Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Öztürk oppert verrassende naam voor Oranje: ‘Hij is klassen beter dan Brobbey’

Dinsdag, 3 oktober 2023 om 16:17Bart DHanis • Laatste update: 17:19

Voetbal International-analist Süleyman Öztürk vindt het een mysterie dat de naam van Joshua Zirkzee niet vaker wordt genoemd in discussies over de toekomst van Oranje. “Op basis van de afgelopen weken is er alle reden om hem onder een vergrootglas te leggen”, schrijft hij.

De spits van Bologna kwam dit seizoen zeven keer in actie voor zijn club, hij wist in die wedstrijden een doelpunt te maken en een assist af te leveren.

“Zirkzee is een echte nummer 9 die aanspeelbaar is voor ploeggenoten", begint hij zijn betoog. "Hij is krachtig in duels en hij bedenkt met technische hoogstandjes oplossingen die zijn buitengewone klasse verraden. Bij thuiswedstrijden van zijn ploeg valt op dat de fans zijn talent herkennen en waarderen.”

Ondanks het feit dat Zirkzee volgens Öztürk geen échte doelpuntenmaker is, heeft hij tal van andere kwaliteiten. “Hij is spits en aanvallende middenvelder ineen en voelt steeds beter aan wanneer hij diep moet gaan of de bal moet vasthouden. Of dat hij zich moet laten afzakken of beter kan wegblijven.“

Het nieuws dat Sven Mislintat, de inmiddels ontslagen technisch directeur van Ajax, hem in de laatste week van de transferperiode naar Amsterdam wilde halen, wordt dankzij de ontwikkeling van Zirkzee nu extra interessant.

“Er was bij zowel de scouts als de leden van de technische staf weinig draagvlak voor zijn komst. Hij was niet het type waaraan behoefte was. Het geeft te denken over het inschattingsvermogen van een aantal gekwalificeerde mensen”, schrijft de analist in zijn column.

“Zirkzee is namelijk een paar klassen beter dan Brian Brobbey”, gaat hij verder. "Dat zie je wanneer je de tijd neemt hem écht te bekijken. We kunnen concluderen dat de grote Nederlandse spits naar wie wordt gezocht, gewoon vrij rondloopt. In het Stadio Renato Dall’Ara."Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door achterman)

Leuk dat hij beter kan voetballen dan Brobbey, maar we hebben doelpunten nodig. Genoeg leuke voetballers in het NL elftal, alleen geen killers om het af te ronden...

3 oktober 2023 om 16:32

Ik vind Brobbey helemaal prima hoor, neem hem lekker mee. Maar vind je hem een echte killer? Als je hem vergelijkt met pak hem beet Pavlidis of Gimenez. Die jongens hebben aan een halve kans genoeg. Als Brobbey bij een laagvlieger zou spelen denk ik serieus dat hij niet boven zou komen drijven. Hij heeft gewoon veel te veel kansen nodig.

3 oktober 2023 om 16:49

Ik vind Brobbey ook geen killer hoor, maar ik doelde op het feit dat hij Zirkzee vergelijkt met Brobbey. Helaas zijn Pav en Gim geen Nederlanders... Die zouden prima renderen!

3 oktober 2023 om 18:20

Wanneer Brobbey bij een laagvlieger speelt, komt hij imo meer tot zijn recht. Krijgt dan veel meer ruimte in de omschakeling.

3 oktober 2023 om 20:32

Hij zou zeker meer tot zijn recht komen, maar dat zegt niet dat hij zijn kansen ook afmaakt. Bij een laagvlieger krijg je niet 4,5,6 kansen per wedstrijd.

3 oktober 2023 om 17:06

Waarom zou je Brobbey dan willen? Dat is geen killer. Hij heeft niet eens een goed schot.

3 oktober 2023 om 18:42

Wie dan wel? Nederland heeft geen fatsoenlijke spits rondlopen. Malen is ook geen killer. En dat hij Zirkzee oppert is natuurlijk helemaal een grap. De spitsen die Nederland heeft rondlopen zijn allemaal om het even.

3 oktober 2023 om 19:31

Waarom is Zirkzee een grap en Brobbey niet. Zirkzee speelt in Italie tegen de beste verdedigers (italianen) van de wereld. Brobbey speelt in de eredivisie en pakt sporadisch een doelpuntje mee. Nu scoort Zirkzee ook niet, maar die speelt wel tegen betere tegenstanders.

3 oktober 2023 om 17:10

Brobbey is nou ook geen killer spits haha. Een Gimenez en Pavlidis kan je dat bijvoorbeeld wel noemen. Die hebben veel minder kansen nodig dan Brobbey. Voor de rest vind ik het niet raar dat hij met Zirkzee aan komt. Want spitsen zijn momenteel nu wel erg schaars bij Oranje na het afhaken van Memphis, Gakpo en Weghorst. Dan blijven er niet veel over.

4 oktober 2023 om 07:06

Ik wil verder gaan dan dat. Oranje heeft geen karakteristieke spelers die iets kunnen afdwingen met de juis tre mentaliteit. Ondanks dat sommige spelers bij de grootste clubs spelen boezemen ze geen angst in bij de tegenstanders al moet ik zeggen dat Dumfries daar de uitzondering is. In mijn optiek zijn het lieve jongens die heel goed kunnen voetballen. Soms heb je klootzakken op het veld nodig die goed kunnen ballen

Omdat hij simpelweg (nog)niet presteert en levert?

3 oktober 2023 om 16:29

Dat zijn geen selectiecriteria, want dan zou Brobbey ook niet opgeroepen moeten worden.

3 oktober 2023 om 16:31

Ik zie Brobbey anders regelmatig scoren de laatste wedstrijden en weer wat beter worden. En Zirkzee? Mwah..

3 oktober 2023 om 16:34

Zirkzee speelt dit seizoen wel degelijk beter dan vorig seizoen geloof ik. Brobbey overigens ook.

3 oktober 2023 om 16:36

Ik zie Brobbey vooral veel kansen verprutsen. Trouwens hij heeft dit jaar 2 goals gemaakt in alle competities. Zirkzee heeft 1 goal en een assist. Dus nogmaals: Als je Brobbey selecteert voor Oranje, dan selecteer je niet op het criteria "presteert"

3 oktober 2023 om 16:44

Brobbey heeft 3 goals in de eredivisie en 1 in de europa league (voorronde). Dat zijn er dus 3 meer dan Zirkzee.

3 oktober 2023 om 17:58

Nou 3 Eredivisie goals en een goal in de voorronde van de Europa League tegen een veredeld amateur team of 1 goal en 1 assist in de Serie A. Zit dus niet echt verschil in. 4 goals tegen de lamme en de blinde of bij 2 goals betrokken in een topcompetitie.

3 oktober 2023 om 18:03

Enkel de doelpunten vergelijken van Brobbey en Zirkzee is wat flauw natuurlijk.

Ajax (en dus Brobbey) krijgt veel meer kansen in een competitie met minder weerstand en waar ook nog eens meer gescoord wordt gemiddeld.

Als je dan toch naar statistieken wil kijken dan kan je beter hun aantal doelpunten/assists afzetten tegen de expected goal/assist value. Daar zie je dat beide net iets beter presteren dan gemiddeld maar niet echt denderend.

3 oktober 2023 om 18:08

@achterman, niet echt verschil? 4 is het dubbele van 2 (als je assists al meetelt). Als we dit doortrekken maakt Zirkzee straks 10 goals en 10 assists, en Brobbey 40 goals in alle competities. Geen verschil toch.

3 oktober 2023 om 18:27

Als je alle competities telt, dan is Zirkzee direct betrokken bij 3 doelpunten. 2 goals en 1 assist. Bij een totaal van 8 doelpunten bij heel Bologna. En dat als niet eens pure spits.

3 oktober 2023 om 18:44

Dit is echt zoeken Mangalista. Best triest had ik niet van je verwacht. Je kan toch zelf ook wel zien dat alle genoemde namen niet veel verschillen in kwaliteit? Waarom dan niet een keer Brobbey de kans geven?

3 oktober 2023 om 18:58

Omdat ik fan ben van spelers die ook echt kunnen ballen en niet van spitsen met de kwaliteiten van Brobbey, Van Hooydonck of Vlemminckx. Dan ga ik liever voor Zirkzee, die echt potentie heeft. Overigens vind ik het niet echt zoeken hoor. Hij is bij bijna de helft van de goals betrokken als valse spits. Dat is echt oké.

4 oktober 2023 om 07:12

M.a.w. beiden zijn waardeloos. Brobbey zou niet opgeroepen mogen worden en dat ziet iedereen behalve de supporters van zijn cluppie al denk ik dat zij het ook niet langer meer kunnen ontkennen op het moment.

Zijn tijd komt misschien nog wel maar voorlopig is er geen legitieme reden om deze man op te roepen

4 oktober 2023 om 09:47

@leidsehood We weten allebei dat dat koffiedik kijken is. Ik durf zelfs te wedden dat Brobbey dit jaar geen 40 goals gaat maken. Ook is het een verschil of je een goal maakt in de ED of in de Serie A.

3 oktober 2023 om 17:07

Zirkzee presteert nu dus wel. Doet het heel goed bij Bologna. Uitstekende link-up player. Veel mooie passjes waar hij naar binnen trekkende vleugelspelers mee 1 op 1 zet.

Kijk ff wat samenvattingen van Bologna terug. Hij is bij behoorlijk veel aanvallen van hun betrokken.

3 oktober 2023 om 18:45

Volgens mij komt dit door je Feyenoord bril. Man wat een gelul over linkup play. Durf te wedden dat je helemaal niks heb gezien van Bologna. Nogmaals er zit nauwelijks tot geen verschil in de spitsen. Het is allemaal troep.

3 oktober 2023 om 19:42

Hij heeft gewoon gelijk. Ga zelf eens Bolonga kijken als je het zo goed weet.

4 oktober 2023 om 08:32

@Ali Boembari

Wat wil je wedden? Ik zit echt niet elke wedstrijd van Bologna te kijken hoor. Maar heb m een paar keer gezien dit seizoen en het viel me op dat hij gewoon uitstekend presteert.

Mijn Feyenoord bril heeft hier niks mee te maken. Hij is voor een schijntje vertrokken uit de jeugd. Daar hadden we dus helemaal niks aan. Waarom zou ik als Feyenoorder een voorkeur hebben voor Zirkzee?

Fijn inderdaad een spits die geen goals maakt. Als we er op deze manier naar kijken dan komen er een hele hoop spitsen in aanmerking voor oranje. Ik mis het oranje van de eind jaren 90’ en begin jaren 2000’ toen spelers van oranje nog sterren waren en dat het echt een eer was om voor dat elftal uit te komen. Tegenwoordig moeten we iedereen maar oproepen omdat ze iets kunnen. Wat is er toch gebeurd met onze creatieve spelers?

3 oktober 2023 om 17:00

Die zijn met het kunstgras verdwenen, alleen nog mooi weer voetballers

3 oktober 2023 om 17:14

Daarom staat er ook dat het een halve 10 is en halve 9. Dus eigenlijk een valse spits. Bij Liverpool ken ik nog ene Firmino dat ook geen echte killer was maar toch heel belangrijk voor de verbinding tussen het middenveld en aanval plus kansen creëeren.

3 oktober 2023 om 19:03

Volledig mee eens Fcvoetbal. De Nederlandse topspits is echt een dood begrip geworden. Als je ziet dat een Griekenland de ene naar de andere spits produceert vind ik het echt schandalig hoe Nederland het doet. Maar precies wat de bal zegt, mooi weer voetballertjes, geen karakter of egoisme zit er in. Want naar mijn idee moet een spits een erg egoistische persoonlijkheid hebben.niks afleggen maar goals maken

Omdat ie al anderhalf jaar weinig speelt en heel weinig scoort. Weer een beetje interessant en tegendraads doen van Öztürk. Zo kennen we hem weer.

3 oktober 2023 om 17:11

Dat maak je er zelf van. Hij zegt duidelijk dat zijn spel (meevoetballende kwaliteiten) een stuk beter is dan dat van Brobbey. Ze scoren beide niet heel erg veel maar Zirkzee creëert wel veel meer kansen. Bij Oranje heb je meer een killer nodig maar hij zegt dan ook niet dat het de perfecte Oranje spits is.

3 oktober 2023 om 17:27

Brobbey scoort juist wel veel. Kijk jij maar even sinds begin 22/23 naar de doelpunten per minuut. En dan kun je er voor de lol nog die van Zirkzee naast leggen.

3 oktober 2023 om 17:39

Zirkzee speelt ook wel op een iets hoger niveau. Als ik op Sofascore zo de doelpunten van Brobbey bij ons bekijk dan zie ik voornamelijk clubs als RKC, Volendam, Excelsior voorbij komen. En zoals ik zei is Zirkzee geen echte spits maar een valse spits die veel uitzakt en meevoetbalt. Als je met zo'n systeem speelt dan kan Zirkzee gewoon de betere 'spits' zijn.

Bologna staat dit seizoen keurig 8e. Vorig seizoen werd zijn concurrent Sydney van Hooijdonk, wat voetballend gezien een matige spits is, zowat topscorer in de Eredivisie. Die zit gewoon elke wedstrijd op de bank. De trainer stelt niet voor niks Zirkzee op, daar komt echt wel dreiging van af.

Ben het er wel mee eens dat Zirkzee heel veel potentie heeft. Echt een complete spits qua kwaliteiten en heeft bewezen te kunnen scoren in de jeugd en bij Anderlecht (ook aantal keer voor Bayern in de Bundesliga). Nu nog bij Bologna, maar de potentie heeft hij zeker.

Het is wel een totaal ander type dan Brobbey, die normaalgesproken een spits is die meer scoort dan Zirkzee en fysiek (kracht en snelheid) beter is. Technisch is Zirkzee veel beter.

3 oktober 2023 om 18:49

Hij had zoveel techniek dat hij een bal op 50cm mis wist te schieten tegen Ajax

3 oktober 2023 om 19:34

Want dat was inderdaad zijn hele carrière. Sjonge jonge jonge, wat een comment.

3 oktober 2023 om 22:36

Nee maar zijn carriere tot dusver is alles behalve indrukwekkend. Hij kwam als super talent uit de Feyenoord jeugd en ging naar Bayern waar hij te licht is bevonden. De enige competitie waar hij het leuk gedaan heeft is Belgie. Nu kan het aan mij liggen maar de Belgische competitie is nog slechter dan de Eredivisie. Vervolgens speelt hij nu bij Bologna waar hij volgens transfermarkt in 29 wedstrijden 4 goals en 3 assists heeft gemaakt. Moet dit nu onze verlosser zijn in als spits met een fabelachtige techniek? Ik heb zo mijn twijfels. Brobbey heeft inmiddels in 84 wedstrijden 30 goals en 7 assists. Ook niet geweldig maar dat is wel bij Ajax. Dat hij in de jeugd kon scoren is hartstikke leuk voor hem maar niet echt een graadmeter. Nu jij weer.

3 oktober 2023 om 23:19

Ik heb alleen gezegd dat hij heel veel potentie heeft. Niet dat hij de verlosser is. Ik heb ook gezegd dat hij het nu echt bij Bologna moet laten zien dat hij kan scoren.

Als iknhet zo leest dacht echt dat hij veel doelpunten heeft gemaakt maar na 7 wedstrijden 1 goal 1 assist vind ik echt nog te weinig man.

Sorry maar die vindt ik zo matig, hij presteerd gewoon niet

3 oktober 2023 om 17:08

Je hebt hem dit seizoen dus niet gevolgd. Geen doelpuntenmaker, maar wel een heel goede speler die vaak erg belangrijk is in het aanvalsspel van Bologna.

3 oktober 2023 om 17:49

En jij volgt hem wel? Je noemt hem tenslotte een heel goede speler. Hou toch op, zo bijzonder is hij niet. Én ja, ik heb Bologna met enige regelmaat gezien, inclusief de vorige wedstrijd.

3 oktober 2023 om 18:22

Zirkzee is zeker een hele goede speler. Zou zeker een goede optie zijn voor oranje. Veel beter dan Brobbey tenminste.

Misschien mis ik het hoor maar ik snap echt niet wat men in die Brobbey ziet. Heb nog geen seconde het idee gehad dat dit een hele grote gaat worden. Nou kijk ik niet wekelijks Bologna dus of Zirkzee wel de verlosser is weet ik niet maar wb Brobbey durf ik er wel wat centjes op te zetten dat dit nooit een topper zal worden. Had Ajax lekker bij Leipzig moeten laten

3 oktober 2023 om 18:11

Brobbey is een vreselijk matige speler. Dat verkondig ik hier al geruime tijd met alle liefde. Geen idee inderdaad wat men in hem ziet.

Zirkzee heeft sowieso (aanzienlijk) meer voetballende kwaliteiten, dus ga je voor voetbal, dan kies je niet non-voetballer Brobbey

Ozturk heeft hier helemaal gelijk en deel zijn mening dan ook volkomen. Brobbey wordt door alles en iedereen in mij n ogen onterecht opgehemeld. Brobbey heeft nog geen enkele keer een seizoen gedraaid als Zirkzee bij Anderlecht heeft gedraaid met gewoon 38 wedstrijden met 18 goals en iets van 8 assists wat uitermate uitstekend is voor een 20 jarige spits. Heeft helaas alleen de verkeerde keuze gemaakt door bij Bologna te blijven.
Zet Zirkzee bij Ajax, Feyenoord, PSV, Club Brugge, Anderlecht, Genk etc neer en hij knalt er zeker weten 20 in per seizoen.
Wanneer Brobbey al geselcteerd wordt voor Oranje horen Zirkzee en Dallinga in mijn ogen ook daartoe.

3 oktober 2023 om 17:04

Goed verhaal maar je hebt de feiten niet op een rijtje denk ik.
Check de statistieken van Zirkzee in 21/22 op transfermarkt en zet ze af tegen die van Brobbey in 22/23 (in het matige ajax jaar). Let vooral ook op de gespeelde minuten en zie dat Brobbey met 2/3e van de gespeelde minuten hard onderweg was om de cijfers van Zirkzee te overtreffen.

In de (als ik het mag zeggen) zwakkere Belgische competitie komt Brobbey dus ook aan 20 goals, daar ben ik van overtuigd.

Aan het aantal assists van Zirkzee kan Brian inderdaad nog niet tippen en als ik dit seizoen ook zie wat voor kansen zijn medespelers soms laten liggen vraag ik mij af of hij daar ooit in de buurt gaat komen

Zirkzee? Hahaha die vent is niet goed z'n hoofd.

Dat Brobbey en Zirkzee nu de spitsen van Oranje moeten zijn zegt veel. Dat is gewoon vijf stappen terug ten opzichte van Depay, en daar werd al genoeg over geklaagd.

Jammer, ik hoopte dat het over Piroe zou gaan. Zirkzee is vooralsnog te matig. Piroe kan iig goals scoren.

Dallinga dallinga dallinga.. kan het niet genoeg herhalen. wereldtopper in wording maar niemand die het ziet..

3 oktober 2023 om 17:01

Wereldtopper nog wel. 13 goals en 2 assists in 43 Ligue 1 wedstrijden is toch ook niet zo heel indrukwekkend?

Aboukhlal heeft betere cijfers als buitenspeler bijvoorbeeld en zie nou niet echt wat Dallinga zo bijzonder maakt.

3 oktober 2023 om 21:32

Dat kan ik je wel vertellen, Ajax12321. Wat Dallinga bijzonder maakt is dat hij redelijk onbekend is en er het laatste jaar een paar artikelen over hem naar buiten kwamen. Veel mensen willen dit soort onbekende spelers die ook maar een beetje presteren in een buitenlandse competities graag Nederland in praten.

Ehhh, ik zou het dan vooral hebben over Dalinga die wel scoort en een top jaar achter de rug heeft. Ik zie bij Zirkzee wel de basis, maar in de uitvoering gaat het niet lekker en hij scoort helemaal niet veel.
Eigenlijk moet je inderdaad Joel Piroe misschien een kans geven, die scoort al 3 jaar lang aan de lopende band in de Championship.

Hahahaha. Hij weet zelf ook wel dat dit een slechte suggestie is. Maargoed, lekker tegendraads, out of the box, en laten weten dat je veeeel meer weet van voetbal dan een ander, want niemand anders komt er op.

3 doelpunten sinds z'n overstap vorig jaar zomer. Dikke doei hoor.

3 oktober 2023 om 17:24

Wel is Zirkzee nu basisspeler en heeft ie nu al bijna net zoveel minuten gemaakt als afgelopen seizoen. Maar 1 doelpunt is 600 minuten bij Bologna is nog steeds niet genoeg om eerste spits van Oranje te worden.

3 oktober 2023 om 21:35

Tja, het klinkt misschien wat modern maar een spits staat er niet meer alleen om te scoren. Zirkzee zakt dus zoals ik kan lezen veel in en maakt daarmee ruimte voor de naar binnen trekkende vleugelspelers waar hij vervolgens ook nog eens een goede steekpass op kan geven. Dat klinkt een beetje als een type Firmino en die heeft er mede voor gezorgd dat Mane en Salah zou veel konden scoren.

Ik kan het eerlijk gezegd ook nog totaal niet zien bij Brobbey. Misschien is het ook omdat hij gewoon te zwaar en te log oogt, maar hij komt toch echt veel te kort voor het niveau dat Ajax eigenlijk zou moeten willen nastreven in tempo, handelingssnelheid, techniek, inzicht. Die gaat volgens mij ook nooit echt een basisspeler worden voor Oranje. Zirkzee is wel een heel begaafde spits. Misschien nu niet als eindstation, maar in combinatie met spelers als een fitte Gakpo en Memphis en dan een beweeglijke Xavi vanuit het middenveld kan dat misschien best wel wat zijn.

Ik zou zelf dan eerder denken aan dallinga. Pakt ze doelpuntjes mee in frankrijk en wegen gebrek aan beter, we zullen moeten accepteren als nederland zijnde dat er een mindere generatie spitsen is.

Het heeft een reden dat Zierikzee niet genoemd wordt, evenals de clubs niet voor hem in de rij stonden. Ik weet dat we dun in de spitsen zitten, maar Zierikzee is echt een niveau lager.

Brobbey is ook zeker niet de perfecte Oranje spits, al doet hij het dit seizoen qua inzet en conditie een stuk beter. Brobbey moet nog flink groeien, niet fysiek uiteraard, maar ik ben van mening dat hij al flinke stappen gezet heeft ten opzichte van vorig seizoen; vooral conditioneel, al vraag ik mij echt af of hij vorig seizoen na 70 minuten op was of dat de trainer dat maar zei. Brobbey zelf heeft meerdere keren aangegeven nog verder te kunnen.

Een spits moet doelpunten maken en daar wordt hij op afgerekend. Hoeveel doelpunten maakt hij nou ook veel te weinig. Nederland leidt geen goede spitsen meer op helaas. In de jeugd wordt alle creatieve tijd er uit gehaald. Mogen niet meer pingelen moeten loop lijnen aan houden enz.Eigenlijk triest dat we tot dit niveau zijn gedaald als land qua centrumspitsen. Ooit hadden we wereldspitsen als Patrick Kluivert en Ruud van Nistelrooij rondlopen en werden andere spitsen als Hasselbaink en Makaay die destijds topscorer waren in de Spaanse Primera division niet eens in de selectie opgenomen of naar de bank/tribune verwezen gezien de wereldklasse van eerstgenoemden. Nee, tegenwoordig moeten we het doen met alle respect Wout Weghorst, en zijn we nu zelfs aan het dicussieren over Brobbey en Zirkzee. Wijlen Johan Cruijff zou zich omdraaien in zijn graf bij de gedachte dat we als opleidingsland geen enkele wereldspits meer hebben.

3 oktober 2023 om 18:36

Weet je wat nog het allerergste is, dat je er bijna over nadenkt om Kramer in de spits te zetten

3 oktober 2023 om 19:04

Of van Wolfswinkel..

Zirkzee heeft nog helemaal niets laten zien in (jong) Oranje, dus neem ik deze aanbeveling niet serieus. Als die jongen echt goed was, zat hij wel bij een betere club.

Een spits die niet scoort met wel heel veel andere kwaliteiten hebben om hem op te stellen. In alle wedstrijden die ik van hem gezien heb (voor invalbeurten BM en jong Oranje) heb ik dat niet gezien. Het zou natuurlijk kunnen dat hij eindelijk stappen gemaakt heeft, maar ik betwijfel het.

Lood om oud ijzer, beide weinig scorende spitsen waar Zirkzee ongetwijfeld beter kan voetballen dan Brobbey.

Feit. Als aanspeelpunt echt ongelooflijk goed. Kan wegdraaien, versnellen, kaatsen, steken en technisch zijn man uitspelen. Jammer dat hij nog niet veel scoort. Is inderdaad beter dan Brobbey

Is die Thijs Dallinga niet de afmaker van Oranje? Deed het toch goed in Frankrijk?

3 oktober 2023 om 19:39

13 goals in 43 Ligue 1 wedstrijden. Valt mee hoe bijzonder.

Denk gewoon Malen in de spits tegen Frankrijk en misschien Brobby tegen Griekenland als je wat meer de bal hebt .

Maar er zijn meer onzekerheidjes , keeper , welk systeem , wie zijn de 2 of 3 middenvelders afhankelijk van het systeem en dus wie in de spits ..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 6
2233 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller42
J. BijlowKeeper00
D. BlindVerdediger51
D. BlindVerdediger
S. de VrijVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

0 fans
Aanvaller, 22 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren