Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zo gaan we niet finishen, het gaat nog gebeuren'

Laatste update:
/

John Heitinga blijft geloven in een mooi afscheid als speler van Ajax. De stopper kwam sinds zijn terugkeer in de zomer vrijwel niet in actie en wordt geregeld bestempeld als miskoop. De ex-international van het Nederlands elftal is echter nog niet klaar, zo belooft hij in gesprek met Voetbal Inside.

“Zo gaan we niet finishen”, zegt de 31-jarige Heitinga, die afgelopen zomer na omzwervingen bij Atlético Madrid, Everton en Hertha BSC terugkeerde in Amsterdam. “Ik wil nog voetballen, ik wil in dat mooie stadion spelen. Ik wil stralen en belangrijk zijn voor Ajax. Niet alleen buiten het veld, maar ook binnen het veld.”

Momenteel moet Heitinga, die 87 interlands speelde voor Oranje, genoegen nemen met een rol achter Joël Veltman, Jairo Riedewald en stand-in Mike van der Hoorn. “Maar het gaat gewoon gebeuren. Ik beloof bij deze, dat gaat gebeuren”, blijft hij positief over een rentree. “Ik kan ook niet zo afsluiten. Ik ben er druk mee bezig. Ik train twee keer zo hard.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 november 2015 om 18:37

heeft zijn tijd gehad en was op het toppunt van zijn kunnen al geen topper. Dat hij het hoogste nastreeft staat hem te prijzen. Dat dan weer wel.

3 november 2015 om 20:39

Indd MSP. Je hebt gewoon keihard zn mond gesnoerd en nu valtdie door de mand met een zwakke opmerking en daarmee heeftie zichzelf alleen maar voor Paal

Wat een heerlijke instelling. Van der Hoorn zal waarschijnlijk volgens jaar wel vertrekken (helaas want hij is een uitstekende backup) en dan zal Heitinga goed die rol kunnen vervullen. Met het jonge team dat Ajax heeft zal hij dan genoeg aan spelen toe komen.

Beetje polulair gelul...al is ie wel gemotiveerd dat is natuurlijk goed...maar 2 keer zo hard trainen...dan raakt tie of overtraind...of hij heeft daarvoor nooit zn best gedaan op de training ...

Als ik het iemand gun is het John Heitinga, maar het zal bij een bijrol blijven. De verdediging van Ajax heeft pas 5 doelpunten tegen en Veltman/riedewald scoren over het algemeen een dikke voldoende. Het moet al gek lopen wil de Boer twee jonge talenten slachtofferen die tevens nog een transferwaarde vertegenwoordigen.

3 november 2015 om 18:57

Maar, als er 1 wat langer geblesseerd raakt, dan zal Heitinga de 3e keus op dat moment zijn. Zal ie vaker gaan invallen en eventueel bij een klein pijntje misschien wel basis staan. Dan kan ie laten zien dat ie t op dat niveau nog gewoon kan.

Hoe jammer ik het ook vindt, ik denk dat huj weinig gaat spelen, de Boer is gecharmeerd van een links en rechts benige in het midden, hij zal alleen zijn wedstrijden spelen als vooral veltman geschorst of geblesseerd is, vind hem wel voor meerwaarde ondanks dat we weinig goals tegen krijgen,tis een bikkel en dat missen we achterin, iemand die je opvreet

3 november 2015 om 18:50

We missen juist geen bikkel achterin. We hebben er op dit moment 4 zonder Heitinga. Iets wat we al heel lang niet meer hebben gehad. Kijk alleen al hoe fysiek de defensie is tov V Rhijn, Boilesen, Moisander en Alderweireld. Niemand die een duel uit de weg gaat. Bovendien is Heitinga ook nooit een bikkel a la Moreno geweest.

Uiteindelijk zal Heitinga op zijn 35e afscheid nemen van Ajax en was hij de opvolger van Veltman.

Wordt in mijn ogen schandalig misbruikt door de boer,had al veel eerder minuten moeten krijgen en zeker een plek voor Mike v/d Hoorn op het lijstje moeten staan.
Dat doe je zo een speler met zoveel liefde voor de club en die zo populair bij het publiek is niet aan.

3 november 2015 om 18:57

@ Afcadickster

Hoe kun je dit nu zeggen? We zien Heitinga toch allemaal niet trainen en hij heeft de laatste jaren bij zijn clubs ook niet voor niets op de bank gezeten. Heitinga wordt rijkelijk betaald maar presteert niet, dus een foute aankoop, maar dat wil niet zeggen dat hij veel meer moet spelen.

3 november 2015 om 19:52

Ben ik het persoonlijk niet mee eens,hij is in mijn ogen echt niet slechter dan v/d hoorn,en als zijn naam al weken wordt gescandeerd en je staat 3-0 voor in een thuis wedstrijd dan gun je hem en zeker het publiek hun die 10 minuten om in te vallen.
Dat hij geen basisplek heeft begrijp ik nog wel,maar je gaat een verdediger die vaker als spits wordt ingebracht dan als verdediger de voorkeur geven boven Heitinga.
En ik ga regelmatig kijken bij de training en daar doet hij het helemaal zo slecht nog niet hoor.

3 november 2015 om 20:18

@ Afcadickster

Hoe kun je dit nu zeggen, nogmaals?

Heitinga heeft de afgelopen jaren nauwelijks gespeeld, ik weet niet op welk niveau hij zit, maar als hij bij Hertha op de bank zat en nu bij Ajax 4de of 5de keuze is als centrale verdediger dan zal het ook wel een beetje aan Heitinga zijn niveau liggen, denk je niet?

3 november 2015 om 21:38

Heitinga was gewoon overbodig, je had 2 rcv dus klaar. Dat hij goed in de groep ligt, prima, maar dan heb je een Ooijer rol. Dus dan moet je niet klagen dat je wil spelen. En dat Mike vaker als spits speelt, je kunt ook gewoon zeggen dat Veltman nog een foutje had moeten maken en Mike in de basis had gestaan, zei de Boer zelf dat Mike heel dicht achter Veltman zit

Heitinga had niet gekocht moeten worden.

Er gaan geruchten dat zijn knie niet in orde is en gezien het aantal wedstrijden dat hij de afgelopen seizoenen gespeeld heeft en het feit dat hij bij Ajax de 4de of zelfs 5de keuze is centraal achterin is dat goed mogelijk.

Heitinga verdient een riant salaris en presteert niets. Een totale miskoop dus. Ik denk ook niet dat dit gaat veranderen, want Veltman heeft genoeg foutjes gemaakt om eens wat vaker vervangen te worden. Vd Hoorn was/is daar niet goed genoeg voor om dat op te vangen en Heitinga wordt pas na Vd Hoorn gekozen. Komende zomer dus lekker afscheid van nemen, ondanks dat ik het een fantastische jongen vind.

Miskoop? Dat is hij sowieso niet. Hij is erg druk met de jonge verdedigers en ik weet zeker dat zijn aandeel in de succesvolle defensie groot is. Die jongen is gewoon belangrijk en wie weet pakt hij nog zijn kans in het elftal. Hij heeft een geweldig karakter.

We lezen wel heel vaak over het "tweede plan" Heitinga. Het lijkt wel of men na iedere wedstrijd aan die jongen moet vragen of ie nog wel gaat spelen.

Ik vind het vervelend dat mensen hem bestempelen als miskoop. Misschien is hij juist voor deze rol gehaald. Hij heeft de hele selectie schter hem staan en ligt goed bij de supporters. Daar komt bij dat hij over dezelfde mentaliteit als fdb bezit. Volgens mij gaat het erg goed met Johnny alleen zitten we in een land vol sensatie zoekers

3 november 2015 om 20:17

Of hij een miskoop is, kunnen wij nog niet vaststellen. Hij heeft namelijk amper speel minuten gemaakt, maar ik geloof niet dat hij terug was gehaald om hem op de bank te plaatsen.

En waar baseer je op dat Heitinga tevreden is met zijn rol? Als speler wil je namelijk altijd minuten maken. Dat geeft hij ook duidelijk aan

Hij kan toch wel van waarde voor Ajax zijn. Er komt heel veel sfeer als hij invalt. Je kunt hem gebruiken als je de twaalfde man hard nodig hebt. Vooral als er iets geforceerd moet worden.

Er is totaal geen beleid uitgestippeld rondom het aantrekken van Heitinga. Een speler terug halen om op de bank te laten zitten.

Het ergste van deze hele situatie vind ik nog wel dat zodra Johnny het veld in komt, het publiek zich gaat gedragen alsof Jesus himself het veld heeft betreden.
Dat had De Boer in mijn ogen kunnen voorkomen door het publiek niet zo lang te laten wachten op (lees: hunkeren naar) zijn rentree en hem wat meer speeltijd in het begin te geven, of dat nou terecht was of niet Op deze manier kan het bijna alleen nog maar verkeerd gaan. Er zijn massa's supporters die om Heitinga roepen, terwijl zij niet eens weten wat voor niveau hij op dit moment heeft, of nog kan halen.

3 november 2015 om 21:10

Wat ik me afvraag is dat juichen wanneer nou echt serieus juichen is omdat iedereen zo blij is dat Heitinga eindelijk speelt of dat het meer een soort "sarcastisch" juichen is. Als ik zo de reacties lees zijn zeer zeker niet alle ajacieden van mening dat hij toegevoegde waarde heeft..

4 november 2015 om 00:02

Het zal vast (grotendeels) goedbedoeld zijn, maar het wordt zo wel een beetje zielig vind ik. Hij wordt behandeld als iemand met een achterstand, you know?
Dat Frank hem inbrengt in wedstrijden die toch al zo goed als gewonnen waren helpt hier niet aan mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren