Stadion Real Madrid ontploft bij invalbeurt Gareth Bale

Zaterdag, 23 november 2019 om

Real Madrid heeft zaterdagavond in LaLiga drie punten gepakt. Het team van Zinédine Zidane was in eigen huis met 3-1 te sterk voor Real Sociedad en komt zodoende op gelijke hoogte met titelverdediger Barcelona, dat eerder met 1-2 van hekkensluiter Leganés won. De voorsprong op de Basken bedraagt nu vijf punten. Een veelbesproken moment in de tweede helft was de entree van Gareth Bale, die finaal door de fans werd uitgefloten.

De eerste helft in het Santiago Bernabéu was er een om van te genieten. In een heerlijke voetbalsfeer stonden twee teams tegenover elkaar die voortdurend de aanval opzochten. Een grote flater van Sergio Ramos was een smet op de eerste helft van Real Madrid. Na twee minuten spelen speelde de verdediger zonder te kijken de bal terug op Thibaut Courtois. Daar had Willian José al goed op geanticipeerd: de aanvaller onderschepte de bal net voor de doelman en tikte binnen. Het was de eerste tegengoal in 535 speelminuten.

Real Madrid groeide in de wedstrijd naarmate de eerste helft vorderde, mede dankzij een bereidwillige Eden Hazard. Toch moest het team van Zidane ook waken voor de aanvallen van de Basken. Courtois keerde na een kwartier spelen een schot van Willian José en ruim tien minuten later keerde hij ook een inzet van Martin Ödegaard, na een heerlijke tegenaanval. Acht minuten voor rust nivelleerde Benzema de tussenstand: na een vrije trap van Luka Modric vanaf rechts werkte hij de bal met de schouder binnen.

Real Madrid had na rust slechts drie minuten nodig om aan de leiding te gaan. Modric gaf de bal op een meter of zeventien afstand aan Valverde, die zag hoe zijn schot via Mikel Oyarzabal achter doelman Alex Remiro eindigde: 2-1. Een kwartier voor tijd gooide Modric het duel in het slot. Na een voorzet van Bale legde Benzema de bal met het hoofd klaar voor de Kroaat, die het leer uitstekend achter Remiro schoot.

Bale was na 67 minuten in het veld gekomen voor Rodrygo en werd door een groot deel van het stadion uitgefloten. De Welshman kreeg binnen de lijnen echter steun van zijn teamgenoten en werd ook bij de viering van de 3-1 betrokken. Bale maakte zelf een gedreven indruk en had in de slotminuten met een beetje meer geluk kunnen scoren.Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door superbuli)

Heb zelf beetje het idee dat Zidane Bale erin brengt om dit. Om hem dit te laten voelen

23 november 2019 om 23:00

Ik heb het idee dat het bale niks meer doet. Bale is zeer belangrijk geweest voor real madrid in die 4 champions league titels, en zelfs toen werd hij uitgefloten. Dus nu zal die er onderhand lak aan hebben. Gewoon lekker spelen wanneer dat gevraagd wordt en voor de rest in cashen. Aan de ene kant vind ik het wel mooi dat een speler nu een club in gijzeling neemt. Vaak is het toch andersom

23 november 2019 om 23:17

hou toch op man Bale heeft alleen in die 2 finales goed gespeeld in al die jaren bij real is hij meer geblesseerd geweest als fit en toen hij fit was heeft die vaak ondermaats gepresteerd.

23 november 2019 om 23:27

Ja ze volgen hem alleen tijdens in een finale en nemen daarvan een conclusie voor zijn prestaties in alle jaren. Tuurlijk is hij belangrijk geweest maar veel meer niet, ook door blessures uiteraard. En nu is het duidelijk klaar dat het afgelopen is.

23 november 2019 om 23:28

Bale heeft best goede cijfers voor real madrid hoor. 104 goals in 239 wedstrijden, even gespiekt op wikipedia. En “alleen die 2 finales” klopt gewoon feitelijk niet , bale is wel vaker belangrijk geweest. En zelfs als het maar 2 finales waren, dan waren dat nog steeds 2 champions league winsten. Zonder hem had je er dan toch 2 minder gehad.. Dat spandoek moet je niet zo serieus nemen joh.

24 november 2019 om 01:22

Sorry hoor bf1994 maar als dembele zo iets flikt of een Frenkie dan mag je van mij meteen bij eerst volgende bod op rotten. Bale is gewoon niet netjes naar real toe en hij heeft er gewoon niet alles uit gehaald. Al 6 jaar onder contract en nooit constant het team op sleeptouw genomen.

23 november 2019 om 23:01

Zou dat nog wel kunnen billijken ook. Bale toont geen enkel respect naar de club die hem elke week tonnen euro's overmaakt, terwijl hij zwaar onder de maat presteert en kokketeert met allerlei randzaken.heeft zijn eigen carriere aardig om zeep geholpen.

23 november 2019 om 23:05

Dankjewel voor deze comment, eindelijk een lid wat zonder onderliggende haat reageert op de Bale situatie.

23 november 2019 om 23:13

Ik volg de speler en de club niet op de voet maar ik heb niet bepaald de indruk dat de club en de trainer respect toont aan Bale.

23 november 2019 om 23:17

Ik volg hem ook niet, maar vond zijn uiting van afgelopen week echt smakeloos. Echt zonde, want hij kan echt wel geweldig voetballen. In zijn tijd bij de Spurs heb ik echt van hem genoten, maar heeft bij Real nooit echt zijn volledige belofte kunnen waarmaken, ook omdat hij natuurlijk lange tijd Ronaldo in het team had, die op zijn beste positie speelde (en dat was ook logisch). Ik had eigenlijk vanaf het begin al het gevoel dat dit geen gelukkige combinatie zou gaan worden.

23 november 2019 om 23:20

Bla, bla, bla. Alsof de club hem zo fantastisch behandelde. Supporters die hem al uitfloten, terwijl hij het toentertijd helemaal niet zo slecht deed. Bezorgde mede door belangrijke doelpunten prijzen en die o zo belangrijke La Decima voor de Real supporters waar ze 100 keer van klaarkomen. Zidane die hem als stront behandeld. Maar hij krijgt wel tonnen per week. Alsof geld alles betekent. Waardering is ook iets wat belangrijk is voor een speler en dat heeft Bale zeker niet altijd gehad. Maar waardering is bij Real wel iets wat vaker mist. Zelfs clubiconen worden daar uitgefloten of als stront behandeld als het even minder gaat.

23 november 2019 om 23:26

Ik vind dit toch een beetje kort door de bocht. Bale heeft zo veel gezeik over zich heen gehad; moest weg, zijn eigen trainer zegt in de media dat ie op moet rotten, vindt ie een club en dan blokkeert Real het alsnog, en dat allemaal zonder maar 1 keer zijn mond open te trekken of zelf terug te sneren. En nu hij duidelijk maakt dat het hem allemaal niet meer raakt is hij ineens de bad guy. De man deklasseert Barcelona in een finale, scoort omhalen in finales, kopt ze erin in finales.. en zijn dank is striemende fluitconcerten, al lang voor dat vlag gedoe. Als ik Bale was had ik het hele Binnenhof volgehangen met die vlaggen en was ik ervoor gaan liggen.

23 november 2019 om 23:35

@JohnTerry Zidane heeft helemaal niet gezegd dat Bale op moest rotten. Hij heeft gezegd dat het voor alle partijen het beste was als hij zou vertrekken. Geen suger coating, maar wel eerlijk. Als je de situatie nu ziet had hij gewoon gelijk, want dit is klote voor zowel Bale als de club en had voorkomen kunnen worden met een transfer.

24 november 2019 om 00:05

Hoewel hij met die opmerking inderdaad de waarheid sprak, vind ik het wel erg lullig om dat zo in de media te verkondigen. Dat soort opmerkingen houd je toch voor je, door zoiets persoonlijks en interns naar buiten te slingeren geef je wel een statement naar je speler af naar hoe ongewenst hij wel niet is. Al klopt het dus wel, ik vind dat Zidane daar de plank mis sloeg. Zeker omdat Bale veel voor de club heeft gedaan.

Zo ongelofelijk veel respect voor Benzema. Spits die al jaren in de absolute topspeelt, dubbele cijfers haalt, maar toch wordt hij nooit genoemd in 9/10 'beste spitsen van dit moment' lijstje

23 november 2019 om 23:02

Benz is momenteel geweldig in vorm en de beste speler van Real, maar er hebben ook een paar afgrijselijke jaren tussen gezeten hoor. In 2017/18 5 goals als eerste spits van Real Madrid is bijvoorbeeld schandalig, dus het is heerlijk om nu weer een spits te hebben die wekelijks scoort.

23 november 2019 om 23:14

@joshua klopt, maar komt meer omdat hij toen meer in dienst van Real/Ronaldo moest spelen denk ik, nu is hij weer de "enige" spits, en gaat alle aanvoer naar hem

23 november 2019 om 23:19

daar lag het niet aan, in die tijd miste hij gewoon elke kans die die kreeg.

23 november 2019 om 23:26

@Maurootje zoals RealMadrid_34 al zei lag het toen vooral aan Benzema zelf, want alle kansen die hij nu wel scoort miste hij toen. Zelfs Morata scoorde als tweede spits meer goals dan Benzema, dan doe je echt iets verkeerd.

23 november 2019 om 23:07

Eens, aantal jaar geleden ook uitgekotst door veel mensen. Hij had even een periode dat hij echt veel kansen miste, maar hij heeft een geweldig techniek. Nu Ronaldo weg is en hij al 11 jaar speelt, dwingt hij meer respect af. Op dit moment is alleen Lewandowski echt een betere spits.

23 november 2019 om 23:36

Dat heeft een goede reden, want hij scoort alleen maar omdat die wereldspeler la om zich heen heeft. Het is een wonder dat een grote club als Real al jarenlang met zo een slechte spits speelt. Het is niet van het niveau van weleer a la Raúl of Ronaldo.

Laten we eerst beginnen over Sergio Ramos. De man met alle ervaring van de wereld, geeft zo terugspeelbal in de tweede minuut. Hoe dan? Kom op man. Blind gegeven ook nog. Zo start je de wedstrijd simpelweg niet. Erg jammer voor Courtois dat het hier eindigd qua cleansheets, want zonder die gigantische fout van Ramos, had die ook hier de nul gehouden. Lastige pot was het verder. Real had veel moeite met het drukzetten van Sociedad. Het verbaaste me ook niet dat we uit een standaardsituatie moesten scoren. 2-1 van Valverde van richting veranderd maar ook die pakken we mee. Geweldige speler is Valverde, genoten weer. Verder speelde Carvajal en Modric echt de allerslechtste halfuur uit hun carriere. Allemachtig wat slecht, maar daarna herpakken beide mannen zich. Modric met zelfs twee assist's en een doelpunt. Hazard blijft me toch wel teleurstellen qua rendement. Veldspel ziet er wel goed uit, maar wederom weer geen assist of goal. En ja, natuurlijk moeten we het over de invalbeurt van Bale hebben. Publiek maakte gehakt van hem, maar daar was niemand toch verbaast over als je paar dagen geleden loopt te dansen met een vlag waar op staat Wales - Golf - Madrid? Het grappigste is nog dat Bale nog redelijk goed inviel ook. Voorassist bij de 3-1, en met een beetje geluk scoorde die ook de 4-1 op het eind. Tja, dat het huwelijk tussen Bale en Real maar snel ophoudt. Lekker terugkeren in de winterstop naar Tottenham, aangezien Mourinho hem graag wilt hebben. Verder lekker dat we hier gewonnen hebben. Op naar Psg.

23 november 2019 om 23:01

Ja ook leuk dat dat Spandoek door fans is gemaakt. En zijn medespelers Bale erbij trekken met dat Spandoek, hij moet er gewoon om lachen. Kinderachtig hoe sommige reageren op een spandoekie.

23 november 2019 om 23:11

Voor Ramos heb ik echt een zwak, hij heeft zoveel betekent voor Real o.a CL goal tegen Atlético waardoor hij onsterfelijk is bij veel fans. Ik hoop dat hij zelf een stapje terugdoet op tijd zoals Buffon.

23 november 2019 om 23:30

Natuurlijk is Ramos onsterfelijk bij de fans. Bij iedereen wel zo beetje die Real supporter is. Eigenlijk was dat kopgoal tegen Atletico in 2014 het begin van iets moois. Als je over 30 jaar tegen mijn zegt, en 2014? Dan weet ik direct waar ik aan moet denken. Maar goed. Ik vond zijn fout in de tweede minuut onbegrijpelijk. Maar dat kan de beste overkomen zullen we maar zeggen. Ik vond het wel mooi dat er heel snel applaus was toen Ramos aan de bal kwam na die fout want je kon de fluitconcert wederom weer duidelijk horen aan de adres van Ramos. Ik snap zulke supporters echt niet.

24 november 2019 om 00:23

Je hebt helemaal gelijk in alles wat je zegt. Sluit me er volledig bij aan. Vind sowieso dat je als een van de weinige real fans op dit forum zeer objectief blijft. En bale? Laten we hopen dat José met Levy heeft afgesproken dat bale in de winterstop moet komen. Ik vind wel dat het dan geen ruildeal oid moet worden. Misschien dat Son kan komen, maar de rest hoeft niet

24 november 2019 om 01:28

Eens kaka madrid. Real madr!d reageert altijd netjes en normaal over zowel over zijn clubs als de tegenstanders. Verder vind ik zelf (als barcalover😂) Ramos een held. Zo iets kan natuurlijk gebeuren. Waarschijnlijk gewoon niet helemaal scherp aan de wedstrijd begonnen. Real begint wel weer lekker te draaien. Valverde is toch wel de reden daar voor. Sinds hij wordt opgesteld draait et beter. Ben benieuwd hoe het gaat tegen psg! Succes in ieder geval hoop dat jullie gehakt van PSG maken

Een hele sterke 2de helft van Real Madrid waarin ze echt domineerde en hiermee trekken ze hun goede vorm van voor de interlandperiode gewoon door. I.t.t. wat sommigen wouden beweren in live meepraten. Bale werd dan wel uitgefloten, maar viel wel gewoon goed in en krijgt zo te zien gewoon vertrouwen van Zidane. Wat een rare relatie toch tussen die 2 lol. Modrid motm met 2 assists en een mooie goal!

Lekker fluiten naar de speler die je twee Champions Leagues heeft bezorgd, echt ongekend hoe de Real supporters omgaan met hun spelers. Daar wil je toch helemaal niet voetballen? Misbaksels van de ergste vorm.

23 november 2019 om 23:10

Overdrijf toch niet zo. Als 5000 man fluiten klinkt het al ongelooflijk hard in zo'n stadion. Uitfluiten van eigen spelers is nooit goed, maar je doet alsof 80.000 fans in Bernabeu zo zijn. En dat Bale 2 Cl's heeft bezorgd klopt ook niet. Die tegen Liverpool heeft Bale inderdaad beslist, maar tegen Atletico was hij de slechtste van het veld. Hopelijk stoppen deze 'fans' vanaf nu met fluiten. Dat je fluit als hij erin komt is een ding, maar bij ieder balcontact? Sloeg nergens op, maar gelukkig ook genoeg mensen die aan het klappen waren na zijn goede acties.

23 november 2019 om 23:38

Tegen Atletico zorgt hij voor de belangrijke voorsprong wat voor Atletico de mentale klap was. Dus misschien bezorgde hij die CL niet en blonk hij niet uit, maar hij was zeker wel belangrijk voor die prijs.

23 november 2019 om 23:11

Dus omdat hij de club succes heeft bezorgd, krijgt hij een onaantastelijke status waarbij hij alles kan en mag maken? Sorry, zo werkt het niet. Ondanks wat hij betekend heeft voor de club had hij die actie met die vlag nooit moeten begaan. Dit is namelijk een zware middelvinger naar de club en de supporters toe.

23 november 2019 om 23:15

Hoeveel middelvingers heeft Bale van de supporters ontvangen?

23 november 2019 om 23:23

Genoeg en terecht. Hij liep er al jaren als een zak patat bij in het veld. Compleet ongemotiveerd. Dan krijg je zo'n kritisch publiek als dat van Real achter je aan.

24 november 2019 om 00:08

Waarom werd vorig jaar dan niet het hele team uitgefloten? Toen liep de helft er ongemotiveerd bij, maar alleen Bale moeten ze hebben. Opmerkelijk.

24 november 2019 om 02:50

Volgens mij werden die ook uitgefloten inclusief snowflake Bale.. En volgens mij had ik het over een periode van meer dan een jaar, niet alleen vorig seizoen.

23 november 2019 om 23:13

Als je ziet naar zijn stunt afgelopen week is dit toch geen verrassing? Hij wist zelf ook wel dat hij zich hiermee onmogelijk maakte.

In tegenstelling tot barcelona begint real madrid vorm te krijgen en een soort van lijn in hun spel. Gaat nog een seizoen worden, ben benieuwd wie de titel pakt, wordt het Fc messi of real madrid. Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat bernabeu gewoon spelers die zo belangrijk zijn geweest op deze manier kan behandelen. Ik vind het totaal niet gek dat bale bij zulke spandoeken gaat staan. Een iets meer onvalwassene persoon had veel ergere dingen gedaan dan bij alleen een spandoek staan

De mensen die hier Bale verdedigen snappen er weinig van. Natuurlijk is Bale een belangrijke speler geweest en zal hij altijd de geschiedenisboeken ingaan als onderdeel van één van de meest succesvolle Real Madrids ooit. Maar de wijze waarop hij zijn club beschaamde met het spandoek en de ongeïnteresseerde wijze waarop hij speelt rechtvaardigt de behandeling van de supporters. Niemand is groter dan de club, zeker niet dan Real Madrid.

23 november 2019 om 23:07

Real Madrid heeft een aardige geschiedenis met het behandelen van hun sterren. Neem hoe ze destijds met de Nederlanders om zijn gegaan, of met Raul, Ronaldo na z'n vertrek? Nee ze kunnen zichzelf wel de grootste club noemen maar groots zijn ze niet. Ik vind het een walgelijke club met dito bestuur.

23 november 2019 om 23:10

Denk dat jij eerder degene bent die er weinig van snapt. Als zijn actie deze reactie rechtvaardigt, dan is zijn actie ook te rechtvaardigen. De man is tenslotte nooit gewaardeerd door de fans en zeker niet door de trainer. De fans fluiten hem regelmatig uit en de trainer deelt kinderachtige sneren uit via de media. Respect moet wel van twee kanten komen.

23 november 2019 om 23:41

Bale vertoonde dit gedrag na een treiterzomer waarin ze er alles aan deden hem weg te krijgen (is Real goed in, vraag maar aan sneijder robben etc.)

23 november 2019 om 23:55

Hij is nou ook niet bepaald met respect behandeld door de trainer en door de supporters die hem uitfloten toen hij het wel goed deed. En tel daarbovenop de sneertje die zidane uitdeelde bij dan zou je bale enigzins snappen. Het is ook niet zo dat hij die spandoek zelf maakte, hij werrd erbij getrokken door zijn landgenoten

Als ik Bale was, kwam er wel een applaus en paar handjes in de lucht alsof ik werd onthaalt als absolute ster van real.😂🤣 Mensen bedankt voor t warme onthaal etc. 80% is gevuld met succes supporters uit de gehele rest van de wereld(reizigers)

Wederom geen Jovic? Hoe moet die jongen zich in dit elftal gaan spelen als hij geen kansen krijgt? Ik snap het, Benzema is momenteel beter en staat terecht continu in de basis. Maar je kan toch op zijn minst wanneer de winst zo goed als binnen is Jovic wat minuten geven? Zal me namelijk niets verbazen als hij straks weer vertrekt en je in potentie een topspits hebt laten gaan.

23 november 2019 om 23:37

Ik geloof ook echt in Jovic na wat hij vorig jaar al heeft laten zien. Maar of Real momenteel de club is voor hem betwijfel ik. 60 miljoen had hij gekost? Gigantisch veel geld, maar voor een club als Real niet.. De weinige kansen die hij heeft gekregen heeft hij niet gegrepen en dan beland je op de bank. Hazard was ook slecht, maar die heeft al veel meer status opgebouwd (terecht) en heeft nu een prijskaartje van +100 miljoen, dan blijf je wel die kansen krijgen. Btw, een speler laten invallen in de 80ste minuut als je 3-0 of 3-1 voorstaat is ook geen cadeau. Dan gaan de meeste spelers nog maar spelen aan 80% van hun kunnen ofzo en loop je er als invaller ook maar voor de tijd op te vullen bij.

Gareth Bale doe jezelf een plezier en vertrek zo snel mogelijk bij deze club. Je wordt gebruikt als een hond. En dan wordt je ook nog zo door behandeld door die supporters. Daar wil je toch niet voor voetballen. Nare club.

Niet alleen Jovic maar ook Militao wordt compleet genegeerd. Je hebt als club miljoenen uitgegeven aan deze 2 spelers. Hoe moeten zij vers bloed komen leveren wanneer ze niet eens de kans krijgen?

23 november 2019 om 23:43

Of je kan ook zeggen dat Militao en Jovic weinig redenen hebben om te klagen aan gebrek aan speelminuten? Voorlopig is Zidane gedeeld koploper met Barcelona en je staat op randje van doorgaan in de groepsfase van de CL. En Benzema ga je in deze vorm natuurlijk nooit eruit halen. Zidane gaat echt wel gebruik maken van iedereen, seizoen is nog erg lang. En Zidane gaat heus wel hier en daar rouleren. Het verschil is dat de bank nu sterker is geworden ten opzichte van vorig jaar. Dat maakt de concurrentie's onderling alleen maar sterker. Bovendien krijgt Mendy zijn speelminuten, heeft Valverde zich in de basis gespeeld en wordt Hazard alleen maar beter en beter.

Bale heeft een ongelofelijk zwaar contract dat niemand van de topclubs kan/wil betalen. De goeie spelers ( en hun manager ) zijn al lang de baas en niet de clubs. Ze worden toch betaald. Ik denk dat Bale echt niet de moeilijkste persoon is. Maar hij is spijtiggenoeg nu eenmaal veel geblesseerd. En dat irriteert veel mensen, zeker in combinatie met zijn hoge transfer en bijhorend hoog loon. Het blijft de vraag, heb je dan liever een speler als lucas vasquez of assensio, die nooit zijn niveau halen, amper echt het verschil maken als het ertoe doet, maar wel minder geblesseerd zijn en de club veel minder kosten. Onrechtstreeks weet iedereen het antwoord wel denk ik..

Aardige wedstrijd van Real. Vindt Hazard scherp spelen, hoop dat hij komende wedstrijden gaat scoren. Vertrouwen in de Clásico als beide teams deze vorm aan blijven houden!

Lekker blijven zitten waar je zit Bale. Speel en train wanneer dat van je verwacht wordt en golf zoveel je wil in jouw vrije tijd. Real heeft de kans gehad om je van de hand te doen, maar heeft destijds zelf de stekker eruit gehaald. Laat ze nu maar lekker op de blaren zitten. Bale heeft zich altijd professioneel opgesteld, terwijl Real hem heeft geprobeerd weg te praten. De rol van Zidane hierin mag ook niet onderschat worden. Bale heeft er alles aan gedaan om zo'n contract te verdienen en zou gek zijn als hij zich bij Real laat wegpesten!

Van Bale was echt niet normaal. Ik was vandaag aanwezig bij de wedstrijd en toen de namen genoemd werden van de bank ging het al helemaaaaaal los. Ik was vandaag aanwezig in het Bernabeu en het was echt best wel zielig. Invallers van Sociedad worden niet uitgefloten, en als er maar een bal naar de rechterkant ging ging het stadion al los. Maarja hij heeft er uiteindelijk zelf voor gezorgd.

Poeh poeh..zijn teammates van Wales maken een geintje met Bale omdat hij maanden lastig gevallen werd door de Spaanse media dat hij liever ging golfen in Madrid. Iets dat uiteraard dikke onzin was. Bale doet, vanzelfsprekend, mee in de joligheid en dan krijg je dus dit... Tja, het wordt met de dag triester...

Als Bale zijnde was ik zo snel mogelijk weg van daar. De supporters van Real en Bale zelf hadden vanaf het begin al een slechte relatie, waar Bale vanuit zijn auto weg reed was hij de enige die belaagd werd, Bale heeft het waarschijnlijk al jaren geleden met de pet er naar gegooid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4243 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona4325
4.Sevilla355
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller1912
L. JovićAanvaller131
Vinícius JúniorAanvaller131
T. CourtoisKeeper170
CarvajalVerdediger171
G. BaleAanvaller122
RodrygoAanvaller112
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

812 fans
Verdediger, 33 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 25 januari
De Saudische kroonprins Mohamed Bin Salman heeft zijn pijlen op een andere Premier League-club gericht nadat het niet is gelukt om Manchester United over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren