Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech: ‘Dat is er bij hem nu wel in getimmerd, Younes heeft dat minder’

Laatste update:

Ajax won zaterdag met 4-0 van Sparta Rotterdam, maar Hakim Ziyech was desondanks niet helemaal tevreden. De spelmaker van de Amsterdammers creëerde een aantal goede kansen voor medespelers, die echter niet altijd even zorgvuldig omsprongen met de mogelijkheden: “Maar dat was niet alleen vandaag zo”, verzucht hij gesprek met De Telegraaf.

Ziyech noemt het frustrerend dat niet alle kansen worden afgemaakt, maar weet ook dat hij niet degene is de bal er uiteindelijk in moet schieten: “Op de training maakt Klaas-Jan Huntelaar zo’n kans altijd af, maar de laatste twee wedstrijden wil het niet bij hem. Dat komt wel weer.” De ervaren spits, die zaterdag zijn honderdste competitieduel voor Ajax speelde, kreeg opnieuw de voorkeur boven Kasper Dolberg, maar wist het net niet te vinden in zijn jubileumduel.

Amin Younes en David Neres scoorden daarentegen wel en het begint vooral goed te lopen tussen Ziyech en de Braziliaan: “Het is er bij hem nu wel een beetje ingetimmerd dat hij begint te lopen als Donny van de Beek en ik de bal hebben. Dat heeft Klaas-Jan ook wel, maar Amin Younes minder.” Voor Ajax is de eerstkomende competitiewedstrijd meteen een belangrijke: zondagmiddag staat De Klassieker tegen aartsrivaal Feyenoord op het programma.

Denk jij dat Ajax De Klassieker gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig speelt Kluivert niet en Neres volgende week. Als die Keizer er voor Kluivert kiest dan kan dat echt niet meer. Neres is echt een fantastische buitenspeler die gewoon de minuten moet maken en de kans moet gunnen. Ik weet zeker als je hem 10 wedstrijden laat staan. Dat hij er minimaal 4 a 5 doelpunten scoort en een paar assist. Dat zal Kluivert nooit scoren.

16 oktober 2017 om 10:52

Wow in mijn beleving Kluivwrt verreweg de meeste potentie van allemaal. Maar zet hem eens links. In de Kuip zou ik Kluivert zeker opstellen.

16 oktober 2017 om 10:57

Volgens mij moet je gewoon met Kluivert op links en Neres op rechts spelen. Ze hadden Younes echt moeten verkopen afgelopen zomer aan een Duitse subtopper die hem wilde hebben...

16 oktober 2017 om 11:19

Kluivert heeft ook meer potentie, maar dat betekent niet dat hij nu al beter is.

16 oktober 2017 om 13:14

Op basis waarvan dan? Ik vind Kluivert een leuk ventje en leuke voetballer die zo nu en dan wat mooie dingen laat zien, maar heel efficiã«nt is het vooralsnog niet. Veel meer dan een beetje rennen en vliegen is het niet. Hij's snel, dat wel, en technisch redelijk vaardig, maar is (nog) veel te onrustig.

Ik vind Neres, en dat vind ik al sinds z'n 1e wedstrijd toen hij ook al direct scoorde, zo'n speler die misschien nog niet helemaal snapt hoe je in een 4-3-3 systeem speelt als vleugel, maar gewoon de snelheid met techniek weet te combineren tot iets met rendement. Die peert een bal op het doel echt met 100 intentie om 'm erin te rossen. En dat laatste heeft geen enkele andere vleugelspeler van Ajax (younes al helemaal niet) en is ook het grootste probleem van Ajax de laatste 10 jaar als 't niet langer is. Incl. Kluivert Jr.

Kluivert op links kun je 's proberen, want Younes heeft ook veel te weinig rendement en is te grillig. Alleen ik weet niet of KJH dan nog goed bedient wordt, want Younes is wel een speler die ondanks z'n verkeerde been, nog wel vrij goed in staat is goede voorzetten te geven. Dat zie ik Kluivert nog niet echt doen, maargoed, dat moet je eerst ook een paar keer zien.

16 oktober 2017 om 13:27

Eens met je stuk, maar wanneer zie jij Younes goede voorzetten geven?

16 oktober 2017 om 13:47

meestal zondag na half 3 soms op zaterdag avond. helaas doordeweeks niet.

16 oktober 2017 om 11:21

Dat denk ik ook dat ie dat haalt. Die heeft hij namelijk nu al! Denk dat als Neres het hele seizoen mag blijven staan hij op 15+ goals uitkomt.

16 oktober 2017 om 11:31

Ben ik de enige die het echt lastig kiezen vindt tussen Kluivert, Neres en Younes? Iedereen heeft er zo een uitgesproken mening over, maar ik zie weinig verschil, behalve dat Neres efficienter is in de afronding zo lijkt het. Allemaal spelers met specifieke kwaliteiten. Ik zou uiteindelijk gaan voor Neres rechts, Younes links. Maar vind Kluivert zeker niet slecht.

16 oktober 2017 om 11:41

Nee, er zit niet heel veel verschil in, al is qua rendement neres met afstand de betere. Bij younes is het wat lastiger. Iedereen kan zien dat die man wel kan ballen, zeker vorig seizoen bij vlagen in de Europa League. Maar daarmee pak je ook gelijk zijn probleem: bij vlagen. Te vaak is die niet aanwezig, zit er weinig afwisseling in zijn acties en laten we wel zijn: zijn rendement is echt veels te laag. Dan kun je hem wel blijven opstellen, maar het houd wel een keer op. Ik zou kluivert aankomend weekende de kans geven ipv younes op links, kluivert is zelfs altijd linksbuiten geweest. Zeker tegenover diks, die het niet echt moet hebben van zijn snelheid, zou kluivert een prima kans kunnen maken.

Neres en Kluivert moeten voor diepgang zorgen, aangezien Younis nooit diepgaat en sws geen snelheid heeft.

16 oktober 2017 om 11:20

Jij hebt Ajax niet gevolgd. Traore wilde ook het liefst alles in de voeten.

16 oktober 2017 om 11:34

Echt totaal niet. Traore ging nauwelijks diep en wilde de bal voornamelijk in de voeten waarna hij vervolgens ging dribbelen. Diepgang moest van Klaassen komen.

Neres liet echt in de eerste minuten die hij kreeg al meteen zien dat hij die bal diep wilde, dat is er dus echt niet ingetimmerd. Volgens de huidige coach was de reden dat Neres zo weinig speelde toch zijn meeverdedigen. Heeft met geen woord gerept over diepgang. Ik denk dat voor Neres het vooral was weten welke spelers die bal wel diep durven te spelen. Blijkbaar weet hij nu dat Ziyech en van de Beek dit wel durven en dat hij diep kan gaan als zij aan de bal zijn en hij kansen ziet. 6 eredivisie wedstrijden 4 goals 1 assist is echt heel behoorlijk. Als je dan bedenkt dat hij in die 6 wedstrijden 302 minuten heeft gemaakt is het haast 4 goals en 1 assist in 6 helften. Als hij deze lijn doortrekt en genoeg minuten mag blijven maken dan kan het haast niet anders dan dat hij ergens tussen de 15 en 20 goals gaat uitkomen en dat voor een buitenspeler......

17 oktober 2017 om 12:10

Goed gezien gozert 😎. Hij kan een sensatie worden als ze hem nu laten staan.

Het is toch ook treurig eigenlijk ook. Hij zegt eigenlijk we kunnen zeggen wat we willen, maar die younes gaat gewoon niet diep en dan kunnen wij onze ballen niet kwijt... Kan niet wachten op kluivert of johnson op links

16 oktober 2017 om 11:19

Haha Johnson wilt ook de ballen het liefst in de voeten. Je ziet nu inderdaad dat Neres wel vaker gaat rennen alstie ziet dat dat kan maar owee dat younes dat gaat doen. Van Kluivert weten we dat hij het liefst rent. Maar iets zegt mij dat we dit seizoen geen een wedstrijd met Kluivert en Neres op de vleugels gaan spelen.

16 oktober 2017 om 14:02

Nou Johnson heeft m.i wel wat meer diepgang dan younes. Toch zou ik graag die vleugels zien met dolberg in het midden beetje wisselen driehoekjes tegenstanders gek maken....

16 oktober 2017 om 11:23

Haahah precies dit. Die vent heeft ook de snelheid niet om diep te gaan. Scoort nooit en de kansen die die krijgt mist hij altijd. Maarja als je.beetje lekker pingelt en 2 man bezighoudt maakt het niet uit hoe bagger je speelt .

Daarom moet je Neres ook rechts houden omdat die wel gaat lopen voor de steekpasjes en de bal niet alleen maar in zijn voeten wilt. Ik hoop dat Keizer eens inzit dat je met een van de Beek en Ziyech en Schone daar veel meer aan hebt om dat soort jongens te bedienen. Dat hij snel gaat inzien dat Kluivert linksbuiten moet staan in plaats van Younes omdat je dan ook een man hebt die wilt lopen op een diepte pass

Nu is het bewegen zonder bal bij dit Ajax sowieso echt weer om te janken. De verdedigers kunnen de bal niet kwijt omdat het middenveld bijna niet beweegt. Het middenveld kan bijna geen bal kwijt omdat de buitenspelers niet bewegen zonder bal. Huntelaar is zo´n beetje de enige die beweegt zonder bal. En omdat wij niet druk naar voren zetten en we vrij veel achteruit en opzij voetballen betekend dit dat we ontzettend voorspelbaar zijn voor de tegenstander.

16 oktober 2017 om 11:46

Kleine correctie. Het bewegen zonder bal bij Nederlandse teams is dramatisch. Want ja je zou maar eens uit positie lopen.....

Het is inderdaad wel een verademing dat Neres wel eens diep gaat in plaats van die bal constant in de voeten gespeeld willen hebben a la Younes. Persoonlijk vind ik Amin een goede speler en ik denk dat hij ook gewoon zijn waarde zal bewijzen dit seizoen, maar hij moet echt vaker diep gaan en ik vind dat Kluivert ook meer kansen moet krijgen op links. Het enige nadeel hieraan is, is dat Younes absoluut niet snel is. Ik heb hem al te vaak er uitgelopen zien worden door verschillende rechtsbacks. Daarom moet Justin dus meer kansen krijgen aangezien hij die snelheid wel heeft.

Younes is uit vorm en moet hoognodig eens gewisseld worden. Zet Kluivert er maar in op links.

Kluivert gaat wel diep dan heb je er gelijk 3 die gaan. Dat zou mooi zijn.

Je moet juist buitenspelers hebben die weten wanneer ze diep moeten gaan en wanneer niet. Weten wanneer ze een aktie moeten maken en wanneer niet.....het zou mooi zijn als een buitenspeler goed in de diepte aanspeelbaar is , maar ook de bal in de voeten kan nemen en wachten op aanvulling.....
Als een speler constant de diepte op zoekt dan is het voor de verdedigers een stuk makkelijker om zich daar op in te stellen...

Het is heel simpel Neres moet gewoon blijven staan zolang je doelpunten maakt en helemaal als buitenspeler heb je daar recht op. Misschien een keer Youness wisselen zodat hij ook weer een beetje een concurrentie strijd aan kan gaan.

Zegt toch alles wat hij over Youness zegt!!!! Ik erger me al anderhalf jaar aan Youness die een overschatte buitenspeler is en gewoon totaal geen rendement of rust voor het goal heeft. Ik zou ten aller tijden kiezen voor Neres en Kluivert met me ogen dicht. Youness verspeelt kansen en creëert helemaal niks behalve dat hij 2 a 3 man bezig houdt komt er gewoon helemaal niks uit. Heel weinig assistent en totaal geen goals. Ja per ongeluk via zin rug

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren