‘Feyenoord ontvangt mogelijk bod van dik 22 miljoen euro uit Londen’

Donderdag, 10 oktober 2019 om

Arsenal mengt zich in de race om Orkun Kökçü, zo meldden Engelse media in de nacht van woensdag op donderdag. Volgens de laatste berichten houdt inmiddels ook de Londense club de ontwikkelingen van de middenvelder van Feyenoord nauwlettend in de gaten. Kökçü, achttien jaar, wordt door de kranten in Engeland omschreven als one of the brightest prospects in Holland.

“Orkun heeft alles wat een moderne creatieve middenvelder nodig heeft en daarmee de potentie om hier de komende jaren ontzettend belangrijk te worden”, zei voormalig technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord een half jaar geleden. Kökçü zette destijds zijn handtekening onder een nieuw contract met Feyenoord, tot de zomer van 2023.

“Bovendien is hij tweebenig, wat hem nóg completer maakt. Naast al zijn voetballende kwaliteiten beschikt hij ook over de juiste mentaliteit om die potentie waar te maken. Hier gaan we veel plezier aan beleven.” Kökçü maakte in december vorig jaar zijn debuut in het eerste van Feyenoord en staat inmiddels op 25 wedstrijden in alle competities.

De media in Engeland gaan ervan uit dat Feyenoord medewerking zal verlenen aan een transfer bij formele biedingen vanaf twintig miljoen pond, omgerekend ruim 22 miljoen euro. Het is onduidelijk door welke clubs de middenvelder nog meer wordt gevolgd.


Poll

Denk jij dat Orkun Kokcü ooit voor een topclub in Engeland zal spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

90 reacties (laatste reactie door stravven)

Pfff, dit vind ik een moeilijke. Feyenoord heeft het geld hard nodig, maar Kokcu is wel echt HET Feyenoord talent.

10 oktober 2019 om 08:12

Feyenoord heeft voldoende geld en geld is natuurlijk altijd welkom. Maar bij een verkoop moet je ook een vervanger halen en dan zou ik zeggen dat een verkoop niet opweegt tegen het extra geld.

10 oktober 2019 om 16:43

Als Feyenoord voldoende geld had gehad dan zouden ze niet hebben hoeven bedelen bij de vrienden van Feyenoord om die Argentijn binnen te halen. Elk dubbeltje dat uitgegeven wordt draaien ze 3x om. Jarenlang zwak management met een zwakke TD is daar de oorzaak van.

10 oktober 2019 om 08:13

Niet doen man, Feyenoord is niet met maar 22 miljoen euro gered. Daar is echt meer voor nodig. En daarbij is hij echt nog niet toe aan een stap hoger op.

10 oktober 2019 om 08:17

Maar, 22 miljoen euro voor een speler van Feyenoord? Dat is toch een belachelijk goede deal voor Feyenoord. Zeker voor een speler die zich pas dit seizoen in de basis heeft weten te spelen. Ik zou mijn eigen club in ieder geval voor gek verklaren als ze 22 miljoen euro voor Kokcu zouden betalen!

10 oktober 2019 om 08:18

Meteen doen zeg ik. Je moet soms ook gewoon even een flink bedrag krijgen voor een speler om in de toekomst naar te kunnen refereren. Beetje zoals AZ ook kan schermen met de bedragen die ze de laatste jaren hebben ontvangen.

10 oktober 2019 om 09:47

@jackieboy10 hij zegt ook niet dat 22 miljoen geen goed bod is, hij zegt dat feyenoord veel meer geld nodig heeft om weer bij psv en ajax aan te sluiten.

10 oktober 2019 om 09:53

Kom op... 22 miljoen voor Kokcu moet je toch meteen doen? Kokcu gaat nooit 30 miljoen opbrengen. Misschien als hij echt lekker begint te ballen dat je 25 tot 28 gaat vangen maar daar houd het echt wel bij op. Je hebt nu met Fer, Toornstra, Tapia een Feyenoord waardig middenveld met erachter nog Ayoub, Kelly en Burger om in te vallen en eventueel een Berghuis die op 10 kan spelen als Jorgensen terugkomt en Sinisterra, Narsingh en Larsson op de vleugels gaan afwisselen. Als je ergens een speler kan missen dan is het op de positie van Kokcu. En als Feyenoord weer een beetje een buffer aan geld wilt opbouwen kan het maar beter snel wat spelers verkopen om het vermogen te vergroten anders wordt het gat met PSV en Ajax alleen maar groter

10 oktober 2019 om 10:13

@ryanbabel8 Welke speler van Feyenoord is voor meer dan 22 mil verkocht? Volgens mij niemand toch. Dus Feyenoord moet het zeker wel doen. Hiermee creeeren ze nieuwe grens voor verkopen. Ook PSV en Ajax moesten eerst voor minder geld verkopen. Een Eriksen ging weg voor 12 miljoen ofzo. Ook al had hij 1 jaar contract, nu zou hij minimaal 25 mil verkocht geweest zijn. Verder heeft Feyenoord te veel fouten gemaakt met transfers, dus je kan niet blijven veroorloven om fouten te blijven maken. Pak die 22 mil. Koop een extra spits voor 2e seizoenshelft en rest lekker oppotten en beleid mee maken (zoals investering in scouting).

10 oktober 2019 om 10:37

Psv moet nog steeds voor minder verkopen. Eem Bergwijn levert bij Ajax meer op en ook spelers weten vanaf Ajax kun je naar Barca, Real, Juve, City en vanaf PSV ga je naar Sevilla, Napoli, Brugge dat is toch andere tkoek. Dat is ook de reden waarom Bergwijn wel naar Ajax wilde. In de competitie weinig verschil maar qua aanzien en mogelijkheden een enorm verschil.

10 oktober 2019 om 11:09

Drenthe?

10 oktober 2019 om 12:08

"kom op... 22 miljoen voor Kokcu moet je toch meteen doen? Kokcu gaat nooit 30 miljoen opbrengen. Misschien als hij echt lekker begint te ballen dat je 25 tot 28 gaat vangen maar daar houd het echt wel bij op."never nooit 30! Hooguit 28... Wat een logica, hou op.

10 oktober 2019 om 13:56

Wat een vervelende, onnodige provocatie zeg. Ik proef de ondertoon in je reactie gewoon. Hoe krijg je het voor elkaar om een topic over Kokcu over het 'superieure' Ajax te laten gaan... Heb je bewijs dat Bergwijn naar Ajax wilde van de zomer? Ik ken namelijk wel wat mensen die hem vaak spreken en die gaven toch echt wat anders aan. On: Het transferrecord verbreken voor een 18 jarig talent wat zich nog niet volledig bewezen heeft lijkt mij een goede zet. Stelselmatig dit soort transfers geeft ook een goed beeld aan de jeugd die rondloopt, dat dit soort transfers mogelijk zijn. Pak dat geld en investeer het gelijk in nieuwe talenten en zet een deel weg voor later.

10 oktober 2019 om 15:25

@samcro Nee drenthe werd verkocht voor 13 miljoen (wat in die tijd ook behoorlijk was). Kuyt is nog steeds recordhouder met rond de 18 miljoen volgens mij

10 oktober 2019 om 15:29

@woenselaar het hele internationale voetbal draait om Ajax. de rest dient slechts als figurant

10 oktober 2019 om 15:56

Deze jongen heeft nog een contract tot 2023. Als hij zo goed is, dan bieden ze echt wel meer. Laat deze jongen nou gewoon nog twee jaar bij Feyenoord en als hij echt zo goed is dan ga je flink meer winst op hem pakken. Je kan nu wel 22 miljoen pakken en dan? Waar haal je dan een betere vervanger? 22 miljoen is in deze tijd, voor je beste speler echt niets. Het is geen uitverkoop. Hierin moet Feyenoord zich heel zakelijk opstellen.

10 oktober 2019 om 15:59

Toen was de markt heel anders. Dat is totaal niet met elkaar te vergelijken.

10 oktober 2019 om 16:00

14 miljoen. Maar in verhouding met hoe de markt toen was, was dat een bizar hoog bedrag.

10 oktober 2019 om 09:12

Dat Kokcu hã©t Feyenoord talent is, zegt meer over Feyenoord dan over Kokcu. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het best een talentvolle speler, maar ik zie er zeker geen exceptioneel talent in. Hij heeft in ieder geval nog weinig laten zien op basis waarvan ik hem zou omschrijven als "one of the brightest prospects". Hij is denk ik wel éã©n van de goedkopere talenten in de ED, maar ik denk dat hij ook wel voor een pak minder op te halen zou zijn als Arsenal hem echt graag zou willen. Ik zie Feyenoord echt niet zomaar een bod van bijvoorbeeld 15 miljoen weigeren.

10 oktober 2019 om 09:52

hahah wat een dramatisch niveau heeft feyenoord dan momenteel deze jongen is niks meer dan een modale voetballer in de eredivisie. Het lukt hem niet eens een slecht feyenoord bij de hand te nemen dan ben je in mijn inzien niet meer waard dan een krappe 10 miljoen. Maarja clubliefde maakt blind en zeker in rotterdam!

10 oktober 2019 om 10:15

@sleutelstad "het lukt hem niet eens een slecht feyenoord bij de hand te nemen" Waarom zou een 18 jarige Feyenoord bij de hand moeten nemen?

10 oktober 2019 om 10:27

Nouja je verwacht toch van een club die momenteel zo laag staat met weinig individuele kwaliteit, dat het 'toptalent' feyenoord meer brengt dan wat die nu doet. Ik weet haast zeker dat deze jongen bij de top 3 zijn debuut niet eens gemaakt zou hebben. Ik denk persoonlijk dat deze jongen zijn top bij een club als basaksehir zal liggen, deze jongen is de grootste onterechte hype van de eredivisie!

10 oktober 2019 om 10:28

@MrKrillin, Als het gaat over ‘one of the brightest prospects’ dan mag je toch zeker wel verwachten dat hij een matig team als Feyenoord naar een hoger niveau tilt. Kijk naar een de ligt bij Ajax, stengs bij az, malen bij PSV, Abraham bij Chelsea.

10 oktober 2019 om 10:40

De Ligt speelde bij Ajax in een goed draaiend elftal, Stengs speelt bij AZ in een team wat elkaar versterkt en met een lager verwachtingspatroon dan Feyenoord, Malen heeft ondersteuning van een aantal andere toppers in de voorhoede en een gedegen middenveld. Dat zijn spelers die niet een slechts draaiend team bij de hand hebben genomen, maar die ingestroomd zijn in een team waar het al aardig tot zeer goed ging. Dat is wat anders dan de situatie bij Feyenoord momenteel.

10 oktober 2019 om 11:24

Hij speelt ook al jaren in Feyenoord 1...

10 oktober 2019 om 11:27

Nou nou je kan ook niet zeggen dat kokcu feyenoord bij de hand heeft genomen. Of ben je vergeten dat feyenoord na 9 wedstrijden 3 potjes heeft gewonnen en 10de (?) staat.

10 oktober 2019 om 11:36

Sleutelstad hou op, je zet jezelf voor lul. Iedereen ziet dat het een talent is dus alle pogingen die je neemt zijn nogal kansloos. "maarja clubliefde maakt blind en zeker in rotterdam!"zegt iemand die het nodig vind een ventje van 18 de grond in te trappen.

10 oktober 2019 om 12:04

Ik snap dit ook niet zo goed.ongeacht de gekleurde bril waar je doorheen kijkt, kun je een 18 jarige basisspeler van Feyenoord gerust een groot talent noemen. Daarbij is het ook niet dat hij wekelijks fouten aaneenrijgt. Fouten die een Fer en Tapia nog weleens maken, zie ik hem maar heel weinig doen. Pikt zijn goaltjes mee vanaf het middenveld, lijkt over genoeg inhoudt te beschikken en ook voetbaltechnisch is het prima in orde. Wel moet ik zeggen dat een bod van 20 miljoen pond bijna niet te weigeren is.

10 oktober 2019 om 14:36

omdat voornamelijk feyenoorders hem bestempelen als talent die de top gaat halen, tevens schatte jullie hem op 22 miljoen dan verwacht je toch dat die zichzelf onderscheidt ipv leuk mee hobbelt.

Laat dat nu de enige speler zijn die binnen één jaar zeker meer waard zal zijn dan 22miljoen. Voor alle overige spelers zou dit een bijna direct te accepteren aanbod zijn

10 oktober 2019 om 08:30

Lijkt mij sterk of Feyenoord moet nog in de top 5 geraken.

10 oktober 2019 om 08:38

Ligt er toch niet aan hoe hoog Feyenoord zal eindigen, of ze moeten kampioen worden. 2 of 5 in de ED is voor buitenlandse clubs om t even, ze kijken naar de speler zelf. Echter zie ik Kökçū nu niet verkocht gaan worden.

10 oktober 2019 om 08:46

Europees heeft Feyenoord ook nog kansen. Ze zouden de kwartfinale maar eens halen, dan is plek 6 in de Eredivisie prima.

10 oktober 2019 om 09:17

Natuurlijk is plek 6 dan niet prima. En wat zegt een plek in de kwartfinale nou? We hebben het hier over de europa league hoor.

10 oktober 2019 om 09:30

Ben wel van mening dat uiteindelijk de eindstand er wel toe doet qua bedrag wat je vervolgens kan vragen. Meer dan 22 miljoen is veel geld en dat gaan ze niet zo snel betalen voor een nummer 9 in de eredivisie.

10 oktober 2019 om 09:49

@ultimatefreak8 kwartifinale EL en plek 6 in de eredivisie een geslaagd seizoen? oh my...t is nog erger met feyenoord dan ik dacht, als de fans hier voor tekenen. "voor alle overige spelers zou dit een bijna direct te accepteren aanbod zijn"bijna? op berghuis na is er geen speler die ook maar in de buurt komt van 22 miljoen. De meesten komen niet boven de 10 uit.jorgenson normaal gesproken wel, maar die is zo vaak geblesseerd de laatste tijd, dat daar ook niemand voor gaat betalen.

10 oktober 2019 om 17:57

Ik ben trouwens geen fan

Een mooi bedrag, wat wellicht in de toekomst nog hoger kan liggen. Echter, met dit bedrag kun je de selectie wel een kwalitatieve impuls geven op meerdere posities.

Ik persoonlijk zou wat lager beginnen met bieden, want sluit niet uit dat Feyenoord ook nog met minder genoegen neemt. Zo heel veel heeft Kokcu nu ook weer niet laten zien, dat je daar meteen 22 miljoen voor gaat betalen.

10 oktober 2019 om 08:31

Hij hoeft zeker niet weg na 1 seizoen basis. Dus er zal een bedrag moeten worden betaald. 20+ miljoen is dan redelijk normaal vandaag de dag, ook al heeft Orkun nog niet veel laten zien.

10 oktober 2019 om 12:44

en staat ook nog onder contract tot de zomer van 2023.

Verkopen, en dan 3 prospects van 7 mio halen, waar je in gaat investeren door ze veel speeltijd te geven en over 3 jaar door te verkopen.

10 oktober 2019 om 08:24

Alleen is feyenoord niet zo goed in het kopen van prospects

10 oktober 2019 om 08:41

Reden te meer om er vaker mee te oefenen. Het is en blijft de enige manier voor Nederlandse clubs (naast opleiden)

10 oktober 2019 om 12:09

Voor dat bedrag kunnen ze wel Elia, Vormer, El Ahmadi, Kuyt en Pierre van Hooijdonk aantrekken. Houden ze mischien nog wat geld over voor Rosario. Die moet voor een miljoentje of 1,5 wel op te halen zijn.

10 oktober 2019 om 08:27

exact dat. Natuurlijk weet je ook niet of er meteen een voltreffer wordt gescout, maar kijk voor welk geld Ajax Tagliafico en zeker Sanchez had gehaald. De grootste groei die Ajax de laatste jaren heeft doorgemaakt is door spelers goed te verkopen. Natuurlijk zal het met PSV & Ajax die dominant zijn lastig worden voor Feyenoord om de komende jaren de CL te halen. Dit aangezien plaats 6 op de Uefa ranking ook nog erg ver weg is. Toch heb ik het idee dat Feyenoord op dit moment te veel zwakke plekken heeft in het elftal om europees indruk te maken. De 2-0 tegen Porto was erg knap. Maar als ik ze dan weer tegen Fortuna zie voelt het alsof ze momenten kunnen pieken.

10 oktober 2019 om 08:44

Lekker makkelijk rekenen. Eerst moet je nog belasting betalen en geef je 3 gekochte spelers samen hetzelfde salaris als één jeugdspeler van 18 jaar? Zo werkt dat wel inderdaad. Maar Feyenoord is niet in de positie om zo’n aanbod af te slaan. Als de ontwikkeling stil valt dan kan je naar dat bedrag fluiten.

10 oktober 2019 om 09:25

@spydix; 3 prospects van 7 miljoen halen en speeltijd geven? Dat past niet in het beleid hoor. Liever halen we spelers binnen om de bank warm te houden of om speeltijd te geven op een voor hun vreemde positie.

Dit lijkt mij niet waarschijnlijk op dit moment, zo'n bedrag gaat Arsenal niet neerleggen voor Kokcu. Kokcu is goed, maar zeker niet zoveel waard op dit moment, en als er al een club is die zo'n bedrag neerlegt is het zeker niet Arsenal, ze huren niet voor niets Ceballos, gewoon omdat een speler op zo'n positie kopen niet te doen was voor Arsenal. Als Feyenoord zijnde zou ik het ook niet doen, hij zit nog niet aan zijn plafond in Nederland, en over een a twee jaar zou je veel meer kunnen krijgen denk ik. En ook voor Kokcu zelf is het denk ik niet het beste idee, bij Feyenoord speelt hij iedere week, bij Arsenal hoogstwaarschijnlijk niet. Dus nee, deze deal is voor geen van de drie partijen echt goed en dus ook niet waarschijnlijk.

10 oktober 2019 om 08:38

Oneens, Saliba is ook gekocht voor 30 mil en meteen terug verhuurd aan St Ettiene. Ik denk dat Arsenal hier hetzelfde wil doen.

10 oktober 2019 om 10:18

@stravven " ze huren niet voor niets Ceballos," Misschien komt dit omdat Real hem niet eens wilde verkopen. Arsenal heeft gewoon genoeg budget.

11 oktober 2019 om 00:11

Dat gaat je tegenvallen. Arsenal heeft een aantal jaar geen CL gespeeld, dat verschil merk je wel degelijk. Het scheelt dat er van de zomer veel spelers met een hoog salaris zijn vertrokken, maar nog steeds heeft Arsenal minder te besteden dan je zou denken.

Groot talent, maar niet van het kaliber Ihatarren, Gravenberch of Unuvar. 25 miljoen zou uiteindelijk een mooi bedrag zijn voor Feyenoord kunnen ze het investeren in de ploeg, want ze komen echt kwaliteit tekort.

10 oktober 2019 om 08:33

Niet van hetzelfde kaliber als 2 jongens die nog niet doorgebroken zijn? Dat je Ihatarren beter noemt kan ik inkomen, die heeft net meer dat sierlijke en speelt op een iets hoger tempo, maar ik vind het eerlijk gezegd nogal vreemd dat je Gravenberg en Unuvar noemt. En voor ik weer allerlei fans op mijn dak krijg, ik zeg niet dat die jongens geen toptalenten zijn. Overigens ben ik een beetje bang dat Kokcu helemaal niet verzekerd is van een basisplaats bij Feyenoord. Wat mij betreft speelt hij iedere week, maar Stam kennende gaat Toornstra niet meer uit de basis verdwijnen en vooralsnog lijkt hij bijzonder gecharmeerd van het duo Tapia-Fer.

10 oktober 2019 om 08:38

Reden te meer om die 22m te pakken en breder te investeren in de selectie (mocht het uberhaupt tot een concreet bod komen). Ik hoop dat Feyenoord nou een keer het ijzer smeedt als het heet is

10 oktober 2019 om 08:51

Eens AFCfokke, echter word dan de vraag of Orkun er zelf wel een oren naar heeft om (nu al) naar het buitenland te gaan.

10 oktober 2019 om 08:38

Hij is 18 en maakt wekelijks minuten in de Kuip. Ik vind hem persoonlijk net zo'n groot talent. Er hangt alleen geen hype rondom hem, terwijl iedereen praat de talenten van Ajax en PSV. En wat is een groot talent? Bazoer, Klaassen, El Ghazi enz waren dat allemaal. Hoe zullen deze jongens zich ontwikkelen? Kijk naar Bergwijn bijv. Staat nu ook stil...

10 oktober 2019 om 09:25

Koop eens een woordenboek en zoek op wat het begrip " talent " betekent. Dat betekent niets anders dan natuurlijk aanleg en een groot talent heeft dus een bovengemiddelde aanleg. En een blinde kan met zijn stok zien dat de spelers die jij in je bijdrage opnoemt, dat allemaal hebben. Alleen is een groot talent niet hetzelfde als een grote speler omdat talent alleen niet genoeg is om een grote speler te worden, daar zijn ook andere kwaliteiten voor nodig. Sommige grote spelers hebben helemaal niet zoveel talent, maar halen de top op wilskracht en er zijn legio namen op te noemen van spelers die over voldoende talent beschikten om de top te kunnen halen, maar dat toch niet hebben gedaan. Het gebruik van woord hype icm talent is volslagen belachelijk omdat je door dat te doen, feitelijk ontkent dat een talent veel natuurlijke aanleg heeft, terwijl iedereen met zijn eigen ogen kan zien dat dat onzin is. Dat mensen dat doen komt waarschijnlijk omdat ze over een talent oordelen alsof dat een gearriveerde speler is, in hun hoofd lijken ze niet in staat om het grote onderscheid daartussen te zien. Als je een talent langs dezelfde meetlat legt als een gearriveerde speler, lijkt het inderdaad vaak alsof die word gehyped, alleen wordt hij niet bewierookt voor zijn kwaliteiten, maar voor zijn potentie en die is er gewoon bij de spelers die je opnoemt. Dat hun carriere tot nu toe niet verloopt zoals was verwacht, heeft niets met een gebrek aan talent te maken, maar met het ontbreken van de overige kwaliteiten die noodzakelijk zijn om die potentie om te zetten in rendement. Al zijn de meesten van hen de talentenstatus nog nauwelijks ontgroeid en is het misschien nog wel veel te vroeg om een definitief oordeel te vellen.

12 oktober 2019 om 15:04

Wat is een groot talent dan volgens jou precies? Iemand waarvan je kan zien dat hij een natuurlijke aanleg heeft? Weet je HOEVEEL van dit soort spelers er rond lopen? Als deze jongen op zn 18e in Feyenoord 1 speelt en gevolgd wordt door een club als Arsenal is het geen groot talent? Alleen omdat het er niet zo sierlijk uit ziet als bij die andere spelers? FEIT is dat er nou eenmaal meer gesproken wordt over spelers van Ajax en PSV. Die worden bij 1 goede wedstrijd het NL elftal al ingesproken. Voor mij is een groot talent niet alleen natuurlijke aanleg, maar ook discipline, mentale weerbaarheid etc. Unuvar is nu leuke en aardig maar wie zegt dat hij dat ook in de Eredivisie kan laten zien en als dat niet lukt is het dan echt zn groot talent?

10 oktober 2019 om 08:54

Gravenberch is ook niet van het kaliber Ihattaren en Unuvar, maar inderdaad: Kokcu ook niet. De kans lijkt me aanzienlijk dat hij dit povere Feyenoord niet bij de hand gaat nemen en gezien de perspectieven in Zuid lijkt me niet dat dat gaat veranderen. Dus laat Feyenoord gerust 25 miljoen aftikken, breng je openstaande vacatures in de organisatie op orde, intensiveer je scouting in Zuid-Amerika en breng in kaart welke spelers van O23-elftallen van de Engelse top interessant en haalbaar zijn. Werk dit seizoen in de huidige vorm af en zorg dat die 25 miljoen in vier spelers geherinvesteerd worden die er direct staan en vanaf juni een volle voorbereiding kunnen meedraaien!

10 oktober 2019 om 09:50

" Gravenberch is ook niet van het kaliber Ihattaren en Unuvar ". Is echt complete onzin. Dat is appels met peren vergelijken omdat Gravenbergh een totaal andere speler is dan de twee die jij opnoemt en dus ook andere talenten heeft. Rijkaard was ook een totaal andere speler dan Van Basten, maar is uiteindelijk net zo een grote mijnheer geworden. Zoals Ronaldo ook gewoon van het kaliber Messi is ondanks dat Messi in zijn kleine teen meer talent heeft dan Ronaldo in zijn hele lichaam. Gravenbergh is ook gewoon een supertalent alleen heeft hij een natuurlijk aanleg voor andere zaken dan Ihattaren en Unuvar. Een keeper kan ook gewoon net zo een groot talent zijn als Messi, maar dan in een andere discipline. Zoals dat ook geldt voor een verdediger. In zijn discipline is Van Dijk ook een topper, ook al kan hij niet zo goed voetballen als Messi. Ihattaren en Unuvar springen vooral in het oog omdat ze ondanks dat ze nog piepjong zijn laten zien dat ze over een enorme potentie beschikken. Een speler als Iniesta had 3 jaar langer nodig om te laten zien dat hij dat had, maar dat heeft voor het eindresultaat uiteindelijk niets uitgemaakt. Michel Platini liet ook al op jonge leeftijd zien over veel potentie te beschikken, maar groeide pas tot wereldster uit nadat hij de overstap naar Juventus had gemaakt en toen was hij al 28. Je bent dan ook veel te voorbarig met je reactie omdat er spelers zijn die over net zoveel talent als Ihattaren en Unuvar beschikten en de top niet hebben gehaald, terwijl er spelers die dat minder hadden en dat wel wisten te bereiken. Gravenbergh is qua talent wel degelijk van hetzelfde kaliber als Ihattaren en Unuvar, hij is alleen een ander soort speler.

10 oktober 2019 om 11:25

Iemand, die alleen wat minuten in de jeugd heeft gemaakt, een net zo groot talent noemen als Ihattaren, die 17 jaar is, en wekelijks vrijwel de beste is bij PSV in de Eredivisie en Europees. Vind je jezelf nu niet wat lachwekkend?

10 oktober 2019 om 12:14

Geduld Haris, geduld... Gravenbergh komt vanzelf bovendrijven. Die voetbalt zo makkelijk en is fysiek verder dan jongens als Unavar en Ihattaren. Ook een Kokcu schaar ik in datzelfde rijtje. (toptalenten)

10 oktober 2019 om 22:07

Ik vind Ihattaren voor 17 jaar anders fysiek ook al aardig sterk.

10 oktober 2019 om 10:42

@el_guaje7 is dat relevant dan? moet iedereen van kaliber Ihattaran zijn? Verder zegt het niets hoe ver ze op dit moment zijn. Er waren bij Utrecht spelers die qua potentie en talent veel beter waren dan Kuyt. Uiteindelijk speelden die gasten bij de Amateurs en was Kuyt bijna wereldkampioen. Verder ontopic. Het is inderdaad een mooi bedrag. Volgens mij record voor ze. Hiermee kunnen ze verder doorgroeien en volgende talenten voor meer proberen te verkopen.

Dit bericht hoort in de wandelgangen thuis. Iedereen snapt dat Arsenal geen 22 miljoen gaat betalen voor een speler die nog niet eens wekelijk uitblinkt bij Feyenoord.

Kokcu zal never nooit uitgroeien tot een topspeler en 20 miljoen zal die ook nooit meer opleveren...Als dit waar is moet je die kans direct pakken, misschien proberen 25 er uit te halen.

22 miljoen is nu veelste veel voor hem, hij moet het eerst nog waarmaken bij Feyenoord en een basisplaats veroveren. Vind dit een onzin verhaal dat Arsenal 22 miljoen wilt bieden. In het engelse media staat dat Arsenal interesse heeft in Kokcu die 20m pond waard is. Nogmaals laat hij zichzelf maar bewijzen, ik denk dat Stam hem eens voor de leeuwen moet gooien (basisplaats geven), het loopt toch niet bij Feyenoord en misschien kan hij het laten zien en wat meer kwaliteit brengen. Stam heeft niks te verliezen.

Hoop dat de huidige TD wat slimmer is dan meneer van Geel die zomaar 18-20 mil liet lopen op Jorgensen….. Je zult deze 22 miljoen als Feyenoord zijnde moeten pakken, wanneer het waar blijkt te zijn.kocku is een groot talent, maar heb t idee dat Feyenoord heel wat kan bewerkstelligen met 20 miljoen voor Kocku. Het wordt tijd dat Feyenoord geld gaat generen.

Wow, een lastige, zeg. Dit is in mijn ogen total niet te vergelijken met de situatie van Jorgensen destijds, omdat dit een hele jonge jongen betreft, die wanneer hij wat goals zal scoren in de EL en Eredivisie nog meer waard kan worden en er meer interesse kan komen. Daarbij is hij ook zo'n beetje de enige die een mooie waarde vertegenwoordigd op het veld. Aan de andere kant is elke euro meegenomen voor Feyenoord. Lastig, lastig!tevens vraag ik mij af of die voor die jongen zelf wel een positieve draai gaat geven. Die gaat daar nooit aan de bak komen. Ik moet dan direct weer aan Malen denken, die ook van Arsenal terugkwam naar Nederland. Alleen vertrok hij dan weer op jongere leeftijd naar Engeland. Maar goed, het zal een vaag gerucht zijn, laat er eerst maar eens vergaande interesse zijn, dan gaan we zien wat het op gaat leveren.

Wat een bizar bedrag zeg. Al is het met de engelse media altijd maar de vraag wat er van waar is natuurlijk. Vind het wel echt een hele goede speler en voor hem is het zonde dat Jaapie niet zo van creatievelingen houdt -al baseer ik dit op zn jong ajax tijd-

10 oktober 2019 om 10:43

Mag ik jou even complimenteren met je profielfoto #reaktor On: snap de keuze voor Jaap ook niet als je meer talent in wilt passen verder vind ik dit soort biedingen veels te vroeg laat hem eerst een jaar constant niveau eb een basisplaats behalen.

Ik denk dat feyenoord dit maar gewoon moet accepteren. Zelf geloof ik er geen knars van dat arsenal voor zo een matig talent 22m neer gaat leggen. Nee rotterdammers ik ga jullie uit jullie droom helpen kokcu is waard misschien 5/6 miljoen en hij zal hooguit voor 8/9 miljoen gaan en zelfs dat bedrag zou te gek voor woorden zijn.

Ik breng hem op de fiets naar Londen. 22 mio voor Kokcu is een kans die je met beide handen moet aangrijpen. Ik verwacht niet dat hij meer waard wordt, aangezien Feyenoord niet op het hoogste Europese podium acteert en het team matig draait (waaronder Kokcu momenteel), dus Feyenoord zou dom zijn als ze Kokcu niet de duurste uitgaande transfer van Feyenoord maken.

Meteen d9en als ze dat bieden. Prima talent, maar niet meer dan dat.

Nee dat zou verstandig zijn om je beste speler samen met Berghuis te gaan verkopen...Dit bericht lijkt me meer wat voor de wandel gangen want zo gek zullen ze ook weer niet zijn bij Feyenoord.

Dit valt onder het kopje nep nieuws . Stel dat Feyenoord hem kan verkopen. Dan zouden van gekkigheid de verkeerde spelers kopen!

Uiteindelijk zou ik het doen. In de huidige situatie gaat hij Feyenoord niet bij de hand nemen en is hij niet zo'n groot talent als ihattaren. 22 miljoen is enorm veel geld en hij kan later en speler worden die 50 of meer gaat opleveren, maar niet bij Feyenoord. Daar zijn we veelste instabiel voor.

Ziyech niet willen halen voor 30miljn, en nu risico lopen van een speler die nog niks heeft bewezen. Top scouting

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.PSV138
4.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. BijlowKeeper50
R. HapsVerdediger52
B. NieuwkoopVerdediger50
M. SenesiVerdediger51
L. FerMiddenvelder50
S. BerghuisAanvaller56
B. LinssenAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Zondag 25 oktober
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren