Chelsea en Bayern azen op ‘enorm getalenteerde’ aanvaller van Man United

Zondag, 22 juli 2018 om

De kans is aanwezig dat Anthony Martial Manchester United deze zomer gaat verlaten. Via diens zaakwaarnemer heeft de Fransman laten weten dat hij meer speelminuten wil maken en aast op een transfer. Ander Herrera, teamgenoot van Martial bij the Red Devils, hoopt dat de jonge aanvaller bij de Engelse grootmacht actief blijft.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Anthony Martial deze zomer vertrekt bij Manchester United?


Gerelateerd

42 reacties (laatste reactie door dutch_cfc)

Ik hoopte al dat Chelsea hem zou proberen te kopen toen hij een transferverzoek indiende! Wat mij betreft zou hij een heel kapabele speler zijn. Chelsea moet zich enorm versterken, ook om Hazard binnen te boord te houden, en Martial is absoluut een stap in de goede richting!

22 juli 2018 om 11:42

Zoals ik het hier lees. Wordt hij de opvolger van Hazard. Moet er niet aan denken..... maar als Hazard blijft en Martial komt zou wel prima zijn.

22 juli 2018 om 12:57

Nee, Martial wil namelijk weer een spits worden en dat is iets wat Chelsea hem wel kan geven. Het bestuur zelf wil hem ook als spits hebben, dus dit moet je helemaal niet geloven. Hopelijk wil Mourinho Willian graag hebben.

22 juli 2018 om 13:04

Dat is wel prima ja. Dan kan Morata eindelijk oprotten. Misschien dat Martial een goede spits kan zijn.

22 juli 2018 om 14:08

Het is ook altijd een spits geweest volgens mij. Bij Monaco speelde hij ook als spits. Hij noemt zichzelf ook liever AM9 dan AM11, geeft mij toch het gevoel dat het liever een nummer 9 wil zijn.

Moet er niet aan denken om deze jongen in het blauw van Chelsea te zien spelen. Dat zou een enorme blunder van United zijn om hem te laten gaan zeg. Snap niet dat Mourinho Alexis niet gewoon op rechts zet, dan kan Martial lekker op links spelen.

Martial wordt nogal onderschat vind ik. Is echt een geweldige flankspeler die alles heeft. Razend snel, bizarre dribbel, goede afmaker, behoudt vaak het overzicht en legt goede cijfers neer als hij voor een lange tijd het vertrouwen krijgt. Had vorig seizoen 11 goals en 9 assists na de 1e seizoenshelft, en toen kwam Sanchez en speelde hij nooit meer. Als je Martial een heel seizoen het vertrouwen geeft, dan heb je een geweldige buitenspeler die meer dan 20 goals en 15 assists per seizoen maakt/geeft.

Als hij vertrekt dan zie ik hem liever naar Real gaan. Daar is hij goed genoeg voor als je het mij vraagt.

22 juli 2018 om 11:45

Dat zijn zeker goede statistieken in de 1e seizoenshelft. Echter is het wel zonde om met martial lukaku alexis te spelen want dan zit rashford weer op de bank. Ze hadden alexis gewoon nooit moeten halen.

22 juli 2018 om 11:45

Denk gewoon dat United moet inzien dat je met Mourinho niet verder komt. Door de defensieve speelstijl zal United vaak puntjes laten liggen als ze zelf het spel moeten maken. Gewoon een coach aanstellen als een Jardim, die van eigen kracht uitgaat. Real was eerst ook slachtoffer van Mourinho. In een korte periode kreeg iedereen een hekel aan Real, met Pepe op het middenveld.

Zoveel potentie in dit team maar Mourinho laat ze niet voetballen.

22 juli 2018 om 11:54

Oké jij bent trainer. Je hebt sanchez, lukaku, Rashford, lingard, martial. Wat zou jij doen. En Pepe op het middenveld heeft hij Max 4x gedaan jij als real Madrid aanhanger zou beter moeten weten. En er is vanuit nl altijd een aversie richting real Madrid. Met Mourinho of zonder. Hij heeft ze wel uit een diep dal getrokken.

22 juli 2018 om 12:04

Ik zou 4-3-3 spelen: De Gea; Valencia, Smalling, Jones, Young, Matic, Pogba, Alexis, Rashford, Lukaku, Martial. Alexis als nummer 10 dus.

Onder Mourinho werd er alleen maar geschopt. Het lelijkste voetbal werd onder hem gespeeld, het was een verschrikkelijke periode. Gelukkig zijn er de laatste jaren aanvallende coaches geweest en Real speelde een tijd het mooiste voetbal in Europa en de naam van defensieve schopploeg is vergeten.

22 juli 2018 om 12:37

Fred en Bailly moeten hoe dan ook spelen vind ik. Heb achterin liever Lindelof en Bailly dan Smalling en Jones.

22 juli 2018 om 12:47

@Mufc-Pogba Dat is persoonlijke voorkeur natuurlijk. Het gaat mij meer om het systeem. Mourinho is gewoon een angsthaas die de potentie van zijn team verkeerd inschat. Met die stijl zal hij nooit meer kampioen worden in de PL, voetbal is geëvolueerd, Mourinho niet.

22 juli 2018 om 12:49

Veel veranderd in 3 jaar dan xD

22 juli 2018 om 12:55

Sporadisch zit er een leuke pot tussen. Maar de wedstrijden tegen Barcelona, beschamend. Spelers vol agressie het veld op en schopte iedereen neer. Meerdere opstootjes, veel rode kaarten Mourinho die Vilanova in zijn oog prikt etc.

In die periode was ik ondanks dat het mijn club was totaal niet blij met de gang van zaken. Maar die zwarte periode is gelukkig voorbij en iedereen heeft het nu vooral over het succes doordat Zidane een verademing is ten opzichten van Mourinho.

22 juli 2018 om 13:00

Voetbal evolueert inderdaad snel. In 2016/2017 eindigen op 24 punten achterstand en het laatste seizoen op 19 punten ondanks honderden miljoenen aan transfers. Dit seizoen gaat hij weer op grote achterstand eindigen hoor.

22 juli 2018 om 13:04

Tegen Barca zaten er idd een paar heel beroerde potjes tussen. Hij was erg onzeker in die wedstrijden na dat gigantische pak slaag. Niet eens allemaal vond ik. Kan me zelfs nog 2 wedstrijden herinneren waar ze uit veel druk zetten, maar uiteindelijk geen winst behaalden. Maar de meeste waren idd niet best.
Maar denk dat Mourinho zo'n 180 wedstrijden met Real gespeeld heeft. Het overgrote merendeel daarvan waren gewoon prima wedstrijden imo, voor zover ik gezien heb. Bovendien waren de resultaten licht beter dan voor hij kwam. Ik vind je kritiek dus ietwat overdreven. Dat is alles.

22 juli 2018 om 13:08

Dat kan zomaar. City heeft een ijzersterk team en was iig vorig seizoen in topvorm. Maar hij eindigde evengoed hoger dan alle bewierookte coaches, op pep na. Maar dat je nu met een wat defensievere focus geen prijzen meer kunt winnen gaat nergens over. Frankrijk heeft net het wk nog gepakt. Portugal ek. Chelsea vorig jaar nog kampioen. Allemaal niet echt samba teams.

22 juli 2018 om 13:11

De club Real heeft gewoon veel schade opgelopen in die periode. Veel spelers gingen zich misdragen op het veld want als je trainer bij opstootjes de tegenstander in hun ogen prikt is alles geoorloofd. Haat is er altijd op Real, maar toen was het begrijpelijk.

Nu is er de haat omdat ze Europa domineren, die haat is heerlijk. Maar als je de haat begrijpt is het pijnlijk.

22 juli 2018 om 13:17

Real won aan populariteit, inkomsten, en resultaten onder hem. Feit. Niet denken dat wat apen hier op vz representatief zijn voor het imago van de club wereldwijd.

En pfff "in hun ogen prikt" ...

22 juli 2018 om 13:27

Dat was toch zo? Als je trainer iemand in zijn oog prikt kan hij nooit meer je toespreken op wangedrag.

Hoop dat Chelsea uiteindelijk voor een andere speler gaat. Martial staat al een paar jaar stil in zijn ontwikkeling. Ja hij heeft talent maar als hij zich niet ontwikkeld heb je niet veel aan zijn talent. Heb liever een andere speler dan een afdankertje van United. Ga dan of voor een talent als Malcolm(die zich wel ontwikkeld) of een bewezen speler.

22 juli 2018 om 11:42

Daarom wou ik Sanchez niet bij United. Hoop dat als hij weg gaat naar Bayern gaat.

22 juli 2018 om 11:46

Meen je dit nou? Malcolm liever dan Martial? Martial staat niet stil Mourinho staat hem in de weg.11 goals en 9 assist voor Sanchez naar United kwam is niet bepaald “een paar jaar stil staan”. Als hij naar Chelsea gaat is hij meteen 3e beste speler na Hazard en Kante

22 juli 2018 om 11:55

Meteen 3e beste speler van Chelsea? Je kan ook te hard van stapel lopen. Absoluut niet. Nee gewoon

22 juli 2018 om 12:18

Sorry ik zag William en Jorginho over het hoofd. Maar voor de rest is het niet veel bij Chelsea. Een over de hill Fabregas en Pedro een matige Moratta. Als Hazard weg gaat zie ik het somber in. Sarri heeft een boel te doen.

22 juli 2018 om 11:46

Meen je dit nou? Malcolm liever dan Martial? Martial staat niet stil Mourinho staat hem in de weg.11 goals en 9 assist voor Sanchez naar United kwam is niet bepaald “een paar jaar stil staan”. Als hij naar Chelsea gaat is hij meteen 3e beste speler na Hazard en Kante

22 juli 2018 om 11:49

Persoonlijk vind ik dit een beetje een rare manier van denken.

Als je hem als Chelsea zijnde zou weten te strikken als basisspeler dan maakt hij toch gewoon weer stappen zodra hij aan spelen toekomt?

Hem als afdankertje zien is dan ook weer onzinnig. United wil hem niet kwijt, maar Martial wil naar verluidt vertrekken. In welk opzicht is hij dan een afdankertje?

22 juli 2018 om 12:22

Die stappen mag hij van mij ergens anders gaan zetten. Hij is i.m.o. niet klaar voor een topclub. Hij is precies dezelfde speler die hij was toen hij bij United kwam, zijn spel is net zo onvolwassen gebleven.

Hij is zeker wel een afdankertje. Is gewoon niet meer nodig bij United en mag weg.

22 juli 2018 om 13:00

Daar is ook gewoon een rede voor. De welbekende Mourinho is namelijk zijn trainer. Wanneer hij speelt is hij gewoon een geweldige speler. Trouwens, je wilt toch van Morata af? Het bestuur en hij zelf willen namelijk dat hij weer een spits wordt. Ik bedoel stel je voor een Hazard-Martial link up in een Sarri systeem.

22 juli 2018 om 13:49

Er staat letterlijk in de tekst dat hij een contraanbod van United zou hebben afgeslagen en dat Mourinho hem niet kwijt wil.

Waar haal jij de conclusie dan vandaan dat United hem niet meer nodig vindt en dat hij mag vertrekken?

Eigenlijk hoop ik dat Martial naar Bayern München zal vertrekken.

Vind Martial echt een fantastische speler en het is jammer dat hij bij Manchester United niet echt kansen en het vertrouwen krijgt, terwijl Martial gewoon een fantastische speler is en als je hem het vertrouwen geeft, dan zal hij dat terugbetalen op het veld.

Bij Monaco heeft hij het prima gedaan, bij United was hij in zijn eerste seizoen en het afgelopen seizoen in de eerste seizoenshelft erg goed, maar Mourinho lijkt hem desondanks niet echt het vertrouwen te geven en daarom hoop ik dat hij naar Bayern zal vertrekken.

Bayern heeft met Gnabry en Coman 2 jonge vleugelaanvallers rondlopen, maar Robben en Ribéry zijn de jongste ook niet meer en Martial is nu al van een vrij hoog niveau, terwijl hij pas 22-jaar heeft, dus nog heel wat jaren voor zich heeft en echt de potentie heeft om veel, maar dan ook echt veel beter te worden en ik weet zeker dat hij dat zal worden, als hij het vertrouwen krijgt en ik denk dat Bayern wat dat betreft een goede stap voor Martial kan zijn.

Neuer
Kimmich
Boateng
Hummels
Alaba
Tolisso
Thiago
James
Müller
Martial
Lewandowski

Erg jammer als hij zou vertrekken. Ik snap ook niet helemaal waarom ze Alexis hebben gehaald, heeft tot nu toe weinig laten zien.

22 juli 2018 om 12:46

Ja dit vind ik te makkelijk. Alexis is wereldklasse. Begon stroef maar laatste 2 maanden zag je al verbetering. En ja het was misschien niet de meest urgente positie, maar dit was een buitenkansje. Snap alleen waarom ie per se op linksbuiten moet spelen.
Maar misschien deelt Mourinho wel de mening van alle "kenners" hier op vz. Die zeggen namelijk dat Martial een echte spits is, en misbruikt wordt op links door Mou. En al zn andere trainers.

Bayern sla je slag heb je goeie vervangers voor voor Robben en Ribéry met martial, gnabry en coman

Pff hoop het niet. In een 4231 kunnen we prima spelen lijkt me. Matic Pogba als blok daarvoor Martial-Sanchez-Rashford en in de punt Lukaku.

Ik zie Martial graag komen bij ons. Ik heb hem al op playstation gehaald . Dan hoop ik dat hij in de spits wordt gezet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool7652
4.Arsenal6024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Daley BlindVerdediger10
Phil JonesVerdediger10
Eric BaillyVerdediger10
Antonio Valencia Verdediger10
Nemanja MaticMiddenvelder10
Henrikh MkhitaryanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

845 fans
Coach, 56 jaar
SeizoenClub
2016-2018 Manchester United
2013-2015 Chelsea
2010-2013 Real Madrid
2008-2010 Internazionale
2004-2007 Chelsea
Laatste voetbalnieuws

Ibrahimovic: ‘Hij zei: ‘Als je het podium betreedt, moet je je diep schamen’’

Zlatan Ibrahimovic heeft bij zowel Internazionale als Manchester United samengewerkt met José Mourinho. De spits van Los Angeles Galaxy heeft veel respect voor de prestaties van de Portugese manager, zo laat...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 22 maart
Manchester United gaat deze zomer weer aankloppen bij Leicester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren