Autofan
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 10 juni 2011
  • Autofan
  • 86 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 377
  • jaar (--)
  • 5
Persoonlijke berichten
18 juli 2013 om 19:53
#15

Hoezo zat je eigenlijk in de meepraat wedstrijd van een club als Qarabag?

18 juli 2013 om 20:26
#16

Z waren er 3 jaar achter elkaar dicht bij om de groepsfase te halen maar in de laatste voorronde moesten ze tegen respectievelijk Twente, B. Dortmund en Club Brugge. Hopelijk lukt het dit keer met een gunstige loting wel om de groepsfase te halen :)

Vorige jaar had Neftci(ook Azerbeidzjan) wel de groepsfase van EL gehaald. En ze hadden ook nog eens gelijk gespeeld(2-2) tegen Inter.

26 juli 2013 om 14:06
#17

Had niet verwacht dat Gefle nog door zou gaan. Ik ken ze niet dus kan ook niet zeggen of we een kans hebben om door te gaan, maar we hebben van sterkere teams gewonnen. Het gaat wel moeilijk worden maar kansloos zijn we niet(denk ik).

16 mei 2015 om 20:49
#18

Dank je wel Dankzij een doelpunt van Leroy is de kampioenschap zeker. Voor de tweede keer oprij en derde keer in de historie. Wist ook niet dat je de stand in de gaten hield

25 mei 2015 om 22:35
#19

Ja Inter was dit seizoen sterk en heeft het ons erg lastig gemaakt. Vooral tegen de kleinere clubs scoorden ze veel. Maar daarnaast heeft Qarabag ook veel blessure gehad en ook veel meer wedstrijden gespeeld(europa League). En in de eerste speelronde was Qurbanov de nieuwe buitenlanders regel vergeten. In de 72 min. haalde hij een Azerbeidzjaanse voetballer eraf voor een buitenlandse, waardoor Qarabag 6 buitenlanders op het veld had terwijl er maar 5 zijn toegestaan. Daardoor kreeg Qarabag een 3-0 technische nederlaag terwijl ze met 0-3 hadden geworden.

Maar volgend seizoen zullen we niet zo veel concurrentie hebben denk ik. Inter is zo goed als failliet en moeten hun spelers verkopen. Vijf basis spelers zijn al vertrokken(twee naar Qarabag) en er zullen nog meer volgen. Ze mogen van de bond ook geen Europees spelen volgend seizoen. Qarabag heeft zich al met drie spelers versterkt en nog belangrijk Leroy George heeft vandaag zijn contract met twee jaar verlengt. Heb gezien wie onze potentiële tegenstanders zijn in de CL en alle Trencin kan een bedreiging worden. De rest moet makkelijk te doen zijn.

De grootste concurrenten zullen waarschijnlijk Qabala en Neftchi worden. Qabala was dit seizoen al erg sterk en hebben zich al aardig versterkt. Neftchi is elk jaar de concurrent en zullen ook nog wel wat versterkingen halen.

12 juli 2015 om 00:25
#20

Nou word niet echt bang bij die naam :) Zie ze niet echt als een bedreiging en verwacht niet dat ze gaan verassen. Met Reynaldo in bloed vorm, Namiq Alasgerov die terug van blessure is en de nieuwe aankopen moet Rudar te pakken zijn. Eerste voorronde is ook eigenlijk nooit een probleem, pas vanaf de derde voorronde word het spannend.

12 juli 2015 om 21:06
#21

Ik kijk de wedstrijden meestal op idmanxeber.com

Das een nieuws website en ze zetten daar ook de wedstrijden van Azerbeidzjaanse clubs. Je kunt de hele wedstrijd kijken of een samenvatting. Allleen is je commentaar wel in het Azeri :) Bovendien is het gewoon een legale stream. Als je gaat kijken klik dan op het kopje: Qarabag-Rudar: Canli Yayim, is ook een prima kwaliteit, net alsof je op tv kijkt.

14 juli 2015 om 22:40
#22

Breaking News: Qarabag heeft vandaag Rydell Poepon gecontracteerd. Hij heeft voor twee jaar getekend en zijn naam is ook op de lijst gezet voor de wedstrijd van morgen. Ben daar niet echt blij mee. Hij heeft het nergens goed gedaan en zelfs in de tweede divisie van Frankrijk waren zijn statistieken belachelijk slecht. Heb een foto van hem op het vliegveld in Baku gezien en moet zeggen dat ik niet echt blij word van zijn dikke buik.

15 juli 2015 om 05:35
#23

Je zult nergens vinden wat hij heeft gekost. Salarissen en transfersommen in Azerbeidzjan worden nooit bekend gemaakt. Maar hij had nog een contract voor een jaar dus denk niet dat hij 600k heeft gekost. Zo veel betalen ze ook never nooit voor een speler in Azerbeidzjan. De meeste spelers die daar heen gaan zijn transfervrij en het zou me ook niks verbazen als ze Poepon gratis hebben overgenomen.
Een basisplaats zal hij denk ik nooit afdwingen. Reynaldo is minimaal twee klasse beter en de beste speler van de competitie. Hij is waarschijnlijk als backup gehaald, want Reynaldo is de enige die in de spits kan. Maar ook als backup had ik liever iemand anders gezien. Poepon heeft zo'n beetje overal gefaald.

15 juli 2015 om 21:27
#24

Ik zal je nog een link met een samenvatting sturen. Opzicht ging er weinig mis. We hadden controle over de wedstrijd en waren de betere ploeg. Rudar was gewoon met het hele team aan het verdedigen, we kwamen gewoon niet door hun muur heen. Ben natuurlijk wel teleurgesteld in de uitslag, maar het was pas onze eerste officiële wedstrijd. Volgend week een doelpunt maken en we zijn door, want aanvallend is Rudar enorm zwak.

16 juli 2015 om 22:43
#25

Ja Rudar heeft goed verdedigd en gaven niks weg. Verdienen daar alle lof voor. Ik verwacht toch wel dat ze thuis wat meer aanvallend gaan spelen en dan zal het voor ons makkelijker zijn om aan te vallen. Zoals je al zei, aan een doelpunt hebben we genoeg.

Er was inderdaad veel beveiliging. Dat is normaal niet zo, maar vorige week waren er rellen tijdens de EL wedstrijden, zowel in de wedstrijd van Neftchi als van Qabala. Dus hebben ze voor de zekerheid voor extra beveiliging gezorgd om de boel rustig te houden.

19 juli 2015 om 00:12
#26

Celtic is inderdaad een lastige. Maar we hebben afgelopen seizoen tegen goeie ploegen goeie resultaten behaald, dus heb wel een beetje hoop. In het ergste geval belanden we in de play off ronde voor de EL, wat ook niet slecht is.

19 juli 2015 om 00:37
#27

Het zou prachtig zijn als we de groepsfase van de CL halen. Misschien kan het ook helpen om verder te groeien. Met het nodige geluk bij de loting is het niet onmogelijk.

Vanwaar je haat voor Dinamo Zagreb? Wedstrijd tegen Lyon destijds?

7 augustus 2015 om 14:02
#28

Heb je de loting al gezien? Qarabag moet in de play off ronde tegen Young Boys. hebben we eindelijk geluk gehad met de loting, ze waren de zwakste die we konden loten. Het moet te doen zijn.

21 augustus 2015 om 16:18
#29

Mooie overwinning geboekt gisteren. Young Boys had weinig te zeggen. En inderdaad wat een doelpunt. Thuis moeten we het nu afmaken en dan weer de groepsfase :D Qabala hield de Grieken knap op 0-0, hopelijk kunnen ze uit nog verassen

29 augustus 2015 om 12:07
#30

Hey!!! Sorry dat ik zo laat reageer, had twee dagen ban.

Echt ongelofelijk dat allebei de clubs door zijn naar de groepsfase. Qarabag heeft Young Boys kapot gespeeld, maar wat Qabala deed was i.m.o nog knapper. Nu krijgen de fans heerlijke wedstrijden te zien in de groepsfase. Qabala heeft een redelijke groep gekregen. Aleen Dortmund is een ploeg tegen wie ze kansloos zijn. Wij zijn wel in een zware groep terecht gekomen. Spurs, Anderlecht en Monaco. Hoop dat Spurs zoals altijd met een 2e of 3e team speelt. Tegen Anderlecht zie ik wel kansen liggen en Monaco is ook wel te pakken.

Het belangrijkste is dat de groepsfase gehaald is en als ze niet door komen is dat natuurlijk geen schande. Ze hebben allebei ons trots gemaakt!

31 augustus 2015 om 22:12
#31

Haha nee. Ik liet me laptop aan en iemand dacht grappig te zijn door ongepaste dingen te posten. Dat leverde me dus een ban van twee dagen op.

Chelsea is het helemaal kwijt. Spelers die het team vorig seizoen grote uitblinkers waren zijn helemaal uit vorm. Matic, Terry, Hazard, Fabregas allemaal zeer zwak begonnen. Hoop dat ze nog terug in de race kunnen komen, maar ben bang dat de titel nu al verloren is. City gaat als een trein en ik denk niet dat iemand ze kan stoppen. En nu hebben ze ook nog De Bruyne erbij.

Als Qarabag en Qabala niet doorkomen, dan vind ik dat helemaal niet erg, Als klein ploegje de groepsfase halen is al genoeg. De fans krijgen nu hele mooie wedstrijden te zien en de spelers mogen tegen grote clubs en spelers spelen. Zowel de clubs als het land krijgen nu meer naamsbekendheid en niet te vergeten het geld dat het oplevert :)

Malta is een must win wedstrijd voor ons, dus dan zijn we 90 min. lang tegenstanders van elkaar :) Ik ben ook wel fan van landden als Malta, Andorra en San Marino, maar niet als ze tegen ons moeten. Kroatië zal wel weer van ons winnen, maar hopelijk met minder grote cijfers.

Nederland moet nu echt gaan winnen. Het worden twee moeilijke wedstrijden. Ijsland is sterk en kunnen tegen elk groot land verassen en Turkije uit is ook nooit makkelijk. Maar verwacht wel dat Nederland uiteindelijk het EK haalt.

11 oktober 2015 om 13:43
#32

Haha wat denk je zelf? Albanië natuurlijk, hoop dat ze het EK halen. Zou het prachtig vinden om Ansi Agolli op een groot toernooi te zien.

12 oktober 2015 om 10:55
#33

Knap van Albanië dat ze het EK hebben gehaald, dat had vooraf niemand van ze verwacht.

Denk ook niet dat Nederland het nog gaat halen. Ijsland zal er niet vol voor gaan. En eerlijk gezegd zie ik Nederland ook nog wel punten verliezen tegen Tsjechië. Zo sterk vind ik Nederland op dit moment niet. Eigenlijk is het ook een knappe prestatie van Nederland van derde op het WK naar vierde in de kwalificatie ronde. Zo zie je maar wat een goeie trainer kan betekenen.

De 2-2 tegen Malta was echt een schande. Die moet je gewoon winnen. En dan kom je 2-1 achter en maak je in de slotfase pas gelijk. Hoop dat we tegen Bulgarije nog kunnen afsluiten.

14 oktober 2015 om 20:06
#34

Nederland heeft echt hard gefaald. Het diepte punt vond ik toch wel de nederlaag tegen Tsjechië. De talenten vind ik toch niet zo grote talenten. Zowel bij hun clubs als bij Oranje falen ze als ze tegen fatsoenlijke clubs moeten. Turkije had die dag wel alles meezitten. Kazachstan wint en zelf maken ze in de slotfase een prachtige doelpunt. Nu ga ik tijdens het EK Turkije steunen en hopen dat ze een goed toernooi spelen.

Wij zelf hebben een hele slechte wedstrijd gespeeld. Alles ging fout dus die nederlaag is meer dan terecht. Jammer, want we hadden nog een plaats kunnen stijgen in de groep.

5 november 2015 om 22:26
#36

Hey Autofan!

Het gaat prima, bij jou?
Ja Qarabag doet het echt geweldig in de competitie. Zonder al te veel moeite en vaak met een verdeelde b elftal staan we ruim bovenaan. Komende weken wel een zware schema maar verwacht niet dat er wat zal veranderen aan de stand. Ook in de Europa League doen we het aardig. Gewonnen va Anderlecht en vandaag punt gepakt tegen Monaco. Misschien dat we nog wat punten kunnen pakken tegen Anderlecht.

Bij Chelsea heb ik echt geen idee wat er aan de hand is. Spelers als Hazard, Costa, Cesc, Matic hebben vorig jaar prima gespeeld en dit jaar zijn ze om te janken. Denk dat het ook komt omdat Chelsea zich niet heeft versterkt in de zomer en andere clubs wel. Mourinho moeten ze sowieso niet ontslaan. Een slechte jaar kan er gewoon tussen zitten en de fans houden van hem en willen ook dat hij blijft. Hij zal de boel echt wel recht trekken alleen is er een beetje geduld bij nodig.

29 november 2015 om 01:31
#37

Hoi Autofan,

Dit keer moet ik m'n excuses aanbieden voor m'n late reactie. Net als jij log ik ook niet meer zo vaak in.

Mooi om te lezen dat je Qarabag bent gaan supporten. Tot nu toe maken we een geweldig seizoen door. We staan ruim bovenaan in de competitie en Europees we nog steeds een kans om door te gaan. Zelf van Anderlecht winnen en hopen dat Spurs van Monaco wint, dan gaan we op basis van onderling resultaat door. Eerste wedstrijd hebben we al van Anderlecht gewonnen dus denk ik dat het nog wel een keertje kan lukken.

Indrukwekkende lijstje heb je. Maar ik denk dat je tijdens de interland breaks niet vaak juicht :) maar net als jij gun ik die kleine landen ook wel succes. Wij hebben trouwens onze plicht gedaan tegen Moldavië. We hebben gewonnen al was het met een minimaal verschil. Sinds Prosinecki er is doe we het niet zo slecht dus ik kan niet wachten tot de nieuwe kwalificaties beginnen.

3 januari 2016 om 21:50
#38

Hopelijk kan Qarabag zich met een paar goeie spelers(en een fitte Reynaldo) plaatsen voor de groepsfase van de CL. Dat zou echt een droom zijn. Zoals je zegt als Astana het kan moeten wij het ook kunnen. Kampioen zullen we sowieso wel worden, ook al hebben we maar een van de laatste 5 wedstrijden kunnen winnen. Qua niveau zijn we toch wel beter dan de rest van de competitie.

Mourinho inmiddels helaas ontslagen. Zo jammer! Het is echt een schande. Mou werd duidelijk genaaid door een deel van de selectie en wat mij betreft mogen ratten als Hazard, Cesc, Matic, Costa, Oscar allemaal oprotten. Volgend jaar met een nieuwe selectie en een nieuwe trainer opnieuw beginnen.

2 mei 2016 om 00:52
#39

Bedankt voor de felicitaties! Dit was natuurlijk al lang bekend en vandaag is het eindelijk officieel binnen. Het was wel een gekke seizoen. Vanwege de inflatie in het land is de geldkraan dicht gedraaid bij topclubs als Neftci, Inter en Khazar en Khazar kan zelfs nog degraderen. Maar wat nog gekker is is dat Zira en Kapaz waarschijnlijk Europa in gaan. Bij de zijn vorig seizoen gepromoveerd en staan nu tweede en derde. Ze zullen waarschijnlijk allebei na twee wedstrijden eruit vliegen maar vindt hun prestatie dit seizoen erg bijzonder. Nu afwachten tot we weten wie de tegenstander is in de voorrondes en hopelijk kunnen we weer de groepsfase van een Europese competitie halen.

15 mei 2016 om 21:01
#40

Ach ja de titel is al binnen en we speelden met een b elftal. De spelers kunnen zich al gaan richten op hun wel verdiende vakantie en daarna volop door pakken voor Europees voetbal.

Ravan vs. Khazar gaat een spannende wedstrijd worden. Ondanks het slechte seizoen is Khazar Lankaran toch wel een grote naam in Azerbeidzjan met hele fanatieke supporters en normaal gesproken titelkandidaat. Hoop dat ze toch erin kunnen blijven, we hebben vorig jaar met FK Baku al een mooie club kwijt geraakt. Een stad als Lankaran verdient een club in de Premyer Liqa.

27 mei 2016 om 21:42
#41

Khazar heeft de degradatie volledig aan zichzelf te danken. 2-0 voor en dan geven ze het in de laatste min. weg. Dan heb e ook nergens recht op. Vandaag is het trouwens bekend gemaakt dat Khazar ermee kapt. De club is opgeheven en gaat verder als regionale amateur club die zich op jeugd competities richt.ik kan niet zeggen dat ik de club ga missen maar is wel erg zuur voor de fans.

Qarabag heeft trouwens voor de tweede keer op rij de dubbel gewonnen. In de beker finale hebben we Neftci verslagen. Helaas heb ik net als Azerbeidzjan-Andorra ook de beker finale gemist. Helemaal vergeten dat we nog een wedstrijd te gaan hadden.

3 juni 2016 om 14:06
#42

Ja bij de nationale ploeg gaat het niet goed, terwijl ik meer had verwacht onder Prosinecki. Hopelijk zal het tijdens de kwalificaties wat beter gaan.

Dat Inter geen Europees zou spelen was al bekend,maar voor Zira komt het wel aan als een klap. Vraag me af of ze daar ook de geldkraan gaan dicht draaien.hoop het niet wat ze waren met iets moois bezig.

24 juli 2016 om 15:25
#43

Heb je de resultaten van Qarabag in de voorronde nog meegekregen? De eerste ronde hebben we overleefd. Had ook geen problemen verwacht met Dudelange, maar nu moeten we tegen Victoria Plzen. Dat gaat wel een hele lastige worden. We moeten nog minimaal een ronde overleven om dan nog verder te kunnen in de EL, als CL niet lukt.

31 juli 2016 om 14:37
#44

De eerste wedstrijd tegen Plzen geeft hoop. uit gelijkspelen is een prima resultaat. Sowieso is Plzen niet zo goed als ze 4 jaar geleden waren. Thuis voor eigen publiek kunnen we ze verslaan.

Groot respect ook voor Qabala. Klein clubje die uit gelijk speelt tegen Lille. och nog een club die naast Qarabag het goed doet, want de rest zijn gewoon een schande.

2 augustus 2016 om 23:25
#45

Helaas konden we het niet nog vijf minuten volhouden. Ach ja we hebben i.i.g. niet verloren en gaan er met opgeheven hoofd uit. Nu maar hopen dat we de groepsfase van de EL kunnen halen.

7 augustus 2016 om 23:25
#46

Denk dat zowel Qabala als Qarabag kans maken om door te gaan. Goteborg lijkt mijn niet echt een team die beduidend beter is dan wij. Ze zullen allebei 50% kans hebben om door te gaan. Vandaag trouwens in de competitie verloren van Inter, jammer van de valse start maar maak me niet zo'n zorgen om de competitie. We zijn 2 klasse beter dan de rest en zullen wel weer kampioen worden.

30 augustus 2016 om 16:23
#47

He Autofan!

We zijn toch nog door! Wat een geweldige overwinning thuis zeg. We hebben Goteborg echt helemaal weg gespeeld. Alweer derde jaar oprij in de groepsfase van de EL! Wat het nog beter maakt is dat Qabala ook door is, erg knap gedaan van ze.

He je de loting nog mee gekregen? Qabala zit wel in een hele zware poule, maar dat ze de groepsfase hebben gehaald is al erg mooi en nu mogen de fans en spelers van elke wedstrijd genieten. Qarabag zit in een minder moeilijke poule en ik denk dat het misschien wel mogelijk is om als tweede te eindigen. Slovan lijkt me wel te pakken en Paok kan op een goeie dag ook wel worden verslagen. We hebben iig de doelstelling gehaald en elke wedstrijd dat we hierna nog winnen is bonus!

29 september 2016 om 18:24
#48

Haha nee van mij hoeft Gabala geen kampioen te worden, ze mogen mooi tweede eindigen achter ons. Ze zijn wel uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen en dat terwijl ze ook nog eens op donderdagen Europees spelen. Erg knap en vraag me af hoelang ze het vol gaan houden.

Vanavond tweede speeldag van de EL. Uit tegen Fiorentina verwacht ik niks maar hoop wel dat we niet helemaal weg gespeeld zullen worden.

15 augustus 2017 om 20:54
#49

Het was een geweldige overwinning en zeker terecht. Qua veldspel waren we beter, hadden meer kansen en amper in de problemen gekomen. Hopelijk kunnen we dit uit ook vast houden en gaan we voor het eerst in onze historie de CL in.

4 september 2017 om 15:33
#50

Hey Autofan, we hebben het dan eindelijk geflikt! Voor het eerst in de historie doen we mee in de groepsfase van de CL. Waren er een aantal keer dichtbij maar het lukte net niet, nu dus eindelijk wel. We zitten wel in de zwaarste poule die we konden hebben maar dat boeit natuurlijk niet. Dat we het hebben gehaald en de fans clubs als Chelsea, Atletico en Roma live mogen beschouwen in onze stadion is al een grote prestatie.

12 september 2017 om 23:23
#51

Het is idd een zware groep en na de loting vond ik dat niet eens zo erg. Ik dacht we kunnen nu gaan genieten van onze knappe prestatie, maar zo'n nederlaag tegen Chelsea komt wel heel zwaar aan. Ik had niet veel verwacht maar dit zag ik ook niet aan komen. Hopelijk staan we aan het eind van de rit niet met 6 vernederingen hopeloos onderaan.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 2 december
Feyenoord gaat zich mogelijk versterken met Patricio Pacifíco. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren