Grote geld uit Oost-Europa verstoort gesprekken ADO en Beugelsdijk

Woensdag, 22 januari 2014 om 14:41Erik van Dam

Tom Beugelsdijk presteert prima in het shirt van ADO Den Haag en dat is buiten de Hofstad niet onopgemerkt gebleven. De 23-jarige centrumverdediger is bezig aan zijn tweede seizoen in de basiself van Maurice Steijn en de club wil hem graag langer vastleggen. Vanuit Oost-Europa wordt echter ook serieuze interesse getoond, door clubs die stukken kapitaalkrachtiger zijn.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Moet Tom Beugelsdijk eerst een transfer in de Eredivisie maken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

50 reacties (laatste reactie door st0rm)

Beugelsdijk moet voor zijn leven lang bij ADO spelen, cultheld daar.

22 januari 2014 om 16:11

Precies laat hem maar bij ons blijven een prima verdediger voor ons maar hoger dan middenmoot eredivisie zal hij niet kunnen. En ik denk en hoop ook niet dat hij voor een andere club in Nederland zou willen spelen.

Ik zou gelijk naar Chernomorets gaan als ik hem was. ADO gaat dit jaar degraderen en een fatsoenlijke Eredivisie-club zit er ook niet in voor hem, daar is hij veel te matig voor.

22 januari 2014 om 14:54

Ze vragen hem voor slechts een stage. Hij wil vast wel een keer weg maar dan op basis van wat hij al heeft laten zien

22 januari 2014 om 14:58

Lovrefc

Wil jij mijn totto invullen jij weet het allemaal al.

22 januari 2014 om 15:23

Als je niet eens weet hoe je toto dient te spellen, zou ik het invullen zeker aan een ander overlaten Timmetje..

On: ik ben het met Lovre eens dat ie veel te matig is voor een goede eredivisieclub en dat ie moet kiezen voor het geld als dat kan..of bij ADO blijven natuurlijk, ook niks mis mee

22 januari 2014 om 15:28

Ik vind het een beetje zielig om iemand te gaan verbeteren omdat het misschien wel een typefoutje is? Heeft iedereen toch wel eens?

Als ik Beugelsdijk was zou ik gewoon lekker bij ADO blijven en me niks aantrekken van een club als Chornomets daar kom je toch op de bank of je moet het al voor het geld doen.

22 januari 2014 om 16:24

Maar dit is dicteezone.nl he...

22 januari 2014 om 15:21

We weten niet of ADO gaat degraderen, maar Beugelsdijk hoort bij ADO inderdaad. Beugelsdijk is de Giggs van Ado..

22 januari 2014 om 15:33

Als hij er over 10 jaar zit kun je beginnen met het maken van de vergelijking, daar is het nu nog veel te vroeg voor

22 januari 2014 om 16:27

Beugelsdijk is meer de vinnie jones van ado

Denk dat hij nog niet klaar is voor een (veel) betere club als ADO. Hij nog jong dus het kan nog komen.

23 januari 2014 om 00:25

Ik denk eigenlijk dat hij daar nooit klaar voor zal zijn... mocht ie de kans krijgen op geld/mooi avontuur, gelijk pakken.

Verdediger waar je niet graag als spits tegen over staat. Doet me denken aan Stijn Vreef. Moet gewoon in Nederland blijven. Ookal heeft hij t uiterlijk dat hij niet weet hoe hij poepen moet maar wel slim genoeg om voor hem de beste keus te maken!

22 januari 2014 om 14:50

Vreven. Ja, wie kent hem niet. Met die lange haren die bij Utrecht en Ado Den Haag heeft gespeeld toch?

22 januari 2014 om 14:53

En in zijn vrije tijd graag als indiaan in een tipi in zijn achtertuin verbleef. Wat een held was dat.

22 januari 2014 om 14:56

Het leek soms of vreven de afstandsbediening van het publiek in zijn zak had. Als hij aanzette voor weer een rush ging iedereen staan. Beugelsdijk is symbool van onverzettelijkheid en knokken, ook daar is het publiek in den haag gevoelig voor

22 januari 2014 om 15:11

ja beugelsdijk is wel een aanjager net als stijntje vreven (gooi je haar los maak me geeeek )
alleen was vreven een rechts back jeetje wat missen we zo iemand in utrecht...hij is nu coach trouwens hahaha wordt ook vaak weggestuurd als coach hahahah

on: ik denk dat beugelsdijk lekker bij ado moet blijven hij is daar een cultheld ..en doet het daar na behoren ..

Deze jongen hoort gewoon bij ADO met zijn strijd en uitstraling. Dit is echt zo'n speler die zn hele leven voor ADO speelt. Hij verdiend wat mij betreft echt een standbeeld. Echt geweldig om hem te zien en ook het voorbeeld dat je niet goed hoeft te kunnen voetballen om hoog te komen als je maar heel veel inzet hebt en nergens bang voor bent als verdediger.

Deze jongen is gestoord, kan matig voetballen en is qua verdedigen ook niet altijd even gelukkig. Het zal niet beter worden dan dit, dus misschien moet hij het maar gewoon doen. Hopen dat hij een goed salaris krijgt en daar vier jaar kan rondhuppelen. Daarna kijken hoe het met je gaat en eventueel weer terug naar west-Europa om weer in de Eredivisie te gaan spelen of iets dergelijks.

22 januari 2014 om 14:57

Waarom gestoord? Omdat hij uit pure frustratie met zijn beperkte traprechniek een bal wegramt?

23 januari 2014 om 12:01

Zoiets ja. Een dug-out molt bij de tegenstander en bijna je eigen trainer overhoop schiet. Niet normaal kunnen verdedigen als je achter staat maar het liefst je tegenstander het ziekenhuis in trappen. Ja, hij past wel bij de Oostblok landen.

Mijn mond valt echt open. .veruit de slechte speler in de eredivisie! Zet hem bij een topklasser en hij valt niet op.. ballen rauzen en wegkoppen dan heb je het wel gehad..ongelofelijk dat hij er nog geld voor krijgt ook laat staan dat iemand hem wil kopen. .als hij slim is probeert hij zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld te verdienen want dat is met zijn kwaliteiten al een wonder. .

22 januari 2014 om 15:04

Dat is waar verdedigers voor worden betaald ja.. Of wil je zeggen dat John Terry en Rio Ferdinand alles met een bal kunnen?

22 januari 2014 om 15:17

Het doet mij zelfs als spursfan erg veel pijn dat je een speler als Beugelsdijk in twee kleine zinnen bijna durft te vergelijken met Terry en Ferdinand.

22 januari 2014 om 15:19

Auw jij wil toch niet echt Terry vergelijken met Beugelsdijk?? Laat Terry dat niet horen. ...

22 januari 2014 om 15:33

Rodybboss, Ferdinand en Terry worden gezien als één van de betere verdedigers uit die generatie. 1 op 1 zijn deze twee heren ijzersterk. Al hoewel de jaren nu wel gaan tellen. Daarbij nemen zij ook een leidersrol op zich, ze zijn al jaren sterkhouders bij hun team.

Beugelsdijk daarentegen kan niet verdedigen, en hij kan niet voetballen. En hij is ook geen leider. Hij maakt veel persoonlijke fouten. Ik snap niet wat iemand in hem ziet.

22 januari 2014 om 16:04

ik weet niet of je ooit Chelsea kijkt, of dingen van Terry maar hij kan dus wel iets met een bal, misschien niet zoals Thiago Silva maar is zeker niet slecht aan de bal.

22 januari 2014 om 16:06

De vergelijking van Beugelsdijk met Terry en Ferdinand is idd heel ongelukkig. Dat zijn balvirtuozen vergeleken met Beugelsdijk.

22 januari 2014 om 15:19

Hoe slecht moet jij dan wel niet kunnen voetballen?

Als verdediger zijn dat primaire taken die jij omschrijft en daar hebben we er in Nederland maar weinig van die dat goed kunnen. Onze verdedigers zijn allemaal veel te lief en kunnen heel goed voetballen/opbouwen. Echter puur vastbijten in een man kunnen ze (bijna) allemaal niet. En dat is belangrijk voor een mandekker van een lage eredivisieclub. Je redt het niet met alleen maar de Vrij'tjes en Veltmannetjes in je team, vooral niet als je tegen degradatie voetbalt.

Ik snap daarom wel dat hij bij ADO speelt (die het geld niet hebben om een completere verdediger te kunnen kopen). ADO kiest voor een verdediger met verdedigende kwaliteiten, en niet voor de voetballende kwaliteiten. Dat hij er af en toe als een dolle in komt vliegen moet je dan maar voor lief nemen en hopen dat hij niet te veel kaarten pakt.

22 januari 2014 om 16:06

En je moet ook hopen dat hij geen strafschoppen meer op eist!
Maar verder heb je helemaal gelijk, of je bent iemand die alles verdedigend geeft en maar weinig met een bal doet of het tegenover gestelde, zijn er maar paar in de wereld die beide hebben.

22 januari 2014 om 16:34

Haha, die was inderdaad ook niet fraai ingeschoten. En inderdaad, diegene die het beide kunnen spelen misschien hoogstens in de top van Nederland en anders wel in het buitenland.

Eén van de lichtpuntjes daar. Waarom maar voor twee seizoen vastleggen? Moet overigens wel zeggen dat 'het grote geld' niet altijd voorbij komt. Ik weet niet wat een dergelijke speler kan krijgen maar het zal toch altijd een half miljoen zijn tot een miljoen.

Odessa is absoluut een leuke stad, maar ik zou er denk ik niet willen wonen. Sowieso zou ik voorlopig niet naar de Oekraine verhuizen gezien de ongeregeldheden daar. Daarnaast verwacht ik dat Beugelsdijk eerst zal willen kijken of hij binnen West-Europa nog stappen kan maken voordat hij voor het geld kiest. Persoonlijk denk ik dat zijn top bij middenmoot Eredivisie ligt.

22 januari 2014 om 15:03

Ik denk niet dat Beugelsdijk daar iets vanaf weet, laat staan dat hij Oekraïne kan aanwijzen op de wereldkaart. Geweldige speler! Denk dat hij in de Eredivisie nog wel wat stappen kan maken en hoop hem nog langer te zien op de Nederlandse velden. Dit soort spelers maken onze competitie het kijken waard.

Niet dat Beugelsdijk heel goed is ofzo, maar de hele manier waarop zorgt voor sympathie.

Beugelsdijk is voetballend toch wel echt een van de minste voetballers van de Eredivisie. Hij is erg lomp en is gewoon neergezet om ballen zo hard mogelijk weg te schoppen. Speelt nooit echt uitzonderlijk goed. Als ADO afdaalt daalt Beugelsdijk gewoon mee, geen Eredivisieclub zal interesse in hem hebben. En clubs als Chronomets zullen hem nog fatsoenlijk betalen ook! Gewoon meteen gaan

22 januari 2014 om 15:01

Ik denk dat hij met zijn ervaring, wilskracht en kopkracht voor elke promovendus een aanwinst zou zijn. En met wat beter voetballende verdedigers om hem heen zou ie als pure mandekker ook best een mooie carriere in de eredivisie kunnen hebben.

Ado is zijn plafond, als je het mij vraagt. Beperkte voetballer die alleen goed kan koppen.

Beugelsdijk is echt een ras Hagenees. Hij moet lekker zijn hele leven bij ADO blijven of aan het einde van zijn carrière nog een keer ergens gaan cashen bij een houthakkersploeg in Verwegistan, want het is en blijft een hele, hele, hele matige voetballer.

Ze zijn wel door in de europa league

Beugelsdijk moet de motivatie zijn voor elke jonge voetballer. Als hij het kan halen waarom jij dan niet?

Ik vind hem echt een ontzettend slechte voetballer. Af en toe hard verdedigen en een bal wegtrappen kan hij wel. Hij traint ook elke dag hiervoor. Nee ik ben niet onder de indruk. Ik hoop wel dat er een mooie club voor hem komt, dan hij lekker cashen en zo financieel onafhankelijk worden.

Tommie is een cultheld daar, die moet echt blijven.
En als hij ooit weggaat gewoon lekker Kick & Rush gaan spelen in een Engelse Competitie.

Beugelsdijk is een parodie op een profvoetballer , wat een houthakker zeg
heeft niks met voetbal te malem wat die gast doet

Mensen kijken niet genoeg wedstrijden van den haag als ze zeggen dat deze jongen nooit goed speelt, Ja hij klungelt soms ja hij is lomp en kan niet opbouwen. Dit weekend zag ik echter bij utrecht anders ook een verdediger staan die ze mannetje telkens liet lopen. De verdedigers in de eredivisie zijn gewoon niet goed.

Deze jongen is voor ons wel van belang ook al schiet hij alles naar voren of kopt hij alles weg, dat is in mijn ogen een prima verdediger en er zijn genoeg spitsen in de eredivisie die anders moeite hebben om tegen hem te spelen hoor,

Het mooie aan deze jongen is dat hij altijd het team op de eerste plek zet en vecht als een leeuw en dat is waar wij in den haag van houden. Het maakt niet uit als je verliest dat is geen schande als je er maar voor wil werken. en zeg nou zelf wat is mooier als dat je die gozer tegen komt met oud en nieuw ergens in duindorp met een biertje in ze hand die gaat kijken hoe het vreugde vuur wordt opgebouwd

Lachen dit, tommie gaan en zakken vullen', gun je dit en vind het mooi

Afgelopen wedstrijd nog een moment gezien waardoor ik mij realiseerde dat Tommie de enige speler is in het huidige elftal van Den Haag met de echte Haagse voetbalmentaliteit. Den Haag kreeg een corner in de 1e helft (dus goal van NEC voor het uitvak). Het uivak begint massaal ''tommie'' te roepen om aan te geven dat die bal naar hem mag. Vervolgens zie je hem, met tanden ontbloot, een soort kopstoot aan de lucht voor hem geven. Strak van de adrenaline en de wil, nog net geen leterrlijk schuim op z'n bek. De verlichaming van de vechtlust die het publiek zo graag ziet.

Aangezien Beugelsdijk puur een verdediger is die zijn man uitschakelt, meestal zonder voetbalende oplossingen, zal hij niet snel op een hoger niveau slagen ben ik bang. Daarnaast helpt het hem waarschijnlijk enorm om zo'n publiekslieveling te zijn. Als hij zich nu ergens in de voormalige Sovjet moet gaan bewijzen bij zo'n soort club lijkt de kans toch groot dat dat niet positief voor hem uitpakt.

Overigens kan ik critici van Beugelsdijk die beweren dat je niets aan hem hebt de uitwedstrijd tegen Ajax van vorig seizoen aanwijzen. Hierin heeft hij, al was het door ballen wegrossen, erg veel gevaar rond de 16 weggerost waardoor er pas in de laatste 5 minuten een gelijkmaker door Ajax kon worden gescoord. Beugelsdijk is nu eenmaal de wedstrijd enorm op dreef en kan zijn man er niet langs, of heeft hij een matige wedstrijd waar hij op slechts 2 momenten na weinig goed doet. Alleen de die vechtlust helpt hem dan, in de hoop dat dat een deze weken ook eindelijk eens kan overslaan op de rest van de spelersgroep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.VVV-Venlo16-2
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
L. KoopmansKeeper120
J. AmofaVerdediger120
B. KemperVerdediger121
D. Moreo KlasMiddenvelder121
S. SteijnMiddenvelder125
V. BesuijenAanvaller124
A. ĆatićAanvaller123
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

45 fans
Verdediger, 31 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Sparta Rotterdam 5 0 1 0
2020/2021 Sparta Rotterdam 30 2 6 0
2019/2020 ADO Den Haag 19 1 5 1
2018/2019 ADO Den Haag 26 0 12 0
2017/2018 ADO Den Haag 26 2 7 0
Laatste voetbalnieuws

FC Groningen mag niet klagen met gelijkspel op Het Kasteel

Sparta Rotterdam en FC Groningen hebben elkaar zondagmiddag in evenwicht gehouden. Op Het Kasteel kwamen de twee laagvliegers van de Eredivisie niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Beide doelpunten vielen voor...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren