wk2018

‘De realiteit is dat Ajax helemaal niets is opgeschoten, in geen enkel opzicht'

Maandag, 16 april 2018 om 09:00

Ajax verloor zondagmiddag betrekkelijk kansloos in Eindhoven en zag PSV dankzij een 3-0 overwinning de landstitel veiligstellen. De ochtendkranten zijn niet mild voor de Amsterdammers en stellen dat de ploeg van trainer Erik ten Hag vernederd werd in het Phillips Stadion. De directie van Ajax wordt overwegend aangewezen als schuldige voor de mislukte titelrace.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij dat Edwin van der Sar en Marc Overmars hun conclusies moeten trekken?


Gerelateerd

31 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Allereerst gefeliciteerd PSV-ers met dit terecht kampioenschap. Winnen van de rivaal om de titel is het mooiste wat je kan gebeuren. Hadden wij destijds tegen Twente. Gisteren was PSV gewoon de betere. Ajax was zeker niet kansloos, maar het ontbrak aan zuiverheid bij de beslissende pass c.q. de afronding.
We werden gisteren overigens nog gematst dat Makkelie Neres liet staan. Was ook gewoon een rode kaart, zo realistisch moet je zijn.

16 april 2018 om 09:17

Nou ja Twente was wel een ander verhaal. Jammer dat die supporters Ajax voor lul zetten. Alsof dat op het veld nog niet genoeg zo was.

16 april 2018 om 09:21

Twente was de allerlaatste wedstrijd van het seizoen met als inzet de titel. Natuurlijk is de rivaliteit (met name sportief gezien dan) tussen PSV en Ajax vele malen groter, maar feit blijft dat Ajax in die wedstrijd tegen de rechtstreekse concurrent kampioen werd.

16 april 2018 om 10:54

Voor de 30e keer (de 3e ster) na een ongekende inhaalslag en een kampioensdroogte van 7 jaar!

Ajax heeft een waardeloos jaar achter de rug. Ik snap nog steeds niet waarom Keizer vervangen moest worden door Ten Hag. Keizer leek het net op dat moment redelijk voor elkaar te hebben en je weet dat elke trainer een paar wedstrijden nodig heeft om het team te leren kennen. Daar heeft Ajax naar mijn idee PSV alle ruimte gegeven om uit te lopen naar het kampioenschap. Dat hebben ze ook zeker gedaan en PSV is de meer dan terechte kampioen.

16 april 2018 om 09:36

Totale black-out van de directie. Meneer Keizer was eindelijk aanzien aan het opbouwen en werd door een rot wedstrijd tegen Twente in de beker eruit geknikkerd. Terwijl er eindelijk chemie begon te instaan tussen team en coach. Erg jammer. Erik ten Hagmzal best een leuke of goede coach zijn. Maar! Hij past simpelweg niet bij Ajax niet ten nadele van de man. Ik vind persoonlijk dat Sar en Ten Hag moeten opstappen. En dan denk ik dat de weg voor meneer Bosz vrijgemaakt moet worden..

16 april 2018 om 09:38

Het spijt me zeer maar ik begrijp de trainerswissel wel. Als ik nu alle fora afstruin dan lees ik niks anders alsof Keijzer het eigenlijk voortreffelijk deed. Ook de Volkskrant die durft te koppen dat 'er verbetering in het spel zichtbaar was'. Hou toch op! Je wordt uitgeschakeld in Europa door een B-team, je verliest in de beker van Twente, een ploeg dat nu stijf onderaan bungelt en wacht op degradatie. Tuurlijk won Keijzer van PSV en van Feyenoord, maar dat voetbal leek ook vaak nergens naar en had hem voornamelijk met de effectiviteit te maken die na de winterstop ver te zoeken was. Huntelaar scoorde toen wel goals die hij gisteren en bijvoorbeeld bij Roda-uit mistte. Vorige weke thuis tegen Heracles raak je geloof ik drie keer de paal, zit dat een beetje mee win je ook gewoon met 6-0. Waar Ten Hag wel aan moet werken, en wat misschien onder Keijzer wel beter was, is het strijden als 1 team, iets wat Cocu tot in de perfectie erin heeft geslepen bij Psv. Ten Hag had groot gelijk toen hij gisteren zei dat de spelers wel hun best doen maar soms die winnaarsmentaliteit missen, iets wat ik overigens wel vaker zie bij Ajax. Laten we nu ten Hag even het voordeel van de twijfel geven want met het regeren van de waan van de dag kom je nergens en volgend jaar rond de winterstop kunnen we hem pas echt beoordelen.

16 april 2018 om 10:07

Ik begrijp wat je bedoelt hoor dat was zeker niet best. Maar die man was een elftal aan het bouwen l,en ja de start was zeer naar met Nouri en inderdaad hij was ook niet het perfecte uithangbord maar hij had gewoon 1 seizoen het vertrouwen moeten krijgen,hij ontwikkelde zich echt als trainer (vind ik).

16 april 2018 om 11:28

@axel

Er zat wat mij betreft wel verbetering in het spel, maar het was pril. Als je dan achter de schermen onvoldoende basis ziet voor een goede toekomst, en een niveau wat je nastreeft, dan snap ik de trainerswissel.

Vraag is alleen of die wissel zo verstandig uitgevoerd is. Je wisselt de ene trainer in, omdat hij kennelijk niet het spel speelt dat je wil, en/of het niveau niet heeft. En dan haal je een andere trainer waarvan je ook gewoonweg nog niet weet of die het wel kan. Ten Hag deed het leuk met Utrecht, maar geeft dat ook maar enige garantie op succes bij een veel grotere club als Ajax? Nee. Dan is die wissel dus alsnog niet goed, en dat zie je nu.

Er waren zat alternatieven:
1) seizoen opgeven en kijken wat Keizer er van maakt, omdat er een stijgende lijn was.
2) in een keer een echte goede trainer halen, die bewezen heeft een ploeg op dit niveau te leiden. Dat kost dan wel geld.
3) een interim halen, denk aan Dick Advocaat, die je selectie een half jaar lang naar rechts richt, en ondertussen zoek je naar de trainer die je op termijn wil hebben.

Al die opties zijn wat mij betreft beter dan een paniekactie zoals met de wissel Keizer - Ten Hag. Nu heb je een half jaar vernaggeld, de club verder in diskrediet gebracht, Ten Hag laten falen, Keizer bij het oud vuil gezet, etc etc.

16 april 2018 om 12:34

Ik ben het met je eens dat je moet afvragen of het zinvol was om Keijzer te ontslaan, maar dat was gewoon een gok. Meestal pakt zo'n wissel niet goed uit dus wat dat betreft kan je de directie wel verwijten dat ze gelijk wonderen verwachtte. Dat het bijvoorbeeld bij Willem II redelijk goed uitpakte komt ook meer omdat de huidige assistent wordt doorgeschoven, daardoor de spelers en club kent. Ten Hag moet zich binnen twee weken gelijk bewijzen en de moeilijkste club van Nederland doorgronden. Dat verwachtingspatroon is dan ook totaal onzinnig. Hij wint van Feyenoord en staat op een gegeven moment 4 punten op Psv. Dan is natuurlijk nog alles mogelijk al was het spel inderdaad beneden peil. Maar ik vind gewoon de hetze die tegen ten Hag wordt gevoerd niet terecht. De directie heeft zijn impact zwaar overschat, zeker als je kijkt naar zijn verleden waar hij bij iedere club moest bouwen.

16 april 2018 om 09:38

Weet je wat nog het erge is? Ik had zoveel zin in dit seizoen. Vlak nadat we van United vorig jaar de finale verloren was ik echt ontzettend hoopvol voor dit seizoen. Dan krijg je een paar tegenslagen. (Nouri(!), Bosz, Sanchez) en de directie verkloot het echt volledig. Waardeloos jaar inderdaad


tja, ik vond Keizer aanstellen vreemd, maar niet zo vreem als Keizer ontslaan zodra hij het op de rit heeft en hem dan vervangen door deze Guardiola light. Echt in alles wil Ten Hag op hem lijken, ik heb echt het idee dat hij beelden bekijkt van Guardiola als hij langs de lijn staat en dat dan emuleert. Er zit geen lijn in, hij zegt rare dingen in interviews, echt helemaal niets is het. Pep ten Hag bij Ajax.

Wordt tijd dat het Ajax bestuur met al die clubjongens (de enige kwalificatie op hun cv's) hun conclusie trekt. Of niet en gewoon in de zomer weer een trainer eruit donderen en je handen wassen in onschuld.

Ben wel benieuwd naar de straf voor Ajax mbt dat vuurwerk gooien.

16 april 2018 om 11:33

Van der Sar heeft heel nadrukkelijk zijn lot verbonden aan de progressie van Ajax onder Ten Hag. Dus die kan eigenlijk niet meer blijven zitten. Dat gaat hij niet nu doen, maar over 3 wedstrijden, als het seizoen erop zit. Dus nog heel even geduld.

Ajax heeft gewoon een identiteitscrisis. Het ene deel wil de ene kant op, het andere deel de andere kant op. En wat gebeurt er als je zowel naar links stuurt als naar rechts? Dan blijf je waar je bent.

Ik zie nog niet wie Ajax zouden moeten leiden in plaats van Van der Sar en Overmars. Voor de functie van technisch directeur zou ik op zich graag Van Gaal of Adriaanse zien maar ik kan mij niet voorstellen dat zij hier voor te porren zijn. Ik hoop eerder dat vd Sar en Overmars duurbetaalde ervaring hebben opgedaan dit ranpseizoen en dit zullen gebruiken om herhaling te voorkomen in de nabije toekomst. Ik kan me niet voorstellen dat een nieuwe wisseling van de wacht zonder tumult en ellende gepaard zal gaan en hoop liever dat Ajax in wat rustiger vaarwater zich zal kunnen voorbereiden op een nieuw seizoen waarin sterke verbetering zal worden geëist.

16 april 2018 om 09:38

Tja, Ajax heeft er (bestuurlijk gezien) de laatste jaren zelf een wespennest van gemaakt. Er zullen weinig grote namen te porren zijn om zich daaraan te wagen.

16 april 2018 om 10:44

Er zijn altijd wel grote namen te vinden voor een prestigieus instituut als Ajax, alleen rollen die grote namen dan binnen de kortste keren ook vechtend over straat, vooral als de prestaties even tegenvallen.

16 april 2018 om 11:36

@deuslovult

Van der Sar moet er uit. Die heeft zichzelf een strop omgelegd in de winter, en die is nu aangetrokken door het slechte spel. Daar is geen weg meer uit.

Verder moet je niet op zoek gaan naar grote namen, maar juist naar kundige mensen, met echte kwaliteiten en ervaring die nuttig zijn in de leiding. Er worden weleens mensen uit andere sporten gehaald, of gewoon uit de politiek of bedrijfsleven. Dat moeten ze nu ook doen, wat mij betreft. Mensen die iets snappen van leiding geven, van strategie, van lange termijn beleid.


Totale black-out van de directie. Meneer Keizer was eindelijk aanzien aan het opbouwen en werd door een rot wedstrijd tegen Twente in de beker eruit geknikkerd. Terwijl er eindelijk chemie begon te instaan tussen team en coach. Erg jammer. Erik ten Hagmzal best een leuke of goede coach zijn. Maar! Hij past simpelweg niet bij Ajax niet ten nadele van de man. Ik vind persoonlijk dat Sar en Ten Hag moeten opstappen. En dan denk ik dat de weg voor meneer Bosz moet worden vrij gemaakt als hij er natuurlijk wel zin in heeft.

Belachelijk dat Overmars hier wordt genoemd, die arme man was al terecht tegen de hele aanstelling van Keizer. De enige schuldige is Van der Sar, die sowieso al op basis van niks algemeen directeur is geworden.

16 april 2018 om 10:04

Nog een aantal dingen die daarvoor zijn gebeurd is Overmars overruled door van der sar en Bergkamp toen de tijd. Enige wat je Overmars nu kan aanrekenen is of de aanstelling van ten hag de juist zal zijn

16 april 2018 om 12:01

Overmars is al jaren vieze spelletjes aan het spelen ten kostte van de club. Heeft Jonk en Bergkamp eruit gewerkt door gebruik te maken van de zwakte van Edwin. Nu heeft Overmars in feite de macht in handen. Heeft overal zijn eigen vriendjes zitten en het maakt niet meer uit wie de directeur is of wordt want Overmars bepaald. Met deze man binnen de gelederen zal het nooit rustig en gestructureerd worden binnen de club.

Keizer was 'm gewoon niet. Na een jaar Finale Europa League met Bosz was iedereen in de veronderstelling dat er een 'nieuwe' of 'internationale' trainer aan het roer moest staan bij Ajax, gezien we de stijgende lijn van vorig seizoen maar al te graag wilde doorzetten.

Dit gebeurde niet, en Keizer werd aangesteld. Een (redelijk) onervaren trainer die het na 3 jaar helemaal niks (geen kampioenschap) in Amsterdam, de kar moest trekken. Tuurlijk werden hier twijfels bij gesteld. Bij zowel fan als criticus. We stonden vorig jaar in de finale van de EL, we hadden het team op de rit! Er werd eindelijk mooi voetbal gespeeld. Dan ga je toch niet een rookie voor de groep zetten? En ja, toen gebeurde natuurlijk ook het Nouri verhaal. Het is al met al een compleet verloren seizoen. Maar je moet niet vergeten dat we in Oktober/november zowat nergens meer voor speelde. Uitgespeeld in Europa, 5 punten achter op de koploper, uitgespeeld in de beker. En het ergste was nog dat de verloren potjes eigenlijk makkelijk moest kunnen winnen. Dus dan moet je je conclusies trekken, ook als Ajax zijnde, want hoe kan je van finale EL naar helemaal niks 4e keer op een rij gaan terwijl we nog niet eens op de helft van het seizoen zijn? Totaal Ajax onwaardig.

Toen werd Ten Hag aangesteld, waar ik sowieso geen fan van ben. Vind het echt geen Ajax trainer. Daar kwam ook nog bij dat van der Sar nog extra olie op het vuur ging gooien door te spuien dat hij z'n conclusie zou trekken uit het feit of Ajax alsnog kampioen wordt of niet. Dat helpt natuurlijk niet mee met een nieuwe trainer aan het roer. Je begint als nieuwe trainer gelijk al met vieze handjes aan een wedstrijd die je niet kan winnen. Daar komt ook nog bij dat je notabene de wedstrijd tegen Psv, waarbij je met Keizer glansrijk won, je nu compleet wordt afgemat Psv. Geen schim meer van het Ajax wat het eerst was.

Een schone lei met een bestuur van een perfecte mix van zakenlui en voetballui (wellicht Frank Arnesen paaien? Keje Molenaar)

De spelers van Ajax zijn gewoon niet goed genoeg, zo simpel is het. Schone, Veltman, Wober en Huntelaar zouden niet in de basis moeten staan. Helaas is er voor Wober en Veltman geen alternatief. Op de plek van Huntelaar had ik al lang de kans gegeven aan Sierhuis. En Schone kan vervangen worden door Mazroui en dan van de Beek op 6.

Op beleidsniveau is het gewoon bar slecht geweest.

De grootste fout (waar ik nog steeds pissig om ben) is geweest om Bosz zo maar te laten gaan. Perfecte Ajax trainer die alleen maar in de weg werd gezeten door Bergkamp en co (die totaal niks toevoegden). Op beleidsniveau hebben ze niet de ballen gehad om Bosz te steunen.

Vervolgens was Keizer aanstellen arrogant en dom. Toptrainers kan je niet even kweken door ze een jaartje bij Jong Ajax te laten trainen. Doe even normaal man. En dan zag Keizer zelf ook in.dan gooi je hem voor de leeuwen. Ja ik zag op individueel niveau weinig vooruitgang en qua spel was het wisselvallig. Aan het einde leken er hier en daar wel puntjes van hoop (en in ieder geval vermakelijke wedstrijden). Dan flikker je hem er uit.

Dan haal je de meest on-Ajax coach ever. De man die houdt van het woord controle. Speelt behoudend en vervelend voetbal. Gaat uit van de tegenstander. Zo niet passend bij Ajax. Ik heb denk ik tot nu toe in totaal 30 minuten fatsoenlijk voetbal onder ten Hag gezien. De rest was totaal ruk.

Nu zitten we aan het einde van een seizoen. Wat overblijft is geen prijs. Geen vooruitgang. Een ontevreden spelersgroep. Een niet passende coach die je niet kan ontslaan omdat je dan echt niet meer geloofwaardig bent. Dit is wanbeleid optima forma.

16 april 2018 om 10:54

@filip

Je schrijjft: "vervolgens was Keizer aanstellen arrogant en dom. Toptrainers kan je niet even kweken door ze een jaartje bij Jong Ajax te laten trainen. Doe even normaal man".

Volgens mij heeft Ajax met de aanstelling van Frank de Boer en daarvoor Louis van Gaal bewezen dat dat wel degelijk kan. Bovendien hebben veel ervaren trainers zich in de periode voor de Revolutie behoorlijk stuk gebeten op hun job bij Ajax en is ook in die periode de club jarenlang van prijzen verstoken geweest. Voetbal is geen exacte wetenschap en er is geen enkele garantie dat een ervaren trainer het beter zou hebben gedaan. Dat is niet meer dan een aanname.

Vervolgens schrijf je: "dan haal je de meest on-Ajax coach ever. De man die houdt van het woord controle".

En hoe denk je dat Barcelona speelt? Niet vanuit de controle? Je kunt alleen dominant en aanvallend spelen als je de controle over de wedstrijd hebt. Anders word je er zelfs door een club van het niveau Groningen uit gecounterd. Het probleem is niet dat de trainer de controle over de wedstrijd wil hebben, maar dat de spelers niet over de vereiste kwaliteiten en ervaring beschikken om dat uit te voeren. Dat was onder Frank de Boer al zo en dat is nu niet anders. En dat is gewoon een kwestie van oorzaak en gevolg bij zo een jonge selectie. De oudere spelers hebben de kwaliteiten er niet voor en de jonge niet de ervaring. Voeg twee of drie ervaren spelers met leidinggevende kwaliteiten aan de selectie toe en de wereld ziet er ineens heel anders uit. Ook bij deze trainer. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan als dergelijke spelers de neus ophalen voor een competitie als de Nederlandse en het salaris dat een Nederlandse club kan bieden. Dus ben je aangewezen op spelers die onder de radar zijn gebleven van de grote clubs. En die liggen niet voor het oprapen.

16 april 2018 om 11:05

@scepticus;

dank je wel voor je uitgebreide reactie.

Louis van Gaal was misschien een uitzondering. Frank de Boer had al een uitgebreide voetbalcariere gehad en verschillende posities binnen Ajax. Dat vind ik net even iets anders.

keizer had nog niet iets bijzonders laten zien bij zijn vorige werkgevers. En bij Jong Ajax deed hij het leuk maar daar had hij simpelweg het materiaal ook voor. Ik vond het totale overmoedigheid om een onervaren trainer aan te stellen bij deze groep.

Over het stukje controle. Leuk dat Frank de Boer dat deed. Maar hierin sloot hij ook niet aan bij wat veel voetballers willen zien. Je kan op verschillende manieren controleren. Man City kan een wedstrijd controleren. Maar als hij voetballen willen zij altijd naar voren passen en zijn er altijd spelers in beweging. Bosz had ook wedstrijden bij Ajax dat er controle over de wedstrijd was door middel van aanvallend en dominant voetbal. Ten Hag zie je dat veel passes weer opzij gedaan worden en niet vooruit gevoetbald wordt. Dan vind ik je niet bij Ajax passen. Frank de Boer paste met zijn voetbal van zijn eerste jaren bij Ajax. Met dat voetbal van de laatste jaren niet (wat was dat vreselijk).

Ik blijf erbij dat Overmars in het geheel geen blaam treft. Orejuela, Kristensen en ook Cassiera zijn niet de meest gelukkige aankopen, maar daartegenover staan een heleboel spelers die wel uitstekende aankopen blijken. En gezegd mag worden dat Overmars niet de man is die ervoor wil zorgen dat het geld van Ajax vooral op de bank staat. Hij wordt geremd door de club, maar hij denkt tenminste wel groot en wil best betalen voor talenten die meer te bieden hebben dan de Toornstra's en Maher's die zich bij een Nederlandse subtopper in de kijker spelen en vaak onvoldoende renderen.

Helaas staat zijn stempel wel op de trainer Ten Hag en net dat kan wel eens zijn doodsteek zijn. Ten Hag is zowel qua resultaat als presentatie nog matiger dan Keizer, en van de twee zelfs de enige die de wrevel van de selectie wekt.

16 april 2018 om 11:57

Dat vind ik het grootste probleem bij Ajax: een trainer waarmee de voetballers niet mee willen werken. Dat is ook hetgene waar Ajax snel wat aan doen moet, anders gaat het verder bergaf...

16 april 2018 om 19:38

Hoewel het overduidelijk geen lekkere match is tussen Ten Hag en de spelers, maar ook supporters en media, ben ik bang dat Ajax hem de wanprestatie van dit seizoen niet genoeg kan en zal aanrekenen. Zeker niet omdat er al eerder een trainer ontslagen werd en alles erop lijkt dat Ajax op een niveautje hoger de strijd verliest. Overmars zal de slag nog wel overleven, maar ik denk dat ten aanzien van Van der Sar de Raad van Commissarissen wel ingrijpt als de oud-doelman de eer niet aan zichzelf houdt.

Maar verversen zou eveneens geen kwaad kunnen links en rechts. Mathijs de Ligt, Amir Younes en Hakim Ziyech vertrekken sowieso, reken daarnaast op een transfer van Onana en zorg dat je verder van Schöne en Veltman af komt. Een eventueel vertrek van Neres zou ik voor een fors bedrag ook accepteren. Rest Ajax een behoorlijke nieuwe keeper aan te schaffen en zou het in Magallan en Jesus Gallardo twee directe versterkingen vinden die direct voor meer gif en volwassenheid kunnen zorgen.

Wow, wat een uiteenlopende meningen. Niet gek natuurlijk. Jullie moeten niet vergeten dat het voor een trainer moeilijk is om midden in het seizoen in te stappen. Geef de man deze zomer de tijd, en laat overmars geleerd hebben van vorig jaar zomer. Als we er straks in Augustus nog niet staan met een volwaardig elftal dat punten haalt, mag van mij pas de hele bende oprotten. Voor nu, heb geduld want het is totaal onrealistisch om een trainer aan te stellen mid seizoen en te verwachten dat we even kampioen worden. Komend seizoen is het d-day voor zowel de directie als staff en dat beseffen zij zich maar al te goed!

Ik vind dat de kranten er goed aan doen om meer de focus te richten op PSV. Wat een punten aantal en wat een kampioensschap! Ik lees vandaag enkel berichten over Ajax of PSV’ers die Ajax benoemen. PSV maakt zichzelf klein en doet zichzelf enorm tekort om uberhaupt te kijken naar Ajax momenteel. PSV heeft kwalitatief gezien de 3e selectie een onwijs sterk seizoen gedraaid. Geluk? No way. Als jij zo vaak de laatste minuut scoort heet dat gewoon kwaliteit. Ik als Ajacied mag alleen maar hopen dat onze directeuren ooit op het niveau komen van Brandts en Gerbrandts. De harde conclusie is dat er maar 1 team momenteel in Nederland is en dat is PSV. Dus bespaar de helemaal niets in Amsterdam en Rotterdampjes op je kampioensfeest en richt je op de eigen club, want die hebben het verdient.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

258 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Ajax 30 10 6 0
2016/2017 Ajax 27 7 3 0
2015/2016 Ajax 24 4 1 0
2014/2015 Ajax 29 8 0 0
2013/2014 Ajax 29 9 1 0
Laatste voetbalnieuws

Ten Hag neemt 26 spelers mee naar Engeland; Schöne sluit aan

Ajax reist zaterdag met een selectie van 26 spelers af naar Engeland voor het tweede trainingskamp deze voorbereiding. De tenten worden opgeslagen in Walsall en ook Lasse Schöne is op het...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 16 juli
AS Roma en FC Porto zijn in onderhandeling over de transfersom van Daniele Verde. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren