Spaanse pers trekt massaal dezelfde conclusies over Frenkie de Jong

Zaterdag, 21 september 2019 om

Frenkie de Jong komt er na de wedstrijd tussen Granada en Barcelona (2-0) een stuk genadiger van af dan veel van zijn ploeggenoten. De Spaanse media kennen hem niet allemaal een voldoende toe, maar zijn het er wel over eens dat De Jong een van de betere spelers was aan de zijde van de bezoekers. In de eerste helft was hij duidelijk de beste speler, zo luidt de consensus. De Jong deed negentig minuten mee en was door trainer Ernesto Valverde opgesteld in het centrum van het middenveld.

De Jong kreeg van Sport een zeven voor zijn eerste helft: het hoogste cijfer van alle spelers van de bezoekers. "De beste speler van Barça", concludeerde de krant halverwege. "De speler die intensiteit toevoegde aan de wedstrijd en de kar probeerde te trekken vanuit het centrum. Niemand heeft redenen om te twijfelen aan zijn spelinzicht.” Over de gehele wedstrijd wordt De Jong echter beoordeeld met een zes. 'Moedig' is het woord dat Sport gebruikt om zijn optreden samen te vatten.

"Hij legde zijn hart in de wedstrijd en centraal op het middenveld verloor hij de bal maar zelden. Hij droeg het team in de eerste helft op de schouders en zakte nooit door het ijs”, aldus de sportkrant. Alleen Lionel Messi en Ansu Fati worden ook beoordeeld met een zes; de rest van de spelers krijgt een onvoldoende. De 'onhandige' Arturo Vidal moet het zelfs doen met een twee. "Hij viel in, veroorzaakte een duidelijke penalty met een handsbal en zijn passes waren een nachtmerrie."

Van El Desmarque krijgt De Jong een vijf, waarmee hij zich ook in het hogere segment bevindt. "De Nederlander nam het initiatief op zich in het centrum en was in de eerste helft, nog zonder Messi in het veld, de enige die de bal vooruit speelde. Maar hij moet meer kalmte in zijn spel leggen.” Mundo Deportivo deelt geen cijfers uit, maar beoordeelt de spelers wel individueel. "Hij nam risico met een enkele verticale pass, maar hij behoorde wederom tot de beste spelers, vooral voor rust. Hij veroverde de bal en probeerde naar voren druk te zetten, probeerde het tempo omhoog te stuwen en het team zonder al te veel succes vlot te trekken.”

Volgens de bezoekers van de website van Marca was De Jong na Fati de beste speler van Barcelona. Hij krijgt aanzienlijk meer positieve dan negatieve beoordelingen, wat verder alleen geldt voor Messi en Fati. De redactie van de krant stelt dat De Jong 'verantwoordelijk was voor het verdelen van het spel'. "De Oranje-international speelt alles. Hij kan goed met de druk omgaan. Hij probeerde contact te leggen met de voorhoede en tempo aan de wedstrijd te geven. Hij was de beste van Barcelona in Granada, zeker in de eerste helft."


Poll

Welk cijfer verdient Frenkie de Jong voor zijn optreden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

96 reacties (laatste reactie door benicassimole)

Goed dat de krant nog eens duidelijk maakt dat spelers als vidal niet in het Barça tunue horen. Is goede speler maar niet een speler die thuishoort in het Barça spel meer een speler die je in ploeg zit die totaal 60 a 70 minuten zonder bal speelt niet het barca spel die constant de bal heeft want is technisch niet de beste. Snap nogsteeds niet waar arthur op de bank zit voor een vidal of roberto.

21 september 2019 om 23:41

Vidal alleen op zich kan nog wel, maar je moet dan kiezen vidal of rakitic en niet allebei anders krijg je een drama op het middenveld waarin je voetballend te kort komt als je tiki taka wilt spelen

22 september 2019 om 09:07

Vidal kwam erin voor Rakitic meen ik. Hebben dus niet samen op het veld gestaan.

22 september 2019 om 09:49

Je hebt gelijk ik heb me daarin vergist. Ik dacht dat ik ze samen zag. Maar dan blijft het nog steeds een domme wissel. Vidal voor rakitic veranderd helemaal niks

22 september 2019 om 12:31

Vidal is nog de slechtste niet. Rakitic vind ik zeker niet beter. Maar die Roberto is een ramp, dat is nu al weken zo en ook vorig jaar een rampetramp om mee te voetballen. Die Pérez is nog veel te groen rond zijn oren ofwel is dat een overroepen spelertje dat geen barcamateriaal is. Lenglet daar kan je ook niets mee aanvangen, het is de zwakste schakel in de verdediging. Net zoals Lenglet alle ballen opzij legt, legt die Roberto altijd balleke terug. Als hij iets anders probeert, loopt die zich vast. En nu hebben zo nog zo een Firpo derbij gezet, Junior, dat hij maar terug naar de juniors gaat want daar komt nooit iets goeds van. Waarom ze die Valverde op die bank laten zitten, is ook onverstaanbaar. Die was geroemd om zeer goed georganiseerd vanuit de verdediging te spelen en wat blijkt ; ZE Hebben DE Meest Gepasseerde verdediging. Man man man, dit seizoen wordt een regeldrechte ramp. Messi is precies 10 jaar ouder geworden, als je dan Ronaldo ziet... pffff we staan er niet goed voor.

Oprechte vraag: waarom krijgen we elke keer na wedstrijden van de Jong en de Ligt een samenvatting van de landelijke pers over beoordelingen van beiden? We krijgen die toch ook niet van andere Nederlands elftal spelers, zoals Wijnaldum, van Dijk etc.? En ja ja ja ik weet het, je hoeft het niet te lezen blablabla, maar ik begrijp niet waarom we dit telkens voorgeschoteld krijgen.

21 september 2019 om 23:40

Omdat frenkie en die ligt momenteel nederland's meest getalenteerde voetballers zijn die bij voetbal giganten spelen. Met het potentieel om heel erg belangrijk te worden voor hun respectieve clubs

21 september 2019 om 23:55

@bf Virgil van Dijk is vanaf maandag waarschijnlijk de beste voetballer van het jaar. Dat verdient veel meer aandacht dan twee talenten. Hij heeft hier gewoon een goed punt.

21 september 2019 om 23:56

daar heb je gelijk in, ik was Van dijk even vergeten.

22 september 2019 om 00:24

Waarom verdient dat veel meer aandacht? Het had een minuut gescheeld of die twee talenten hadden het Van Dijk heel moeilijk gemaakt ik de CL finale dus zo veel meer aandacht verdient Van Dijk helemaal niet. Naast het feit natuurlijk dat het interessant is hoe het nu vergaat met de twee heren na die stap. De jaloezie is hier soms gewoon zielig.

22 september 2019 om 00:45

Ja maar dat deden ze dus niet myvision. Mitchel_G heeft hier een zeer goed punt.

22 september 2019 om 00:45

Dat Van Dijk ook aandacht verdient, klopt. Maar waarom veel meer? Hij is de beste verdediger van de CL, Frenkie de beste middenvelder en De Ligt de op 1 na beste verdediger. Dus ik zie niet in waarom hij veel meer aandacht zou moeten krijgen.

22 september 2019 om 01:10

Jaloezie? Denk dat hier vrij weinig mensen zijn die een bepaalde jaloezie hebben richting een jeugdproduct van Willem 2 en Ajax. Ajacieden hoor je hier vaak 'de haat richting Ajax is groter dan de liefde voor je eigen club' of bij een random niet-Ajax artikel krijgt toch iemand het voor elkaar om het over Ajax te laten gaan. De kop wordt dus wel redelijk boven het maaiveld gestoken. Als Van Dijk bij Ajax had gevoetbald dan had je reactie hier niet gestaan, dat weet jij uiteindelijk zelf ook. Ik vind het persoonlijk ook wel overdreven dat zijn alle twee zo worden gepushed door voetbalzone. Snap het marketing technisch wel hoor. Als ik zelf aan de knoppen zou zitten, zou ik waarschijnlijk hetzelfde doen, maar snap dat bepaalde mensen zich eraan kunnen storen. 1 artikel is genoeg ipv 3 artikelen alvorens Frenkie überhaupt onder de douche staat.

22 september 2019 om 01:34

Kan me niet herinneren dat andere topspelers ooit een artikel kregen over hun cijfer van een buitenlandse krant. Maar kan aan mij liggen...

22 september 2019 om 07:34

Haha @myvision. Al vanaf m’n 6e een seizoenskaart van Ajax, dus ik moet je teleurstellen... dit zijn wel de laatste spelers waar ik jaloers op zou zijn

22 september 2019 om 08:03

Uh, omdat dat geen nieuws meer is...die is al gevestigd. De Jong en de Ligt zijn actueel omdat die net de overstap hebben gemaakt en alles vrij nieuw is. Nieuws is nieuws als: 1) actueel is 2) belangstelling heeft 3) belangrijk is 4) betrouwbaar is 5) compleet is

22 september 2019 om 09:48

@Tangaroa idd. En daarbij zijn veel mensen geïnteresseerd en klikken ze op de artikelen. En dat is waar VZ op draaid. Kortom, De Jong en De Ligt zijn nieuwsitems die gretig aftrek vinden.

22 september 2019 om 10:07

Het is toch logisch dat ze zoveel aandacht krijgen. Ze hebben net de stap gemaakt naar 2 gigantische clubs. Dan willen veel mensen gewoon weten hoe ze het doen in het begin. Daarnaast kreeg van Dijk precies dezelfde aandacht toen hij naar Liverpool ging, maar speelt hij inmiddels zo constant goed dat het echt geen zin heeft om de landelijke pers er telkens bij te halen. Overigens komt van Dijk ook wel regelmatig voorbij hoor en krijgt hij meer dan voldoende aandacht...beetje rare reacties hier. Volgens mij heeft dit meer te maken dat ze van Ajax komen. Maar een beetje voetballiefhebber wil deze jongens maar al te graag volgen.

22 september 2019 om 10:39

2 veelbesproken transfers en er is hype rondom hun. Het zijn de warme broodjes over de toonbank. Dat mensen dit simpele idee niet snappen 🙄. Als niemand meer reageert, stopt het vanzelf

22 september 2019 om 16:07

Juist tipptopp. Jij slaat de spijker op zijn kop. Zo zit het, en dat is ook wel te begrijpen ook. Maar waarom dan dat euwige ontkennen hier op vz dat dat niet zo is? (Ik heb het dan dus over het feit dat er meer artikelen geplaatst worden over ex spelers van Ajax, dan dat er over de beste verdediger van de CL en waarschijnlijk speler van het jaar gaat worden, geplaatst worden.)

21 september 2019 om 23:47

Ik vind het wel leuk om te lezen eerlijk gezegd, ik volg zelf geen wedstrijden van (met name juve) beide clubs en krijg zo nog een beetje te horen hoe ze het doen. Dan volg je de ontwikkeling nog een beetje.

22 september 2019 om 00:02

En ik vind het leuk om bijv. te weten hoe Gini wijnaldum, Stefan de Vrij het doen..duidelijke voorkeurs journalistiek

22 september 2019 om 00:43

Ook maar die spelen al een tijdje bij respectievelijk liverpool en inter en daardoor ken je hun niveau al wel. Bij de ligt en de jong is dat niet zo, die zijn nog net met hun eerste stappen in het internationale topvoetbal bezig. Dan zijn er natuurlijk ook veel mensen geïnterreseerd in hoe ze het doen.

22 september 2019 om 08:42

Zo zijn er tegenwoordig natuurlijk wel meer jonge Nederlandse spelers die bij clubs uit grote competities spelen. Chong speelde afgelopen Europese wedstrijd in de basis van United, .aar er werd totaal geen extra aandacht aan dat feit besteed. Dilrosun was beslissend voor Hertha, maar werd louter genoemd in het item over de uitslagen. Uiteindelijk zijn dat soort spelers toch ook interessant.

22 september 2019 om 09:53

@JoshTesselaars, snap jou punt maar denk dat het nieuws over De Ligt en De Jong door meer mensen wordt gelezen. En misschien is de beoordeling van hun inhoudelijk meer zeggend. Maar dat is een idee en weet ik niet zeker.

22 september 2019 om 09:55

VZ heeft niet de luxe om voorkeursjournalistiek te bedrijven. Zij zullen alles wat redelijkerwijs kan, aangrijpen voor de clicks. Kortom, als er een markt voor is zullen zij het artikel plaatsen.

22 september 2019 om 13:42

Van Wijnaldum, de Vrij en van Dijk weten we wel ongeveer hoe ze het doen toch? Bij de Ligt en de Jong is het nu even spannend of ze zich uiteindelijk in de basis gaan spelen, daarom hebben dit soort dingen denk ik wel wat extra nieuwswaarde. Overigens zie ik ook regelmatig stukken voorbij komen over hoe Wijnaldum of van Dijk het doen bij Liverpool, die ik ook interessant vind.

22 september 2019 om 00:00

Helemaal eens Mitchel-G. Heb exact hetzelfde geschreven als comment van de voorbeschouwing van Barça. Wel een speciaal artikel met opstelling van Barça en Juve. Een speciaal artikel van de jong en de Ligt en diens vervanger met cijfers. Bah! Neem als voorbeeld Stefan de Vrij, die wint met Inter tijdens de al tijd mooie pot tegen AC. Wat denk je.. 0,0 Stefan de Vrij in het hele artikel. Ik zou het fijn vinden als andere bekende NLse voetballers in de grotere competities ook aandacht zouden krijgen. Dit is hele slechte journalistiek, puur voor de kluis.. maar goed het werkt, zucht. Hoop dat VZ er blij mee is👍🏽 een fijne avond

22 september 2019 om 00:00

Kluis=kliks

22 september 2019 om 00:25

Inter tegen AC is gewoon een subtoppertje tegenwoordig. De Vrij idem. Doe niet zo kleinzielig.

22 september 2019 om 07:24

Want Barcelona vs Granada is een kraker van jewelste wil je zeggen? Ik weet wel welke wedstrijd ik liever kijk, al is het alleen al voor het historische aspect

22 september 2019 om 08:06

Puur voor de kliks...ja dat is een voorwaarde. Ga niet vertellen wat journalistiek is, want uit jouw verhaal blijkt dat je dat niet snapt. Je nag natuurlijk wel een mening hebben.

22 september 2019 om 00:04

Omdat ze net zijn getransfereerd ? Omdat iedereen benieuwd is of ze het gaan maken in de top ?

22 september 2019 om 00:10

Omdat Frenkie en De Ligt net zijn begonnen en de meerderheid zeer benieuwd is of deze 2 hun niveau ook door kunnen zetten bij hun nieuwe club. Van Dijk heeft dat al dik bewezen. Naar verloop van tijd zal ook minder aandacht zijn voor Frenkie en De Ligt.

22 september 2019 om 00:16

Omdat je klikt. Omdat je er op reageert en anderen weer op jou reageren.

22 september 2019 om 00:22

Er is vooralsnog veel te doen over de positie van beide heren bij beide clubs. Volgens velen hier zouden ze het niet aankunnen. Frenkie wordt op de juiste positie geplaatst en hij is de beste man aan Barca zijde. De Ligt wordt niet opgesteld en z'n concurrent maakt een blunder.. Mensen zien hier graag onze sterren vanwege bijzondere redenen keihard falen maar als ze het goed doen mag het niet uitgelicht worden. Ik vind het zielig en triest.

22 september 2019 om 00:30

Tja als een Vilhena of Bergwijn zulke stappen hadden gemaakt en bij deze grote clubs speelden was precies hetzelfde gebeurd qua artikelen. Van Wijnaldum en Van Dijk zien we ook genoeg. Wees blij dat er weer eens Nederlandse gasten een rol spelen in de wereldtop. Maja het is nooit goed voor sommige mensen.

22 september 2019 om 00:34

Wij willen graag het EK winnen. En over de andere spelers wordt / werd ook genoeg geschreven maar zij hebben net de grote transfer gemaakt. Ik als voetballiefhebber ben ook erg bezig met die twee want die maken het verschil straks voor ons.

22 september 2019 om 09:10

Helemaal mee eens. Dat de Ligt en de Jong prima spelers zijn weet ik echt wel, maar het interesseert me totaal niet hoe de lokale krantjes over deze jongens denken. En als je deze journalistieke richting wil met VZ, doe het dan van elke Nederlander in het buitenland.sterker nog, dat VZ iets teveel Ajax sympathie heeft bleek van de week toen er 1 of 2 artikelen verschenen over schone bij genua. Ik bedoel maar. Ik ben voor Feyenoord, lees alle artikelen van de club en klik verder alleen maar aan wat ik wil lezen, maar helaas zijn veel koppen hier zo suggestief dat je spijt heb als je er op klikt. Alles voor de commercie, net als bij de clubs zelf. Sex sells ... lees voor sex Ajax.

22 september 2019 om 09:21

Ach, zo gaat het nou eenmaal. Toen Depay naar United ging, toen De Vrij naar Lazio ging etc..was het hetzelfde verhaal.dit zijn twee jonge, nederlandse jongens. Ben jij niet benieuwd hoe het ze afgaat? Ik anders wel, en ik ben juist nieuwchierig wat de pers in Spanje en Italie te zeggen heeft.over een paar jaar staat er een nieuwe lichting en hoor je dit soort verhalen niet meer over Frenkie en Matthijs.

22 september 2019 om 09:56

Ik begrijp je vraag wel, maar ik denk dat ik het wel weet. Wijnaldum en de Jong zijn gearriveerde spelers, waarbij het niet de vraag is of ze het goed doen, of dat ze een vaste plaats zullen veroveren en of ze daar gewaardeerd worden. De Jong en de Ligt spelen bij clubs met (toch nog steeds) meer aanzien, maar bovenal is het de vraag of ze zich in het team spelen en het daar gaan redden. Met het oog ook een beetje op het Nederlands elftal.denk dat als de Ligt en de Jong bij Liverpool jarenlang vaste waardes zouden zijn, en van Dijk en Wijnaldum zouden nu naar Juve en Barca trekken dat de situatie volledig omgedraaid zou zijn.

22 september 2019 om 10:44

Nog niet zo heel lang geleden speelden de beste Nederlandse spelers vooral bij laagvliegers in het buitenland of zaten daar op de bank. Inmiddels spelen onze beste spelers weer bij grote clubs en staat NL weer in de voetbalpicture. En er zijn ook veel voetballiefhebbers die daar gewoon heel erg blij mee zijn. Ons voetbal zit weer een klein beetje in de lift en dat zou iedere voetballiefhebber moeten koesteren.

23 september 2019 om 14:01

Spreekt voor zich toch? Ze hebben de overstap gemaakt van een Nederlandse topclub, naar een club die als absolute wereldtop kan worden bestempeld. Ze zijn niet naar een club als Sevilla, AC Milan of Tottenham gegaan, maar de absolute top. Twee spelers ook die vreselijk grootste daden worden voorspelt en die afgelopen seizoen zo ontzettend bepalend waren bij de Eurpese successen van Ajax. Met een manier van voetballen die elke liefhebber kon waarderen. Toen van Dijk naar Liverpool ging, kon je het eerste half jaar ook elke dag lezen hoe geweldig hij het had gedaan, hoe hij voor zoveel meer rust bij Liverpool zorgde etc etc...mocht Ihattaren komend seizoen naar Real Madrid gaan, dan zal je hetzelfde zien.

23 september 2019 om 16:59

Dit artikel is meer dan 200.000 keer bekeken inmiddels. Een wedstrijdverslag van PSV - Ajax nog niets eenderde hiervan. Dat is de oprechte reden.

Sergi roberto was weer lekker dramatisch bezig op het middenveld. Valverde had beter suarez eruit kunnen halen, en Griezman in de spits zetten met ansu fatti links en messi rechts. Daarna arthur erin brengen voor junior firpo zodat het middenveld arthur rakitic en frenkie was. Zo was het middenveld een stuk sterker en houd je de bal langer vast op de helft van de tegenstander waardoor messi en fatti hun ding makkelijker kunnen doen.ik had graag busquets er ook in gewild maar je hebt maar 3 wissels en als je met sergi roberto op het middenveld begint dan gooi je letterlijk voordat de wedstrijd begint een wissel weg.echt slecht gehandeld van valverde

Hou nou eens op met De Jong op te hemelen. Je speelt in 1 van de beste teams. Normaal dat ze altijd vrij lopen en in beweging zijn. Lekker makkelijk om dan te passen. Maar het probleem is dat hij nooit het verschil maakt. Scoort zelden en is nooit gemeen. Hopelijk zal hij dit gaan leren. Anders kun je net zo goed Busqets opstellen.

21 september 2019 om 23:50

Iedereen heeft zijn eigen rol in het team. Scoren is voor Frenkie totaal nvt. Zeker als je omringt bent door zoveel scorend vermogen. Je lijkt er niet tegen te kunnen dat hij simpelweg prima speelt

Frenkiedejongzone.nl, dacht toch echt dat ik voetbalzone.nl intypte on: Zolang Messi nog niet 100 fit is, zal Barca punten blijven verliezen. Een Barca zonder Messi is als een auto zonder banden, loopt gewoon voor geen meter.

22 september 2019 om 00:07

Dan zou ik me toch echt even zorgen gaan maken.. Messi's eindtijd begint te tikken en het laatste wat je wil als Barca supporter is dat je een Real scenario gaat krijgen toen Ronaldo wegging. Ja ja, hij haalt nog steeds een hoog niveau maar je merkt wel dat dit natuurlijk ook minder gaat zoals voorheen. Ze moeten hierop inspelen en langzamerhand de touwtjes loslaten zodat je over 2 jaartjes niet zo'n zware transitie gaat krijgen waarbij ze geen flauw idee meer hebben wat ze aan het doen zijn zonder Messi. Vroeg of laat zul je toch de Goat moeten vergeten, dit is niet bepaald een verandering die je ''ff'' volgend jaar ergens planned om daar naar te kijken..

22 september 2019 om 02:17

Ik denk dat Barca daar ook bang voor is. Toch blijf ik er aan vast houden dat dit ook wel een beetje aan Valverde ligt hoor, je hebt gewoon 11 fantastische voetballers in de basis staan, daarmee moet je toch gewoon van Granada kunnen winnen? Als je dat niet kunt dan sta je tactisch gewoon helemaal niet goed. Griezmann en Suarez samen werkt ook gewoon voor geen meter, Griezmann moet eigenlijk Messi z'n rol invullen maar je ziet gewoon dat Griezmann te kort komt.net wat je zegt, ik denk dat Barca hetzelfde als Realmadrid gaat krijgen, je kunt een speler als Messi gewoon niet vervangen.

22 september 2019 om 00:49

Dit keer lag het toch echt aan de opstelling. Arthur, busquets op de bank. Messi die een helft speelt. Rakitic en vidal samen opstellen moet gewoon verboden worden.

22 september 2019 om 01:03

Haha heb je wel gekeken? Hun zijn voor elkaar gewisseld dus hoe kunnen ze samen gespeeld hebben?

22 september 2019 om 01:34

Huh je hebt helemaal gelijk.Ik dacht echt dat ik ze samen op het veld zag.Maar goed, je brengt dus vidal voor rakitic.... dan gebruik je een wissel maar verander je in principe niks

Vandaag zag ik weinig ballen door het midden die de tegenstander pijn doen. Ach ja, als je maar niet als Vidal speelt.

22 september 2019 om 03:51

Frenkie slaat geen linies over net als Eiting, Busquets of Carrick. Hij is blaffen maar bijten op de heten momenten???? Nee dat is hij niet. Bij pep zou hij dat leren, maar bij Barça moet je het leren.

Frenkie wordr omsingeld door spelers die barcelona niet waardig zijn. Ze durven geen combinaties aan te gaan zoals zijn teamgenoten bij ajax dat wel durfden. Dan gebeurt er weinig spannends. Frenkie speelt in principe foutloos, maar met zo'n team kan je hem nooit gebruiken zoals ajax dat deed, en zal je niet de vruchten plukken van misschien wel de beste middenvelder van dit moment.

22 september 2019 om 00:51

Ja het ligt aan alles en iedereen behalve frenkie. En frenkie de beste middenvelder? Daar ben ik toch echt niet van overtuigd hoor. Hij is wel een van de beste op het moment.

22 september 2019 om 02:39

De beste middenvelder van dit moment, is met voorsprong De Bruyne, zonder discussie.

22 september 2019 om 09:59

De Bruyne en De Jong kun je totaal niet vergelijken. Alleen al omdat ze in verschillende teams staan.

De beste speler mag af en toe het verschil maken, niet in het spel maar met een goel of een assist, dat heeft Frenkie allemaal niet gedaan en dan heeft hij ook gefaald net als de rest.

22 september 2019 om 03:53

Vind ik ook. Of een aanval Ingeleid op het moment dat het moeilijk wordt

22 september 2019 om 10:13

ok dus een verdedigende middenvelder moet of een goal of een assist maken anders heb je het gewoon slecht gedaan. logisch....

Iedereen praat maar over de jong.. Maar wat een miskoop is die griezman gebleken voor 120 miljoen kan hij het verschil ook niet maken......

Wat ik heb gezien van Barca is dat het een groep spelers is die niet voor elkaar vechten, het tempo was zo laag dat Frankie regelmatig ballet aan het voetballen was om een opening te vinden. Tiktac zonder diepgang, zonder vechtlust, Barcelona onwaardig.

Zoals Frenkie gisteren speelde maakt ie niet echt het verschil. Beetje wegdraaien bij een tegenstander en meestal een tikkie breed. Verliest dan wel vrijwel nooit de bal en zijn passjes komen altijd aan, maar beslissend is het ook allemaal niet. Heeft natuurlijk ook te maken met wat er om hem heen gebeurt. Het klopt gewoon allemaal nog niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4923 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.Eibar8-1
13.Sevilla71
14.Valencia7-2
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Ansu FatiAanvaller54
PedriAanvaller50
NetoKeeper50
A. GriezmannAanvaller50
TrincãoAanvaller50
L. MessiAanvaller51
Jordi AlbaVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

217 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Barcelona 5 0 0 0
2019/2020 Barcelona 29 2 2 1
2018/2019 Ajax 31 3 0 0
2017/2018 Ajax 22 0 2 0
2016/2017 Ajax 4 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Nog meer slecht nieuws voor Ronald Koeman uit ziekenboeg Barcelona

Ronald Koeman heeft voorlopig maar twee centrale verdedigers tot zijn beschikking bij Barcelona: Gerard Piqué en Clément Lenglet. De Spaanse topclub meldt donderdagavond via de officiële kanalen dat nader onderzoek heeft...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 30 oktober
Bayern München heeft de beste papieren om Denis Zakaria over te nemen van Borussia Mönchengladbach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren