Van Bommel hoopt op akkoord: ‘Laat hem het maar regelen met De Jong’

Zaterdag, 13 juli 2019 om

Donyell Malen maakte vrijdagavond een prima indruk in de spits bij PSV. In de oefenwedstrijd tegen Aris Saloniki (3-0) nam de talentvolle aanvaller de eerste twee doelpunten voor zijn rekening. Het contract van Malen loopt volgend jaar af en hoewel hij heeft aangegeven open te staan voor een langer verblijf, staat zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis nog altijd niet op papier. Trainer Mark van Bommel zegt zich geen zorgen te maken.

“Laat de zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.) het maar regelen met John de Jong”, aldus Van Bommel na afloop van de oefenzege in Oosterhout in gesprek met het Eindhovens Dagblad. De PSV-trainer was content met de twee goals en het spel van Malen. “Hij weet wat hij wil en dat is spelen. Twee jaar geleden is hij bewust vanuit Arsenal naar ons gekomen, terwijl hij daar misschien meer verdiende.”

De Portugese aankoop Armindo Bruma maakte vrijdag zijn officieuze debuut en speelde, net als andere basisklanten, ruim een uur op het veld. Het spel van de aanwinst kon Van Bommel wel bekoren. “Bruma heeft nu voor het eerst minuten gemaakt en je ziet dat het een speler is die kwaliteiten heeft. We hebben hem vrij laat binnen gekregen, net als Toni Lato. We proberen uiteraard om iedereen nu zo snel mogelijk fit te krijgen.”

Van Bommel hoopt dat zijn selectie intact blijft, maar de trainer weet dat de transferperiode in Nederland tot en met 2 september open is. “We willen iedereen binnenboord houden, maar dat kan niet altijd. Dat de concurrentie dan groot zou zijn, vind ik niet erg. Van mij mogen de spelers blijven”, aldus de PSV-coach, die nog altijd gewoon kan beschikken over Steven Bergwijn, terwijl ook Hirving Lozano nog in Eindhoven is.

Stam: 'Ik ga er vanuit dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft'
Meer video's


Gerelateerd

28 reacties (laatste reactie door binny)

Ik heb ook goede hoop dat Malen snel zal bijtekenen. Zeker als hij gewoon zoals het nu lijkt de nummer 9 van PSV gaat worden en gegarandeerd een basisplaats krijgt zal hij bijtekenen. Een aanval van Bruma, malen, Lozano en bergwijn daarachter is natuurlijk om van te smullen als PSV fan. Die kunnen daadwerkelijk allemaal constant van positie wisselen en een nachtmerrie vormen voor elke defensie. Dit is natuurlijk als iedereen blijft.

13 juli 2019 om 07:58

Zeker! Maar dan moet het middenveld en de verdediging versterkt worden, want met zn 3-en of 4-en red je het niet.

13 juli 2019 om 09:25

Gaat zeker gebeuren. Rik elfrink, de altijd betrouwbare PSV watcher heeft zelfs al getweet dat PSV nog 3-4 aankopen gaat doen. Ik gok op reserve linksback, rcv, reserve linkercv en misschien nog een middenvelder.

13 juli 2019 om 09:50

Middenvelder kan ik me niet voorstellen. Daarvan lopen er al een stuk of 8 rond.

13 juli 2019 om 09:51

Ik geloof gelijk dat ze dat willen, maar kúnnen ze dat nu al of moet er eerst verkocht worden?

13 juli 2019 om 08:42

De defensie en middenveld is wel middelmaat ondanks de voorhoede sterk is. Je krijgt voorin een ander soort voetbal met Malen in de spits. Vraag me af wat de rol van Lammers gaat worden.

13 juli 2019 om 08:45

Lammers, gakpo en ihaterren er nog bij. Ben echt onder de indruk van Psv. Altijd een schijtclub gevonden in de tijd van Toivonen, maar dit soort spelers en het beleid achter de schermen wekken veel symphatie op. Het gaat weer spannend worden dit seizoen.

13 juli 2019 om 09:39

@rombomcu

"ik heb ook goede hoop dat Malen snel zal bijtekenen. Zeker als hij gewoon zoals het nu lijkt de nummer 9 van PSV gaat worden en gegarandeerd een basisplaats krijgt zal hij bijtekenen. Een aanval van Bruma, malen, Lozano en bergwijn daarachter is natuurlijk om van te smullen als PSV fan. Die kunnen daadwerkelijk allemaal constant van positie wisselen en een nachtmerrie vormen voor elke defensie. Dit is natuurlijk als iedereen blijft."

Ik zou me vooralsnog niet rijker rekenen dan ik ben, het is met Raiola als zaakwaarnemer natuurlijk een teken aan de wand dat hij dat nog steeds niet heeft gedaan terwijl aan het eind van vorig seizoen al in de media werd gemeld dat PSV met hem in gesprek was. De situatie doet me net iets teveel aan de de contractverlengingen van Kluivert en Tete denken. Die hielden Ajax ook maanden aan het lijntje, terwijl later bleek dat ze geen moment de intentie hadden om daadwerkelijk bij te tekenen en overal door Raiola werden aangeboden en uiteindelijk aan de hoogste bieder verkocht. Hij kan zich tijdens de voorbereiding natuurlijk mooi in de kijker spelen, met een 1 jarig contract zal hij niet al teveel hoeven op te brengen. Zodra hij zijn krabbel onder een meerjarencontract zet, zal dat veel moeilijker worden.

13 juli 2019 om 10:45

Malen heeft afgelopen week tegen VI gezegd te gaan verlengen. Zal wel goed gaan komen.

13 juli 2019 om 15:15

@kohaku

"malen heeft afgelopen week tegen VI gezegd te gaan verlengen. Zal wel goed gaan komen."

Ik hoop het voor je, maar ik zou de huid van de beer ... Als je weet hoe vaak Kluivert, Tete en Dawnshan Redan die belofte hebben gedaan, zonder hem na te komen, zou je waarschijnlijk iets minder optimistisch zijn. En toevallig of niet, die komen ook allemaal uit de stal van Raiola.

13 juli 2019 om 12:15

Malen wil shinen op het aankomende EK, en daar heeft hij een basisplaats in de spits bij PSV voor nodig. Die gaat dus honderd procent bijtekenen.

13 juli 2019 om 15:21

@psv18

"malen wil shinen op het aankomende EK, en daar heeft hij een basisplaats in de spits bij PSV voor nodig. Die gaat dus honderd procent bijtekenen."

De kans dat Malen gaat shinen op het WK, is niet zo heel groot als je naar het selectiebeleid van Koeman kijkt. En dat hij die basisplaats bij PSV gaat bemachtigen, is ook geen uitgemaakte zaak. Kluivert jr. liet zich daardoor bovendien ook niet weerhouden toen hij een mooie transfer kon maken, dus ik moet het allemaal nog maar zien. Het zou mij niet verbazen als Raiola en hij zouden hebben gekozen voor het Kluivert-traject en de onderhandelingen net zo lang gaan traineren tot Malen transfervrij is en zich in de kijker heeft gespeeld. Dat heb ik net iets teveel meegemaakt bij Raiola.

Lekker hoor met die Mino Raiola, moeilijk om te weten dat je spelers met hem te maken hebben.

13 juli 2019 om 08:04

Hij heeft ze zaken ook voor v bommel gedaan, dus zal wel meevallen

14 juli 2019 om 03:20

Ja jongen, ga gerust een speler vergelijken met een coach als van Bommel... lekker makkelijk zeg, je weet heel goed waar ik het over heb.

14 juli 2019 om 18:02

Wat probeer je stoer te doen "jongen". Heb het over de periode dat bommel nog speler was. Als je wordt uitgeluld, ga dan gewoon rustig in je mandje ipv stoer looen doen

13 juli 2019 om 10:05

Tja ben benieuwd. Terug denkend aan Tete, Kishna en Kluivert bijvoorbeeld, kwam het niet in orde

13 juli 2019 om 10:46

Malen heeft gezegd dat hij bij wil tekenen dus het zal vadt wel goed komen. Malen wil spelen, anders had ie in Engeland kunnen blijven.

13 juli 2019 om 11:00

Lekker naïef weer, ik hoop het voor je... Want ja als ze het in de media zeggen dan zal het wel zo zijn.....

'In de oefenwedstrijd tegen Aris Saloniki (2-0) nam de talentvolle aanvaller de eerste twee doelpunten voor zijn rekening.' Wie maakt de derde en vierde dan?? Artikelen worden hier volgens mij niet gecontroleerd op schrijfstijl.

13 juli 2019 om 08:15

In dit geval klopt de score gewoon niet die ze aangeven. De wedstrijd eindigde namelijk in 3-0 Joël Perou maakte de 3-0 in de 85ste minuut

Hij is ook jaren geleden uit de Ajax opleiding vertrokken om 'meer te verdienen' Marc.

Nee! Echt doodzonde dat Mino zijn zaakwaarnemer is. Die zal over een jaar, max twee wel een transfer maken met veel heibel en gedoe. Sorry, ik walg ervan, zo’n gast als Mino.

Vinden jullie Malen nou echt een topper in potentie? Ik heb nog te weinig echt gekeken van hem, maar wat ik zag maakte nog niet heel veel indruk, vooral als afmaker liet hij nog veel steekjes vallen

Die Malen vraagt nu waarschijnlijk een hoog salaris wetende dat psv niet meer om hem heen kan nu De Jong weg is Raiola kennende.

Een CV zal toch nog komen???

13 juli 2019 om 14:05

Zoals hierboven vermeld zegt Rik Elfrink dat er nog 3 à 4 aankopen komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

54 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 0 0
2018/2019 PSV 30 17 4 0
2017/2018 PSV 29 17 4 2
2016/2017 Pachuca 29 10 10 3
2015/2016 Pachuca 40 12 6 1
Laatste voetbalnieuws

‘Sevilla moet clubrecord bijna verdubbelen voor komst van Steven Bergwijn’

De Telegraaf wist vrijdag te melden dat Sevilla concreet in de markt is voor Steven Bergwijn. Er is op de burelen van PSV echter nog geen officieel bod binnengekomen vanuit Spanje...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 20 juli
Jackson Porozo hoopt nog altijd op een overgang naar Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren