Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech: ‘Dat is enorme onzin, de journalist die dat zei wilde een puntje scoren’

Laatste update:

Hakim Ziyech speelde tegen PEC Zwolle (5-1) een uitstekende wedstrijd en dat deed de Ajacied op zijn favoriete positie op het middenveld. Ziyech werd door trainer Peter Bosz eerder nog opgesteld als rechtsbuiten en toen waren er direct kritische geluiden te horen. Coach Bosz zou tijdens de rust van het duel met Heracles Almelo zelfs tekeer gegaan zijn tegen Ziyech.

/

“Dat is enorme onzin, de journalist die dat zei, wilde een puntje scoren”, legt Ziyech uit aan de Volkskrant. Dat er bij Ajax snel kritiek is vanuit de pers en het publiek is volgens hem allen maar goed. Hij zegt goed om te kunnen gaat met druk.

“Soms hoor je: het is pas zijn eerste seizoen, hè. Dan denk ik: donder op, ik wil helemaal geen excuses. Bij Twente liet ik het ook meteen zien, toch? Nou dan”, concludeert Ziyech, die van mening is dat Ajax nog beter kan.

Hakim Ziyech moet altijd op het middenveld spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een heerlijke mentaliteit heeft deze gozer toch, naast zijn ongekende kwaliteiten. Precies wat deze groep nodig heeft. Echt enorm blij dat hij nu voor Ajax speelt. Ik spreek het zelden hardop uit bij jonge talentvolle spelers, maar ik ben er in dit geval 100% van overtuigd dat deze jongen het echt heel ver gaat schoppen.

26 september 2016 om 09:33

Aan de ene kant wel, aan de andere kant heeft ie ook nare trekjes. Aan t begin van t seizoen 'had hij er geen zin in' en weigerde hij een stap teveel te zetten. Ook zag ik de Twente docu en daarin deed hij ook heel vervelend richting t publiek. Was ie geirriteerd dat ze wel juichten na een late winnaar tegen De Graafschap nadat ze eerder hadden gefloten.

26 september 2016 om 10:04

Net mensen he, die voetballers? Iedereen heeft wel eens een slechte dag waarin het gedrag niet 100% goed te keuren is. Hij heeft tevens uitgelegd waarom hij dat stapje teveel niet wilde zetten, ik vond het te begrijpen.
Denk dat deze 'dingetjes' geen obstakel zijn op zijn weg naar de top.

26 september 2016 om 10:08

Volkomen begrijpelijk toch? Eerst uitfluiten, vervolgens maakt hij de winnende en dan toejuichen. Dan hoor je niet te juichen vind ik...

26 september 2016 om 12:13

Ik hoor steeds dat t een lastige jongen is.....ik heb dat nooit gemerkt...als je (terecht) ontevreden bent, mag je dat toch laten merken....

26 september 2016 om 13:11

Zit een goeie kop op, blijkt steeds meer. Alleen erg zonde dat ie voor Marokko heeft gekozen! Wat zouden we de komende jaren veel plezier van hem kunnen hebben bij Oranje! Ook voor Ajax een aderlating wanneer ie straks naar de Afrika Cup is.

Die laatste alinea 100% gelijk

26 september 2016 om 10:51

Waarom. Ze juichen omdat de club scoort.niet omdat ziyech dit doet

26 september 2016 om 12:11

Lees de laatste alinea nog eens. Het gaat om excuses dat het pas zijn 1e seizoen is e.d.

Het lijkt alsof journalisten hier altijd maar mee weg komen. Kunnen we hier niet bijhouden welke journalist achter welk stuk zit? En wie er constistent onzin de wereld in brengen? Tijd voor wat accountability.

26 september 2016 om 09:50

Vrijwel zeker dat Valentijn Driessen (telegraaf) dit naar buiten bracht bij De Tafel van Kees op Fox.

26 september 2016 om 13:12

Was Valentijn Driessen

26 september 2016 om 09:51

Ja, maar wanneer clubs vervolgens journalisten weigeren komt er een hoop commentaar op de clubs vanwege kinderachtig gedrag.. Het is nooit goed haha.

26 september 2016 om 11:11

En wat dan? Ik denk dat de meeste mensen die echt geinteresseerd zijn wel weten welke journalisten zo zijn...

26 september 2016 om 12:03

@afcasander

Het kan interessant zijn, omdat je als lezer dan een betere inschatting kan maken in hoeverre je het bericht serieus kan nemen of het moet inschatten als puur tendentieus en speculatief

Als een journalist constant met bedachte verhaaltjes komt en die als feiten in de media dumpt, dan kun je eerder je bedenkingen hebben bij een volgend artikel. Berichten uit De Telegraaf neem ik om die reden in principe sowieso eerder met er een korreltje zout, zeker als er geen bron bij wordt vermeld of de scribent doet voorkomen uit naam van te spreken.

Zoals bijvoorbeeld de kanonnen van Mark Verweij, die klakkeloos die term gebruikte alsof het zo letterlijk uit de mond van Overmars was gekomen. Als je niet goed leest of het als waarheid aanneemt, ontstaat er vaak een nodeloze discussie, gaat het een eigen leven leiden en wordt het onderwerp van gesprek soms beschadigd op grond van suggestieve of tendentieuze beweringen.

Valentijn Driessen denkt volgens tegenwoordig, sinds hij met regelmaat in tv-programma's als Voetbal Insite en De tafel van Kees verschijnt, dat hij het wiel onder de wagen persoonlijk heeft uitgevonden. Die man voelt zich ogenschijnlijk een hele tv-personality zoals hij zich profileert.

Jammer dat hij een podium krijgt om zijn boulevardkranttje te promoten en de Telegraaf-verhaaltjes zo publiekelijk mag verkondigen. Ik vermijd die krant niet voor niets, maar word zo alsnog ongewild opgezadeld met hun bedenkelijke berichtgeving, omdat ik wel graag kijk naar de Tafel van Kees.

26 september 2016 om 13:59

Zeker waar. Maar ook al heeft een journalist gelijk of niet; Ziyech zal altijd zeggen dat het niet gebeurd. Ook al denk ik dat het niet gebeurd is.

26 september 2016 om 09:37

@ Defenderboet

Ja, daar sta ik ook wel van te kijken. Volgens mij moet Ziyech altijd dicht bij het strafschopgebied van de tegenstander spelen. Dus in wedstrijden waarin Ajax op de helft van de tegenstander speelt, kan hij heel goed als AM spelen. Tegen sterkere tegenstanders, als het middenveld en de verdediging van Ajaxonder druk staan, komt hij waarschijnlojk veel beter uit de verf als rechter of linkeraanvaller.

26 september 2016 om 12:15

Waar sta je van te kijken dan?

26 september 2016 om 12:16

Of was dat sarcastisch?

26 september 2016 om 10:27

Is ook een belachelijke poll, volgende is waarschijnlijk of Zoet / Krul /jones altijd op goal moet staan.

26 september 2016 om 12:37

Slechte vergelijking. Zoet, Krul en Jones kunnen niet goed genoeg voetballen, Ziyech wel. Dat keepers daarom enkel in aanmerking komen voor een plekje op doel is logisch. Anders waren zij niet eens gecontracteerd bij een profclub .

Ziyech kan wel goed voetballen en komt daardoor dus in aanmerking voor meerdere veldposities. De rechtsbuitenpositie voor Ziyech is als optie logischer, dan dat voor een keeper het geval zou zijn, die zal je nooit als veldspeler opgesteld zien in de basis. Ziyech komt het best tot zijn recht als middenvelder, maar kan in principe ook ergens anders goed voetballen.

De vergelijking was logisch geweest als de stelling van de poll was geweest of Ziyech ook in aanmerking zou komen voor een plekje onder de lat. Of hij altijd en alleen als middenvelder moet spelen is ook een beetje een kwestie van smaak of inzicht. Ook voor zijn trainers.

Heerlijk, die laatste alinea. Zegt veel over deze man.

Dit geeft maar weer eens aan dat de media vaak van een zeer laag niveau is! Jammer dat we de bron niet weten.. Geloofwaardigheid van deze populariteits journalist is in ieders geval niet veel meer van over!

26 september 2016 om 10:33

Ajax en nieuws uit de kleedkamer kun je in een adem noemen met de telegraaf, dat is toch niet zo moeilijk..

En dan is het waarschijnlijk Valentijn of die bolle spreekpop van Cruijff.

Eindelijk eens eens een middenvelder die aanvallend denkt en niet eerst een tikje breed of achteruit. dit heeft Ajax de laatste jaren ontbroken. Je kunt wel 8 middenvelders in je selectie hebben, maar als doe allemaal alleen maar aan veiligheid denken, schiet het niet hard op. Ziyech is een aanwinst voor Ajax. Dat wisten de kenners vorig jaar ook al.

26 september 2016 om 19:58

Tja wat dat betreft hebben de Ajax supporters in de laatste twee wedstrijden meer kunne genieten als in het complete afgelopen seizoen.

Er wordt inderdaad veel meer naar voren gespeeld en de omschakeling gaat veel sneller.

Zyeich legt de lat hoog voor zichzelf en wil zich niet achter standaard platitudes als "pas m'n eerste seizoen" verschuilen. Klinkt heel veelbelovend.

Dit soort onzin moet stoppen, diegene die deze leugens de wereld in helpt moet gewoon zijn ontslagpapieren indienen. Verschrikkelijk irritant, creëert onrust bij zowel de club als de supporters.

Vanavond weer veel onzin uitgekraamd door panel Voetbal Inside. Eigenlijk moeten we allemaal stoppen met kijken naar die programma's. Het zijn allemaal zakkenvullers over onze rug. Welk boek zal vanavond weer aangesmeerd worden?

26 september 2016 om 13:25

Mwah...in elk voetbalpraatprogramma wordt onzin uitgekraamd. Weet nog dat ik naar een uur durende voorbeschouwing heb zitten kijken waarna de wedstrijd volledig anders liep.
Enige verschil is dat VI zichzelf absoluut niet serieus neemt. Moet je als kijker dan ook niet doen, dan is het gewoon anderhalf uur gezellig ouwehoeren over rand- en bijzaken.

En wat als Bosz nou tekeer was gegaan tegen Ziyech in de kleedkamer ? Degenen die gevoetbald hebben weten dat dat normaal is.

Goede aankoop Ziyech, weet nog goed dat ze bij Ajax zeiden dan Singraven een groter talent is dan Ziyech.

26 september 2016 om 13:16

Sinkgraven is ook een zeer goede voetballer, technisch beter dan Ziyech. Alleen Ziyech is creatiever, doelgerichter, heeft een beter schot en is was jaartjes verder/ ouder.

26 september 2016 om 18:30

Technisch beter dan Ziyech??? Hoe durf je

Samen met sanchez 2 heerlijke toppers in Amsterdam.

Ik zei het toen al. De telegraaf vind het leuk om Marokkanen bij Ajax aan te pakken. Over el hamdaoui gingen ook allemaal onzinnige verhalen door die zelfde krant.

Eens een foute krant, altijd een foute krant...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren