Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech: ‘Ik denk dat dit de tol is die ik betaal, maar het is gebeurd’

Laatste update:
/

Vrijdag verlieten Kyle Ebecilio, Mustafa Saymak en Hakim Ziyech het trainingskamp van Jong Oranje. Ebecilio ging weg omdat hij door een gele kaart maandag niet inzetbaar is tegen Jong Slowakije: Saymak en Ziyech vertrokken vanwege blessures. Laatstgenoemde kan het fysieke ongemak niet los zien van de hectische maand die hij achter de rug heeft.

De 21-jarige spelmaker verruilde sc Heerenveen na een rumoerige zomer voor FC Twente en dat veranderde zijn wereld volledig. Hij moest aanhaken bij een hoger niveau, werkt nu met andere en betere teamgenoten en er komt meer druk om de hoek kijken dan hij gewend was in Friesland. “Ik denk dat dit de tol is die ik betaal, maar het is gebeurd”, zegt Ziyech zaterdag in De Telegraaf.

“Ik moet nu voorzichtig zijn en geen risico nemen”, weet de aanvallende middenvelder. Hij deed in de eerste twee duels van sc Heerenveen dit seizoen negentig en bijna negentig minuten mee. Daarna volgde de transfer en speelde hij tot ver na rust mee tegen Qarabag FK (tweemaal) en NAC Breda. Tegen Feyenoord speelde Ziyech de volle negentig minuten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor welk land speelt Mustafa Saymak eigenlijk? Ik zie alleen vriendschappelijke wedstrijden van Nederland, Turkije en weer Nederland. Dus geen officiële kwalificatie wedstrijden.

6 september 2014 om 08:55

Je mag pas niet meer switchen als je met het grote oranje mee hebt gedaan

6 september 2014 om 08:54

Speeld voor NL, maar al speeld hij alle jeugdteams van nl dan nog mag ie voor een ander national team kiezen. Pas als je in het echte NL elftal hebt gespeelt mag je niet meer switchen.

6 september 2014 om 09:15

Ik neem aan dat je niet mag switchen gedurende de kwalificatie, zou raar zijn. In maart 2013 speelde hij nog voor Turkije. Turkije is meen ik al uitgeschakeld voor het eind toernooi volgend jaar.

Turkjie staat 2e en heeft nog een kans op het eind toernooi.
Maar ik neem aan dat hij niet zomaar kan switchen mocht Oranje het niet halen en Turkije wel. Of dat is de reden dat hij alleen de vriendschappelijke wedstrijden doet.
Dus of die echt geblesseerd is?

6 september 2014 om 11:20

Speeld?!

Misschien meer in de sportschool zijn Ziyech?

6 september 2014 om 09:08

Lekker makkelijk. Jij denkt dat hij bij Twente of Heerenveen niet in de sportschool hoefde te zijn? De club maakt nog altijd je trainingsschema, dus als hij al te weinig in de sportschool zou zijn dan ligt dat eerst aan de club en pas in tweede instantie aan de speler.

6 september 2014 om 09:53

Spelers gaan vaak op eigen initiatief naar de sportschool naast dat trainingsschema.
Ziyech en bijvoorbeeld Boetius zouden dat goed kunnen gebruiken.

6 september 2014 om 12:10

Net als De Vrij zeker, die namen ze dat ook in dank af... Snap het best als spelers dat risico niet nemen

6 september 2014 om 13:17

Ziyech houdt zich heus wel staande hoor. Heeft in Heerenveen toen hij net doorbrak genoeg in de sportschool gezeten.

Bij Heerenveen kon hij ook bijna nooit een volledige wedstrijd spelen, hij gooit zoveel energie in zijn spel dat hij na 75 minuten gewoon kapot is. Volgende stap is om zijn energie beter te verdelen waardoor hij misschien ook wat minder snel klachten krijgt!

Als Schreuder nog eens normaal rouleert tussen de spelers en eerder wisselt, dan scheelt dat volgens mij al een hoop. Ziyech speelt meteen alles en is in een totaal ander team plus nieuwe omgeving. Vermoeidheid en pijntjes zijn een logisch gevolg.

Vind die saymak werkelijk een speler voor heerenveen op de flanken. Hij is een beetje type Bilal.

Als Ziyech al zo veel moeite heeft met de overstap van Heerenveen naar Twente, zal hij nog wat beleven als het nog eens tot een transfer naar een andere competitie komt. Het toont wel meteen aan dat een sprong van Heerenveen naar een club uit bijvoorbeeld de PL erg ver is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren