Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane: ‘Real en Legia zouden van hetzelfde niveau moeten zijn’

Laatste update:

Real Madrid voerde zaterdagavond een galavoorstelling op door Real Betis met 1-6 van de mat te vegen. Lang heeft Zinédine Zidane echter niet om daar van na te genieten, aangezien er dinsdag alweer een belangrijke wedstrijd in de Champions League op het programma staat. De Koninklijke neem het in het eigen Santiago Bernabéu op tegen Legia Warschau en Zidane waakt voor onderschatting.

/

“Iedereen heeft zijn eigen mening over de verschillen tussen Real en Legia. We spelen in dezelfde competitie en dat betekent dat we van hetzelfde niveau zouden moeten zijn. De wedstrijd wordt fiftyfifty en we moeten goed starten”, vertelde hij aan verslaggevers. “We spelen in dezelfde competitie, wat suggereert dat er geen grote verschillen zijn. Als die er zijn, moet een van ons dat laten zien op het veld.”

Zidane start dinsdag waarschijnlijk met Isco, een speler die ook veel op de bank zit: “Hij is belangrijk voor ons. Wat jullie, de pers doen, is focussen op één speler, maar Isco heeft altijd hard gewerkt. Hij weet waar hij zit en welke moeilijkheden hij tegen zal komen om aan speeltijd te komen. Maar hij blijft hard werken. Ik ben blij dat hij gescoord heeft, want hij is een belangrijke speler. Een speler die ik goed vind.”

Denk jij dat Real Madrid en Legia Warschau van hetzelfde niveau zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eh dit is wel raar. Tuurlijk spelen ze in dezelfde competitie maar Real is toch wel 3 klasses beter dan uit alle respect Legia.

17 oktober 2016 om 18:30

3? Maak daar gerust maar 5 van.

17 oktober 2016 om 18:36

ik denk dat hij real betis bedoelt...

17 oktober 2016 om 18:42

Betis en Legia spelen toch niet in dezelfde competitie...

17 oktober 2016 om 18:45

Nee hij heeft het erover dat ze allebei de champions league competitie spelen.

17 oktober 2016 om 18:59

Hij wil ze gewoon niet extra motiveren, simpel.

17 oktober 2016 om 18:34

Man dit is juist bedoeld om zijn eigen spelers op scherp te zetten. Nu zouden de Real spelers moeten denken van: Wat weinig verschil? Hier! Pak aan, 3 om de oren al in de 1e helft! Wat weinig verschil Zizou??? Hoor ik straks Ronaldo zeggen. Hij probeert ze het tegendeel te laten bewijzen. Niks mis mee.

17 oktober 2016 om 19:40

Alsof die spelers niet weten tegen wie ze aantreden. Een Real wat morgen vol gas gaat wint met 7-0. Speelt het op 80% wordt het 3-1.

17 oktober 2016 om 18:36

Niet iedereen neemt zo'n poll even serieus, en zeker bij deze kan ik mij voorstellen dat sommigen een sarcastische 'Ja' invullen.

17 oktober 2016 om 18:36

Het moet wel een ervaringsfout zijn, dat het iets van: we moeten ze niet onderschatten en tegen ze spelen alsof ze hetzelfde niveau als real zijn. Denk ik

17 oktober 2016 om 18:58

Zidane doet het de laatste 2 maanden niet uitstekend nee, maar het is verbazingwekkend hoe ongelofelijk veel onterechte kritiek die man krijgt. Nu geeft hij via de media een signaal aan zijn medespelers dat ze niemand moeten onderschatten, en dan is hij meteen niet meer serieus te nemen?

Gewoon weer politiek correct zijn. In het heden geloven dat alle teams die in de CL uitkomen nog van gelijkwaardig niveau zijn getuigd van weinig inzicht. Het verschil is nog nooit zo groot geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren