Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane schept duidelijkheid: ‘Wat betreft mijn contract, dat is al geregeld’

Laatste update:

Marcelo, Isco en Daniel Carvajal hebben onlangs hun handtekening gezet onder een nieuw contract en ook met Karim Benzema, Raphaël Varane en Marco Asensio wil Real Madrid een nieuwe verbintenis aangaan. Trainer Zinédine Zidane zou binnenkort ook een contractverlenging krijgen, maar de Fransman laat dinsdag weten dat een nieuwe deal al rond is.

"Wat betreft mijn contract, dat is al geregeld", aldus Zidane op een persconferentie voorafgaand aan het competitieduel woensdagavond met Real Betis. "Maar het zegt mij niets", vervolgt de coach, die sinds januari 2016 de leiding heeft bij de Koninklijke en onder meer de Champions League twee keer heeft gewonnen. "Ik bekijk het van dag tot dag en kijk niet verder dan dat."

Real kan woensdag weer beschikken over Cristiano Ronaldo, die de afgelopen weken niet speelgerechtigd was in LaLiga wegens een schorsing. Theo Hernández komt tegen Betis niet in actie, aangezien de verdediger volgens de officiële kanalen van Real kampt met een ontwrichte rechterschouder. Naar verluidt duur het herstel van de blessure twee weken.

Het is een goede zaak dat Real Madrid langer doorgaat met Zinédine Zidane

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wat heeft Zidane toch een prachtig team gesmeed. Oneindig veel respect voor deze man. Moge hij nog vele jaren de coach van Real zijn. Hala Madrid!

19 september 2017 om 16:32

Waar ik me wel aan stoor is zijn blinde vertrouwen in zijn spelers. Vertrouwen is goed, en zo weinig mogelijk veranderingen doorvoeren om continuiteit te creeeren en een gelukkige spelersgroep snap ik. Maar soms slaat hij daar naar mijn mening net iets teveel in door. Zoals het niet halen van een nieuwe aanvaller deze zomer omdat hij vertrouwen behoudt in Bale, Benzema en vooral Mayoral. Die laatste moet Morata vervangen, en hoewel ik zeker fan ben vind ik 'm daar nog net tekort voor komen. Morata was zeer belangrijk als bankzitter en daar heeft Borja de kwaliteiten nog niet voor ben ik bang.

Of het weigeren van De Gea ten faveure van Navas. Navas is een uitstekende keeper, top 10-15 van de wereld imo, maar dat is niet genoeg. Hij begaat nog steeds te vaak blunders die je punten kunnen kosten, het is ontegensprekelijk dat je er met De Gea enorm op vooruit gaat. Zeker als je ziet hoeveel tegengoals we vorig seizoen geslikt hebben. Dat is dus duidelijk een werkpunt en was makkelijk te verbeteren door De Gea te halen. Een nieuwe verdediger kon ook maar Ramos-Varane is een goed duo en ik heb ook wel vertrouwen in Nacho en Vallejo.

We zullen zien wat er van komt, ik ben blij dat hij vertrouwen heeft in al zijn spelers, en ook in de jeugd. En dat hij een goede harmonie in de kleedkamer als topprioriteit ziet juich ik toe, maar dat alles moet hem er niet van weerhouden het elftal ook te versterken.

Volgende zomer zou ik graag toch De Gea zien en Navas verkopen. Daarnaast Bale verkopen en hopelijk Sanchez gratis aantrekken, verder nog een groot talent aantrekken voor de voorhoede. Daar ontbreekt het momenteel aan bij de jonge garde. Met het geld van Bale en Navas zou je De Gea en een jonge aanvaller moeten kunnen bekostigen. Verder moeten ze niet nalaten even te kijken naar enkele spelers wiens contract afloopt. Meyer, Goretzka, Can en Kepa zijn enkele interessante gevallen.

19 september 2017 om 17:03

Het moet nog wel leuk voor de rest blijven he

Ik zie overigens liever Hazard komen dan Sanchez, al zou het wel bizar zijn als we laatstgenoemde gratis kunnen oppikken.

19 september 2017 om 19:04

Klopt helemaal, het is een baas die Zidane en we mogen toch echt blij zijn dat zo'n legende gewoon even gek doet als trainer bij Real. Maar inderdaad, los van al het mooie, is hij toch op dat gebied, wat je aangeeft, tekort gekomen. We moeten beseffen dat we vorig jaar een top bank hadden en nu zijn James, Morata, Danilo en Pepe weg en we hebben er eigenlijk niets voor teruggehaald, wat betreft echte toppers.

Vooral voorin is er een nieuw impuls nodig, helemaal als Benzema en Bale zo blijven door voetballen. Het vertrouwen geven van Zizou aan de spelers is goed, maar soms moet je keuzes maken en zoals jij al aangaf moet je absoluut voor de Gea gaan, maar ik snap dat Zizou vertrouwen houdt in Navas, want vaak is het toch wel een beest. En voorin tsja, daar moet echt iets komen, ik had zo graag Mbappe zien komen, zo jammer dat dat niet doorging (begrijpelijk overigens). Maar er is iets nodig, Vazquez is te licht en Benzema mag wat mij betreft vervangen worden. Hazard zou sweet zijn en zoals je al zei is Sanchez gratis binnenhalen helemaal te gek. Maar zelf zie ik graag Dybala komen en Aubemeyang om Benzema te vervangen of Lewandowski als dat mogelijk is.

We zien nu al dat zonder Ronaldo er weinig gevaar voorin is. Op Mayoral kunnen we gewoon niet te veel druk zetten en dan is het nog maar de vraag hoe hij zal presteren (alhoewel hij het prima deed tegen Sociedad) en Benzema en Bale zien er nu al een tijde hopeloos uit. Daar moet echt verandering in komen en snel ook!

19 september 2017 om 19:19

Ben ik met je eens. Vorige jaar hadden we een superbank en dat is nu toch wat minder. Hoop dat we aan het eind van het seizoen Hazard/Sanchez binnen kunnen halen.

19 september 2017 om 22:52

Talent in de voorhoede heeft Madrid toch al in de vorm van Asensio? Wat betreft je punt met De Gea, ben ik het met je mee eens. Ik zou als Madrid zijnde Navas weer 2e keeper zetten en De Gea aantrekken. Voor de rest ben ik het niet met je eens dat Zidane doorslaat in zijn vertrouwen in de spelersgroep. Als het aan Zidane lag, had hij Bale ook al op de bank gezet, maar die heeft natuurlijk wel ff €100.000.000 gekost. Juist dat Zidane zoveel vertrouwen schept in zijn spelersgroep en een vaste basis creëerde afgelopen seizoenen, draait dit team eindelijk weer eens na jaren.

Ontwrichte schouder maar twee weken herstel? Dat is ook kort zeg. Altijd gedacht dat je wel een maandje mocht wachten op zijn minst.

Real heeft zijn zaakjes trouwens keurig op orde. Ze betalen nogsteeds veel, maar hebben wel een sterk team gecreeerd dat vanaf dit punt nog makkelijk 5 jaar mee kan. Ze staan waar barca in 2007 stond, maar waar barca vergat door te selecteren doet real dat wel.

19 september 2017 om 17:12

Persoonlijk zie ik alleen geen vervanger voor Ronaldo en Benzema. Isco en Asensio zijn fantastische voetballers, maar die gaan geen 40 goals maken per jaar. Met morata hadden ze de vervanger van benzema, maar die is nu weg.

19 september 2017 om 17:18

Benzema maakt ook geen 40 goals per jaar.

19 september 2017 om 22:57

Ik heb het idee dat als Ronaldo met pensioen gaat, Bale nog een paar jaartjes gaat vlammen. Laten we maar hopen dat dat gaat gebeuren, anders maar in de komende seizoenen een nieuwe topper kopen voor in de voorhoede.

Een van de beste spelers/coaches die wereld kent. Respect Zizou voor je prestaties maar ook voor de rust die je brengt in het team

20 september 2017 om 08:07

Om hem nu al onder de beste coaches ter wereld te plaatsen is wat te snel.

Ik was erg sceptisch toen hij aan het roer kwam. Een briljante speler is niet per definitie een goede coach. Maar hij presteert optimaal! Hij laat Real niet alleen super spelen, hij is de rustfactor binnen de club die in het verleden meer dan eens zeer onrustig was. Ik kan niet anders dan zwaar respect hebben voor hem en vind het ook meer dan terecht dat hij verlenging heeft gekregen!

Hahaha wie heeft er oneens gestemd, goeie humor😂
On topic: geweldig trainer natuurlijk. Wat een charisma straalt deze man nog steeds uit. Wat mij betreft de meest intilligente en dominante speler die ik ooit heb gezien, wat een klasbak zeg!!

19 september 2017 om 23:11

Ceballos is de vervanger voor James. Prima gehandeld naar mijn mening, Ceballos past beter in het systeem en zo krijgt Kovacic ook vanzelf meer speeltijd omdat hij nu voor Ceballos staat terwijl hij achter James stond. Vertrek van Danilo komt wel goed. Die jongen was een ramp dus erop achteruit gaan is moeilijk. Nacho kan daar perfect uit de voeten en de jonge Hakimi laat ook goede dingen zien, net als Tejero overigens. Enkele Morata had men wel even mogen vervangen. Maar Zidane had vertrouwen in Mayoral en wou geen nieuwe aanvaller helaas

20 september 2017 om 08:08

Ceballos maakt het seizoen wel af bij Betis toch?

20 september 2017 om 08:49

Nee, zit bij Real en heeft zijn debuut en cl-debuut al gemaakt hoor. 3 invalbeurten tot nu toe

Zidane heeft enorm veel vertrouwen in dit team om dat dit team al zoveel heeft gewonnen , en dat Bale er nog speelt is omdat Man United geen bod op hem heeft gedaan. Als je de vrede wilt bewaren in de kleedkamer kan je niet zomaar een jongen erbij halen en die meer betalen dan BV Kroos of Modic of Ramos(Mbappe). De talenten die er voor +100 miljoen aan getrokken moesten worden , en naar mijn mening niet nodig zijn zouden dan alleen maar in de weg komen te staan van Isco en Asensio . En bovendien nog niet eens een noemenswaardige prijs hebben gewonnen in hun carrière.En dan heb je nog het verhaal van David de Gea soms ben je ook afhankelijk van wat de club wilt doen (ManU) , en als hij niet te koop is dan zal je dat moeten accepteren als club . Het is nog een heel lang seizoen en Real accelereert onder Zidane altijd aan het einde van het seizoen, wanneer de echte prijzen worden verdeeld.

20 september 2017 om 08:10

Mbappe heeft met Monaco de competitie gewonnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren