Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziekenboeg Real Madrid stroomt verder vol met nieuwe spierblessure

Laatste update:

Real Madrid maakte eerder deze week al bekend dat James Rodríguez vanwege een spierblessure voorlopig niet inzetbaar zal zijn en hij krijgt gezelschap van Isco. De Koninklijke laat woensdagochtend via de officiële kanalen namelijk weten dat de Spaanse spelmaker een hamstringblessure heeft opgelopen.

Hoe lang Isco precies aan de kant zal staan is verder niet onthuld. De 27-jarige middenvelder voegt zich bij een steeds verder vollopende ziekenboeg, aangezien naast James ook Rodrygo, Eden Hazard en Brahim Díaz niet inzetbaar zijn vanwege hamstringblessures. Marco Asensio is vanwege een zware knieblessure bovendien waarschijnlijk de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Marca voegt toe dat de kwetsuur van Isco de negende blessure is sinds Real Madrid 49 dagen geleden aan de voorbereiding op het huidige seizoen begon, aangezien ook Ferland Mendy, Luka Jovic en Thibaut Courtois in de voorbereiding ook wedstrijden moesten laten schieten vanwege fysieke ongemakken. Deze blessuregolf valt volgens de gezaghebbende Spaanse sportkrant samen met het begin van het dienstverband van een nieuwe fysiektrainer, Grégory Dupont.

Real Madrid begon het nieuwe seizoen met een overwinning op Celta de Vigo en speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk tegen Real Valladolid. Villarreal is zondag in El Madrigal de laatste tegenstander voordat er bijna twee weken niet zal worden gespeeld vanwege de interlandonderbreking.

Denk jij dat Real Madrid zondag gaat winnen van Villarreal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan wel eens een lang seizoen gaan worden zo... Ik blijft het zeggen: real heeft een nieuwe impuls nodig voor op het middenveld. Pogba zou ideaal zijn maar anders misschien sms?

28 augustus 2019 om 11:56

ik zie liever eriksen komen, ben persoonlijk niet zon fan van Pogba.

on: als ik zo opmaakt uit de text zitten er nu 5 spelers in de ziekenboeg met een hamstring blessure?

28 augustus 2019 om 13:07

Kan?
Het word een hele lange ellendige seizoen onder Zidane.
Die man heeft letterlijk alleen maar blunders gemaakt sinds hij terug is en niks toegevoegd aan de linies die zwak zijn. Dat word lekker met Modric, Kroos en Casemiro spelen en weer compleet overlopen en afgetroefd worden door elk team zoals vorig jaar.

Terwijl onze concurrenten Barca en Atletico zich ongelooflijk goed hebben versterkt heeft Zidane helemaal niks waargemaakt van zn belofte mbt een revolutie, spelers als Llorrente, Ceballos en Kubo die we zeker wel op het middenveld konden gebruiken heeft meneertje gelaten, en spelers als Nacho en Vasquez waarbij per direct het contract ontbonden moest worden om ze zo transfervrij te krijgen is niet gebeurd.

Ik heb al echt geen zin om het nieuwe seizoen te bekijken want heb geen hoop en helemaal niet wanneer barca ook nog neymar haalt dan mag Real de aankomende jaren 3 jaar met alle geluk voor de Copa gaan, echt een schandalige beleid wat ze de afgelopen tijd daar aan het voeren zijn

28 augustus 2019 om 13:24

Precies. Toen Zidane terugkwam ipv Solari dacht iedere Madridista dat het beter zou gaan. Meneer Zidane heeft vorig seizoen een belofte gedaan en de enige ster die is gekomen is Hazard (ik zie Zidane niet zomaar met Mendy, Jovic, Militao of Rodrygo starten en al helemaal niet in grote wedstrijden). Dan zie je overal berichten dat spelers als Bale en James weg moeten om een maand later dolgelukkig te zijn dat ze blijven? Llorente en Ceballos zouden we dit seizoen uitstekend kunnen gebruiken. Snap sowieso niet waarom spelers als Ceballos en James niet meer kansen krijgen, hebben beide aangegeven koste wat kost te willen vechten voor hun plek bij Real Madrid, en met wie speelt meneer Zidane? Precies een paar spelers die het niks intresseert en er maar een beetje bij loopt. Kubo moest trouwens weg omdat hij vanwege de EU regel dit seizoen geen minuut in het eerste elftal kon maken, dus dat die verhuurd is is alleen maar goed.

28 augustus 2019 om 15:07

Neymar links laten liggen en die 180 miljoen besteden aan 2 middenvelders. Geen Pogba maar Savic en Eriksen / Bruno Fernandes. Zij kosten rond de 70 miljoen volgens mij.

Sms kan op de positie van Casemiro en is voetballend beter. Hij kan ook op de positie van Kroos. Dan haal je nog een creatieve middenvelder in Bruno Fernandes of Eriksen en speel je met de volgende formatie toch echt mee om de prijzen:

Courtois; Mendy, Ramos, Varane, Carvajal; James, Savic, Eriksen / Bruno; Hazard, Jovic, Bale.

Pogba zou Real echt beter maken al hoop ik dat hij met zijn kwaliteiten bij United blijft. ik hoop nog steeds dat die een keer gaan terug komen uit deze zware terugval

28 augustus 2019 om 12:05

Pogba zou Real echt beter maken... waarom vraag ik mij af? Je zag alweer afgelopen weekend dat hij veel te wisselvallig is en denkt dat hij a la Ronaldinho over het veld kan dansen. Ik zie liever Eriksen komen. Veel beter inzicht, twee bening, wendbaar en bovenal op en top professioneel. Die je geen hakjes en domme nutteloze trucjes doen.

28 augustus 2019 om 12:36

@professor Oak

ik vind Pogba een geweldige speler die kwaliteit om hem heen mist en daardoor wiselvallig presteert. bovendien word hij bij United als een soort controleur opgesteld wat hij helemaal niet is. spelers als Griezmann en Frenkie De Jong lijken er ook weinig van te kunnen op een verkeerde positie, simpelweg omdat hun kwaliteiten daar niet liggen. je moet spelers gebruiken in hun kracht

iedere speler is afhankelijk van de kwaliteit om hem heen. kijk alleen al naar Messi die bij Argentinie ook steeds teleurstelt en je kan niet zeggen dat die niet kan voetballen

Eriksen vind ik een goede speler maar Pogba schat ik hoger in. Eriksen vind ik bij de Spurs dat wel een sterk team heeft met regelmaat onzichtbaar

28 augustus 2019 om 13:13

Dan heb je vorige week Spurs gemist, waar hij op de bank begon en toen hij erin kwam begon het pas te lopen. Ook afgelopen weekend in de 2e helft was Eriksen ook erg goed met diepe goede passes. Pogba brengt te veel risico met zich mee in zijn spel. Aangezien Varane en Carvajal momenteel als natte kranten spelen....

28 augustus 2019 om 12:37

@hangover96

het aankoopbeleid van United is idd teleurstellend. met alleen Pogba en De Gea ga je het niet redden, daar moet veel meer kwaliteit bij komen en dan gaan die spelers ook automatisch beter presteren

Wat een schande is dit medische team zeg, ik mis Pintus nu al.. Klote Zidane die per se een landgenoot in Dupont aan de staf moest toevoegen, blijkt die man er geen flikker van te kunnen.

Lekker slim om Ceballos te verhuren om plaats te maken voor je lieveling he Zizou, nu hebben we maar 4 middenvelders waarvan er 2 geen heel seizoen in de basis kunnen staan

Flo is nu verplicht om een middenvelder te halen, zie persoonlijk het liefste Bruno Fernandes komen. Van de Beek komt niveau te kort en Eriksen speelt bij Tottenham dus die moet je gewoon daar laten (lees niet onderhandelen met krent Levy).

28 augustus 2019 om 12:46

Ik vrees dat er niks meer bijkomt. Pogba niet, dan niemand niet voor Zidane blijkbaar. Mankeert nog juist dat er op de laatste dag nog een vertrek van James zou worden gemeld 🤕

28 augustus 2019 om 12:54

Volgens een redelijk betrouwbare journalist rondom Real Madrid komt er inderdaad niks meer bij, dus dit wordt weer een jaar zonder prijzen. Enige opsteker is dat James, Rodrygo, Brahim en Hazard zijn begonnen aan hun herstel en in de komende weken hopelijk kunnen aansluiten.

28 augustus 2019 om 13:07

Tja, in afwachting van de volgende kwetsuur. Dit wordt idd een tweede jaar op rij ergernis bij zowat elke wedstrijd.

28 augustus 2019 om 12:52

Eriksen staat nog maar 1 jaar onder contract en Levy wil zo'n speler met enorme marktwaarde niet gratis laten gaan. Met Spurs valt dus wel te onderhandelen.

Krijgen ze net weer de kans, raken ze beide geblesseerds: James en Isco. Is Bale ook al weer geblesseerd? Dat zou de ellende wel compleet maken

Overigens zie ik Pogba totaal niet als versterking, valt me bij United niet eens op.

28 augustus 2019 om 12:43

Bale, dat zal voor vrijdag zijn. Morgen eerst nog Varane, die, heb ik net gelezen, uit voorzorg niet getraind heeft. Als ik Zidane was, ik zou er snel nog een paar uitlenen...... Hoe is het mogelijk....

Schande. Wat doet de huidige medische staff verkeerd en wat deed Pintus goed? Het is de ene naar de andere spierblessure momenteel. Trainingen te zwaar?

Echt balen dit. We houden niemand meer over. Lord Vazquez títular dan maar. Worden we ook vrolijk van. Pogba gaat niet meer komen, Modric, Casemiro en Kroos kunnen ook niet meer een heel seizoen op volle kracht spelen. Heel slim hoor, Ceballos verhuren! Van de Beek mag dan wel geblesseerd zijn, maar wat mij betreft wordt hij alsnog aangetrokken. Het middenveld is zo ontzettend dun bezet en met de huidige medische staff komen daar nog wel een paar blessures bij. Bale is slechts een kwestie van tijd tot hij weer 6 weken uit de running is. Hazard is gelukkig op de weg terug en dat is maar goed ook. Die gaan we heel hard nodig hebben. Animo Isco (en James ook). Hopen dat ze een spoedig herstel hebben zodat de bezetting weer redelijk is.

Begin me enorm te irriteren aan Zidane. Waarom moet de medische staf ook weer per se een landgenoot van hem zijn? We zijn geen Frans goed doel ofzo. Zidane had Varane ook al 2 wedstrijden op de bank moeten zetten en met Militao, maar stel je voor dat je een Fransman uit de basis moet halen. Real Madrid heeft nu gewoon een nieuwe middenvelder nodig maar Zidane kennende is het (toevallig) ook weer een landgenoot of niemand ...

28 augustus 2019 om 15:53

Ja, volgens Zidane zijn er buiten Frankrijk geen goeie middenvelders te vinden blijkbaar

Real moet wel transfermarkt op. Laat Neymar links liggen en reserveer die 180 miljoen voor twee middenvelder. Haal Milninkovic-Savic en Bruno Fernandes of Eriksen. Zullen per stuk rond de 70 miljoen kosten dus dan ben je klaar voor 140 miljoen.

Bruno Fernandes of Eriksen zijn dan de vervanger van Modric en Savic is multi inzetbaar, kan op de plek van Casemiro (hij is voetballend beter dan Casemiro) of je kan hem op de plek van Kroos zetten en Casemiro alsnog in de basis tegen sterke ploegen met veel offensieve krachten.

Courtois
Carvajal
Varane
Ramos
Mendy
Fernandes
Savic
James
Bale
Jovic
Hazard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren