Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane neemt Heerenveen-doelwit op en bespreekt drie transfergeruchten

Laatste update:

Zinédine Zidane verwacht ook na deze maand nog te beschikken over James Rodríguez. De spelmaker van Real Madrid wordt in verband gebracht met Manchester United, Chelsea en Juventus, maar volgens Zidane heeft James de knoop reeds doorgehakt. Dat komt overeen met uitspraken van zaakwaarnemer Jorge Mendes, die vrijdag aangaf dat zijn cliënt in het Santiago Bernabéu blijft.

/

De Colombiaan behoort, evenals sc Heerenveen-doelwit Martin Ödegaard, tot de wedstrijdselectie voor de bekerwedstrijd tegen Sevilla van woensdag. "James is een belangrijke speler voor ons", vertelt Zidane op de clubsite. "Ik ga net zo goed met James om als met de andere spelers. Het is zwaar om niet te mogen spelen in de finale van de wereldbeker voor clubs en dan is het makkelijk om boos te worden. Maar dat behoort nu tot het verleden."

"We hebben gesproken en hij wil hier blijven. Hij is bij de beste club ter wereld en ik wil hem hier houden. Meer valt er niet te zeggen", verduidelijkt Zidane, die ook de geruchten omtrent Pepe behandelt. De Portugese clubicoon staat naar verluidt in de belangstelling van het Chinese Hebei China Fortune, waar hij tien miljoen euro op jaarbasis kan verdienen. Het zou grofweg een verdubbeling van zijn salaris zijn, maar Zidane hecht weinig waarde aan het verhaal.

/

"Pepe is een belangrijke speler die al tien jaar hier speelt. Hij heeft geschiedenis geschreven bij deze club. Ik hoop dat hij blijft. Ik bekommer me niet om speculatie, ik ben alleen geïnteresseerd in wat Pepe voor de club blijft betekenen", stelt hij. Het gerucht dat Álvaro Morata ongelukkig is en terug wil naar Juventus, verwijst de Fransman naar het rijk der fabelen. "De geruchten over Álvaro zitten niet eens in de buurt van de waarheid. Hij is gelukkig hier. Dit is zijn thuis. Hij staat honderd procent achter ons project."

Spelen James Rodríguez, Pepe en Álvaro Morata volgende maand allemaal nog bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh waren er geruchten omtrent Morata die terug naar Juventus wou? Dit heb ik dan gemist.

3 januari 2017 om 20:30

Hij zou volgens kranten ongelukkig zijn in madrid en terug willen naar Juventus. Reden omdat hij ongelukkig zou zijn door een gebrek aan speeltijd waar geen reet van klopt want door ze blessure heeft hij geen basisplek en moet hij het gewoon weer met 45 minuten doen. Hij speelde voor ze blessure eigenlijk Benzema uit de basis

3 januari 2017 om 20:32

Ah zo bedankt, hier had ik niets van meegekregen maar het is dus waarschijnlijk ook gewoon onzin.

3 januari 2017 om 23:05

ja stond vanochtend in Corriere dello Sport, maar wellicht onzin inderdaad.

Wat zou Juve met Morata aanmoeten momenteel? Met Higuain, Mandzukic en eventueel Dybala in de spits, zitten ze toch al prima? Als Mandzukic vertrekt, kan ik het nog begrijpen, maar voorin zit Juve momenteel prima denk ik zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren