Fer maakt overstap van FC Twente naar Norwich City

Zaterdag, 13 juli 2013 om
/

Leroy Fer verruilt de Eredivisie na zes seizoenen voor de Premier League. De 23-jarige middenvelder gaat vier seizoenen aan de slag bij Norwich City. Die club trok Ricky van Wolfswinkel reeds aan en was ook van plan Ola Toivonen en Toby Alderweireld te kopen. De Zweedse schaduwspits en de Belgische verdediger zeiden echter ‘nee’. Fer gaat wel met enthousiasme aan de slag bij the Canaries.

Voorlopig bevestigt Norwich de komst van Fer alleen nog via het officiële Twitter-kanaal van de club en via de website. Het laat weten dat de middenvelder zich voor vier jaar verbonden heeft, maar doet geen mededelingen over een transfersom. Ook wordt Fer zelf nog niet aan het woord gelaten. De uit Zoetermeer afkomstige international (twee caps) kwam van 2007 tot 2011 uit voor Feyenoord; daarna trok hij naar FC Twente.

Bij FC Twente had hij het in zijn eerste seizoen goed naar zijn zin. Halverwege zijn tweede seizoen, in januari, liep hij echter een transfer naar Everton mis. The Toffees trokken zich vlak voor het einde terug en een verhaal uit Fers privéleven lag plotseling op straat. Dat stak de middenvelder, die aangaf in de zomer graag alsnog weg te willen. Everton kwam niet voor hem terug, maar met Norwich gaat zijn droom om in Engeland aan de slag te gaan alsnog in vervulling.


Poll

Leroy Fer heeft een goede keus gemaakt


Gerelateerd

92 reacties (laatste reactie door koezo123)

Wat zou het transferbedrag zijn? In ieder geval een goede transfer voor Fer! Norwich doet goede transfers en hij zal daar goed passen denk ik! Wel weer een aderlating voor Twente hoor.

13 juli 2013 om 19:22

Denk rond de 8. Gokje, zonder bronnen.

13 juli 2013 om 19:28

Toch een zeer mooi bedrag nog als dat zo is, ben benieuwd wat Twente nu gaat doen.

13 juli 2013 om 19:40

Een fatsoenlijke linksback kopen en een spits: Makienok

13 juli 2013 om 19:53

Ze hebben toch interesse in Koppers? Lijkt me een prima aanwinst, degelijke verdediger waar de rek nog niet uit is! Moet als ik de berichtgeving moet geloven tussen de 6-8 ton kosten.

13 juli 2013 om 20:31

Feyenoord zal daar toch wel een opleidingsvergoeding van krijgen?

13 juli 2013 om 21:20

Ik denk Claudemir van Kopenhagen. Let maar op. In de winterstop was het nog Claudemir en Djuricic.

13 juli 2013 om 19:25

Ik heb gehoord dat het bedrag rond de 5,5 Miljoen ligt.

13 juli 2013 om 19:29

Ik las zojuist 7 miljoen. haha, we zullen zien.

13 juli 2013 om 19:34

@turk052
Dat zou dan wel erg dom zijn van Twente. Dan lijden ze gewoon verlies op die jongen.

13 juli 2013 om 20:31

VI maakt melding van 7 miljoen euro.

13 juli 2013 om 21:25

Fc Twente krijgt een bedrag nabij de 8 miljoen.

Eindelijk zijn we verlost van deze man. Hij belichaamt de afbreuk van de laatste 2 seizoenen van Fc Twente. Hij is het symbool van de pech en matige inzet van de laatste 2 jaren.

Met alle respect het is een zeer goede voetballer, met heel veel potentie. Maar wij hebben weinig aan hem gehad. Hopelijk vangen we voor hem nog een miljoentje of 8 die we kunnen investeren in een fatsoenlijke linksback.


13 juli 2013 om 19:15

Scoorde hij niet aan het begin van deze(of vorige)seizoen veel belangrijke doelpunten? Hij heeft Twente geen prijzen bezorgd maar hij heeft toch wel redelijk tot goed gepresteerd bij Twente of zie ik het verkeerd, hij toch door zijn goede spel een plaats bij Oranje(voor zijn blessure) afgedwongen.

13 juli 2013 om 19:17

Klopt begon aan het begin van het vorig seizoen heel sterk en was de beste man aan de kant van Twente, raakte toen jammer genoeg geblesseerd en heeft daarna tot nu toe niet zijn oude niveau hervonden.

13 juli 2013 om 19:21

Hij heeft inderdaad een belangrijk doelpunt gemaakt in de europa leaque tegen Bursaspor. Hij was toen zeker in vorm en maakte grote stappen. Helaas raakte hij geblesseerd in een interland van het Nederlands elftal. Daarna heeft hij zijn vorm niet teruggevonden, maar wat mij het meest irriteert is dat hij ook geen inzet toonde, zich belachelijk voordeed in de media en niet heeft geleefd voor de sport.dat mag je toch wel verwachten van deze jongeman die een behoorlijk salaris opstrijkt?

13 juli 2013 om 19:41

Ja precies, begin vorig seizoen was ik echt héél erg onder de indruk. Hij heeft er toen 8 gescoord meteen (waar hij vervolgens ook ongeveer op is blijven hangen helaas). Heel jammer met die blessures, het was anders totaal anders gelopen vorig seizoen en daarvoor waarschijnlijk...

Maar goed, dit is eigenlijk het eerste seizoen dat ik wat dat betreft wat minder zonnig in zie. Hetgeen niet er is, die tijden heb je ook als fan...

13 juli 2013 om 19:24

Natuurlijk is hij heilig en dat blijft hij ook. Na 2 seizoenen matig voetbal kan het alleen maar beter gaan, ik heb er zin in.

13 juli 2013 om 19:35

Jij weet totaal niet waar je over praat en praat alleen maar Derksen en al die andere sensatie krantjes/blaadjes na die er geen verstand van hebben.

Twente had vorig jaar meer dan genoeg creativiteit of wil jij zeggen dat Guttierez, Tadic, Chadli en eventueel rosales geen creatieve spelers zijn? Helaas is elke speler die ik hier opgenoemd heb een deel van het seizoen geblesseerd.

Twente heeft van alle clubs in de eredevisie vorig jaar het meest op nummer 1 gestaand, net zoals het jaar daar voor en het jaar daar voor en daarvoor. Twente heeft het in de winterperiode gewoon helemaal verprutst waar we chadli,guttierez,bjelland etc. moesten missen. Daarnaast hadden we ook een waardeloze spits.

Dat je Brama afvalt bewijst dat je Derksen napraat, Brama was vorig jaar samen met Douglas en Rosales 1 van onze 3 beste spelers.

Munsterman bepaalt natuurlijk zelf niet wie er in aanmerking komen om gehaald te worden door Twente. Dat word uitbesteet aan het Technisch hart: Schreuder en Co. En daar zit juist het probleem. Wanneer ik de naam van Michel Jansen zie als coach van Twente begin ik al bijna te huilen en Schreuder is nog lang niet klaar om trainer te worden bij Fc Twente, laat het hem eerst proberen bij de beloften in de jupiler leaque.

En op dat laatste punt heeft Joop wel gefaald. Het is Joop al 3x achter elkaar niet gelukt een geschikte trainer te vinden voor Fc Twente.

13 juli 2013 om 19:42

Je hebt er meer zin in dan vorige 2 seizoenen?
Welke oude / nieuwe spelers geven je dat idee? De enige persoon waar ik tot nu toe van denk dat hij echt wat gaat toevoegen is Bjelland, de "oude nieuweling".

13 juli 2013 om 20:17

@deveste

Je hebt op bijna alle punten volkomen gelijk, uitgebreide reactie waar Derksen en de doorsnee supporter van andere clubs niet zo diep over hebben nagedacht. Bij die 3 trainers vond ik dat Preud'homme Twente prachtig liet voetballen, pakte alleen onrust misschien niet strak genoeg aan alleen dat kun je andere trainers ook verwijten. Er lag een basis voor een langere samenwerking alleen hij kon keren zoveel verdienen en verliet de club, dan kun je Munsterman denk ik niet kwalijk nemen dat hij geen miljoenen per jaar uitgeeft voor de trainer.

13 juli 2013 om 21:15

Adriaanse deed hey wel goed met Twente met zijn aanvallende speelstijl alleen jammer dat hij weg moest omdat MC Claren moest gaan komen.

13 juli 2013 om 22:59

Adriaanse haalde de hele organisatie overhoop en was een gevaar voor de club.

14 juli 2013 om 11:08

Nee, Adriaanse deed het totaal niet goed. Het enige wat goed ging waren de punten. Verder dramatisch voetbal en veel onrust in en buiten het veld....

13 juli 2013 om 19:28

Hij zal denken: ''eindelijk ben ik af van Twente'' Fer hoort gewoon in de Premier League, hij is in de Mickey Mouse league al uitgeleerd, en is toe aan een nieuwe stap. Hoop voor hem dat Norwich een tussenstap is zodat hij bij de subtop van de Premier League kan komen.

13 juli 2013 om 20:20

Beetje jammer dat je in elk topic over Mickey Mouse League begint, beetje denigerend. Verder natuurlijk goede stap voor Fer hij gaat veel spelen in de beste competitie ter wereld en zal zich verder ontwikkelen.

13 juli 2013 om 19:28

De Veste dat je nog niet zegt dat jullie er sterker op geworden zijn met het vertrek van Fer. Denk dat Twente rond de plaats zal spelen die jullie denken aan miljoenen te hebben ontvangen voor Fer nl. 8.

13 juli 2013 om 19:38

Fer is zeker een goede speler, maar hij sprong er bij Twente niet boven uit. Hij is blijven haken op zijn niveau die hij had bij Feyenoord. Hij heeft 1 goede periode gekend en daar ook het nederlands elftal behaalt, maar naar zijn blessure heeft hij niks meer laten zien. Zelfs geen inzet, daarnaast kwam hij ook met rare verhalen in de media en daar houden wij niet van in Twente.

Met de miljoen die wij voor Fer,chadli en Michaylov gaan ontvangen kunnen we ons prima versterken, maar de vraag is of dat zin heeft omdat we aardig wat talentjes hebben rondlopen op het middenveld. Nl. Eghan, Promes , Guttierez. Daarnaast hebben we aan wout Brama ook nog een zeer goede speler.

13 juli 2013 om 22:35

Liever zonder Fer op plaats 8 dan met Fer op plaats 6. Ik hoop Danny dat dit je voldoende zegt. Mogelijk van de week in de krant dat ze Cabral er gratis hebben bij gekregen.

13 juli 2013 om 23:31

T.dirk.het zegt me helemaal niks. Vindt Fer een goede voetballer maar jullie die een Twente hart hebben weten waarschijnlijk meer ins en outs dan ik. Het is daarom beter dat je dat ook schrijft dan een onbeduidend antwoord geven van liever op 8 zonder dan op 6 met Fer. Verklaar je nader.

14 juli 2013 om 11:10

danny6
sterk zijn is relatief. Het gaat om eenheid en compassie en... betrokken bij Twente. Als je niets bijdraagt op die drie punten, kan iemand beter vertrekken. Die plek op de ranglijst komt later wel weer.

13 juli 2013 om 19:44

@deveste
Ja aan hem heb je weinig gehad zeg eerlijk is eerlijk ik vond hem een van de betere bij Twente en ik als feyenoorder vond het ook jammer toen die wegging maar aan hem weinig gehad eerder super veel.

13 juli 2013 om 19:48

@gio1999

Ik heb Twente 2x 6de zien worden de afgelopen 2 seizoenen hier bij Twente. Wat hebben we aan hem gehad?

Speelde begin vorig seizoen zeker goed en haalde ook terecht het Nederlands elftal. Twente speelde toen nog mee om de titel en heeft daarom ook de meeste dagen aan kop gestaan van de eredevisie.

Fer raakte geblesseerd, kwam terug. Kon zijn niveau niet meer behalen. Toonde geen inzet, kwam in de media met domme dingen.

Hij heeft geen prijzen gewonnen hier, hij heeft ons niet aan europees voetbal weten te helpen.

13 juli 2013 om 20:01

Ja maar geef toe als je er aan een veel had was dat Fer ( zonder chadli en Tadic meegerekend ) hij was misschien in jouw ogen niet zo best maar in de ogen van de manager van Norwich city wel en die weten dat beter dan wie dan ook hier ik vond het dus wel een erg bruikbare speler want wat heeft Brama dan voor toegevoegde waarde helemaal niks en Fer was juist erg goed op het middenveld en dat jullie 2x 6e zijn geworden komt door Mcclaren's clean shit die alleen maar op de verdediging ging en daardoor bij de spelers het zelfvertrouwen kwijt raakten wat wel logisch was.

13 juli 2013 om 22:36

@gio
volgens mij is Feyenoord na het vertrek van Fer er ook alleen maar beter op geworden.

14 juli 2013 om 08:13

@tdirk
Ja maar met Fer waren ze nog beter dan dat ze waren.

Ben zeer benieuwd of hij het gaat waarmaken,fysiek kan hij daar wel mee denk ik.
Ook mooi voor de kassa van mijn club

Eindelijk kunnen we verder, er is nog genoeg werk aan de winkel !

als het 8 miljoen is krijgt feyenoord in totaal bijna een half miljoen

Hangalow

In briefjes van 10 slim dan komt de heli ook vol

13 juli 2013 om 19:24

Komt dat met de helikopter ?

13 juli 2013 om 19:56

Bedankt voor je sportieve reactie !

13 juli 2013 om 23:00

Dan moet je bij Norwich zijn, die betalen de opleidingsvergoeding enzovoorts.

Norwich City kan rekenen op een aanwinst Fer is een zeer sterke speler en Norwich City wordt ook nog sterker ze hebben al wat goed aankopen gedaan zoals van Wolfswinkel. Ik zie Norwich City wel langzaam een subtopper worden als ze zo doorgaan met transfer.

13 juli 2013 om 20:27

Van Wolfswinkel, leuke aankoop voor de penalties. Helaas voor Norwich dat voetbal uit meer bestaat...

Mooie stap voor hem. Kan bij Norwich erg belangrijk worden. Hij is zowel aanvallend als verdedigend sterk. Hij is fysiek en in de lucht erg sterk dus denk ik dat hij wel in de PL past.

13 juli 2013 om 19:17

Ja belangrijk in de strijd tegen degradatie. Hopelijk heeft hij in zijn contract staan dat hij voor een dubbeltje de deur uit mag, in het geval ze degraderen. De kans is zeker aanwezig dat hij na volgend seizoen in de championschip aan de slag moet. Norwich is zeker geen hoogvlieger in Engeland en snap dan ook niet waarom Fer naar deze club wilt. Ik wens hem alle succes bij Norwich en dat hij na een seizoen schitteren een stap omhoog maakt in de Bpl.

13 juli 2013 om 19:24

Norwich is goed bezig om zich te versterken hebben al fer, wolfswinkel en redmond gehaald en zijn nogvniet klaar ze kunnen zomaar in de middenmoot eindigen dit jaar. Lage premier league teams zijn ook goed om later hogerop te kunnen.

13 juli 2013 om 19:26

Klopt helemaal wat je zegt, maar je moet ook toegeven dat deze club zelfs met de aankopen van Fer en van Wolfswinkel onzettend moet knokken om de BPL te blijven. Het verschil tussen degraderen en meestrijden voor europa is in Engeland meestal maar 10 punten. Net zoals vorig jaar waar QPR en Wigan degradeerde en die hadden en hebben betere selectie's.

Afgelopen seizoen voor de winterstop speelde hij fantastisch als meest vooruit geschoven middenvelder. Daarmee haalde hij ook het Nederlandse Elftal. Na de misgelopen transfer en blessure moest hij als verdedigende middenvelder spelen. Mede door de blessure van Brama. Al dacht ik persoonlijk dat hij dat ook heel goed zou moeten kunnen kwam hij daar toch minder goed tot zijn recht.

Hopelijk kan FC Twente zich nu van het transfergeld goed gaan versterken, want dat is echt nodig. Leroy bedankt dat je voor ons hebt gespeeld en hopelijk heel veel succes bij je nieuwe club.

Prima deal van Twente, Fer lijkt me niet echt een toffe jongen voor in de groep, daarnaast heeft hij nooit zijn stempel kunnen drukken op het spel van Twente, vaak te wisselvallig en uiteraard veel blessures.

13 juli 2013 om 19:22

Lees: lijkt me, puur gebaseerd op de indruk die deze jongen op mij maakt via internet, tv. That's it. (zoals 90 procent van alle leden hier op voetbalzone doen, dus welkom bij voetbalzone)

13 juli 2013 om 19:44

Moest grinniken om die laatste zin :$

En Cristiano hij staat er inderdaad om bekend dat hij als een druktemaker manier de 'sfeermaker is'. Maar de manier waarop hij zich heeft uitgelaten in de media laten ook een andere kant zien. (persoonlijk laat ik het gewoon in het midden hoe hij als persoon is. )

Goede aankoop van Norwich City. Vind hem een typische box-to-box speler en die zien ze graag in Engeland.

Een speler die prima mee kan in de Premier League, fysiek goede box-to-box speler. Al vind ik Norwich minder dan Everton, helaas voor Fer dat die transfer niet doorging.

Mooie transfer voor hem. Valt me wel op dat er veel bepalende spelers verkocht worden... en de transferwindow duurt nog 1,5 maand.

13 juli 2013 om 19:25

Dat is toch altijd zo? De beste spelers worden verkocht, zo gaat dat bij elke club die niet aan de absolute top staat.

Tja, ik vind het erg jammer dat een speler als Fer weg is uit de Eredivisie. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij gaat slagen in Engeland!

Toch wel jammer dat Toby al heeft afgezegd..

Als hij zich weer vol gaat geven voor de club waarvoor hij speelt kan het een sensatie worden, hij is fysiek sterk, heeft een enorm loopvermogen en kan ook nog scoren moet alleen zijn hoofd er bij blijven maar anders is het in potentie een echte topper.

Past ook met zijn speelstijl in de Premier League, een van de meest talentvolle middenvelders samen met Maher, zou als hij zich verder ontwikkelt een fantastisch en compleet middenveld kunnen vormen met Strootman daarbij.
De techniek en finesse van Maher, het loopvermogen en de fysieke kracht van Fer en de leiderscapaciteiten van Strootman, is een ideaal middenveld.

Veilige vervolgstap. Toch ergens wel treurig dat het ''nietige'' Norwich City de beste/betere spelers van de Eredivisie haalt. Tadic is nu nog de enige speler bij Twente die het verschil maakt, ik verwacht dat Chadli de volgende is die vertrekt.

Goed voor zowel Fer als Twente. Ik heb gehoord dat het bedrag rond de 7 miljoen ligt. Een mooi bedrag wanneer je kijkt naar zijn prestaties van het afgelopen jaar. Hij was namelijk niet heel erg goed. Nu gauw werk maken van Corona en wanneer dat niet lukt, Mokthar. En gauw Makienok aantrekken.

In mijn ogen echt een box to box speler. Wat is Norwich lekker bezig zeg! Waarom proberen ze niet Emanuelson los te weken bij Milano?

En over Fer, echt een beer van een vent natuurlijk die past bij het Engelse voetbal. Goede aankoop!

Bewijst toch maar dat Ajax en Psv nog altijd groter
zijn dan FC Twente. Drie spelers van ongeveer dezelfde leeftijd en zelfde status bij hun club die de keuze krijgen nar Norwich te gaan, maar alleen de speler van FC Twente loopt er warm voor. Heeft natuurlijk alles te maken met salaris en overige mogelijkheden. Hoe dan ook een goede transfer voor Fer, hij kan zich daar in de kijker spelen bij een grotere club. Laten we eerlijk zijn.. Fer is een volwassen speler met heel veel potentieel en nog altijd erg jong. Een van Nederlands grootste talenten die het bij Feyenboord en Twente goed heeft gedaan en ook al twee interlands achter de naam heeft.

13 juli 2013 om 19:34

Fer heeft natuurlijk een behoorlijk mindere periode gekent bij Twente. Zowel op voetballend gebied als privé. Wanneer de geruchten kloppen waren alleen Everton en Norwich geïnteresseerd. Wanneer er dan geen grotere club komt, wat te maken kan hebben met wat ik hierboven beschreef, moet je een keuze maken. Dat heeft niet per direct met de grootheid van de club te maken.

Goed bezig dat norwich, beetje jammer dat toivonen en alderweireld een beetje een te hoge pet van zichzelf ophebben, prima club dit voor hun nivo, een hogere club komt toch niet voor ze!

Heeft Norwich een Nederlandse eigenaar net als Swansea, want ze kijken veel rond in Nederland.
Of ze hebben een goede scouting.
Als ze ook Toivonen en Alderweireld hadden gehad, konden ze zich moeiteloos spelen voor de middenmoot.

13 juli 2013 om 19:44

Dat zeiden ze over QPR ook met sterren zoals Julio Cesar, Taraabt , Remy en Cisse. Maar die degradeerden ook. De BPL is weer een stap hoger en het verschil tussen degraderen en eindigen in de middenmoot is soms maar 3 puntjes.

Hebben mensen enig idee of we bij Twente nog wat toevoegingen tegemoet mogen gaan zien? Of zal het echt 100% een overbruggingsjaar worden? (niks mis mee na die glorieuzere jaren naar mijn mening...)

Geruchten over Corona, Claudemir (laatste tijd minder), Makienok e.d. doen nog steeds de ronde. Zelfs Holla heb ik voorbij horen komen..

13 juli 2013 om 19:49

Mokhtar en Koppers.

13 juli 2013 om 19:54

Jopie22

Aub niet zeg, heb je weer 2pletjes erbij. Daar hebben we toch helemaal niks aan?

13 juli 2013 om 19:55

Ja die 2 heb ik ook nog meegekregen...

@ Deveste: Voor hetzelfde geld pakt het enorm goed uit.
Je kan nog niet op voorhand zeggen of het een Plet of een Chadli zal blijken.

13 juli 2013 om 20:01

Mokhtar zie ik graag komen wanneer Corona niet komt. Mokhtar is een getalenteerde speler. Hij is redelijk snel, heeft een actie in huis, en heeft een goede trap. Ik denk echt dat daar veel uit te halen valt!

Koppers is ook wel een getalenteerde jongen, alleen ben ik bang dat hij (tot nu toe) gewoon te kort komt voor het niveau Twente.

13 juli 2013 om 19:53

Ja ik denk dat het een 3de overbrugginsjaar word. Ookal hoop ik wel dat die Corona wordt aangetrokken, dat is echt een geweldig talent. Zal helaas wel moeilijk worden want de rest van de wereld incl. Barcelona en Juventus zitten ook achter hem aan. Makienok zal denk ik wel komen boomlange spits met karakter. En zelf hoop ik dat er een fatsoenlijke linksback word aangetrokken en dan heb ik het niet over Koppers.

Verwacht veel van Fer prima aanwinst voor Norwich city dat steeds beter wordt met de aan kopen nog een paar van die aan kopen en Norwich city is afgeschreven als degradatie kanidaat.

Norwich is lekker aan het shoppen.
Met deze aankopen is het toch mogelijk om in de PL te blijven lijkt me!

Wat heb je nou aan 7 a 8 mil als je hem gekocht hebt voor 5?

13 juli 2013 om 20:28

je speelt quite (inclusief salaris) en je hebt 2 jaar een middenvelder gehad die bij tijd en wijlen prima speelde en punten pakte voor Twente.

13 juli 2013 om 20:33

Hij heeft 6 miljoen gekost.

13 juli 2013 om 20:48

Tja daar heb je dus helemaal niks aan gehad. Je speelt quite en een half jaar lang heb je een ongemotiveerde speler gehad. Meneer Fer heeft dus hooguit zo'n 30 wedstrijden zijn best gedaan. Sorry hoor maar wat een waardeloze kwast ben je dan.

Een hele prima aankoop van Norwich. Ik denk dat Fer het daar prima gaat doen, met zijn fysiek kan die prima mee in de EPL.

Eindelijk richting de premiere league. Ik denk dat hij en Norwich het wel redelijk gaan doen dit jaar.

Bouw eerst t stadion nou eens af en beschouw dit als n overgangsjaar.
Eerst massa creeeren, daarna investeren in spelers. Niet andersom.
Komt toch niet in de top 3, ook niet als je alle transfergeld meteen weer uitgeeft.
Dank God dat je voor Fer nog 2 mio winst pakt-salaris moet je nooit meerekenen, al eerder uitgelegd hier.

Mooie club voor Fer maar Swansea of Aston villa zou ook prima bij hem passen.
Dat wordt afscheid nemen van al zijn vriendinnen van de middelbare school.

Ik denk dat dit een prima transfer is voor Leroy Fer, prima voetballer en nog jong. Ik denk dat z'n top ligt bij een club als Everton of Newcastle United. Ga hem absoluut volgen bij Norwich!

Nu Fer naar Norwich gaat valt het me op dat een hoop Feyenoorders hem weer zo'n goede voetballer vinden.

14 juli 2013 om 11:13

Valt je dat op? Het zou juist verrassend zijn als ze consequent en reëel zouden zijn.

Norwich is een juiste club voor Fer, een fysieke speler met kwaliteit. De club zelf is in ontwikkeling ik zie Fer met de club meegroeien.

Voor de 8 mln voor fer kunnen we weer lekker shoppen. Ze moeten sowieso makienok halen en koppers anders hebben ze weer geen goeie spits en linksback net als vorig jaar. Het liefst nog een aanvaller en middenvelder (moktar bijv.)

14 juli 2013 om 19:42

5.5 miljoen gekregen,niet 8 mil.

bron: transfermarkt.de

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Norwich City

Stand
Actuele wedstrijden

76 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 januari
Krzysztof Piatek wordt dinsdag medisch gekeurd en zet daarna zijn handtekening onder een contract tot medio 2023 bij AC Milan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren