Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Özil: ‘Ons probleem is dat we het tegen de kleinere ploegen lieten liggen’

Laatste update:

Arsenal werd dit seizoen met een achterstand van tien punten op Leicester City tweede in de Premier League en Mesut Özil weet wel waar the Gunners het hebben laten liggen: volgens de Duitse spelmaker heeft zijn club veel te veel punten weggegeven aan relatief zwakkere broeders. Arsenal liet bijvoorbeeld punten liggen tegen Norwich City, Swansea City, Crystal Palace, West Bromwich Albion en Sunderland, terwijl Leicester en nummer vier Manchester City het minder lastig hadden tegen teams uit de onderste helft van de stand.

/

“Ik denk dat we veel punten hebben laten liggen tegen kleinere teams die we eigenlijk hadden moeten pakken. Dat was het probleem dit seizoen: we waren als team niet sterk genoeg om gewoon de punten binnen te halen”, vertelt Özil in gesprek met Sport360. “We hebben zeker na de wedstrijd tegen Barcelona wat punten verloren. Op dat moment waren we niet goed genoeg om gewoon de wedstrijden te winnen. Het seizoen is lang en er zijn veel dingen die moeten kloppen. Blessures spelen zeker mee.”

“Aan de andere kant moeten we ons meer focussen en kunnen we met de komst van een aantal sterke spelers volgend seizoen hopelijk wel tot het einde meedoen”, gaat hij verder. Arsenal wipte afgelopen weekend toch nog over aartsrivaal Tottenham Hotspur heen om als tweede te eindigen: “Ik denk dat het belangrijk was dat we ons rechtstreeks voor de Champions League kwalificeerden. Om in de laatste wedstrijd tweede te worden en boven Tottenham te eindigen was ook leuk voor ons en de fans, het was een goed einde van het seizoen.”

Denk je dat Arsenal de titel tegen de kleinere ploegen heeft verspeeld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

arsenal laat het altijd liggen

17 mei 2016 om 17:13

Komt ook omdat ze altijd dezelfde fouten maken.

Als je kampioen wil worden moet je een ijzersterke basis 11 hebben waarmee je minimaal 30 wedstrijden kan spelen. Bij Arsenal zijn ze om de 5 wedstrijden een seizoenshelft geblesseerd.

17 mei 2016 om 17:34

Niet helemaal, een aantal jaren terug waren ze telkens strategisvh niet opgewassen tegen mede favorieten, de laatste twee jaren laten ze opeens veel meer punten liggen tegen kleinere teams

17 mei 2016 om 17:43

Ze hebben altijd wel een excuus joh, gewoon presteren en dan praten!

17 mei 2016 om 20:06

Is het een excuus als je feiten opnoemt? Hij zegt alleen wat ze fout doen, hij noemt geen excuses.

Krijgen we nu iedere dag een andere Arsenal speler te horen die hetzelfde zegt?!

17 mei 2016 om 17:02

Misschien. Niet erg toch?

Als je tegen de kampioen 6 op 6 haalt en er nog 10 punten achter eindigt, heb je het natuurlijk duidelijk laten liggen tegen de rest, da's logisch.

Arsenal heeft inderdaad vaker dan normaal met punten gemorst tegen kleine ploegen, wat wel zuur is. Meestal (vorige jaren dus) zijn we niet goed genoeg in de toppers maar dat was het probleem niet.

17 mei 2016 om 18:18

Ik dacht vandaag ook te lezen dat Arsenal van alle premier league ploegen het meest op de paal/lat geschoten heeft. Nu kan je dat misschien pech noemen, maar ik denk zelf dat de voorhoede (spits) toch echt te matig is en niet klinisch genoeg.

Met andere woorden, met een wereldklasse spits als Higuain had je zomaar 15 punten meer gehad, daar ben ik heilig van overtuigd.

17 mei 2016 om 18:28

Daar ben ik ook heilig van overtuigd, dat is gewoon zo. Arsenal staat qua afmaken van de kansen ergens onderaan de Premier League, op plaats 17 of 18, ik zag onlangs zo'n statistiekje passeren.

Er is meer nodig dan een topspits (nog een centrale verdediger + Xhaka) maar een spits is een hele grote stap in de juiste richting.

Daar heeft hij natuurlijk helemaal gelijk in! Hoop ook dat we het team kunnen versterken met een aantal topspelers, als het dan eens verandert/meezit met de blessures is de titel gewoon mogelijk. Maar het blijft natuurlijk een feit dat Arsenal het dit seizoen ook weer voor zichzelf heeft verpest, ongeacht de blessures en het gebrek aan kwaliteit.

Omdat we geen leider hebben. Hoop zo dat Xhaka komt, dat is echt precies de unieke speler die Arsenal nodig heeft. De rest van Europa zit echt uit zijn neus te eten als dit doorgaat.

Een hardere Xabi Alonso. Een natuurlijke leider met het mes tussen de tanden en een lange pass om van te smullen.

Eerst moet het team gefixed worden, het middenveld, en dan pas die spits. Xhaka is een droom.

Omgekeerde wereld, normaal lieten we het altijd in de big games liggen. Hoe dan ook, één ding weet je zeker, we laten het in iedere geval wel ergens liggen.

Het probleem is Wenger.

Bij voetbalmanager heb ik als eerst Arsenal geselecteerd. Het eerste seizoen wisselde ik 4-0's af met knullige 3-3'tjes. Mijn eerste aankopen waren Laporte en Morata. Het seizoen ownde ik, doordat ik Sanches, Gaya en Goretzka haalde. Ik denk dat hetzelfde geld als in het echt. Met drie gerichte aankopen, elk in één linie, doe je al mee. Met de juiste aankopen over twee seizoenen genomen ben je ready-en-steady voor de komende jaren.
Linksback en centrale verdediger, meer power op het middenveld en een topspits en ze spelen elk jaar voor het kampioenschap.
Niet dat reallife zo simpel is als voetbalmanager, maar het blijft een leuke indicator. Ze zitten meestal goed met de statistieken.

Arsenal moet echt investeren willen ze Ozil behouden en om uberhaubt een keer aan te haken bij clubs als Bayern,real,barca,juve,etcc

ieder jaar top 4 is tog ook niet leuk meer,kijk na bayern die halen gewoon even Hummels en Sanches voor 70 miljoen..zoiets zal Arsenal nooit doen.

4/5 spelers moeten er zeker bij komen willen ze ooit wat moois bereiken.

Spelers die weggaan; Arteta,flamini,rosicky
Spelers verkopen die niks presteren; Walcott,ramsey,mertesacker,debuchy,sanogo,szesny.....
Bank; Gibbs,wilshere,cazorla,ox,welbeck,giroud,coquelin,... Campbell,iwobi,ospina

Cech
Bellerin
Koscielny
Boateng
Monreal
Kante
Xhaka
Reus
Ozil
Alexis
Higuain

Toch knap van Arsenal om tweede te worden. De druk om kampioen te worden wordt wel steeds hoger, maar een tweede plaats is wel hoger als normaal wat ze halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren