Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zulke middenvelders zijn er bijna niet, hij heeft werkelijk alles’

Laatste update:

Manchester United zal er waarschijnlijk nog geregeld spijt van hebben dat het Paul Pogba zo gemakkelijk heeft laten gaan. De middenvelder ruilde de Engelse grootmacht drie jaar geleden in voor Juventus en is in Italië uitgegroeid tot een speler van absolute wereldfaam. Ook Fabio Capello is onder de indruk van de Frans international.

/

“Hij is een speler met kracht, kwaliteit en de gave om tempoversnellingen toe te passen. Er zijn bijna geen middenvelders die met een dergelijke technische bagage snel van tempo kunnen veranderen”, zegt de bondscoach van Rusland in gesprek met het Spaanse radiostation Cadena Cope.

“Hij steunt bovendien de verdediging, helpt bij het druk zetten en is gevaarlijk met afstandsschoten. Pogba is werkelijk de enige speler die alles heeft”, besluit Capello. Het is echter maar de vraag hoe lang Il Polpo Paul in Turijn blijft, want zaakwaarnemer Mino Raiola gaf dinsdag tegenover Mediaset nog aan dat zijn cliënt Juventus niet als eindstation ziet.

Denk jij dat Paul Pogba volgend seizoen nog bij Juventus speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pogba is gewoon Uniek , hij werd steeds vergeleken met patrick Viera my A$$.. Viera was niet eens half zo goed op deze leeftijd. deze Pogba is echt een genot om naar te kijken

16 januari 2015 om 00:31

Puur verdedigend was Vieira wel beter hoor. En ook het afstandschot en de snelheid van Vieira lijk jij te onderschatten. Ik zeg niet dat 'ie beter was, maar jij laat 't overkomen alsof het een wereld van verschil is. Vieira was daarnaast een echte leider.

16 januari 2015 om 00:32

Ik zie dat je het had over 'op deze leeftijd', in dat geval neem ik mijn woorden terug.

16 januari 2015 om 00:39

Pogba is verdedigend beter en heeft ook een veel betere trap techniek dan Vieira.. Pogba is buitencategorie alla Zidane.. Is nu al zo goed als Vieira op zijn top..

16 januari 2015 om 00:43

Een tikkeltje overdreven, niet? Verdedigend beter dan Viera? Daar ben ik het totaal niet mee eens. Alhoewel ik het er wel mee eens ben dat hij een zelfde status als Zidane kan krijgen.

16 januari 2015 om 00:49

@juvetino

Nu al beter dan viera?
Dat hij beter kan worden geloof ik honderd procent!
Pogba is nog jong en vorig jaar speelde hij ook een aantal belachelijk slechte wedstrijden.
Is totaal niet erg want kijk hoe jong hij is.
Maar viera was jaar in jaar uit misschien wel de meest constante speler van de wereld!

Pogba heeft tijd om te groeien en word beter.
Maar pogba op zijn 21e is niet beter dan viera op zijn top!!

16 januari 2015 om 02:35

Dat Pogba in potentie veeeeel beter kan worden als Viera klopt als een bus.
Maar om nu al te stellen dat hij beter als Viera was/is op zijn top ga je wel heel ver.
Ik adviseer je dan toch echt om de beelden van Viera nadrukkelijk opnieuw te bekijken.
Neemt niet weg dat ik Pogba binnen een x aantal jaar Viera inderdaad voorbij zie streven

16 januari 2015 om 07:15

Vieira wordt wel echt te kort gedaan hier zeg!

Pigba is mega maar in zijn tijd was Vieira de Yaya Toure van nu, defensief en qua duels nog beter. Waar Pogba een CM is die heel aanvallend denkt was Vieira een CM/CVM die veel defensiever dacht. Pogba is een geweldenaar maar om Vieira maar ff neer te zetten als een matig spelertje is onzin, wereldkampioen, europees kampioen, juve prijzen, arsenal meer dan genoeg prijzen in de tijd dat Man U echt een verschrikkelijke selectie had (rond 1998-2002).

Pogba is gestoord goed maar Vieira was als CVM zo spijkerhard en daarbij nog zo'n goede voetballer dat hij ook wel iets meer credits verdient haha

16 januari 2015 om 09:51

Heb je Vieira wel eens gezien? Pogba is verdedigend absoluut niet beter.

16 januari 2015 om 10:34

Zwaar overdreven hoor Pogba is goed maar Viera was in een tijd dat elke club minimaal 4 goeie spelers telde Juventus is alleenheerser in Italie en een klein duimpje in de CL. Laat hem maar naar een andere club gaan kijken of hij dan ook zo goed is. Kijk naar Cavani en Lavezzi geen schim meer van wat ze in Italie waren. Die spits van Dortmund zelfde verhaal in Italie ging het goed buitenland vele malen minder. Maar hij is een leuk product voor de voorkant van Fifa en Pes. Maar Viera was een absolute baas

16 januari 2015 om 12:45

Vieira speelde meerdere seizoenen voor mijn favoriete club, hij heeft niet de tackles/slidings van Pogba.. Pogba word il polpo genoemd omdat zijn benen overal tussen zitten. Hij heeft een techniek en passing die ik nooit van Vieira heb gezien.

Geweldige speler fysiek zoe sterk technisch begaafd een versnelling waar je u tegen zegt . Zou hem graag zien bij een chelsea of man united.

16 januari 2015 om 00:54

Chelsea zou ik natuurlijk niet vervelend vinden, maar dat is zonde van zijn talent. Wij hebben daar Fabregas en Matic al lopen, beide ook absolute wereldtop en die speelt hij er niet zomaar uit. Denk dat Lowietje hem beter kan gebruiken, no offense to Blind voordat ik half Amsterdam weer over me heen krijg.

16 januari 2015 om 01:05

Haha blind of pogba dan wist ik het ook wel hoor. Denk toch dat pogba matic er wel uit kan spelen. Begrijp me niet verkeerd matic is goed maar pogba is toch wel de overtreffende trap.

16 januari 2015 om 01:28

Je onderschat Matic enorm, een van de beste en meest ondergewaardeerde speler in de Bpl. Oscar de bank op en Fabregas in een driehoek met pogba en Matic, monsterlijk gewoon.

16 januari 2015 om 01:38

Matic knapt ongelovelijk veel vuil werk op. Die man zit vrijwel overal tussen, en zodra hij de bal veroverd heeft gaat ie gelijk door naar een van de klasbakken voorin. Nu voegt Pogba wel wat meer kanonnen en vuurwerk aan zijn show toe, ik zou nu niet zo direct durven zeggen welke van de 2 een grotere waarde voor zijn ploeg heeft.

Zoals Juveforlife aangeeft is Oscar banken en Pogba op zijn plek een optie waar ik niet al te rouwig om zou zijn. Ik zou Oscar's werklust het meest missen, buiten het feit dat hij ook nog erg jong is, maar datzelfde geldt voor Pogba. Ik denk echter niet dat Juve op Oscar zit te wachten voor een eventuele ruildeal, die willen shiny miljoenen voor Paul hebben (en terecht). Dat wordt nu met de ffp allemaal iets lastiger, Chelsea belandt tegenwoordig jaarlijks in de plus maar dat zijn nog geen bedragen waarmee je een beest als Pogba even binnenwinkelt. Of PSG moet weer iemand voor een dikke overprice op komen pikken

16 januari 2015 om 01:51

Elke topclub is eigenlijk al goed voorzien op die plek. Dus daarom zou united misschien ook wel de beste club voor hem zijn . united mist een speler als pogba . Alleen denk ik niet dat pogba er zo happig op is om terug te keren naar united.

16 januari 2015 om 02:21

Pogba is een enorm talent maar is nog veel te inconsistent. Nee, hij zou geen bedreiging zijn voor Cesc en Matic.
Gewoon nog 2 jaar rijpen bij Juve en dan zie ik hem wel naar Real gaan.

16 januari 2015 om 02:43

Hahahaha hij zou geen bedreiging zijn.
Ik wil er eigenlijk inhoudelijk op ingaan.
Maar als je zegt dat Pogba geen bedreiging vormt voor Matic is het lachwekkend en uitermate een zwak inzicht van het spelletje hebben sorry hoor.
Of je volgt alleen de toppers van Juventus of de highlights
Ja matic is goed, maar pogba is toch wel een trap extra.

Ik hoop hem snel bij Real Madrid te zien. Zij missen iemand met zijn power en loopvermogen. En daarbij komt hij vaak in de 16.

16 januari 2015 om 00:43

Alsof er plek is bij real

16 januari 2015 om 00:47

@ alsof er plek is bij Chelsea?

16 januari 2015 om 01:40

Waar zegt hij iets over Chelsea?

16 januari 2015 om 00:45

Neejoh ze hebben hem toch niet nodig. Ze hebben Modric al die weet hoe hij duels moet aangaan en ook een enorm loopvermogen heeft. Wie zou er dan gaan banken?

16 januari 2015 om 01:42

Modric gaat ook alweer richting de 30, een jonge vervanger als Pogba zou niet verkeerd zijn. Echter zijn beide spelers toch wat anders. Modric is een genius die wedstrijden met 95% passing speelt en zo belangrijk is voor zijn ploeg, maar hij heeft niet de kanonnen en toeters en bellen die Pogba wel heeft. Beiden zijn fantastisch.

16 januari 2015 om 10:37

Mmmm Modric was een paar maanden geleden nog top nu al praten dat ie bijna 30 is Pogba mag Modric ze schoenen niet eens strikken. Pogba is goed maar niet zo goed vind dat de Italiaanse competitie zwaar overschat wordt

Ik zie hem niet graag vertrekken, maar als hij vertrekt dan hoop ik op Real Madrid. Hij heeft de flair, de klasse en de uitstraling van een (toekomstige) Galactico, daarom zou ik het zonde vinden als hij naar 1 van die overschatte PL clubs gaat, geen enkele club daar heeft de status die Real Madrid heeft.

16 januari 2015 om 01:51

Ik ben wel benieuwd wat je met status precies bedoeld? En waarom hij niet naar Engeland zou moeten gaan?

Ik denk dat hij juist(!) daar kan laten zien wat hij in zijn mars heeft, en kan uitgroeien tot een icoon.

16 januari 2015 om 02:09

Met status bedoel ik de historie en klasse van een club. Real Madrid is Europees gezien de succesvolste club ter wereld en spelen altijd voor de prijzen. Een speler als Pogba verdient zo'n club.

Ik vind de BPL overschat en de enigste reden dat het voetbal daar zo populair is is door de enorme bedragen die daar betaald worden aan spelers. Het is een fysieke competitie en Pogba zou daar gemakkelijk meekunnen met elke BPL ploeg, maar Spanje is imo van een hoger niveau dan de Bpl, zowel in de top als in de subtop is het voetbal beter.

16 januari 2015 om 02:49

Jij vindt de BPL overschat.
Het voetbal is beter omdat jij daar liever naar kijkt.
maar voor de rest is de BPL op elke vlak beter en leuker om te kijken.

Ligue 1 dat is een fysieke competitie.
Als de BPL zo fysiek is, waarom kunnen technische voetballers als Cazorla, Silva, Fabregas, Aguero daar uit de voeten.
Waarom prefereren ze dan niet om in Spanje te blijven.
Waarom geeft Sergio Ramos aan, dat alleen al gebaseerd op de scheidsrechters de BPL alleen al beter is en nog alleen maar beter en sterker wordt.

Als je na Barca Atletico keek van het weekend.
hoewel ik het allemaal schitterende voetballers vindt, zijn het allemaal stervende zwanen.

Ken je überhaupt die wedstrijd schema's in engeland.
enig idee hoeveel wedstrijden een Engelse topclub afwerkt in tegenstelling tot een madrid of barca.!
Buiten de wedstrijden tussen barca, Real en atletico vind ik de PD niks aan.

En wat betreft pogba.
Tuurlijk kan die makkelijker mee in de BPL dan in de PD Haha wat een grap!
De PD, Daar zitten ook over het algemeen zoveel meer zwaardere wedstrijden in. Not
Zijn op 1 hand te tellen.!

Wat een fantastisch talent. Of hij nou beter is dan Viera of niet, laten we gewoon genieten van hem. Hoop dat hij de komende vier jaar bij Juventus blijft, en daarna pas de stap maakt naar een topclub.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren