Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zoekend AZ laat oog vallen op smaakmaker Heracles Almelo'

Laatste update:

Heracles Almelo moet rekening houden met een vertrek van Bryan Linssen. De aanvaller heeft nog maar een contract voor een jaar in het Polman Stadion en staat in de belangstelling van AZ.

/

Dat meldt TC Tubantia. Het is onbekend of de Alkmaarders zich al hebben gemeld bij Heracles, maar Linssen schijnt in ieder geval op het lijstje te staan. De 24-jarige aanvaller heeft er twee seizoenen bij de Tukkers op zitten en stond vorig seizoen nog in de belangstelling van FC Groningen, dat in Linssen een opvolger voor Filip Kostic zag. Tot een transfer kwam het toen niet.

Nu komt het mogelijk alsnog tot een stap hogerop voor Linssen, die in zijn eerste seizoen bij Heracles elf keer scoorde en in zijn tweede seizoen tien keer. Zijn oudere broer Edwin zei eerder deze week nog dat hij denkt dat Linssen uitstekend bij Feyenoord zou passen: "Het Legioen zal hem omarmen, met zijn opportunistische speelstijl, altijd op zoek naar de actie", beweerde Edwin in gesprek met Voetbal International.

Bryan Linssen zou een mooie aanwinst zijn voor AZ

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap het wel, vind het ook typisch een AZ-transfer zo, een uitblinker bij de onderste clubs eredivisie/bovenste jupiler league heeft in Alkmaar al vaker zich doorontwikkeld.

13 juni 2015 om 08:55

Ja, ik snap AZ ook wel in deze. Linssen heeft genoeg potentie om ook in Alkmaar te slagen. Het is te hopen voor Heracles dat hij nog een jaar wil blijven in Almelo nu de club in de Eredivisie gebleven is. Heracles is zo ongeveer de enige club die niet echt hoeft te verkopen omdat ze een gezonde financiele huishouding voeren. Ik kan me voorstellen dat het sportieve belang dit seizoen weer heel zwaar meetelt. Heracles wil (zeker met het nieuwe stadion nu) weer terug naar de middenmoot van de Eredivisie.

13 juni 2015 om 14:26

Als Jan Smit de kans krijgt om te cashen voor een speler zal hij dat zeker niet nalaten. Er staan altijd weer nieuwe spelers op.

13 juni 2015 om 23:46

Heracles houd niet van het geld over. Er moet geld naar Linssen zelf, er moet geld naar VVV, er moet geld naar de business club van Heracles, etc... Heracles houd er misschien een ton aan over.

13 juni 2015 om 11:14

Maar ook vaak genoeg niet, zoals met Overtoom bijvoorbeeld.

Linssen is een prima speler, denk dat hij wel toe is aan een stapje hogerop, kost niet veel gezien zijn 1-jarige contract.

Wisselend seizoen gehad. Aan het begin liep het met het elftal totaal niet, maar ook zeker met Bryan niet. Na de winter heeft die zich goed herpakt. Belangrijke goals gemaakt en laten zien dat hij een stap hoger op kan. Zou jammer zijn als hij weg gaat, maar deze jongen verdiend het zeker!

13 juni 2015 om 11:16

Werd ook aan de andere kant gezet, en als buitenspeler is het lastig je te onderscheiden in een slecht draaiend team.

Heeft toch een groot aandeel gehad met zijn goals in de belangrijke wedstrijden (zoals Nac-uit, Dordrecht-uit).

13 juni 2015 om 16:52

Vergeet de wedstrijd tegen Go Ahead Eagels in Deventer niet! 1e helft op de bank, 2e helft een hattrick!

13 juni 2015 om 16:54

Klopt, de wedstrijden die belangrijk waren en de druk aanwezig was, waren wedstrijden waarin Linssen vaak beslissend was.

Volgend jaar heeft AZ met Joris van Overeem, Dabney dos Santos, Thom Haye, Stijn Spierings een goed en eigen jeugd middenveld. Aangevuld met Markus Henriksen en Celso Ortiz heb je voor Eredivisie begrippen een goed middenveld.

Het is goed dat AZ aan een linksbuiten denkt, want dan kan AZ Haye en Dos santos gewoon als middenvelder gebruiken.... want afgelopen jaar stond Haye of Dos santos steeds linksbuiten uit zogenaamde ''nood'' want Tankovic en Hupperts lieten het ''nog niet'' zien.

Wel maak ik mij zorgen om de verdediging. De vaste rechtsback Mattias Johansson heeft nog een 1-jarig contract dus zal wel verkocht worden maar daarachter zit alleen een geflopte Djavan Anderson.

Linksback moet er ook nog een speler bij door het vertrek van Poulsen. En links centraal is slechts Van der Linden nog gehaald (i.p.v. Wuytens hoop ik) dus moet er nog een vervanger van Hoedt komen.

AZ vindt a.u.b. een vervanger van Hoedt, Poulsen en Mattias s.v.p. en dan speel je zo weer top 5 volgend jaar. Overigens vind ik Tighadouini van NAC beter dan Linssen maar dat zal wel aan mij liggen.

13 juni 2015 om 10:00

Ligeon, Boilesen, Kuipers en Viergever mag AZ wel hebben.

13 juni 2015 om 10:09

Viergever mocht zelfs bij AZ niet centraal spelen haha en Ajax haalde hem daarna als links centraal volgens mij. En uiteindelijk werd hij 2de keus op de linksback.

Ligeon lijkt mij ook wel een leuke voetballer voor AZ, wat ik van hem zag in zijn NAC tijd... lijkt hij erg op Mattias Johansson... lekker aanvallen, tegenstanders passeren e.d. maar verdedigend net zo zwak.

13 juni 2015 om 11:01

Viergever mocht bij AZ wel degelijk centraal spelen. Je moet niet alles geloven wat Derksen zegt. Viergever zou vertrekken en daardoor is Wuytens toen gehaald als vervanger. Viergever verlengde echter alsnog terwijl Wuytens al was vastgelegd. Zodoende moest Viergever uitwijken naar linksback in eerste instantie. Iets dat later door Advocaat gewoon weer is omgedraaid.

13 juni 2015 om 11:53

Jan1980,
Ik vind dat Anderson nog niet echt geflopt is, heeft amper een kans in het eerste gehad. Zoveel slechter als Matthias is et vast niet? Een opvolger van Poulsen zijn ze al op zoek, zoals die linksback van Anderlecht, N'sakala dacht ik. Al gaat Haps ons verrassen. Middenveld zit dan al lekker vol, Rochet en Olij als keepers, en dan alleen nog een type Tighadouini of Alireza speler, een verdediger die niet bang is om een beuk uit te delen a la Hoedt, of een jonge CV met potentie die door kan groeien, en een rechter en linker verdediger. We hebben het geld van Gudelj, dan voor 1 miljoen Tighadouini, en voor de andere 5 miljoen en LV, CV en RV

AZ heeft niets aan jongens die alleen snel zijn. Dat hebben wij dit jaar ook gezien met Guus Hupperts........hupperts was leuk bij Roda in de counter........linssen is nu bij heracles leuk in de counter/omschakeling.

AZ heeft een type Berghuis (tighadouini dus) die de bal in de voeten wilt hebben, kan dribbelen en mensen voor de goal kan zetten.

Een type Berghuis wilt primair ''voetballen'' terwijl een Hupperts/linssen meer gericht zijn op diepgang.

En AZ speelt op balbezit... dus dan omsingel je de tegenstander grotendeels.... dus je hebt helemaal geen ruimte om diep te gaan voor Hupperts en/of Linssen! Daarom flopt Hupperts ook nu.

13 juni 2015 om 09:13

Maar Linssen scoort wel erg veel voor iemand bij een degradatiekanidaat. Net als Tigadouhini trouwens. NAC speelt toch ook niet op balbezit?

13 juni 2015 om 09:35

@Jan 1980, helemaal mee eens. Ook ik denk dat we meer zullen hebben aan bijvoorbeeld Tighadouini. NAC speelde ook vaak vanuit de omschakeling, puur omdat de tegenstander beter was, maar Tigha is volgens mij niet de snelste. Hij lijkt echter zeer vaardig in het passeren en zichzelf vrijspelen en is daarom naar mijn mening ook bruikbaar in balbezit, wat ik bij Linssen dan weer betwijfel.

13 juni 2015 om 10:08

Tighadouini scoorde 14x afgelopen jaar en Linssen 10x, het ontloopt elkaar niet erg veel dus.

Heb je Tighadouini wel zien spelen dit jaar? Hij werd vaak aangespeeld en toen pas deed hij de actie.....terwijl een Hupperts/linssen super vaak diep worden/werden gestuurd door een diepe bal achter de verdediging.

Ik heb afgelopen jaar bij AZ vrijwel geen enkele keer een bal diep zien gaan doordat er geen ruimte voor was...

13 juni 2015 om 11:17

Wellicht had je iets meer naar Heracles moeten kijken en dan vooral naar Linssen, want jij hebt een totaal ander beeld dan ik over hem.

13 juni 2015 om 11:40

Ik dacht altijd dat Linssen een type Mertens is. Vaak naar binnen komend, goed schot en dribbel.

13 juni 2015 om 12:31

Linssen is helemaal niet zo snel. Is toch meer een hangende buitenspeler die van origine een 10 is?

13 juni 2015 om 09:33

Linssen is juist een dribbelaar, een speler die met de bal aan de hoe een actie maakt. Niet te vergelijken met Hupperts.

13 juni 2015 om 09:45

Idd, volgens mij hebben sommige een andere speler in hun gedachten dan Linssen.

13 juni 2015 om 09:57

Dat denk ik ook. Hoe dan ook, Linssen vind ik wel een goede speler voor erbij. Leuke dribbelaar met een actie. Ik vind hen wel een beetje wat weg hebben van Berghuis, al kan Linssen dacht ik ook vanaf links spelen.

Ik hoop dat AZ zich nog versterkt in de verdediging. Een goede doelman is ook niet overbodig. Bizot als keeper en van Aken achterin. Backs maar uit het buitenland. En nog een of twee leuke buitenspelers. Zou graag een leuk talent zien. Misschien die Gacinovic waar Groningen ook mee bezig is.

13 juni 2015 om 10:02

Nee, Ajax moet Van Aken al halen. AZ mag Boilesen of Viergever dan wel hebben.

13 juni 2015 om 10:43

@ World, wij hoeven Boilesen als Viergever niet. Boilesen is de slechtste back van dit jaar. Viergever speelde bij AZ ook al niet zo geweldig meer.

Ik verwacht ook dat Linssen bij ons vertrekt. Heeft nog 1 jaar te gaan, wil niet bijtekenen dus betekend dit dat hij verkocht moet worden. Voor Jan 1980, Linssen is wel degelijk een ander type speler dan Hupperts. Linssen heeft een goed schot en is niet een typische counterspits. In de kleine ruimte kan hij ook heel goed uit de voeten. De goal tegen NAC vergeten? Die Van der Weg werd op de vierkante meter gewoon gedolt. Nu is die Van der Weg maar een hele matige verdediger moet ik toegeven. Maar AZ zou voor Brian een goede stap zijn en zeker ook voor Az.

Laat Hupperts maar onze kant opkomen.

Ik heb nog een vraag voor de AZ fans hier: Wat is er eigenlijk met Jan Wuytens aan de hand. Is hij lang geblesseerd geweest? Vorig seizoen 5 wedstrijden, is die Hoedt dan zo goed? En waarom halen jullie die Van der Linden? Zeer matige verdediger die ik bij Heracles niet eens zou willen hebben, want echt verdedigen kan die vent niet. Een doetje, terwijl jullie Jan Wuytens op de bank hebben. Wat heeft die Van der Linden nu meer! Onbegrijpelijk. Ook Jan Wuytens mag in de deal worden meergenomen, die zie ik graag terug komen.

13 juni 2015 om 09:51

@humberto1

Wat bereft Hoedt, die is inderdaad zo veel beter dan een Wuytens en van der Linden. Ik snap zelf ook niet waarom AZ hem heeft gehaald. Zal wel met het Moneyball principe te maken hebben.

13 juni 2015 om 17:00

Nogmaals, wat heeft Wuytens het hele seizoen gedaan....5 wedstrijden en voor de rest van het jaar een harde kont gekregen van het bankzitten! Zag de Van den Brom het niet in hem zitten?

13 juni 2015 om 18:07

Wuytens heeft zijn kanzen gekregen en viel door de mand. Hoedt kreeug nu de kans, en bewees een meerwaarde te zijn. Wuytens is gewoon minder dan Hoedt.

13 juni 2015 om 09:52

Hoedt is een groot defensief talent. Zegt genoeg dat Lazio hem heeft binnen gehaald. Is simpelweg beter dan Wuytens. Vd Linden is een zeer vreemde aankoop. Enigste wat ik kan bedenken, AZ werkt volgens het Moneyball principe, misschien dat vd Linden hierin goed naar voren komt. Echter, die jongen kan er niks van. AZ had van Aken moeten halen of eens in het buitenland kijken.

Ik wacht nog ff, het is komkommertijd en zoals elke club staan er tientallen spelers op het lijstje.
Zie nu weer genoeg spelers voorbij komen, en voordat ik mezelf weer rijk gaan rekenen.
Wachten we voordat ik zeker weet dat ze in Alkmaar zijn gesignaleerd etc.
Neemt niet weg dat ik Linssen zeker een aanwinst zou vinden, en die van Nec of Nac etcetc.

Goede zet van AZ en natuurlijk voor Linssen!

Linssen verdient absoluut een stap hogerop. Dat verdiende hij eigenlijk voor jaar meteen al, maar het is nooit erg om het nog eens een tweede seizoen te laten zien. En dat heeft hij perfect gedaan. Aantal doelpunten gelijk gebleven, maar nog eens veel meer assists gegeven. Daarnaast had hij nog flink pech met een aantal kansen die eventueel een goal of assist hadden kunnen worden.

Heeft nog een 1-jarig contract, en Smit kennende, zal hij hier wel weer wat uit proberen te halen. Heracles heeft nooit Moeten verkopen, en zeker nu de begroting omhoog gaat kan Heracles nog vrijer zijn in de vraagprijs. Linssen is ongeveer 3 miljoen waard, op basis van kwaliteit, maar met een éénjarig contract zit dat er niet in. In ieder geval gaan we dat niet van een Nederlandse club krijgen.

Als Smit slim is huurt of koopt hij er een speler bij AZ voor terug. Jan Wuytens terug op het oude nest zou mij echt een hele goede stap lijken. Wuytens samen met Te Wierik centraal, kan Zomer weer banken.

13 juni 2015 om 10:46

Hoeveel verwacht jij dat Linssen waard is op dit moment? En bij een transfer met Wuytens erbij?

13 juni 2015 om 11:19

1+ miljoen kun je hooguit vangen voor hem (tussen de 1-1.5 miljoen), gezien zijn contract wat nog 1 jaar doorloopt en hij al aan heeft gegeven graag een stap hoger te willen maken.

13 juni 2015 om 12:35

Wat Dd28 zegt, denk ook ongeveer één miljoen. Krijg je Wuytens er dan voor terug, is dat denk ik een hele mooie deal.

13 juni 2015 om 15:08

Wuytens heeft een te hoog salaris voor niet subtop clubs in Nederland. Laat staan Heracles.

Linssen komt van Heracles en een 1-jarig contract... Kost dus nooit meer dan 1 miljoen, zelfde als hupperts dus.

14 juni 2015 om 09:46

Ik denk dat als Heracles Wuytens gratis kan krijgen, ze dat salaris best willen slikken. Er is nog geen cent uitgegeven deze transferperiode, dus een salaris erbij kan best.

Zou een goede stap voor m zijn. Goede jongen, goede kop, en een goede instelling. Ik gun het hem en hij verdiend het.

Hier zat ik nou de hele tijd op te wachten. Linssen is echt een goede voetballer die zeker een stap hogerop kan en bij AZ uitstekend past. Ik ben toch ook wel een beetje fan van hem.

Vorig jaar werd hij al genoemd maar toen koos men voor onbegrijpelijke redenen voor Hupperts, de man zonder talent. Linssen op links en Berghuis op rechts, dan staat er wat.

Op zich zou Bryan Linssen een prima aanwinst voor AZ zijn. Ik heb Linssen altijd al een prima speler gevonden en het afgelopen seizoen had hij dan wel even tijd nodig om echt los te komen, maar nadat hij los kwam, heeft hij 'n aantal prima wedstrijden gespeeld en belangrijke goals gemaakt.

Maar aan de andere kant, Adnane Tighadouini (van NAC Breda) en Alireza Jahanbakhsh (van Nec) lijken mij ook prima opties voor AZ en vooral Tighadouini heeft bij bij een streepje voor Linssen.

Tighadouini is gedegradeerd met NAC Breda en zal daardoor niet al te duur zijn. Verder was hij het afgelopen seizoen de beste speler bij NAC Breda en heeft hij, ondanks dat NAC Breda gedegradeerd is, toch vrij beslissende goals gemaakt.

Van deze drie spelers is dit mijn lijstje van wie ik eigenlijk het meest hoop dat ze naar AZ komen:

1- Adnane Tighadouini.
2- Alireza Jahanbakhsh.
3- Bryan Linssen.

Daarnaast hoop ik dat AZ zich versterkt met deze spelers:

- Caner Cavlan, van de Graafschap.
- Ruben Ligeon, van Ajax.
- Adnane Tighadouini, van NAC Breda.
- Alireza Jahanbakhsh, van Nec. (alleen indien Berghuis vertrekt).

Esteban zal transfervrij vertrekken, Mattias Johansson zal waarschijnlijk verkocht worden omdat hij nog maar 'n 1-jarig contract heeft, Nemanja Gudelj vertrekt al naar Ajax, Wesley Hoedt naar Lazio Roma, Simon Poulsen naar PSV en ook van Steven Berghuis valt niet uit te sluiten dat hij zal vertrekken bij Az.

Aardige leegloop bij AZ, maar ik heb wel vertrouwen in AZ dat ze dit goed zullen opvangen. Tenminste, bij AZ vertrekken er elk jaar wel (meerdere) sterkhouders, maar ze lossen het toch telkens weer prima op en leveren telkens weer nieuwe sterkhouders.

Zie opstelling: Alireza Jahanbakhsh staat er dus bij, omdat Berghuis misschien vertrekt.

Rochet
Ligeon
Gouweleeuw
Wuytens
Cavlan
Henriksen
Ortiz
Dos Santos
Jahanbakhsh
Jóhannsson
Tighadouini
13 juni 2015 om 12:40

Er is nog geen sprake van aardige leegloop. Tot nu toe alleen Hoedt die gaat vertrekken, waar binnen de selectie geen vervanger voor is.

Zover ik weet komen de volgende spelers weer terug:
- Danny Gorter
- Joris van Overeem
- Fernando Lewis
- Denni Avdic
- Eli Babalj.

Samen met de jeugdspelers die aansluiten bij de A-selectie, heeft AZ een brede selectie. Ik zou het wel begrijpen als AZ alleen een goede verdediger aankoopt, maar een nieuwe voorhoede speler lijkt mij overbodig.

13 juni 2015 om 15:16

@ Tazza 81,

Ik weet niet of jij het voetbalnieuws de laatste tijd heb gevolgd, maar Nemanja Gudelj is al gekocht door Ajax. Hij had een clausule van zes miljoen in zijn contract staan en hij heeft al een akkoord en een contract ondertekend en is vanaf 1 juli speler van Ajax.

Simon Poulsen is vanaf 1 juli transfervrij en heeft al een contract getekend bij Psv, die dus vanaf 1 juli ingaat.

Het contract van Esteban loopt ook op 1 juli af en AZ gaat zijn contract niet verlengen, omdat zijn salaris te hoog is voor AZ en dus zal ook hij transfervrij vertrekken.

Wesley Hoedt vertrekt ook transfervrij, aangezien zijn contract ook op 1 juli afloopt en hij zal vanaf 1 juli speler van Lazio Roma zijn.

Esteban, Poulsen, Gudelj en Hoedt die sowieso al zullen vertrekken. Dat zijn dus al vier basisspelers die zullen vertrekken bij AZ en ik gaf in mijn eerste reactie ook aan dat ik niet uit zou sluiten dat Mattias Johansson (vanwege z'n 1-jarig contract, die niet verlengd zal worden) en Steven Berghuis (wordt vaak genoemd bij Psv) zullen vertrekken bij Az.

Dus er vertrekken sowieso vier basisspelers, met Esteban, Poulsen, Gudelj en Hoedt. Van Berghuis en Johansson is het nog afwachten, maar AZ is nu met vier spelers toch al ongeveer een derde deel van hun eerste elf kwijtgeraakt, maar desondanks dat heb ik wel vertrouwen in het bestuur van AZ dat ze met goede en gerichte aankopen weer goede spelers ervoor terughalen.

En van de spelers die terugkeren van hun verhuurperiode, lijkt alleen Joris van Overeem een kans te krijgen.

Donny Gorter, Fernando Lewis, Denni Avdić en Eli Babalj acht ik niet goed genoeg en ik verwacht dat ze verkocht zullen worden.

13 juni 2015 om 16:44

@ Rochester.

Klopt natuurlijk helemaal van de vetrekkende spelers. Waar ik op doelde is dat ik van mening ben dat alleen de positie van Hoedt niet ingevuld kan worden door huidige selectie.

13 juni 2015 om 18:10

@tazza 81

Advic, Babalj en Gorter wil je er bij hebben? Wil je volgend seizoen degraderen ofzo?

13 juni 2015 om 18:43

Haha, nee zeker niet. Ik zie ook het liefst dat deze spelers AZ verlaten. Ik geef alleen aan dat de leegloop relatief is.

Ze kunnen deze spelers beter inzetten als ruildeal met spelers van clubs als NEC, NAC en Heracles.

Zal een goede aankoop zijn voor az. Is voor een miljoen op te halen denk ik. Met Linssen Johansson berghuis heb je een fantastische aanval die goed kunnen zijn voor 40 à 50 goals.
Met haye overheem Ortiz heb je een sterk voetballend middenveld. Alleen aan de verdediging moet nog gesleuteld worden. Ik vind bizot wel een goede opvolger voor esteban. Anholt kun je halen voor de rechtsbackpositie als Johansson verkocht gaat worden met zijn 1 jarige contract. Waarom de transfervrije kuijper halen voor de linksback positie? Kan hij het samen met haps uitvechten. Verder de selectie aanvullen met jeugdspelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren