Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zolang Mourinho manager van Chelsea is, keer ik er niet terug’

Laatste update:

Kevin De Bruyne speelde aflopen seizoen de sterren van de hemel bij VfL Wolfsburg en de spelmaker die assist na assist gaf wordt in verband gebracht met een stap hogerop. Chelsea, Manchester City en Bayern München worden genoemd. De eerste club hoeft zich niet te melden bij de Belgische ster.

/

De Bruyne transfereerde in 2012 van Racing Genk naar Chelsea, maar hij kon de leiding niet overtuigen en trok op huurbasis naar Werder Bremen. Een jaar later, toen José Mourinho inmiddels manager was van Chelsea, keerde De Bruyne terug naar Londen. Mourinho verzekerde dat De Bruyne kansen zou krijgen, maar het tegengestelde was waar. Teleurgesteld droop De Bruyne af naar VfL Wolfsburg. Daar maakt hij indruk en Chelsea heeft interesse, maar een sensationele terugkeer sluit de Belg uit.

“Zolang Mourinho trainer is van Chelsea, keer ik er niet terug”, laat De Bruyne optekenen in BILD. “Ik weet dat ik geniet in de Bundesliga, dat is een fijne competitie voor mij. Ik heb geen angst om terug te keren in Engeland, ik heb ook geen angst om in Spanje te spelen. Ik denk dat ik het kan maken in die competities. De interesse van Bayern München? Dat zou je aan de clubleiding moeten vragen, ik weet niet hoe dat zit.”

Chelsea had Kevin De Bruyne moeten behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik als Chelsea supporter vind ook dat Mourinho weg moet of hij moet aanvallend gaan spelen. Ik snap dat De Bruyne niet terugkeert hij speelde daar eerst nooit fus waarom nu wel?

27 mei 2015 om 20:02

Wat voor Chelsea fan ben jij? Zonder Mourinho is Chelsea subtop. Om 1 speler die zijn ego niet opzij kan zetten wil jij hem weghebben? Wat een domme reactie van een succes supporter. Je kunt een mening hebben maar dit slaat alles!

27 mei 2015 om 20:15

Ehmm.. selectie van chelsea is zonder mourinho zowiezo top 3 van pl.

27 mei 2015 om 20:28

Ik kan minstens 5 coaches opnoemen die met Chelsea kampioen kunnen worden.
Mourinho doet gewoon wat iedereen verwacht heeft.. Titels winnen met lelijk voetbal.

27 mei 2015 om 20:51

Maar door wie komt het dat er eindelijk weer een top3 elftal staat? Zonder Mourinho stond er nu geen kampioenselftal.

27 mei 2015 om 20:52

Dan ben ik zeer benieuwd naar die 5 namen. Wel zekerheidjes aangeven hè en geen speculatieve namen zoals Guardiola die nog nooit in de Premier League wat heeft laten zien.

27 mei 2015 om 21:15

Viswoestijn
Dat zeg jij. Hoe weet je dat? Dan kan ik ook zeggen: zonder Mou's defensieve strategie tegen 10 man waren ze misschien wel in de CL finale geraakt... Neen, dat kan je nooit weten.

27 mei 2015 om 21:29

zeggen dat chelsea subtop is zonder mourinho slaat pas alles.

een Ancelotti of een guardiola zou deze chelsea veel aanvallender laten spelen.

27 mei 2015 om 23:26

Leuk hoor aanvallend voetbal, maar bedoel je die Ancelotti die weggestuurd is bij Real omdat hij dit jaar geen prijs heeft gepakt?

28 mei 2015 om 00:04

Wat is dat voor opmerking? Ancelotti heeft in zijn eerste jaar bij Real Madrid de Champions League gepakt. Als je goed nadenkt dan is het die Ancelotti die een paar Champions League titels op zn naam heeft.
Mourinho is wel een veel betere trainer.

27 mei 2015 om 20:13

Ik raad jou als mede Chelsea fan alle wedstrijden van Chelsea te bekijken en niet alleen die paar wedstrijden in de Champions League en/of in de paar top wedstrijden tegen de concurrenten. Succes.

27 mei 2015 om 20:31

Iedereen noemt chelsea verdedigend toen oranje zo speelde op het wk toen was het geweldig. Heeft meer met jaloezie te maken tegen mourinho.

27 mei 2015 om 20:34

Maar gaat het daar niet net om? Fijn dat je met 5-0 van QPR kunt winnen. Maar een eclatante overwinning tegen een echte concurrent of in de CL zou Chelsea ook wel eens mogen laten zien.

27 mei 2015 om 20:35

Maar die topwedstrijden zijn toch het leukst om naar te kijken en daar moet dan toch aanvallend voetbal van beide kanten zijn?

27 mei 2015 om 20:35

Uhm nee. Op Nederland kwam ook bakken met kritiek. Daarnaast gaat het hier om een relatief matig landenteam dat pas 1 X in de historie iets heeft gewonnen en niet een team als Chelsea dat de sterkste selectie van Engeland heeft. Misschien zie jij het niet, maar daar zit toch wel wat verschil tussen. Daarnaast is vrijwel elke Nederlander fan van oranje en mensen op dit forum niet van Chelsea. Dan ben je dus een stuk minder vergevingsgezind

27 mei 2015 om 20:36

En na man city de meeste goals gemaakt in de premier league.

27 mei 2015 om 21:09

Chelsea heeft een geweldige selectie ! Dat voor op gesteld, Mourinho is een clubman die prijzen wint wat veel betekenis geeft aan de histrorie van de club. Voor de fans en voetballiefhebbers is hij gewoon een drama. Veel te verdedigend, veel te veel een schaak een spelletje en te afwachtend. En ja ik heb 80% van de wedstrijden gezien dit jaar. Naar mijn mening moet je met zo'n selectie dwingend voetbal spelen, dat vol op de aanval kan gaan en niet de zekerheid voor op stellen door vanuit de defensie te voetballen en daar dan ook op te leunen. Die defensie is al een goede antidote voor de tegenaanvallen.

Waarom denk je dat oscar, Cuadrado en willian ( in mindere mate) niet volledig uit de verf komen ? En dat Ake nog steeds geen echte stappen heeft kunnen zetten ? 1 wedstrijdje heeft hij mogen spelen, terwijl hij 3 jaar geleden nog in de Europa League finale heeft gespeelt... alleen maar zekerheid bouwen. Die andere talenten Brown, Cheek, boga christessen hebben over al die wedstrijden in totaliteit een handje vol wedstrijden gespeeld. ( bij elkaar opgeteld dan )

Nee zet daar een Klopp neer of een Pep en dan zal je zien wat daar allemaal echt mogelijk is.... De prestaties van Jose zijn het minimale van het minimale met deze selectie.

27 mei 2015 om 21:18

@ivanovicfc ja ze spelen tegen kleinere clubs wel aantrekkelijker. Mourinho is heel tactisch kijk maar naar die wedstrijd tegen Man Utd dat was zo tactisch van Mourinho. Maar toch zie ik dan liever een prachtige 3-2 overwinning voor Chelsea. Koeman zal een goeie trainer voor Chelsea zijn. Ik hoop dat Chelsea Griezmann haalt. Hazard-Costa-Griezmann is gruwelijk.

27 mei 2015 om 21:20

@ivanovicfc Beilsa die moet trainer worden van Chelsea!

27 mei 2015 om 22:47

@bassir84

Het verschil zit hem in de selectie. Op het WK had Nederland geen sterke selectie vergeleken met de tegenstanders. Verdedigen en counteren is dan het enige wat je kan doen om succes te hebben.

Chelsea heeft een aantal zeer getalenteerde voetballers die bij de beste van de wereld horen. Met zulke spelers kan je ook aanvallend spelen en nog steeds winnen.

Gelijk heeft hij. Waarom zou Mourinho hem nu wel opstellen ? Misschien omdat hij de kwaliteiten van De Bruyne heeft onderschat of niet gezien ? Dan stelt hij hem alsnog niet op, aangezien hij dan zijn fout toegeeft. Concurrentie op het middenveld dan ? Zou een reden kunnen zijn, maar zelfs dan moet hij als aanstormend talent worden opgesteld.

Je hebt spelers die veel training nodig hebben om top te zijn en je hebt spelers die veel wedstrijden moeten spelen en vertrouwen krijgen om te schitteren. De Bruyne hoort bij de laatste groep en daar kan Mourinho niet mee om. Uiteindelijk is het De Bruyne die het laatst zal lachen.

27 mei 2015 om 20:06

De Bruyne wilt niet meeverdedigen en is daar fysiek niet toe in staat. Dat is waarom Mourinho en Chelsea niets aan hem hebben. Daarnaast speelt hij in de Duitse competitie. Die is ook niet zo goed als men denkt. In Engeland breken ze deze knakwurstje door tweeen.

27 mei 2015 om 20:10

Je bent wel een hele erge Mourinho fan of niet? De Duitse competitie is misschien wel minder dan de Engelse, maar het is zeker een van de drie top competities.

27 mei 2015 om 20:12

Jij hebt De Bruyne dus nog nooit live zien spelen anders zou je zo'n reactie hier niet posten. Je kan Mourinho hoog hebben zitten maar De Bruyne zal de komende jaren wel bewijzen dat 'mou le fou' deze keer een heel grote fout heeft gemaakt.

27 mei 2015 om 20:15

Hahaha was het niet de engelse competitie die eerder dan welke competitie dan ook uitgeschakeld waren in elk europees toernooi dit seizoen.
Als je er geen verstand van heb zeg dan niets.
In Engeland is het technisch veel slechter dan in Duitsland heb dit seizoen niet 1 team gezien die in Duitsland kampioen zou worden.

27 mei 2015 om 20:15

Dan volg je VFL wolfsburg niet!

27 mei 2015 om 20:18

De duitse competitie is juist sterker dan de PL, de bewijzen ze al jaren in europa de enige graadmeter.

27 mei 2015 om 20:36

De Bruyne nog nooit gezien dan? Die loopt net ontzettend veel en verdedigt heel goed mee. Maar Mourinho heeft nu eenmaal zijn favorieten en speelt graag met een kleine kern, daarom maakte De Bruyne geen enkele kans om in zijn team te komen.

De Bruyne heeft Bayern opgerold op een manier dat geen enkele Engelse club de laatste jaren heeft gepresteerd.
Maar de kwaliteiten van De Bruyne staan buiten kijf.

27 mei 2015 om 20:14

Ja want nu Mourinho De Bruyne heeft laten gaan draait Chelsea voor geen meter.

27 mei 2015 om 21:18

Daar gaat het niet om en dat weet je donders goed. Dit was een fout, en iedereen die nee stemt is een ongelofelijke Mourinho-fan, compleet blind voor zijn tekortkomingen. Want die heeft hij ook, zoals elke andere topcoach, 't blijven mensen.

28 mei 2015 om 00:39

Het ging vooral om zijn laatste zin. Persoonlijk zou ik ook De Bruyne houden en Oscar de deur uit gooien, maar om nou te zeggen dat De Bruyne de laatste is die lacht? Bovendien is het nog afwachten of hij dit niveau bij een topclub haalt. Als hij een transfer maakt naar een topclub en het pakt niet goed uit kan je moeilijk zeggen dat Mou een fout heeft gemaakt

27 mei 2015 om 20:15

"uiteindelijk is het de bruyne die het laatst zal lachen"

Mourinho is overduidelijk kampioen geworden in de zwaarste kompetitie ter wereld, waar haal jij het vandaan dat de bruyne het laatst zal lachen?
het is gewoon duidelijk dat, ondanks dat de bruyne het boven verwachting goed heeft gedaan, hij niet nodig was in dit 11tal.

27 mei 2015 om 20:21

Nou nou een K in plaats van een C. En je begrijpt nog steeds precies wat hij bedoelt. Alleen is de Engelse competitie niet de sterkste. In Duitsland is de top het grootst. Vandaar dat een team als Dortmund het ook zo lastig kan hebben.

27 mei 2015 om 21:07

Nee hoor, in Duitsland is er maar 1 top: Bayern. De rest zit er gewoon heel ver onder. Dan kan je wel zeggen dat de top breed is, maar de subtop is gewoon heel breed daar.

27 mei 2015 om 20:53

Het is inderdaad jammer dat hij op zo'n manier vertrokken is, maar de Bruyne die het laatst lacht? Ik denk dat beiden tevreden zijn met zijn transfer. Tenslotte hebben wij voor dat geld Matic aangetrokken en de Bruyne speelt weer de sterren van de hemel in Duitsland.

@ big-poppa: Ronaldo en Messi waren ook niet nodig in dit elftal maar je kan niet ontkennen dat ze een versterking zouden zijn geweest. Net als De Bruyne een versterking zou zijn geweest voor Chelsea. Waamee ik dus niet wil zeggen dat De Bruyne even goed is als deze 2 maar je begrijpt hopelijk wel mijn punt

Begrijpelijke reactie van KDB, denk dat het gevoel ook wederzijds is. Chelsea heeft zonder Kevin nog steeds laten zien dat ze een kampioenskandidaat zijn. Blijf lekker in de Bundesliga, want dan kom je de concurrentie ook niet versterken. Er zijn genoeg Premier League ploegen die hem namelijk wel kunnen gebruiken!

Volkomen terecht dat De Bruyne zo denkt. Desalniettemin denk ik dat Mourinho nog wel een tijd bij Chelsea aan het roer zit.

De Bruyne kwam "maar" van Genk en "maar" uit de Belgische competitie en dan begin je al met een achterstand bij Mourinho. Die neemt geen risico en geeft de voorkeur aan mensen die het al lang en breed bewezen hebben in een topcompetitie of bij een andere topclub.

Moest KDB eerst Wolfsburg aangedaan hebben, hij zou wel een echte kans krijgen bij Chelsea en Mourinho.

Zo werkt de man nu eenmaal. Ik begrijp dan ook niet dat een jong talent voor Chelsea kiest en Mourinho als coach. Het geld zal goed zijn maar een echte kans krijgen ? Dan zijn er betere keuzes te bedenken.

27 mei 2015 om 21:52

Ik denk dat ie beter is dan alle middenvelders/ buitenspelers van Chelsea op dit moment buiten hazard om dan! Geel groot talent. Domme zet ban mo

Mourinho is "mister Chelsea" , ik hoop dat hij nog lang blijft bij Chelsea. De Bruyne is een goede speler en kan bij veel clubs wel terecht. Vind hem bij Wolfsburg wel passen.

Zal Courtois jammer vinden, want z'n scharrel ziet er goed uit.

De Bruyne doet er goed aan niet terug te gaan naar Chelsea. Die club wil helemaal niet voetballen. Laat De Bruyne maar naar Arsenal komen. Hij samen met Özil wordt een groot voetbalgala!

Je kan zeggen wat je wilt maar Mourinho is zo proffessioneel en kan als geen ander zijn teams prijzen laten winnen zolang ze zijn taken uitvoeren.

Arsenal faalt als geen ander. Man u heeft zoveeel miljoenen uitgegeven en is 4e waarvan 75% van de wedstrijden bagger was. Niemand is daar kritisch over omdat van Gaal een Nederlander is. Fergusson deed het met een minder team en werd in zn laatste jaar kampioen!! Trainer maakt van een elftal een machine, moyes en van gaal hebben dat nagelaten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren