Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zweden slaan bod van ruim acht miljoen euro op toptalent af’

Laatste update:

Real Madrid hoopt zich te versterken met Alexander Isak, maar AIK laat de zeventienjarige aanvaller niet zomaar gaan. Expressen schrijft maandag dat de club uit Solna een bod van omgerekend ruim 8,2 miljoen euro heeft afgeslagen.

/

De aanbieding van De Koninklijke bestond voor het grootste gedeelte uit variabelen en daar wenste AIK dus niet akkoord mee te gaan. Naast Real zitten ook onder meer West Ham United, Chelsea, Bayern München, Paris Saint-Germain en Juventus achter de international van Jong Zweden aan.

“Er doen veel geruchten en speculaties over Isak de ronde. We kunnen bevestigen dat er veel interesse is, maar gaan verder nergens op reageren”, aldus sportief directeur Bjorn Wesström van AIK. Isak heeft nog een contract tot 2019.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg begrijpelijk, als meerdere (grote) clubs achter hem aanzitten gaan ze hem natuurlijk niet verkopen voor een variabel bedrag aangezien het niet vanzelfsprekend is dat die officieel doorbreekt bij de Koninklijke. Ken de speler zelf niet maar van wat ik lees zou ik ook niet akkoord gaan. Tijd genoeg om zich daar verder te ontwikkelen als 17-jarige.

Is deze jongen echt zo goed? Las al eerder dat Ajax hem wou hebben maar hij veel te duur was. Iemand die meer weet?

5 december 2016 om 17:49

Overmars zei dat hij te duur is omdat ook de Zweedse competitie nu spelers verkoopt voor meer geld.

Maar ja, dit is een erg groot talent en heeft al zeer goede statistieken voor een jongen van 17. Liefst zie ik hem nog wel even een jaar of 2 in Zweden ballen.

Kijk naar Odegaard en je weet zelf dat het niet de beste keuze is. Daarnaast snap ik ook wel dat ze het bedrag afwijzen gezien het vooral variabelen zijn.

5 december 2016 om 18:12

Ødegaard is nog altijd maar 17 he
Je doet alsof ie zn hele carriere al verprutst heeft. Als hij voor zn 21e doorbreekt bij Real heeft ie het al fantastisch gedaan, en zo niet, dan kan hij altijd nog bij een Europese subtopper terecht met een aardige bankrekening nog een heel voetballeven voor zich

5 december 2016 om 18:31

Hij heeft laatst nog z'n officiële debuut gemaakt, speelde een puike wedstrijd

Zou verstandig zijn voor Isak, om snel weg te gaan om zich te kunnen doorontwikkelen bij een club met een hoger algemeen niveau. Volgens mij is de Zweedse competitie momenteel ook geã«indigd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren