Deniz Türüc beleeft pijnlijke invalbeurt tijdens Galatasaray - Fenerbahçe

Zaterdag, 28 september 2019 om

De Intercontinentale Derby tussen Galatasaray en Fenerbahçe heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. De twee grootmachten uit Istanbul gingen nek-aan-nek in het Türk Telekom Stadion en stapten uiteindelijk met een doelpuntloos gelijkspel van het veld: 0-0. Ryan Babel speelde de gehele wedstrijd bij Galatasaray, waar Ryan Henk Donk negentig minuten op de bank zat en Ömer Bayram inviel. Bij Fenebrahçe werd Deniz Türüc de tweede helft ingebracht én gewisseld en zat Ferdi Kadioglu niet bij de selectie.

De stadsderby kende een vrij tam begin. Galatasaray slaagde er niet onmiddellijk in om de wedstrijd naar zijn hand te zetten, waardoor de bezoekers een aantal keer gevaarlijk konden opduiken voor het doel van Fernando Muslera. Tot grote kansen leidde dat evenwel niet. In de laatste fase van de eerste helft was Mario Lemina gevaarlijk na voorbereidend werk van Radamel Falcao, maar het schot van de middenvelder werd onschadelijk gemaakt door doelman Altay Bayindir.

Na de onderbreking ontbrandde de wedstrijd enigszins. Galatasaray dacht al snel op voorsprong te komen via Falcao, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Kort er claimde de ploeg van Terim een strafschop na een vermeende overtreding van Luiz Gustavo op Lemina, maar scheidsrechter Cüneyt Çakir weigerde de bal op de stip te leggen. In het laatste halfuur was de spanning te snijden, maar waren grote kansen schaars en bleef een winnaar uiteindelijk uit.

Türüc werd in de blessuretijd van de wedstrijd overigens nog gewisseld, terwijl hij juist in de rust was ingevallen. Door de remise blijft het verschil tussen beide teams op de ranglijst na zes speelrondes twee punten in het voordeel van Fenerbahçe, dat tweede staat.Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door thanassivisscher)

Wat een armoedig partij was dit. Tweede helft 0 (!) schoten op doel. Ik had een gelijkspel verwacht maar dit was belachelijk man. Enige voordeel is dat Fener niet heeft verloren.

Zelde zo een trieste derby gezien, GS-FB stond bekend als een van de grootste derbys in de wereld, 2 grootste clubs van Turkije, inmiddels zijn we van het niveau Fc Emmen, ik heb vandaag een derby gezien zonder passie, emotie en strijd, Super Lig word met de jaar waardelozer met al die vedettes die op hun laatste benen lopen, ik ben voorlopig klaar met de Super Lig.

28 september 2019 om 21:08

Wanneer stonden we zo bekend broer ? Wanneer waren het hoogwaardige partijen ? Het was altijd zo slecht, maar toen hadden we nog vechten en ruzie. Zelfs dat was er niet. Schande man. Er is nul diepgang op het middenveld of voorin. Iedereen moet de bal in zijn voeten hebben.

28 september 2019 om 21:14

GS - FB stond altijd wel bekend als een van de heetste derbys, ging het kwa voetbal niet werd er wel gevochten teminste iets om naar uit te kijken broer, met de jaar word het slechter, geen enkele speler speelde met zijn hart vandaag (Emre uitzondering) Super lig is een grote grap ben er voorlopig echt klaar mee.

28 september 2019 om 21:17

Is niet zo raar sinds de basis 11 geen een Turk bevat.

29 september 2019 om 00:34

Met Lugano Felipe Melo Emre Volkan man man wat wil ik terug in de tijd soms

28 september 2019 om 22:30

Zelden??? De laatste 3 of 4 derbys tussen gs en fb waren allemaal triest. Kijk maar na.

29 september 2019 om 01:28

Maak daar maar laatste tien jaar van. Nooit hoogstaand voetbal. Wel altijd gif erin maar dat ontbrak vandaag ook.

29 september 2019 om 10:14

Gewoon triest dat de 2 grootste clubs van Turkije geen eens een fatsoenlijke wedstrijd kunnen neerzetten, belachelijk.

Nooit meer een derby kijken waneer die kut cakir fluit twee gezichten die hij is in europa heel goed fluiten en in turkije heel slecht voor alles gaf hij een overtreding volgens mij hebben ze in turkije het regel voordeel niet letterlijk bij iedere contact fluite hij hij heeft deze derby gewoon saaier gemaakt over de wedstrijd heb ik niks te zeggen heel weinig kansen aan beide kanten fenerbahce kon de klus klaren maar hebben het zelf verpest

Ik ga geen live wedstrijden meer kijken van Gala. Het hoeft niet meer van mij. Ik heb me zo ingehouden, maar als jij al 6 weken lang niets doet op het veld, flash je niet alleen mij maar alle miljoenen Gala-supporters van de wereld. Rare wissels, rare opstellingen, rare passes over het veld, nee, ik ben tevreden met samenvattingen. Nzonzi en Luyindama beste spelers voor mij. Falcao kon niks doen, maar dat komt door Babel en Feghouli. Hopeloos uit vorm. Ciao bella. (Waarschijnlijk zal ik tegen Genclerbirligi weer ervoor zitten)

28 september 2019 om 21:07

Daarnaast mag er van mijn part aan de stoelpoten van Terim gezaagd worden. Ik hoef niet elk jaar kampioen te worden, maar met dit materiaal zou je met een straatafstand eerste moeten staan. Aangezien we toch geen Turken hebben, wil ik het wel nog een keer proberen met een buitenlander, als dit zo door blijft gaan tot het eind van het seizoen dan.

28 september 2019 om 21:14

Bosver broer we staan overl voorschut turks voetbal naar de tering en we discuseren wel vaak met onze nederlandse collegas van wie de betere is maar geloof me nederlandse competitie staat gewoon heel ver voor ons door hun hele goede beleid die wij niet eens kunnen voeren te veel coruptie in turkije ik ben gewoon klaar galatasaray is mijn leven maar ik wil niet kaal worden door het stress ik ga voortaan mijn lievelings europese club volgen want turkse lig heeft mij echt teleurgesteld

28 september 2019 om 21:14

Luyindama de beste speler? Nzonzi zeker, maar Luyindama doet meer fout dan goed. Ongelofelijk veel risico in zijn spel, je zou hem beter op 10 kunnen zetten ipv CV.

28 september 2019 om 21:17

Ik vond hem toch wel enige cruciale reddingen hebben. Heeft Muriqi in de tweede helft geen enkele meter gegeven, die risico in zijn spel neem ik voor lief als je ziet wat voor bruikbare ballen hij naar voren geeft.

28 september 2019 om 21:24

Maar daar is hij niet voor, risico’s nemen. Dat kan je alleen doen als je team positioneel en tactisch sterk is: niemand neemt zijn gat in. Een club die dit door heeft loopt je verdediging aan flarden.

Ik wil de afgelopen 90 minuten van mijn leven terug. Wat een wanvertoning. Dit is de slechtste Galatasaray sinds het jaar met Nigel de Jong. Er zullen vastwel mensen uit Nederland, Duitsland speciaal hiervoor naar Istanbul zijn gereisd. Vervolgens krijg je dit voorgeschoteld. Dunya derbisi haha.

28 september 2019 om 21:33

Die eerste zin kan ik volgens mij 20x terug halen uit je oudere comments, je bent veel tijd verloren Gangstarr.

28 september 2019 om 21:49

Pfff voelt alsof je het tegen mij hebt. Eindelijk een derby bezichtigd en dan krijg ik dit. Meest schandalige wedstrijd die ik in jaren heb gezien.

29 september 2019 om 09:34

İk ben naar de wedstrijd geweest. Zeer slecht, atmosfeer was wel weer leuk op de tribune maar voor de rest was het niet om aan te zien..

Flutwedstrijd gefloten Cakir. Je hebt 27 derbies gefloten en hoe het ook mogelijk is je hebt alle 27 verpest voor beide ploegen. Kan iemand hem op een cursus naar Engeland sturen alsjeblieft dan kan hij zien wat voor overtredingen daar als licht worden gezien en niet eens voor gefloten. Elke speler dat viel kreeg een vrije trap mee letterlijk.

29 september 2019 om 10:38

Dit was een Cuneyt Cakir show, ook het moment met Muriqi en Marcao, gaatie helemaal Emre en alles erbij roepen terwijl er letterlijk niks aan de hand was, geen opstootje helemaal niks.

Ik durf het te zeggen: als je spelers binnenhaalt moet je een speelstijl hanteren naar je kwaliteiten die je in handen hebt, of je moet bepaalde spelers niet halen en je visie behouden. En als je de capaciteiten niet hebt om er wat van te smeden, stap dan op.

28 september 2019 om 21:22

Ohja het niveau van fluiten is nog slechter dan het inspelen van medespelers. Dit moet Turkije vertegenwoordigen, punten geven en spelers hierheen lokken.

Ik heb genoten van Nzonzi en Luis Gustavo. Muriqi speelde ook een hele sterke eerste helft. Maar voor de rest was het een hele saaie wedstrijd. Ik denk dat ze in Parijs de messen aan het slijpen zijn, want Galatasaray zit in een mindere periode.

29 september 2019 om 01:37

Galatasaray heeft wat dat betreft best wel geluk dat zowel Paris als R. Madrid niet in vorm zijn. Anders was het echt een gevulde koek.

29 september 2019 om 10:39

Beide wedstrijden ga je kansloos onder uit, hoop dat de score mee zal vallen.

Geweldige reclame voor de Turkse competitie! İk wil Lyundama en Marcao specifiek bedanken, de langgezochte vervangers van Bassie & Adriaan zijn eindelijk gevonden. Galatasaray speelde trouwens weer leuk Babel-voetbal; alles naar links en wachten tot hij weer naar binnen trechtert.

28 september 2019 om 21:29

Die 2 en Nagatomo direct laten banken, gooi maar een twintiger erin. Linnes nooit meer weg doen. Die willen nog tenminste.

28 september 2019 om 21:33

Linnes permanent op de tribune zetten is een schande. Ja, we hebben heel vaak op hem kritiek gehad, maar ik weet zeker dat hij het niet minder zou doen dan onze cowboy Mariano, beter zelfs. Hij brengt tenminste snelheid in het spel, wat we nu zwaar, en zwaar missen. Alleen Emre heeft dat, en hij zit op de bank omdat hij helaas zo wisselvallig is als de pest.

28 september 2019 om 21:37

Ze hebben zwaar misbruik gemaakt van zijn loyaliteit. Ik snap die kritiek op hem sws niet, een speler die altijd 6,5 scoort. In mijn ogen gewoon een stabiele back die zijn mannetje goed afstopt en de combinatie aan kan gaan. Meer dan dat heb je ook niet nodig met onze Ronaldinho’s en Neymars achterin. Formatie moet drastisch worden aangepast, Falcao staat veel te diep, middenveld is te compact.

Gelukkig heb ik niet gekeken. Ik had niks van verwacht en zo te lezen was het ook niks. Ik ga mijn tijd niet verspillen aan amateur lig. Over 2 jaar onder luxemburg.

Ik zie net een instapost met de aanwezigheid van Elmander. Het was geen topper maar die moet wel plaatsvervangende schaamte hebben. Hard work beats talent when talent doesn’t work hard.

28 september 2019 om 22:09

Ik vind trouwens wel echt dat jij je liet kennen tijdens de wedstrijd, zal vast met die adrenaline te maken hebben maar hoeveel jij en sommige anderen gingen zeuren om de scheids was echt belachelijk. Om elke kleine 50% dingen zeuren, dingen zien die niet eens zijn gebeurd maar nauwelijks wat zeggen over het spel. Van jou had ik eerder verwacht dat je juist tijdens de wedstrijd meer kritiek zou hebben op het spel aangezien Gs 0 (!) schoten had op doel in de tweede helft.

Dat dit een waardeloze Galatasaray en derby ging zijn wist ik al. Het is gewoon een schande dat we ons land weer belachelijk hebben gemaakt; bleacher report is speciaal met ultraaslan gereisd om deze afschuwelijke spel van een abomination te zien en reporteren, iets van een 120+ landen hebben dit uitgezonden... waar is het toch misgelopen

28 september 2019 om 23:07

433, een van de grootste voetbalplatformen op insta idem dito. Regelrechte schande..

28 september 2019 om 23:24

Volgende week PSG hehe we gaan Besiktas' record verbreken en ik maak echt geen grap

28 september 2019 om 23:32

Houd op, heb 220 neergelegd om naar die afgang te kijken. Hoop dat ze 4 bussen parkeren en alles wegtrappen over de zijlijn.

29 september 2019 om 01:56

Inclusief vliegticket? Kga namelijk morgenavond al naar Servië. Ik ga daar drie dagen verblijven. Vliegticket, hotel en wedstrijd (niet in t uitvak) ben niet eens 180euro kwijt. Maar iig veel plezier! Rode Ster Belgrado-Olympiakos btw.

29 september 2019 om 02:03

Als ik ga, ga ik all the way. Dus ja, vrij onderin het uitvak. We gaan met een motorgroepje erheen en het scheelt dat mijn nicht voor de marechaussee in Parijs werkt (Bijna niks kwijt aan vervoer en verblijf). Maar een ticket direct via UltrAslan krijgen was niet simpel, dus heb er 2 overgekocht. Thankyou noppa! (Lang geleden dat ik je ben tegengekomen).

29 september 2019 om 07:59

Yasemin. Motorgroep, nicht marechaussee in Parijs, uitvak. Ik weet niet in welke fantasiewereld jij leeft, maar we spelen gewoon thuis tegen Psg. De uit tickets zijn nog niet eens beschikbaar. Man man man.

29 september 2019 om 22:36

Dat worden dus waarschijnlijk 3 heerlijke dagen veel plezier!.voor wie ben je eigenlijk? ik hoop zelf dat Olympiakos de 3 punten mee terug brengd naar Peiraias.

Wat een saaie derby weer. Je hebt zoveel kwaliteit in je ploeg en toch speel je week in week uit zo slecht? Hoe krijg je dat voor elkaar man. Terim weet niet wat hij doet, laat staan de spelers..

Waarom werd Deniz Turuc eigenlijk gewisseld? speelde die superslecht,tactische beslissing?.

29 september 2019 om 01:04

Deniz viel vandaag zwaar tegen. Helaas... Niet dat onze coach Ersun tactisch zo geweldig is. Maargoed... Hopen dat hij volgende week wel beter speelt...

29 september 2019 om 22:29

Is wel enorm vernederend voor Deniz hopelijk leert hij door deze harde aanpak dat hij meer moet laten zien tijdens match laat tenminste zien dat je erom geeft en dat je 100% strijd leverd als je niet in vorm bent.

Een punt in TT Arena vind ik acceptabel. Waarom? We hebben geen wingers, onze verdediging is bagger en onze links en rechts back zijn ook niet op hun natuurlijke plaats. Maar alsjeblieft, wat een gedrocht van een derby was dit alweer. De derbies waren vroeger mooier. Spel was mooier en er was meer te beleven. Ik kan me maar 1 mooie derby herinneren na 12 augustus 2012 en dat was de derby van vorige jaar in de stadion van Galatasaray. De rest was op een paar ruzies na totaal niks aan. Gelukkig heb ik niet gekeken (mijn overtuiging komt puur van de mensen die wel keken) want ik had al een idee dat het niks zou zijn... Voor Fenerbahce was de zes weken nu goed voorbij... We hebben 11 van de 18 punten na 3 moeilijke wedstrijden en twee tegen de nr.1 en nr.3. We hebben tot week 16 geen derby meer. Wat we kunnen pakken in deze 10 weken is goed meegenomen want de eerste zes weken van de tweede helft wordt weer lastig en ik zie ons niet zomaar weer 11 punten pakken...

Weer een slechte pot van Gala, zit totaal geen tactiek achter.. Seri die net zijn draai begint te vinden word op de tribune neergezet. Buiten dat vond ik Lemina vandaag lekker ballen, jammer dat ie weer te vroeg er uit gaat. Omer had een slechte inval beurt. Belhanda en Feghouli beiden al sinds het begin van het seizoen onzichtbaar.. Fener was ook niet bepaald goed, konden net als ons vrij weinig forceren.. Gelijkspel was verdiend voor beide kanten. En Cakir wat erger ik me elk seizoen steeds meer aan jou, voor de kleinste handelingen fluit je al, heeft de wedstrijd letterlijk dood gefloten ongelovelijk, die moeten ze echt vaker de Premier league laten volgen misschien pikt ie nog eens wat op

Waar heb ik naar zitten kijken. Gelukkig werd ik getrakteerd op een overheerlijke maaltijd door een vriend. De pit van het eten was beter voelbaar dan de hele wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
E. KılınçMiddenvelder62
A. TuranMiddenvelder60
R. BabelAanvaller60
R. FalcaoAanvaller65
M. DiagneAanvaller50
F. ÖztürkKeeper50
Ö. BayramVerdediger50
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

160 fans
Keeper, 34 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 28 oktober
De naam van Dayot Upamecano staat voor volgende zomer bovenaan het verlanglijstje van Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren