‘Begeerde Noa Lang kan transfer binnen Eredivisie maken’

Woensdag, 15 januari 2020 om

Noa Lang staat op het verlanglijstje van FC Twente, zo bevestigt Leon ten Voorde, journalist van TC Tubantia, woensdag. Er deden op internet al geruchten de ronde dat de aanvaller van Ajax in beeld is bij de Tukkers en nu bevestigt Ten Voorde dit. Mogelijk zou Ajax willen meewerken aan een transfer van Lang na de komst van Ryan Babel.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Noa Lang deze transferperiode Ajax nog gaat verlaten?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

132 reacties (laatste reactie door berkel69)
15 januari 2020 om 16:47

Laten we hopen op een Ronald de Boer 2.0. Die jongen kan goed voetballen. Geef hem die ruimte bij FC Twente en je krijgt er een jongen met nog meer bagage voor terug. Je hebt als Ajax zijnde weinig te verliezen.

15 januari 2020 om 20:23

Noa Lang is absoluut een van de grootste talenten op De Toekomst. Ik kan me amper een jong talent herinneren bij Ajax die het in zijn eerste wedstrijden beter heeft gedaan dan Noa Lang. Ook een ander groot talent als Gravenberg, weliswaar jonger, doet het een stuk minder goed dan Lang in zijn eerste wedstrijden. Over de andere jonkies hoeven we het niet te hebben. Veltman, Siem de Jong en Van de Beek mochten 3 jaar lang wennen in het eerste, heel matig en onopvallend voetballen en schutteren maar dat was geen enkel probleem. Deze jongen die zoveel getalenteerder is dan die jongens moet kennelijk elke wedstrijd perfect spelen omdat hij weer het volgende slachtoffer is van de twee maten die bij Ajax en bij veel fans geldt. Een lage maat voor jongens als Veltman, Siem de Jong en Van de Beek en een hele hoge maat voor jongens als Promes, Ziyech, Neres, Lang etc. Ik hoop echt dat ie blijft want wat kan die jongen goed voetballen.

15 januari 2020 om 20:52

@holland8, Noa is ook al relatief oud voor een jongen die net zijn eerste wedstrijden speelt, al 20. De Ligt en Kluivert waren bv pas 17 jaar, net als Gravenberch. Op deze leeftijd is 3 jaar verschil gewoon veel. Een Bazoer en Riedewald waren ook 2/3 jaar jonger.

15 januari 2020 om 21:01

@primetime dat is zeker waar maar het blijft toch bijzonder knap hoe hij zn eerste wedstrijden in het eerste speelt met alleen maar KKD ervaring. Kijk bijvoorbeeld naar andere jongens die al heel lang Eredivisie ervaring hebben als Pierie. Of bijvoorbeeld Marin. En aan alles kan je zien dat die jongen echt heel goed kan voetballen. Als Ten Hag hem vertrouwen geeft net zoals hij dat bij andere jonge jongens doet dan kan het zomaar een bijzondere speler worden, een echte nummer 10. Maar laten we vooral genieten van zo een pure voetballer en stoppen hem met onze onderbuik te beoordelen.

15 januari 2020 om 22:00

Tja pierie is dan ook weer een hele matige voetballer die niks te zoeken heeft bij Ajax en bij gebrek aan beter daar in Heerenveen in de basis stond. Ze lachen zich daar dood dat ze een paar miljoen hebben gevangen en er dit seizoen een betere verdediger voor in de plaats hebben.

15 januari 2020 om 17:00

Heel fijn dat het voor Noa misschien goed lijkt om effe weg te zijn uit die omgeving maar voor Twente is het niet goed om even samen te zijn met dit soort types in een omgeving.je onderschat het verschil tussen een Twente en Ajax supporter volgens mij behoorlijk. Als hij zich bij Twente zo gedraagt als hij bij Ajax doet is het hele stadion er binnen twee weken klaar mee. De supporters willen nu werkers zien, spelers die er alles aan doen om minimaal een punt te pakken. Noa is totaal het tegenovergestelde van waar de supporter op zit te wachten.

15 januari 2020 om 18:47

Maar je weet ook hoe supporters zijn als hij er 2 imprkt tegen Heracles is hij weer de held. Misschien zal juist die omgeving hem goed doen. We zullen zien . Of een club als Utrecht of Heerenveen zal ook goed voor hem zijn. Momenteel is hij gewoon nog niet goed genoeg voor Ajax 1

Meteen doen, geen kunstgras, kritisch publiek net als bij Ajax en met de komst van Babel is de kans op minuten bij Ajax dit seizoen nihil. Het zou wel ideaal zijn als Twente hem als een “10” ziet, wat zijn beste positie is.

15 januari 2020 om 16:42

Gaat niet gebeuren Twente wilt buitenspelers

15 januari 2020 om 16:45

FC Twente heeft buitenspelers en juist geen creativiteit op het middenveld. Alleen Vuckic kan daar effectief spelen, maar dan hebben we geen spits meer. Voor de flanken heb je in principe Aitor, Nakamura, Zekhnini en Menig. Berggreen is het ook allemaal gewoon niet in de spits. Speelt vaak wel aardig, maar heeft geen goede looplijnen en kan zelf ook niet veel creeeren. Dan kun je aardig spelen, maar daar ben je als spits niet voor.

15 januari 2020 om 16:45

Twente 'wilt' niet alleen buitenspelers.. Ook verdedigers.

15 januari 2020 om 17:40

“FC Twente gaat zich binnen afzienbare tijd versterken met Noa Lang. Nadat de ploeg maandag Giovanni Troupée op huurbasis overnam van FC Utrecht, is het nu Noa Lang die de overstap gaat maken naar FC Twente. De speler is volgens welingelichte bronnen gespot in de Grolsch Veste.” Te lezen bij twenteinsite. Dus als hij daadwerkelijk gespot is dan roep jij ook maar wat

15 januari 2020 om 17:38

Zal je zien dat die dekselse Valentijn Driessen toch gelijk had dat Noa naar alle waarschijnlijkheid zijn kansen vespild heeft onder ETH. Denk dat ETH eerder Unuvar op die positie zou posteren (achter Neres, Babel en Promes) dan Noa, die is nu gewoon vierde a vijfde keus.

15 januari 2020 om 18:00

Hoezo is "10" zijn beste positie dan? Ik vind hem namelijk niet een speler met een goed overzicht en een erg goede pass.. Terwijl dat juist op "10" belangrijk is. Zeker omdat dat juist is wat Twente mist. Lang als buitenspeler is inderdaad een aanwinst. Als 10 zie ik dat minder, ondanks dat het niveau van Twente vele malen lager is natuurlijk.

15 januari 2020 om 19:42

@Jackieboy10, de reden dat Lang bij Jong Ajax vorig jaar tot de uitblinkers behoorde in de tweede seizoenshelft is omdat hij vanaf de buitenkant naar de 10’positie geschoven werd. Daar heeft hij (met afstand) zijn beste periode gehad en ook toen ging Jong Ajax pas weer draaien. Bij Ajax 1 werd hij als buitenspelen gebruikt omdat hij daar gespeeld had en je niet een talent op 10 gaat gebruiken in een moeilijke periode.

15 januari 2020 om 19:17

Met de blessure van Labyad en het feit dat Ziyech nu ook op het middenveld wordt ingezet kan je er best nog wel een vleugelspeler bij hebben voor op de bank. Ik zou dit niet doen.

Of dit de man is die wij nodig hebben? Ik betwijfel het. Echter is een beetje bravoure en lef niet verkeerd. En daar beschikken Troupee en hij wél over.

15 januari 2020 om 16:48

Onterechte bravoure bedoel je. Ik hoop in ieder geval dat dit niet doorgaat. Scheelt dat het bij Leon weg komt. Die lult wel vaker wat raak.

15 januari 2020 om 16:59

Leon kan bij sommigen niks goed doen, jouw haat begint ook gewoon sneu te worden. Ik heb ook niks met hem, maar bij sommige mensen is het na 1 zin al vuur spuwen op hem, zelfs als hij een terecht punt heeft..

15 januari 2020 om 17:00

Ah daar is onze Haris weer. We gaan zien of Leon het goed heeft 😉.

15 januari 2020 om 17:07

Mijn haat nog wel. Dit is letterlijk het 2e artikel ooit waar ik het over Leon heb. Gewoon random wat roepen en iemand als hater bestempelen is zeker niet sneu. Als jij denkt dat ik deze mening over hem op basis van 1 zin heb je niet echt opgelet al jarenlang.

15 januari 2020 om 17:09

Leon is aardig close met Ten Hag, dus zou zomaar kern van waarheid in kunnen zitten.

Ik zou zeggen doen! Ik kom hem persoonlijk afgeven met een doos en strik er omheen. Hij denkt dat hij het al heeft gemaakt met zijn houding Jezus.

15 januari 2020 om 17:26

Een Amsterdammer die een Ajacied afkraakt om zijn Amsterdamse bluf 🤔😁

15 januari 2020 om 17:29

Is geboren in Capelle naast Rotterdam

15 januari 2020 om 17:46

Als jij dit bluf noemt? Ik noem het zelfoverschatting. Van mij mag die Lang ook weg, hij is geen Ajax speler. Leuk die paar goals, maar hij is geen ruwe diamant.

Baradonna blij? Ik denk dat dit begin van einde is van Lang bij Ajax. Ik zie hem net als Johnssen niet terugkeren. Mentaal zit het niet goed bij deze jongen. Je merkt aan al zijn houding.

15 januari 2020 om 16:44

Iedereen doet net of hij er niks van kan hahaha, terwijl dit nog steeds gewoon een heel groot talent is die geweldig kan voetballen. Puur door zijn houding zagen mensen hem af maar die jongen komt er wel let maar op

15 januari 2020 om 16:49

@maas12 ik heb gisteren toevallig nog ergens hier getypt dat het zeker een talent is. Anders speel je ook niet bij Ajax. Maar Jenner was ook een groot talent die geweldig kon voetballen. Die geloofde ook dat hij beste rechtsbuiten van NL is en tattoerde dit op zijn arm. Uiteindelijk diep gezakt na AZ en kwam bij NAC niet eens meer aan de bak. Mentaal was het niet in orde. Ik zie overeenkomsten met Noa Lang. Ipv lerend zijn en kritisch op eigen spel zijn zoals Frenkie dat vaak was en laatste tijd Gravenberch denkt hij er al te zijn en klaar voor. Eth viel ook niets voor niets tegen hem uit en zei dat hij zijn mond moest houden. Ik hoop natuurlijk dat kwartje valt en hij ook voor miljoenen verkocht wordt. Alleen maar beter voor mijn club . Een Johnsson die ook verhuurd is kampt ook met zelfde problemen helaas.

15 januari 2020 om 16:49

Houding en mentaliteit zijn de belangrijkste punten of iemand het red of niet. Kwaliteit heeft hij wel, anders kom je niet bij ajax in de jeugd. Maar met zijn huidige mentaliteit gaat het hem nooit lukken om vaste kracht bij ajax te worden.

15 januari 2020 om 17:14

Ik heb gewoon niet het idee dat hij de volgende Ziyech, Promes of Neres is, ook in potentie niet.voorlopig zie ik hem meer in het rijtje Ebicillio , Ozbiliz, Lukoki, Anderson, etc... Natuurlijk kun je dan ook goed voetballen, alleen dan ben je meer een speler voor de middenmoot en als hij nog en stap kan maken voor de subtop en niet een speler die Ajax verder gaat helpen.alleen zit Ajax in tegenstelling tot een paar jaar terug in een situatie waarin we niet eerst driee jaar naar Ebicillio of zo moeten kijken in de hoop dat het beter wordt voordat er een andere speler komt. Overigens kan ik vanuit hier (londen) weinig over zijn houding zeggen, de wedstrijden worden vaak wel uitgezonden maar interviews of iets dergelijks niet.

15 januari 2020 om 18:34

@maas Betwijfel of hij er komt. Bakken talent, maar twijfel over de mentaliteit. Bij zijn kansen in het eerste werd het ook per wedstrijd minder ipv beter en voor mijn gevoel had dat ook te maken met inzet. 3% minder en lang is direct heel matig. Denk dat alleen Ziyech en Tagliafico wegkomen met 1 a 2% minder inzet. Ziyech omdat hij echt belachelijk goed is en Nico omdat die wekelijks 110% geeft en dus met een paar % minder het nog altijd meer wil dan de tegenstander. Op dat gebied kan Twente dus wel eens een hele goede stap zijn. Die verwachten ook maximale inzet.

15 januari 2020 om 19:46

@Mrkrillin, Lang ging wel bij Feyenoord in de jeugd voetballen terwijl hij altijd een Ajax fan is geweest. Was daar zeker een groot talent en toen hij de stap maakte naar Ajax was het zeker een uitblinker bij Feyenoord. Mensen beoordelen Lang op zijn interviews en zijn prestaties als buiten speler. Ze vergeten allemaal dat Lang een nummer 10 is en daar vorig jaar in Jong Ajax excelleerde in de tweede seizoenshelft. Hij heeft zijn hele leven hard gewerkt en is met een omweg gekomen waar hij wilde. Roep toeteren over mentaliteit is daarmee ongegrond en incorrect.

Voetballen kan deze gast wel maar jezus wat erger ik me dood aan deze vent. Een grote mond, niet luisteren, praat als iemand die net geimmigreerd is. Nee geef mij maar iemand die volledig dedicated is en er vol voor gaat. Maargoed van de andere kant kan hij zeker voetballen. Verhuren lijkt me een goede optie voor anderhalf jaar en kijken hoe het er dan voor staat

15 januari 2020 om 17:01

Noa is opgevoed door een Marokkaan. Vind zijn accent daardoor wel minder storend. Karsdorp vind ik erger, al hebben ze wel wat van elkaar weg haha

15 januari 2020 om 17:21

Die Marokkaan (Boukhari) is ook gewoon in Nederland geboren. Geen reden voor dat accent dus. Sowieso is dat accent wat veel Marokkanen hebben een keuze, een aangeleerd mode dingetje omdat het schijnbaar stoer is zo te praten. Het echte Marokkaanse accent klinkt heel anders. Dit hoor je nog wel bij de ouderen die de taal oprecht niet goed machtig zijn en niet er voor kiezen hem bewust te verkrachten.

15 januari 2020 om 17:34

Gaat dit op voor alle accenten of alleen voor accenten die jij niet leuk vind?

15 januari 2020 om 17:41

Ik vind alle accenten prima. Expres met een spraakgebrek spreken heb ik alleen wat minder mee.

15 januari 2020 om 18:23

@z.92: "deze petje"; het niet normaal gebruik kunnen maken van lidwoorden is ronduit storend, om nog maar te zwijgen hoe het wordt uitgesproken

15 januari 2020 om 18:35

Deze is een aanwijzend voornaamwoord...

15 januari 2020 om 18:38

Half mee eens en half mee oneens. Het is vaak niet een natuurlijk accent nee, vergelijkbaar met die Engelsen die in van die typische Engelse hiphop slang praten (van de orde ''we be makin' the fam proud!''. Aan de andere kant kan zo'n accent op een gegeven moment wel ontstaan en ingeburgerd raken. Marokkanen gaan nou eenmaal met veel marokkanen om en ze nemen dat accent dan ook vaak van elkaar over. Accenten zijn besmettelijk. Ik ben abn opgevoed, maar als ik een paar weken bij de Drentse familie vertoef neem ik dat accent onbewust een beetje over. Hetzelfde als ik Engels praat en in een regio in Engeland ben. Als marokkanen jarenlang met dat ''straat'' accent in aanraking komen, nemen ze dat gewoon over en zo gaat dat door.

15 januari 2020 om 18:47

Dankjewel migi, van uren in de file ga je ook raar praten zie hier het resultaat

15 januari 2020 om 19:29

bruh u don't understand street taalhet is een jonge gast, heeft nog wat straat taal in zijn vocabulaire, so what?

15 januari 2020 om 17:12

Ach, die ene keer dat ten Hag hem even op z'n plaats zette betekent niet dat hij niet luistert. Z'n voorkomen staat los van z'n kwaliteit op het veld en ondanks de laatste potjes van hem, zie je echt wel dat hij wat kan. Ervaring op doen voor een half jaar en nog eens testen in het Ajax shirt!

15 januari 2020 om 17:43

Ahhhh een reaguurder die op internet klaagt dat iemand een grote mond heeft.kappe met deze slappe shit. Lang had gelijk tegenover Tadic, die al maanden als een natte krant speelde. Nu kan Tadic er vrij weinig aan doen aangezien hij er moe uitzag. Maar Tadic heeft soms wel vedetteneigingen. Al bij binnenkomst de nummer 10 eisen van Ziyech, terwijl hij net was gedegradeerd met Southhampton en daar geen basis speelde.dat hij mislukt is na zijn eerste seizoen in Engeland zegt ook genoeg. Leuke modale speler, maar daar houdt het ook mee op.

15 januari 2020 om 17:51

Lang had helemaal geen gelijk. Tadic is de aanvoerder, Lang staat helemaal onderaan als het om rangorde gaat. Hij speelt bij gebrek aan beter en door blessures. Dat Tadic wat minder goed speelt de laatste tijd is waar, maar als Tadic iets zegt dan heb je dat te doen als jeugdspeler, vooral Lang. Ik heb een hekel aan de manier waarop Lang praat, echt heel storend. Maar dit mag geen kritiekpunt zijn wanneer je hem gaat beoordelen. Maar ieder persoon kan zien dat Lang misschien 1 goede wedstrijd gespeeld heeft, de rest speelt hij minder dan Tadic. Lekker wegdoen, hoeft van mij geen Ajax shirt te dragen. Als je het Ajax shirt draagt, dien je wel fatsoenlijk te praten.

15 januari 2020 om 18:17

"als je het Ajax shirt draagt, dien je wel fatsoenlijk te praten."oke man. Ik zag het doorgeven aan Suarez.

15 januari 2020 om 18:37

Suarez ? De man die vanuit Zuid Amerika kwam en toch probeerde om Nederlands te praten ? De speler die heel de Eredivisie aan flarden schoot ? Of bedoel je die speler die er alles aan deed om te winnen en vocht voor iedere centimeter ? Jij snapt het berkel69..

15 januari 2020 om 20:20

Noa praat fatsoenlijk Nederlands. Suarez probeerde zijn best maar het was niet om aan te zien en hij werd zelfs belachelijk gemaakt in een reclame.rutger zegt: "als je het Ajax shirt draagt, dien je wel fatsoenlijk te praten". Als we dat letterlijk gaan nemen haalt Suarez die test niet.dan kan je met drogredenen komen als "de speler die heel de Eredivisie aan flarden schoot" maar daar gaat het hier niet om. Verder heb ik ook geen zin om hier een politieke discussie van te maken.

16 januari 2020 om 00:29

@berkeltadic een leuke modale speler? Haha, man hij heeft vorig jaar 28 goals en 13 assists geleverd in 34 wedstrijden Eredivisie hoor... Dit seizoen al 8 goals en 13 assists tot nu toe. Vorig seizoen weergaloos in de Champions League; 20e in de Ballon d'or verkiezing 2019. Echt... Tadic een modale speler noemen slaat nergens op, dan heb je duidelijk een persoonlijke aversie tegen Tadic.

16 januari 2020 om 12:58

De Eredivisie hahaha. De competitie waar spelers als Platje doelpuntrijk kunnen zijn. Tadic is een one season wonder. Staat op 0 dit seizoen in de Champions League en heeft verder niet eens gepresteerd. Nee geef mij maar Ziyechgod. De man die altijd presteert, zelfs als hij slecht speelt.

15 januari 2020 om 18:47

Dus omdat ie, volgens jou, een grote mond heeft, niet luister en als een immigrant is zou hij niet volledig dedicated zijn en er niet vol voor gaan? Wat heeft het een met het ander te maken...?

16 januari 2020 om 00:23

@big-poppaIk vind eigenlijk dat hij gewoon niet goed genoeg kan voetballen, dat hij verder een beetje dommig is dat vind ik niet zo erg. Ik hoorde goede verhalen over, maar hij heeft zijn kans in de afgelopen periode helemaal verprutst als je het mij vraagt, heeft echt heel slecht gespeeld.

Is al vandaag gespot in de Grolsch veste. Als hij gewoon normaal doet en zich focust op het voetballen is dit een prima aanwinst voor fc twente. Als hij arrogant gaat doen zullen de fans gauw klaar met hem zijn. Maar we zullen het zien!!

15 januari 2020 om 17:53

Dan krijgen we dus hetzelfde als nu in Amsterdam, want ik heb het idee dat hij in Amsterdam ook niet heel populair meer is. Hij begon leuk, maar ging er vervolgens vanuit dat hij er al was en Real Madrid of Barcelona al op de tribune zaten. Er is niks mis met ambitie, maar deze jongen heeft het ego van Ronaldo, maar geen 5 procent van zijn kwaliteiten. Ebecilio, dat is een goed voorbeeld.

Dat Lang op het lijstje van Twente staat kan ik me voorstellen. Ik verwacht niet dat Ajax hem verkoopt of verhuurt. Als er weer een blessuregolf in de voorste linie ontstaat is Noa nog hard nodig.

15 januari 2020 om 17:56

Babel is er nu bij, dus je hebt naast Babel nog Promes, Neres, Tadic, Ziyech en Labyad. Plus je jeugdspelers. Lang heeft zijn kans gehad, zal vast nog wel een kans krijgen, maar heeft geen onuitwisbare indruk gemaakt. Zwakste schakel aan Ajax' zijde.

15 januari 2020 om 18:40

Traore. Geloof maar die staat vooraan bij een blessure golf. Ten Hag lijkt er achter te zijn dat hij in Traore een ruwe diamant heeft, die in aanleg alles heeft, wat Ten Hag miste tijdens de blessuregolf. Snelheid, kracht, diepgang. Dat is echt een beest en de reden dat ik geen enkel gerucht met belangstelling voor Boadu bij Ajax geloof.

Voor Ajax niet goed genoeg op dit moment, maar voor FC Twente natuurlijk een hele interessante speler. Ik juich dit wel toe, want de aanval rendeert al een paar maanden niet naar behoren.

15 januari 2020 om 17:00

Ik juich het ook toe, maar ik houd mijn hart vast als het niet draait. Dan zijn glamourboyszoals hij in onze tempel vrij snel de kop van jut. Maar zoals je zegt: interessante speler die ons wellicht het jaar door helpt.

15 januari 2020 om 20:25

Vooralsnog vind ik de spelers die binnen zijn gehaald niet slecht. Troupee is wel duidelijk beter dan Plegezuelo als rechtsback, terwijl Verhaegh gewoon op lijkt. Hij is zelden fit en heeft het niveau gewoon niet meer echt. Verder vind ik Noa Lang toch meer een teamspeler dan Aitor en bovendien is hij techisch beter.

Zal hem dan lekker 1.5 jaar verhuren aan Twente (als ze erin blijven waar ik wel van uitga) en dan kijken wat Ajax met hem wil of die goed genoeg is voor een kans of doorverkopen zal hem nu nog niet van de hand doen omdat niemand weet waar Lang zijn top ligt.

15 januari 2020 om 16:48

Dit is gewoon een goede speler. Dat hij voor Ajax tekort komt momenteel, is natuurlijk geen schande. Ik zie hem wel graag komen. Hij kan op 10 en op de flanken, speelt met lef en heeft op zich een leuk niveau.

15 januari 2020 om 16:53

Ten eerste omdat zo'n type gast hier simpelweg niet past. Als hij 1 of 2 keer doet, wat hij bij Ajax doet/deed, namelijk zich voordoen als het nieuwe grote wereld talent, is het al gedaan. Sowieso hebben we al genoeg van die mooiweer voetballers. Supporters spreken al maanden/jaren uit dat we op het moment liever 11 spelers zien die zich helemaal kapot werken elke week weer dan van die net niet spelers. Dit wordt gewoon een heel slecht huwelijk.

15 januari 2020 om 20:21

Waarom is het dan al gedaan? Hij is gewoon een speler en zal zich aan de regels van de trainer moeten houden. Bij FC Twente wordt je anders ook terecht gewezen. Supporters willen gewoon dat de ploeg zich veilig speelt en die jongen mag dan een ander karakter hebben dan de gemiddelde speler, maar we moeten niet doen alsof we het hier over een speler van het niveau Trotman hebben. Deze jongen kan echt wel voetballen, maar komt momenteel tekort voor Ajax. Dat is geen schande.

In de minuten dat hij speelde ben ik er niet van onder de indruk. Voor Noa ‘ik leef voor grote wedstrijden’ Lang, zou het wel goed zijn bij een wat kleinere club te leren knokken voor zijn plek en minuten te maken. Dat geldt overigens voor meer talenten bij de topclubs, verhuren en minuten maken bij kleinere clubs leren ze meer van dan trainen en bankzitten

15 januari 2020 om 17:57

Ohja, hij leeft voor grote wedstrijden idd haha. Na die 2 lucky goals

Gelukkig zit ten voorde erbijna altijd naast. Wat n clown(ltv). Maar we hebben buitenspelers zat. Als er geld is kan je dat beter op een andere positie spenderen.

15 januari 2020 om 17:11

Ten Voorde was destijds als een van de weinigen kritisch op Munsterman. Kan niet zeggen dat hij ongelijk had.

Man man man wat doet iedereen negatief, nu kan hij er niks van? Heeft te maken met zijn veels te grote mond. Neem aan dat dit niet verkoop is of minstens met terug koop clausule. Lang is te goed voor Jong Ajax, maar niet goed genoeg voor Ajax 1, tijd voor aanpoten elke week in de eredivisie

Wel een flinke botsing tussen die branie van Lang en de 'doe maar gewoon normaal'-mentaliteit van het huidige Twente, maar dat kan erg leerzaam zijn voor Lang en voor Twente lijkt het me een directe versterking. Kan goed uitpakken voor beiden.

Talent heeft Lang wel, maar desondanks heb ik toch mijn twijfels bij hem. En nee, dat is niet vanwege zijn gedrag, manier waarop hij praat of zijn kapsel. Dat is gewoon omdat ik hem niet echt een vleugelaanvaller vind, maar meer een middenvelder in hem zie en een soort nummer 10 als Hakim Ziyech. Zo goed als Ziyech is Lang natuurlijk nog lang niet, maar hij heeft wel potentie als middenvelder. Een verhuurperiode kan denk ik ook wel goed uitpakken voor Lang en Ajax, want ergens heb ik ook wel het idee dat hij minder minuten zal maken in Ajax 1. Op de vleugels is Babel er natuurlijk bijgekomen en op het middenveld kan hij dus alleen op de plek van Ziyech spelen, maar die is altijd zeker van een basisplek (natuurlijk terecht) en als Ziyech alsnog zo nu en dan wedstrijden in een vrije rol vanaf de vleugels gaat spelen, dan zie ik ten Hag nog wel voor andere spelers op de 10-positie kiezen dan Lang.

15 januari 2020 om 17:51

Hij heeft bij Jong Ajax een tijdje als linkermiddenvelder gespeeld. Op die positie deed hij het goed. Hij mist de explosiviteit om op de vleugel te spelen en hoort aan de linkerkant (dus niet rechts zoals ten Hag hem gebruikte). Hij heeft een goede traptechniek en een goed schot....

Denk dat hij van waarde kan zijn voor Twente. Weet alleen niet of García de juiste trainer is voor zo n jongen. García lijkt me zo n slap janus die weinig communiceert. Kan het ook fout hebben. Denk dat noa meer baad heeft bij een trainer als advocaat of ten hag. Iemand die hem strak houd en daarnaast ook beter maakt

15 januari 2020 om 17:21

Spelers lijken wel weg te lopen met García. Schijn een hele aangename man te zijn in de omgang. 'T scheelt dat wij wel een aantal nuchtere jongens in de selectie hebben die Noa denk ik wel 'corrigeren'. Qua mentaliteit is het bij Twente wel net even anders dan in Amsterdam.

Gelukkig. Ik was even bang dat het om Heerenveen ging gezien het vertrek van Dreyer. Ik heb zo'n persoon er liever niet bij. Naast dat ik ook denk dat hij tekort komt trouwens.

We hebben nu niemand die de tegenstander eens op zoekt en er langs probeert te gaan. Allemaal balletje in de hoek en weer terug naar de verdediging. Daarom zie ik Lang wel zitten voor Twente. Dan wordt er misschien eens wat directer het stafschopgebied in gespeeld.

Geef hem weinig kans van slagen, zijn manieren worden niet getolereerd in het oosten.

De verpersoonlijking van foute Amsterdamse arrogantie. Je zou denken dat we met gasten als de Ligt, de Jong en Mazraoui wel eindelijk afscheid van dit imago hadden genomen, maar dan heb je ineens dit aan je schoen hangen. Beetje type Justin-Kluivert-Wij-Zijn-Ajax-Ik-Ben-De-Beste. Wordt gezellig daar tussen die nuchtere tukkers. Ik hoop voor ze dat ze het bonnetje goed bewaren.

Zijn attitude is echt zijn allergrootste obstakel. Dat gaat hij ook niet veranderen. Hij is zo vol van zich zelf dat daar moeilijk iets aan 'doe gewoon normaal' bij te brengen is. Voetballen kan hij zeker wel. Hij heeft bij vlagen mooie dingen laten zien. Maar drie doelpunten tegen FC Twente maakt hem geen Leo Messi. En dat denkt hij helaas wel. Ik kan verder onvoldoende inschatten waar zijn potentie ligt...

Even naar het nuchtere oosten van het land zou deze jongen best goed kunnen doen. Zoals vele malen gezegd heeft hij echt sel het talent, maar de mentalieit gaat hem maken of breken. Als ik hem hoor praten schieten de tranen in mijn ogen. Je kan bravoure hebben, enkel is het bij hem totaal misplaast.

Prima oplossing gewoon lekker een half jaartje daar een kans pakken en laten zien dat hij goed genoeg is voor Ajax. Ik twijfel daar nog heel erg aan namelijk. En Ajax heeft nu Promes, Neres en Babel op de flanken en eventueel kan daar nog Tadic en Ziyech bij komen dus Lang kan je prima verhuren. Op het middenveld zie ik op de 10 ook liever nog Ziyech of Promes dus ik zou zeggen lekker verhuren desnoods gratis om te zorgen dat hij lekker kan spelen bij Twente.

doet mij een beetje denken aan Robin van Persie in zn eerste jaar bij Feyenoord qua karakter. geniale voetballer, die de juiste begeleiding nodig heeft

Huisje in Boekelo en binnenstad verbod Enschede/Hengelo dan leert hij die maniertjes zo af. Verder voor Twente wel goede speler natuurlijk ik juich het toe

15 januari 2020 om 18:59

Een verbod op de binnenstad van Hengelo? Hahahahhah. Hou op hoor, alsof Noa 5 bier gaat drinken in de lokale stamkroeg van Hengelo

15 januari 2020 om 19:34

Nou Noa kan makkelijk een weekendje doorhalen tot een uur of 7 smorgens. Maar goed als ie in Boekelo blijft is het alleen maar beter toch - lekker nuchter en rustig daar. Dolphia mag ook - daar leren ze hem ook wel bij

Zie in Noa Lang geen versterking voor Twente. We hebben vleugelspelers zat die niet goed genoeg zijn.

Zou voor Lang en Ajax het beste zijn als hij werd verhuurd. Een goede wedstrijd brengt nog geen zomer....

Goede speler, maar ik vind hem mentaal niet sterk overkomen. Niet voor een club als Ajax iig.

Zelfde verhaal als Justin Kluivert. Vind zichzelf onwijs goed en heeft het in gedachten als gemaakt. Komt niks van terecht als hij op deze voet en met houding door blijft gaan. Dus van mij mag hij naar Twente. Irritant ongehoorzaam mannetje. Daar is elke coach dan ook zo klaar mee.

15 januari 2020 om 19:41

@afca_babel: Hoezo zelfde verhaal als Justin Kluivert? Hoezo moet je dat erbij halen? Zit je dat nog steeds zo diep? Heeft ie jou persoonlijk beledigd? Kluivert heeft dit seizoen toch al mooi 3 goals in 12 duels gemaakt in de Serie A voor As Roma en en 2 in 5 duels in de EL. Das ongeveer net zoveel als bijna hele voorhoede van Sevilla.... Laatste was grap maar net zoveel als De Jong en Chicarito samen iig

15 januari 2020 om 22:00

Kluivert heeft wel al een mooie Europese campagne met Ajax gedraaid en doet het bij Roma ook best aardig. Die zou zomaar nog kunnen aansluiten richting EK. Zover is Noa nog lang niet.

Jeetje wat een zure reacties zeg...hij is pas net 20? Waren jullie allemaal zo braaf en goed gehoorzaam toen je 20 was? Ik niet iedergeval. En laten we niet hypocriet gaan uithangen alsof dit iets nieuws is voor noch Ajax spelers en noch Ajax fans. Ik wens Noa Lang mocht het Twente worden veel plezier en succes daar in Enschede. Justin Kluivert hebben bijna alle Ajax fans hier ook nog jaar lang na zijn vertrek zuur gereageerd onder elk artikel over hem, Er gaat gewoon tijd komen dat hij er gaat staan in grote wedstrijden.

Het is beter zo. Weg bij de club waar je niet gewaardeerd wordt. Van op de bank zitten ga je niet beter worden en Twente past prima bij hem. Hij gaat daar het mannetje worden.

De provincie zal die jongen goed doen. Was al bang bij het lezen van de titel dat ADO interesse had, dan liever degraderen!

Heel erg benieuwd hoe hij het gaat doen bij stuk lager geklasseerde eredivisionist. Niemand weet echt hoe goed hij is doordat hij niet elke wedstrijd speelt. Als hij zo goed is als hij zelf denkt hoort ie het helemaal te gaan maken in Twente oid. Lukt dat niet, dan zou dat misschien dé wake up call voor hem zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2737
2.Vitesse2514
3.PSV2315
4.Feyenoord2212
5.FC Twente1810
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
Q. PromesAanvaller104
A. OnanaKeeper100
D. TadićAanvaller107
L. TraoréAanvaller107
AntonyAanvaller94
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Zondag 29 november
Manchester United overweegt om Jonny Evans na dit seizoen transfervrij terug te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren