Danjuma gevleid door interesse: ‘Een van de grootste clubs van de wereld’

Zaterdag, 12 januari 2019 om

Arnaut Danjuma Groeneveld is pas sinds de zomer actief bij Club Brugge, maar er zou weleens een snel einde aan zijn dienstverband in België kunnen komen. AC Milan heeft namelijk zijn oog laten vallen op de aanvaller en heeft zich zelfs al officieel gemeld in Brugge. I Rossoneri bereiden op dit moment een bod voor, waarna er verder gekeken zal worden.

De 21-jarige Danjuma laat in een reactie aan het Algemeen Dagblad in ieder geval weten gevleid te zijn: “AC Milan is een van de grootste clubs van de wereld. Als speler is het meer dan logisch dat je van zo'n interesse gecharmeerd bent. Wat de clubs met elkaar bespreken, weet ik niet. Ik ben momenteel speler van Club Brugge, dus hier ligt mijn focus en nergens anders.”

“De voorzitter van Club Brugge weet hoe ik erover denk: hij kent mijn standpunt”, sluit hij af. Danjuma maakte afgelopen zomer voor een miljoen euro de overstap van NEC naar Brugge en de aanvaller maakte daarna een stormachtige ontwikkeling door. De vleugelspits kwam voordat blessureleed voor een gedwongen pauze zorgde tot vijf doelpunten in vijftien wedstrijden en maakte in oktober ook zijn debuut voor het Nederlands elftal.

Club Brugge heeft inmiddels bevestigd dat AC Milan zijn interesse kenbaar heeft gemaakt, maar benadrukt ook dat er meer clubs in de markt zijn voor Danjuma. De Belgische topclub heeft daarnaast de intentie om de selectie intact te houden, aangezien het nog volop verwikkeld is in de titelstrijd en ook Europees nog meedoet.


Poll

Zou jij AC Milan een goede club vinden voor Arnaut Danjuma?


Gerelateerd

12 reacties (laatste reactie door michel daniel)

En zo kan het snel gaan in je carrière. Al weet ik niet of dit nu de meest geschikte club is om naar toe te gaan. AC Milan is allang niet meer wat het eens was. Hij kan ook beter dit seizoen eerst maar eens afmaken en vooral volledig fit worden. Dan komen de geïnteresseerde clubs alsnog wel. De vervangers liggen nu ook niet voor het oprapen voor Brugge.

12 januari 2019 om 14:45

Dat Milan niet meer is wat het is geweest is ook de enige reden dat ze interesse tonen in hem...
Het is juist ideaal voor hem, Milan probeert een jonge ploeg op te bouwen die steeds beter en beter zal worden. Als er een moment is om naar Milan te gaan voor hem is het nu wel denk ik.

Ik zou het zeker niet slecht vinden mocht Milan hem aantrekken, er is namelijk nog nood aan een echte vleugelspeler met snelheid en dat kan hij brengen. Kan samen met Paqueta rustig gebracht worden en zal net zoals vele andere jonge spelers zeker zijn kans krijgen bij dit Milan.

Hij koos deze zomer bewust voor Brugge met het oog op speeltijd (ook al kon hij naar grotere competities) dus het lijkt me sterk dat hij nu al weg wil. Heeft nog veel groeimarge en kan zich nog voldoende verder ontwikkelen in Belgie. In Italie zou hij toch maar op de bank zitten, de weg der geleidelijkheid lijkt me verstandiger. En het lijkt me wel een nuchtere, verstandige jongen.
Ook moet hij eerst maar eens fit worden wan hij sukkelt nu al een paar maanden met een enkelblessure. Daarom vind ik de interesse wel vreemd. En sowieso lijkt Milan me niet de meest interessante club. Is een echt handelshuis geworden de laatste jaren. Een vertrek op zich zou geen ramp zijn met Dennis en Diatta achter de hand maar ik zie hem toch graag blijven. Hopelijk is ie snel fit en kan hij ons aan de titel helpen.

12 januari 2019 om 17:07

Of direct financieel afhankelijk..

Heb hier nogal mijn twijfels over. Een beetje afhankelijk van wat hij moet kosten en wat zijn plafond is, maar als hij zo'n 20 miljoen moet kosten dan kun je toch beter kijken naar iemand met meer potentie en daar dan eventueel wat meer voor neerleggen. We hebben de laatste jaren al wel genoeg Borinis gezien.

12 januari 2019 om 15:39

Mogen ze nog geld uitgeven na het missen vd Champions League? Fair play regel enzo...

12 januari 2019 om 15:59

Volgens mij neemt niemand die FFP echt serieus en zolang je geen transferverbod hebt mag je gewoon kopen. Of het verstandig is valt te betwijfelen en al helemaal als het gaat om een speler die twee keer een bal goed heeft geraakt in de Belgische competitie (met alle respect)

Ik hoop dat NEC hier weer een lekker bedrag aan kan verdienen! Daar moeten we het nu als club van hebben.

Geen stabiele club. Zou ik niet gaan ondanks hun rijke geschiedenis. Je weet nooit wat je van Milan kan verwachten. Het is al jaren 1 grote zooi. En dat voor de grootste club uit Italië

Lekker beleid van Milan weer. Ze hebben spelers nodig die er meteen staan, dit soort aankopen heb je niets aan op korte termijn. Gatusso laten zitten tot er een ervaren Italiaanse coach beschikbaar is, die aanstellen en strijden voor top 4 (Cl)

Niet doen! Je speelt bij Brugge doet lekker mee in Europa en komt pas net kijken. In Milaan zit je snel Op de bank en moet je maar kijken welke coach tijd krijgt om het op te bouwen. Mooi talent en het gaat altijd snel, maar ik zou zeker nog even blijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Club Brugge

Actuele wedstrijden

0 fans
Middenvelder, 22 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 23 juli
Bayern München is om de tafel gegaan met de entourage van Leroy Sané. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren