Foto op Instagram lijkt aanstaande transfer Feyenoord te verraden

Maandag, 12 augustus 2019 om

Feyenoord lijkt zich binnen afzienbare tijd te gaan versterken met Edgar Miguel Ié. Vorige week berichtte onder meer De Telegraaf dat Feyenoord de verdediger dit seizoen hoopt te huren van het Turkse Trabzonspor, en inmiddels lijkt Miguel Ié ook gearriveerd in Nederland, zo verraadt een foto die hij maandagavond zelf verspreidt op Instagram.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door crazymadness)

Als je met hele beperkte middelen dan nog deze spelers weer binnen te halen vind ik niet dat je mag klagem op de huidige bepalenden. Er had al veel eerder doorgeselecteerd moeten worden op veel posities.

12 augustus 2019 om 23:04

Hebben ze ook gedaan. 6 spelers vertrokken na het kampioensjaar. 2 spelers leverden een mooie som op, een deel daarvan werd geinvesteerd in 6 nieuwe spelers voor de champions league. Overige inkomsten werden gebruikt voor het aflossen van schulden, de heropbouw van het trainingscomplex en het investeren in het jeugdcomplex.
Maar ja, Feyenoord had vooral ook die laatste 5 basisspelers zo snel mogelijk moeten vervangen

12 augustus 2019 om 23:29

Precies het gaat me vooral om Botteghin, Jan Arie, Vilhena, Toornstra eigenlijk ook. Bovendien Larson, Ayoub etc gehaald. Allemaal te licht voor de Nederlandse top. Ik vind dat je met Fer en Karsdorp voor helemaal niks ook nog 2 toppers hebt gehaald. Centraal is even afwachten die nieuwe jongens. Narsingh voor de breedte is prima. Alleen Kelly begrijp ik niet.

Boels wij verhuren bijna alles feijenoord wij huren bijna alles😄😄

12 augustus 2019 om 22:53

Na karsdorp de 2e huurling? Dat komt ongeveer wel overeen met bijna alles

12 augustus 2019 om 23:46

Ik snap de opmerking van Ronny ook niet 😔

Ik snap niet waarom Feyenoord hem niet eerder heeft geprobeerd te halen, ik begrijp dat hij nu vanuit Lille naar Trabzon is gegaan transfervrij en vervolgens huurt Fey hem? Dan had je hem toch ook transfervrij op kunnen pikken bij Lille?

12 augustus 2019 om 23:02

Nee hoe is betrokken in de deal van yacizi (?) naar lille. Door de buitenlanders limiet wordt die nu verhuurd dat die iig aan spelen toekomt

Allemaal gehuurde spelers of transfervrije spelers. Kan iemand mij vertellen wat ze met het geld van vilhena en st juste doen? Helemaal niks eigenlijk. Bijna 20 miljoen en ze zeggen constant ‘we hebben weinig middelen’.

12 augustus 2019 om 22:52

Ik ga nog steeds uit van het gebruiken voor een spits...

12 augustus 2019 om 23:00

Bericht laatst gemist van het bod van 6m op Senesi? En dat ze achter Barreal en Gaich aanzitten?

12 augustus 2019 om 23:04

Gaich zag ik vandaag een artikel over dat die waarschijnlijk onhaalbaar is. 10 miljoen van lazio was blijkbaar al afgewezen en heeft een clausule van 13.5 miljoen. Dat is iig wat er dasr werd vermeld

12 augustus 2019 om 23:50

En Senesi heeft een clausule van 10 miljoen. Club bood vorig jaar 3,8 milj. met een doorverkooppercentage van 30%. De vraagprijs volgens de Belgische kranten was 5,5 milj. Nu biedt Feyenoord 6 milj. en wordt afgewezen terwijl hij nog maar een 1-jarig contract heeft.

12 augustus 2019 om 23:53

Dan is hij waarschijnlijk beter dan dat hij een jaar geleden was.

Weer een bekende speler. Wat een bord op schoot scouting hé.

12 augustus 2019 om 22:57

Moet zeggen dat ik deze naam wél verassend vindt. Maar kan zijn connectie met Feyenoord gemist hebben?

12 augustus 2019 om 23:04

Ff checken wie ze zakenwaarnemer is😂😂.

12 augustus 2019 om 23:07

De connectie is Rob Jansen en Wasserman.

12 augustus 2019 om 23:35

Wasserman is een gigantisch bedrijf en daarnaast, het is niet van Rj.
Het bedrijf heeft verschillende takken en dependances verspreid over de wereld.

Die link zal wel meevallen schat ik zo.

De kans dat je voor je lol in een van der Valk in Ridderkerk gaat zitten lijkt me inderdaad nihil, dus dit moet wel een zakelijke trip zijn.

12 augustus 2019 om 22:57

Op de site van van der valk Ridderkerk staat letterlijk " zoekt u een hotel in de buurt van voetbalclub feyenoord dan is dit hotel op de ideale locatie" lijkt me wel dat hij komt ja l.

Dit zal wel tegen het zere been van Kuijt en Troost zijn, aangezien die meer jeugdspelers in het eerste willen zien en dit ten koste gaat van Geertruida. Oh wacht, Troost haalt hem zelf binnen... Kan dat verhaal van De Telegraaf dan nog dezelfde dag de prullenbak in? Als zij namelijk zo graag wilde dat jeugd de kans kreeg boven spelers die nog maar een jaar in Rotterdam zijn (Tapia), zouden ze nu niet dit regelen. Persoonlijk snap ik dit echter helemaal niet. Feyenoord zit vast in een vicieuze cirkel waarin bijna elk gat in de selectie steeds wordt opgevuld door een oude of gehuurde speler zonder restwaarde voor de club en hierdoor kunnen ze ook nooit goed investeren. Juist jeugdspelers kunnen dan uitkomst bieden, omdat je door het ontwikkelen van jeugdspelers goedkoop waarde kam creëren en het bespaart ook nog eens geld. Voor Feyenoord had dit een mooi jaar geweest om gewoon jeugdspelers erin te gooien, want wat heb je te verliezen? Zoals het nu gaat, zie ik Feyenoord echter niks verder komen.

12 augustus 2019 om 22:56

Vind ik ook. Feyenoord is al een tijd bezig om met hangen en wurgen aansluiting proberen te houden met de top 2 en probeert dit door huur spelers en (oude) transfervrije spelers. Dan hoor je 'maar de jeugdspelers zijn niet goed genoeg', nou dan eindig je maar een paar seizoenen niet als 3e van Nederland. Feyenoord maakt gewoon geen stappen en op deze manier zullen zij dat nooit doen. Bouw gewoon eens wat kapitaal op, om uiteindelijk dat scoutingsapparaat weer op te tuigen en begin met jeugdige talenten aan te trekken. Op korte termijn levert het waarschijnlijk geen successen op, maar op langere termijn kan Feyenoord weer beginnen met het opbouwen van een organisatie. Deze weg is een doodlopende weg. Probleem is ook dat er op deze manier de vijver van oude huur en transfervrije steeds kleiner zal worden, en dan stokt dit destructievebeleid van zelf.

12 augustus 2019 om 23:02

Jij zou met dit verhaal over Feyenoord zomaar een baan aangeboden kunnen krijgen als clubwatcher. Die zijn namelijk bij Feyenoord allemaal zo intens negatief.

12 augustus 2019 om 23:39

Intens negatief? Schei toch uit man.. Ten eerste is het juist een realistisch beeld van de huidige situatie en ten tweede komt hij met een oplossing, dus zo negatief is het niet.

12 augustus 2019 om 23:40

Sad but true. Feyenoord heeft achteraf geen munt weten te slaan uit de recente successen. Waarde creëren is lastig nu je geen Champions League speelt, geen gigantische transferbedragen kunt betalen, en geen buitengewone salarissen kunt bieden. Zeker met concurrenten als Ajax en PSV zal CL-voetbal lastig worden. Die buitenlandse investeerders vormen wel een makkelijke oplossing, maar zonder goede beleidsmakers vrees ik dat ook dit niet zal leiden tot het gewenste niveau. Dus laat ze eerst die Robert Eenhoorn en Ted van Leeuwen maar eens halen.

12 augustus 2019 om 23:46

Geen munt weten te slaan uit de successen? Wat dacht je van het wegwerken van de enorme schuld, de heropbouw van het trainingscomplex en het prachtige jeugdcomplex? Of heb je het alleen over de spelersgroep?

12 augustus 2019 om 23:50

Als die Eenhoorn zelf wilde komen, had hij er al lang gezeten. Dat lijkt mij op korte termijn dus geen realistische optie. Ted van Leeuwen vind ik een uitermate creatieve TD, maar ik vraag mij wel af of zijn netwerk niet alleen nuttige spelers bevat voor clubs uit de KKD of rechterrijtje Eredivisie.

12 augustus 2019 om 23:04

Keurige analyse en terechte vragen, kan me helemaal aansluiten bij jouw woorden. Na de titel in 2017 heeft de club weer hopeloos gefaald, waaruit maar weer eens is gebleken dat wij eigenlijk gewoon niet met succes om kunnen gaan Feyenoord. Is er geld, dan wordt er verkeerd geïnvesteerd en is het er niet dan zijn we opeens vergeten hoe we altijd aan de centen gekomen zijn in mindere tijden. Juist nu moeten jongens als Geertruida, Hendriks, Bijlow, Hall, Kokcu, Burger, El Bouchataoui, Azarkan, Vente en dan vergeet ik er vast nog genoeg de kans gaan krijgen. Wat ze nu aan het doen zijn, is pleisters plakken. Maar om wat re redden? De derde plaats? Dat is het inderdaad wel waard om jonge spelers in hun ontwikkeling te remmen.... Maar niet heus. Nu zeg ik trouwens ook niet dat je maar met een O-19 elftal moet gaan spelen, maar dit is gewoon een gouden kans om die jongens te brengen. Stam heeft krediet door zijn status, karakter en de manier waarop hij de ploeg wil laten spelen, het slimste wat hij kan doen is jeugd in passen. Het publiek vindt het geweldig als ze het goed doen en neemt het ze minder kwalijk als ze het even minder doen. Ik heb best vertrouwen in deze ploeg en onze talenten, het moet toch gewoon te doen zijn om met de eigen jongens derde te worden?

12 augustus 2019 om 23:07

Vente is niet goed genoeg en gaat dat denk ik ook niet worden. Burger heb ik ook mn twijfels bij. De rest gwn een kans gaan geven of verhuren. Die moeten ervaring op gaan doen om beter te worden en meer waarde te krijgen.

12 augustus 2019 om 23:36

En wat als je geen derde wordt? Wat mij betreft nog geen man overboord. Zelf al wordt je het jaar daarop ook geen derde.. Het gaat erom dat Feyenoord weer iets mooi voor zichzelf moet opbouwen/ontwikkelen. Het Feyenoord van de afgelopen jaren is gewoon een stilstaand geheel geworden waarin zelfs de omstandigheden voor groei haast volledig uit de selectie zijn verbannen. Dit is een weg die dood gaat lopen voor Feyenoord, dus dan moet je gewoon het roer drastisch omgooien. Niet alle talenten die jij noemt zullen uitgroeien tot toppers, maar ze kunnen wel een voorbeeld zijn voor alle andere en toekomstige jeugdspelers in de opleiding; Ben je talentvol, dan krijg je kansen. Dat werkt gewoon motiverend voor heel de opleiding en ook dat kan ervoor zorgen dat jongens net een stapje extra zetten om wel beter te worden. Als AZ het kan, moet Feyenoord het ook kunnen.

12 augustus 2019 om 23:44

Het gaat er niet eens om of ze uiteindelijk wel of niet goed genoeg zijn. Vente krijgt de kans als de eerste spits geblesseerd is, zo moet het ook zijn in mijn ogen. Ben het wederom helemaal eens met De Toekomst hierboven, ik zal jullie en mezelf weer een lange reactie besparen waarin ik zijn woorden beaam.

12 augustus 2019 om 23:12

Deze jongen is een cliënt van Rob Janssen, wat mij ook lijkt te verklaren waarom Troost hem binnen haalt. Ik zou het verhaal van de Telegraaf nog niet direct willen afschrijven, het lijkt er namelijk sterk op dat Rob Janssen een hele sterke invloed op Feyenoords technisch beleid heeft.

12 augustus 2019 om 23:31

Ze MOETEN wel. Met dit centrum word je gewoon 5e en de jeugd kan het niet opvullen

12 augustus 2019 om 23:42

De jeugd kan het nu niet opvullen nee, maar dan wordt je maar een keer geen derde of vierde.. Feyenoord moet juist eens naar de lange termijn kijken in plaats van alleen het aankomende seizoen.

12 augustus 2019 om 23:53

Om vervolgens heel voetbalminnend NL over je heen te krijgen als ze geen EL groepsfase halen met Feyenoord O19 🤪

13 augustus 2019 om 00:54

De Toekomst, ik vind dat je deels zeker gelijk hebt, maar vind dat het wel iets genuanceerder ligt.

Momenteel krijgen spelers als Kokcu en Burger veel minuten. Dat is goed, want dat hebben ze afgedwongen. Ook Geertruida zou van mij meer kansen mogen krijgen, maar daar houdt het ook wel op. Vente komt nog tekort. Bannis, Azarkan, Summerville, Hendriks en Hall zijn goede talenten, maar zijn echt nog niet ver genoeg. Feyenoord vult bijvoorbeeld de rechtsback positie op met Karsdorp, maar dat vind ik niet zo gek. Een jaartje overbruggen en dan kun je Janmaat transfervrij overnemen. Ook dat gaat geen creatieve transfer zijn met restwaarde, maar wel een uitstekende speler met absolute meerwaarde. Dan is er niks mis met zo'n transfer. Ook Leroy Fer is voor Feyenoord momenteel een zeer nuttige kracht, al vond ik hem tegen Tbilisi hemeltergend zwak. Tegen Angers en Southampton liet hij zien dat hij iets toevoegt aan Feyenoord.

Eigen jeugd moet niet roekeloos voor de leeuwen worden gegooid. Ook die jongens moeten houvast hebben. Bovendien, als Feyenoord straks kan spelen met Vermeer, Haps, Botteghin, Ie, Karsdorp, Fer, Kokcu, Toornstra, Larsson, Berghuis en Jorgensen, dan staat er gewoon een heel aardig elftal. Met Malacia, Tapia, Geertruida, Burger, Sinisterra, Narsingh en wellicht nog een spits en/of cv heb je enkele prima spelers op de bank zitten. Je kunt het niet blind op eigen jeugd gooien. Het is ook niet per se zo dat je dan met die spelers over twee jaar ineens een team met enorme restwaarde hebt. Dat is een enorme gok. Ik snap je punt, maar ik vind het te makkelijk om te zeggen 'gooi de jeugd er maar in'. Een speler als Kokcu is er natuurlijk gewoon klaar voor, maar veel anderen zijn dat nog niet. Dan moet je ze er ook niet zo maar ingooien, puur omdat ze jong zijn en restwaarde hebben.

13 augustus 2019 om 02:46

Op Kokcu na zijn het toch allemaal B talenten? Vente, Nieuwkoop, Malacia etc is toch 3x niks. Sinitera en Burger krijgen inmiddels ook al aardig wat kansen. Ook Geertruida krijgt al redelijk wat minuten. En spelers als Karsdorp en Fer zijn gewoon topaanwinsten voor Feyenoord.

13 augustus 2019 om 09:11

Je hebt wel spelers en wisselspelers nodig. Als je wilt doorselecteren en je hebt aangegeven dat bijvoorbeeld vd Heijden weg mag dan heb je bottegin, Geertruida, v Beek (die ook redelijk klaar lijkt), Johnston (vraag of die voor dit jaar of de toekomst gehaald is) en Lé. Dat is niet overdreven voor 2 plekken. Daarbij kan Geertruida ook als backup voor Karsdorp (die voorlopig nog geen hele wedstrijd speelt). Als je dus wilt doorselecteren heb je wel de spelers nodig

Zie liever die argentijn senesi komen... En als het kan spits gaich ook er bij. Ipv al die huur spelers

12 augustus 2019 om 23:31

Heb ze nooit zien spelen. Zijn dat echt versterkingen?

12 augustus 2019 om 23:41

Senesi zeker weten. Gaich durf ik niet te zeggen.

12 augustus 2019 om 23:55

Gaich was een supertalent in de jeugd, maar op het hoogste niveau komen zijn cijfers zelfs nog niet in de buurt van die Deense spits van Ajax.

Daar gaan we weer. Een jeugdig talent oppikken en als hij straks waardevol blijkt te zijn dan gaat de eigenaar er met de winst vandoor en kan Feyenoord weer op zoek naar een alternatief. Geef dan je eigen jeugd meer ruimte.

12 augustus 2019 om 23:00

25 is niet echt jeugdig meer toch? Denk eerder dat ze hopen wat ervaring en een directe versterking binnen te halen. Feyenoord moet helaas creatief zijn met huurconstructies omdat ze niet veel geld hebben.

Waarom stopt Feyenoord een beoogde basisspeler in een vd Valkhotel in Ridderkerk ?
Je verwacht eerder een tophotel in hartje stad daar, Zo toon je tenminste een beetje klasse.

12 augustus 2019 om 23:44

Niks mis met Van der Valk. Meer heeft een speler niet nodig en hij gaat er ook geen seizoen wonen...

Snap de haat hierop niet echt. Lijkt me een prima versterking aangezien de verdediging veruit het zwakste punt is. Een sterke gozer achterin is zeker welkom! Veel slechter kan het tog niet worden.

Maar is t nou Lé of ié? En hoe spreek je t uit?

Ik dacht dat PSV en Feyenoord wel dicht bij elkaar zouden eindigen .Nu PSV Lozano gaat verkopen en met de opbrengst weer 1 of 2 goede spelers kunnen halen zie ik PSV weer mee doen voor de titel en Feyenoord geen steek verder komen. Deze Lé ken ik niet maar een speler van 25 die vorig jaar transfervrij weg mocht en nu zo makkelijk weer wordt uitgeleend zet ik mijn vraagtekens bij .

Heb hem een aantal keer zien spelen, erg goede speler!! Van der heyden mag dan vertrekken en met Le hebben we dan een goede speler voor dit seizoen en wellicht kunnen we hem daarna kopen. Off-topic, ik hoor hier zulke onzinnige dingen als het gaat niet goed met Feyenoord. We staan stil. Etc etc. Dit kan ik totaal niet rijmen met onze prestaties, we hebben de afgelopen jaren ongelofelijk veel prijzen gewonnen. Uitzonderlijk veel! Daarnaast zijn we van een enorme schuld naar een positief saldo gegaan. We hebben de jeugdopleiding een enorme boost gegeven door inkomsten niet te investeren in spelers maar in de accomodaties. Daarnaast staat er nu ook gewoon weer een elftal die kan strijden voor een top 3 plek. Daarnaast komen er nu een aantal talenten aan die misschien ook nog eens wat geld kunnen gaan opleveren. Ik zie de toekomst positief in, misschien nog een buitenlandse investeerder(is gewoon van deze tijd) en een nieuw stadion(een van de weinige die pro is!!). Er gaan mooie jaren aankomen!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4742
2.AZ4427
5.PSV3619
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller1911
L. SinisterraAanvaller194
C. ToureAanvaller00
J. BijlowKeeper20
Elber EvoraKeeper00
N. MarsmanKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

2 fans
Verdediger, 25 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 januari
In de zoektocht naar een vervanger voor de geblesseerde Luis Suárez is Barcelona uitgekomen bij AS Monaco. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren