real komt die tekort. Reguilon zou ik niet meteen verkopen. Goede talentvolle back die veel ervaring opdoet bij Sevilla en ook veel speelt daar. Ik zou hem nog een jaar verhuren aan Sevilla zodat die ook CL kan spelen. Kubo zou ik aan een club verhuren waar die wekelijks speelt. Je kan hem wel aan Sevilla verhuren, maar daar gaat die niet veel spelen denk ik helaas. Dan zit ik meer te denken aan Real Betis, Real Sociedad etc. Bale en James moeten nu echt wel vertrekken. Bij James gaat dat wel makkelijker, geen idee hoeveel je ervoor krijgt, hopelijk rond de 40 miljoen. Bij Bale wordt dat helaas moeilijker. Voor Bale maakt het toch geen moer meer uit met zo salaris. Die blijft liever in Madrid, dan dat die wekelijks speelt bij een andere club. We gaan het zien wat het allemaal gaat opleveren. Als ik dan toch ff vooruit denk na 2021: Man, wat een opstelling.

Courtois
Carvajal
Varane
Ramos
Mendy
Pogba
Casemiro
Kroos
Hazard
Mbappe
Benzema
25 juli 2020 om 19:51

Mbappe Vini asensio. Wat een snelheid en talent heb je dan in je voorhoede.

25 juli 2020 om 22:52

Jep dat moet het wel worden idd, deze zomer. Spelers verkopen vooral. En wie weet een Auba halen en een middenvelder en je kan prima verder gaan. Dan idd in 2021 uitpakken met Mbappe en een Camavinga e.d. Als dit goed aangepakt wordt dan ziet de toekomst er echt heerlijk uit hoor.

Ik ben echt benieuwd hoe Real er uit gaat zien binnen nu en twee seizoenen. Kroos, Marcelo, Ramos en Benz zullen dan over hun top zijn denk ik en dan moeten er wel echt topper staan, i.p.v. talenten. Ben benieuwd wat de verwachte opstelling van mijn mede-Madridista’s is.

25 juli 2020 om 16:39

Courtois, mendy, militao varane, ?rb, Valverde casemiro odegaard Vini/rodrygo mbappe kubo/rodrygo

Jammer dat Hakimi niet echt een kans heeft gekregen bij Real. Zeker nu Carvajal niet meer de oude is, was het goed geweest dat hij volgend seizoen zijn kans zou krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4255 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Barcelona3420
5.Sevilla337
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
AsensioAanvaller161
K. BenzemaAanvaller168
Vinícius JúniorAanvaller152
RodrygoAanvaller110
T. CourtoisKeeper180
E. HazardAanvaller61
M. DíazAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

865 fans
Coach, 48 jaar
SeizoenClub
2019- Real Madrid
2016-2018 Real Madrid
2015-2016 Real Madrid II
2014-2015 Real Madrid II
2013-2014 Real Madrid

In de wandelgangen

Woensdag 20 januari
Wolverhampton Wanderers praat met Real Sociedad over de tijdelijke komst van Willian José. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren