LASK Linz volgende CL-tegenstander voor PSV of FC Basel

Maandag, 22 juli 2019 om

PSV weet waar het aan toe is als de club ten koste van FC Basel de derde voorronde van de Champions League weet te bereiken. De winnaar van het tweeluik tussen de Eindhovenaren en de Zwitsers werd maandagmiddag tijdens de loting namelijk gekoppeld aan LASK Linz, de nummer twee van Oostenrijk van het afgelopen seizoen.

PSV begint het Champions League-avontuur dinsdagavond in eigen huis tegen FC Basel, terwijl de return voor volgende week dinsdag in Zwitserland op het programma staat. Als de ploeg van trainer Mark van Bommel daarin door weet te stoten naar de volgende ronde, zal het tegen LASK opnieuw als eerste een thuiswedstrijd spelen.

Een nederlaag over twee wedstrijden tegen Basel betekent echter dat er meteen een einde komt aan de deelname aan het miljardenbal. PSV stroomt in dat geval in in de derde voorronde van de Europa League en zal dan af moeten zien te rekenen met FC Fehérvár (Hongarije), Sturm Graz (Oostenrijk), Yeni Malatyaspor (Turkije), Aberdeen (Schotland) of FK Ventspils (Letland) om de groepsfase van het tweede Europese bekertoernooi te bereiken. De loting voor dat tweeluik volgt later op de maandag.

PSV neemt het, bij winst op FC Basel, op dinsdag 6 of woensdag 7 augustus eerst in Eindhoven op tegen LASK. De return in Linz staat voor dinsdag 13 of woensdag 14 augustus op het programma. Na een eventuele ontmoeting met de Oostenrijkers wacht voor de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen nog een laatste voorronde, de zogenaamde play-offronde.


Poll

Wie verwacht jij tegen LASK Linz te zien?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

99 reacties (laatste reactie door adzevedo)

Meest gunstige loting voor Psv. Extra zuur dat ze er tegen Basel al uitvliegen

22 juli 2019 om 12:22

Ivo positivo!

22 juli 2019 om 12:24

Skede ik ben gewoon realistisch. Ik denk dat Viergever, Luckassen, Rosario en Hendrix bij Basel nog niet eens op de bank zouden zitten. De directie van PSV heeft met vuur gespeeld door zolang te wachten met het aantrekken van een CV en niets aan het middenveld te doen. Ik verwacht dat PSV dit fataal wordt.

22 juli 2019 om 12:27

Gelukkig is Basel ook niet meer wat het geweest is. Dus dit is een beetje overdreven.

22 juli 2019 om 12:30

Ik denk dat je basel enigszins overschat. PSV is in deze confrontatie gewoon licht favoriet als je het mij vraagt, ook met de spelers die jij noemt. Basel is de laatste jaren erg blijven hangen en heeft niet meer de kwaliteit die ze eerder hadden als ik het goed begrijp.

22 juli 2019 om 12:33

Wat een onzin zeg. Alsof Basel zo'n topselectie heeft.

22 juli 2019 om 12:55

Je bent wel lekker zuur op de maandag zeg. Rosario en Hendrix zouden niet eens op de bank zitten? Maar daarom speelt Ricky van Wolfswinkel in de basis.

Basel is niet meer het Basel van voorheen en moet zeker te doen zijn voor Psv, met of zonder nieuwe CV.

22 juli 2019 om 13:00

Ik denk dat Basel door veel hier in Nederland onderschat wordt. Niet voor niets dat Basel bijna altijd CL speelt en hoger op de ranking staat dan psv

22 juli 2019 om 13:08

Het wordt voor PSV heus geen makkie, maar van basel is de laatste seizoenen niet heel veel meer over lijkt het. PSV gaat het vast lastig krijgen maar over het algemeen is PSV gewoon beter dan basel, zeker dit seizoen moet dat kunnen lukken.

22 juli 2019 om 13:10

Ik denk eerder overschat. Young Boys maakt daar tegenwoordig de dienst uit..

22 juli 2019 om 13:22

Sparta_praag

" Skede ik ben gewoon realistisch. Ik denk dat Viergever, Luckassen, Rosario en Hendrix bij Basel nog niet eens op de bank zouden zitten. De directie van PSV heeft met vuur gespeeld door zolang te wachten met het aantrekken van een CV en niets aan het middenveld te doen. Ik verwacht dat PSV dit fataal wordt. "

Je bent niet realistisch, maar speelt Advocaat van de Duivel. Iemand die dat doet, maakt op- en aanmerkingen vanuit een zo negatief mogelijk standpunt. Tegenover de spelers die jij noemt, kan PSV een aanval opstellen met Lozano, Bergwijn, Malen en Bruma. Die zijn in staat legio kansen te creeren en als het vizier op scherp staat, deze ook te benutten. En in het voetbal gaat het altijd nog om wie de meeste doelpunten maakt en niet om wie de meeste tegen houdt. Als betreffende spelers in goeden doen zijn, moeten ze in staat zijn om de tegenstander zo onder druk te zetten dat ze amper aan aanvallen toekomen en dan moet ook een verdediging met Luckassen en Viergever afdoende zijn om stand te houden. FC Basel is een tegenstander om niet te onderschatten, maar dat is iets heel anders dan dat PSV al bij voorbaat kansloos zou zijn. Dat is helemaal nergens op gebaseerd. Als PSV morgenavond een goede uitslag weet neer te zetten, is er een goede kans om door te gaan omdat ik me niet voor kan stellen dat je met een voorhoede als waar PSV de beschikking over heeft, in de uitwedstrijd niet zal weten te scoren.

Hopelijk gaat dat ook gebeuren, NL heeft de bonuspunten die kunnen worden verdiend met het bereiken van de groepsfase van de CL, hard nodig om de 11e plek te heroveren zodat ook de kampioen van de komende jaren verzekerd is van rechtstreekse plaatsing voor de CL. Bovendien komt de volgende tegenstander van PSV uitgerekend uit Oostenrijk dat nu op de 11e
plaats staat, waardoor PSV het in eigen hand heeft om Oostenrijk op afstand te zetten.

22 juli 2019 om 13:40

Het is de keuze van v. Bommel om met Rosario en Hendrix te spelen. Op het middenveld is voldoende keuze. Ze kunnen bijvoorbeeld ook Guti opstellen of Ihattaren. In plaats van een van deze twee spelers. Als Guti wat stabieler wordt (zijn verdedigende foutjes) dan kan een van die twee prima spelen op het middenveld. Alleen die twee samen (rosario en Hendrix) werkt in mijn ogen niet. Je kan dan bijvoorbeeld g

22 juli 2019 om 14:11

Het is inderdaad een keuze van v. Bommel om met een blok te spelen. Op zich ook helemaal niet verkeerd met de gedachte dat het duo viergever en Luckassen extra ontlast moeten worden en je met Lozano en Bergwijn flankspelers hebt die je meer aan aanvallen laat denken ipv mee verdedigen.
Hendrix en Rosario kunnen echt ook wel voetballen en geven de bal ook nog vaak aan dezelfde kleur(dat is tegenwoordig al heel wat) Er moet alleen 1 middenvelder opgesteld worden die dan voor creativiteit zorgt. Ik hoop dus dat niet Malen of Lammers er komen te spelen. Kies 1 van de 2 als spits en de andere moet zich maar schikken als invaller. Ik denk dat het met Ihattaren mooi zou kunnen die kan dan de steekballetjes op Lozano, Bergwijn en spits kunnen sturen. Door het blok van Hendriks en Rosario ontlast je ook meteen Ihattaran.

22 juli 2019 om 17:18

Limboroy, basel is de afgelopen paar jaar juist enorm van hun voetstuk gedonderd, vorig jaar 2e op 20(!!) punten achterstand. In denk dat jij nog met het oude basel in je hoofd zit.

22 juli 2019 om 12:24

Mag ik jouw glazen bol dan even lenen?

22 juli 2019 om 13:12

Denk dat PSV een goede kans heeft om Basel te verslaan, helemaal omdat Lozano en Bergwijn nog van de partij zijn.

Dan Oostenrijkse Lask Linz verslaan, dan zijn de Oostenrijkers ook weer wat van de voorsprong kwijt en wij hebben dan mooie bonuspunten erbij.

Ook zal de penningmeester dan een vreugdedans gaan doen, kom op Ajax en PSV doorpakken.

22 juli 2019 om 12:30

Precies dit. Die redden het niet tegen Basel.

22 juli 2019 om 12:30

Ah, nog zo één.

22 juli 2019 om 13:35

En hier nog één... heb er ook geen vertrouwen in, nee Basel is niet het Basel van een paar jaar terug, maar wel verder dan psv op het moment is. Het middenveld en verdediging is niet in orde, vrees dat dit fataal gaat worden.

22 juli 2019 om 12:30

Je bent niet iemand waarbij het glas halfvol is, hè? Mijn hemel. Gisteren ook al. Zo kan ik ook alles wel afdoen als 'realistisch'. Maar goed, we hoeven allemaal niet meer te kijken. Ze verkloten het toch wel! Bij Basel staat geweldenaar Ricky van Wolfswinkel in de spits. Absoluut onhoudbaar inderdaad. Ongekend niveau!

22 juli 2019 om 12:35

Put your money where your mouth is en zet een tweede hypotheek op Basel als je zo zeker bent. Aangezien PSV zwaar favoriet is bij de bookmakers kun je daarna een mooie villa in de Zwitserse natuur kopen.

22 juli 2019 om 13:37

Toch zou ik me geld op dit moment eerder op Basel zetten dan psv, en dan ben ik psv supporter, heb er gewoon totaal geen goed gevoel over met ons middenveld/verdediging.

22 juli 2019 om 12:55

Je kan ook te ver gaan door op voorhand zo glashard al te stellen dat PSV eruit vliegt. Dat PSV het zwaar gaat krijgen tegen Basel staat wel vast. Ik denk dat PSV thuis nog wel wint van Basel , maar dat het uit lastig gaat worden. Gelukkig zijn we dan weer een week verder en heeft PSV wellicht een nieuwe CV in de selectie.

22 juli 2019 om 13:15

2 - 0 thuis winnen en 0 -1 uit verliezen, prima toch en daarna …. gewoon doorgaan.

22 juli 2019 om 13:01

Ach lekker negatief toen. Laten we hopen dat ze eruit vliegen toch sparta? heb je gelijk gekregen. En hopen dat de anti-ajaxieden gelijk krijgen, dat Ajax faalt tegen Paok. En het afgelopen seizoen van Ajax een groot incident was.
Kunnen we met zijn alle weer een jaar andermans clubs afk***en.

Man man, psv heeft in goede vorm absoluut kwaliteit om gewoon de cl te halen.

Ben eens wat positiever over de Nederlandse clubs en steun elkaar in ieder geval een klein beetje

Ontopic: goede loting voor psv. Denk dat het zeer gunstig is dat Porto is ontlopen

22 juli 2019 om 13:22

Wist niet dat PSV al uitgeschakeld was. Dacht dat de wedstrijd deze week wordt gespeeld. Jammer dat ik gemist heb.

22 juli 2019 om 14:41

Ey kan jij in de toekomst kijken. Volgens mij is PSV niet zo heel slecht geworden hoor. FC Basel is ook niet meer wat het geweest was.

Gunstige loting. In de laatste ronde wacht dan de winnaar van Kiev - Brugge geloof ik. Dat wordt nog wel pittig.

Edit: Herstel, PSV kan nog gewoon Porto en Krasnodar loten. Klopte niet wat ik zei.

22 juli 2019 om 12:24

Is er geloof voor de laatste ronde meteen?

22 juli 2019 om 12:25

Wat ik heb gelezen is dat die route al vast is komen te staan omdat russische en oekraiense clubs elkaar niet mogen loten van de Uefa. Of dat helemaal klopt weet ik eerlijk gezegd niet zeker.

22 juli 2019 om 12:25

Dit klopt inderdaad.

22 juli 2019 om 12:28

Ajax01-95 merkt op dat het lijkt alsof er al gelijk geloof in is dat we die laatste ronde bereiken. Maar ik spreek denk ik voor de meesten psv-fans als ik zeg dat dat met dit middenveld en verdediging heel lastig gaat worden. Tegen Basel al.

22 juli 2019 om 12:34

Ik denk dat ajax01-95 een typfoutje maakt en dat er 'geloot' moest staan ipv 'geloof'

22 juli 2019 om 12:41

Idd skede had het al gemerkt autocorrect heeft het denk ik verbeterd

22 juli 2019 om 12:44

Maar staat dit dan nu al vast of geldt dir enkel als de russische & oekraiense teams door gaan? Want ik zie Krasnodar niet doorgaan, dan wordt er wellicht toch gewoon opnieiw geloot?

22 juli 2019 om 12:49

Nee de Uefa heeft die laatste voorronde al geloot. Enigszins bijzonder aangezien het helemaal niet zeker is dat een oekraiense en russische club elkaar zullen treffen, maar het wordt voor PSV dus Brugge of Kiev na Linsk. Voor Brugge dus PSV of Linsk.

22 juli 2019 om 12:54

Ah dank voor de info, dit is prachtig nieuws. Het is duidelijk dat Porto de te vermijden tegenstander is, dus dan hebben we geluk. Een aanzienlijke kans op 2 Belgische of Nederlandse teams in de CL dus!

22 juli 2019 om 13:00

Jij spreekt zeker niet voor de meeste PSV fans. Ik heb jou de laatste tijd sowieso niet kunnen betrappen op een positief woord over de selectie, de trainer of de TD.

Dat Basel een lastige horde is staat uiteraard vast. Dit is de route naar de Champions league. Basel is zeker niet meer hetzelfde team als voorheen omdat ook dit soort ploegen leeg gekocht worden bij succes.

De Champions league lijkt altijd wat extra's los te maken bij zowel de fans als de spelers. Ik verwacht dat dit deze keer weer zo gaat zijn met een uitverkocht stadion en uitverkocht uitvak.

22 juli 2019 om 13:19

Haha ik heb niks gezegd dan!

22 juli 2019 om 13:42

De verdediging heel zeker! Middenveld ligt helemaal aan de keuze van V. Bommel. Hendrix en Rosario samen, dat werkt gewoon niet helaas.

22 juli 2019 om 12:25

Beter Kiev of Brugge dan FC Porto

22 juli 2019 om 12:25

Waar haal je dit vandaan?

22 juli 2019 om 12:31

Forum van PSV supporters haha.

22 juli 2019 om 12:52

Rik Elfrink heeft het nu ook gemeld op Twitter.

22 juli 2019 om 12:31

Ja, allemaal tegenstanders waar je winstkansen tegen hebt. Basel op papier lastig, mar is niet meer het team wat het 2 jaar geleden was. Linsk moet te doen zijn. Brugge is een stugge tegenstander, zo ook Kiev, maar zijn beide ook niet zo sterk meer als 2 jaar geleden. Niet vanzelfsprekend dus om de CL te halen, maar wel goed mogelijk.

22 juli 2019 om 12:35

Ja de laatste horde is de moeilijkste. Als je basel en linsk niet kan hebben heb je ook niks te zoeken in de CL natuurlijk. Kiev en Brugge zitten daar wel een niveau boven en zijn vergelijkbaar met PSV. Dat worden interessante wedstrijden. Maargoed, eerst Basel maar..

22 juli 2019 om 12:42

Ik ben blij dat PSV geen Porto hoeft te loten. Kiev viel mij vorig jaar vooral in Oekraïne tegen en Brugge lijkt mij überhaupt niet beter dan PSV.

22 juli 2019 om 12:41

Ben je dit 100 pct zeker? Schitterend zou dit zijn, dan ontloopt Brugge dus sowieso Porto als we doorgaan. Maar goed, Brugge staat momenteel nog nergens, dus eerst maar eens kijken wie er nog komt/vertrekt en of we het van Kiev halen.

22 juli 2019 om 12:52

Klopt, porto is in die ronde de sterkst mogelijke tegenstander (na PSV ). Voor zowel Brugge als PSV is dat opzich gunstig dat die vermeden wordt. Maar voordat we zover vooruit kijken eerst maar eens de komende rondes overleven haha.

22 juli 2019 om 12:42

Volgens mij zijn in de playoffronde de winnaars van Kiev/brugge en Porto/krasnodar geplaatst. Daarmee kunnen Krasnodar en Kiev elkaar nooit tegenkomen en kan er dus gewoon een loting plaatsvinden op 5 augustus. PSV wordt dan gekoppeld aan de winnaar van Kiev/brugge of de winnaar van Porto/krasnodar.

22 juli 2019 om 12:46

Nee er is al geloot voor die ronde door de Uefa. Het wordt dus Kiev of Brugge.

22 juli 2019 om 13:07

Vreemd dat die loting niet in beeld is geweest en er tot op heden nergens melding van wordt gemaakt op de UEFA-site. Zie de wedstrijden van Brugge en PSV wel bij elkaar staan, maar daar maak ik niet uit op dat ze ook al aan elkaar gekoppeld zijn. Wel fijn als het klopt natuurlijk.

22 juli 2019 om 12:53

Onzin, PSV kan in de laatste ronde nog zowel Kiev/brugge als Porto/krasnodar loten. Kiev en Krasnodar ontlopen elkaar hoe dan ook omdat ze allebei aan de geplaatste kant komen (psv zit aan de ongeplaatste kant)

22 juli 2019 om 12:59

Onzin. PSV moet tegen Brugge of Kiev in de laatste voorronde van de Cl:

"psv speelde nog nooit eerder tegen de Oostenrijkers. Lask Linz kwam een jaar geleden uit in de voorrondes van de Europa League, maar werd in blessuretijd op basis van uitdoelpunten uitgeschakeld door het Turkse Besiktas.

PSV weet bovendien ook al dat als het de vierde en laatste voorronde weet te bereiken dat dan Dynamo Kiev of Club Brugge de tegenstander zal zijn. Vanwege regelgeving van de Uefa mogen Russische en Oekraïense ploegen niet tegen elkaar spelen. Om die reden is voor het begin van de tweede voorronde al duidelijk welke ploegen elkaar in de laatste voorronde kunnen treffen."

22 juli 2019 om 13:08

Onzin. De loting van de play-offs vindt pas plaats op 5 augustus. Dan is de derde voorronde nog niet gespeeld. Maar Krasnodar en Kiev zitten beide aan de geplaatste kant en ontlopen elkaar hoe dan ook. PSV zit aan de andere kant en kan beide ploegen nog loten. Dus ook Porto en Brugge nog.

Ohja en een bepaalde supporterssite quoten wil niet zeggen dat je gelijk hebt.

22 juli 2019 om 14:19

Je hebt gelijk. Excuus!

De best mogelijke tegenstander. Hopelijk rekent PSV af met Basel, LASK lijkt me geen probleem.

Ken deze tegestander niet zo goed kan iemand hier meer over vertellen?

22 juli 2019 om 12:24

Dit jaar champions league gehaald nadat ze het jaar ervoor gepromoveerd waren. Draaien ook een redelijke oefencampagne, dus zou ze zeker niet onderschatten.

Dus stel ze winnen van Basel en ze pakken deze Oostenrijkers ook, moeten ze dan nóg een voorronde spelen?

22 juli 2019 om 12:23

Ja net als dat wanneer Ajax Paok kan uitschakelen

22 juli 2019 om 12:31

Thanks voor alle antwoorden. Het is toch eigenlijk te zot voor woorden dat er zoveel wedstrijden gespeeld moeten worden voordat je kans maakt om mee te doen. Niet alleen de interland verplichtingen zijn schuldig aan het overvolle schema, maar ook deze nonsense zorgt ervoor dat er bijna geen rustmomenten zijn voor de spelers. Belachelijk is het.

22 juli 2019 om 12:24

Ja maar dat noemen we dan Play-Off dus is officieel een voorronde.

22 juli 2019 om 12:24

Ja, tegen de winnaar van Brugge v Dynamo Kiev

22 juli 2019 om 12:39

Voor die play-off ronde moet nog gewoon geloot worden. Ze kunnen ook zomaar tegen winnaar FC Porto-Krasnodar uitkomen.

22 juli 2019 om 12:41

Daar is al voor geloot omdat Krasnodar en Kiev elkaar niet mogen treffen.

22 juli 2019 om 12:45

Kiev en Krasnodar hebben beiden een geplaatste status voor de playoffronde, waardoor zij elkaar sowieso niet kunnen loten. Lees ook nergens de bevestiging dat PSV tegen winnaar Brugge/kiev zou moeten. Zou wel heel fijn zijn.

22 juli 2019 om 12:48

Op de site van de UEFA is het te vinden. Ik mag hier geen link plaatsen want dan wordt mijn reactie verwijderd.

22 juli 2019 om 12:53

Rik Elfrink meldt het net ook op Twitter.

22 juli 2019 om 13:42

Nu meldt ie mijn verhaal dat er op 5 augustus nog wordt geloot en dat men dan wordt gekoppeld aan de winnaar van Kiev/brugge of de winnaar van Porto/krasnodar.

Zo zie je maar dat een loting raar blijft. Had liever een Basel en Linz gehad dan Paok. Nu maar hopen dat Ajax en PSV beiden door gaan

22 juli 2019 om 12:25

Wees reëel, Ajax moet gewoon vol over Paok heen denderen....

22 juli 2019 om 12:29

Inderdaad gewoon winnen.

22 juli 2019 om 13:19

In de play offs heeft Ajax het wel veel makkelijker dan Psv, waarschijnlijk.

Basel toch sterkere tegenstander. als je van Basel wint moet deze helemaal te doen zijn

22 juli 2019 om 12:28

Basel is allang niet meer het Basel van 3/4 jaar geleden. Dus moet gewoon te doen zijn. Nee maar als je zegt dat je er van wint wordt je gelijkt bestempeld als arrogant...

Basel toch sterkere tegenstander. als je van Basel wint moet deze helemaal te doen zijn

Op papier een mooie loting, niet ver reizen en qua niveau is het te doen. Nog meer motivatie voor PSV om tegen Basel morgen een goed resultaat neer te zetten als je weet dat LASK Linz de potentiele vervolg horde wordt.

Qua naam lijkt mij dit toch de meest gunstige loting mochten we doorkomen, maar het verleden heeft wel uitgewezen dat de meest onbekende ploegen vaak ook lastige kluiven kunnen zijn kuch kuch Osjiek.

Mocht de hobbel Basel genomen worden (en daar knijp ik hem al genoeg voor), is dit wel een mooie gelegenheid om Oostenrijk daarna gelijk wat coefficienten punten af te snoepen wat naar mijn idee wel te doen moet zijn als je Basel verslagen hebt.

PSV zou de play offs moeten kunnen halen en daarmee dus groepsfase EL op zeker. Maar ja, Basel wordt niet makkelijk.

22 juli 2019 om 12:29

Groepsfase EL is al binnen indien PSV Basel verslaat.

Op papier de minste tegenstander die je kon treffen. Wat dat betreft een gunstige loting. Wel dien je eerst nog met FC Basel af te rekenen, maar ook dat is geen wonderploeg. Dat zijn toch serieuze kansen op het bereiken van de playoff ronde.

22 juli 2019 om 13:42

PSV loot wel elke keer zo dat ze eerst thuis moeten en dan uit. Vind ik heel ongunstig steeds.

22 juli 2019 om 18:22

Dat is nog maar de vraag. Ajax deed het in de CL steeds super door eerst thuis te spelen en daarna uit met lef en branie de overwinning op te halen. Ik denk ook oprecht dat ze beter de return tegen Spurs uit hadden kunnen spelen

Welke ploegen heeft psv in de 4de voorronde nu ontlopen?
Kan iemand dat vertellen?

22 juli 2019 om 12:36

Krasnodar, club Brugge, Basekhsir (sorry als ik het fout heb.

22 juli 2019 om 12:37

En Dynamo Kiev ook nog

22 juli 2019 om 12:41

Kiev had net als PSV een geplaatste status, ginger-pele's lijstje klopt.

In tegenstelling tot afgelopen jaren mogen we nu echt niet klagen over de loting. Kwalitatief zou PSV sterker moeten zijn dan zowel Basel, Lask Linz, Club Brugge als Dinamo Kiev, iets wat bijvoorbeeld ook bevestigd wordt door de spelerswaardes op transfermarkt.nl. Al moeten we inderdaad niet vergeten dat we tegen Basel met pure middelmaat als Luckassen, Rosario, Hendrix en wss ook Sadilek op het veld staan..

Hoe ver PSV komt valt nu nog niet te zeggen. Het heeft nog steeds de aanvallers Lozano en Bergwijn in de selectie en daarmee in ieder aanvallend voldoende talent om Basel, Linz, Brugge en/of Kiev te kunnen verslaan.dus wanhopen vooraf is nergens voor nodig. Maaar natuurlijk wordt het vooral zaak dat het achterin goed komt te staan. En daarmee wordt de rol van Baumgartl heel belangrijk. Nu moet alle focus op het verslaan van Basel. En die veredelde oefenpot tegen Ajax zou dan vooral gebruikt moeten worden op het neerzetten van de verdedigende organisatie. Mocht PSV winnen van Basel dan zie ik die dubbele pot tegen Linz best zonnig in. Misschien krijgt van Bommel het in die tussentijd voor elkaar om zijn team boven het niveau van de volgende tegenstander (brugge/kiev ?) te krijgen en de poulefase te bereiken.

PSV gaat natuurlijk nooit de poulefase van de CL halen. Ik geloof wel dat ze kunnen winnen van Linz, maar dan moeten ze eerst nog winnen van Basel. Mochten ze beide teams verslaan komen ze tegen Brugge of Kiev en dat zie ik ze niet redden. Ik schat beide teams momenteel toch wel iets hoger in dan Psv.

22 juli 2019 om 13:22

'natuurlijk'? Wat een onzin.
Zoals je aangeeft hebben ze een goede kans de play-offs te halen, en Kiev en Brugge zijn echt geen wereld ploegen, daar kun je best van winnen. Zeker voor Brugge doet PSV niet onder.

Het hangt een beetje af van wat de markt nog gaat doen, maar dit is echt niet zo'n moeilijke route.

voor psv de ideaalste tegenstander in de 3e ronde mochten ze van basel gaan winnen.

De 3e voorronde oogt op papier makkelijker dan de 2e voorronde tegen Basel. Van beide teams weet ik niet wat ik kan verwachten. Morgen kunnen we een belans van PSV opmaken, want ik weet ook niet hoe ver hun zijn. In de voorbereiding lastig te voorspellen en kan het altijd verraderlijk uitkomen. Bij Ajax is het ook tegen mindere goden misgegaan. Tegen Rapid Wien, Rostov, Nice, Kopenhagen, Slavia Praag. Allemaal wedstrijden waar je zogenaamd de favoriet was..

Deze voorrondes worden kat in het bakkie. Zelfs met een B-elftal moet je makkelijk het hoofdtoernooi halen. Ik heb het volle vertrouwen in MvB en de selectie. Het kan natuurlijk altijd beter, maar PSV is en blijft Psv. Het zou mooi zijn als er weer 2 Nederlandse clubs in de CL gaan spelen. Goed voor het Nederlandsvoetbal!

Eerst maar eens Basel uitschakelen. Psv heeft voorlopig nog bijna alle aanvallers in de gelederen, maar ik verwacht wel dat Luuk de Jong erg gemist gaat worden. Malen is een groot talent en goede voetballer, maar een heel ander type dan De Jong. Het spel van psv was vergroeid aan De Jong: de snelle aanvallers liepen om hem heen en konden hem bedienen en omgekeerd. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan zonder hem.

Ach je mag de volgende ronde sowieso naar Oostenrijk.
Is altijd beter dan ergens in Moldavie of Azerbaijan

Bazel schat ik al wat lager in dan Psv, maar Lask Linz dat moet echt zonder enige probleem winnen. Aan de loting zal het in ieder geval niet liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2624
2.PSV2317
3.Vitesse239
4.AZ2013
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Zondag 20 oktober
Manchester United krijgt concurrentie van Paris Saint-Germain in de strijd om Ivan Rakitic. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren