Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zien: Heung-Min Son spreekt naam van Micky Van de Ven vreemd uit

Laatste update:

Tottenham Hotspur-aanvaller Heung-Min Son is erg te spreken over ploeggenoot Micky van de Ven. Son nam the Spurs zondag bij de hand door beide doelpunten van zijn elftal in de Noord-Londense derby tegen Arsenal (2-2) voor zijn rekening te nemen. Voor de camera van Viaplay gaf de Zuid-Koreaan na afloop aan een hoge pet op te hebben van de 22-jarige Van de Ven, al sprak hij zijn naam niet helemaal goed uit.

“Gaan we het hebben over Micky van de Vick?”, vroeg Son aan journalist Bart Nolles, die hem vervolgens vertelde hoe de aanvaller de achternaam van Van de Ven dient uit te spreken. De verbetering van Nolles zorgde voor een glimlach op het gezicht bij Son. “Micky speelde fantastisch. Ik geniet ervan om hem aan het werk te zien. Natuurlijk praat ik nog aardiger dan normaal over hem, omdat dit de Nederlandse tv is”, grapte de aanvalsleider van Tottenham.

“Micky speelde vandaag (zondag, red.) fantastisch en eigenlijk al het hele seizoen. We begrijpen elkaar goed, ook omdat we allebei Duits spreken. Ik houd van hem als speler en als persoon. Hij is nog jong en wil zich blijven ontwikkelen. Hij heeft de potentie om een grote speler te worden. Ik ben blij om met hem samen te spelen, dat is echt een genot”, zo klonk Son lyrisch.

Van de Ven maakte afgelopen zomer voor minimaal veertig miljoen euro de overstap van VfL Wolfsburg naar Tottenham en groeide onder manager Angelos Postecoglou direct uit tot een onbetwiste basisspeler. Eerder deze maand debuteerde hij in de definitieve selectie van bondscoach Ronald Koeman voor de EK-kwalificatieduels van Oranje met Griekenland en Ierland. Speelminuten voor het Nederlands elftal maakte hij echter nog niet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is ook bijna geen Nederlander die de naam van Son Heungmin correct uitspreekt. Ze zullen vast in Seoul en omstreken dubbel liggen om de uitspraak van Bart Nolles.

25 september 2023 om 11:54

Valt nog wel mee hoor, Heung Min ,weinig wat je daar fout aan kan doen. Ji Sung Park daarintegen word wel vaak slecht uitgesproken

Hij spreekt het uit als Micky, wat zijn voornaam is? Mis ik iets?

25 september 2023 om 09:52

hij zegt van der vekken

25 september 2023 om 10:17

Ik moest een paar keer goed luisteren ik verstond Marie van der Ven

Haha wel grappig, maar ja, ik hoor vrijwel altijd buitenlandse interviewers Nederlandse en Noorse namen ook " verkeerd " uitspreken, dus niet zo gek.

25 september 2023 om 11:07

Laat de Nederlandse commentatoren maar beginnen met Erling Braut Haaland en Martin Ødegaard eens correct uit te spreken. Of elke willekeurige Nederlander die Ibiza uitspreekt alsof het in Italië ligt of Luis Enrique alsof het een Fransman is. Groet, een mede-NederNoor

25 september 2023 om 11:26

Tja, vice versa gebeurd het ook hoor. Nederlandse namen zijn natuurlijk ook niet altijd even makkelijk uit te spreken

25 september 2023 om 11:25

Klopt. Het ergste is hoe ze Solskjær als ' Solsk-jer' uitspreken haha.

25 september 2023 om 11:39

Naja, die snap ik nog wel omdat in de meeste talen het natuurlijk niet bekend is hoe bepaalde letters of lettercombinaties worden uitgesproken. Maar een beetje commentator zou bij dat soort namen toch wel weten hoe je het uitspreekt. Voor Franse namen gaan ze ook niet opeens Giroet i.p.v. Giroud zeggen en kan het opeens wel.

25 september 2023 om 12:05

@norgenederland

Vrijwel iedereen krijgt vanaf het begin van de middelbare school in ieder geval een aantal jaar Franse les. Ook is Frankrijk een enorm populaire vakantiebestemming voor Nederlanders, waardoor we meer met die taal in aanraking komen.

Het is niet zo gek dat de Franse uitspraak beter lukt dan de Noorse.

25 september 2023 om 13:53

@fiorenoord

Zeker mee eens! Ik snap ook wel dat ze het niet bij iedere willekeurige speler uit Noorwegen doen. Echter een persoon als Solskjaer correct uitspreken mag inmiddels wel, dat is toch wel een naam.

25 september 2023 om 18:54

Ik vind sowieso dat een commentator zijn huiswerk moet doen voordat de wedstrijd begint.via google kun je heel makkelijk checken hoe je een naam uitspreekt, verkeerd namen uitspreken zorgt bij velen voor irritatie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren