Lijdensweg Vitesse in Europa blijft voortduren na kaartenfestijn

Donderdag, 2 november 2017 om

De lijdensweg van Vitesse dit seizoen in de Europa League blijft maar voortduren. Het elftal van Henk Fraser leed donderdagavond op eigen veld tegen Zulte Waregem alweer de derde nederlaag in vier groepswedstrijden: 0-2. Vitesse staat met één punt onderaan in groep K en is nagenoeg zeker uitgeschakeld, terwijl Zulte Waregem stiekem mag blijven hopen op overwintering.

Vitesse kwam twee weken geleden in Waregem al vroeg op achterstand en ook in het eigen GelreDome beleefden de Arnhemmers een valse start. Matt Miazga verloor na nog geen drie minuten voetballen Kingsley Madu uit het oog bij een hoekschop, waarna de linkervleugelverdediger de bal met hoofd in de doelmond van de thuisploeg bracht. Marvin Baudry ging daar het duel aan met Fankaty Dabo, waarna laatstgenoemde het leder op zeer ongelukkige wijze in eigen doel werkte: 0-1.

Vitesse had het moeilijk in de openingsfase, ontsnapte toen een vrije trap van Onur Kaya de lat trof, maar werd halverwege de eerste helft in het zadel geholpen toen Madu zijn tweede gele kaart van de avond ontving. Met een man meer binnen de lijnen kreeg de ploeg van Fraser vervolgens goede kansen om de stand nog voor de theepauze gelijk te trekken. Mason Mount en Milot Rashica troffen echter beiden het aluminium. Fraser had Luc Castaignos, die Tim Matavz verrassenderwijs naar de reservebank had verdreven, tien minuten voor rust nog zien uitvallen met een blessure.

Vitesse begon vol goede moed aan de tweede helft, maar zag zijn overtalsituatie al vroeg tenietgaan. Alexander Büttner maakte onder de ogen van de assistent-scheidsrechter een slaande beweging jegens Sander Coopman, waarna ook hij zijn tweede gele kaart ontving. In totaal trok arbiter Yevhen Aranovskiy liefst tien gele prenten in een zeer slordige wedstrijd. Vitesse verloor na de rode kaart voor Büttner de controle, maar de Eredivisionist zette alles op alles om toch nog een gelijkmaker te forceren.

Fraser haalde Thulani Serero en Guram Kashia naar de kant ten faveure van Lassana Faye en Navarone Foor, maar dat was niet voldoende om Zulte Waregem aan het wankelen te brengen. De Belgen bleven betrekkelijk eenvoudig op de been en brachten twintig minuten voor tijd uiteindelijk de definitieve beslissing in het duel aan. Kaya schoot fraai raak van net buiten het strafschopgebied en bezorgde Essevee zo de eerste driepunter in de groepsfase.


Poll

Denk jij dat Vitesse dit seizoen nog een overwinning zal boeken in de groepsfase?


Gerelateerd

107 reacties (laatste reactie door blieke)

De beste ploeg heeft gewonnen. Gewoon realistisch uitgecounterd. Onur Kaya heeft het weer gedaan.

2 november 2017 om 23:00

De enige die Vitesse er vanavond uitcounterde was het arbitraire drietal. Verder moet je lekker ergens gaan provoceren, want Vitesse is gewoon bestolen.

2 november 2017 om 23:03

1ste afgekeurde goal was terecht afgekeurd. Hinderen van de keeper. 2de is wel een vreemd geval. Maar anders had Vitesse ook echt niet gewonnen of een punt gepakt

2 november 2017 om 23:04

Tuurlijk...... Mijn en jouw club was ruk. Weg castagnos en büttner...

2 november 2017 om 23:04

Eerste was gewoon buitenspel want hij raakte hem nog aan. Had hij hem niet aangeraakt was het waarschijnlijk hinderlijk buitenspel geweest..

2 november 2017 om 23:05

De 2e goal van Zulte kwam voort uit buitenspelval na volgens mij een 100procent handsbal in strafschopgebied van Zulte. De eerste kon nog worden afgekeurd, de tweede niet, komt daarbij nog een pengel en dan win je.

2 november 2017 om 23:09

Eerste was hinderlijk buitenspel en bovendien aangeraakt, tweede duidelijke duwfout van Vitesse. Tweede doelpunt Waregem was nog net on side. De arbitrage was vooral te laks voor die vuile overtredingen van Vitesse.

2 november 2017 om 23:12

Tweede goal van Zulte was wel degelijk buitenspel. Was net goed te zien in de nabeschouwing. En over die zogenaamde duwfout ga ik niet eens beginnen.

2 november 2017 om 23:13

Net die 2de afkeurende goal gezien. Als dat een duwfout is dan Ist niet best. Verdediger valt niet eens en kan nog prima verdedigen....

2 november 2017 om 23:16

Ben jij toevallig Waregem supporter, Fiodor? Jouw kijk op de arbitrage is heel vreemd. Ik heb op de Belgische tv gekeken, en zelfs daar zagen ze dat het Waregem meezat qua arbitrage.

2 november 2017 om 23:29

Zet die bril eens af man... Zulte is na die vroege rode kaart meermaals geholpen door de scheidsrechter. En het tijd rekken, liggen en janken begon direct na de eerste goal. Vitesse is hier bestolen door de scheids.

2 november 2017 om 23:46

Nederlanders die denken recht te hebben op twee doelpunten, een afgekeurd doelpunt van Waregem en die alle vuile overtredingen van hun eigen spelers niet gezien hebben. Waregem bleef mooi op de counter overeind met 10 tegen 11 en Vitesse had geen kans.

2 november 2017 om 23:59

Vitesse had 1 meer balbezit 2 meer schoten dus niet lullen dat vitesse geen kans had

3 november 2017 om 01:26

Bestolen, begapt, noem alle termen maar op. Feit blijft wel dat je 1 punt haalt en dus 1 grote wanprestatie levert. Ik heb gisteren gezegd dat ik Feyenoord nooit meer in de CL wil zien, ik kan na vanavond concluderen dat ik Vitesse ook nooit meer Europees voetbal wil zien spelen. Allemaal leuk en aardig maar je behaalt 1 punt.... 1 keer en nooit weer.

3 november 2017 om 03:19

Vitesse begint te komen en over een jaar of 3 zouden ze zomaar kampioen van Nederland kunnen worden. Ze hebben al heel veel seizoenen achter elkaar altijd de beste trainers gehad en de vruchten beginnen zich af te werpen. Ze gaan ook de juiste richting in qua spelersmateriaal en qua breedte van de selectie. De eigen jeugd van Vitesse zal ook ooit moeten doorbreken met een nieuw aangebouwde jeugdcomplex. Het gaat echt richting een opbouw van een topclub. Ze stellen altijd de juiste trainers op, de scouting doet het ook heel goed met het vinden van spelers als rashica, ze halen spelers met ervaring zoals Matavz wolfswinkel castaignos buttner etc. Ik ben geen fan van deze spelers maar een volwassen kerel is altijd beter dan een 18 jarige supertalent. Dat is ook de formule als je inde eredivisie kampioen wil worden. Als je met Roda JC een team van 30 plussers bouwt dan zweer ik dat je zelfs met Roda kampioen word. Europees zal Nederland nooit meer een prijs pakken omdat het gewoon veel te jeugdig is.

3 november 2017 om 08:57

Vitesse is en blijft een speeltje voor huurspelers en iedereen die hier gekd aan verdiend. Daarmee bereik je misschien in een mickey mouse competitie de suptop maar meer wordt het niet. Weltrusten

2 november 2017 om 23:19

2de goal Zulte was inderdaad buitenspel, maar heel lastig te zien in het moment dus die fout kun je nog maken..

PSV uitgeschakeld in de voorronde EL door Osijek, Ajax twee wedstrijden verloren tegen Rosenborg. Feyenoord troosteloos op 0 punten in de CL. Nu Vitesse dat (wel vreselijke arbitrage) in eigen huis onderuit gaat tegen Zulte Waregem en laatste gaat eindigen in de poule.

Ik ben nog niet heel erg oud, maar ik kan me geen troostelozer jaar bewust herinneren afgelopen 2 decennia wat het Nederlands voetbal betreft, die deceptie op club en interland niveau. Ongekend. Welke verkeerde afslag hebben we genomen dat we op deze weg terecht zijn gekomen die ons steeds verder doet afdwalen van de rest van Europa.

2 november 2017 om 23:04

Incident. Het zit ons dit jaar ook wel erg tegen. Als je de EL-finalist niet eens Europa in krijgt het jaar daarna, die kans was al heel klein. Alles wat er nu gebeurt is de Wet van Murphy.

Niet ieder jaar zullen we een Europese finale hebben maar we zullen ook echt niet ieder jaar zo'n dramatisch jaar kennen als nu natuurlijk.

3 november 2017 om 00:20

Het zit tegen? Wil je zeggen dat het 'tegen' zat bij Ajax en PSV? Kom op zeg, een van de grootste schandes van de laatste jaren. Heb je zo'n veel beter elftal in beiden gevallen, verlies je dit. Je zegt ook ergens volgens mij dat deze wedstrijd gewonnen moet worden voor 2019. Maar dat is bovenal de schuld van Ajax en PSV die zich moesten plaatsen. We kunnen de scheids van alles verwijten. Maar als voetballand moeten we echt naar onszelf kijken. Want Europees gezien kunnen we ook best over 'we' spreken. Dit is het belang van ons allemaal.

3 november 2017 om 01:50

Vooral Ajax en PSV verwijten? Die twee clubs dragen Nederland op de Coefficientenlijst juist. Je mag het de rest met Feyenoord voorop verwijten.

3 november 2017 om 05:30

Dit Europees seizoen niet hoor.. Feyenoord valt ontzettend weinig te verwijten.

3 november 2017 om 07:37

Haha, wauw. Sorry dat wij de punten niet aaneenrijgen tegen de koplopers van Engeland, Italië en Oekraïne.

3 november 2017 om 07:38

Voetballen met stront in de broek en vreselijk amateuristisch goals weg geven mag je iemand wel verwijten hoor

3 november 2017 om 07:49

Volgens mij is Feyenoord als topclub, die potentieel potten kan winnen in de EL, behoorlijk vaak afwezig geweest in Europa door de financiële wanprestatie. Feyenoord valt dus wel degelijk mede te verwijten dat er over die jaren niet meer punten behaald zijn en de Eredivisie niet aantrekkelijker bleef. Maar zo valt haast elke club wel iets te verwijten, laten we niet een wedstrijdje gaan houden wie het meest schuldig is.

3 november 2017 om 08:12

Wauw Jules. Jij bent onderdeel van het probleem. We hebben elke wedstrijd ontiegelijk geblunderd maar er valt niks te verwijten?

3 november 2017 om 08:26

Weet niet hoor maar als feyenoord zo waardeloos speelt in CL, had ik die CL ticket aan FC Volendam gegeven.
Valt wel degelijk wat te verwijten.

Afgelopen jaren hebben ander clubs dan feyenoord juist de punten gehaald, dus profiteren ervan, en dan doen ze dit er mee.

Maar ja maakt niet uit, ED toch allang afgeschreven

2 november 2017 om 23:30

enigste die het goed deed was fc utrecht die de pech had zenit te loten, maar zelfs tegen zenit pas na verlenging er uit ging... ik vrees dat de bijna-stunt van utrecht eerder een incident is dan de vroege uitschakeling van alle overige nederlandse teams...

3 november 2017 om 08:43

@blindevogel:

1985 was een redelijk vergelijkbaar jaar. Nederland eindigde in de WK-kwalificatie onder Hongarije, verloor daarna de playoffs van België en ging niet naar het WK. Feyenoord lag in oktober al uit de Europa Cup II, Ajax en PSV vlogen in november uit de Uefa Cup. De enige club die Nederland toen nog had in Europa was Fortuna Sittard (!) dat de kwartfinale van de Europa Cup II haalde.

Drie jaar later won Nederland het EK, PSV won de Europa Cup I en Ajax haalde de finale van de Europa Cup II. Zo mooi zal het nu niet meer worden (daarvoor zijn de financiele verschillen veel te groot geworden), maar het is best mogelijk om in een paar jaar tijd weer aardig op te krabbelen als voetballand.

Waar heb ik naar zitten kijken. " We" hebben als Nederland al het slechtste jaar ooit, maar nu zit ook alles tegen. Deze wedstrijd moest gewonnen worden om in 2019 wel weer een kampioen de CL in te krijgen, heb je zo'n malafide scheidsrechter tegen je. Zo kan je nooit winnen of uberhaupt scoren. Ik kan me geen Europese wedstrijd herinneren dat een Nederlandse club de scheidsrechter een keertje een beetje mee had, sinds tweeluik Feyenoord-PSV in de kwartfinale Uefa Cup in 2002.

Wat een waardeloos Europees seizoen. Bah.

2 november 2017 om 23:07

En met zo'n domme Butnner win je ook geen wedstrijden. Weet ook niet wat Arnhemmers normaal op een donderdagavond doen, maar niet hun club steunen iig. Zielloze club eigenlijk maar.

2 november 2017 om 23:29

Normaliter is er op donderdagavond ook geen wedstrijd, chef

3 november 2017 om 00:00

Heb jij zeker het eerbetoon aan Yakubu gemist van die 'zielloze club'. Ook prachtig het applaus voor Onur nog bij de wissel. De enige mooie momenten vanavond..

3 november 2017 om 00:24

Eerbetoon van Yakubu was goed. Maar over enige sfeer konden we vanavond niet spreken. Tegen Lazio was dat nog wel aanwezig voor Vitesse-begrippen. Die zwarte doeken bovenin doen ook pijn aan de ogen. Jammer, maar geniet er nog wel even van! Altijd mooi Europese wedstrijden. Is voor ons alweer 8/9 jaar geleden.

Na vandaag is het zeker dat er geen Nederlandse club overwintert in Europa en dat is natuurlijk erg triest. Ik hoop dat volgend seizoen alle Nederlandse ploegen de groepsfase van de EL of CL halen. Na dit drama Europese seizoen voor het Nederlands voetbal kan het volgend seizoen alleen maar beter gaan.

8 Europese wedstrijden 1 punt, gaat goed met Nederland in Europa.

Zonde hoor. Een opeenstapeling van complete pech en foute arbitrage, en Vitesse verliest totaal onnodig hier.

Wat een verschrikkelijk Europees seizoen voor Nederland, en dat na een Europese finale.. wat een afgang.

2 november 2017 om 23:40

Dit is echt abnormaal gewoon. Dit is bijna niet te geloven. Het was al dramatisch en dan heb je maar 2 clubs die NL vertegenwoordigen in Europa en wordt er maar 1 schamel puntje binnen gehaald in 8 wedstrijden. Dit seizoen is echt een dieptepunt en vast ook ten nadele voor het Nederlands voetbal in de toekomst. Best schokkend.

Bizarre scheids hoor. Die eerste rode kaart heeft juist Zulte Waregem in de kaart gespeeld. Met 10 man was ZW vastberaden om geen ruimte weggegeven. Buttner is ook oliedom, ondanks dat het geen tweede geel waard was. Snap ook niet dat Fraser dan Faye nog inbrengt, dat had je beter kunnen doen ipv Buttner, je ziet met die gloed op zijn kop al hangen dat hij rood gaat pakken

Faye naar de kant. Haha, zelfde niveau als Vitesse en arbiter. Wat schaam ik me kapot voor deze pot. En Büttner, dumpen..... Zoveel ervaring en zo dom handelen keer op keer. Leren kan ie dus niet.

Officieel het slechtste seizoen voor Nederlandse clubs ooit... Wat een drama

Schandalige scheidsrechter en wat een ongelofelijk onsportief Zulte. Zuivere goal afgekeurd, hands en buitenspel van hun kant bij de 2e goal. Penalmoment bij ons was niks, manmanman ben hier echt ziek van.

3 november 2017 om 00:27

En Buttner dan? Met 11 man had je waarschijnlijk gewoon gewonnen. Enorm dom van Buttner en Fraser, die had hem ook al lang moeten wisselen. Die kaart had hij vlak voor rust al kunnen krijgen en ging er ook soms weer als een onbehouwen dwaas in.

3 november 2017 om 09:04

Je hoeft er niet ziek van te zijn. Ook met een normale scheidsrechter was dit niet te doen. Hoe goed Vitesse speelde tegen Lazio, zo slecht spelen ze nu. Het feit dat Fraser Buttner nog steeds niet uit de basis durft te houden, zegt wat mij betreft genoeg.

Vitesse stelt altijd teleur in Europa.. schandalig slecht en helemaal van buttner die zogenaamd een van de ervaren mannen is..

2 november 2017 om 23:05

Helaas..maar terechte afgekeurde goal!

2 november 2017 om 23:35

Dan nog was het heel slecht tegen een zulte was absoluut geen wereldplorg is en miste ook nog eens spelers

Feyenoord heeft het record van de slechtste reeks in de CL en Vitesse ondertussen de slechtste reeks ooit in de EL?

Samenvatting: Nederland begint met 5 clubs aan het Europees seizoen en eindigt met 1 punt in de groepsfase verzameld . Een prestatie waar je u tegen zegt !

Over 2 wedstrijden niet kunnen winnen van Zulte. Het is echt dieptepunt na dieptepunt dit seizoen. Wat een afgang dit.

Buttner wint Ballon d’ domOr 2017!

2 november 2017 om 23:30

Deze kan ik dan wel waarderen XD

3 november 2017 om 02:46

Haha leuke 👍

Wauw.. Ben geen Vitesse-supporter maar mijn bloed begint te koken als ik zie dat sommige spelers zich in eigen huis tijdens een wedstrijd met zoveel onrecht laten intimideren door een stel C-afrikanen en derde rangs Belgen. Dabo had die 99 toch al lang op zijn plek moeten zetten. Die gasten hebben geen eer. Draak van een wedstrijd gezien, schande.

Vitesse heeft verloren van zichzelf. Vooral Buttner blijven opstellen. Tegen PSV precies dezelfde overtreding met zijn armen. Opflikkeren naar Doetinchem. Contract ontbinden wegwezen met die domme voetballer. Arbiters waren ook slecht maar met 11 tegen 10 had Vitesse deze pot naar zich toe kunnen trekken. Maar ja had.... wij hebben Buttner en een trainer die er instinkt om die gast nog op het veld neer te zetten.

3 november 2017 om 04:17

Beste reactie van de avond, helemaal met je eens !

Wat waardeloos zeg. Die Belgen hebben we amper gezien of ze lagen plat op de grond. Maar trainer Fraser heeft het ook niet slim aangepakt en daarmee toont hij aan een matige coach te zijn. Slecht tactisch plan, te afwachtend en slecht gewisseld... En een dikke fail voor de arbiter, wat was die slecht...

2 november 2017 om 23:47

En dan durven bepaalde leden hier te beweren dat Fraser Gio moet gaan opvolgen in Rotterdam. Alstublieft niet zeg.

We staan weer eens lekker voor paal en the usual suspects van Vitesse moeten weer eens een hoofdrol opeisen. Deze spelers moet je meteen uitschrijven bij de club en de resterende maanden van hun betaalde contributie krijgen ze niet uitgekeerd. Door hun worden we echt uitgelachen in Nederland.

3 november 2017 om 09:20

The usual suspects haha, je houdt wel heel erg hard van die film éh?

Kan je btw niet normaal reageren? Vind je altijd wel geforceerd speciaal reageren, beetje irritant lijkt me :-)

On topic : Uitschrijven bij de club en contract verscheuren, blij dat jij niet de TD bent!

Waarom werd die goal van Bruns afgekeurd?

2 november 2017 om 23:13

Leidsman vond dat er geduwd was..

2 november 2017 om 23:16

Jaja, maar als het op het middenveld was gebeurd, dan had ie nog niet eens gefloten...

2 november 2017 om 23:23

Wat is de arbitrage in de Europa League toch een drama zeg

Had niet verwacht dat Vitesse het zo teleurstellend zou doen in Europa. Maar geen enkele Nederlandse club blijft bespaard voor een afgang de laatste jaren dus misschien is het niet eens zo verrassend. Tactisch en fysiek lopen we als land mijlenver achter momenteel. Hebben een flinke inhaalslag te maken.

3 november 2017 om 03:50

Fysiek zullen we altijd een achterstand hebben omdat de gemiddelde van elke selectie te jeugdig is. Ajax heeft het vorige jaar alleen zo ver geschopt omdat ze de allerbeste verdediger van de wereld toen in huis hadden. 40 miljoen voor een speler als Sánchez is gewoon te weinig geweest. Tottenham heeft weer uitstekende scouting gedaan. Sánchez is gewoon de nieuwe Maldini. Hij is nog zo jong en speelt zo sterk tegen perfectie aan. Ramos was op zijn leeftijd nooit zo goed als hem eigenlijk geen enkele verdediger in de wereld.

Met een driepunter zou je nog een kleine kans hebben gehad, maar overtuigend was het zeker niet. Zulte overigens ook niet. Matig ploegje. En dan zit de arbitrage wel heel erg tegen. De UEFA moet zich gewoon schamen dat zulke amateurs sturen. Hoe "scouten" ze die kneuzen überhaupt

2 november 2017 om 23:52

Tsja, als je zo voetbalt als Vitesse dan hoor je ook zo'n scheids te krijgen, eigen schuld.

Geen schande, logische uitslag, Belgische competitie is nu eenmaal sterker dan de Nederlandse.

2 november 2017 om 23:26

Keek je de wedstrijd ook? Onterechte goal afgekeurd. 70/30 balbezit en een heel , heeel slechte scheids. Gewoon erg slecht gespeeld van Vitesse. Logische uitslag? Absoluut niet

2 november 2017 om 23:32

Don't feed the troll

2 november 2017 om 23:41

70-30 balbezit? Lol. Counteren is ook een tactiek en bovendien een logische met 10 tegen 11. Dat moeten ze in Nederland nog leren denk ik

2 november 2017 om 23:59

Ook voor de rode kaart had Vitesse duidelijk meer balbezit.. boeie.. dan was t 60/40. Ga nou niet azijnzeiken over een aantal procenten . Ik reageer op die troll .

3 november 2017 om 01:07

Als je tegen een Belgische ploeg vanaf de 2de minuut achterkomt in eigen huis, dan is het logisch dat de countertactiek wordt gebruikt. Dan is het argument balbezit niks meer waard.

3 november 2017 om 01:18

Ach Nederlanders die er van overtuigd zijn dat balbezit automatisch wedstrijden beslist. En dan verbaasd zijn dat het land achteruit boert...

3 november 2017 om 09:20

Blieke

Nee, maar balbezit zegt wel wat. Alleen al over de instelling van de partij met het minste balbezit. Ons niveau voetbal holt achteruit inderdaad, maar treur niet, ook jullie niveau is afschuwelijk. Jullie hebben daarentegen wel een wereldelftal in het nationale elftal, maar laten we eerlijk zijn: ook daar gaan jullie geen potten mee breken leert het verleden.

Verder ben ik vooral verbaasd dat er uberhaupt Belgen op een Nederlands forum zitten. Kansloos zeg. Ik wil nog niet dood gevonden worden op een Belgische. Ga lekker daar jezelf op de schouder kloppen en zeggen hoe kut Nederland is. See if I care.

3 november 2017 om 09:36

@twenteov

Ik proef heel veel frustratie die voor de rest niets met mijn reactie te maken heeft. Ik zal het woord Nederlanders veranderen door het neutrale mensen. Al wat minder op de teentjes getrapt?

Prettige dag verder, hij is best nog lang.

3 november 2017 om 16:31

Ach mensen die automatisch gaan invullen of interpreteren .. Vitesse had op eigen kracht er meer uit en moeten halen.. én scheids was een lamzak. Ga nou niet voor me invullen dat met meer balbezit ik automatisch denk dat een wedstrijd gewonnen wordt

Zelfs van deze Belgen kunnen we niet winnen. Wat een schandalige vertoning. Schandalig qua opbouw, gebrek aan creativiteit, dramatische scheids, een ongeleid projectiel op linksback in de vorm van Büttner, verschrikkelijk slechte passing, te laat Kashia wisselen en nog veel meer. Hoogtepunten: de spandoeken en de wissel van Kaya met applaus van thuissupporters. De rest van de avond was een en al schaamte en irritatie.

Het is niet best gesteld met ons voetbal momenteel, zowel nationaal als internationaal zijn we bezig aan een lachwekkende reeks en er lijkt helaas geen einde aan te komen. Dit seizoen in ieder geval snel vergeten en duimen dat we volgend seizoen weer enigszins kunnen aanhaken en wat puntjes kunnen sprokkelen. Hoe verder we afzwakken, hoe moeilijker het wordt om weer omhoog te klimmen.

Betreffende Vitesse is het gewoon erg jammer dat er zo naïef gespeeld wordt. Natuurlijk werkt de scheidsrechter niet mee en heb je pech met kansen afmaken, maar toch moet je slimmer zijn in bepaalde situaties. Daarmee doel ik met name op Buttner die echt ontzettend dom 2x geel pakt. Overigens vraag ik me echt af wat er in het hoofd van het bestuur van Vitesse omging toen ze besloten Room naar de uitgang te wijzen en Pasveer daarvoor in de plaats te halen. In alles een achteruitgang naar mijn idee. Niet alleen door afgelopen weekend, die man staat totaal niet zeker in zijn goal lijkt het. Zo ervaren en op leeftijd maar zo onzeker als ik weet niet wat.

Kansloze wedstrijd, kansloze missie, kansloos team, kanskoze scheids, kansloos gewoon.

Ik ben blij als we geen CL en EL plekken meer hebben, we zijn nog slechter dan Liechtenstein. Geen probleem, gelukkig hebben wij nog schaatsen....

Graag clubs als Vitesse en Utrecht, Twente en ADO een Europa League verbod opleggen, dat levert meer op dan ze wel laten spelen.

3 november 2017 om 00:02

Alsof een AZ of Heerenveen t beter zou doen, dan kan je beter alleen nog maar de top 3 de Europa league insturen.

3 november 2017 om 01:16

AZ heeft vaak genoeg bewezen in Europa goed uit de voeten te kunnen. Beter dan alle andere subtoppers, op die korte periodes van FC Twente en FC Groningen na.

3 november 2017 om 02:44

Ja gaat de laatste jaren prima met az in europa. Hou op man, die tijd is ook voorbij. Als je het zo zegt hebben willem II en vitesse het ook laten zien. Maar die tijd is lang geleden. Accepteer gewoon dat de hele competitie internationaal geen reet voorstelt.

3 november 2017 om 09:07

Sinds 2005 een halve finale en drie kwartfinales. Vorig seizoen nog overwinterd. In die club heb ik in dit soort wedstrijden in elk geval nog enig vertrouwen.

3 november 2017 om 00:03

Ajax en psv komen de voorrondes niet eens door dus die ook niet dan heel nl heeft nix in europa te zoeken uefa moet ingrijpen! Het hele voetbal gaat naar de klote door geld geld geld!

Bã¼ttner, Van der Meyde, Van Beukering. Allemaal hetzelfde laken een pak. Enig niveau is helaas ver te zoeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ87
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Matthew MiazgaVerdediger10
Fankaty DaboVerdediger10
Guram KashiaVerdediger10
Alexander BüttnerVerdediger10
Arnold KruiswijkVerdediger10
Thomas BrunsMiddenvelder11
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

70 fans
Verdediger, 29 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 21 september
Newcastle United heeft weer interesse in Nicolás Tagliafico, maar krijgt forse concurrentie uit Italië. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren