‘PSV denkt na over verhuur Maximiliano Romero en drietal talenten’

Vrijdag, 17 mei 2019 om

Het wordt een drukke transferzomer voor PSV. Technisch manager John de Jong staat voor een aantal belangrijke keuzes met oog op komend seizoen. Volgen het Eindhovens Dagblad denkt de nummer twee van het afgelopen Eredivsie-seizoen eraan om miljoenenaankoop Maximiliano Romero te verhuren. Ook wordt nagedacht over de verhuur van Armando Obispo, Mauro Júnior en Dante Rigo. PSV begint op 23 of 24 juli aan de tweede voorronde van de Champions League en daarom is het noodzaak om de selectie al vroeg rond te hebben.

Het regionale dagblad schrijft vrijdag dat Hirving Lozano en Steven Bergwijn waarschijnlijk gaan vertrekken. Lozano staat al geruime tijd in de belangstelling van Napoli, terwijl Bergwijn op het lijstje staat bij Ajax en Internazionale. Sterkhouders Jeroen Zoet en Luuk de Jong verlaten PSV naar verluidt alleen bij een ‘prachtig aanbod van een mooie club’. Wanneer het juiste bedrag op tafel wordt gelegd mogen ook Gastón Pereiro en Bart Ramselaar het Philips Stadion verlaten. Australisch international Aziz Behich mag na een ongelukkig seizoen zonder al te veel speelminuten eveneens vertrekken.

Romero, Obispo, Mauro Júnior en Rigo hebben het afgelopen seizoen weinig speelminuten gemaakt op het hoogste niveau en worden daarom mogelijk verhuurd. In de achterhoede moet De Jong op zoek naar een nieuwe verdediger nu bekend is geworden dat Daniel Schwaab vertrekt. PSV zoekt volgens de krant naar een verdediger die als linksback en in het centrum van de achterhoede kan spelen.Gerelateerd

34 reacties (laatste reactie door gloryunited)

Zonde. Gemiste kans om het drietal afgelopen seizoen te verhuren. Met name in Mauro Júnior zal de nodige interesse zijn geweest. Ik vind het ver gaan om te zeggen dat het drietal stil is blijven staan qua ontwikkeling, maar met voldoende visie en inzicht van de technische leiding van PSV hadden ze verder moeten zijn.

17 mei 2019 om 08:37

Aad de Mos zal verbaast zijn , Obispo is beter dan de Ligt en Rigo een kruising tussen Cocu en van Bommel terwijl beidde als trainer het totaal niet in hem zien zitten. En terecht want Rigo heeft afgezien van een mooie trap helemaal niets te bieden.

Nou, alle verhalen met als strekking "het ligt volgende seizoen allemaal een stuk dichterbij" kunnen weer de prullenbak in. Zou zomaar kunnen dat de hele eredivisie weer een inkakseizoen krijgt! Ben benieuwd!

17 mei 2019 om 08:17

Misschien word Feyenoord dan wel kampioen

17 mei 2019 om 09:28

Dat zou kunnen, dat ligt aan wie er waar vertrekken en wie er overal bijkomen. Als Feyenoord geen belangrijke spelers verliest, op Van Persie na, dan zouden ze volgend jaar zomaar mee kunnen doen.

17 mei 2019 om 09:46

Op persie na, nou daar heb je dan ook alles meegezegd. Als ze uit 11 spelers bestaan, telt persie voor 20% durf ik te zeggen. Door zijn voetbalkwaliteiten, door zijn uitstraling en door zijn leiderschap.

17 mei 2019 om 10:27

Meen je serieus ook? Feyenoord heeft nu al zo'n matig elftal en zie Berghuis ook nog wel vertrekken eerlijk gezegd. Ajax gaat echt nog flink investeren, dus die zullen kwalitatief zoveel beter weer zijn deze zomer. Bovendien heeft Feyenoord helemaal geen geld om te investeren.

17 mei 2019 om 12:14

@magistra.

Gaat Berghuis dan gratis weg? Anders hebben ze wel geld om te investeren. Zelf vind ik het prima dat Feyenoord niet teveel geld heeft om te investeren. Dan is de noodzaak naar creatieve oplossingen zoals scouten of de jeugd groter. Zo heeft Feyenoord ook het kampioenschap binnen gehaald

17 mei 2019 om 12:28

Ik denk dat Feyenoord veel baat heeft bij een wat betere scouting. Ik zie Berghuis, Jorgensen en Vilhena wel vertrekken om wat geld binnen te harken. Als de TD met die miljoenen creatief kan gaan scouten (dus ook buiten Nederland), zie ik Feyenoord hun 3e plek nog steviger pakken waardoor ze weer naar boven kunnen blijven kijken naar de aansluiting bij Ajax en PSV (voor zover dat financieel nog zal lukken). Wanneer Feyenoord echter blijft vasthouden aan hun scoutingsapparaat zie ik AZ wel dichterbij komen waardoor ze gaan stuivertje wisselen. Ik ben erg gecharmeerd van de scouting van AZ en het laten instromen van jeugdspelers daar. Dit is natuurlijk puur speculeren maar ik ben erg benieuwd naar de transferzomer!

Klinkt erg goed; hopen dat 10-15 mln al genoeg is om Luuk te dumpen. Ben fan van zn workrate, maar zn gejank om penalty’s en de macheloosheid in de CL kan ik gwn niet tegen. Psv moet zorgen dat ze Malen laten doorstromen samen met SuperSam🤔🤪. Gakpo is imo nu al bijna op level Bergwijn (stuk dreigender naar mijn mening met een veel beter schot), dus Stevie kan vertrekken naar t buitenland (zeker voor bod over 25 mln) en Lozano kan niet meer dan rennen, dus zeg maar tegen Ancelotti dat ie in bloedvorm is voordat ze een nieuwe analyse doen in Napels. Hoop dat we met de miljoenen die we krijgen een paar ervaren mannen kunnen halen. Graag een ervaren middenvelder zoals Guardado was en centrale verdedigers die t liefst in de bpl (jeugd) hebben gezeten zoals Bruma (harde mannen zonder nonsense)

17 mei 2019 om 17:53

Is rekik terughalen geen optie doet het nu toch ook redelijk in de Bundesliga.

Alle 4 toch ook ‘al’ 20jaar. Tijd om nu echt vlieguren te gaan maken bij een goede club.

Er mag toch wel tegen de Jong gezegd worden dat hij mag vertrekken naar mijn mening! Waarom zouden we een talent als Romero verhuren dat lijkt me een hele domme zet voor een speler die enkel Spaans spreekt. Gewoon Lammers en Romero laten concurreren en dan zien we wel wie die strijd wint. Piroe zou je dan nog kunnen verhuren. Ook Obispo moet Sainsbury gewoon voorbij en moet gewoon de kans krijgen, die kun je met de huidige selectie echt niet verhuren. Rigo en Mauro verhuren lijkt mij prima.

17 mei 2019 om 08:09

Een beleid gebaseerd op 'dan zien we wel' lijkt me ook niet de bedoeling. Van zowel Lammers als Romero weet je gewoon niet wat je er bij PSV aan hebt in een heel seizoen. Dat is nogal een gok voor 1 van de belangrijkste posities.

17 mei 2019 om 08:21

Dat valt echt mee. Lammers heeft zich prima laten zien bij Heerenveen dus die lijkt me verre van onzeker. Van Romero hebben we niet veel gezien door zijn blessures maar er is toch 10 miljoen betaalt voor hem dus hij zou wel wat moeten kunnen. Ik snap het beleid van PSV ook niet waarom een spits halen van 10 miljoen als de Jong jaar na jaar mag blijven. De Jong heeft nu op zijn best gepresteerd en als je nu geen afscheid van hem neemt dan verpruts je minimaal 1 groot talent wat natuurlijk doodzonde is.

17 mei 2019 om 08:28

Lammers heeft het prima gedaan bij Heerenveen, maar was ook nou niet de absolute uitblinker oid. Ik betwijfel of dat nou een spits is die er voor PSV 25+ in gaat schieten volgend seizoen. Tel daarbij op dat Lozano als doelpuntenmaker ook vertrekt en je zult een hoop goals moeten vervangen. Daar moet je goed over nadenken als PSV en niet zomaar een gok nemen met twee talenten waarvan er 1 meer geblesseerd is dan dat ie speelt.

17 mei 2019 om 09:40

Dan hoop ik dat Twente Romero huurt! Met de Spaanstalige Garcia Garcia aan het roer + enkele Spaans sprekende spelers lijkt me de taalbarrière dan geen probleem...

17 mei 2019 om 11:34

Met je opmerking over Romero ben ik het helemaal eens. Sowieso zal PSV de hele zomer wachten met zijn evt. verhuur in verband met het aanblijven of vertrekken van De Jong. Maar zoals je Hendrix, Zoet, Schwaab en Pereiro in het kader van verversing moet zien kwijt te raken, moet je eigenlijk ook De Jong uitzwaaien. Waarom nóg een keer afhankelijk zijn van zijn voorhoofd? Ik zie liever dat Romero en Lammers een dynamisch koningskoppel gaan vormen, geassisteerd door Malen en Gakpo / Ihattaren. Na zijn volledige jaar bij Jong Psv, zou het juist logischer zijn Piroe elders te stallen zodat hij zich kan bewijzen zoals Lammers afgelopen jaar deed. Ook zal Romero als Spaanstalige zich snel eenzaam voelen bij pakweg Heerenveen of FC Groningen en met zijn blessureverleden zou je hem niet in handen van een andere staf moeten willen uitleveren. Bovendien kan hij bij eventuele terugval alsnog in Jong PSV zijn opwachting maken.

Dat Obispo niet aan spelen toekomt verbaast me ook als Sainsbury zijn concurrent is. Maar kennelijk loopt zijn ontwikkeling even vast. Wanneer elders het volste vertrouwen is - ik stel me een club als Emmen of Twente voor - zou het niet slecht zijn als hij daar een vol seizoen aan spelen toekomt. Dat geldt ook voor Rigo, hoewel ik een verhuur niet begrijp in context van zijn volgend jaar aflopende contract.

Het negeren van Mauro begrijp ik totaal niet. Mauro Junior is een bijtjertje met hetzelfde pit als Sadilek, maar technisch veel vaardiger en veel meer gericht op de oplossing naar voren. Ik begrijp niet waarom PSV toelaat dat Van Bommel hem laat verpieteren, maar als hij komend seizoen weer niet in aanmerking komt voor het eerste elftal dan ligt een verhuur inderdaad het meest voor de hand.

Beter de Jong gewoon verkopen. Romero met Lammers laten knokken voor de spitspositie. Piroe verhuren. Verreth gebruiken in Jong Psv.

Obispo bij de selectie halen.

Mauro verhuren.

Alle 4 verhuren aan Willem ll. De spelers spelen in de eredivisie en hoeven niet ver te reizen vanuit Eindhoven. Aangezien Willem ll weinig transferbudget heeft kunnen ze iets meer investeren ipv 4 a 5 mindere spelers. Ik wil niet zeggen dat het een succes word maar dit zou een goede deal zijn toch?

Niet realistisch maar voor Feyenoord zouden Romero en Mauro zeer van toegevoegde waarde zijn. Ik zou zeker een poging wagen. Maar waarom geeft PSV ze geen kans? Zoveel bijzonders loopt er nu niet rond en met de waarschijnlijke leegloop zou er genoeg speeltijd voor hun moeten zijn.

17 mei 2019 om 12:17

Bijna alles is een toegevoegde waarde voor dit Feyenoord. Als ze nou een keer betere scouts in dienst nemen kan je dat zo oplossen. Als zie ik ze eerder spelers terughalen als Fer en Martins Indi.

Nou Fortuna, met zoveel contacten over en weet met PSV wordt het nu toch eens tijd om je direct te melden voor zowel Romero als Mauro jr. We hebben geen spits meer nu Novakovich en Stokkers weg gaan en een vervanger voor de vertrokken middenvelders zou ook prettig zijn! Bovendien wil Fortuna echt voetballen en thuis zelfs graag dominant indien mogelijk. Lijkt me een mooi platform voor beide om zich te laten zien.

Obispo dat was toch die speler die net zo goed was als De Ligt.
Vreemd dat hij amper gespeeld heeft, zeker wanneer Schwaab, Viergever en Sainsbury zijn concurrenten zijn.

Hoe dan ook, er zijn genoeg clubs die wel interesse voor die 4 spelers zullen hebben.

Eerst maar afwachten of de gewenste miljoenen binnen gaan komen voor de zogenaamde vertrekkende spelers. Het is duidelijk dat Psv transferbudget nodig heeft.

17 mei 2019 om 09:46

Psv riskeert noout niks. Ze doen altijd aan actie reactie. Nooit een keer vooraf reageren. Ik bedoel bv stel dat psv een speler wil hebben,gaan ze eerst wachten tot er geld is en dan 2 voor 12 gaan ze aankloppen. Snap dat er geld voor nodig is maar psv heeft echt wel 25 mil Op deze manier heb je nooit je selectie op orde. Waarom niet een keer iemand kopen 6 rondes voor t einde van t seizoen.

17 mei 2019 om 10:47

Voor een club die nooit zijn selectie in orde heeft doen ze anders goed mee voor het kampioenschap.. daarnaast toch best vaak kampioen geworden.

17 mei 2019 om 12:25

Heeft er totaal nijs mee te maken. Zou eruit zien als ze in de eredivisie niet meedraaien voor plek 1. Europees begint over anderhalve maand. Nu al moet die selectie 3/4 duidelijk zijn. Er miet nml ook nog met de nieuwe groep getraind worden. Of wou jij met rigo rosario hendrix en viergever aantreden tegen bv olympiakos,? S6

17 mei 2019 om 13:38

Roy, ben je serieus? Als iemand zijn huiswerk altijd op orde heeft is het PSV wel. Het is nog even aftasten met John de Jong als nieuwe TD, maar Brands had zijn lijstjes voor de winterstop al klaar. Guardado, Moreno, Lozano zijn spelers waar Brands al jaren voor de daadwerkelijke transfer aan trok. Uiteindelijk loopt het nooit zoals je anticipeert. Romero was gehaald omdat De Jong zou vertrekken. Omdat hij geblesseerd raakte werd De Jong zijn contract verlengd. Zo kun je overal op inspelen, maar loopt het altijd anders. Behalve de linksback positie staat er altijd op tijd een waardige selectie. Waar je trouwens die 25 mln vandaan haalt is me echt een raadsel.

18 mei 2019 om 10:25

Ze zullen idd wel lijstjes klaarhebben. Vind alleen dat ze laat aankopen doen. 9 van de tien keer pas handelen bij vertrek. Nooit een keer van die gaan we nu halen bergwijn gaat toch wel als je me snapt. Voor die 25 mil heb ik ook geen zekerheid maar ga er vanuit dat een club als psv dat wel achter de hand heeft ook al beweren ze van niet

Lammers wordt vergeten Deze zou ik ook nog verhuren. Kan prima voetballen maar nog niet voor basis psv

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

53 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 PSV 30 17 4 0
2017/2018 PSV 29 17 4 2
2016/2017 Pachuca 29 10 10 3
2015/2016 Pachuca 40 12 6 1
2014/2015 Pachuca 35 7 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Bruma wordt op één na duurste PSV-aankoop; transfersom kan oplopen’

PSV presenteert Armindo Bruma vrijdag, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvaller komt over van RB Leipzig en verkiest een dienstverband in het Philips Stadion boven een overstap naar FC Porto....Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 27 juni
Juventus wil Nicolo Zaniolo en Lorenzo Pellegrini overnemen van AS Roma. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren