‘Brands haalt Kean weg bij Juventus met PSG-miljoenen’

Dinsdag, 30 juli 2019 om

De transfer van Moise Kean van Juventus naar Everton is in een vergevorderd stadium aanbeland, zo heeft zaakwaarnemer Mino Raiola dinsdag laten weten aan verschillende Italiaanse media. Met de overgang is naar verluidt een transferbedrag van minimaal dertig miljoen euro gemoeid, een som die door bonussen kan oplopen tot maximaal veertig miljoen euro.

Volgens onder meer Sky Italia hebben beide clubs geen terugkoopclausule in de overeenkomst laten opnemen, maar heeft Juventus wel een eerste optie als een andere club zich bij the Toffees meldt voor Kean. De negentienjarige aanvaller, die voor zijn laatste contractjaar in Turijn stond, kan naar verluidt een jaarsalaris van drie miljoen euro tegemoetzien op Goodison Park. Kean zou inmiddels het trainingskamp van Juventus al hebben verlaten om zich aan te sluiten bij de club van director of football Marcel Brands.

De drievoudig international van Italië werd onlangs nog in verband gebracht met Ajax, als onderdeel van een ruildeal met Matthijs de Ligt. Laatstgenoemde maakte deze transferperiode inderdaad de overstap naar Juventus, maar Kean bewandelde niet de omgekeerde weg richting Amsterdam. De Juventus-aanvaller werd tevens genoemd bij Internazionale, de club die hij van kinds af aan al aanhangt. Ook vanuit Milaan werd er echter geen concreet bod uitgebracht.

Mocht Kean definitief voor Everton kiezen, dan is hij de vierde zomeraanwinst. Eerder deze zomer werden André Gomes, Fabian Delph en Jonas Lössl aan de selectie van manager Marco Silva toegevoegd. Brands kon eerder deze dinsdag nog een uitgaande transfer melden. Idrissa Gueye werd namelijk voor circa 33 miljoen euro verkocht aan Paris Saint-Germain.


Poll

Een goede aanwinst voor Everton?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door mick-94)

Als Brands niet binnen een paar jaar bij een absolute topclub zit, snap ik het ook niet meer. Maakt van Everton echt een heerlijk team op deze manier.

30 juli 2019 om 14:01

Ik heb alleen vaak het idee dat het los zand blijft. Ze hebben wel goede spelers hier en daar maar geen echte duidelijke manier van spelen met de gerichte spelersgroep die daar voor gemaakt is. De verdediging is ook niet zo stabiel. Ik hoop voor ze dat het aankopen zijn die de trainer wilt.

De spitspositie was ook niet sterk dus dit is een erg goede aankoop en Kean past goed in het Engels voetbal denk ik.

30 juli 2019 om 14:05

Dat idee heb ik ook altijd van Everton. Altijd wel goede spelers en aankopen maar het wordt nooit een eenheid.

30 juli 2019 om 15:58

Op Liverpool en City na is elk team in de PL een zooitje bij elkaar gekochte spelers. Ik had als Ajacied al bewondering voor Brands toen hij bij PSV zat. Met de financiële middelen die hij tot zijn beschikking heeft wist hij altijd een Kampioenswaardig elftal samen te stellen. Bij Everton doet hij ook goede aankopen. De trainer moet er een team van maken. Bij PSV vond ik ook dat hij altijd voor PSV goede trainers aanstelde.

30 juli 2019 om 23:17

Serieus? City noem jij niet een gekocht zooitje?

31 juli 2019 om 23:48

City en Liverpool smijten zelf ook al jaren met geld lol

30 juli 2019 om 14:11

Heerlijke team? Wie zijn er zo heerlijk dan? Altijd maar een matig elftal dat nooit ergens voor speelt en blij mogen zijn als ze de top 10 halen

30 juli 2019 om 14:19

Richarlison, Sigurdsson, Bernard en nu Kean er bij zijn wel spelers waar je voor gaat zitten, Onyekuru heeft het ook goed gedaan bij Galatasaray dus dat zijn genoeg leuke spelers om naar te kijken.

30 juli 2019 om 14:30

Sigurdsson en Onyekuru zaten al bij Everton voordat Brands kwam.

Hij had een beetje het geluk dat hij bij zijn komst gelijk de miljoenen mocht uitgeven van de Lukaku transfer, maar dat is nu zo onderhand al wel op (want van het verkopen van spelers moet Everton het ook niet hebben, althans niet onder Brands).

30 juli 2019 om 14:18

Als er niks gepresteerd wordt met dat materiaal komt ie niet bij een absolute topclub terecht. Met miljoenen smijten kan overigens ook iedereen. Die 60 miljoen voor Richarlison is daar een voorbeeld van. 40 miljoen voor Moise Kean neertellen kan ook iedereen bedenken. Ondanks de toch aardige selectie viel het afgelopen seizoen toch wat tegen qua voetbal en stabiliteit. Ben benieuwd of dat dit seizoen beter gaat.

30 juli 2019 om 14:29

Kan brands eraan doen dat ze onder de manager geen goed voetbal spelen of geen resultaten halen? Ja als de aankopen matig zijn maar die zijn niet matig. Dus je kan het hem niet aanrekenen vindt ik. Digne, gomez en richarlison waren allen aankopen die het goed hebben gedaan.

30 juli 2019 om 14:50

Het is de heer Brands in het verleden wel vaker overkomen dat hij op papier een prima selectie samenstelde, die toch uit evenwicht bleek te zijn. (In 2011 toen hij Matavz, Mertens, Strootman, Willems, Derijck en Tyton haalde bijvoorbeeld) Zeg maar zijn eerste 5 jaar in Eindhoven, of bij AZ een aantal keer. Pas in zijn 6e seizoen in Eindhoven werd er gepresteerd. Zal wel toeval zijn, of de heer Brands is gewoon niet zo'n geweldenaar.

30 juli 2019 om 15:23

@master D

dat geld toch voor elke club? heel die Engelse top koopt ook alles wat los en vast zit en clubs als Barca en Inter etc. ook

30 juli 2019 om 15:27

@arsenal890 die coach is ook aangesteld door Brands, dat hij dus niks aan het slechte spel kan doen is dus zeker niet waar.

30 juli 2019 om 15:34

Lucas ik bedoel meer dat brands de spelers niet traint en dus niet kan zorgen voor aanvallend spel. Indirect is die er wel bij betrokken.

30 juli 2019 om 15:41

@Japie_Krekel Dat klopt. Heb daarom ook niet de indruk dat Brands iets bijzonders doet, waardoor hij in beeld bij de topclubs zou komen, zoals de post waar ik in eerste instantie op reageerde suggereerde. Hij doet precies wat alle andere Engelse clubs doen.

30 juli 2019 om 16:40

Dat geldt toch voor iedere TD dat er gepresteerd moet worden. Iedereen kan het bedenken en toch kiest hij voor Everton. Blijkbaar heeft Brands toch een goed verhaal, dat Kean die keuze maakt.

Grote stunt van Everton, domme actie van Juve. Hier gaan ze veel spijt van krijgen. Dat Sarri zo'n jongen niet de kans zou geven, dat begrijp ik dus echt niet.

30 juli 2019 om 14:07

Dat heeft hij gedaan om zijn ‘dikke’ vriend Higuain de kans te geven.

30 juli 2019 om 14:18

sarri is coach en geen beleidsmaker bij juve.

dit is een beslissing van de directie

30 juli 2019 om 14:52

Een coach met een beetje karakter zegt tegen de directie dat hij die jongen kansen gaat geven, dan zijn ze er meteen uit. Het is nu niet dat ze een bod binnenkregen van 100 miljoen, dan wordt het ander verhaal he.

30 juli 2019 om 15:04

Als Juve Dybala en Kean hebben ingewisselt voor Lukaku, hebben zij zich onsterfelijk belachelijk gemaakt.

30 juli 2019 om 15:17

@cesc4ars

Dat zou echt de grap van de eeuw zijn in de voetbalwereld haha.

Wat een geweldige transfer zou dit voor Everton zijn zeg. Kean is in mijn ogen een absolute topspits in wording. Ik zou het van Juventus echt heel dom vinden om hem te laten gaan.

Als Moise Kean echt top was , en op trainingen ook het maximale eruit zou halen dan laat Juventus hem echt niet gaan. Benieuwd hoe hij het gaat doen in de PL.

30 juli 2019 om 13:51

Dat is onzin, 40 miljoen voor een 19-jarige met een contract wat in de zomer van 2020 af zou lopen is gewoon een geweldige deal voor Juventus. Daarnaast is Sarri niet een trainer die talenten veel kansen geeft, dus dan is nu nog 40 miljoen pakken dikke prima wanneer deze jongen Raiola als zaakwaarnemer heeft.

30 juli 2019 om 14:12

Nee want Coman kon er ook niks van zeker daarom liet Juventus hem gaan

30 juli 2019 om 14:39

Hij kan er nog steeds niks van, Coman is een blind paard

30 juli 2019 om 14:46

Coman is gewoon een hele goede en snelle speler hoor. Ongelooflijk snel op de eerste meters en een erg goed schot heeft die.

30 juli 2019 om 15:03

Coman is hoofdzakelijk geblesseerd, dus dat is niet zo'n slechte beslissing geweest van Juventus (achteraf gezien).

30 juli 2019 om 15:44

Juve speelde toen een systeem zonder flankaanvallers. En als hangende spits lukte het toen nog niet zo goed.

30 juli 2019 om 14:49

Dus in jouw optiek kan elke speler die jong is en bij een Europese topclub vertrekt er niet zo veel van?

Absolute toptransfer van Everton dit. Dit zou ook goed kunnen betekenen dat er een kern van waarheid in de geruchten van de Lukaku en Dybala deal zit.

Waarom verkoopt Juventus deze speler in godsnaam en dan zonder terugkoop clausule. Leen hem dan desnoods een jaar of 2 uit aan een serie a club. Heeft enorm veel talent en als het wel een wereldspits wordt sla je je voor je kop. Het transferbeleid van Juventus is vaak zo goed maar af en toe ook echt onnavolgbaar. Zoveel goede spitsen hebben we niet.

30 juli 2019 om 14:07

2 jaar verhuren terwijl hij nog maar een 1 jarig contract heeft? Dat word hem helaas niet! Goede aankoop van Everon, nu kan Moise het gaan laten zien!

30 juli 2019 om 16:38

Even niet goed gelezen maar goed blijf erbij dat het niet slim is om hem te verkopen

Wat een topaankoop weer van Brands zeg, alweer! Een spits was echt nodig bij Everton, en dan haalt ie gewoon Kean op. Een supertalent, die nu al heel goed is en zeker beter gaat worden. Hij is als vervanger van Gueye ook al ver met Lemina, wat ook een sterke aankoop is. Samen met Richarlison, Bernard en Sigurdsson loopt daar echt een lekkere aanval, met daarachter hoogstwaarschijnlijk Lemina en Gomes. Kijk er naar uit Everton te zien spelen, mooi team met een goede trainer, die echt wil voetballen

Ik kan de reacties nog goed voor de geest halen: 60 miljoen + Kean dan pas kan Overmars gaan praten met Juve... Deze Kean is zo schromelijk onderschat door het gros hier op VZ.

Mooie stap voor Kean. 1 stap terug om daarna weer vol voor de top te gaan. Een beetje hetzelfde pad als Lukaku. Hopelijk eindigt Kean ook bij United op een dag

30 juli 2019 om 14:39

Ik denk niet dat ze hem onderschat hebben. De meesten zullen echt wel "+ Kean" voor meer dan 30 miljoen hebben gerekend. Zelfs met een eenjarig contract. Ik denk niet dat ze bijvoorbeeld dachten dat hij voor minder dan 20 miljoen ofzo was op te halen want dan kon Ajax het ook wel wagen zonder de Ligt erbij te betrekken. Het punt wat ze proberen te maken was denk ik dat als Ajax daadwerkelijk een mondelinge overeenkomst had met de Ligt voor 50 miljoen doe dan tenminste Kean erbij, want het leek erop dat Juve niet verder wou gaan dan 60 miljoen.

Velen zitten nu te vitten op Juve, maar als Raiola moeilijk doet over een contractverlenging dan is het toch logisch dat ze overgaan op een verkoop van maximaal 40 miljoen voor een eenjarig contract?

Wat een kutbeleid van Juve, niks meer van te maken, het is duidelijk dat ze met hun geld niet meer creatief moeten zijn, ze doen maar wat in tegenstelling tot de beginjaren onder dit nieuwe bewind.

30 juli 2019 om 14:10

Het zou een zwarte dag worden als de deal Dybala-Lukaku ook nog doorgaat vandaag...

30 juli 2019 om 14:25

Wees gerust, die gebeurt vrijdag nadat Dybala donderdag bij Juve terug komt en een gesprek heeft gehad..

30 juli 2019 om 15:07

Natuurlijk barst die jongen van het talent, maar Juventus is op dit moment niet de plek voor hem om dat te ontwikkelen. Er zijn tal van redenen op te noemen om hem te verkopen:

Een 1-jarig contract (i.c.m. Raiola als zaakwaarnemer), moordende concurrentie in de voorhoede (mocht Icardi ook nog komen), niet kunnen imponeren tijdens eerdere verhuurperiode bij Hellas Verona, zwak optreden tijdens het EK onder de 21 (zowel op het veld als daarnaast).

Ik denk dat 40 miljoen een prima bedrag is om hem dan te verkopen en eventueel te herinvesteren. Overdreven om het beleid bij Juventus dan te bekritiseren, aangezien ze de laatste jaren geweldige transfers hebben afgerond.

Ik ga het nieuws pas geloven als het door de clubs zelf bevestigd wordt want de geruchten de laatste tijd bij Juventus... ik snap er niets meer van. Wat een gedoe... een doorn in mijn oog. Kean, Dybala, dadelijk nog Cancelo... bah. Dit zijn echt spelers die je als supporter niet graag hoort vertrekken.

Dat ter zijde zou het wel heel knap zijn van Everton om zo’n talentvolle jongen te strikken.

30 juli 2019 om 14:13

Dit wordt onder andere gemeld door Fabrizio Romano en die is echt super betrouwbaar wat betreft transfernieuws. Deze deal is dus zo goed als afgerond.

Je hebt 1 van de grootste spitsen talenten en dan laat je hem gaan zonder terugkoopclausule. Ik snap daar niks van hoor. Is heel beter dan manzukic en Higuain.

Wat is Juventus in vredesnaam aan het doen? Kean én Dybala laten vertrekken? Ik zou het ontzettend dom vinden, al helemaal als er geen afgesproken terugkoop clausule aanwezig is. Een eerste optie is leuk, maar dan kan Everton vragen wat het wil en is de wil van Kean uiteindelijk doorslaggevend.

30 juli 2019 om 14:12

bij de Oude Dame is geen ruimte voor jong talent.
Liever Ronaldo, Mandzukic en Higuain dan Kean en Dybala

30 juli 2019 om 16:36

Voor mij liever dybala dan de genoede drie daarboven hoor. En kean is ook een groot talent die juve niet moest laten gaan.

Voor de mensen die een terugkoopclausule willen: als Everton 40 miljoen moet betalen, op wat voor een bedrag hadden jullie dan die clausule willen zetten? Als Everton ga je ook geen 40 miljoen lappen om er maar 10 miljoen op te kunnen winnen als alles goed valt. Dat is een te groot risico.
Had een terugkoopoptie van 80 miljoen dan zo veel verschil gemaakt?

30 juli 2019 om 14:23

Verwacht in dat geval een terugkoopclausule van circa 60 miljoen. Voor beide partijen niet erg verkeerd: Juve heeft er baat bij dat Kean zich ontwikkelt heeft en zijn marktwaarde gelijk flink stijgt (hiermee speel je die 20 miljoen verlies makkelijk weg) en Everton pakt 20 miljoen winst en kan gebruik maken van Kean zijn diensten. Mits Kean goed zou presteren uiteraard.

30 juli 2019 om 14:27

Ik denk dat het best wel een risico is voor het kleine rendement. Als je kijkt naar de aankoopprijs die Psv kwijt was voor Angeliã±o en dat tegenover de terugkoopoptie zet zie je dat de terugkoopoptie op het dubbele van de aankoopprijs stond. Dat lijkt mij eigenlijk wel een reã«le verhouding. Vandaar dat ik dat in dit geval ook deed .

40 miljoen investeren om er 20 winst te maken vind ik niet heel indrukwekkend. Snap dan ook wel dat het een ingewikkelde onderhandeling was. Je hebt namelijk geen garantie op succes. Kean komt toch in een compleet nieuwe omgeving terecht en het is maar gokken of hij zal renderen bij Everton.

Waaaat? Juve... waar ben je mee bezig. Dit is echt wanbeleid. Deze man heeft zoveel potentie en is nog zo jong. Investeer is even in de jeugd ipv halen van middelmatige spelers die transfervrij overkomen. Hoop dat ze iig een terugkoop clausule hebben opgenomen in zijn contract. Want als ze dat niet hebben gedaan, dan zijn ze nog dommer bezig.

30 juli 2019 om 14:47

In de tekst staan geen terugkoop clausule. Wel als eerste de kans hem te kopen. Opzich zijn de transfervrije spelers geen matige spelers. Snap alleen niet dat mandzukic en Higuain boven Kean staat.

30 juli 2019 om 15:24

Daar had ik over heen gelezen idd. Dus extra dom! Maar goed een jarig conctract en viertig mil is ook wel wat over te zeggen natuurlijk.

30 juli 2019 om 15:09

Pirlo, Pogba, Dani Alves, Rabiot, Ramsey, etc. vind jij middelmatige spelers?

30 juli 2019 om 15:23

Heb het over de huidige selectie. Rabiot en Ramsey zijn goed maar niet wat in mijn ogen een Juve moet nastreven. Je moet het ook in context lezen.

30 juli 2019 om 15:29

Dan nog, Ramsey en Rabiot zijn echt geen middelmatige spelers. Wereldklasse? Nee. Maar spelers van het kaliber Ramsey & Rabiot worden doorgaans voor 30-50 miljoen verkocht. Als je die nagenoeg gratis kan binden, doe je goede zaken.

30 juli 2019 om 15:56

Rabiot heeft een heel seizoen niet gespeeld. Het is maar de vraag hoe hij terug komt. Ramsey is van Glas. Dus zekerheid dat je een heel jaar door over hem zal beschikken is maar de vraag. Ik vind de contrast tussen de verdediging/Aanval ter vergelijking met het middenveld te groot. En dan is in mijn ogen een Ramsey en Rabiot niet wat je moet streven. En die gasten komen natuurlijk gratis binnen maar hebben ook teken geld en kwa salaris zullen ze ook behoorlijk ontvangen.

30 juli 2019 om 16:41

Mick [email protected] Je zegt het zelf, het zijn geen wereldklasse middenvelders. En wat juve mist is één of twee wereldkasse middenvelders.met een aanval met ronaldo, dybala, costa mandzu en kean heb je geen lukaku meer nodig ( en geen enkele andere spits). En een verdediging waarin je beschikt over bonucci en chiellini heb je ook geen wereldaankoop nodig voor achterin. Op het middenveld heeft juve juist een speler als veratti of pogba nodig.

30 juli 2019 om 19:09

@juveitalia

Wat zeg ik zelf? Ik reageer op het feit dat Arnavut1 ze middelmatige spelers noemt. Je bent niet óf middelmatig óf wereldklasse hè. Er zit nog veel tussen. Lijkt me niet zo moeilijk te begrijpen...

31 juli 2019 om 21:48

Mick [email protected] Wat ik bedoel is dat juve meer dan ''goede middenvelder'' nodig. Deze namen zijn allemaal goed en meer dan middelmatig, maar zijn geen wereldklasse en dat is wat juventus vorig seizoen miste. De middenvelders die nuve al heeft zijn ook meer dan middelmatig.

30 miljoen maar? Dat had Ajax ook wel voor hem af kunnen tikken. Jammer van deze gemiste kans voor Ajax. Zullen ze nog spijt van krijgen. Mark my words.

30 juli 2019 om 15:45

Haha hou nou toch eens op jongen, Ajax heeft duidelijk gecommuniceerd dat er nooit sprake was van een transfer van Kean naar Ajax. Je weet niet eens of die jongen überhaupt wel naar Ajax had gewild. Ajax heeft goed geïnvesteerd, bijna 60 miljoen en een aantal hele goede aankopen, er is voorin nog helemaal niemand weggegaan en we hebben voor de spitspositie Dolberg, Tadic, Huntelaar, en Traoré en Brobbey die er aan komen. Waar heb je het in hemelsnaam over?

30 juli 2019 om 16:45

Wat zijn de goede aankopen van Ajax? Ajax heeft 60 miljoen uitgegeven aan spelers waarvan we hopen dat het hele goede spelers worden/zijn. De toekomst zal het uitwijzen. Voorloog nog alleen maar oefenwedstrijden gezien. En die tellen niet mee volgens de leden op VZ

30 juli 2019 om 17:39

Ik heb anders ook de Johan Cruijff schaal gezien en daar vond ik Martinez een geweldige indruk maken. Marin, Alvarez en Promes heb ik allemaal al wedstrijden gezien voordat ze naar Ajax kwamen en dat vind ik ook goede aankopen.

Ik snap het echt niet meer hoor. Ik bedoel juventus heeft al jaren een geweldig beleid en doet altijd goede zaken. Maar nu gaat het helemaal verkeerd. Dybala die ze weg willen doen en nu kean verkopen en een tijdje wat over bonucci en cancelo gehoord. Ik snap het idee erachter niet. Het is vgm dat juventus op zn sterkst toch dat ucl niet heeft kunnen winnen. Nu doen ze alles om het wel te doen, maar het lijkt alleen maar slechter te worden zo.

Dit moet haast wel een beslissing van Sarri zijn die liever met zn lievelingetje higuain speelt . Higuain en mandzkuc beide toespitsen geweest voor beide is het einde bij juve is zich lijkt mij . Higuain is nooit meer de oude geweest sinds zijn overstap naar Milan en Mandzukic komt net te kort als je echt de cl wilt winnen . Snap niet waarom juve beide niet verkoopt en een ervaren topper haalt als cavani of Lewandowski en dan kan kean over 2 jaar dat stokje overnemen . Waar juve altijd zo'n goed beleid had vallen ze hier toch wel door de mand . Wat ik helemaal jammer vind is dat kean ook meteen uit de serie a vertrekt m had hem graag bij inter gezien En inter had ook een tijdje interesse .

Lekker bezig Brands! Heerlijke aankoop en zeer waarschijnlijk ook nog zonder terugkoopoptie.

Wow lekkere aankoop van Everton weer hoor, hoop dat er nog een paar volgen, denk dat ze nog niet klaar zijn.

30 juli 2019 om 16:04

Lemina is ook bijna binnen zie ik net. Ze worden er wel sterker op daar, Gomes definitief binnen, Delph er bij (goeie 12e man), Kean en Lemina. En er is niemand weggegaan tot nu toe. Je kan er nog een sterke centrale verdediger bij halen, en dan wordt het toch wel eens tijd dat Everton om de 6e plek gaat meedoen.
Sigurdsson -- Bernard -- Richarlison
Kean

Dat is wel een heerlijke aanval. Lemina en Gomes erachter. Coleman en Digne op de backs, Keane en Mina centraal, Pickford op de goal.

Zo lekker bezig voor mij de beste TD. RKC , AZ , PSV en nu ook bij Everton. Ik denk dat zijn beste besluit nog moet komen, het ontslaan van Marco Silva. Volgens Ted van leeuwen(destijds Vitesse) was er naast hem nog 1 persoon die overal te vinden was en dat was Marcel. Nu hij zoveel geld ter beschikking heeft zit hij ook niet in Uruguay op 1km hoogte spelers te scouten. Maar het is vooral zijn management aanpak dat geprezen mag worden. Het was een zooitje bij psv totdat hij de scouting aanpakte en naar internationale niveau bracht. Keane tjaa wat moet ik over hem zeggen, past geweldig bij Everton en nu maar hopen dat zijn potentie ook eruit komt.

Zo lekker bezig voor mij de beste TD. RKC , AZ , PSV en nu ook bij Everton. Ik denk dat zijn beste besluit nog moet komen, het ontslaan van Marco Silva. Volgens Ted van leeuwen(destijds Vitesse) was er naast hem nog 1 persoon die overal te vinden was en dat was Marcel. Nu hij zoveel geld ter beschikking heeft zit hij ook niet in Uruguay op 1km hoogte spelers te scouten. Maar het is vooral zijn management aanpak dat geprezen mag worden. Het was een zooitje bij psv totdat hij de scouting aanpakte en naar internationale niveau bracht. Keane tjaa wat moet ik over hem zeggen, past geweldig bij Everton en nu maar hopen dat zijn potentie ook eruit komt.

Gaat Everton de top 5 bestormen dit jaar? Wat een heerlijk team wordt dit, mocht deze transfer doorgaan. De credits van Brandts , die dit allemaal voor elkaar krijgt.

30 juli 2019 om 23:20

Misschien moeten ze is beginnen met de top 6?

Man wat vind ik dit zuur.. Je laat zo’n toptalent gaan, je behoudt Higuain en Mandzukic en dan wil je hiervoor Lukaku halen wtf is happening. Geef toch eens de jeugd de kans Juve en dan met name Italiaanse jeugd. Notabene de naam betekent jeugd. En dan de geruchten dat ze Dybala willen ruilen voor Lukaku, en bijna elke dag lees ik iets over Cancelo die weg moet. Ik kom er met mijn verstand niet bij. Met alle respect voor Lukaku, maar dan kun je beter Chiesa halen. Doe je zo’n mega aankoop met de Ligt en doe je vervolgens dit.. waanzin..

Deze man had Ajax toch ook gewoon kunnen halen in de onderhandeling met juve.. gewoon 60 mil en Keane IPV de 75 van. Nu

30 juli 2019 om 17:42

Ik lees hier dat keane 30 ( tot 40 ) miljoen gaat kosten. Dan wordt het 100 miljoen ipv 75.

Raar dat zo’n speler maar 30 miljoen kost in het huidige transferbedragen. Kean zou op zijn minst 80 miljoen moeten kosten. Begrijp er niets van. Everton doet hiermee een wondertransfer.

30 juli 2019 om 19:20

80 miljoen? Op basis van wat? HIj heeft een paar leuke wedstrijden gespeeld voor Juventus afgelopen seizoen, toen ze al kampioen waren. Heeft nooit kunnen imponeren tijdens zijn verhuurperiodes en het afgelopen EK was ook teleurstellend. Daarbij heeft hij ook maar een 1 jarig contract en wilde hij niet verlengen.

Hij heeft veel talent, maar nog niks bewezen. 40 miljoen, incl. bonussen lijkt me marktconform.

30 juli 2019 om 23:22

Mee eens dat het teveel is en dat 40 miljoen prima is hoor. Maar dat je zegt EK was teleurstellend staat natuurlijk nergens op he. Hij was toen 17(?).

30 juli 2019 om 23:45

Het EK onder de 21 doel ik op. Dat was deze zomer.

Als dit blijkt inderdaad waar te zijn, is het te dom voor woorden wat Juventus hier doet. Een ongelofelijk talent verkopen zonder terugkoopclausule. Dit is gewoon een topper in wording, heilig van overtuigd. Wordt denk ik door veel mensen onderschat, zo ook door het beleid en Sarri precies. Als de geruchten rond Dybala en Cancelo die mogen vertrekken ook waar zijn, heeft Juventus imo erg slechte zaken gedaan. Dit zijn domme beslissingen die ik eerder gewend ben van mijn eigen cluppie. Heerlijke aankoop van Everton wel trouwens.

Goed gehandeld Keane kan wel slagen in Engeland is fysiek sterk vrij snel en doelgericht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Everton

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.Everton14-5
Voor de complete stand: Premier League

4 fans
Aanvaller, 19 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Everton 9 0 0 0
2018/2019 Juventus 13 6 2 0
2017/2018 Hellas Verona 19 4 5 0
2017/2018 Juventus 0 0 0 0
2016/2017 Juventus 3 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Recidivist’ Moise Kean biedt excuses aan na bestraffing bij Everton

Dat Moise Kean zaterdag niet bij de wedstrijdselectie van Everton zat in het competitieduel bij Southampton (1-2) winst, was niet om tactische redenen, zo meldt de Liverpool Echo dinsdag. Manager Marco...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 15 november
Arsenal heeft scouts gestuurd naar de interland van Turkije tegen IJsland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren