‘Volkomen belachelijk wat hij doet; hij zit niet lekker bij Feyenoord’

Maandag, 12 februari 2018 om 00:15

Bilal Basacikoglu benadeelde Feyenoord door in de uitwedstrijd tegen Vitesse een rode kaart te pakken. De aanvaller gleed met twee benen door op de achillespezen van Thulani Serero en kon direct gaan douchen. Terecht, vindt Ronald de Boer.

“Twee dingen: waarom doe je deze actie op de middenlijn en hoe kan je met twee benen in de lucht proberen de bal af te pakken? Dat weet je altijd dat het een rode kaart is, dom”, aldus de analyticus in de studio van FOX Sports. De Boer kreeg bijval van collega Kenneth Perez.

“Ik heb het gevoel dat hij graag wil laten zien dat hij hard werkt en strijdt voor het team. Het is volkomen belachelijk wat hij doet. Hij zit niet lekker bij Feyenoord, dacht dat hij dit jaar nauwelijks ging spelen en dan doe je dit. Echt belachelijk.” Na de prent van Basacikoglu werd overigens ook Tyrell Malacia van het veld gestuurd.

Feyenoord ging met 3-1 onderuit in de GelreDome en staat nu met 39 punten op de vierde plaats in de Eredivisie, met evenveel punten als PEC Zwolle. “Waarom hij dat deed? Dat vraag ik mij ook af”, reageerde Giovanni van Bronckhorst na afloop op de sliding van Basacikoglu. “De wedstrijd is vaak emotie, je moet in een split second beslissen wat je gaat doen. En dan maak je niet altijd de juiste keuze.”Gerelateerd

52 reacties (laatste reactie door surreal)

De rode kaart was uiteraard terecht.
Maar Serero had ook een gele kaart moeten krijgen wegens simuleren en matennaaierij. Hij valt niet alleen veel later dan bij een natuurlijke val zou zijn gebeurd, maar hij valt ook nog eens onnatuurlijk omhoog.

12 februari 2018 om 00:29

Tegenwoordig gaan ze allemaal neer als stervende zwanen helaas

12 februari 2018 om 00:37

Net als Bilal 2 seizoenen geleden 😉. On: Natuurlijk moeten spelers kappen met dat overdreven gedoe. Het is veelal lachwekkend om te zien en de spelers komen over als wijven. Helaas zal dit gedrag er waarschijnlijk nooit uit gaan.

12 februari 2018 om 09:27

Gelukkig was daar vanuit Feyenoord-kant ook ontzettend veel kritiek op. Bilal gaat het echt niet meer maken bij Feyenoord. Eerst het doorrollen, daarna het vingertje na een nikszeggend doelpunt en nu weer de wedstrijd uit handen geven door een belachelijke tackle.

12 februari 2018 om 00:43

Hij wordt pas later geraakt dan de sliding is, dus logisch dat hij later reageert. Daarnaast is het logisch dat hij zo opspringt, want zijn enkel wordt in de mangel genomen tussen de benen van basac. Het is gewoon een reflex, zoals ieder mens zou hebben. Gooi je vingers maar eens tussen de deur en kijk wat je lichaam doet. Dan trek je je arm ook zo direct en snel mogelijk weg uit de situatie, iets dat hier ook gebeurd. Recht omhoog was de enige optie om hieruit te komen. Nee ik vind absoluut niet dat serero hier ook maar iets te verwijten valt, past daarnaast ook totaal niet bij het type speler dat we jarenlang hier hebben zien spelen.

12 februari 2018 om 09:05

@jdg84; bovenal... ik vind de rode kaart terecht, maar het ontgaat mij een beetje hoe iemand in een reflex omhoog kan springen om een tackle te ontwijken, op het gras kan landen, met een van pijn vertrokken gezicht op het gras kan rollen tot de rode kaart is gegeven en daarna weer prima verder kan. Is dat ook onderdeel van de reflex?
Wat mij betreft is dit een mooi koekje van eigen deeg voor Basacikoglu die zelf in het verleden ook theater maakte. Daar heb ik hem toen ook over veroordeeld en dat theater veroordeel ik ook bij Serrero.

12 februari 2018 om 00:50

Hou toch eens op met degene die getackeld wordt de schuld te geven. De tackle, of zelfs alleen al de intentie van de tackle kan genoeg zijn voor rood. Ookal raakt hij hem niet, ookal raakt hij hem maar half, ookal raakt hij hem vol, al heeft hij een schrammetje of al breekt hij een been. Maakt allemaal niet uit, de overtreding bepaalt. En daarna kan serero eventueel bestraft worden voor bijvoorbeeld een schwalbe.

12 februari 2018 om 01:43

@ajaxaddict
Volgens mij zeg jij precies hetzelfde als ik.

12 februari 2018 om 10:23

Ja maar, nu is het een feyenoorder en die maken toch nooit zware overtredingen? Het ligt toch altijd aan de speler die geraakt word?

12 februari 2018 om 01:11

Niet zo sterk dit Orwell, Serero is gewoon het slachtoffer van een vreselijke tackle. Gelukkig viel hij juist omhoog, al had hij met zijn voeten vastgestaan had hij misschien pas weer over twee jaar kunnen voetballen en zou je dit terugzien in youtube horrortackle filmpjes. Ik weet zeker dat Bilal dit niet zo bedoelde maar zo'n tackle kan echt vreselijk uitpakken. Ga dan niet je beklaag doen over Serero, want dit voelt heel erg alsof je de schuld probeer af te schuiven.

12 februari 2018 om 01:45

@surreal

Ik schrijf toch ook dat de rode kaart voor Bilal terecht is?
En waarom zou ik de schuld willen afschuiven? Feyenoord is niet mijn club en Vitesse ook niet.

12 februari 2018 om 11:52

Je schrijft een enkele zin over Bilal terwijl de rest van je comment over Serero gaat. Daardoor komt het over alsof je dat erger vind. Misschien bedoel je dat niet zo, daarom zeg ik ook dat het zo voelt niet dat het zo is. Tevens en dit is een persoonlijke mening hoor vind ik dat je als mod toch iets beter moet letten op woorden als matennaaier helemaal als het vrij discutabel is dat er überhaupt sprake is van "naaien" want in dit geval vind ik dat echt een zeer overtrokken term.

12 februari 2018 om 01:21

De enkel van Serero zat duidelijk tussen de twee benen van Bilal op het einde van de sliding. Springt hij niet op dan zouden de gevolgen ernstiger kunnen zijn geweest. Het is pas "matennaaierij" als je op een dergelijke manier een sliding inzet met de mogelijkheid iemand ernstig te blesseren.

12 februari 2018 om 01:34

Geel voor simuleren jezus christus zeg... Die man krijgt zijn enkel tussen 2 gestrekte benen in een zogenaamde 'schaar', als hij blijft staan loopt hij de kans om alles in z'n enkel af te scheuren, hij heeft groot gelijk dat hij springt. Dit heeft niks met 'stervende zwanen' te maken, alleen uit zelfbescherming wil hij al zo snel mogelijk zijn voet daar weg hebben. Het begint echt een trend te worden om slachtoffers van stevige tackles te pas en te onpas als matennaaiers te zien, dit zagen we een paar weken terug ook al bij het geval Jørgensen/Veltman. De enige in deze kwestie die hun collegas ('maten' naaien, zijn de idioten die een tweebenige tackle van achteren inzetten..

12 februari 2018 om 01:59

Ik heb het inmiddels weet-ik-veel-hoeveel-keren teruggekeken en ik blijf erbij dat Serero theater speelt.
Nogmaals: de rode kaart is volkomen terecht, maar wat Serero doet hoort ook niet.

12 februari 2018 om 02:07

Daarin verschillen we van mening dan, kan ik kan wel begrijpen dat Serrero instinctief omhoog springt om van de situatie te ontsnappen. En inderdaad niks af te dingen op de kaart voor Bilal an sich.

12 februari 2018 om 02:45

Tjonge jonge Orwell, Sereno beschuldigen van simuleren en matenaaierij.. je moet welhaast een beetje blind zijn om hier moedwil in te herkennen. Kijk de actie nou ‘ns vaker terug dan je al gedaan hebt. Als je hier theater in herkent, dan is Serero een begenadigd acteertalent en verdient hij minimaal een Oscar voor beste acteur.

Bilal komt er met twee gestrekte benen omhoog op minimaal twee meter op volle vaart invliegen als een psychopaat zonder brevet, Sereno staat er met zijn rug naar toe en ziet hem nooit aankomen. Het is een geluk dat Bilal zijn enkels niet tot nauwelijks raakt.

Sereno’s linkerbeen wordt daardoor in de sandwich genomen en komt vol klem te zitten, door de vaart van het invliegen klapt ongetwijfeld zijn enkel dubbel. Logisch reageert zijn lichaam instinctief op de klem en wordt Serero gelanceerd in een rare lichaamshouding.

Het is een wonder dat er niks gescheurd of gebroken is bij de Zuid-Afrikaan, Het had een tweede Niels Kokmeijer kunnen zijn. Bilal mag van geluk spreken en Serero al helemaal.

Totaal van de gekke, dat jij veronderstelt dat Serero hierbij een simulerende matenaaier is en zelfs geel moet krijgen.. Zoals gezegd ziet hij Bilal nooit aankomen in zijn rug, verwacht hem zelfs niet en kan hem nooit ontwijken.

Het gebeurt allemaal bovendien in een split-second, je moet wel een topper zijn om dit te acteren. Serero is daarnaast niet het type dat iemand een kaart zou aannaaien.

Zoals Ajaxaddict is het een rare gewoonte om degene, die getackeld wordt op wat voor manier ook schuld te geven. Serero was compleet kansloos voor het opvoeren van een theaterstukje.

En ook al had Serero de gedachte om Bilal een kaart aan te naaien, wat mij onwaarschijnlijk lijkt gezien de persoon, dat hij zou er niet eens een eerlijke kans voor hebben gekregen van een dwaas als Bilal.

12 februari 2018 om 10:08

Kom op, Serero is de grootste aansteller op de Nederlandse velden. Probeerde 5 minuten ervoor ook al El Ahmadi een kaart aan te naaien (daar was ook contact maar Serero valt gewoon een seconde te laat). Bij deze sliding (voor intentie kan/moet je natuurlijk gewoon rood geven) idem dito. Er is licht contact, z'n enkel zit niet klem want dan zou ie namelijk niet op kunnen springen maar z'n sprong is gewoon te laat om het gevolg van de tackle te zijn. Als dit nu een eenmalige actie was, prima. Zelfbescherming of whatever maar het feit dat Serero bij werkelijk elk duel neergaat pleit ernstig in z'n nadeel.

12 februari 2018 om 10:25

Laat me raden, Feyenoorder zeker? Feyenoord was gewoon behoorlijk onsportief en gelukkig is dat afgestraft!

12 februari 2018 om 06:39

Ja ik heb de beelden gezien en vind het meer geel dan rood eerlijk gezegd. Zo een zware overtreding is het ook niet. In engeland zouden zelfs geen kaart trekken hiervoor.

12 februari 2018 om 09:47

Er bestaat echt een zeer vertekend beeld van de PL ofzo lijkt het wel. Ja ik weet dat ze daar wat steviger spelen over het algemeen maar als je denkt dat ze hier in Engeland 'niet eens een kaart voor trekken' ben je echt niet helemaal lekker hoor.

12 februari 2018 om 10:04

Wat een onzin opmerking, ik zie dit steeds vaker. Ook in de PL is met twee benen van achteren rood, dat scheidsrechters daar zaken missen klopt net als hier. Maar je doet net alsof dit daar normaal is.

12 februari 2018 om 10:28

Als je dit serieus slechts geel vind spoor je echt niet. Dit is gewoon een schandalige actie vol op de man waarbij Serero zomaar alles af had kunnen scheuren. Gelukkig is dat niet gebeurd, maar dit is gewoon minimaal 6 wedstrijden waard!

12 februari 2018 om 08:05

Idd serero ook een wedstrijdje schorsen... hoe hij laat nog een achterwaartse koprol maakt..... zonder dat acteer werk was het overigens nog steeds rood door vanachter en gestrekt been

12 februari 2018 om 08:37

Orwell. Een schwalbe is het simuleren van een overtreding waar er geen is. Hier was duidelijk sprake van een ernstige overtreding, zoals je zelf aangeeft, dus kan je het slachtoffer geen geel geven voor een schwalbe. Er is niets in de regels die dat zou verantwoorden, onzin dus.

12 februari 2018 om 10:21

Zei je dat ook over de 'elleboog' van Matavz waarbij Dumfries de stervende zwaan speelde en naar de andere kant van het gezicht waar hij geraakt werd greep?

Boetius is toch sowieso veel beter, onbegrijpelijk dat die Bilal kans 736 bij Feyenoord kreeg... na 2 , of is het al weer 3, jaar is toch wel duidelijk dat deze speler veel te kort komt voor Feyenoord

12 februari 2018 om 06:35

Boetius is helemaal drama man....tjonge jonge soms doet die dingen dan denk je hij kan toch wel goed balle ...maar de simpelste dingen gaan altijd fout bij hem...breedte pass af werken voor open goal gaat 9/10 x gewoon fout

12 februari 2018 om 07:59

Boetius zou beter moeten zijn maar ik heb geen idee wat er met hem aan de hand is hij raakt al maanden helemaal niets meer. Hij lijkt ook wel bang om een bal aan te nemen of te passen. Volgens mij zit er mentaal iets niet helemaal lekker bij Boetius.

12 februari 2018 om 11:10

Maar Boetius heeft daarnaast ook wel mooie dingen laten zien. Dit in tegenstelling tot Bilal.

Lekker weg wezen ga adriaan zoeken bassie ...schande voor feyenoord ben je en je laat je team zakken exit dus...

Belachelijke sliding op een rare plaats op op het veld. Volledig terechte rode kaart daar doet het mooie stukje acteerwerk van Serrero niets aan af. Higler floot een uitstekende wedstrijd overigens daar kunnen een hoop scheidsrechters een voorbeeld aan nemen. Higler floot op z'n 'Nijhuis' liet doorspelen floot niet voor elke scheet. Ik hoop dat de heren Makkelie en Kuipers ook gekeken hebben en gezien hebben hoe het ook kan en dat je niet wedstrijd na wedstrijd dood hoeft te fluiten.

12 februari 2018 om 07:21

Higler vergat Feyenoord een corner te geven, hierna viel de 1-1. De grensrechter vlsgde voor buitenspel, wat geen buitenspel was waardoor Feyenoord een kansrijke actie verloren zag gaan. Higler floot mijn inziens geen uitstekende wedstrijd. Hij had wel wat foutjes gemaakt, al waren de rode kaarten gewoon terecht. Uiteindelijk verdiende Feyenoord ook niet om te winnen. Vitesse zat veel beter in de wedstrijd en creeerde de meeste kansen.

12 februari 2018 om 07:34

Er is nog nooit een scheidsrechter geweest die een wedstrijd foutloos heeft gefloten. Het gaat mij meer om de intentie waarmee een scheidsrechter een wedstrijd begint. Of zoals Makkelie en Kuipers met de intentie overal voor te fluiten en te voorkomen dat er duels ontstaan of zoals Nijhuis en gisteren ook Higler om een wedstrijd te laten maken door de spelers zonder voor elke schouderduw af te fluiten. Mij voorkeur gaat duidelijk uit naar Nijhuis en Higler.

12 februari 2018 om 10:34

Vergeet ook even niet dat jullie de 0-1 cadeau kregen? Die had nooit mogen tellen nadat Bruns eerst onderuit gehaald was en Higler door liet gaan...

12 februari 2018 om 11:18

Ik zeg nergens dat scheidsrechters geen fouten mogen maken maar bijvoorbeeld Makkelie fluit werkelijk overal voor. Regelmatig staan spelers vreemd te kijken als hij op z'n fluit blaast. Vaak weten ze niet eens waarom hij fluit. Ook Higler maakt fouten beoordelingsfouten en hij zal er ook best weleens helemaal naast zitten maar een fout maken is menselijk.
Mij gaat het erom met welke intentie een scheidsrechter het veld op gaat. Ik heb liever een scheidsrechter die een keer niet fluit als hij het achteraf misschien beter wel had kunnen doen dan 1 die continu fluit als hij eigenlijk door kan laten spelen.

12 februari 2018 om 10:32

Higler floot juist dramatisch. De enige juiste beslissingen die hij nam waren beide rode kaarten. Hij had Vitesse ook twee pingels moeten geven en met name EL Ahmado is behoorlijk gespaard. Daarnaast had de 0-1 nooit mogen tellen. Het was een overtreding op Bruns en hij had dus moeten affluiten.

12 februari 2018 om 10:40

Alsjeblieft zeg twee strafschoppen nog wel. Het enige waar ze bij Vitesse naar opzoek waren was een strafschop. 1 Voor 1 rolde er iemand als of hij net was afgeschoten met een jachtgeweer door het strafschopgebied. Higler had misschien een kaart moeten geven voor een schwalbe maar een strafschop was het zeker niet 1 keer.
Ik zeg nergens dat Higler geen foutjes heeft gemaakt maar hij is wel met de juiste intentie de wedstrijd in gegaan, niet alles affluiten, niet al het tempo uit de wedstrijd halen, de spelers de wedstrijd laten maken en niet de arbiter.
Ik zie dat je alleen de in jouw ogen foutjes ten opzichte van Vitesse meld, dat zegt mij alweer genoeg.

12 februari 2018 om 10:54

Bewust hands in de 16 in de 1e helft en een honderd procent duw van achteren in de 16 in de 2e helft zijn wel degelijk 100% pingels. En Ja, dat zeg ik omdat hij vrijwel alle dubieuze gevallen in het voordeel van Feyenoord gaf. Iets wat sowieso veel bij de topclubs gebeurd.

12 februari 2018 om 11:29

De bewuste handsbal (hand naar de bal) is mij even ontgaan ik kan me nog wel een situatie herinneren waarbij de bal van dichtbij tegen de hand van ik dacht van Beek geschoten werd dat was natuurlijk geen strafschop. Het duwen, ik denk dat je het duel van Malacia bedoeld? Dat was een twijfelgeval het is net als met vasthouden in het strafschopgebied. Eigenlijk is elke keer vasthouden binnen het strafschopgebied een strafschop maar dat gebeurd natuurlijk ook niet. Het lastige is dat het ene vasthouden het andere vasthouden niet is en de ene duw de andere niet. Persoonlijk heb ik liever scheidsrechters die niet alles affluiten maar ook de spelers de ruimte geven om duels aan te gaan. De scheidsrechter bepaald de grens en daar heb je eigenlijk gelijk het probleem, scheidsrechters moeten in een splitseconde een beslissing nemen zonder herhaling en dat is gewoon verdraaid lastig met 22 spelers die er op uit zijn om je als scheidsrechter te misleiden.
Ik ben het met je eens dat de topclubs meer voordeel hebben bij arbitrale beslissingen dat zag je gisteren bij Ajax vs Twente, ik denk niet dat Twente in de zelfde situatie een strafschop gehad had. Ik denk trouwens dat het vooral de thuiswedstrijden zijn waar topclubs voordeel hebben. Dat is ook in andere competities een veel gehoorde klacht, dat dubieuze beslissingen vaker in het voordeel van de topclubs vallen.

12 februari 2018 om 12:15

Met duwen doelde ik op de situatie waarin Miazga vol in de rug geduwd werd door Van Beek. En dat precies op het moment dat Miazga de bal in wil koppen. Als dat geen penalty is vraag ik me af wanneer het dan wel een penalty is. Verder was de situatie in de 1e helft ook zo dat de bal in 1e instantie tegen de arm geschoten werd (geen penalty) maar Van Beekdaarna de bal op de arm meeneemt en wegwerkt (wel een penalty).

Wat een maniak Mr. Rollebol. Zo dom, zo ondoordacht ! Zijn rol bij Feyenoord lijkt nu wel klaar te zijn.

Dat er hier mensen zijn, die Serero iets kwalijk nemen, hebben zelf waarschijnlijk nooit gevoetbald. Hij komt met een sliding vanaf 2 meter met 2 gestrekte benen van achteren erin. Ja, dan schrik je en spring je omhoog om de tackle te ontwijken....

On: het was een feest om in het Gelredome te zijn. Eindelijk weer eens een goede wedstrijd van Vitesse o.l.v. Fräser. Eindelijk liet hij Vitesse eens voetballen zoals het hoort. Het leek wel een open sollicitatie richting Rotterdam....

12 februari 2018 om 09:30

Wellicht lag het ook aan de onkunde van Feyenoord dat Vitesse zo goed leek, vooral als ze dan nog eens met 1 man/2 man meer komen te staan. De eerste helft vond ik van beide kanten erg slordig. Wel heeft Vitesse volledig verdient gewonnen, die lieten mijn inziens het beste veldspel zien.

Maar Fraser naar Feyenoord? Alsjeblieft niet. Feyenoord staat nu al drie jaar stil in zijn ontwikkeling op voetballend gebied. Er is geen enkel signaal dat het voetballend gezien beter zal gaan onder Gio, daarnaast heeft Fraser nog niet laten zien waarom hij trainer van Feyenoord 1 zou moeten zijn. Verder vind ik Fraser een ontzettend toffe kerel, maar ik betwijfel het gewoon of hij Feyenoord naar een hoger plan kan trekken.

Het zou mij niks verbazen dat Fraser de nieuwe trainer wordt bij een vertrek van Gio. Lekker makkelijk, hij is op zoek naar een nieuwe club en Feyenoord en hij hebben al een verleden. Zelf zou ik graag zien dat Peter Bosz naar Feyenoord toe komt. Welilcht wint hij dit keer dan wel de EL.

12 februari 2018 om 09:54

De EL lijkt mij een utopie, zeker met de middelen die wij hebben. Echter komt er nu een zeer talentvolle lichting aan en ik zou graag een trainer willen zien die bewezen talenten ontwikkeld. Bosz lijkt mij zo'n type, vorig jaar toch de Ligt, de Jong, Kluivert geholpen om een stap te maken.

Geertruida, Köckü, Touré, Bijlow, Hansson, El Bouachaoui, Vente en misschien zelfs jongens als Schuurman zouden onder hem eindelijk de stappen kunnen maken om zich tot volwaardige Feyenoord 1 spelers te ontwikkelen.

Tel daar basisspelers als Nieuwkoop, St. Juste en toch ook Vilhena bij op, dan zou je daar toch een aardig elftal van moeten kunnen maken als je Peter Bosz heet.

12 februari 2018 om 10:02

Onkunde weet ik niet, maar in de 2e helft werden ze compleet opgejaagd. Zoals gezegd, van onze kant een heerlijke wedstrijd. Eindelijk zou ik zeggen.

Wat Fräser betreft; ik vind het een erge matige trainer. Hij haalt uit deze spelersgroep veel te weinig, laat Vitesse niet naar kunnen voetballen, wisselt vreemd en geeft sommige spelers iets teveel vertrouwen. Behoudens de bekerwinst, heeft hij niets toegevoegd in Arnhem.
Daarom kan ik me voorstellen dat je niet enthousiast raakt van het idee dat hij evt de opvolger van Gio gaat worden. Maar ik acht de kans daarop best groot....

12 februari 2018 om 10:07

@jorsdijk

Het stukje over het winnen van de EL was dan ook maar een kleine sneer richting onze amsterdamse vrinden. Zelf zou ik graag zien dat Feyenoord het voor elkaar krijgt om jaarlijks Europees te voetballen en hierin goed presteert (ieder jaar de groepsfase doorkomen bijvoorbeeld).

De reden dat ik Bosz kies is omdat hij 1. zonder baan zit en 2. hij heeft bij zijn clubs bewezen toch alleraardigst voetbal te spelen. Iets wat nu ontbreekt onder Gio. Ik vergelijk Gio een beetje met Frank de Boer. Een prima manager, maar geen trainer.

@nufc_u2

Je beschrijft precies waarom Fraser denk ik niet de ideale kandidaat is. Zelf zie ik helaas ook veel supporters roepen om Fraser. Puur vanuit de sentimentele gedachte, diegene die voor Bosz kiest (waaronder ik) wordt als gek bestempelt. Bij Feyenoord moeten we eens af van dat sentimentele geneuzel, want ook dat zorgt ervoor dat de ontwikkeling stagneert.

12 februari 2018 om 10:11

Ik zou zelf ook wel heel graag Peter Bosz bij Feyenoord zien. Wellicht dat dat gezien zijn verleden wel weer gevoelig zal liggen bij een deel van de fans, maar het wordt wel eens tijd dat er gewoon goed gevoetbald wordt bij Feyenoord. Gio heeft het geweldig gedaan hoor, maar ik weet niet of hij de persoon is die Feyenoord naar een hoger plan zal trekken. Het zou het mooiste zijn als hij Feyenoord na dit seizoen met bekerwinst zou kunnen verlaten door de voordeur en dan plaats zal maken voor een nieuw persoon, met frisse, aanvallende ideëen. Fraser is een goede gast, maar is ook niet de man die voor Feyenoord zal zorgen voor een revolutie.

Schandalige overtreding van Bilal die terecht met direct rood is bestraft. Het lijkt me sowieso wel zeker dat de carrière van Bilal bij Feyenoord niet lang meer zal duren, hij benadeeld hier zijn teams echt enorm mee wat je uiteindelijk de 3 punten kost.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

24 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Girondins Bordeaux heeft al drie opvolgers in beeld voor trainer Gustavo Poyet, die door de club is geschorst. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren