Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Patrick van Aanholt met Galatasaray in oefenwedstrijd onderuit tegen Lazio

Laatste update:

Lazio heeft dinsdag een oefenzege geboekt op Galatasaray. In Turkije eindigde het duel in 1-2 voor de Italianen. Galatasaray kwam vroeg in de wedstrijd nog wel op voorsprong via Baris Alper Yilmaz, maar door doelpunten van Felipe Anderson en Luis Alberto trok de nummer vier van de Serie A alsnog aan het langste eind.

Bij Galatasaray, waar onder meer WK-deelnemers Fernando Muslera en Lucas Torreira nog ontbraken, begon Patrick van Aanholt in de basis als linksback. Ook voor voormalig AZ-speler Fredrik Midtsjø was er een basisplek, terwijl Dries Mertens - die met België een teleurstellend WK kende - op de bank begon. Aan de kant van Lazio zaten er met Sergej Milinkovic-Savic en Matías Vecino ook twee WK-gangers op de bank. Ciro Immobile, clubtopscorer van Lazio in de Serie A dit seizoen, startte wel aan het oefenduel.

Beide teams lieten het net al vroeg in de wedstrijd bollen. Na ruim drie minuten opende Yilmaz de score na een fraaie aanval van Galatasaray, waarna Anderson Lazio zeven minuten later uit een counter weer op gelijke hoogte zette. Behalve het aantal doelpunten was ook het aantal ballen op de paal in de eerste helft in evenwicht: beide teams raakten het houtwerk een keer. In de tweede minuut zag Anderson zijn inzet al op de paal belanden, terwijl Kerem Aktürkoglu hetzelfde een half uur later overkwam.

In het tweede bedrijf werd de score opnieuw vroeg geopend, en deze keer was het Lazio dat dat deed. Al na vijftien seconden schoof Alberto de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in het vijandelijke doel: 1-2. In het restant van het duel was Galatasaray via onder meer Yusuf Demir, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakci, Mertens en Yilmaz dicht bij de 2-2, maar doelman Ivan Provedel trok de overwinning namens Lazio met een aantal reddingen over de streep. Vrijdag spelen beide teams hun volgende oefenduel: Galatasaray neemt het dan op tegen Toulouse, terwijl Lazio Hatayspor treft. Eind december hervat Gala de competitie weer; Lazio doet dat begin januari.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoeveel waarde moet je aan zulke oefenwedstrijden hechten? Trainer Buruk stelde al zijn reservespelers en jeugdspelers op om iedereen eens goed te beoordelen. Hopelijk betrekt ie enkele goede jeugdspelers bij de A-selectie.

13 december 2022 om 22:47

Geen enkel winst pakken of een goed spel neerleggen in 4 oefenwedstrijden is toch duidelijk zorgzaam. Fener knalt met een halve selectie met Serdar Dursun voorin de een na de ander neer omdat het een plan en strategie heeft in zijn spel. Ik maak me gewoon zorgen dat dit Gala die in de competitie weer wakker begon te worden straks weer neerwaarts gaat omdat het gewoon de discipline niet heeft die Fener momenteel heeft en een decennia heeft gemist.

14 december 2022 om 01:44

Dit is zo typisch voor Turkse trainers inderdaad. De discipline er niet in kunnen houden van zodra de competitie stilgelegd wordt. Net zoals Terim in 2020. Gek genoeg zijn onze supporters zodanig gemanipuleerd dat het mislopen van de titel toen de schuld van corona was volgens hen. Van titelkandidaat naar 6de plek, ja hoor corona..

Nu net hetzelfde. Het gaat weer weken duren voor we in vorm komen.

14 december 2022 om 11:16

Oefenwedstrijden zeggen niks… Gala speelt met een jeugdteam. Van de eerste 11 tegen Basaksehir stonden er maar 3 in de basis tegen Lazio. En deze Lazio speelde met bijna hun sterkste 11..: veel goeie dingen gezien, hoog druk zetten, onder de druk proberen uit te voetballen. Alle internationals sluiten zo langzamerhand weer aan. Oliveira haalt de eerste wedstrijd wss ook. En Icardi komt er ook weer snel bij. Veel vertrouwen in dit team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren