Maduro waarschuwt Ajax alvast: 'Hij heeft een goed seizoen gehad'

Zaterdag, 16 juli 2016 om 07:30Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 09:49

Hedwiges Maduro kan Ajax alles vertellen over PAOK Saloniki, de tegenstander van de Amsterdammers in de derde voorronde van de Champions League. De middenvelder van FC Groningen kwam tussen januari 2014 en augustus 2015 namelijk voor de Griekse club uit. Maduro bewaart mooie herinneringen aan de enorme passie van de PAOK-fans en de schitterende leefomstandigheden in Griekenland.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wie gaat door?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door thetruth)

Het zal allemaal best.

We hoeven ze zeker niet te onderschatten. Maar als Ajax niet van Paok kan winnen, dan hebben we absoluut niets in de CL te zoeken, dan mogen we alleen verder dromen daarover.

16 juli 2016 om 10:12

Zoals Maduro terecht aangeeft, het gaat erom wie zo vroeg in het seizoen het verste is. Ajax is nou niet bepaald daar waar ze willen, twee oefenpotjes met een dramatisch resultaat, veel persoonlijke fouten en een nieuw systeem wat blijkbaar de nodige gewenning kost. Ajax kan normaal gesproken waarschijnlijk wel van Paok winnen maar nu zijn die Grieken misschien verder en hebben ze minder of geen aanpassingsproblemen zoals Ajax.

16 juli 2016 om 10:56

Ik zou het een blamage vinden als Ajax er weer uitvliegt. Dan kan je wel concluderen dat het beleid van Ajax gewoon faalt

16 juli 2016 om 11:04

En ik denk dat het ook gebeurt en dan moeten er ook gelijk maar koppen rollen.ajax heeft te weinig tijd voor de tweeluik met Paok.

16 juli 2016 om 12:10

Maar Paok heeft allerlei versterkingen gedaan, dus dat is een verzameling van goede en wat mindere spelers en geen team. Dat hoeft voor hun geen probleem te zijn, want ze spelen vanuit de verdediging, maar ook verdedigend kan je steken laten vallen, zeker als je elkaars taal letterlijk niet spreekt.

Voor Berbatov hoeven we niet bang te zijn, die is met zijn 35 jaar en slechts 4 goals vorig seizoen een naam uit het verleden.

Persoonlijk denk ik dat Ajax komende ronde alleen van zichzelf kan verliezen, door domweg slecht te spelen.

16 juli 2016 om 13:01

Pas op hansje, zometeen gaan ze je weer betichten dat je n Nepsupporter bent en dat je dan maar n andere club moet gaan supporten..😉
On: ik heb er weinig vertrouwen in dat Ajax de poulefase van de cl gaat halen. Winnen ze de tweeluik tegen paok dan vliegen ze er wel uit in de laatste voorronde. Ze hadden zich direct kunnen plaatsen door kampioen te worden maar daar hebben ze jammerlijk in gefaald. De 3 kanonnen zijn niet gehaald ( nou voorruit 1 ervaren speler dan wel gehaald) en dat gaat je straks opbreken. Hopelijk groeit er gedurende het seizoen een goed ingespeeld team dat wel kampioen kan worden, dat is mijn enige hoop. Let wel, als supporter hoop ik dat mijn woorden gelogenstraft worden.

16 juli 2016 om 14:22

Nou dat niet, maar ik heb nog nooit zo negatieve Ajacied meegemaakt als Hansje... Punt 1, we hebben een nieuwe coach waardoor het voetbal waarschijnlijk een stuk aantrekkelijker wordt als onder Frank. Dat zou dus al een deel van de kritiek moeten doen verstommen. Punt 2, Overmars heeft al 2 Colombiaanse talenten gehaald uit het om de mentaliteit zo geroemde Zuid-Amerika en heeft een Duitse verdediger gehaald die zeer ervaren is en gewoon nog kan voetballen itt Heitinga. Punt 3, Overmars of Ajax heeft nooit verkondigd 2 kanonnen te gaan halen, dat was de Telegraaf. Jullie praten dus allemaal de grootste roddelkrant van NL na. Applaus. Punt 4,op dit moment simpelweg onmogelijk je selectie al op orde te brengen, de meeste transfers vinden altijd laatste maand plaats. Leuk om Overmars daarop aan te kijken, maar zo simpel is dat helaas niet. Punt 5, kraken van het huidige bbeleid is sowieso onzin. Net zoals ik tegen de Turken wil zeggen: Know Thy History..

Ben oprecht benieuwd wat Ajax gaat doen.. Wat ik weet is dat de voorbereidingen niet geheel liepen zoals gewenst, maar we zullen zien. Laat het seizoen maar lekker beginnen. En voor berbatov is het altijd oppassen geblazen...

Lastig te zeggen hoe het zal gaan voor Ajax. In deze fase van het seizoen is het lastig te peilen en de voorgaande wedstrijden waren niet al te best als ik de uitslagen en reacties hoorde. Paok kun je echt niet onderschatten, Berbatov kan er zomaar zin in hebben en dan is ie vanouds goed.

Berbatov heeft geen nieuw contract gekregen...

Ik heb er zeer weinig fiducie in dat Ajax Poak kan uitschakelen. De voorbereidingstijd is tekort. Met de komst van Bosz moet er een nieuw systeem worden ingeslepen, en dat kost tijd. Vooral de oude garde zal moeite hebben met omschakelen naar het nieuwe systeem. Dat was tijdens de oefenwedstrijden al duidelijk zichtbaar. De jonkies deden het beter.

Als Ajax wel genoeg tijd had om het systeem in te slijpen was het nog een enorme klus geweest.

Net of Ajax zich wat aantrekt van de mening van Maduro.laat ie zich maar met Fc Groningen bezighouden.

Weet iemand overigens wat Paok van deze loting vind? Ik heb weinig toch geen berichten gezien vanuit het Griekse kamp en ben toch wel benieuwd hoe ze tegen Ajax aankijken.

Lijkt mij wel mooi dat Ajax eerst van onder tot boven afgebrand wordt omdat ze door amateurs voor paal zijn gezet en daarna gewoon twee keer Paok van de mat spelen
Kom op, Ajax heeft ook genoeg kwaliteit. Alleen is de vraag wie er in de spits gaat spelen. Opzich heeft Milik een goed EK gespeeld en na 3 weekjes rust ben je het echt niet zomaar verleerd hoor. Al laat je hem ieder geval gewoon een helft meedoen in de eerste wedstrijd en de tweede wedstrijd gewoon laten staan.
Een halve Milik is beter dan helemaal geen Milik. Goeie spitsen zijn juist in deze wedstrijden nodig!!

16 juli 2016 om 14:40

Ajax heeft prima kwaliteit, maar de grootste vraag is of Bosz het mentaal op orde kan krijgen. Ajax vloog er vorig jaar uit tegen Rapid Wien omdat het op mentaal vlak niet goed zat. We hadden zo 34-0 kunnen winnen daar, maar waren niet scherp zowel in de aanval als in de verdediging. Met onze mentaliteit is elke tegenstander een lastige kluif dus verwacht ik 100% focus op de thuis wedstrijd nu. Anders zie ik Ajax er net zo makkelijk uitvliegen als tegen Rapid Wien.

18 juli 2016 om 22:06

Gewoon cassierra in de spits eerste wedstrijd. Vindt die dolberg maar matig van wat ik tot nu toe gezien heb van hem.

Ajax moet zich 100% op de thuis wedstrijd focussen. Met dit elftal verdient elke tegenstander 100% focus. Ik zie Ajax er even makkelijk uitvliegen tegen Paok als dat ze ervan kunnen winnen. Dit is Ajax' niveau momenteel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder201
D. TadićAanvaller207
S. BerghuisAanvaller195
D. KlaassenMiddenvelder173
R. PasveerKeeper170
S. HallerAanvaller1712
AntonyAanvaller167
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

Nederland
9 fans
Middenvelder, 36 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 26 januari
Een overgang van Álvaro Morata naar Barcelona is uitgesloten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren